KERESÉS search-close

"Boros Kriszta" szerzővel ellátott tartalmak

Boros Kriszta

Boros Kriszta által létrehozott tartalmak (6):

Egy 11 éves kislány szexuális erőszakkal vádolt meg két ismert sportolót

Nincs, aki ne kapná fel a fejét egy olyan hírre, hogy két 50 évesnél idősebb felnőtt megerőszakolt egy 11 éves kislányt. Az egyik hírbe hozott felnőtt Kósz Zoltán egykori vízilabdázó, aki megvádolt társával vízilabdaiskolát üzemeltet. Hogy valójában mi történt vagy mi nem történt, azt pontosan csak a vádakat megfogalmazó kislány és a két sportoltó tudhatja. Most Kósz Zoltán verzióját ismerhetik meg.

Erdei Sándor Erdei Sándor ellen

Hamarosan kiderül, lesz-e Erdei Sándor nevű képviselő a miskolci közgyűlésben. Merthogy ketten is indulnak. Az egyik Erdei Sándor, a Rokker Zsoltiként ismert humorista. Miután bejelentette, hogy szinte teljes ellenzéki támogatással megméretteti magát, elindult egy másik Erdei Sándor is. Őt soha nem sikerült elérnünk, és kampány anyagával sem találkoztunk. Rokker Zsolti még ma is próbált útmutatót adni, hogy melyik Erdei Sándorra szavazzon az, aki őt választja.

Erdogan Budapestre jöhet


szerző:
2018.07.13. 18:47
Erdogan Budapestre jöhet

Hamarosan Budapestre jön Erdogan török elnök. A Hír Tv szerint viszonzásul, amiért Orbán Viktor hétfőn részt vett a beiktatásán. Úgy tudjuk, a budapesti Gül baba türbéjét is felavatja. A 2 és fél milliárd forintért felújított épület már készen van. A miniszterelnök sajtófőnöke annyit írt, Orbán Viktor programjáról kellő időben adnak tájékoztatást. Az LMP-nél azt mondják, hogy Orbán Viktor diktátorokat hív meg Magyarországra.

 

Engedhetnek a szigorításból

Az egészség és nyugdíjbiztosítási megtakarításoknál engedhet a kormány a tervezett Cafetéria szigorításokból - ez derül ki a pénzügyminiszter szavaiból. A tervek szerint jövőre a Szép kártyán kívül minden béren kívüli juttatást magasabb adó terhelné. Közben még mindig a Cafetéria juttatásokkal csábítja a leendő buszsofőröket a BKV.

Mészáros Lőrinc veje is gazdagodik

Nemcsak Mészáros Lőrincnek volt sikeres éve a tavalyi, a vejének is. Homlok Zsolt vasútvillamosítással foglalkozó cége több, mint duplájára növelte az árbevételét. Ez a cég újíthatja fel például az apósa egyik vállalkozásával közösen az észak-balatoni vasútvonalat.

Indoklás nélkül mondták le Alföldi előadását

Nagyon szomorú, hogy eljuthatunk ide és, hogy nincs következmény - ezt mondta Alföldi Róbert a Házon kívülnek, amikor a kedden lefújt pécsi előadásáról kérdezték. Ő a főszereplője az Igenis, miniszterelnök úr! című előadásnak, amellyel a városban vendégszerepelt volna. Indoklás nélkül mondták le az előadást, amire már a jegyeket is árulni kezdték.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való