KERESÉS search-close

"Csongár Lilla" szerzővel ellátott tartalmak

Csongár Lilla

Csongár Lilla által létrehozott tartalmak (13):

Győzike elemezte a “Ványiszlá Tomítá” azaz La Isla Bonita című Madonna slágert

Győzike szakértett: a showman Madonna slágerének dalszövegét próbálta értelmezni, több-kevesebb sikerrel.

Új magyar krimi!


szerző:
2018.10.30. 16:20
Új magyar krimi!

Az X – A rendszerből törölve premier előtti vetítésen a főszereplőkkel, és kíváncsi celebekkel beszélgetett a Story Extra stábja.

Ott voltunk a Kowalsky meg a Vega legújabb klipjének forgatásán!

Látod a lelket is, vagy csak a húst?! Látod az értéket, vagy csak a pénzt?! A szemfülesebb Kowalsky meg a Vega rajongóknak ez a két sor már ismerős lehet, ugyanis az együttes egyre több részletet fed fel Facebook oldalán a nemsokára debütáló videóklipről. De hogy végül milyen plusz tartalmat kapott az új dal, és miért volt szükség arra, hogy rajongóik is besegítsenek a forgatáson? Mutatjuk! 

A világon egyedülálló bajnok programot dolgozott ki az UNICEF

Mihalik Enikő, Béres Alexandra és Fördős Zé csak három abból a 17 sikeres emberből, akiket hivatalosan az UNICEF bajnokává avattak. Ez a cím pedig nem kis megtiszteltetés. Azt jelenti, hogy a szervezet őket tartotta alkalmasnak arra, hogy nevükkel és arcukkal, nyíltan képviseljék mindazt, amiért 1946-óta harcolnak.

Sajtófotó kiállítás Alindáékkal!

A világ mások szemével. Alindában és Paliban más-más emlékeket idéztek fel a profi fotográfiák.

Titkos forgatás!


szerző:
2018.09.28. 16:20
Titkos forgatás!

Ritka, hogy egy sajtó nyilvános forgatási napon titkolóznak, de megtörtént. Sőt! A Liza a rókatündér rendezőjének új filmjéről a forgatások alatt egyetlen poszt sem született, nem véletlenül.  Bűvészet, házi videók, pánikbetegség és TEK-esek. Hogy mi ez az egész? Kiderül a riportból!

Minden jel arra utal, hogy ismét összeáll a Romantic

A kétezres évek elején a pop együttes sikert sikerre halmozott, 2006-ban Győzike és a lányok mégis úgy döntöttek, nem folytatják tovább a közös éneklést. A showman azóta számtalanszor próbálta feléleszteni a formációt. Most viszont minden jel arra utal, hogy a csapat végleg visszatér a könnyűzenei életbe, méghozzá nem is akárhogyan!

Cinthya Dictatornál nincs tabu!

A díva videó blogot indított, melynek témája ő maga. Élete minden mozzanatát megosztja követőivel...

Kowalsky meg a Vega jubileumi turnéján jártunk

A 15 éves Kowalsky meg a Vega legfrissebb lemeze már a megjelenés napján platina, 21 nap múlva pedig tripla platina minősítést kapott. Szövegeik egyszerre lélekemelőek, spirituálisak és lazák. De vajon mi a siker titka? Az együttes frontemberével, Kowával együtt utaztunk jubileumi turnéjuk első állomására!

Trip to the Moon - 30 napig összezárva!

Az RTL Klub saját gyártású roadmovie sorozatában, a Trip to the MOON-ban 8 fiatal zenész 30 nap alatt 17 európai nagyvárost járt végig, miközben a leghíresebb klubokban és tereken zenéltek. Egyáltalán nem meglepő tehát, hogy mióta hazaértek, nem telt el úgy nap, hogy ne gondolnának az utazás alatt szerzett élményeikre.

Az Oltári Csajok lassan a végéhez közeledik, a nézők pedig egyre jobban izgulnak az Erdész lányokért. A vasárnapi közönségtalálkozón "oltári nagy" tömeg fogadta a sorozat népszerű szereplőit.

Kern András 70. születésnapját ünnepelték

Különleges meglepetés részesei lehettek mindazok, akik ellátogattak múlt pénteken a Játszd újra, Sam! című előadásra. A darab végén Kern András kollégái rendhagyó módon köszöntötték a színművészt.

Oscar-díj közelében a Testről és lélekről

Egy újabb magyar alkotás került célegyenesbe az Oscarért folytatott harcban. A Testről és lélekről rendkívüli sajtótájékoztatóján jártunk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való