KERESÉS search-close

"CK" szerzővel ellátott tartalmak

CK

CK által létrehozott tartalmak (4):

A Farm, ami nemsokára a nagyvászonra költözik

Újabb nagy kedvencünk tér vissza! Azonban, míg az X-akták hőseinek kalandjait epizódonként izgulhatjuk végig, addig a Farm, ahol élünk című sorozat filmként kerülhet a mozikba.
 

A Batman v Superman csak Nolan engedélyével kapott zöld utat

Az új szuperhős mozi beindítása előtt a rendező, Zack Snyder kikérte Christopher Nolan véleményét és egyben áldását is, hogy komolyan dolgozhasson a filmen. Nolan szerencsére szabad utat engedett az utódlásnak.

Hulk hadat üzent az idős fehér férfiak ellen!

A jelöltek listájának kihirdetésével kezdetét vette az Oscar-láz, és mint minden évben, idén sem csupán a filmesekről, sztárokról és csillogó ruháikról szól a gála. A botrány egyik évben sem kerülheti el ezt a jeles napot, bár az elmúlt napok történései alapján idén már az átadó előtt az Oscar-botránytól hangos a világsajtó.

Cicaharc: berezelt az Avatar a Star Warstól!

Mindenki 2017 karácsonyára lőtte be a filmjeit, így viszont ütközött volna a nagy visszatérő Avatar, a szinte mindent elpusztító Star Wars nyolcadik részével. James Cameron inkább megadta magát, és nem vállalta a mozikasszás összecsapást.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való