KERESÉS search-close

"Dörmer Csaba" szerzővel ellátott tartalmak

Dörmer Csaba

Dörmer Csaba által létrehozott tartalmak (100):

Tápiószeléről Írországba mentek a nyugodt életért

A Molnár család egy jól működő pizzériát hagyott otthon a Pest megyei Tápiószelén, hogy Írországban kezdjen új életet. Azt mondják, az otthoni álmokat feladták azzal, hogy ide kiköltöztek, de itt újakat teremtettek. Bár azt azért érzik, hogy az itt megteremtett egzisztenciának kemény ára van.

Isten veled, Magyarország: Három újabb sors, három újabb családi történet

Ma este 3 újabb történettel folytatódik az Isten veled, Magyarország! Marianna a lányával a szocialista Vietnámban talált otthonra. Magyarországon egy faluban nőtt fel, korábban soha nem lakott nagyvárosban, így számára Saigon, hivatalos nevén Ho Si Minh város sokkhatást jelentett. Otthon tönkrement a vállalkozása, majd az egészsége. Rákot diagnosztizáltak nála. Hogy hogyan állt talpra, hogyan került Saigonba, és miért került be a lányával együtt a helyi tévébe, kiderül a ma esti adásból!

Mindig új célokat tűz ki maga elé a végtagok nélkül élő Szabolcs

Szabolcsnak születése óta nincsenek végtagjai, a betegsége tetra-amélia, azaz négyvégtag hiány. A férfit mindez egyáltalán nem zavarja abban, hogy mozogjon. Mindent megold a maga módján.

Dévaványáról Németországba -  új fejezet egy család életében

Erika Dévaványán nőtt fel. Itt töltötte a kamaszkorát, de mindig is elvágyott innen. Csaba, Erika férje 12 éve kezdett kamionozni. Állandóan úton volt, kezdetben Magyarországon, aztán Európában. Oda ment, ahova küldték. Mivel Csaba most munkahelyet váltott, ahol rövidebbek a fuvarok, nem kell hetekig úton lennie, elhatározták, hogy kiköltözik hozzá a család. Erika és Csaba története Dévaványától a németországi Hockenheimig.

 

Külföldre költöző magyarok történetét mutatja be hétfő esténként az RTL Klub

637 ezer ember. Ennyire becsülik a jelenleg külföldön élő, dolgozó magyarok számát. Azaz minden tizenötödik magyar távol él a hazájától. Miért döntöttek úgy, hogy elmennek? Hogy élnek most? Megbánták valaha a döntésüket? Többek között ezekkel a kérdésekkel indultunk el kivándorló honfitársainkhoz. Az Isten veled, Magyarország! az RTL vadonatúj dokureality-je. Ezentúl hétfő esténként külföldre költöző és ott élő magyarok életét, történetét mutatjuk be. Olyanokét, akik Németország, Anglia, Vietnam, Ausztrália vagy éppen Izland felé vették az irányt. Milyen lehet megszokni egy idegen országot?

Tincs, ami nincs, avagy Balázs Pali levágatta a haját

Egy médiatörténeti pillanatnak is beillő elhatározás után a zenész váltott, és megszabadult ikonikus fürtjeitől. Hogy miért, azt stábunknak mesélte el. | És még néhány érv és ellenérv: ITT!

Apró Anna, a legangyalibb befektető

Apró Anna volt már aerobikbajnok, szépségkirálynő és modell, most új szerepben mutatkozik be a nyilvánosság előtt. Cápa lesz, nagybefektető, egy lélegzetállítóan izgalmas üzleti show egyik főszereplője.

Így élnek Izlandon a magyarok

Összeállítottunk egy kis izlandi képeslapgyűjteményt. Jöjjön néhány érdekesség, furcsaság és a sapkás riporter, aki mindenhol pózol. És persze nincs Izland, Izlandon élő és dolgozó magyarok nélkül. Utazzanak velünk.

Mi köze van egymáshoz az elárvult bakkecskének, egy haditudósítónak és a Samsara fesztiválnak?

Egy elárvult bakkecske és a poklot is megjárt férfi és meggyötört apa mesébe illő története: Czinkóczky Csaba sok év fegyverropogás után állatok és emberek számára földi paradicsomot teremtett Siófoktól délre a dombokon.

Minden diktátor ugyanazt a receptet használja?

Miért ölhették meg Putyin legnagyobb bírálóját és hogyan építi ki az önkényuralmi rendszerét? Diktátori és - valaki szerint - alvilági módszerekkel próbál irányítani. Milyen hatással van ez a világra?

Ötvös Csöpiként ismerte meg az ország, de ki volt ő valójában?

Bujtor Istvánt az ország Sándor Mátyásként, Bud Spencer magyar hangjaként és a keményöklű Ötvös Csöpiként ismerte meg. Ő volt a rettenthetetlen zsaru szocialista megfelelője, akinek ladás üldözéseit, és kemény pofonjait szájtátva néztük a moziban. De ki volt ő valójában?

Mindennap szükség van arra, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet megmentsen valakit!

Magdi néni harmincezer forintból él havonta, ami sokszor ételre sem elég. A nyugdíjas asszony két hétig fagyoskodott, mert elfogyott a tüzelője, akkor a sógornője segített. Most az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai hoztak egy nagy halom fát.

Vadkeleti történetek


szerző:
2018.11.22. 17:55
Vadkeleti történetek

Hadas Kriszta főszerkesztésével egy olyan sorozat indul, ami hét országban forgott, és Szentpétervártól Bukarestig olyan történeteket és extremitásokat mutat be, amelyek tökéletesen példázzák az ott kialakult „vadkeletet”. Hogy mire számíthatnak a nézők? Például megismerhetik azt a jósnőt is, aki megjósolta a román diktátor Ceaucescu bukását.

Hosszú az út az X-Faktor döntőjéig!

Milyen hosszú és göröngyös volt a versenyzők útja idén is az élő show-ig? Mi történik közben a háttérben? Hány ember munkája van abban, hogy egy jó hangú, de mondjuk kissé félszeg tehetség szinte igazi rocksztárként vagy dívaként lép ki a színpadra? Ezt mutatjuk most meg!

Boros Lajos elmesélte mire emlékszik a kómából

5 hétig feküdt kómában a legendás rádiós műsorvezető Boros Lajos. Újra kellett tanulni járni, de mire emlékszik a kómából? Az ébredése után ma már egy kicsit másként látja a világot. Úgy érzi, annyi szeretetet kapott, hogy meg kell szolgálnia azt.
Lali király saját állapotából is viccet csinál, ide kattintva megnézheti, milyen kórházi élmények érték.

Lilu a Fókuszban beszél először a terhességéről

A műsorvezetőnek már van egy kilenc éves kisfia, a Fókuszban beszél először a kistesóról. A nevét még nem tudják, a nemét pedig egyelőre nem árulják el. Ez most a tervezgetés, a felkészülés időszaka. A Keresem a családom műsorvezetője nem tervezi, hogy változtat az életén, mindent addig akar csinálni, amíg komfortos neki és a kicsinek.

Forgatás a frontvonal mögött Irakban

Irak még csak most lábalt ki a háborúból, sikerült felszabadítani az ISIS által elfoglalt területeket, de a gondok nem szűntek meg. A Fókusz Plusz riportere szembesült az utóbbi idők egyik legborzasztóbb és legkegyetlenebb, néhol a mai napig tartó háborúskodás szörnyűségeivel.  

Kanári-szigetek: álom és valóság

 A legtöbben csak nyaralnak ott, mi viszont olyan magyarokat látogattunk meg, akik dolgozni és élni mentek ki. Na így már azért egészen más képet fest majd az álomsziget.

Humen Fesztivál: merjük elfogadni egymást

„A fociban mindent szabad, egyedül melegnek lenni nem.” ez a mondat a Mario című svájci romantikus filmben hangzik el, amit sok más díjnyertes filmmel együtt a hétvégén vetítenek a Human fesztiválon. Azon a kulturális, összművészeti találkozón, ahol mindenről lehet beszélni. Az idézett mondat igazságáról is például. Hogy a hétköznapokban is merjük megismerni és elfogadni egymást.

Ott voltunk Erzsike és Pista bácsi gyémántlakodalmán

Hogyan élhet egymással békében és szeretetben hatvan évig egy nő és egy férfi? Sehogy, mondja Erzsike és Pista bácsi, akiknek gyémántlakodalmán mi is ott lehettünk.

Doppingolt bicikli?

Fatális félreértés volt, ezt állítja a magyar veterán kerékpáros, aki elektromotorral bukott meg egy osztrák versenyen. Nagy Attila szerint ő nem szegett szabályt, defektje volt. Egy kerékpáros motort fejlesztő feltaláló megmutatta, hogyan lehet egy biciklit doppingolni. 

Doppingolt a veterán biciklis

Mechanikai doppinggal bukott le egy magyar bringás most hétvégén a veterán biciklis világbajnokságon. Egyre többet hallani arról, hogy a versenyzőket egy különleges, beépített, rejtett motor segítheti, amit egyébként egy magyar férfi talált fel. A százmilliókat érő találmánnyal sokan visszaélnek, pedig alapvetően nem ezért készült.

Mi már tudjuk, hogy minket néz majd ősszel!

Az RTL Klubon jön a Nyerő Páros új évada, a Szenzációs négyes vadonatúj showműsora, a Survivor, X-Faktor, ValóVilág és a Mi kis falunk is új epizódokkal.

Magyar klipben debütál KITT, a beszélő csodajárgány mása!

Ki ne szeretné egyszer élőben vezetni a Knight Rider sorozat beszélő autóját? A világhírű járgány - KITT - teljesen pontos mását építette meg egy magyar férfi. Hét évig dolgozott rajta, és most egy rockzenei klipben debütál, ahol a másik főszereplő az Irigy Hónaljmirigyes volt gitárosa, Ambrus Zoli.

Mikor jön el az önvezető autók kora?

Létezik már parkolóasszisztens, sávtartó rendszer és tempomat, de, hogy mikor adhatjuk át teljesen a kormányt, még kérdéses.

Kétkormányú autó, háromkerekű járgány és megannyi fura fazon

Olyan járgányok és tulajdonosaik következnek most, amelyeknél valami nem stimmel. Vagy eggyel több kormányuk van…Vagy eggyel kevesebb kerekük. Mármint az autónak. Induljon a Flúgos Futam, öveket becsatolni, már ahol van.

Magyarország legszebb szakálla

A Nagy Szakállversenyre csak viccből jelentkezett. A több mint száz versenyző közül a zsűri őt, a csepeli dohányboltost találta a legjobbnak a szakálla hossza, ápoltsága, karaktere és a divatossága miatt.

 

Megvette az autót, majd a rendőrség elkobozta tőle

Mit szólnának hozzá, ha vennének egy autót, elvileg teljesen legálisan, aztán egy év múlva becsöngetne a rendőrség és elvinnék a kocsit? Zoltánnal megtörtént az autó tulajdonosok rémálma.

 

Miért hiszik el az emberek az álhíreket?

Honnan tudhatjuk, hogy mi a fake news, azaz álhír? Miért jelennek meg ezek, és miért hiszik el az emberek? De hogyan lehet ez ellen védekezni?

Londoni magyarok- két elképesztő életút története

Az egyik kereskedő, a másik markolókezelő. Az egyik fiatalon lázadt, a másik most is szereti a feszültséget. A különbségek ellenére egy valami közös bennük: mindketten Londonban élnek, mert sok más magyarhoz hasonlóan itt találták meg a számításukat. Zelenák Ferenc luxusborász lett, Horváth János pedig itthoni szakmáját folytatta, markolót vezet, mellette blogot ír.

Örömöt visznek oda, ahol erre nagy szükség van

Most először mutathatjuk meg, hogy mi történik a kórházban, ahol hónapig a négy fal között élnek a betegséggel küzdő kicsik és a gyógyulásban reménykedő szülők. A Bátor Tábor GO! programja 2 éve működik, önkéntesek külön képzés után örömöt, jókedvet, mosolyt visznek oda, ahol erre a legnagyobb szükség van.

Színészek mondják el a „bátor” gyerekek gondolatait

Bátor Tábor: felolvasó est. Básti Juli, Trokán Nóra, Szervét Tibor és Dér Zsolt olyan levelekből olvasnak fel, melyeket táborozók, önkéntesek és szülők írtak.

Dörmer Csaba


szerző:
2018.05.23. 11:08
Dörmer Csaba

Szerkesztő-riporter

dormer.csaba@rtl.hu

Magyar vendég a hercegi esküvőn

Hogy ki is az az Alessandra Balazs, és hogyan kerülhetett a magyar származású vendég a meghívottak közé? Ennek is, és még több kulisszatitoknak járt utána a Fókusz stábja!

 

Az egész világ kíváncsi a királyi frigyekre, de miért?

A régmúltban a királyi esküvők legtöbbször nem az érzelmeken, hanem a szülők, családok, dinasztiák érdekein alapultak, nem csoda, ha a házasulandó fiatalok ezt nem viselték jól.

Álomesküvő Windsorban - helyszíni beszámoló

Az angol királynő kisebbik unokájának legfontosabb napjáról számol be az egész világsajtó. Mi mutatjuk, mit tapasztaltak azok, akik a helyszínen követték az eseményeket.

Kollégánk Windsorból jelentkezik!

Lady Diána kisebbik fiának esküvője miatt soha nem látott lázban a világsajtó. Robbant a hír, hogy Károly herceg vezeti majd a menyasszonyt az oltárhoz. Sokat tapasztalt kollégánk is a menyegző helyszínéről Windsorból jelentkezik!

Hogyan változtatta meg a versenyzők életét a Fal?

Istvánt és feleségét, Anitát egy februári estén ismerte meg az ország. Azért jelentkeztek a Falba, hogy a Londonban élő lányuknak egy ágyat tudjanak venni. A kérdésekkel nem volt szerencséjük, a labdákkal annál inkább. Azóta eltelt pár hónap, megnéztük, mire fordították a több mint 14 millió forintos nyereményt.

Így élnek a királyi családok magyar leszármazottai

Uralkodó családok magyarországi rokonait kereste fel a Fókusz Plusz stábja, akiknek ősei között herceg, király és császár is volt. Hogy élnek most? Ki lett közülük kántor, ki foglalkozik kecskékkel és ki medvékkel? Minden kiderül a riportból!

40 éves sikeres – mégis mi Webber titka?

Evita, Macskák, Jézus Krisztus Szupersztár – csak néhány a leghíresebbekből. Mindegyik Andrew Lloyd Webber nevéhez fűződik. Mutatjuk a világ egyik legsikeresebb zeneszerzőjét, aki kimondottan szereti Magyarországot. Azt is elmondja, miért.

Nemzetközi sikernek örvendő sorozat startol el a Cool-on!

A specialista, bár úgy néz ki, nem amerikai széria, Ukrajnában készült. Nemzetközi sikerét jelzi, hogy 60 országba adták el, és számos díjra jelölték. A Tim Roth-ra hasonlító főhős szuper érzékeny szaglása ajándék és átok is egyben. Bárhová megy, feltárulnak előtte az emberek legféltettebb titkai és a rendőrség is igényt tart a speciális képességére.

Nagykövetek, akik rajonganak értünk

Az egyik a nyelvünket, a másik pedig a zenénket imádja. Hogy látnak minket azok a nagykövetek, akik maguk kérték, hogy Budapestre jöhessenek dolgozni. A brit nagykövet verset szaval, a mongol pedig koncerten is fellépett már egy magyar népdallal.

Külföldiek, akik nálunk találtak új hazára

Van, aki egy véres rezsimből ébredő országot, más Los Angeles pezsgését hagyta maga mögött Magyarország kedvéért. Egy közös bennük, mindannyian itt találtak új hazára. A Konyhafőnök egyik versenyzőjének, Szovinak az édesapja sem itt született, kambodzsai. Ő is mesél életéről.

Világsztárok, akik büszkék származásukra

Tony Curtis, George Cukor, Kesha, Nicolas Sarkozy, világsztárok, akiknek az ereiben magyar vér csörgedez. Színészek, énekesek, politikusok, filmrendezők, akik valamennyien tudják és büszkék arra, hogy a létezésük valamikor nálunk kezdődött.

Rácz Jenő nem ismer pardont a konyhában

Gáspár Bea mellett az új Michelin-csillagos séfnek kell bizonyítaniuk A Konyhafőnök indulóinak. Akik ezúttal is egymással, az idővel, a kamerákkal is küzdenek. A jóképű, látszólag szelíd séf is messziről indult, Rácz Jenő a világ egyik legjobbjaként nem ismer pardont a konyhában.  

 

A Konyhafőnöknek is nagy szerepe volt a gasztro forradalomban

Nem mindegy, mit főz az ember és minek tekinti a konyhai tevékenységet. Fárasztó robotolásnak vagy könnyed, vidám, alkotó tevékenységnek. Mert most már ez utóbbira is lehet példa. A Konyhafőnök 2014-ben indult, azóta a Juniorral együtt a mostani lesz a 9 széria. A főzőshow készítői akkor nemcsak ínycsiklandó látványt, hanem hatalmas drámákat és izgalmakat is ígértek. És így is történt.

Rekordnyereményt vittek haza Sebestyén Balázstól

Bár alig adtak jó választ, a szerelmesek 18 millió forinttal távoztak a Falból. Kik ők és mire költik a pénzt?

Vascsővel hagyták helyben András gazdát!

András gazdát néhány napja vascsővel támadták meg. Az 54 éves férfi borzalmasan el van keseredve, mindenét fájlalja. A történet azonban nemcsak egy egyszerű támadásról szól, hanem egyfajta büntetésről és önbíráskodásról is. András nem tagadja, bűnt követett el, de nem hiszi, hogy így kellett volna megbüntetni.

Szabó Zsófi visszatér a képernyőre

Szabó Zsófi nemrég anyai örömök elé nézett. A színésznő azt tervezi, ameddig kisfia nem lesz hároméves, addig nem szeretne teljes munkaidőben dolgozni. Annak viszont eljött az ideje, hogy visszatérjen a képernyőre.

 

Túlélte, amit túlélni képtelenség

George Clooney felesége, Amal Clooney emberjogi ügyvéd képviseli Nadia Muradot, aki nagyon felkavaró, exkluzív interjút adott kollégánknak.

 

Mikor válik elérhetővé a Mars-utazás?

Közelebb kerültünk az évszázadok óta vágyott Mars-utazáshoz? Most megismerkedhetnek a Marsra szállás feltételeivel és Elon Musk-al is, aki a mostani látványos Tesla-s akciót kitervelte?

Semmi sem tökéletes, de ha akarjuk, működik

Három házaspár mesélt a házasságról. Arról hogy a munka, a karrier, a pénz, az egészség, a gyerekek, szóval a hétköznapi mókuskerék mennyi gondot okozott, okoz a számukra, és hogyan tudják ezeket megoldani. És arról, hogy hányszor és miért gondolták azt, hogy jobb lenne mással, jobb lenne válni, elég ebből az egészből. Mégis együtt vannak.

Mit tegyünk az elviselhetetlen gerincfájdalom ellen?

Caramelt megműtötték, Gubás Gabi természetgyógyászhoz ment vele, aztán meg férjhez - az elviselhetetlen gerincfájdalomról azonban nemcsak ők tudnak mit mesélni. Talán nincs is olyan magyar család ahol valaki ne panaszkodni derék vagy hátfájásra, és aki ne keresné a megfelelő gyógymódot erre. Úgy, ahogy kollégánk, aki szenvedései közben gondolt arra, hogy talán másoknak is segíthet a megszerzett információkkal.

 

Itt gyógyítanak és büszkék arra, hogy itt élnek

Több Közel-Keletről és Afrikából származó orvost is megkerestünk, hogy megtudjuk, mennyire érzik magukat megbecsültnek Magyarországon. Éreztek-e bármikor is ellenszenvet? Abdul, Ali, Awil és doktor Johnny más-más országból érkeztek, más-más szakterületen dolgoznak, de mind ugyanazt gondolják.

A Fal: 100 millió forint is lehet a nyeremény

A Fal 3 népszerű műsortípust ötvöz: game show, kvíz show és talk show is egyben. Ennek megfelelően a humor éppen olyan része, mint az izgalom és a dráma. Itt akár 100 millió forint is lehet a nyeremény. Mától a Híradó után ismét útjára kel a sorsfordító game show, és kiderül, hogy kinek, mennyit sikerül nyernie.

A világ legizgalmasabb játéka

A visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy az egész ország egy emberként szurkolt a Fal első játékosainak. A sorsdöntő game showban egy anyuka játszott a fiával és egy házaspár, akik között harminc év a korkülönbség. Hogy mennyire sorsdöntő Sebestyén Balázs műsora, arra a legtisztább bizonyíték, hogy a játék után Zsuzsa a fia javaslatára a nyereményből megvásárolta a saját munkahelyét...

Sebestyén Balázs vakbélgyulladása majdnem bedöntötte A falat?!

A világ legizgalmasabb televíziós vetélkedőjének indulása már nincs veszélyben, mivel Sebestyén Balázs hamar túl esett műtétjén, de bő egy hete az erős hasi fájdalom huszonnégy órán belül tényleg falakat húzott fel a műsorvezető körül. Nem is rádiós és tévés munkái miatt kattogott a feje a műtő felé, hanem azon, hogyan bírja majd a felesége a két gyerekkel, amíg ő nem tud talpra állni.

 

Ő a világ egyik leghíresebb hegymászója

8848 méter. A Mount Everest, a Föld legmagasabb hegycsúcsa. Idén lesz 40 éve, hogy a világon először oxigénpalack nélkül mászták meg. Két férfi jutott fel először a csúcsra. Ő volt az egyik, Peter Habeler.

 Mi lehet Vecsei H. Miklós titka?

Öt testvérével nagy szegénységben kezdte életét az egyik legnépszerűbb magyar színész. Vecsei H. Miklóst szinte szétszedik a rajongók, utoljára Latinovits Zoltánnál volt hasonló rajongás. Vajon, mi lehet a titka?

Bemutatkozik Szabó Zsófiék szeme fénye

Nem könnyű ismert kisbabának lenni. Ha az ember fia sírdogál a kamerák előtt az a baj, ha nem sírdogál az a baj. Szabó Zsófiék Mendelje inkább aludt, ő ugyanis egyelőre az éjszakai életformát részesíti előnyben. Szülei még jó formában, ébren fogadtak minket otthonukban, ahol amióta a trónörökös megszületett éjjelente nagy a jövés-menés.

Varga Iza ellátogatott a kőszegi SOS Gyermekfaluba

A kőszegi SOS Gyermekfalu területén lévő 10 házban nevelőszülői családok élnek. Ide azok a gyerekek kerülhetnek, akik elveszítik az otthonukat haláleset, bántalmazás, vagy a család széthullása következtében.

Szilveszter gazda nekünk mutatta meg először kisfiát

Szeptemberben még tagadta, hogy gyereke született, Szilveszter Gazda az apasági teszt után már boldogan fogadta stábunkat otthonában! A Kis Kornél a nagymama szerint előbb nem hasonlított az apukájára, de most már le sem lehetne tagadni!

Exkluzív interjú Horthy Miklós unokájával

Horthy István Sharif, az unoka, aki muzulmán lett és Angliában él, őszintén beszélt nagyapjáról fasizmusról, az iszlámról és a múlttal való szembenézésről a XXI. században.

Akiknek a „nincs” jelenti a hétköznapi valóságot

Vajon, hány embernek jelent óriási ajándékot egy adag fa, egy cipő, valami apró figyelmesség? A halmozottan hátrányos helyzet nemcsak egy aktuális pillanatkép, hanem a jövőt megdöbbentően negatívan meghatározó tény is. Minden kis lépés hatalmas segítséget jelenthet.

Valóságshow-k kora: visszatekintés az elmúlt 20 évre

Hogyan születtek és készültek az RTL elmúlt 20 évének valóságshow-i, ki az, aki életveszélybe került a forgatáson, ki az, aki bármikor folytatná a kamerák előtti életet, és ki az, aki még mindig nem költötte el a nyereményét?

 

Így készült: visszaemlékezés az RTL Klub elmúlt 20 évére

A Fókusz szerkesztősége csaknem egy éve dolgozik azon, hogy a jövő héten valami elképesztően egyedi módon ünnepelhesse az RTL Klubbal a közönség a csatorna 20. születésnapját. A riporterek félelmetesen sok interjút forgattak olyanokkal, akikre talán már sokan nem is emlékeznek, pedig nagyon is fontos szerepük volt az RTL életében. Így készült el az ötször egy órányi visszaemlékezés.

 

Egy baleset hozta össze Anikót és Aureliót!

Anikó és Aurelio ismerték egymást, és tudtak a másikról, de igazából akkor figyeltek fel a másikra, amikor együtt kezdtek el dolgozni az Anikó Show-ban. Sőt, egy baleset kellett ahhoz, hogy átszakadjon az a bizonyos gát.

Akár 10 milliót is nyerhettek volna

Bori biztosra ment és úgy döntött, elfogadja a 790 ezer forintos ajánlatot. Aztán a stúdióban szembesült vele, hogy több mint 10-szer ekkora is lehetett volna a nyeremény.

A Fal adja a másodikat


szerző:
2017.12.01. 17:30
A Fal adja a másodikat

11 millió 316 ezer forintot nyert az első páros, a Fal Sebestyén Balázzsal nézőszám rekordot is hozott két hete. A világsikerű vetélkedő magyar változatának második adását most szombaton láthatják, egy házaspárral, akik között 30 év a korkülönbség.

Celeb vagyok: Akik már megjárták, és akik majd megjárják a dzsungelt

A celeb vagyok, ments ki innen! volt az első dzsungelreality a magyar televíziós piacon. A műsor ötlete Nagy-Britanniában született 2002-ben, és azóta angol, amerikai, német és francia celebritások szenvedtek a nomád körülmények között több kontinensen. Elszörnyedtünk a szereplőkre váró megpróbáltatásokon, de valahogy senki sem tudta elképzelni, mi vár rá.

 Indul A Fal: 100 milliós nyeremény minden este!

A magyar televíziózás történetének legnagyobb nyereményével nálunk indul a Fal című vetélkedő! Balázs és az első magyar játékosok egy milánói tévéstúdióban, nemzetközi figyelem mellett rögzítik az első adást, amit vasárnap este, azonnal a híradó után, háromnegyed hétkor láthatnak itt az RTL-n!

A zaklatások ügye komolyabb társadalmi problémákat is felvet?

Az elmúlt hetek egyik legfontosabb és legtöbbet szereplő témája a színházi zaklatások ügye. Sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből, és számos kérdés vetődik fel. Elegendő-e csak a színházra figyelnünk, vagy a zaklatások ügye komolyabb társadalmi problémákat is felvet? Érdemes ezeket tisztázni.

Ő a világhírű magyar virtuóz

Alig volt 2 éves, amikor felfedezték a tehetségét a nagyi zongorája mellett. Négyévesen zeneiskolába járt, hétévesen pedig komponált. A világhírű zongorista koncertpódiumok állandó vendége, évek óta járja a világot, mégis otthon, Hajdúböszörményben érzi igazán jól magát.

Világutazó családok elképesztő történetei

Három világutazó családhoz látogatott el a Fókusz riportere: egyikük körbevitorlázta világot, a másik Grönlandot és Alaszkát fedezte fel, míg a harmadik csapat hat év alatt harminckilenc országban járt.

 

Miért tanították azt, hogy a helikopter magyar találmány?

Asbóth Oszkár a helikopter feltalálója. A legtöbben így tudjuk. Csakhogy rosszul. A helikoptert ugyanis már Asbóth előtt négy évvel felrepítették a levegőbe. Hogy, mi történt valójában? Kiderül a riportból!

 

Már nyolc nő gyanúsítja zaklatással Marton Lászlót

Immár nyolcan vannak. Mindannyian arról mesélnek, hogy más-más módon, de szexuálisan zaklatta őket Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója és főrendezője. Vannak több évtizedes történetek és van egészen friss, mindössze két éves sztori.

A teljes adást ITT nézheti meg!

20 évesek vagyunk


szerző:
2017.10.21. 20:00
20 évesek vagyunk

Húsz évesek lettünk, és az elmúlt évek felvételeit nézve, gyakran mi sem hiszünk a saját szemünknek, de boldogok vagyunk, hogy Önök a kezdetektől velünk vannak és talán velünk is ünnepelnek.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Mennyire lehet nehéz egy külföldinek megtanulni magyarul?

Nem mindegy, hogy kelbimbó vagy mellbimbó és hogy megettem a macskát vagy megetettem. A magyarul tanuló külföldiektől ma azt tanulhatjuk meg, hogy nem baj, ha hibázunk, lehet sokat is, amikor egy idegen nyelvet tanulunk. Meg azt, hogy számukra magyar nemcsak nyelv, hanem sok kreatív feltaláló különleges gondolkodásmódja, amit érdemes eltanulni tőlük.

A teljes adást ITT nézheti meg!

20 éves lett az RTL Klub


szerző:
2017.09.22. 17:30
20 éves lett az RTL Klub

20 évvel ezelőtt, amikor még nem volt okostelefon, Facebook, és az internet is csak betárcsázós telefonos modemen keresztül cammogott a számítógépünkbe, nos, ekkor indult el a kereskedelmi televíziózás Magyarországon. Így az RTL Klub is! Megmutatjuk kikkel és hogyan ünnepeltük a születésnapunkat!

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Poliamoria: párok, akiknek egyszerre több szerelmük is van

Szeretik a párjukat? Biztosan ő is önöket! És mit szólnának, ha egyszer csak azt kérné, lehessen még egy szerelme, akivel néha együtt is van, de önöket is ugyanúgy szeretné tovább. Valószínűleg a többségnek az őrültség, és a vicc jut eszébe. Pedig nagyon sokan élnek így. Többszerelműségben. A hivatalos kifejezés rá a poliamoria. A lényeg, hogy a párok megegyeznek abban, hogy mindenkinek lehet több párja, és azoknak is lehetnek más szerelme is.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Kiismerték a lottóhúzás titkát?

A csalás elvileg kizárva. De mivel hétről hétre rengetegen játszanak, és csak nagyon kevesen nyernek, óhatatlanul is gyakran felmerül sokakban a gyanú: nincs minden rendben a lottósorsolások körül.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Elképesztő a világbajnok magyar rendőrnő

Tóth Fridát az eddigi eredményei alapján a világ legjobb harmadik rendőrnőjeként meghívták a világ legrangosabb, rendőröknek és tűzoltóknak megrendezett versenyére. Frida nem okozott csalódást és elhozta élete eddig legszebb aranyát. Ezzel korosztályában, a rendőrnők között világbajnok lett.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Ganxsta Zolee most megkapja a magáét

Ganxsta Zolee most megkapja a magáét, mégis látszólag jól viseli az égetést. Ez a Roast, ahol mindenkinek odapörkölnek, aki ezt hagyja. Csupáncsak szeretetből. Roast szombat este az X-Faktor után. Egyszeri és megismételhetetlen alkalom. Kár lenne kihagyni…

A teljes adást ITT nézheti meg!

Mutatjuk az RTL Klub őszi ajánlatát!

Az őszi kínálat ínycsiklandó, az egzotikus fogásoktól kezdve a konyhai versengésen át a vadonatúj sorozatig, de hogy a választást megkönnyítsük, ez alkalommal nemcsak a műsorokat, hanem kicsit azok készítését is bemutatjuk Önöknek.

Rock ünnep - ezer zenésszel

Most először voltak magyar tagjai a világ legnagyobb rock zenekarának. A Rockin’1000 résztvevői ezúttal is Olaszországban csaptak a húrokba, ide utaztak el a magyar fiúk. Elmesélték, milyen a frenetikus bulit belülről átélni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

3 magyar a legnagyobb zenekarban

Három magyar gitáros is zenélt a világ legnagyobb rockzenekarában. A Rockin’ 1000, ahogy a nevében benne van, ezer zenészből áll, Olaszországban 1700 méter magasan egy völgyben álltak össze, hogy együtt adják elő azokat a nótákat, amit otthon gyakoroltak be. A magyar gitárosok szerint az élmény elképesztő volt.

Búcsú a Sziget Fesztiváltól

A 25. Szigetre 450 ezren voltak kíváncsiak, nemcsak a szerdai mínusz egyedik, hanem a szombati nap is teltházas volt. Ez 10%-kal kevesebb, mint a tavalyi rekordlátogatottság. Az ok a külföldi bérleteladások és az utazási kedv csökkenésében kereshető.

A teljes adást ITT nézheti meg!

A Sziget legfurcsább arcai és programjai

Motorikus zenebohóc, tüzet okádó sárkány, különleges szerkók, fazonok és produkciók. Na, ez az a hely, ahol egyáltalán nem lehet unatkozni – ez a Sziget Fesztivál!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Világrekord kétkeréken


szerző:
2017.08.08. 19:30
Világrekord kétkeréken

Biciklis ugrásával Guinnes rekordot állított fel Hegedűs László. A triál mountain bike-os László sok év alatt megszállottan a világklasszisok közé verekedte magát.

A teljes adást itt nézheti meg! 

A Sziget Fesztivál nemsokára újra megnyitja kapuit!

A Sziget Fesztiválról a legtöbb embernek a világsztárok, a zene, a színpad előtt táncoló rajongók és a buli jut eszébe. De ez csak a fesztivál egyik oldala. Hogy, mi a másik? Az, kiderül a riportból!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Vitiligó? Mi ebben a furcsa?

Csoportos fotózásra készül néhány lengén öltözött nő és férfi egy budapesti műteremben. Mindannyian vitiligósok. Ez a speciális bőrbetegség, a foltos festékhiány hozta össze őket. Foltjaikat legtöbben sokáig szégyellték vagy most is szégyellik. Tapasztalataik szerint ugyanis az emberek furcsán néznek rájuk.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Valerian: csaknem 50 milliárd forintba került

Profi szakemberek hada, 100 nap forgatás és csaknem 3000 számítógéppel módosított snitt. Ez minden idők legdrágább francia produkciója, 180 millió dollárba, azaz csaknem 50 milliárd forintba került. Sokak szerint a Valerian és az ezer bolygó városa felveheti a versenyt a hollywoodi szuperfilmekkel, a Star Warszal, A galaxis őrzőivel és az Avatarral. Hogy ez mennyire igaz, döntse el mindenki maga...

A teljes adást ITT nézheti meg!
 

.

 

Gólyahír: Szabó Zsófi babát vár!

Több kommentelő is azzal vádolta Szabó Zsófit, hogy fontosabb számára a karrier, mint a család, ezért nem szül gyermeket. Közben senki nem látta mennyi mindent megtett azért, hogy ezen változtatni tudjon. A csinos műsorvezetőnő teherbe esett, és már túl van az első trimeszteren is. Legnagyobb boldogságáról mesélt a Fókusz kamerájának!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Ismerd meg a Szulejmánt szinkronizáló Széles Tamást

Tudtad, hogy Szulejmán szultán magyar hangja egy ókatolikus püspök? Vajon, hogy fér meg Széles Tamásban a katolikus hit, az Oszmán Birodalom, a színészet és a papi hivatás? Széles Tamás azt mondja, külön tudja választani mindkettőt, nézd meg, hogyan!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Lehet a farkas az ember legjobb barátja?

Különleges kísérletbe fogtak kutya- és farkaskölykökkel. Azt vizsgálták, hogy vajon képes-e egy farkas személyes kapcsolatot kialakítani azzal az emberrel, aki néhány napos korától foglalkozik vele. A riportból kiderül!

A teljes adást itt nézheti meg!

Miért akarnak külföldön tanulni a magyar diákok?

Tízezer magyar diák tanul ma külföldön és a szám folyamatosan nő. Hogy mit, és miért akarnak tanulni a magyar diákok külföldön? Kiderül a riportból!

Szükség van rájuk, mégis megbélyegzik őket

Súlyos beteg gyerekeknek és családjaiknak segítenek, az embereket veszélyeztető környezetszennyezésre hívják fel a figyelmet, vagy jogi szakértőikkel visszaadják a családnak az jogtalanul elszakított gyereküket. A Fókuszban most olyan civil szervezeteket mutatunk be, amelyek azért tudnak segíteni ingyen a bajbajutottaknak, mert sokan támogatják működésüket itthon és külföldön is. Olyan ügyeket vállalnak fel, amelyek megoldása a magyar állam feladata lenne. Mától ezeknek a szervezeteknek a honlapjaikon és kiadványaikon is fel kell tüntetniük, hogy "külföldről támogatott szervezetek". Ezt ők megbélyegzőnek érzik, és azt gondolják a törvénymódosítással szándékosan bizalmatlanságot keltenek velük szemben. Nézze meg a teljes adást ITT!

A magyar superman


szerző:
2017.07.06. 19:30
A magyar superman

Szőnyi Ferenc a világ leghosszabb állóképességi versenyeinek specialistája néhány napja megnyerte a világ leghosszabb futóversenyét, a Himalájában rendezett The Hell Race ultramaratont: rekordidő alatt teljesítette a 480 kilométeres távot.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Mi lesz, ha nem lesz nyugdíj?

Nekünk kell eltartanunk a szüleinket? Egyre kevesebb lesz a nyugdíj és egyre több a nyugdíjas korú? Kinek mennyi pénze lesz húsz év múlva, ha nem kezd el gondoskodni magáról? Minden magyar családot érintő kérdések és válaszok a Fókuszban!

80 év múlva már csak 6 millióan élünk majd Magyarországon?

Pörögnek az interneten a különböző népességszámláló oldalak számlálói. A Föld népessége rohamosan növekszik, már a 7,5 milliárdot is meghaladta. Az ENSZ legújabb népesedési jelentése szerint azonban Közép- és Kelet-Európa népességének negyede eltűnhet az évszázad végére, így Magyarországon is csak 6 millió ember él majd 2100-ban. Ennyire rémisztő lenne a jövő? A teljes adásért katt: IDE!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való