KERESÉS search-close

"Bányai Viktor" szerzővel ellátott tartalmak

Bányai Viktor

Bányai Viktor által létrehozott tartalmak (100):

Gyógyszerfüggő rabolta ki tavaly a zuglói patikát

Gyógyszerfüggő volt a támadó, aki késsel fenyegetőzve rabolt ki egy zuglói patikát, tavaly októberben - tudta meg az RTL Híradó. Most emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint rátámadt a két gyógyszerésznőre, egyiküket bántalmazta is. Így szerzett alig 100 ezer forintot. Sikerült elmenekülnie, de később elfogták. Ha elítélik, akár 15 év fegyházbüntetést is kaphat.

 

Elmenekült, miután halálra gázolt egy kerékpárost

Elmenekült a 23 éves fiatal, miután halálra gázolt egy kerékpárost. Órákkal később fogták el. Egy idős férfit ütött el a Fejér megyei Iváncsán, szombaton délután. A kerékpáros életét már nem tudták megmenteni. A feltételezett gázolót őrizetbe vették. Úgy tudjuk: 3 hónapja bevonták a jogosítványát, így nem is vezethetett volna.

Végső búcsút vettek az édesanyától, akire rázuhant egy férfi

Végső búcsút vettek attól az édesanyától, akire egy hónapja zuhant rá egy, a panelházukból kiugró férfi Kelenföldön. A nő sétálni indult két kisgyerekével, amikor a tragédia történt. Az asszony azonnal meghalt, a gyerekeknek nem esett bajuk. Férje a szertartás előtt Híradónknak azt mondta: üresek a mindennapok felesége nélkül, aki az egész családnak hiányzik. Az özvegy apát és nagyobbik gyerekét pszichológus kezeli.

Tragédia lett a hőlégballonos utazás vége

Meghalt egy 59 éves asszony, hárman súlyosan megsérültek, miután szombat este kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon Fejér megyében. A drámai percektől többen videót készítettek. Két gázpalack robbant fel a magasban. A pilóta és két huszonéves lány még ki tudott ugrani, de a nő pánikba esett, és fent maradt. Nem élte túl a balesetet. Úgy tudjuk: születésnapjára kapta az utazást a családjától. A rendőrök még vizsgálják, hogy műszaki hiba vagy emberi mulasztás történt-e.

Hatalmas zsúfoltság a vonatokon

Rosszul lett egy 15 éves lány a tömött vonaton, miután alig kapott levegőt az egyik zsúfolt nagykátai járaton szerda reggel. Mentőt hívtak hozzá. Az RTL Híradónak más elővárosi vonalakon utazók is arra panaszkodtak, hogy nagy a tumultus a keddi iskolakezdés óta. Kevés vonatot indít a MÁV, és olyan járat is volt, ami kimaradt.

Elkábította és kifosztotta őket

Sosem akart ölni - ezzel védekezett az utolsó szó jogán az a 29 éves nő, aki két éve altatóból és nyugtatókból kevert koktélt itatott férfiakkal, majd kifosztotta őket, Budapesten és Pest megyében. Ketten életveszélyes állapotba kerültek. A nőt most nem jogerősen 8 évre ítélték.

Halálos adag gyógyszert adtak be a betegnek

Sajnálja, ami történt, de tiszta a lelkiismerete - ezt mondta az utolsó szó jogán a bíróságon az az orvos, akit most egy kollégájával és egy ápolóval együtt egy idős beteg halála miatt pénzbírságra ítéltek Budapesten. A bíróság szerint az asszony azért kapott halálos mennyiségű fájdalomcsillapítót 5 éve a János Kórházban, mert az egyik orvos és az ápoló nem jelezte munkatársainak, hogy ők már beadtak neki egy adag gyógyszert.

Elfogták a rendőrök az aszódi gyilkosság gyanúsítottjait

Brutálisan megverték áldozatukat, az idős férfinak esélye sem volt védekezni. Elfogták a rendőrök az aszódi gyilkosság gyanúsítottjait. Úgy tudjuk, unokatestvérek. A nyomozók szerint pár napja ők támadtak rá otthonában a 73 éves férfira. A gyanú szerint pénzt és értékeket akartak szerezni a korábban zenészként dolgozó áldozattól, de ő ellenállt. Végül brutálisan megverték, és elmenekültek. Áldozatuk holttestét két nappal később találta meg a testvére. Az egyik gyanúsított beismerte a bántalmazást, társa azonban nem tett vallomást. Pénteken letartóztathatják őket.

Hat éve bujkáló fegyveres bankrablót fogtak el a rendőrök

6 éve bujkáló fegyveres bankrablót fogtak el a rendőrök Budapesten. A férfi a TOP 50-es körözési listán is szerepelt. Unokatestvérével még 2009-ben rabolt ki egy soroksári bankot. Elvették az őr fegyverét, majd a bevétellel elmenekültek.

Brutálisan végeztek áldozatukkal, most emeltek vádat ellenük

Az interneten keresett rá, hogyan kell embert ölni - fojtózsinórral végzett áldozatával egy férfi, majd két barátja segítségével eltemették a szentendrei erdőben. A tavalyi, brutális gyilkosság ügyében most emeltek vádat. Az egyik vádlott 10 millióval tartozott a tavaly Újpesten eltűnt autókereskedőnek, aki már követelte vissza a pénzét - ezért ölhették meg.

Halálos baleset: Traktor pótkocsijába rohant a motoros

Tapasztalt motoros halt meg egy balesetben Bicskénél pénteken délután. Motorjával egy kanyarban letért az útról, és egy éppen kihajtani készülő traktor pótkocsijába rohant. A 31 éves nagykátai áldozatról ismerősei a Facebook-on azt írták: mindig körültekintően vezetett. Szerintük a traktoros lehetett a hibás, amiért túlságosan előregurult a kereszteződésben, és ez megzavarhatta az érkező motorost.

A különlegesen képzett kutyák nemcsak itthon, hanem külföldön is részt vesznek eltűnt emberek keresésében

Izgatottan keresgéltek a romok között - terepen és nehezen megközelíthető helyeken vizsgáztak ma mentőkutyák Pest megyében. A különlegesen képzett állatok nem csak itthon, de külföldön is részt vesznek eltűnt emberek keresésében. Sokszor földrengések és katasztrófák helyszínein dolgoznak. A kutyák vizsgája csaknem fél évet csúszott a koronavírus miatt.
A kiképzésről ide kattintva többet is megtudhat.

Tapétavágóval támadt a kalauzra egy utas

Tapétavágó késsel támadt a kalauzra egy utas a Pest megyei Inárcson. Azután rántott kést, hogy a jegyét kérték. Több helyen megvágta a fiatal jegyvizsgálónőt, majd meg is ütötte. Elmenekült, még keresik a rendőrök. Az elmúlt néhány napban három kalauzt is megtámadtak munka közben agresszív utasok. A MÁV ezért hamarosan újabb testkamerákat állít üzembe, hogy megelőzzék a hasonló eseteket.

Összetört szélvédővel vezetett egy autós Budapesten

Összetört szélvédővel vezetett egy autós Budapesten - erről videó is készült. A sofőr kilométereken keresztül közlekedett így, miközben telefonált is. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint ez életveszélyes, mert alig lát ki, így bármikor elsodorhat egy gyalogost, vagy akár tömegbalesetet is okozhat. A videó alapján a rendőrség szabálysértési eljárást indított a sofőr ellen.

Villám csapott a házukba, gyerekeit és feleségét mentette az apa

Gyerekeit és feleségét mentette az apa, miközben próbálta oltani a tüzet. Menekülnie kellett egy törökbálinti családnak, miután villám csapott a házukba a keddi viharban. Nem sérültek meg. A felső szint, ahol a nagyszülők éltek, teljesen kiégett, lakhatatlan. Az önkormányzat ideiglenes otthont ajánlott fel a kisgyerekes családnak, ismerőseik pedig gyűjtést indítottak.

Nyolc embert gyanúsítanak a nagylóki tragédia ügyében

Kikötözték, magára hagyták és meghalt. Nyolc ember ellen javasol vádemelést a rendőrség a nagylóki tragédia ügyében. A gyanú szerint ők okozhatták ismerősük halálát, még tavaly novemberben. A kocsma teraszán két székhez kötözték, majd magára hagyták. Többen ráadásul tudták, mit tettek vele, de nem szóltak senkinek. Így a magatehetetlen férfi kihűlt. Az ügyben most zárták le a nyomozást.

Hegesztés közben gyulladt ki az épülő templom teteje

Hegesztés közben gyulladt ki egy épülő templom teteje kedden, Budapesten. A munkások még időben le tudtak menekülni a magasból, így senki nem sérült meg. A tűzoltóknak azonban sokáig tartott, míg megfékezték a lángokat. A tető végül nem omlott be, de a 700 millióból épülő pesterzsébeti templom - a tűz miatt - csak hónapokkal később készülhet el. Több tízmilliós lehet a kár, ezt a biztosító fizeti.

Részegen, fékezés nélkül hajtott neki a busz oldalának egy autós

Részegen, fékezés nélkül hajtott neki a busz oldalának egy autós Dabason. A munkásjáraton csak a sofőr volt - éppen a közelben dolgozókért indult, amikor a kocsi sofőrje kihajtott a főútra, és egyenesen a buszba csapódott. Az autó vezetője megsérült, őt a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Kiderült: ivott, mielőtt kocsiba ült.

Összefogás indult az édesanya nélkül maradt budapesti családért

Összefogás indult az édesanya nélkül maradt budapesti családért. A nőre másfél hete zuhant rá egy férfi, aki kiugrott XI. kerületi panelházukból. Mindketten meghaltak. Férje azóta egyedül próbál helytállni, de rengeteg segítséget kap. Gyerekjátékokat, babakocsit és ruhákat adományoztak nekik. Több tejdajka pedig anyatejet is biztosít az anya nélkül maradt fél éves kislánynak.
Az apukával készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

60 helyett 130-cal ment a sofőr, belerohant a közútkezelő teherautójába

Belehajtott a közútkezelő teherautójába egy furgon az M0-s autópályán. A tegnap történt balesetet rögzítette a forgalomfigyelő kamera. Úgy tudjuk: a 60-as sebességkorlátozás ellenére 130-cal hajtott a 26 éves sofőr, akinek jogosítványa sem volt. A gyorshajtás miatt nem vette észre időben a terelést. A balesetben senki nem sérült meg.

Részletesen megmutatta a nyomozóknak, hol és hogyan végzett egy vállalkozóval

Videón a helyszíni kihallgatás képei! Nyilvánosságra hozta a rendőrség azt a felvételt, amelyen a csantavéri gyilkosként elhíresült férfi részletesen megmutatja a nyomozóknak: hol és hogyan végzett egy vállalkozóval még két éve, a Szilas-patak partján. A gyanú szerint drogot adott volna el későbbi áldozatának, de az rájött, hogy kokain helyett cukrot kapott - ezért ölhette meg őt gyilkosa. Az ügyben most zárták le a nyomozást.

„Megzavarodott

Megzavarodott és sokkot kapott - információink szerint ezzel magyarázta tettét az a biciklis nő, aki a vele szemben intézkedő rendőrökre támadt még májusban, Budapesten. Most emeltek ellene vádat. Azután állították meg, hogy átment a piroson. Később ellenállt a rendőrök intézkedésének - az ügyészség szerint egyiküket meg is rúgta. A nő felfüggesztett büntetéssel megúszhatja.

Még érezte felesége pulzusát, de már tudta, hogy nem lehet megmenteni

Még érezte felesége pulzusát, de már tudta, hogy nem lehet megmenteni - ezt mondta az RTL Híradónak az az édesapa, akinek feleségére pénteken zuhant rá a panelházukból kiugró férfi Budapesten. Mindketten meghaltak. A gyászoló férj azt mondta: az érthetetlen baleset miatt tönkrement az életük, de gyerekei adnak erőt a folytatáshoz; megpróbál erős maradni, és egyedül felnevelni őket.

Visszakérhették az esküvő árát

Újabb fenyegető videók kerültek elő az érdi halálos tömegverekedés előtti percekről. Ezeken is üvöltve üzennek a két család tagjai, akik csütörtök este estek egymásnak. Úgy tudjuk, hogy egy szakítás és az esküvő árának visszakövetelése okozta a vitát. Egy 50 éves férfit halálra késeltek. Feltételezett gyilkosát és a verekedés többi résztvevőjét vasárnap letartóztatta a bíróság.

Videó a drámai mentésről

Videón a drámai mentés! Anya és 9 éves lánya szenvedett súlyos balesetet az M5-ös autópályán, hétfő este. Egy kamionnal ütköztek Ócsánál. A nő beszorult a roncsba, tűzoltók szabadították ki - erről felvétel is készült. A mentők őt és lányát is kórházba vitték. Úgy tudjuk, már jobban vannak. Hogy ki hibázott, még vizsgálják.

Halálos baleset egy nyúl miatt

Eléjük ugró nyulat akart kikerülni a sofőr, emiatt történt halálos baleset szombat este Makónál. A kocsiban öt barát utazott. A sofőr a nyúl miatt elrántotta a kormányt, emiatt autójuk lesodródott az útról. Az egyik utas azonnal meghalt. Barátai megsérültek, ők kórházba kerültek. Úgy tudjuk: a sofőr a megengedettnél gyorsabban mehetett.

Vezetés közben videózta a Volánbusz sofőrje, ahogy áthajt az úton lévő vízátfolyásokon

Menet közben videózta a Volánbusz sofőrje, ahogy áthajt az úton lévő vízátfolyásokon Somogy megyében. A felvételt ezután megosztotta Facebook-oldalán. Az RTL Híradónak nyilatkozó vezetéstechnikai szakértő szerint ez balesetveszélyes, mert a videózás miatt baj esetén a sofőr nem tudott volna gyorsan reagálni. A Volánbusz vizsgálatot indított.

Orosz Bernadett: Állok a per elébe!

Előbb kell bíróság elé állnia a megvert nőnek, mint támadójának. Orosz Bernadett egykori párja, akit a brutális bántalmazással gyanúsítanak, 5 milliót követel a nőtől, amiért a támadás után név szerint említette őt a Facebook-posztjában. A férfi által indított személyiségi jogi per nemsokára kezdődik, miközben a bántalmazás ügyében még nyomoznak. Orosz Bernadett azt mondja: áll elébe a pernek, de reméli, támadóját egyszer elítélik majd.

Börtönbe kell mennie annak a sebésznek, aki kevesellte a hálapénzt egy betegétől

2 évre börtönbe kell mennie annak a budapesti ortopédsebésznek, aki kevesellte a 10 ezer forintos hálapénzt egy betegétől, a sarokműtétje után. Az eset még 7 éve történt. Az orvos akkor a Péterfy Kórház Baleseti Központjában dolgozott, ahonnan az ügy kirobbanása után elbocsátották. Ezért, és 8 másik hasonló ügy miatt ítélték most el.

Hajmeresztő jelenet: így fordították vissza a velük szemben hajtó autóst

Két sofőr állított meg egy velük szemben hajtó autóst az M4-esen, Gyömrőnél. Erről videó is készült. Az idős sofőr, aki mellett felesége ült, eltévedt, emiatt rossz helyen hajtott rá a gyorsforgalmi útra. A két autós azonban elállta az útját, kiszálltak, és visszafordították. Még senki nem tett bejelentést az esetről, így egyelőre nem keresik a szabálytalan sofőrt.

Bátor taxis segített elfogni a támadót

Bátor taxis segített elfogni egy idős házaspár támadóját Budapesten. Két fuvar között volt, amikor meglátta, hogy az idős ember a földön fekszik, a rabló pedig menekül, miután letépte a nyugdíjas feleségének két aranynyakláncát. Követni kezdte a támadót, közben hívta a rendőröket, akik így pár perccel később elfogták a rablót. A taxist kitüntették.

Idős férfit pofozott meg egy biztonsági őr a Nyugati pályaudvaron

Megpofozott egy idős férfit a biztonsági őr a Nyugati pályaudvaron, miután vitába keveredtek. Erről az RTL Híradó egyik nézője felvételt készített. Miután a férfi elesett, az őr fellökte a mellette álló másik idős embert is. A MÁV-nál elhatárolódnak a történtektől. Azt mondják: a videón látható őrök egy külsős cég munkatársai, ott vizsgálják az esetet.

Boxeres támadás: nincs büntetés

Felfüggesztett fogház helyett 1 év próbaidőre bocsátották azt a 14 éves fiút, aki tavaly októberben boxerrel verte össze 11 éves iskolatársát Budapesten, egy játszótéren. A másodfokú bíróság szerint a támadó jó tanuló, megbánta, amit tett, és bocsánatot kért. A megtámadott fiú apja felháborodott, szerinte az ítéletnek nincs kellő visszatartó ereje.

Kigyulladt egy háromszintes lakás Budapesten, a szomszédok is segítettek az oltásban

Arra értek haza a tulajdonosok, hogy ég a lakásuk. Szerda késő este gyulladt ki egy háromszintes, 250 négyzetméteres ház Budapesten, ahol négy család él. A szomszédok vették észre a lángokat, ők rohantak oltani köntösben és papucsban. Aztán 30 tűzoltó is megérkezett, akik hajnalra oltották el a tüzet. Az emeleti szobák kiégtek, a ház lakhatatlanná vált. Hogy mi okozta a tüzet, még nem tudni.

Előre megásták áldozatuk sírját

Megrázó riport!
Előre megásták áldozatuk sírját, majd megfojtották és eltemették az erdőben. Brutális gyilkossági ügyben zárták le a nyomozást a budapesti rendőrök. A gyanú szerint hárman végeztek a tavaly Újpesten eltűnt autókereskedővel. Egyikük milliókkal tartozott neki, amit már követelt vissza, ezért megölték. Mindhárman őrizetben vannak.
 

Átalakítással gazdaságossá tehető a Mátrai Erőmű?

Átalakítással gazdaságossá tehető a jelenleg veszteséges Mátrai Erőmű működése - ezt mondta az RTL Híradónak a vállalat stratégiai igazgatója. Azt azonban, hogy ez mennyibe fog kerülni, még nagyságrendileg sem árulta el. Az erőművet március végén vásárolta meg a Magyar Villamos Művek Mészáros Lőrinctől 17 és fél milliárd forintért. Az MVM most az újságírókat is beengedett az erőmű területére.

Négy év után fogták el a csuklyás rablót

Négy év után fogták el a csuklyás rablót, aki - társaival - fegyverrel támadt egy házaspárra Pest megyében. Megkötözték és kifosztották őket. Az ügy nyomozása közben a rendőrök egy 10 évvel ezelőtti rablást is megoldottak: azt a motorost is elfogták, aki - szintén egy bűntársával - 21 milliót szerzett egy pénzszállítótól Őrbottyánban. Mindketten őrizetben vannak.

Magából kikelve őrjöngött a sofőr a Hungária körúton

Magából kikelve őrjöngött és fenyegetőzött egy agresszív sofőr a Hungária körúton, Budapesten - erről felvétel is készült. Az bőszítette fel, hogy kikanyarodott elé egy másik autós, és így majdnem nekiment. Ezután bevágott elé, kiszállt, és üvöltve szidalmazta a kocsiban ülő fiatal párt. 

Videón a drámai mentés!

Fékezés nélkül egy teherautó hátuljába rohant egy autós Budapesten. A kocsi alászorult, a sofőr súlyosan megsérült. Nem tudott kiszállni, ezért a tűzoltók szabadították ki - erről videó is készült. Kritikus állapotban vitték kórházba. Hogy a sofőr miért nem vette észre az előtte álló teherautót, nem tudni.

Órák óta vezetett pihenés nélkül, emiatt történhetett a baleset az M5-ösön

Hosszú órák óta vezetett pihenés nélkül, ezért szenvedhetett balesetet kocsijával egy koszovói vendégmunkás az M5-ösön. Úgy tudjuk: annyira fáradt volt, hogy elaludt a volán mögött. A szalagkorlátnak rohant, majd egy érkező kamionnak is nekiütközött. Hatalmas szerencséje volt: csak könnyebben sérült meg. A szakértő szerint, ha hosszú útra indulunk, akkor legalább 300 kilométerenként érdemes pihenőt tartani.

Élve temette el áldozatát

Élve temette el áldozatát, miután többször megszúrta - életfogytiglanra ítélték azt a volt rendőrt, aki a bíróság szerint 3 éve brutális kegyetlenséggel végzett ismerőse feleségével. Pénzt akart zsarolni a nőtől, de ő nem adott neki. Aztán megijedt, hogy feljelentik, a bíróság szerint ezért végzett a nővel.

Vádat emeltek a sofőr ellen, aki miatt két éve meghalt egy 17 éves focista

Részegen, 160-nal száguldozott a sofőr, aki miatt meghalt egy 17 éves váci focista két éve, Veresegyházon. Az ügyészség most emelt vádat ellene. Új kocsijával vitte el egy körre az áldozatot és két barátját, de egy kanyarban kisodródtak és korlátnak ütköztek. A meghalt fiatal édesanyja azt mondta az RTL Híradónak: a vétkes sofőr bocsánatot kért és bármilyen büntetést is kap, vállalja.

Esze ágában sincs beismerni a gyilkosságot

Esze ágában sincs beismerni a gyilkosságot - ezt mondta a bíróságon a kőbányai emberölés vádlottja. Pedig az ügyészség szerint ő végzett brutális kegyetlenséggel volt barátnőjével, tavaly nyáron. A fiatal a keddi előkészítő ülésen azt állította: ő csak pizzázni ment a lány lakására, és mások ölhették meg, miután ő hazament.

Chipses dobozokba és üdítős palackokba rejtett drogot a díler

Üdítős palackokba és chipses dobozokba rejtette a drogot egy díler. Nemcsak őt hanem három társát is elfogtak a rendőrök, már őrizetben vannak. A nyomozók szerint kokaint árultak, és marihuánát is terjesztettek Budapesten valamint Pest megyében. Egyikük házában valóságos ültetvényt számoltak fel. Fél kiló kokaint és 7 millió forintot is találtak a nyomozók.

Kis híján az áradó Dunába zuhant egy autó Budapesten

Kis híján az áradó Dunába zuhant egy autó Budapesten, péntek délután. Úgy tudjuk: a sofőr túl gyorsan hajtott a pesti rakparton, majd egy kanyarban kisodródott, átszakította a szalagkorlátot, és a Dunához vezető lépcsőkön állt meg. A sofőr csak könnyebben sérült meg. Az összetört kocsit a tűzoltók emelték vissza az útra.

Hónapokon át molesztálhatta unokatestvére gyerekeit

Hónapokon át molesztálhatta unokatestvére gyerekeit egy Ausztriában élő magyar férfi. A rendőrök most fogták el. Információink szerint rendszeresen zaklatta az 5 és 14 éves kisfiúkat, amikor hazalátogatott Magyarországra. Egyikükről meztelen fotókat is készített, amiket megosztott az interneten, így bukott le.

Az érkező metró alá esett egy utas a Klinikák állomáson

Rosszul lett, megszédült, és az érkező metró elé esett egy utas Budapesten, a Klinikák állomáson. Óriási szerencséje volt, mert az úgynevezett életmentő árokba zuhant, így a szerelvény áthajtott fölötte. Túlélte a balesetet, de megsérült. Az ájult férfit a tűzoltók szabadították ki a metrókocsik alól. Kórházba vitték.

Egy pulóver miatt késelte halálra a 28 éves férfit

Bocsánatot kért az utolsó szó jogán a férfi, aki a vád szerint egy pulóver miatt halálra késelt egy 28 éves fiatalembert 2018. szeptemberében, a csolnoki kocsma előtt. Az ügyészség szerint a késelő kölcsönadta a pulóverét az áldozatnak, de aztán 26 ezer forintot követelt érte. Mivel az áldozat nem fizetett, először megütötte, aztán leszúrta. Első fokon tíz és fél évet kapott.

Könnyek között hálálkodott, amikor visszaadták a pénzét

Örömében sírva fakadt, és hálálkodott a rendőröknek egy idős budapesti asszony, amikor visszaadták ellopott pénzét. Kétmilliót szerzett tőle egy csaló, aki az unokájának adta ki magát. Nem sokkal később viszont elfogták, és a pénz is meglett. A rendőrség újabb bűnmegelőzési videóiban idősek beszélnek arról, milyen trükkökkel akarták kicsalni tőlük a félretett pénzüket. Azt remélik, ezután kevesebb lesz az átverés.

Felháborodott az ítéleten a halálra gázolt ceglédi lány édesanyja

Három év fogházbüntetésre ítélte a bíróság azt a felelőtlen sofőrt, aki 2019. április 20-án Cegléd belvárosában elgázolta a 18 éves Bognár Emesét és barátját. A fiú túlélte a balesetet, az érettségi előtt álló lány azonban a helyszínen meghalt. Emese kitűnő tanuló, gyönyörű, életvidám gimnazista volt, teli tervekkel. A történeteket azóta sem tudta feldolgozni a család és Emese barátja sem, aki a tragédia óta már nem tudja ugyanúgy élni az életét.

Felháborodott az ítéleten, a Cegléden halálra gázolt lány édesanyja

A bíróság 3 évre küldte fogházba azt a 22 éves fiatalt, aki sportautójával elgázolta a 18 éves lányt és barátját tavaly. A lány azonnal meghalt. A gázolót örökre eltiltották a vezetéstől. Az utolsó szó jogán azt mondta: megpróbálja jóvá tenni, ami történt, bár tudja, hogy ez szinte lehetetlen.

16 év után lehet meg a gyilkos

16 év után fogták el az apát, aki a gyanú szerint megölte újszülött gyerekét a Pest megyei Péteriben. 2004-ben a szeméttelepen találták meg a csecsemő holttestét. A rendőrök most a fejlettebb technikának köszönhetően tudták azonosítani az apát.

Vascsővel rontott a házigazdára

A támadás óta erős fájdalmai vannak, és csak altatóval tud pihenni - ezt mondta az RTL Híradónak az az idős solymári férfi, akire vascsővel rontott rá háza udvarán egy hajléktalan. Ezután fojtogatni kezdte, és közben pénzt követelt a nyugdíjastól. A lányára is rátámadt, majd elmenekült. A rendőrök elfogták a rablót. Mindent tagad.

Családja és sporttársai búcsúztak a 22 éves válogatott birkózótól

Menyasszonya, családja és sporttársai búcsúztak a 22 éves korában meghalt válogatott birkózótól, Tóth Bendegúztól. Temetésén több százan vettek részt. A sportoló egy hete hunyt el. Edzésen lett rosszul, már nem tudták újraéleszteni. A tragédiának nem volt előjele. Halálát hirtelen szívmegállás okozta.

Kirepültek az autóból, esélyük sem volt a túlélésre!

Fiatal pár halt meg egy súlyos balesetben reggel, Fejér megyében. Horgászatból tartottak hazafelé egyik barátjukkal, amikor a kocsijuk összeütközött egy kőszállító teherautóval Vértesboglárnál. A pár kirepült az autóból - azonnal meghaltak. 21 éves barátjuk életveszélyesen megsérült, és a roncsba szorult. Őt a tűzoltók szabadították ki, majd mentőhelikopterrel vitték kórházba.

​​​​​​​Egy traktor utánfutója gázolt el egy kétéves kisfiút a Pest megyei Aszódon

Megárzó riport!
Egy traktor utánfutója gázolt el egy kétéves kisfiút a Pest megyei Aszódon. A gyerek édesanyjával és testvérével egy magán-üdülőterületen, az út szélén szedett pipacsokat. Azokat akarta feldobni a mellettük elhaladó utánfutóra, amikor valahogyan a kerekek alá került. Súlyosan megsérült. Mentőhelikopterrel vitték kórházba. Úgy tudjuk: megműtötték, és már stabil az állapota.

10 év után először szólalt meg a battai rém

Ma már sajnálja, hogy gyilkolt - ezt mondta az RTL bűnügyi magazinjának a százhalombattai gyilkos. Az életfogytiglanra ítélt Balogh Lajos négy nővel végzett kegyetlenül, a 90-es években. Több mint 10 év után a Bűnös lelkek stábjának adott exkluzív interjút a börtönben. Arról beszélt: megváltozott, és már bánja, hogy hidegvérrel meggyilkolta a fiatal lányokat, családjukat pedig sajnálja az átélt fájdalomért.

Vérengzés: elbújtak a gyerekek

A szobába menekült, ott bújt el testvéreivel egy 14 éves kislány, miközben anyjukra bozótvágó késsel támadt gyilkosa. Sokkoló részleteket hoztak nyilvánosságra a rendőrök a tavaly decemberi, Harmat utcai emberölésről. A gyanúsított brutális kegyetlenséggel végzett a 42 éves családanyával, akivel egy házban lakott. Ügyében most zárták le a nyomozást.

Tolatni kezdett az autópályán, miután rájött, hogy nem kanyarodott le a lehajtónál

Videón az életveszélyes manőver! Tolatni kezdett egy autós az M7-esen, miután rájött, hogy nem kanyarodott le a veszprémi lehajtónál. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baleset. A mögötte érkező időben tudott fékezni - ő rögzítette az esetet. Híradónknak azt mondta: ennyire még sosem ijedt meg vezetés közben. A rendőrök még keresik a szabálytalan sofőrt, aki pénzbírságot kaphat.

Videón az ámokfutó sofőr!

Hiába dudáltak és villogtak neki, több mint egy kilométeren át a forgalommal szemben hajtott egy autós éjjel Budapesten. Rossz helyen hajthatott fel a Könyves Kálmán körútra. A szemből szabályosan érkezőknek kellett őt kikerülniük, hogy ne történjen baleset. Végül polgárőrök és rendőrök állították meg. Kiderült: részeg volt.

Vízre eresztett koszorúval és hajókürttel emlékeztek a Hableány-tragédia áldozataira

Vízre eresztett koszorúval, 28 gyertyával és hajókürttel emlékeztek a Hableány-tragédia áldozataira a Dunán. Ma van a hajóbaleset első évfordulója. A két ország hamarosan közösen állít emlékművet a Hableány-katasztrófa áldozatainak. A hozzátartozók a mai napig képtelenek feldolgozni a tragédiát. A megemlékezésen többek között Karácsony Gergely főpolgármester is beszédet mondott

A magyar kriminalisztika legkegyetlenebb rablógyilkossága a Bűnös lelkekben

Ma már inkább lelőné a társát, hogy ezzel megmentse az áldozatokat. Ezt tavaly mondta a móri mészárlás társtettese. 18 évvel ezelőtt 8 embert végeztek ki a bankban a magyar kriminalisztika legkegyetlenebb rablógyilkosságában.

Részegen, drog hatása alatt ölhetett a Deák téri késelő

Részegen, drog hatása alatt ölhetett a Deák téri késelő - ezt a fiú anyja mondta a Borsnak. Szerinte a gyilkossággal gyanúsított fia sosem volt agresszív, és mindig rendesen viselkedett. Anyja úgy gondolja: a tudatmódosító szerek miatt késelhette halálra áldozatait, két fiút. Barátai azonban arról beszéltek, hogy az egész környék rettegett tőle, mert mindenkibe belekötött.

Deák téri késelés: „Udvarias és sportszerű fiú volt”

Udvarias és sportszerű fiú volt - ezt mondta az RTL Híradónak a Deák téri késelés egyik áldozatáról az újpesti Vízművek Sportkör elnöke. A fiatal ennél az egyesületnél volt hivatásos szurkoló. Másfél éve barátjával járt a meccsekre. Szurkolótársaik most mindkettőjüket gyászolják a klubnál. A támadással gyanúsított három fiatalt vasárnap letartóztatták. Úgy tudjuk: a feltételezett késelő visszavonta beismerő vallomását.

Bándy Kata-ügy: máig nem tudni az okokat

Csaknem 8 évvel a tragédia után sem ismeri be, hogy ő ölte volna meg Bándy Katát - ezt mondta a börtönben a gyilkosság miatt elítélt Péntek László. Hosszú idő után a Bűnös lelkek stábja készített vele interjút. Ahogy korábban a rendőrségen, úgy most a kamerák előtt is ellentmondásokba keveredett. Így máig nem derült ki: miért végezhetett a fiatal rendőrségi pszichológusnővel.

Összehangolt akcióban csaptak le a terrorelhárítók

Lőszereket is találtak annál a drogdílernél, akire egy összehangolt akcióban csaptak le a terror-elhárítók Kerepesen. Nem csak ott, egész Pest megyében árulhatta a pszichoaktív szereket. Milliókat keresett így. 10 vevőjét is elkapták, akik rendszeresen vásárolhatták tőle a drogot. Így a Kréta és a Kristály fantázianevű szereket is. Ezek veszélyesek, és akár halált is okozhatnak.

Álmában még az apjával játszik a tragikus balesetben elhunyt fociedző kislánya

Kislánya a mai napig arról álmodik, hogy édesapja él és játszik vele - ezt mondta az RTL Híradónak a néhány hónapja tragikus balesetben elhunyt fociedző özvegye, aki először a Blikknek nyilatkozott. Halgas Tibor februárban halt meg, amikor kocsijával frontálisan ütközött egy taxival Budapesten. A taxisofőr drog hatása alatt állt, és jogosítványa sem volt. Az edző özvegye azóta sem érti, a sofőr hogyan fuvarozhatott így utasokat. Most azért is vállalta az interjút, hogy felhívja a figyelmet: mindenki óvatosan vezessen. Az özveggyel készült teljes interjú visszanézhető: ITT!

Meghalt a másodikról kizuhant fiú

Meghalt az a 17 éves fiú, aki egy buli közben zuhant ki egy lakás ablakán, másfél hete, Budapesten. A fiatal a drogtól válhatott agresszívvá: információk szerint törni-zúzni kezdett, majd kiugrott a 2. emeletről. Sokáig válságos állapotban volt, tegnap halt meg. Ezt az érdi sportklub jelentette be, ahol a fiú évek óta focizott. Családja mellett csapattársai és barátai is gyászolják.

Túlélte: 4 órát feküdt a 30 méter mély szakadékban

4 órát feküdt a 30 méter mély szakadékban – de túlélte. Súlyosan megsérült turistát mentettek meg a Mátrában. A férfi munkatársaival kirándult, és a nedves kövön megcsúszott, majd lezuhant. A mentőcsapatnak ráadásul nem volt egyszerű dolga, mert kilométereket kellett gyalogolniuk egy szűk ösvényen, mire egyáltalán meg tudták közelíteni a sérültet a sötétben. A turista kórházba került.
A mentésről készült felvételeket ide kattintva nézheti meg hosszabban.

Gyerektalicskával vittek el 50 milliót

Gyerektalicskával tolták el a zsákmányt a betörők egy dunavarsányi házból, Pest megyében. Hárman mentek rabolni még decemberben, most fogták el őket a rendőrök. Akkor törtek be, amikor a ház lakói napokig nem voltak otthon. Pénzt, aranyékszert és drága órákat találtak bent, de két lemezszekrényt is kitéptek a falból. Így összesen 50 milliót vittek el a talicskával.
 

Bérgyilkossal akarta megöletni ismerősét egy budapesti ügyvédnő

Bérgyilkossal akarta megöletni ismerősét egy ügyvédnő Budapesten. A gyanú szerint azért akarhatta, hogy végezzenek rokona férjével, mert úgy tudta: az többször bántalmazta a feleségét. A férfi azonban, akit megbízott a gyilkossággal, erről hangfelvételt készített, amit aztán pénzért akart odaadni lehetséges áldozatának. A szövevényes ügyben most, 3 év után zárták le a nyomozást.

Rádőlt a hinta állványa egy 6 éves kisfiúra

Rádőlt a hinta állványa egy 6 éves kisfiúra Budapesten. Szülei azonnal kórházba indultak vele, majd egy piros lámpánál segítséget kértek a rendőrautóban ülő járőröktől. Végül ők vezették fel a családot szirénázva a kórházig, ahol ellátták a kisfiút. A gyerek már jól van, és haza is engedték. A szülők ellen nem indul eljárás.

Skálás gyilkosság: exkluzív interjút láthatnak az egyik gyilkossal

Évekig azt hitték, meghalt, de most kiderült: mégis életben van. Exkluzív interjút adott a Bűnös lelkek stábjának az a taxisofőr, akire 1992-ben rálőttek a skálás gyilkosokként elhíresült rablók. A taxival a budai Skála Áruház napi bevételét vitték a bankba, amikor rájuk támadtak. Egy fiatalembert megöltek. A bűnügyi műsor mai adásában szintén exkluzív interjút láthatnak az egyik gyilkossal és az áldozat édesapjával is.

Rendszeresen lövöldözött szülei házában Szilágyi István fia

Rendszeresen lövöldözött szülei házában a meggyilkolt színész, Szilágyi István fia. Anyja szerint engedéllyel tartotta a légpuskáját, amivel a falakba és az ajtókra lőtt. Azt állítja: rájuk sosem célzott. A 49 éves férfit most elmeorvos vizsgálja, miután – a gyanú szerint – kalapáccsal megölte apját. Ennek ellenére megúszhatja a börtönt, ha beszámíthatatlannak találják.

Nem haragszik a fiára, sőt, hazavárja őt a meggyilkolt színész, Szilágyi István özvegye

A férjét gyászoló asszony az RTL Híradónak azt mondta: a fia 10 éve pszichiátriai kezelés alatt állt, de nemrég elfogytak a gyógyszerei. Anyja szerint emiatt volt ideges, és ezért verhette agyon apját egy kalapáccsal. A bíróság kedden letartóztatta a 49 éves férfit, és elmeorvoshoz küldték. Úgy tudjuk, a színész fia azt állítja: önvédelemből ölt. Figyelem, megrázó riport következik!

Tagadja, hogy futókra támadt

Tagadja, hogy futókra támadt az erdőben. A gyanú szerint a hajléktalan késsel és vascsővel rontott rá több sportolóra is a Hármashatár-hegyen Budapesten. A rendőrök pár napja fogták el, a bíróság pedig ma letartóztatta. Korábban már folyt ellene eljárás, de akkor elengedték. Ezután támadhatott meg egy biciklist a múlt héten.

Leégett a házuk, összefogtak az ápolónőért és családjáért

Összefogás indult egy ápolónőért és családjáért Monoron. Néhány napja ugyanis teljesen leégett a házuk teteje egy tűzben. Két gyerekükkel most a szomszédokhoz járnak át enni és tisztálkodni, mert otthon nincs villanyuk és vizük. Ráadásul attól tartanak, a födém bármikor beszakadhat. Most idegenek segítenek nekik a helyreállításban.

Eltűnt szülei sírhelye a Megyeri úti temetőből

Eltűnt a szülei urnáját tartalmazó sírhely a budapesti Megyeri úti temetőből - ezt állítja az elhunytak fia. Szerinte, amikor pár napja kiment a temetőbe 1 év után, csak egy sík, füves területet talált a hant helyén. De a fából készült kerítés és a fejfa is nyomtalanul eltűnt. Hogy ki hibázhatott, nem tudni. A Temetkezési Intézetnél azt ígérték az RTL Híradónak, hogy kivizsgálják az esetet.

Bosszúból ölhetett a diósdi baltás gyilkosság gyanúsítottja

A 18 éves fiatal az éjszaka közepén támadt rá lakótársaira, akik néhány hónappal korábban befogadták. Azért végezhetett velük, mert azok pár napja megverték, és haragudott rájuk. A gyanúsított a gyilkosság után alkoholt vett egy benzinkúton, majd maga hívta ki a rendőröket.

Három év után lezárják a nyomozást a kizuhant kislány ügyében?

Heteken belül lezárulhat a nyomozás az ablakon kizuhant kistarcsai kislány ügyében. Három éve történt a tragédia, azóta sem tudni: hogyan eshetett ki a gyerek a negyedikről. Egyedül volt a lakásban. Szülei a keresztanyjára bízták, de neki el kellett mennie dolgozni. Azt állította: a szülők tudtak erről. Mindhármukat kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják.

Két tárgyalás között ölhetett

Alig két hónapja szabadult a letartóztatásból a csütörtöki, Bajza utcai gyilkosság gyanúsítottja - tudta meg az RTL Híradó. A hajléktalan nő, aki pár napja ölhetett meg egy férfit Budapesten, pár éve szintén késelés miatt állt bíróság előtt. Akkor első fokon több mint 3 évre ítélték, de úgy tudjuk: a másodfokú, jogerős döntésig kiengedték a letartóztatásból. Vagyis éppen szabadlábon volt, amikor 40 késszúrással végezhetett áldozatával.

Videón, ahogy egy férfi brutálisan megveri barátnőjét

Ököllel ütötte és megrugdosta barátnőjét egy férfi Budapesten péntek este - erről videót készített egy szemtanú, amit elküldött Híradónknak. A férfi azután kezdett őrjöngeni, hogy elsodorta őt egy autó. Agresszívan indult a sofőr felé, hogy számon kérje, de barátnője megpróbálta visszatartani. Ekkor támadt rá a nőre. A rendőrök végül elfogták az ámokfutót.

Háromgyerekes apa halt meg az érdi balesetben

Háromgyerekes apa halt meg egy súlyos balesetben Érden. Utasként ült a kocsiban, ami frontálisan ütközött egy másik autóval, húsvétvasárnap este. Egyik barátja vezette a kocsit, ami egy ház kerítésének vágódott. Az utcában lakók szerint mindkét autó jóval gyorsabban ment a megengedettnél. Arra panaszkodnak: rendszeresen száguldoznak ott a kocsik.

Tömeg és feszültség a boltokban

Tömeg a húspultoknál, megpakolt bevásárlókocsik - megrohanták az emberek a nagy élelmiszeráruházakat a húsvét előtti utolsó munkanapon. Az RTL Híradó körképe alapján a legtöbb vásárló igyekezett megfelelő távolságot tartani egymástól a boltokban. Sokan azonban fittyet hánytak az előírásokra, ráadásul maszk vagy kesztyű nélkül mentek bevásárolni a hosszú hétvégére. Az egyik nagy áruházlánc limitálta az üzletbe lépők számát, hogy így védjék őket és a bolti dolgozókat is.

Szülés utáni depressziója lehetett az anyának, aki megölte egyéves gyermekét

Szülés utáni depresszióban szenvedhetett az az anya, aki szombaton megölte 1 éves kislányát Budapesten. Úgy tudjuk: megfojtotta a kisgyereket, majd másnap feladta magát a rendőrségen. A bíróság 1 hónapra letartóztatta a nőt, de nem börtönbe, hanem elmegyógyintézetbe került. Ott vizsgálják, hogy beszámítható volt-e a gyilkosság idején.

Feldühítette, hogy nem vásárolhat, ezért tombolni kezdett

Feldühítette, hogy nem vásárolhat - ezért kezdett tombolni egy hajléktalan az egyik budapesti boltban. A nyugdíjasoknak biztosított idősávban, délelőtt 11-kor akart chipset és sört venni egy üzletben, de miután nem szolgálták ki, többször megütött egy idős vásárlót, és az eladónőre is rátámadt. Ők könnyebben sérültek meg. A támadó, akit korábban már elítéltek súlyos testi sértés miatt, most 3 hónapra börtönbe kerül.

Kétszer annyian kérnek segítséget párkapcsolati erőszak miatt

Kétszer annyian kérnek segítséget párkapcsolati erőszak miatt, amióta kihirdették a koronavírus miatti veszélyhelyzetet, és az emberek kevesebbet mozdulnak ki otthonról. A Kríziskezelő Telefonszolgálot főleg nők hívják, akiket egyre többször súlyosan bántalmaz a párjuk. Az elmúlt hetekben tucatnyian kérik naponta, hogy krízisközpontba vagy menedékházba juthassanak az erőszak elől.

Sokan kérnek lelki segítséget

Egyre többen fordulnak pszichiáterhez a koronavírus okozta krízishelyzet miatt. Sok régi páciens is visszament az orvosához. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakemberek szerint a veszélyhelyzetben folyamatosan nő a szorongás és a stressz. A legtöbben a munkahelyük elvesztésétől, az anyagi gondoktól félnek, és attól, hogy elszakadnak a szeretteiktől. Sokan pedig rettegnek, hogy megfertőződnek.

Megtagadták tőlük az ügyeletet

Fizetés nélküli szabadságon, mindenféle bevétel nélkül él egy pécsi család, mert az édesanya kénytelen volt otthon maradni a kislányával. Az iskola ugyanis azt írta nekik, számukra nincs iskolai ügyelet. Az igazgató kérdésünkre azt mondta, félreértelmezték a kormányrendeletet, és most már el tudják helyezi azokat a tanulókat, akik egyedül maradnának otthon. Sok ügyeletet tartó tanár viszont arra panaszkodik, hogy kabátban ülnek a hideg és üres iskolákban, mert nincs tanuló.

A vakvezető kutyák kiképzése is csúszik

Csúsznak a kiképzésekkel a vakvezetőkutya-iskolák. A veszélyhelyzet miatt ugyanis a trénerek most csak otthon dolgozhatnak a kutyákkal.  Pedig főként plázákban, piaconokon és tömegközlekedési eszközökön tudnák felkészíteni őket arra: hogyan segíthetnek gazdájuknak a mindennapokban. A járvány miatt a szakemberek azt is tanácsolják: hazaérve mindig fertőtlenítsék a kutyákat.

Színdarab konyhából, nappaliból

A konyhából és a nappaliból játszották el az interneten a színdarabot az Örkény Színház művészei. A koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet miatt ugyanis - 10 nappal a bemutató előtt - le kellett állniuk a színházi próbákkal. Az otthon maradt szereplők videókonferencián fejezték be a felkészülést a darabra. A próbát végig telefonnal és laptoppal rögzítették.

Feszültség a jegyvásárlás miatt

Elállták a busz útját és a buszvezetőket is megfenyegették a felháborodott utasok egyik nézőnk szerint egy veszprémi járaton, miután a Volánbusz a járvány miatt leállította a jegyértékesítést a buszokon. A panaszkodók szerint sokaknak nincs mobilinternete vagy okostelefonja, így nem tudtak jegyet venni és felszállni. Van, akinek a jegyvétel a pénztárban sem sikerült.

Rendőrök és óvónők mesélnek a gyerekeknek

A tévében láthatják viszont kedvenc óvónénijüket a gyerekek a XIII. kerületben. A pedagógusok a helyi csatornán olvasnak nekik mesét minden este. Azt remélik: a gyerekek így nem szakadnak el teljesen az óvodai környezettől, és az emlékek lélekerősítőként hatnak rájuk, amíg nem térhetnek vissza társaik közé. A koronavírus miatti veszélyhelyzetet a rendőrök is próbálják könnyebbé tenni az ovisoknak: minden nap újabb videóban mesélnek a gyerekeknek.

Nem tervezik a tömegközlekedés leállítását

Nem tervezik a tömegközlekedés leállítását - ezt mondta az RTL Híradónak a BKV vezérigazgatója. Az elmúlt két hétben, amióta veszélyhelyzet van, drasztikusan csökkent az utasforgalom. Van olyan járat, amin csak alig páran vannak reggel. A cégnél kesztyűt és maszkot adtak a sofőröknek. A MÁV-nál is folyamatos a fertőtlenítés. A vonatokon is csak az utazik, akinek feltétlenül muszáj. A taxisoknak is kevesebb a fuvarjuk.

Síelés után műtött az orvos

A Szegedi Tudományegyetem egyik vezetője is elkapta a koronavírust - tudta meg Híradónk. Információink szerint az orvos nemrég Ausztriában volt síelni, de nem vonult házi karanténba, miután hazajött. Ehelyett - úgy tudjuk - bement dolgozni, és műtött is. Budapesten közben egy anyaotthon lakója is megfertőződött. Ő kórházban van. Egy 13 éves kisfiúnak szintén pozitív lett a koronavírus-tesztje. Egyik osztálytársának édesanyja szerint viszont nem tesztelik azokat, akik érintkezhettek a fertőzött diákkal az iskolában.

Ezrek költöznek vidékre a koronavírus elől

Sokan a balatoni nyaralójukban rendezkednek be a családjukkal - hátha ott nagyobb biztonságban lesznek, mint Budapesten, ahol a fertőzötteket kezelik. Csakhogy az egyre nagyobb tömeg miatt több településen félnek a fertőzésveszélytől. A járványügyi szakember szerint nem alaptalanul. A vírus ugyanis már akkor is fertőz, amikor még nincsenek tünetek. Így a betegség újabb térségekben terjedhet tovább.

Sok idős nem veszi komolyan a figyelmeztetést

Hiába a figyelmeztetés, sok idős ember még mindig kimegy az utcára. Pedig a hatóságok már hetek óta arra kérik a 70 év fölöttieket, hogy maradjanak otthon. A koronavírus ugyanis rájuk a legveszélyesebb. Vannak, akik mégis piacra vagy gyógyszertárba mennek. Közben nem csak az önkormányzatok, de már önkéntesek is segítik azokat az időseket, akik nem hagyják el otthonukat.

Bomba miatt kitelepítés Budán

Csaknem ezer embert telepítettek ki egy bomba miatt Budapesten. A második világháborús, 50 kilós magyar gyártmányú robbanószerkezetet a Tabán melletti építkezésen találták szerdán. A környéket reggel teljesen lezárták, az ott lakóknak el kellett menniük. Több idős, beteg embert ideiglenes befogadóhelyekre vittek. A tűzszerészek végül pár óra alatt hatástalanították a bombát.

A tömeges sorban állás veszélyeire figyelmeztetnek

A fertőzésveszély miatt korlátozásokat rendeltek el a patikákban. Ezentúl csak annyian lehetnek benn egyszerre, ahány pult működik. A gyógyszertárakat ugyanis megrohamozták a lázcsillapítókért, ugyanúgy, ahogy a boltokat a tartós cikkekért. A Kereskedelmi Szövetség is a tömeges sorban állás veszélyeire figyelmeztet.

Álrendőr zsarolta a bűnözőt

7 millió forintot zsarolt ki egy társaság egy balatonfüredi férfitól - hamarosan a bíróság előtt kell felelniük. A rendőrök most zárták le a nyomozást annak a bűnbandának az ügyében, amelynek egyik tagja rendőrnek adta ki magát, és korábbi bűncselekményeivel megzsarolta az áldozatot, aki többször is adott pénzt, de végül segítséget kért az igazi rendőröktől, akik elfogták a gyanúsítottakat. Évekre rács mögé kerülhetnek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való