KERESÉS search-close

"D. Tóth András" szerzővel ellátott tartalmak

D. Tóth András

D. Tóth András által létrehozott tartalmak (35):

D. Tóth András társszerzői:

Bruce Willis igazi arca


szerző:
2018.04.07. 20:00
Bruce Willis igazi arca

A világ egyik legnagyobb amerikai akciósztárjával forgathatott a Fókusz stábja. Bruce Willis lazán és közvetlenül viselkedett, és nem voltak sztárallűrjei.

Ismerjék meg Bruce Willis valódi arcát!

A szombat esti Fókusz Pluszban megismerhetik Bruce Willis valódi arcát, és hallhatják azt is, hogyan győzte le gyerekkorának legnagyobb nehézségét.

 

Exkluzív: Vendégségben a világhírű kutyatrénernél, Cesar Millannél

D. Tóth András kollégánk a világhírű kutyatrénernél, Cesar Milannél járt vendégségben Los Angeles-i birtokán. Az egykori mexikói illegális bevándorló elképesztő birodalmat épített abból, hogy a rendetlen kutyáknak és tehetetlen gazdáiknak segít. Módszerét már az amerikai iskolákban is tanítják. 

Közvetlen világsztár: Vendégségben Gloria Gaynornál

Lehet vitatkozni azon, hogy az I will survive című dal kinek mit jelent, egy dologban biztosak lehetnek. Az előadója, Gloria Gaynor egy fantasztikus, elbűvölően kedves nő, aki csupa meglepetés. Nemrég New York melletti otthonában fogadta a Fókusz Plusz stábját és mindenkit lenyűgözött.

Guinea helyreteszi az európai ember értékrendjét

Az UNICEF Magyar Bizottságának csapatát kísérte el riporterünk D. Tóth András Guineába. A csapat azt szerette volna megnézni, hogy hogyan segít a szervezet a családokon egy évvel az Ebola-járvány után, de ennél sokkal többet láttak az afrikai országban.
 

EXKLUZÍV: Felvételek a Trump-tüntetésekről!

Nem az én elnököm! Ezek voltak a legfinomabb szavak, amiket a tüntetők a tábláikra írtak Los Angeles-ben. Több ezren -főleg fiatalok- vonultak utcára, hogy tiltakozzanak Donald Trump elnökké választása ellen.

Amerikai elnökválasztás: dühöng a tömeg

New Yorktól Washingtonon át egész Amerikában dühöng a tömeg: D. Tóth András ott volt Los Angelesben, ahol a hajnali egyig tüntetettek az emberek Donald Trump ellen, a városházánál.

Döbbenet Kaliforniában

Tudósítónk, D. Tóth András Los Angelesben figyelte a választásokat, ami demokrata fellegvárnak számít. Olyan választókkal találkozott, akiket megdöbbentett az eredmény.

Helyzetjelentés Los Angelesből az elnökválasztásról

Kollégánk D. Tóth András az Egyesült Államokban élte végig a választás éjszakáját és az ébredést is. Los Angelesből küldi helyzetjelentését.

Ismerjék meg az igazi Gubás Gabit!

Aki megismeri Gubás Gabit, ráadásul eltölt vele öt különleges napot, és így megláthatja benne nem csak a színésznőt, hanem az énekest, az anyát, az igazi nőt, és még sok másik énjét, az egyszer csak azt veszi észre, hogy elvarázsolta ez a kedves, őszinte, és nagyon erős nő. Na de, hogy elhiggyék, nem bennünk van a hiba, megmutatjuk önöknek is az igazi Gubás Gabit.

 

Tom Szaky, a világmegváltó multimilliomos

A világ vezető televíziós csatornái egymás után mutatták be, Szaky Tamást, azaz Tom Szakyt. A multimilliomos srácot, aki a hulladékfeldolgozásból gazdagodott meg. A csak "szemetes srácként" emlegetett Tamás, eleinte a gilisztákat vetette be. Lehetett volna orvos, ügyvéd, közgazdász is, ő ötletével egyedülálló lett a világon.

Szexi állás, sok pénzért - mi az?

Tom Cruise bemixerkedte magát a retinánkba, itt az ideje, hogy képét egy magyar fiatalemberére cseréljük. A huszonöt éves Molnár Balázs a világ legjobb bárjában dolgozik, ott ahol egy koktél legalább nyolcezer forint és ott, ahol a leghíresebb sztárok mulatnak, de soha sem veszítik el a tartásukat.
 

A forradalom, ahogyan művészeink emlékében él

Különleges emberek, akiben nem csak az a közös, hogy méltán elismertek, és sikeresek a szakmájukban, hanem az is, hogy mindannyian átélték 1956 őszét.

New York legmenőbb filmes helyszínein jártunk!

A világ fővárosa lüktet, pezseg, soha nem áll meg, de még ennek a végtelenül zsongó metropolisznak is van olyan része, ahol teljesen kikapcsolódhat az ember.

Iskola-időutazás: hol vannak már azok a régi krétaporos idők?

Ami régen az iskolatáblát és a fehér krétát jelentette, az ma interaktív óriásképernyő és tablet. Bár az iskola intézménye rengeteget változott az elmúlt száz évben, egy dolog biztosan nem: egy karizmatikus tanár akár örökre meghatározhatja egy gyermek jövőjét.

Zimmer Ferizéstől a villantós bikinikig: mennyit változott a Balaton?

Első ránézésre az ’50-es ’60-as évek Balatonja és a mostani között úgy tűnik óriási a különbség, azonban meg fogják látni, hogy nem is annyira. Na persze változott ez-az.

Sziget: fesztiváltörténelem, a kezdetektől mostanáig

Hatalmas bulik, lélegzetelállító látvány, szép és jó fej fiatalok, parádés hangulat. Na, de nem volt ez a kis fesztivál mindig ilyen, egy csöppet más volt a hangulat a hőskorban.

Röhrig Géza: Úgy kell élni, hogy példát mutassunk

Akárcsak a verse, a költő Röhrig Géza maga is tétova még, legfőképp az életébe most belépett rivaldafénnyel. Pár hete az egész világ megismerte, miután Nemes László, Saul fia című filmje elnyerte egyebek mellett a Cannes-i Filmfesztivál nagydíját. D. Tóth András riportja.

Sporttörténelmi győzelmet arattak a magyar lányok Wimbledonban

A juniorok korú Stollár Fanny és Gálfi Dalma kettős a nyílt teniszbajnokság női páros versenyében a vasárnapi fináléban legyőzte a fehérorosz-szlovák párost. Fanni és Dalma sporttörténelmet írt sikerével, ugyanis először nyert olyan páros Grand Slam-tornát, amelynek mindkét tagja magyar.

 

Egy magyar világsztár hétköznapjai

És akkor jöjjön az a magyar fiú, aki valóra váltotta sok magyar zenész álmát, és bandájával meghódította az egész világot. Amikor Téglás Zoli a színpadon tízezreknek énekel- olykor magyar nyelven-, pont olyan, mint bármelyik világsztár. Két turné között azonban Los Angelesi háza helyett Veresegyházon bújik el a világ elől, hogy energiát gyűjtsön kedvenc gyerekkori emlékeiből. D. Tóth András riportja.

Teljes életet élni, kerekesszékben is

Három különleges ember, akik a sportban és a munkájukban is megállják a helyüket és egyvalami összeköti őket. Tibor, ha csak teheti felszántja az aszfaltot, Sándor rögbiben halmozza a serlegeket. Gyöngyi pedig vív. Nem is akárhogyan. Pár éve a világ második legjobbja volt. D. Tóth András riportja.

Miért épülnek a stadionok, ha konganak a lelátók?

D. Tóth András riporterünk nemrég körbejárta a magyar focistadionokat egy bajnoki meccsekkel zsúfolt hétvégén. Nem kellett órákig sorbanállnia, vagy bárkit túlkiabálnia. Ezek után szerettük volna látni, mi történik ugyanakkor az ország kézi-, kosár-, vagy hokiarénáiban. A hangulatra még mondhatjuk azt, hogy épp mindenhol mázlink volt, de az éves statisztikák már nem hazudnak.

Sportolók a világ különböző részeiről, akik értünk játszanak

Manapság már semelyik országban nincs olyan sportág és annak válogatottja, amelyben ne lennének úgynevezett honosított sportolók. Vajon mit jelent új nemzetükért küzdeni? Lehet-e ez ugyanolyan érzés, mint a szülőhazájáért játszani? D. Tóth András erre kereste a választ néhány Magyarországra került klasszisnál, és egy éles tollú sportújságírónál.

Könnyebb vagy nehezebb ma nőnek lenni?

Adamik Mária, Tóthné Almássy Monika és Rácz Zsuzsa. Három karakteres személyiség. Mindannyian profik és elismertek a munkájukban. És persze végül, de nem utolsó sorban mindegyikük nő. Azért végül, mert ők is ezt kérik. Hogy ne azt nézze senki, ha megítél valakit, hogy az illető milyen nemű.

Különleges adományok: ingyen pizza vagy hajvágás

Biztosan sokan adtak pénzt hajléktalannak. Vagy adtak megunt ruhát, játékot, esetleg küldtek egy sms-t egy adománygyűjtő szervezetnek. De vettek-e egy szegénynek, bármilyen okból nélkülözőnek kenyeret, egy szelet pizzát, vagy esetleg befizették-e egy fodrászhoz? Ezt is megtehetjük, van akinek új állást jelentett az ajándékba kapott frizura a munkanélküli évek után. Úgy döntöttünk, hogy ma megint mi is segítünk, úgy, hogy bemutatjuk azokat a civil szerveződéseket, embereket, akik kitalálták maguknak, hogy hogyan segíthetnek a környezetükben élő elesetteken.

Elfogadás, befogadás, örökbefogadás

Judit és Ágnes tudatosan fogadtak örökbe roma származású gyerekeket. Nincsenek egyedül ezzel, de nincs túl sok hozzájuk hasonló szülő se. A legtöbben ugyanis, bár erre hivatalosan nincs is lehetőség, nem kérnek a cigány gyerekekből. D. Tóth András riportja.

Ha unja a hideget, ruccanjon ki velünk Floridába!

A filmekből ismerős fehér homokos tengerpart, a farokuszonyát elveszített delfin, a krokodilok paradicsoma, meg Hemingway macskái is önálló látványosságok persze, de van ennél izgalmasabb dolog is. D.Tóth András megmutatja, mit érdemes megnézni, ha a napsütéses Floridában járunk!

Az élet értelme: a Humor

Zseniális humor. Legalábbis annak, aki szereti az úgynevezett angol humort. Márpedig kell lennie ilyennek, mert a Big Ben országában vesével töltik a pitét, ahhoz pedig kell humor. Ennek a műfajnak az egyik legnagyobb élő legendája John Cleese, aki az utánozhatatlan Monty Python társulat egyik alapítója. Különleges lehetőséget kapott a Fókusz. Londonban találkozhattunk a mára kicsit megőszült világsztárral, aki 75 éves.

Moszab Hasszán Juszef: Hős vagy áruló?

Az évszázad egyik legmegdöbbentőbb kémtörténetéből készítettek filmet. Moszab Hasszán Juszef az egyik legradikálisabb palesztin szervezet, a Hamasz alapítójának fiaként született. A csoport irányítása várt rá, de ő másképp döntött. Elege lett a mészárlásokból és 14 éven át az izraelieknek kémkedett.

Szupertehetséges, fiatal sportolókkal találkoztunk

Riporterünk három magyar tizenévessel találkozott, azért mert ők lehetnek a nem is nagyon távoli jövő olimpiai és világbajnokai. Szupertehetségesek edzőik szerint, szerintünk meg csodálnivalóan szorgalmasak és tiszták.

Ismét fekete hétvége volt az utakon

Az országos köd is nehezítette az autósok dolgát, az őszi szünetnek is vége lett, az ital és a figyelmetlenség mellett az időjárás változása is gondot okozott. Ebben az időszakban amúgy is többféle útviszonyhoz kell alkalmazkodnunk egy napon belül.

Tűz pusztít a Celeb vagyok helyszínén!

Senki sem számított a kialakult vészhelyzetre Dél-Afrikában, bár benne volt a pakliban. Tűz pusztít a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínének közelében. Körülbelül délután háromig-fél négyig úgy tűnt, hogy az RTL csapata megússza az evakuálást, sajnos nem így történt.

Miért titkolják el az iskolai erőszakot?

Iskolai erőszak. Egy jelenség, amiről a legtöbbször sem a bántalmazott gyerek, sem az őt bántó társaik, sem a tanárok, sem a szülők nem beszélnek, pedig egyre több fiatal, nagyon fiatal, lesz áldozata valamilyen iskolai bántalmazásnak. Az utóbbi öt évben megduplázódott az anonim segélyhívót felkereső gyerekek száma.


 

A fekete hétvége után újabb balesetek az utakon

Szombaton egy nap alatt 74 karambol volt, amelyekben ketten haltak meg. Hétfőn egy román busz Rómából hazafelé tartott, amikor Makónál árokba hajtott. Kiégett egy vonat és a hidegfront is visszatért.

Kockáztattak és nyertek: Miben rejlik a világsiker titka?

Több százmilliós vállalkozások vezetői, ötletemberei, fiatal magyarok, akikről ránézésre azt hihetnénk, hogy egyetemisták, vagy világjáró informatikusok. Pedig a világ az ő gondolataikat lesi, a tőzsde és az amerikai elnök is rájuk figyel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való