KERESÉS search-close

"Bányai Viktor" szerzővel ellátott tartalmak

Bányai Viktor

Bányai Viktor által létrehozott tartalmak (100):

Álmukból verték fel a drogbanda tagjait a kommandósok

Egyszerre 5 településen razziázott a rendőrség, a Terrorelhárítási Központtal közösen. 10 emberre csaptak le, összesen 8 kiló drogot: kokaint, amfetamint és marihuánát foglaltak le. Domonyvölgyben pedig egy droglabort is felszámoltak, ahol speedet készítettek. A négy drogkereskedőt azóta letartóztatta a bíróság.

Emberölésre készülhetett Pásztor Anna zaklatója?

A bíró szerint azt is meg kell vizsgálni, hogy nem emberölésre készült-e Pásztor Anna zaklatója. Az énekesnőt szerelmével üldöző férfi ma azt mondta a bíróságon, hogy játéknak gondolta az egészet. Az Anna and the Barbies énekesnőjét fenyegető férfit tavaly egy koncerten fogták el, a cipőjében kést találtak. A bíróságon ma folytatódott az ügy tárgyalása. A férfi bocsánatot kért Pásztor Annától, és azt mondta: az üzeneteket csak képletesen értette; nem akarta megijeszteni az énekesnőt. Az énekesnővel készült teljes interjút megnézheti: ITT.

Nem indult eljárás a disznójával fajtalankodó férfi ellen

Nem követett el bűncselekményt, így nem indít eljárást a rendőrség a disznójával fajtalankodó férfival szemben. Az esetről múlt héten számoltunk be. A helyi állatmentők szerint az állatorvos megállapította, hogy többször is inzultálták a disznót. A férfitól elvették az állatait, mert nem megfelelő körülmények között tartotta azokat.

Kis híján egy gyerekeket szállító buszba rohant a szabálytalan autós

Életveszélyes előzés a 6-os úton. Kis híján egy gyerekeket szállító buszba rohant szemből egy szabálytalanul, a záróvonalon előző furgonos Adony és Ercsi között. A kézilabdás lányok éppen meccsre tartottak, amikor hirtelen feltűnt előttük az autóalkatrészeket szállító kisbusz. A furgon sofőrje az utolsó pillanatban visszarántotta a kormányt a sávjába, a busz vezetője pedig fékezett – ezért nem történt súlyos baleset. A szabálytalan sofőrt elbocsájtották a cégtől, a rendőrség pedig eljárást indított ellene.

Kutyájuk mentette meg a családot a tűztől

Kutyájuk nyüszítése mentette meg egy kisgyerekes család életét a Komárom-Esztergom megyei Ácson. Az állat azért volt nyugtalan, mert kigyulladt a padlás. A lakók ezután jöttek ki a házból – a tető ekkor már lángokban állt. Az anyuka papucsban és köntösben menekült a két kisgyerekkel. Mindez néhány hete történt, a ház lakhatatlanná vált. A környékbeliek most adományokkal segítik a családot.

Malacával fajtalankodhatott az ólban az idős férfi

Figyelem, ez a téma többeket érzékenyen érinthet.
Elvették az állatait attól az idős férfitól, aki malacával fajtalankodhatott az ólban, Dunaharasztiban. Erről egyik szomszédja készített videót még a múlt héten. Az állatvédők és a rendőrök ma közösen mentek el a 75 éves gazdához, akinek kutyái, lovai és kecskéi is vannak. Eljárás indult ellene, mert a hatóság szerint nem megfelelően tartja az állatait. Milliós bírságot kaphat. A férfi mindent tagad.

Elnézést kért Karácsony Gergely

Súlyos hibát követett el, ezért elnézést kért Karácsony Gergely azért, amit a HírTV-s interjúban mondott egy hete. Akkor arra a kérdésre, hogy „náci-e az, aki zsidó képviselőket listázna”, az ellenzéki politikus azt válaszolta, hogy nem. A MAZSIHISZ közleményben tiltakozott, a politikus ezután kért bocsánatot. Most már úgy fogalmazott: elfogadhatatlannak tartja az állampolgárok politikai célzatú listázását.

Életveszélyes manőver a ferihegyi gyorsforgalmin

Újabb életveszélyes manővert rögzített egy autós fedélzeti kamerája, ezúttal a ferihegyi gyorsforgalmi úton. Egy kocsi vezetője szabálytalanul, gyorsítva, jobbról előzött meg egy másik autót – úgy, hogy áttért a kanyarodósávba. Az utolsó pillanatban tudta befejezni az előzést, így éppen elkerülte, hogy a szalagkorlátnak csapódjon.

Szilánkosra tört a keze, alig tud dolgozni

Erős fájdalmakkal küzd, és egy pohár vizet is alig tud megemelni az a nő, akinek a virágüzletébe csapódott egy kukás kocsi, tavaly, Budapesten. Másodperceken múlt az élete. A sofőr infarktust kapott, ezért rohant neki az üzletsornak.

Amputálni kellett az alkarját, most paralimpiai bajnoknak készül

Fél éve még élet-halál között lebegett, most paralimpiai bajnoknak készül az a fiatal asztaliteniszező, akinek nyáron amputálni kellett az alkarját és a lábujjait. Szvitacs Alexa vérmérgezést kapott, ezért volt szükség az életmentő beavatkozásra. Utána hónapokig volt az intenzív osztályon, de még a kórházi ágyon is gyakorolt. Sporttársai gyűjtést indítottak, hogy hozzájuthasson egy 14 millió forintos robotkarhoz.
Ezen a számlaszámon segíthet Alexának: Erste Bank: 11600006-00000000-82023658
Alexával készült beszélgetést itt nézheti meg hosszabban.

Egy felgyújtott szivacs miatt égett le a Ráday utcai kollégium

A rendőrök három tizenéves fiatalt fogtak el, akik heccből gyújtották meg a körömlakklemosóval lelocsolt szivacsot az utcán, aztán elszaladtak. Csakhogy a tűz átterjedt egy odatámasztott ajtóra, aztán a lépcsőházon át a kollégiumi emeletre. Egy négygyerekes apa meghalt, az épület pedig lakhatatlanná vált. A fiatalok azt mondták, jó heccnek tűnt a gyújtogatás.

Videón az életveszélyes előzés!

 Kis híján frontális karambol történt Budapesten. Egy autós a zebrán próbált megelőzni egy buszt, de már nem tudta befejezni a manővert, és majdnem nekiütközött egy szemből szabályosan érkező kocsinak. Mindketten az utolsó pillanatban fékeztek – ezért nem történt baleset.

Lakástűz: az idős asszony a szobában rekedt, fia túlélte

Halálos lakástűz Székesfehérváron! Egy idős asszony az égő szobában rekedt és meghalt, miután kigyulladt a családi háza. Fia, aki a szomszéd szobában aludt, súlyosan megsérült, őt a tűzoltók mentették ki a lángok közül. Még most is kritikus állapotban fekszik kórházban.

Börtönbe küldenék a Dózsa György úti gázolót

Több mint 7 évre börtönbe küldené az ügyészség a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottját. Ő luxuskocsijával nagyjából 140-nel száguldott a fővárosban 2017-ben, amikor összeütközött egy szabálytalanul kanyarodó kocsival. Ketten meghaltak, többen megsérültek. Az ügy tárgyalása most kezdődött. A luxuskocsi vezetője részben beismerte, hogy bűnös, és azt mondta, őszintén sajnálja az áldozatokat.

Nyomtalanul eltűnt a biciklis asszonyt elgázoló autós

Nyomtalanul eltűnt a gázoló. Hónapokkal a baleset után sem találják azt a cserbenhagyó autóst, aki még novemberben gázolt el egy bicikliző asszonyt a Pest megyei Tápiószentmártonban. A nő nem sokkal később belehalt sérüléseibe. Gyászoló családja azt várja, hogy a gázoló adja fel magát és vállalja a felelősséget.

Sikeres szívátültetésen esett át Hajnalka

Újra kell tanulnia járni, és még hónapokig kórházban kell maradnia annak az édesanyának, akin nemrég végeztek sikeres szívátültetést Budapesten. Barna Hajnalkát többször is bemutattuk Híradónkban. A veseproblémákkal is küzdő nőnek sokáig nem találtak megfelelő donort. Végül január elején sikerült, és megműtötték. A fertőzésveszély miatt azonban most csak egy üvegfalon keresztül láthatja férjét és két kisgyerekét.

Kétségbeesett édesanya: „Élve temetik el őt!”

Élve temetik el őt és hozzá hasonló gyerekeket - ezt mondta az RTL híradónak az a kétegyházi édesanya, akit tegnap mutattunk be. A nő 6 éves kislánya gerincvelői izomsorvadással küzd. Egy éve már létezik egy több tíz millió forintos injekcó amit az ilyen betegek kaphatnak. Ehhez Magyarországon is hozzájuthatnak az érintettek, egyedi méltányosság alapján. Noémit viszont elutasította az egészségbiztosító.

Állandó fájdalommal él a 6 éves kislány

Már járni sem tud, egyre nehezebben mozog, és fájdalmakkal küzd az a 6 éves kislány, aki egy ritka betegségben: gerincvelői izomsorvadásban szenved. A Békés megyei Kétegyházán élő gyerek egyetlen esélye egy Amerikában kifejlesztett gyógyszer lenne, ami 68 millió forintba kerül. Mivel az egészségbiztosító ezt nem támogatja, a család maga próbálja összegyűjteni a pénzt.
A család barátai nemrég egy alapítványt is létrehoztak, hogy segítsék a kislányt, melynek számlaszáma: 11733027-28360616  Kedvezményezett:  Együtt a Kisangyalokkal Mozgáskorlátozott gyermekeket támogató Alapítvány.

Ütötte-verte az eladónőt a rabló

Ököllel ütötte, és többször megrúgta az eladónőt egy férfi egy budapesti kisboltban. A támadás közben még a nadrágja is félig lecsúszott róla. Mindez múlt szerdán történt, híradónk most megszerezte az üzlet biztonsági kameráinak felvételeit. Ezeken látszik, ahogyan a rabló a földre rántja és megüti az alkalmazottat, majd kifosztja a kasszát. A brutális felvételet teljes hosszában megnézheti: ITT.

Utastérbe jutott a kipufogógáz

Többen rosszul lettek a fővárosban egy buszon, miután egy eltört kipufogócső miatt az utasok közé szivárgott a kipufogógáz. Az automata tűzoltóberendezés riasztott, emiatt füstszerű oltóanyag lepte el a járművet és környékét. A sofőr azonnal megállt, és leszállította az utasokat. Egyikük videót készített, szerinte valami lángra is kapott. A BKV állítja, nem volt se tűz, se füst.

Három pitbull támadt egy 13 éves fiúra

Brutális kutyatámadás Ötvöskónyiban! Súlyosan megsérült egy 13 éves fiú, miután három pitbull támadt rá és testvérére a Somogy megyei településen. A gyerek éppen az óvodába kísérte húgát, amikor rájuk rontottak a kutyák. A fiú testével védte húgát, így őt a kezén, a lábán és a fején harapták meg a pitbullok.

Összefogás a szerencsétlenül járt családért

Volt, aki a saját ruháit ajánlotta fel, mások bútorokat, gyerekjátékokat és ételt vittek annak a családnak, amelynek háza múlt héten égett le Berhidán. Az édesanya a 7 hónapos kisfiával menekült a tűzből. A lángok mindent elpusztítottak a házban. A családnak semmije sem maradt.

Kitört ablakkal szállított utasokat a busz

Kirobbant a helyéről egy busz ablaküvege menet közben, miután sószóróval ütközött Budapesten az Erzsébet-hídnál – ezt állítják az utasok. Többen videót készítettek arról, hogy a járat tovább megy a kitört üveggel. Az utasok szerint hiába szóltak a sofőrnek, hogy álljon meg. A járatot a BKK egy alvállalkozója üzemelteti, ott belső vizsgálatot indítanak. Úgy tudjuk: a sofőr elismerte felelősségét.

Öngyújtó miatt halhatott meg a gyerek

Az asztalon felejtett öngyújtó miatt halhatott meg egy 5 éves kisfiú a Pest megyei Kosdon még tavaly nyáron – édesapját most gyanúsították meg a rendőrök. A kisgyerek a testvérével játszott a fészerben, ahová magukkal vitték a lakásban talált öngyújtót. Egy szikrától azonban lángra kaptak az ott tárolt ruhák. Bátyja még ki tudott menekülni a tűzből, de a kisfiú bent rekedt és meghalt.

Bajonettel ölte meg az ismerősét

Bajonettel ölte meg ismerősét egy férfi Zabaron – most emeltek vádat ellene. Tavaly májusban együtt italoztak, majd valamin összevesztek. Ezután dulakodni kezdtek, majd a férfi háromszor megszúrta áldozatát, akinek esélye sem volt, azonnal meghalt. A feltételezett gyilkost nem sokkal később elfogták, azóta is őrizetben van. Ha elítélik, akár élete végéig rács mögött maradhat.

Karácsony előtt égett le a házuk, sokan segítenek a családnak

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek annak a családnak, amelynek leégett a háza karácsony előtt a Pest megyei Sülysápon. A 9 hónapos terhes anya a kislányával menekült a tűzből. Még időben kijutottak, de mindenük odaveszett, a ház lakhatatlanná vált. Rokonok fogadták be őket. Ha szeretne segíteni a családnak, kattintson IDE.

7 hónapos gyerekével menekült égő házukból

7 hónapos gyerekével menekült égő házukból egy berhidai anya. A családi ház, ahol albérletben laktak férjével és gyerekükkel, szerda este gyulladt ki. A tető teljesen leégett, a ház lakhatatlanná vált. Csak néhány babaruhát tudtak gyorsan kimenteni a tűzből, minden más odaveszett – semmijük nem maradt. Most rokonok fogadták be őket, de, hogy utána hová mehetnek, még nem tudják.
Ha segítene írjon az rtlhirek@rtl.hu e-mail címre.

Egy órán belül két halálos baleset is történt az utakon, szilveszter éjjel

Az M0-ás autóúton halálra gázoltak egy idős asszonyt. Két kocsi ütközött Üllőnél: a nő az első járműből szállt ki, hogy megnézze: mi történt a kocsival – ekkor ütötte el a szabályosan érkező autós. Csengődön pedig házfalnak hajtott autójával egy férfi. Túl gyorsan mehetett, amikor egy kereszteződésben kisodródott, és nekirohant egy épületnek. A sofőr meghalt, a mellette ülő 14 éves gyerek csak könnyebben sérült meg.

Nem állnak le a csalók NAV adatlopás banki adatok

Már nem nyomoz a rendőrség az adóhatóság nevében érkező hamis e-mailek ügyében. Pedig a NAV szerint hiába figyelmeztetnek, a csalók továbbra sem álltak le. Még most is naponta küldenek olyan email-eket, amelyekben adóvisszatérítés lehetőségével kecsegtetnek, pedig valójában a banki adatok megszerzése a céljuk. Vagyis, aki az állevelekre válaszul megadja a személyes adatait, kifoszthatják a csalók.

Videóra vették a száguldozást

50 helyett több, mint 100-zal hajtott egy autós a budapesti Fóti úton, karácsonykor. Ezt pedig rögzítette a mellette ülő ismerőse, majd feltették a Facebook-ra. Az RTL Híradónak nyilatkozó közlekedési szakértő szerint könnyen tragédia történhetett volna, ha valaki hirtelen lelép az útra. A hajmeresztő száguldozásról készült teljes felvételt megnézhetik ITT

Gyerekeivel ünnepelhetett a szívátültetésre váró édesanya

A szívátültetésre váró édesanyát, Barna Hajnalkát két hete mutattunk be Híradónkban. A nő veseproblémákkal is küzd, egyelőre nem találtak neki megfelelő donort. Egy éve kezelik kórházban, azóta ritkán láthatja a családját. Az ünnep nagy részét is ott kellett töltenie a fertőzésveszély miatt, de rövid időre hazaengedték férjéhez és két gyerekéhez. Az édesanyával készült hosszabb interjút megnézhetik ITT.
A Tündérfátyol Alapítvány most gyűjtést indított a családnak. Aki segítene, ezen az e-mail címen érdeklődhet: tunderfatyolalapitvany@gmail.com

Kislánya is mellette ült, amikor elgázolt egy gyalogost

Kislánya is mellette ült, amikor elgázolt egy gyalogost a Pest megyei Kemencén. Az apa a kocsi jobb hátsó részével sodorta el az idős asszonyt, aki súlyosan megsérült. A templomba tartott: át akart menni az úton, ahol nem volt zebra, ekkor érkezett a kocsi. A sofőr azonban nem állt meg segíteni, elhajtott a helyszínről. A rendőrök pár órával később elfogták.

Nem nyomoznak tovább a 17 évesen meghalt birkózó ügyében

Nem nyomoznak tovább a 17 évesen meghalt birkózó ügyében. Két éve, egy edzésen állt le a szíve, miután egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmaztak rajta. A család ügyvédje a szakértői vélemény alapján a Blikknek azt mondta: a fiatalnak kétszer akkora volt a szíve, mint társainak. Csakhogy erről nem tudtak a szülei, és a sportorvos sem vette észre.

Szánkózni indultak, beszakadt alattuk a halastó jege

A jeges vízben kapálóztak - így próbált menekülni két 13 éves fiú, akik alatt beszakadt egy halastó jege Biatorbágyon még szerdán. Szánkózni indultak, majd útközben rámentek a vékony jégre, de az nem bírta el őket. Egyikük ki tudott mászni a vízből, és segítséget kért. A helyi körzeti megbízottal visszamentek a tóhoz, ahol végül a barátját is megtalálták.

Óriási, villogó karácsonyfa rendőrautókból

Egyenruhások különleges meglepetéssel készülnek a karácsonyra. Az Országos Mentőszolgálat videójában két mentős egymással versengve énekel ünnepi dalokat. A Baranya megyei rendőrség szirénázó rendőrautókból alkotott hatalmas karácsonyfát, fővárosi tűzoltók pedig egy régi autót öltöztettek ünnepi díszbe.

Páraelszívó okozott tüzet egy budapesti család otthonában

Menekülnie kellett egy négytagú családnak a házukból, valószínűleg a páraelszívó okozott tüzet Budapesten. A konyhában csaptak fel a lángok: a két kisgyerek és szüleik még időben kijutottak, az ijedtségen kívül nem esett bajuk.

Keresik, aki látta a balesetet

Két héttel a balesete után is szédül, és rosszullétekkel is küzd az a férfi, aki megsérült Budapesten. Már hazafelé tartott, amikor megállt a piros lámpánál Újpesten. Ekkor azonban – állítása szerint – hátulról nekihajtott egy nagy sebességgel érkező autós. Kocsijának hátulja teljesen összetört, ő pedig agyrázkódást szenvedett. Napokig kórházban volt. Soltész Richárd azt állítja: a vétkes sofőr nem segített neki, elhajtott a helyszínről. A rendőrök azóta is keresik az autóst.

40 órán át tartották fogva

Több, mint 40 órán át tartották fogva a rendőrök, pedig állítása szerint nem követett el semmit. Egy 27 éves fiatal azt mondta az RTL Híradónak, sétált és videózott szerda este a budapesti tüntetésen, de csoportos garázdaság gyanúja miatt bilincsben fogdába szállították. Csaknem két napon át nem tudta felhívni édesanyját, akinek – mint mondta – csak fél nappal az igazoltatása után szóltak. A rendőrök szerint minden szabályos volt.

Tragédia az 1-es főúton, esélyük sem volt a túlélésre

Egymást érték a halálos balesetek az országban. Kora reggel az 1-es főúton, Bicskén történt tragédia. Két autó frontálisan rohant egymásba. Mindkét kocsi sofőrje meghalt, esélyük sem volt a túlélésre. Az RTL Híradó úgy tudja: egy szabálytalan manőver okozhatta a tragédiát. Az egyik jármű vezetője a záróvonal ellenére próbált előzni, eközben ütközött neki a szemből érkező autónak.

Több méteres lángokkal égett egy faház Budapesten

Több méteres lángokkal égett egy faház Budapesten. A bent lakó férfi próbált kimenekülni, de már nem tudott – a tűzoltók hozták ki. Súlyos égési sérüléseket szenvedett, kórházba vitték. De ha felépül, már nem költözhet vissza, mert a faház lakhatatlanná vált. Hogy mi okozta a tüzet, még vizsgálják.

 

Gyűjtést indítottak a szívelégtelenségben szenvedő anya családjának

Napról napra romlik az állapota annak a budapesti anyának, aki évek óta végstádiumú szívelégtelenségben szenved. Barna Hajnalka már pár lépéstől is kifárad. Egyetlen esélye a szívátültetés lenne, de eddig nem találtak neki megfelelő donort. A veseproblémákkal is küzdő nőt egy éve kórházban kezelik; férje és két kisgyereke várja haza. A műtét után egy steril szobára lenne szüksége a felépüléshez, ebben egy alapítvány segíti őket: gyűjtést indítottak az anyagi gondokkal küzdő családnak. Az édesanyával készült hosszabb interjút megnézhetik ITT.
A Tündérfátyol Alapítvány most gyűjtést indított a családnak. Aki segítene, ezen az e-mail címen érdeklődhet: tunderfatyolalapitvany@gmail.com

 

Beszakadt lépcső: 3 métert zuhant az egyik lakó, a közös képviselő nem nyilatkozik

Félnek a lakók abban a budapesti társasházban, amelynek hátsó lépcsője szombaton szakadt le egy férfi alatt. A pincébe zuhant, súlyosan megsérült, kórházba került. A régi társasházban így most nem használhatják a hátsó lépcsőházat. A lakók aggódnak, hogy a főlépcsők is balesetveszélyesek, mert nem tudják: mikor látta azokat statikus.Megkerestük a közös képviselőt, aki azt mondta: elfoglalt, ezért nem nyilatkozik.

Valószínűleg gördeszka miatt siklott ki egy villamos Budapesten

Valószínűleg gördeszka miatt siklott ki egy villamos Budapesten, a Széll Kálmán téren. A rendőrök egy fiatalt keresnek a megálló kamerafelvétele alapján. A gyanú szerint a fiú volt az, aki csütörtökön este az épp induló 59-es villamos alá tett egy gördeszkát, amitől a szerelvény második kocsija kisiklott. A balesetben senki nem sérült meg. A rendőrség nyomoz, és tanúkat keresnek, akik láthatták: mi történt.

Akár hét és fél évet is kaphat M. Richárd

Akár hét és fél évre is börtönbe kerülhet M. Richárd. A férfi 50 helyett nagyjából 140-nel száguldott fehér luxuskocsijával még tavaly májusban, amikor egy kereszteződésben összeütközött egy másik autóval. A kocsik a buszmegállóba csapódtak, ketten meghaltak, többen megsérültek. Most vádat emeltek a gázoló, és a másik kocsi sofőrje ellen is, aki a kanyarodási szabályokat sérthette meg.

 

Nem tudta elkerülni az ütközést a mozdonyvezető

Hiába kürtölt, és vészfékezett, már nem tudta elkerülni az ütközést a mozdonyvezető. Ketten súlyosan megsérültek Bajánál, miután egy terepjáró vonattal ütközött egy vasúti átjáróban. A kocsi teljesen összeroncsolódott, két utasát kórházba vitték a mentők. A vonaton ülők közül senki nem sérült meg. A terepjáró sofőrje egy főútról kanyarodott a vasúti sínekre, ahol csak tábla figyelmeztet a vonatok érkezésére.

 

Halomban álltak a kacsatetemek a sertéstelepen

Halomban álltak a kacsatetemek egy Bács-Kiskun megyei sertéstelepen. A tázlári gazda a vágóhídról szerzett, elhullott kacsákkal etette az állatokat. A tetemekből éppen kölyökkutyák ettek, amikor az Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ellenőrei lecsaptak a gazdaságra. A kacsák és a telepen nevelt sertések is jelöletlenek voltak, sőt: a tulajdonos az állategészségügyi vizsgálatokat sem végeztette el rajtuk. A teljes felkavaró videót ITT nézheti meg.

Menet közben telefonált a budapesti buszsofőr

Menet közben telefonált egy budapesti busz vezetője, az egyik utas erről felvételt is készített. Hiába szóltak többen is a sofőrnek, folytatta a mobilozást. A szakértő szerint ez nem csak tilos, de életveszélyes is, mert hosszabb a reakcióidő, ez pedig balesethez vezethet.

Facebook-poszt után támadtak rá

A hajánál fogva a kerítéshez rántották a fejét – így törték el támadói egy budapesti nő nyakcsigolyáit. Az esetről a Bors írt először. A nő és párja többször adott kölcsön egy férfinak és barátnőjének, akik – szerintük – nem fizették vissza a pénzt. Ezért a nő mindezt leírta a Facebook-on. Szerinte ezért bántották azok, akik tartoznak nekik. Az asszonyt azonnal műteni kellett, már jobban van.

Dühében ugrott a Dunába az indiai nő

Életet mentettek a vízirendőrök Budapesten. Egy nőhöz riasztották őket, aki dühében a Dunába ugrott a Lánchídról. Miután megtalálták, megpróbálták kiemelni a vízből, de az erős sodrás nehezítette a dolgukat. Végül egy harmadik társuk segítségével sikerült a hajóra húzni a teljesen kihűlt indiai asszonyt.

Könyvet írtak kómában fekvő lányukról

A 19 éves Balkovics Sárát két éve gázolta el egy autó a zebrán – azóta éber kómában van, csak pislogással kommunikál. Szülei ápolják otthon. Nemrég barátaik biztatására kezdtek verseket írni róla, amiket aztán rajzokkal illusztráltak. A kötetet most adták ki. Azt mondják: a versekkel szeretnék tovább adni Sára emlékeit és szeretetét, amit a mai napig éreznek.

 

Újabb drogdílerek buktak le

Éppen eladta a drogot a vevőknek, amikor lecsaptak a rendőrök egy nőre Budapesten. A gyanú szerint a díler egy eldugott, üres telken árulta a kábítószert. Ezzel egy időben egy pécsi férfit is elfogtak a nyomozók, aki a garázsában és a lakásán rejtegette a drogot.

Halálra késelte kollégáját: azt mondja, önvédelemből szúrt

Senkit nem akart megölni, önvédelemből szúrt – ezt állítja a férfi, aki halálra késelte kollégáját a Komárom-Esztergom megyei Csolnokon, még szeptemberben. A kocsma előtt vesztek össze – a gyanúsított most a helyszínen mutatta meg a rendőröknek: mi történt.

Tizenéves fiatalok szenvedtek súlyos balesetet Seregélyesnél

Egy 17 éves lány kirepült az autóból és meghalt, miután a kocsi lesodródott az útról és a fák közé vágódott. Az autót vezető fiatal és a mellette ülő barátja is életveszélyesen megsérült, mentőhelikopterrel vitték őket kórházba. A fiatalok iskolatársa, aki látta a tragikus balesetet, azt mondta: nagyon gyorsan ment a kocsi, és a vezető rángathatta a kormányt.

Valóra vált álom: a rendőrökkel együtt léphetett a jégre Alex

Valóra váltották egy beteg kisfiú álmát a rendőrök. A 6 éves Molnár Alex fejlődési zavarral, Asperger-szindrómával küzd. Megszállott hoki-rajongóként az volt a vágya, hogy együtt játszhasson a Rendőr Jégkorong Válogatottal. A csapat pedig ezt megszervezte, és fél órán át játszottak az Újpesti Jégcsarnokban.

Telefonját nyomkodta a buszsofőr, eljárást indítottak ellene

Vezetés közben nyomkodta a telefonját egy távolsági busz sofőrje. Az egyik utas videóra vette, és közzétette a Facebook-on. Ezen jól látszik, hogy a buszvezető szinte folyamatosan a telefonjával volt elfoglalva, csak a jobb kezével kormányzott. A járat tele volt, nagyjából 50-en utaztak rajta. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint balesetveszélyes, amit a sofőr csinált, ráadásul tilos is.

Fojtogatta, majd földhöz vágta kutyáját a budapesti férfi

Fojtogatta, majd hatalmas erővel a földhöz vágta kutyáját egy férfi Budapesten. Szemtanúk szerint akkor bántalmazta a 7 éves spánielt, amikor pár napja levitte sétálni az utcára. A férfit egy járókelő fogta le, amíg megérkeztek a rendőrök. Állatkínzás miatt nyomoznak ellene, most szabadlábon van. Úgy tudjuk 6 éve önkéntesként fogadta örökbe a kutyát, amelyet most az Újpesti Állatmentő Liga munkatársai elvettek tőle.

Három évre ítélték a jogosítvány nélkül száguldozó

Három évre ítélték az ámokfutót, aki a fél városon át menekült az őt üldöző rendőrök elől Budapesten, még két éve. Egy taxival száguldozott, közben több autót is összetört, végül egy szalagkorlátnak csapódva állt meg. A férfi azt vallotta, azért menekült, mert félt, hogy megtalálják a nála lévő kábítószert. A taxit egy ismerősétől kérte el, jogosítványa viszont nem volt.

Magyarázatot vár fia halálára

Fél évvel a tragédia után sem kereste meg a sofőr, aki fia halálát okozta - ezt mondta Híradónknak az autóbalesetben meghalt fiatal váci focista édesanyja. A 17 éves Molnár Erik május elején vesztette életét Veresegyházon, miután egyik ismerőse elvitte őt és két barátját egy körre új kocsijával. A sofőr viszont – valószínűleg részegen – korlátnak ütközött. Az Újpest tehetséges focistája azonnal meghalt. A rendőrök továbbra is nyomoznak.

Nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint megerőszakoltak

Kiengedték a kórházból, de családja helyett nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint néhány hete megerőszakoltak Cegléden. A Fókusznak most nyilatkozott a kislány édesanyja is, aki ugyanazt mondta, mint a férje: a gyerekre egy súly esett, ez okozta a sérüléseit. A rendőrség továbbra is szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz.

A ferencvárosi pályaudvaron szenvedett áramütést egy amerikai katona

Életveszélyes állapotban került kórházba egy amerikai katona, miután áramütést szenvedett a ferencvárosi pályaudvaron. A katonák egy nemzetközi hadgyakorlaton vettek részt. Már a hazafelé útra készítették össze a felszerelésüket, amikor egyikük felmászhatott a tankokat szállító tehervonatra – ekkor rázta meg a 25 ezer voltos feszültségű felsővezeték. Testfelületének 40 százaléka megégett.

Kútból mentették ki a kölyökkutyát

Tűzoltók mentettek meg egy kútba esett kutyát Gyálon. Az alig 3 hónapos állat átmászott a fél méter magasan lévő peremen, és belezuhant a vízzel teli, 7 méter mély kútba. Gazdája azonnal hívta a tűzoltókat, akik létra és kötél segítségével húzták fel a keservesen nyüszítő kutyát.

„Nem látszott, hogy bajban van”

Sem a védőnőnek, sem a gyerekorvosnak nem volt gyanús az anya, aki a gyanú szerint megölte 4 hónapos kisfiát a Pest megyei Sülysápon. A polgármester az RTL Híradónak azt mondta: neki sem jelezték, hogy gond lenne a családban.

 

Alig pár másodpercen múlt az élete

Alig pár másodpercen múlt az élete – ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki flexelés közben tüzet okozott a Pest megyei Tápiószentmártonban. Édesanyja garázsában, a család autóját próbálta rendbe hozni, amikor egy szikrától kigyulladt a melléképület. Közben egy gázpalack is felrobbant. Édesanyja sokkot kapott, két rendőr mentette meg a lángok elől.
A férfi hosszabban is elmeséli, hogyan menekült meg.

Álrendőrök mentek drogért

Álrendőrök tartottak házkutatást egy budapesti drogkereskedőnél, de az igazi rendőrök félbeszakították az akciójukat. Négy férfi ellen emeltek most vádat. Tavaly nyáron öltöztek rendőrnek: így akarták elvinni egyik ismerősük lakásából az ott tárolt drogot. Egy igazinak tűnő rendőrigazolvánnyal hitették el az ott lakó nővel, hogy házkutatást tartanak. Az igazi rendőrök azonban elfogták őket.

Az egész falu összefogott Hannáért

Egész falu fogott össze: 2 éves kislánynak gyűjtenek adományokat a Heves megyei Nagyúton. Hanna születésekor maradandó agykárosodást szenvedett. Bal oldalát szinte egyáltalán nem tudja használni. A helyiek most műanyagkupakokat gyűjtenek, hogy az abból befolyó bevétellel a kislány családját támogassák. A pénzből esélyük lenne kifizetni a műtétet, ami sokat javíthatna Hanna állapotán. Ha Ön is szeretne segíteni a családnak, kattintson: IDE!

Eltört a gerince, egymásra mutogatnak a felelősök

Erős fájdalmakkal küzd, és alig tud mozogni az a motoros, akire egy korhadt fa ága zuhant még nyáron. A fiatalembernek eltört a gerince, csavarokkal kellett rögzíteni. Most barátnője gondozza, egyedül alig tudja ellátni magát. Csaknem három hónappal a baleset után még mindig nem derült ki: kit terhel a felelősség. A XIII. Kerületi Önkormányzat és a FŐKERT egymásra mutogat.

16 év után újabb tanúk vallottak a feleség ellen

Bérgyilkossal ölethette meg férjét egy fóti asszony, 16 év után most fogták el a rendőrök. Nemrég ugyanis újabb tanúk vallották, hogy annak idején őket is fel akarta bérelni a feleség. Az asszony és férje vállalkozók voltak: a férfi tárgyalt, a nő kezelte a pénzügyeket. Csakhogy a nő több milliót adott a gyerekeinek, amiért a férje megharagudott. A gyanú szerint az asszony ekkor döntött úgy, hogy megöleti.

Bionikus kézre lenne szüksége a fiatal szakácsnak

Éjjelente arról álmodik, hogy újra vendégeknek főz – ezt mondta Híradónknak az a fiatal szakács, akit tavaly nyáron gázolt el egy villamos Budapesten. Életveszélyesen megsérült, szinte az összes ujját amputálni kellett. A megoldást egy úgynevezett bionikus kéz jelentené számára. Ehhez azonban két és fél millió forint önrészt kellene kifizetnie. Csakhogy erre nincs pénze, mert azóta sem tud dolgozni.
Ha segíteni szeretne Gál Zoltánnak, írjon nekünk a rtlhirek@rtl.hu címre.

Videón a 6 méteres zuhanás

6 méter magasról, egy felüljáróról ugrott le egy zavart férfi Budapesten, a Kerepesi úton. Erről egy autós felvételeket készített. Arra járőröző rendőrök mentették meg az életét: kisbuszukkal a vasúti felüljáró alá álltak, így a férfi először arra zuhant. Ennek ellenére életveszélyesen megsérült…

Kidöntötte a kerítést


szerző:
2018.10.13. 18:10
Kidöntötte a kerítést

Az egész ház beleremegett, akkora volt a becsapódás ereje – ezt mondták Híradónknak annak a budapesti társasháznak a lakói, amelynek kerítésébe csapódott egy autó éjjel. Akkora erővel rohant bele a kétszárnyas vaskapuba, hogy azzal együtt egy hatalmas betonoszlopot is kidöntött…

Tumultus a HÉV-jegyek miatt

Bosszankodnak az elővárosi utasok a hétfőtől bevezetett új jegyvásárlási szabályok miatt. Október 1-jétől már csak az automatákból lehet jegyet és bérletet venni, amit a felszálláskor ellenőriznek. Csakhogy a legtöbb utas szerint kevés az automata, amik előtt sokáig kell sorba állni.

Felvételen: csoda, hogy túlélték a vonatgázolást

Az RTL Híradó megszerezte annak a biztonsági kamerának a felvételeit, amely rögzítette a múlt heti súlyos balesetet az egyik budapesti vasúti átjáróban. A kereszteződésben nem ereszkedett le a sorompó, és a fényjelzés sem működött. A sofőr a sínekre hajtott, ekkor érkezett a vonat. A kocsiban ülőknek, köztük két kisgyereknek, hatalmas szerencséjük volt: túlélték a karambolt. A MÁV vizsgálja, mi okozta a műszaki hibát.

Frankó Endre, az utolsó háborús vadászpilóta

Frankó Endre a második világháborús - Puma - vadászrepülő-osztály utolsó tagja, a csapatból már csak ő az egyetlen, aki több mint hetven éve átélt légi harcokat. Hősként beszéltek róla, aztán ’45 után szinte azonnal horthystának, meg fasisztának bélyegezte a kommunista rendszer. Többé nem volt rá szükség.

Végignézte fia halálát


szerző:
2018.09.30. 18:05
Végignézte fia halálát

Az áldozat a kocsma előtt veszett össze kollégájával, aki mellkason szúrta. Azonnal meghalt. A gyanúsított anyja csak az RTL Híradónak nyilatkozott. Szerinte fia nem akart senkit bántani, de többen körbevették és fenyegették, azért húzta elő a kést. Az áldozat apja azt mondja, ez nem igaz.

Elgázolta őket a gyorsvonat: csoda, hogy túlélték

Csoda, hogy túlélték a karambolt – ezt mondta az RTL Híradónak az a szemtanú, aki segíteni próbált egy vasúti átjáróban balesetet szenvedett családnak. Az anya, két gyereke, és egy ismerősük ült abban a kocsiban, amelyet elgázolt egy gyorsvonat pénteken, Rákoscsabán. A MÁV szerint valószínűleg nem működött a sorompó – ezért hajthattak rosszkor a sínekre.

Jogsi nélkül, drogosan menekült a rendőrök elől

Jogosítvány nélkül, bedrogozva menekült a rendőrök elől egy 16 éves fiú Budapesten – most emeltek vádat ellene. Az ámokfutó tavaly júniusban okozott súlyos balesetet a XVII. kerületben. Először egy légfegyverrel megfenyegette menet közben a mellette haladó autóst, aki erre rendőrt hívott.  A fiú többször is áthajtott a piroson, végül nekiütközött egy másik kocsinak, ezután fogták el.

 Összevesztek: halálra verték társukat

Halálra vertek egy hajléktalant Budapesten. Támadói szombat éjjel vették körbe a Jászai Mari téren: ütni, verni kezdték. Amikor a férfi már nem mozdult, egy öngyújtóval meggyújtották a ruháját. Az áldozat olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudták megmenteni. A rendőrök fél órán belül elfogták a négy támadót, akik szintén hajléktalanok – már őrizetben vannak. Hogy min vesztek össze, még nem tudni.

Új vizsgálat a megölt soroksári futónő ügyében

Hibázhattak a rendőrök a soroksári futónő lehetséges gyilkosának korábbi elfogásakor. Azt írták: tényfeltáró vizsgálatot indítottak az ügyben. Híradónk úgy tudja: a jelenleg is börtönben ülő hajléktalan, akinél elfogásakor ott volt a nő mobilja, két héten belül vallomást tehet.

Ivott és elaludt a kormánynál

Ittasan vezetett és villanyoszlopnak csapódott egy autós a Somogy megyében. Valószínűleg elaludt vezetés közben, könnyebben sérült meg. Bár az ittasan okozott balesetek száma évről-évre csökken, még mindig havonta körülbelül 100 történik.

Tudja, hogy többé nem jön haza

Még mindig várja haza kisfiát, pedig tudja, hogy többé már nem jön – ezt mondta Híradónknak az a kosdi anya, aki 4 éves gyermekét vesztette el egy tűzben a nyáron. A gyerek a nagymama kertjében, a fészerben játszott a testvérével, amikor az öngyújtójukkal tüzet okoztak. A kisfiú már nem tudott kimenekülni a lángokból.

Rejtélyes gyilkosság a fővárosban

A holttestre egy bevásárlóközpont mellett, a patakparton találtak rá. A rendőrök szerint a 49 éves férfit megölhették, de, hogy hogyan, azt nem árulják el. Az RTL Híradó úgy tudja: az áldozatot halálra szurkálhatta gyilkosa, akit azóta is keresnek. A férfi barátnője rosszul lett, amikor megtudta: mi történt.

Az orvos a felelős a sportoló haláláért?

Orvosi szabálytalanság okozhatta egy 17 éves birkózó halálát másfél éve. Az elhunyt fiú családjának ügyvédje Híradónknak azt mondta, a rendőrök most azt vizsgálják: a sportorvos hogyan adhatta meg a fiúnak a versenyengedélyt, amikor szívproblémák miatt ezt korábban megtagadták tőle. A birkózón egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmazott ellenfele, ami után a fiú remegni kezdett, majd összeesett, és leállt a szíve. Már nem tudták megmenteni.

Soroksári gyilkosság: nem gyilkolt, hanem segített?

Vallomásra készül a soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsított férfi. Ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: ez heteken belül megtörténhet.

Sokkoló videó a segélyhívóról

Fán rekedt mókus; elromlott bojler – ilyenek miatt is hívják a 112-t. Pedig a központi segélyhívó nem erre való. A rendőrök szerint a befutó hívások nagy része olyan segítségkérés, amely nem igényli a mentők vagy a tűzoltók beavatkozását. Ezért most sokkoló videóval hívják fel a figyelmet arra, csak akkor telefonáljanak az emberek, ha vészhelyzet van.

Még több sokkoló hívásért kattintson ide.

Újra késsel közelített egyik rajongója Pásztor Anna felé

Az énekesnő múlt szombaton, a 4-6-os villamoson zenélt csapatával, a Házon kívül stábja is ott forgatott vele. A koncert előtt lépett oda a sztárhoz egy férfi, aki előhúzott a zsebéből egy kést, mondván: azzal kér autogramot. Pásztor Anna bár megrémült, de azonnal kikapta a kezéből a kést. Azt mondta, nem hajlandó félelemben élni.

Meglett a razziák eredménye

Megtisztult a hírhedt Hős utca és környéke a drogosoktól – ezt mondták Híradónknak a környéken élők. Szerintük látható az eredménye a rendőrök razziáinak. A Házon Kívül adásában kedden mutattuk be: hogyan folyt a nagyüzemű drogterjesztés a lepusztult Hős utcai házakban – nem messze a rendőröktől.

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát. Ezt mondta az RTL Híradónak a megölt soroksári futónő férje. Kardos Lajos hatalmas elégtételnek érzi, hogy a rendőrök 5 éve után azonosították a most is börtönben ülő gyanúsítottat. Az áldozat férje most azt mondja: a lehető legszigorúbb büntetést adná a felesége gyilkosának.

Pszichológus segít feldolgozni társuk halálát

Pszichológus segít feldolgozni társuk halálát a felsőpakonyi kislány osztálytársainak. A 9 éves gyereket saját házuk romjai temették maguk alá a Pest megyei településen, szerdán. Családjával éppen aludt, amikor összeomlott az épület egy része. Barbarát már nem tudták megmenteni. Osztálytársai mécsesekkel és gyertyákkal emlékeztek a kislányra. Osztályfőnöke az RTL Híradónak azt mesélte róla: jól tanult, mindenkinek segített, és különösen együtt érző volt társaival.

A támogatások kedvezményezettje: Kurucz Pál és családja, számlaszám: 65100510-16166068. Pátria Takarékszövetkezet, Felsőpakony.

Börtönből „unokáztak” a csalók

A cellájukba csempészett mobilról telefonálgatva vert át idős embereket két elítélt egy budapesti börtönből, még tavalyelőtt. Társaik kintről segítették őket. Az ügyészség most emelt ellenük vádat. A rabok az idősek gyerekének, vagy unokájának adták ki magukat, és különféle ürügyekkel százezreket csaltak ki tőlük.

Autócsodák a Dunakanyarban

Igazi autócsodák, részben veterán autók vonultak végig a veterántúra útvonalán a Dunakanyarban. A megszállott gyűjtők 160 kilométeres túrát tettek a hegyi utakon. Idén több, mint 150-en hozták el a 25-30 évnél régebbi kocsiját vagy motorját. Az oldtimerek gazdái azt mondták: hobbijuk egy sosem múló szerelem - amire milliókat költenek.

 

Ököllel ütötte az asszonyt

Nem bírná az eljárással járó tortúrát, ezért nem tesz feljelentést támadója ellen az idős nő, akit – állítása szerint – egyik utastársa ütött meg ököllel egy budapesti trolibuszon. Az asszony azt mondta Híradónknak a mögötte ülő férfi azt kérte tőle, hogy csukja be az ablakot, mert fáj a füle. Ő viszont szerette volna, ha nyitva marad, mert nehezen kap levegőt. A férfi ezután szidni kezdte, majd állítása szerint hátulról megütötte. Az ügyben egyelőre nem indul eljárás.

Buszt lopott egy férfi


szerző:
2018.08.28. 18:21
Buszt lopott egy férfi

A tolvaj hétfő éjfélkor törte be az út szélén parkoló autóbusz első ajtajának üvegét, majd bemászott a járműbe. Zsebre rakta a kasszában lévő aprópénzt, majd az ottfelejtett kulccsal el is indította a buszt. Egy közeli településre akart menni vele, de útközben gyanús lett a rendőröknek, akik elfogták. Eljárás indul ellene.

Rács mögött marad Bróker Marcsi

A karácsonyt is a rácsok mögött tölti Bróker Marcsi. A 12 milliárd forintos csalással és sikkasztással vádolt karcagi asszony letartóztatását januárig hosszabbította meg a bíróság. Engedély nélkül gyűjtött betéteket és a pénzt magára költötte. Ha elítélik, akár 12 évet is kaphat.

Amerikai bombázót emeltek ki

Szenzációs lelet került elő a Dunából. Az alacsony vízállás miatt egy második világháborús amerikai bombázógép roncsait találták meg a folyóban, Tökölnél. Kiderült, hogy ezt a gépet lőtte le a magyar légvédelem 1944 júliusában. A különleges roncsot hamarosan Szolnokon kiállítják, így bárki megnézheti.

 

Újra szolgálatban a kutyaverő rendőr

Újra szolgálatba állt az a rendőr, aki ököllel ütötte meg kutyáját a Pest megyei Dányban - így tette be az állatot a járőrautó csomagtartójába. Az eset még februárban történt. Egy családi ház ablakából valaki az egészet felvette.

Egy rendőr és két járókelő élesztette újra a sofőrt

Egy rendőr és két járókelő élesztette újra azt a sofőrt, aki menet közben fának csapódott kocsijával Esztergomban, hétfőn. A beavatkozás sikeres volt: életben tudták tartani a férfit, amíg kiértek a mentők. A kocsi vezetője kórházba került, úgy tudjuk: jelenleg kómában van.

Teljesen leégett egy látványkonyha fabódéja a budai Várban

Éjjel gyulladt ki a pavilon, amivel az augusztus 20-ai, ünnepi hosszú hétvégére települtek ki ideiglenesen a vendéglátók. A tűzben a pult és a hűtők is elégtek, de senki sem sérült meg. Egy gázpalack viszont felhasadt. Még vizsgálják, mitől égett le a bódé.

 

Rázuhant a faág, perel a motoros

Alig tud mozogni és óriási fájdalmakkal küzd az a motoros, akire rázuhant egy korhadt fa ága Budapesten – erről először a Blikk írt. A fiatalembernek eltört a gerince, csavarokkal kellett rögzíteni. Azt mondta: a baleset idején sütött a nap, és szél sem fújt – ezért szerinte az okozhatta a bajt, hogy nem gondozták megfelelően a fát.

Felvették az életveszélyes előzést

Ijesztő manővert rögzített egy autós fedélzeti kamerája az M1-esen, Győrnél. A videón látszik, ahogyan egy kocsi sofőrje – a belső sávból – hirtelen átvág a külsőbe, majd a leállósávban előzni kezdi a többi autóst. Mindezt a zsúfolt sztrádán. Senkinek nem esett baja, de az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint ez csak a vakszerencsének volt köszönhető.

 

Párját és fiát is elvesztette

Az idős asszony pár napja vesztette el fiát egy balesetben. A férfit egy villamos gázolta halálra Budapesten – egy nappal azután, hogy eltemették a 82 éves édesanyja párját. Így az idős nő most egyedül próbálja ápolni mozgáskorlátozott lányát. A gyászoló asszony sokkos állapotban nyilatkozott a Híradónak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való