KERESÉS search-close

"Bolló Petra" szerzővel ellátott tartalmak

Bolló Petra

Bolló Petra által létrehozott tartalmak (6):

Bolló Petra társszerzői:
Négy éves az ÉNB - Idén is együtt ünnepeltek a sorozat sztárjai!

Emlékeztek még? Az Éjjel-Nappal Budapest Joe albérletében kezdődött még 2013-ban, mára pedig a sorozat túl van a 974. epizódján. Hétfő délelőtt a legendás lakásban igazi szülinapi buli volt: az egész lakás színes lufikkal volt feldíszítve, a szereplők együtt vágták fel a tortát, mi pedig a pezsgőzés közepette arra kértük a sorozat szereplőit, hogy meséljenek egy kicsit az elmúlt négy évről.

Nádai Anikó és Kovács Dóri visszatért az ÉNB legendás albérletébe

Már negyedik éve, hogy töretlen népszerűségnek örvend az Éjjel-Nappal Budapest. Az RTL Klub egyik legnézettebb sorozatának születésnapi buliján nemcsak mostani szereplők, de régi arcok is feltűntek, ugyanis a négyes számmal díszített ÉNB-s tortát Nádai Anikó, Kovács Dóri és Puskás Peti hozták el Joe albérletébe. 

Trap kapitány:

Valószínűleg sokan emlékeznek az 2014-es X-Faktor zenélő űrlényeire, a Tha Shudrasra. A meghatározhatatlan tagú, magyar underground zenekar a hétvégén valami egészen új dologgal rukkolt elő, mi pedig alaposan kifaggattuk Trap Kapitányt.

BeleValó Extra: Gáspár Győző átadta remekművét a győztesnek

Jose Armando, alias Gáspár Győző a BeleValóVilág adásában festett egy remekművet, azonban a művész nem tartotta meg a festményét, hanem felajánlotta annak a szerencsés embernek, aki a legfrappánsabb négysoros versikét tárja a művész úr elé. Győző döntött, Kócs László pedig költeményével nemcsak a festményt, de egy kis népszerűséget is nyert! Az RTL online ott volt az ünnepélyes átadáson, és végig forgatta a nagy találkozást! Gratulálunk a nyertesnek!

Előző rész (2016. február 18.)

Joe lefoglalja az álomesküvő helyszínét. Marci kiütéssel győz Tamara udvarlója felett. Sári megakadályozza, hogy Robin lelépjen az országból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való