KERESÉS search-close

"Fodor Bianka" szerzővel ellátott tartalmak

Fodor Bianka

Fodor Bianka által létrehozott tartalmak (100):

Újra karanténban a magyar férfi kosárlabda-válogatott!

Három játékosnak is pozitív lett a koronavírus tesztje a magyar férfi kosárlabda-válogatottban, pedig korábban már átestek a fertőzésen. Milyen hamar fertőződhet újra valaki?

Új testével debütált VV Mercédesz, majd leteperte a hűtőt

A ValóVilágban debütált új testével VV Mercédesz, de már az első éjszakán engedett bűnös vágyainak és leteperte a hűtőt. A villában három hónapra tervezett, de három nap után távozott, amiről a nézők döntöttek.

A televíziózás világnapját ünnepeljük!

1996-ban az ENSZ megrendezte a televíziós világfórumot, és november 21-ét a televíziózás világnapjának nyilvánították. A televízió jelentősége az évtizedek alatt sem csökkent, sőt idén talán még aktuálisabb, mint valaha, hiszen a pandémia alatt nagyon sok embernek a tévé vált ismét az első számú médiummá.

Ismerd meg a világ legdrágább macskáit és gazdáikat!

Mitől kerülhet egy macska akár két millió forintba is? A bengáli, a maine coon, a brit rövidszőrű vagy a szfinx macskák vezetik a világ legértékesebb cicáinak rangsorát, de miért?  Kuriózumnak számítanak mindenhol, megmutatjuk hogyan élnek magyar gazdájuknál azok, akiknek vadmacska vér csörgedezik az ereikben!

Kulka János tisztán emlékszik arra a pillanatra, ami örökre megváltoztatta az életét

Régi ismerősként üdvözölte egymást Kulka János és Lakatos Márk a pénteki Reggeliben. A stroke világnapja kapcsán beszélgettek a színművésszel, aki 2016 áprilisában kapott stroke-ot. Az agyvérzés következtében jobb karja lebénult és a beszédközpontja súlyosan sérült. Mozgás- és beszédterapeuták foglalkoztak vele.

Akár 8 ezer magyar áldozata is lehet a koronavírusnak

Becslések szerint akár 8000 magyar áldozata is lehet majd a koronavírusnak – és ez még az optimista prognózis. Ma 2291 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a fertőzést és 43 beteg elhunyt. Meredeken emelkedik a kórházban ápoltak és a lélegeztetőgépen lévők száma is. Európában katasztrofális a helyzet, az országok egyre szigorítanak. A WHO szerint a kontinens lemaradt a járvány elleni védekezésben, és sokkal átfogóbb intézkedésekre lenne szükség, hogy le tudjuk lassítani a vírus terjedésének ütemét. 

Mutasd a maszkod, megmondom ki vagy?

Hogyan lesz a kényszer szülte kiegészítő a divatbemutatók sztárja? Lehet pöttyös, csíkos és Frida Kahlós, kinek és miért fontos, hogy passzoljon aktuális öltözékéhez? A kedvünket is feldobhatjuk vele, miközben egymás egészségét is védjük!

Járai Mátéék sokszor meglepődnek a szélsőséges kommenteken

Járai Mátétól talán azt kérdezik meg a legtöbben, hogy mi volt az a dal, amit Kírának énekelt az egyik játék során a jeges esőben. Szalay Bencéék pedig nagyon bánják, hogy elrontották az autós játékot, ezért ők távoztak először a Villából. A Nyerő Párosokat legemlékezetesebb pillanataikról kérdeztük!

Nagyon megkedvelték a nézők Zámbó Krisztiánékat és Dudás Mikiéket

Zámbó Krisztiánék és Dudás Mikiék a Nyerő páros pozitív meglepetései – akiket a visszajelzések alapján nagyon megkedveltek a nézők: szerethető párként jutottak el a verseny derekáig. Bár azt bánják, hogy nem küzdhettek tovább a trófeáért, amiatt viszont nem szomorkodnak, hogy a nagy konfliktusokból kimaradtak.

A Nyerő Páros véget ért, de Dér Heniék és Czutor Zoliék között messze még a békülés?

Minden idők legdrámaibb szériája volt az idei Nyerő Páros. Bár a műsornak már vége, a párok valószínűleg még mindig a történtek hatása alatt állnak. Czutor Zoliék és Dér Heniék okozták egymásnak a legnagyobb sebet a játék hevében. A párkapcsolati valóságshow-ban az ő konfliktusuk volt az egyik, ami nemcsak a játékosok, de a nézők között is komoly indulatokat váltott ki. Dér Heni és párja Gergő elismerték, megdöbbentette őket az a rengeteg gyűlölködő üzenet, amit kaptak.

Újra megnyílik az út a gazdák szíve felé

Ma este kitárul a pajtaajtó és a gazdák szíve is kinyílik az új szerelem előtt. Vajon kit talál majd el Ámor nyila és hogyan segít nekik Nádai Anikó?

Dér Heniék egyetlen szavazatot sem kaptak: a taktikázás megbosszulta önmagát?

Az embert próbáló játék után döbbenetes fináléval zárták az idei Nyerő Párost. A taktikázás megbosszulta önmagát, senki nem szavazott Dér Heniékre, pedig a villában vezéregyéniségnek tűntek. Soha nem volt még ilyen fordulat a műsor történetében.

Kiakasztotta a cukiságmérőt a budapesti állatkert legkisebb lakója

A Fővárosi Állat- és Növénykert legkisebb lakója szombat hajnalban született. Stábunk szerencsével járt, és készíthettünk néhány felvételt a néhány napos orángután bébiről.

Miért felejtik el sokszor a férfiak a fontos dátumokat?

Legyen szó születésnapról vagy évfordulóról, a férfiak vagy nem emlékeznek rá, vagy emlékeznek rá, mégis kimegy a fejükből. A nők pedig fejjel mennek a falnak miatta. Ez az általános vélekedés. Erre rácáfoltak a Nyerő Páros férfi tagjai, akik remekeltek a dátumokra vonatkozó kérdésekben.

Hogyan változnak az erőviszonyok a Nyerő Párosban Puskásék kiesése után?

Sírás, gyanakvás majd távozás a villából. Nem tudták tovább maradni játékban Puskás Petiék, amivel újra átrendeződtek a viszonyok a játékosok között. Közeleg a döntő, de vajon barátság, összefogás vagy taktika kell a sikerhez?

Melyik pár milyen taktika szerint játszik a Nyerő Párosban?

Milyen taktikát választott Dér Heni és Bakos Gergő a Nyerő Párosban? Hova húznak a szerelmesek, és mi alapján alakítanak ki szövetségeket? Czutor Zoliék visszatérésének csak Járai Mátéék örültek, Rácz Jenőék pedig Puskás Petiékkel barátkoznak. Elég a profi kapcsolatépítés ahhoz, hogy egy pár megússza a veszélyzónát?

Pattanásig feszültek az indulatok a Nyerő párosban a szimpátiaszavazás után

A Nyerő Páros keddi szimpátiaszavazása ismét konfliktusba torkollott. Rácz Jenő és Járai Mátéék akasztották össze a bajszukat, így Dudás Miki és párja, Ivett igencsak feszült percek után hagyta el a villát.

Rosszul sült el Dér Heniék taktikázása!

Ugyan Dér Heniéknek sikerült bent maradniuk a Nyerő Párosban, de a klikk felbomlott, amivel az erőviszonyok is átalakultak. Mi lesz ebből?

Iskolapad vagy digitális oktatás: hogyan alkalmazkodnak az iskolák az állandó bizonytalansághoz?

Bár szigorú szabályok mentén indult az idei tanév, ez sem volt elég. Az operatív törzs adatai alapján jelenleg 29 óvodában és 5 iskolában rendeltek el rendkívüli szünetet koronavírusos megbetegedés miatt, 121 osztályban és 3 iskolában pedig digitális oktatás zajlik.

Ki mozgatja a szálakat a Nyerő Párosban? Ki vagy mi miatt lesz egyre több konfliktus?

A Nyerő Párosban mostanra hihetetlenül felpörögtek az események. Nem csak a játékok, a játékosok is kemények. Alig egy hét alatt számos konfliktust láthattunk, és elindult a taktikázás is. Amellett, hogy megmutatjuk ezeket, repüljünk kicsit vissza térben és időben, hogy megnézzük: a még bent maradt játékosok, hogyan tekintettek a villalét elébe, mielőtt még bármit is tudtak volna a feladatokról vagy lakótársaikról.

Vajon dicsőség vagy szégyen, ha valaki több száz vagy több ezer emberrel bújt ágyba?

Múlt héten a Nyerő párosban kiderült: a játékosok között akad egy-két Casanova, akik bizony nem szűkölködnek számokban, ha eddigi hódításaik kerülnek terítékre. Dér Heni viszonylag lazán fogadta a tényt, hogy szerelme, Gergő ágyában jó páran megfordultak már. Dallos Bogi viszont sírva fakadt, mikor meghallotta azt a bizonyos számot.

Így élte meg a Nyerő Párosban töltött három napot Szalay Bence és szerelme

Amilyen villámgyorsan mászott falra Szalay Bence barátnője az első nap, olyan lassan navigálta az anyósülésről bekötött szemű szerelmét. A színész hiába oldott már meg hajmeresztő helyzeteket például A Viszkis című filmben, vagy a Mellékhatás című sorozatban, a Nyerő Párosban vakon nem tudta kivezetni magukat a slamasztikából.

Először mesélt Dér Heni babájuk elvesztéséről

Dér Heni és párja, Gergő megrendítő vallomást tett kedden a Nyerő Párosban. Az este vidáman indult: a párok azt a feladatot kapták, hogy egy-egy féltve őrzött titkukat osszák meg a többiekkel.

Felcsillant a remény, hogy a koronavírus-fertőzésre van megoldás

Tavasszal felcsillant a remény, hogy a koronavírus-fertőzésre van megoldás: a súlyos állapotú Covid-19 fertőzötteket már gyógyultak vérében lévő antitestekkel kezdték kezelni. A terápiát Dr. Lacza Zsombor fejlesztette ki munkatársaival. Akkor még csak reményeik voltak, ma már számos adat áll rendelkezésükre. A szakember azt mondja, volt olyan beteg, akiről már lemondtak az orvosok, de a kezelés segített rajta és meggyógyult. A módszer egyébként nem új keletű: már akkor is kísérleteztek vele, amikor még antibiotikumok és védőoltások sem léteztek.

Újabb két belevaló párt mutatunk be, akik ringbe szállnak a Nyerő Páros címért

Puskás Peti kitartó hősszerelmesként hónapokon keresztül udvarolt Dallos Boginak. A pár most először mesélt arról, hogy hogyan bontakozott ki közöttük a szerelem. Bogi még azt is elárulta, hogy mikor fordulták komolyabbra benne az érzések. Dudás Miki és Szigligeti Ivett jóval régebb óta együtt vannak, és sok mindent kibírt már a kapcsolatuk, de mindig kitartottak egymás mellett. Újabb két belevaló párt mutatunk most be a szeptember 21-én induló Nyerő Párosból.

Nyerő Párosok, akik nagyon nem szeretnek veszíteni

Rácz Jenő és barátnője Dóri, valamint Zámbó Krisztián és párja, Zsuzska is részt vesz a Nyerő Páros legújabb szériájában. Mind a négyen elszántak, szeretik a kihívásokat és alig várják, hogy beköltözzenek a villába. Az idei Nyerő Párosban most minden eddiginél kíméletlenebb játékok várják a szerelmeseket, szeptember 21-től, minden hétköznap este itt, az RTL Klubon.

Milyen maszkot hordjunk és mennyi ideig, hogy megvédjük magunkat és környezetünket?

Sokan egyszer használatos maszkokat hordanak. Többször. Napokig, olykor hetekig. Vagy még tovább. A maszkhasználati szokások egyre szigorodnak: most már szinte mindenhol kötelező hordani őket. De kérdés, vajon helyesen viseljük-e, vagy csak fent van mutatóban, esetleg újabb veszélyforrást jelenthet?

Öt év kihagyás után tér vissza a zenei életbe Fehér Balázs

Vadiúj formációval, 5 év kihagyás után tér vissza a zenei életbe Fehér Balázs. Aki az ország egyik legnépszerűbb együttesének frontembere volt. A sikertől és a csillogástól hamar besokallt, és hosszú időre eltűnt. Két évvel ezelőtt láthattuk újra: A Konyhafőnök VIP-ben megmutatta főzőtudását, majd tavaly a Nyerő Párosban párkapcsolatát. Zenészként azonban fél évtizede nem hallatott magáról. Sokáig úgy érezte, nem is fog többé. Egészen eddig.

16 év után búcsúzik a képernyőtől Véber István

Véber Istvánt pénteken láthatták utoljára a képernyőn időjárást jelenteni, ugyanis a meteorológus több mint másfél évtized után búcsút int a televíziózásnak. 16 év alatt közel 3000 napon át tájékoztatta a nézőket az időjárásról. Utolsó televíziós munkanapjába egy kis szórakozást csempésztünk bele, és együtt néztük meg a legelső felvételeket róla.

Nyerő Párosok, ahol a férfiak sokáig küzdöttek szerelmük kegyeiért

Czutor Zoltán és Szalay Bence igazi hősszerelmes férfiak, akik olyan nőt szemeltek ki maguknak, akiknek halvány lila gőzük nem volt akkor még arról, kik is ők. Hosszú hónapok teltek el, mire a hölgyek szíve megenyhült. A két párosban közös az is, hogy mindannyian a hamarosan induló Nyerő Párosban bizonyíthatják, hogy az évek alatt sikerült megismerniük egymást és szerelmük minden akadályt legyőz.

Nyerő Párosok, ahol a hölgyek tették meg az első lépést!

Két olyan pár is szerepel a szeptember 21-én induló Nyerő Párosban, ahol a nők tették meg az első lépést. Dér Heni ráírt Gergőre egy közösségi oldalon, Járai Mátét pedig akkori legjobb barátja, azaz mostani felesége döbbentette rá arra, hogy több van köztük barátságnál. Ők a mai napig lelkitársak Kírával, még egymás fehérneműjének színét is azonnal megmondják.

Hírességek, akik munka közben szerettek egymásba

Munkahelyen nem kezdünk viszonyt – mindenki ismeri az íratlan szabályt, mely elméletben nagyon jól működik – egészen addig, míg el nem kezdünk vonzódni egy kollégánkhoz. Istenes Bencéék, Sánta Laciék, Dallos Bogiék és Sebestyén Balázsék kapcsolata is azt igazolja, hogy nem feltétlenül sülhet el rosszul a dolog!

Ki tud teszteltetni és mik a szabályok, ha valaki megfertőződik?

Losonczi Krisztina igazoltan pozitív koronavírus fertőzött személlyel találkozott a múlt héten. Már másnap tesztet végeztetett, melynek az eredménye: negatív. Most mégis hatósági karanténban van. Azt mondták neki, a hatósági karantént csak a külföldről hazaérkező személyek válthatják ki 2 negatív teszttel. Aki kontaktszemély, az nem. Ez hétfőn még így is volt – magyarázza a Társaság a Szabadságjogokért civil szervezet jogásza.

Eddig soha nem látott harc veszi kezdetét a Nyerő Páros trófeáért

Szeptember 21-én újra megkezdődik a harc a Nyerő Páros trófeáért. Idén 8 pár teszi próbára szerelmét. Sebestyén Balázs szerint az idei párok harca minden korábbinál durvább lesz. Bemutatjuk Puskás Peti és Dallos Bogi ellenfeleit.
Balázs és Peti ide kattintva még többet árul el az új feladatokról.

Öveket becsatolni! Ismert párokat kértünk meg, hogy felváltva vezessenek

Ha nem a sebességen, a másik vezetési stílusán, vagy épp az útvonalon megy a vita, akkor valami teljesen más konfliktus üti fel a fejét… Ez pedig nem lehet más csak a közös autózás. Ha egy pár együtt indul útnak négy keréken, az úticélt elérve már nem feltétlenül mosolyognak. Mai versenyzőink: Járai Máté színész és felesége, Kíra valamint Kabát Peti és Róka Adri.

Bolhából elefántot: apróságok, melyek hatalmas vitákat szülhetnek

Kié legyen a takaró nagyobbik része? Kit lájkolgatsz már megint? Nehéz lenne wc-papírt cserélni? Ezek mind a „bolhából elefántot” tipikus esetei.

Lali megmutatja, hogyan kell a hőség ellen védekezni

Kíváncsiak voltunk, kik milyen trükköket vetnek be a tomboló hőség ellen. Sör és hűs szoba – ez a járókelők tanácsa. Nekünk ennél sokkal jobbak vannak a tarsolyunkban, vagyis Lalinak, aki – ki nem találnák – ehhez is ért.

A stylist szerint már nem menő, Kelemen Anna viszont nem mond le a tangás bikiniről!

Szinte fedetlen kerek idomok, amelyekre mindenki odakapja a fejét. De valójában ciki vagy menő tangában strandolni? Különös reakciókat kaptunk a fürdőző férfiaktól és nőktől, de mit mond a szakértő Kelemen Anna és a stylist?

Orvosai azt ígérték Dávidnak, kinövi a betegségét, de még 20 évesen sem élhet teljes életet

Bárcsak olyan problémákkal küzdene Dávid, mint a hozzá hasonló fiatalok és tinédzserek. Neki ettől sokkal nehezebb jutott. Szó szerint cipeli a terhet, hiszen óriási lábai miatt teljesen más az élete. Még a születésnapjára is csupán pár óra kimenőt kapott a kórházból, és csak videón keresztül tudott beszélni anyukájával, aki nagyon hiányzik neki. Szeretne meggyógyulni, szeretne a családjával lenni és szeretne teljes életet élni. Ha szeretne segíteni Dávidnak, itt utalhat: 11773205-00567343 (OTP, Kanalas Dávid).

Ciki volt, most megint trendi a zokni-szandál kombó

A zoknira húzott szandál a legfőbb divatbűnnek számít a köztudatban. Eddig minden ruházkodással foglalkozó szakember a pokolba küldte ezt a viseletet, aztán történt valami. Az NDK-s időkből fennmaradt párosítás újragondolása 2 évvel ezelőtt jelent meg a nagy divatcégek kifutóin. Csak a szemnek sokkal kellemesebb összeállításokban.

Nemi erőszakkal és tettlegességgel vádolja egy nő Kulcsár Edina férjét

A volt szépségkirálynő, Kulcsár Edina férjét azzal vádolja egy nő, hogy megerőszakolta és meg is verte. Edináéknak a szomszédaik írták meg üzenetben, hogy milyen pletyka terjed Csutival kapcsolatban. Szabó András, vagyis Csuti a Fókuszban reagál a vádakra, azt állítja, hazugság az egész. Azt is elképzelhetőnek tartja, hogy az ismeretlen nőnek szakember segítségére lenne szüksége.

Ki, mikor és hogyan beszéljen a gyerekkel a szerelemről és a szexről?

Bár a szexualitás az élet szerves része, mégis nehezen beszélünk róla. Pláne nem a gyerekekkel. Pedig kellene. Méghozzá minél előbb. A kicsik csak ideig-óráig érik be a virág-méhecske vagy gólya-baba történetekkel.

Zámbó Krisztián készen áll az apaságra

Krisztián a nagybetűs életbe, így túl a negyvenen, a családalapítással szeretne belépni. Ennek apropóján beszélgettünk vele apaságról, édesapjáról, Jimmyről. Arról, hogyan dolgozta fel elvesztését, és sikerült-e kilépnie A Király árnyékából.

A probléma, ami minden családban előfordul: miért nem eszik annyit a gyerek, amennyit kellene?!

Úgy tűnik hosszú évtizedek után sem változtak semmit a kisgyerekes szülők, többségük ma is kardinális kérdésnek tartja, hogy eleget evett-e a gyereke. Az erőltetésnek, büntetésnek semmi értelme, az evés öröm, a társas együttlét fontos élménye, együnk együtt, főzzünk együtt, és fedezzünk fel együtt ízeket! De, hogyan, ha a kicsi tiltakozik?  

Melyik országokba utazhatunk nyaralni a koronavírus-járvány idején?

Tenger, napfény, pihenés majd több hét karantén bezárva. Akár még ez is lehet, ha újra szigorodnak a szabályok. Sok országba gond nélkül lehet utazni, ám a zónák bármikor változhatnak. Mi a helyzet most a magyarok legnépszerűbb nyaralóhelyein?

Nehéz elhinni, hogy a lemezlovas már kétgyermekes anyuka

Négy hónappal szülés után újra bombaformában a szexi Dj, Voksán Virág. Gyors átalakulása elsősorban saját maga miatt történt, mert nagyon zavarta, amit a tükörben látott. Elmesélte, milyen módszerekkel kerül egyre közelebb, hőn áhított célja felé.
Virággal készült interjút ide kattintva nézheted meg hosszabban.

A Duchenne-szindrómás Dávid és Kamilla szerelme nem ismer határokat

Dávid és Kamilla között határtalan a szerelem. Annak ellenére, hogy kapcsolatuk a négy fal közé korlátozódik. Nem járnak moziba, étterembe, még egy romantikus sétát sem tehetnek. Minden pillanatukat ezen az ágyon töltik. Dávid 5 éves volt, amikor Duchenne-szindrómát diagnosztizáltak nála. Ez egy speciális izomsorvadás. Ilyenkor a test zsírszövetté alakítja az izmokat, ami lassú bénuláshoz, majd fiatalkori halálhoz vezet. Az orvosok azt jósolták, legfeljebb 18 éves koráig élhet, most 28 esztendős.

Miért veszélyes a digitális szerelem?

Már 12 milliónál is többen látták annak a lánynak az animációs videóját, aki azt meséli el, hogyan találkozott az interneten ex-barátjával, aki aztán 5 éven át zaklatta.

Meglepő bejelentések: így közöltéka sztárok, hogy babát várnak

Nicky Minaj sosem a visszafogottságáról volt híres. Nincs ez másként most sem, mikor első gyermekét várja. A terhességét egy Szűz Máriának keresztelt fotóval jelentette be a híresség.

Focimeccs igen, koncert nem - Fluor Tomi kiakadt!

Van egy nagyon nagy különbség a futballmeccs és a szabadtéri koncertek, zenés rendezvények között, ez pedig az alkoholfogyasztás – hangzott el hivatalos indoklásként, hogy miért nem lehet 500 főnél nagyobb zenés mulatságokat tartani.A döntéshozók csütörtöki indoklása még egy húrt pengetett meg a magyar zenészvilág gitárján, amely már így is napok óta ugyanazt a dallamot játssza. A zenekarok és előadók egymás után reagálnak a meglepő magyarázatra, szerintük ugyanis már így is romokban hever a magyar könnyűzene. Fluor Tomi nem érti, hogy lehet az, hogy a vírus csk koncerteken terjed.

Nagymamának álcázzák magukat az amerikai fiatalok, hogy alkoholhoz jussanak

Az amerikai fiatalok ravasz módját választják annak, hogy alkoholhoz jussanak. A koronavírus elleni védekezés szabályait kihasználva nagymamának álcázzák magukat. A trükkből kihívás lett: elárasztották a közösségi oldalakat az átalakulást bemutató videók, melyeket a bolti eladók is láttak, így ez a módszer többé már biztosan nem válik be.

Ikonikus zenei albumok borítóját fotózták újra idősotthonban élőkkel

Egy észak-londoni idősotthon lakói sztárok bőrébe bújtak. A nyugdíjasok március 12-e óta bezártságra vannak ítélve a koronavírus miatt, a szórakoztatásukért felelős személyzet pedig igazán különleges módját választotta annak, hogyan üssék el jókedvűen az időt. Ikonikus zenei albumok borítóját fotózták újra úgy, hogy a legendás zenészek helyett a lakók pózolnak a képeken.

 Kiderült, hogy mi Kiszel Tünde kedvenc szabadidős tevékenysége

A naptárdíva mindig csinos és elegáns – a gyanútlan szemlélő azt gondolná, hogy még a boltba is estélyiben jár. Most viszont nyeregbe pattant – pedig azt hittük, már mindent tudunk róla, de csak most derült ki, hogy a biciklizés a kedvenc szabadidős tevékenysége.

Összegyűjtöttük a legérdekesebb történelmi titkokat

Gondolták volna, hogy Raszputyin még azt is túlélte, hogy megmérgezték és meglőtték? Vagy hogy Nagy Sándort élve temették el? Legalábbis a legvadabb teóriák szerint. A történelmet éveken át tanítják az iskolában, mégis számos olyan esemény létezik, melyek kevésbé ismertek. Régi idők kalandozására invitáljuk Önöket, melyben csokorba szedtük a legérdekesebb történéseket.

Összeszedtük az elmúlt évek legemlékezetesebb fesztivál pillanatait

Több, mint két évtizede tudósítunk a nyári fesztiválokról. Mivel idén teljesen elmarad a fesztiválszezon, nekünk is hiányérzetünk támadt, így most összeszedtük a legemlékezetesebb momentumokat az elmúlt évekből.

Minél kevesebb ruha, annál több lájk?

Madonna sosem a visszafogottságáról volt híres, de ahogy idősödik, úgy fogynak róla a textilek. Bár kevés 60 feletti sztár vállalna be hasonló képeket, a meztelen posztokon ma már nincs semmi meglepő, hiszen a social media felületek lassan úgy néznek ki, mint egy erotikus életmódmagazin az ötvenes évek elején.

Magyar tenger vagy Adria? Mi, mennyibe kerül?

Ha nyaralásról van szó, akkor a magyarok a Balatont, vagy Horvátországot veszik célba. Magyar tenger vagy Adria? Ez az örök kérdés. Úgy tűnik, idén nem a pénztárca vastagsága lesz a döntő: az árak között - ahogy most kiderül - alig van különbség.  

Balatoni körkép: megnéztük mennyibe kerül a sajtos-tejfölös lángos

A strandok hangulata közel sem lenne olyan jellegzetes, ha nem terjengene a levegőben az olajban sült lángos illata. Ha nyár, főleg, ha balatoni nyár, akkor lángos – a kettőt el sem tudnánk képzelni egymás nélkül. Már-már hagyományos körutat tettünk a magyar tengernél, hogy megnézzük, mit kapunk a pénzünkért.

A család titkai hogyan befolyásolhatják egy gyerek jelenét és jövőjét?

Szüleinktől nem csak külső jegyeinket vagy alaptermészetünket örökölhetjük. Hanem a múltjukat is. Ami – a szakemberek szerint - sokkalta jobban befolyásolhatja egy gyermek jelenjét és jövőjét, mint ahogyan azt gondolnánk. Akár több generációra visszamenőleg is. Ennek leghíresebb bizonyítékai a holokauszttal kapcsolatos kutatások, melyekben azt figyelték meg, hogy az ott átélt traumák a leszármazottak életére is hatással lehetnek.

Amatőr restaurálók, akik felbecsülhetetlen kincseket tettek tönkre

A Szeplőtelen fogantatás című képnek a másolatát akarta helyrehozni egy magát restaurátornak valló szakember, aki hiába próbált kétszer is javítani rajta, csak rontani sikerült, mindezt 1200 euróért, azaz kb 400 ezer forintért tette.

 A legzajosabb és a legdrágább válások

A leglátványosabb válások között tavaly született új rekorder: Jeff Bezos a világ leggazdagabb embere a világ valaha volt legdrágább válásával volt feleségét a világ harmadik leggazdagabb nőjévé tette.  25 év és 4 közös gyerek után az asszonyt tíz ezer milliárd forint illette meg.

Így szerettek egymásba a hírességek

David Beckham egy évet várt az első randira azután, hogy feleségét, Victoriát meglátta egy klipben és álmodozni kezdett róla. Alex Rodrigez pedig 19 évet várt arra, hogy álmai nőjével összehozza a jósorsa. Kiss Ramónának viszont elég volt egy véletlen találkozás egy halas bácsival, hogy megtalálja az igaz szerelmet.

Apás és nagymamás szülés után jön az internetes? 

A szülés sokáig csak az anya és a bába dolga volt, ma pedig akár az egész világ ott lehet a legintimebb pillanatokban. Sokan külön vlogot hoznak létre gyermekük születésének, és a pakolástól kezdve a kórházba érkezésen át a szülésig, mindent felvesznek.

Testileg és lelkileg is fel kell készülni egy gyermek érkezésére – ebben segíthet a tanfolyam az örökbefogadó szülőknek

Miklósa Erika világhírű operaénekesnő, Grecsó Krisztián író és Tóth Krisztina költő is elvégezte a negyven órás szülői felkészítő tanfolyamot mielőtt örökbefogadta gyermekét. Most azért vállalták, hogy beszélnek az örökbefogadásról, mert nem értenek egyet azzal, hogy ez a tanfolyam mostantól nem kötelező azoknak, akik adoptálnának.
Grecsó Krisztián ide kattintva meséli el az örökbefogadási tanfolyammal kapcsolatos érzéseit.

Így zajlott Manuel klipforgatása!

A Fókusz stábja ott volt Manuel a klipforgatásán, melynek helyszínéül egy születésnapi party szolgált, nem is akárkié: egykori mentoráé, ByeAlexé, aki most ünnepelte 36. születésnapját.

Fecsó egy internetes társkeresőn várja, hogy újra rátaláljon a szerelem?

Az internetes portálok szinte korlátlan lehetőséget kínálnak az ismerkedesre és a párkeresésre. Sok az előítélet, de ugyanúgy meg lehet találni a nagy őt online, mint kifogni egy könnyűvérű valakit a könyvtárban. Fecsó sem hisz a véletlenekben, de a tudatos csajozásban annál inkább. Ezért pedig megadja a lehetőséget a lányoknak, hogy húzogathassák a fotóit.

Ha a Bátrak nem tudnak elmenni a táborba, akkor a tábor megy el a Bátrakhoz

Évente több, mint 350 gyermek számára a nyári szünet fénypontja az a néhány nap, melyet a hatvani táborban tölthetnek. Amikor kicsit félre tehetik betegségüket, és nincs más dolguk, mint élvezni a felhőtlen gyerekkort – mely nekik is ugyanúgy jár. A koronavírus miatt azonban az idei táborok elmaradnak. Bár a vírus okozta nehézségekkel mindenkinek szembe kell néznie, ezek a gyerekek most még kiszolgáltatottabb helyzetbe kerültek – ők mind a veszélyeztetett csoportba tartoznak.

Mi lesz a budapesti vendéglátóhelyekkel?

Végre a fővárosban is felszabadulhat a vendéglátóhelyek nagy része, hiszen péntektől újra kinyithatnak a budapesti éttermek bezárt belső helységei is. De mi lesz azokkal, akik a külföldi turistákból éltek vagy más miatt nem tudnak kinyitni?

Van, aki a tudása és van, aki a pénze miatt jutott fel a világűrbe

Tudják, hogy mi történt szinte percre pontosan 40 évvel ezelőtt, amire azóta sem volt példa? Farkas Bertalan nagyon magasra ért el aznap, hiszen őt választotta a magyar kormány, pedig akár Magyari Béla is mehetett volna, hiszen ugyanúgy végigcsinálta a kiképzést. A multimilliárdos Simonyi Károly - vagyis Charles Simonyi - kettőt fizet, kettőt kap akcióval kétszer is járt fent és ő sem csak turistáskodott.

Dér Heni nagyon unatkozott – így indult a Maradj haza magadnak! legújabb kihívása

Dér Heni már nagyon nem tud mi kezdeni magával, így tiktok videók gyártásába kezd és erre buzdítja a többieket is. Valahogy így indul a Maradj haza magadnak! legújabb kihívása. Valószínűleg ma már nincs ember a Földön, akinek ne mondana valamit az a szó: TikTok.

Heninek lépnie kellett, de a jobb színvonalú életért nagy árat fizetett

Salzburg tartomány szívében, Gastein völgyben járunk. Lassan már több magyar él itt, mint osztrák. Kordás Henrietta is itt kezdett új életet. Henit édesanyja egyedül nevelte, két testvérével együtt. Egy fizetésből, lakáshitellel. 16 éves volt, amikor édesapja meghalt. Megörökölték a házát – de nem csak azt. A lány már az iskola mellett munkára kényszerült. Hét napból hetet dolgozott, éjjel is. Rengeteget vívódott, mielőtt meghozta a döntését. A legnagyobb akadályt a család jelentette. Édesanyját és testvéreit nehéz szívvel hagyta otthon.

100 alkotásból vágtak össze egy nagy karanténmozit

Belegondoltak már abba, hogy hány filmjelenet elevenedett meg a koronavírus-járvány alatt a valóságban is? Ezeket gyűjtötte csokorba két magyar filmes: 100 alkotásból vágtak össze egy nagy karanténmozit.

Az anya lehet a hibás?

Hopp Csilla és L.L. Junior kisfiát, Dávidkát tavaly augusztusban halálra gázolta egy autó. A nőt most gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítja a rendőrség.

Ki viheti a gyerekét oviba, bölcsibe és mennyire biztonságos ez?

A veszélyhelyzet kihirdetése után, március közepétől fokozatosan bezártak az óvodák és a bölcsődék is. Sok helyen eddig is volt ügyelet, de április 30-a óta az intézményeknek már kötelező biztosítani a gyermekfelügyeletet. De mit is jelent ez? Ki viheti a gyerekét oviba, bölcsibe? És hogyan vigyáznak ott rá? Valamint a legfontosabb kérdés, mennyire biztonságos ez?

Boldogság karanténban? Sokak szerint a humor a megoldás!

Puffog, pampog, picsog és panaszkodik. Ez a 4P, amit nagyon sokan mesteri szinten művelnek a magyarok közül is, amit csak súlyosbított a jelenlegi helyzet. Ezért van szükség a humorra, sőt olykor a fekete humorra, hogy kimozdítsuk magunkat ebből a majdnem állandó állapotból. Vannak, akik őszintén hiszik, hogy ez a boldogság egyik kulcsa.

Maradj haza magadnak: ez lesz az egyik legmozgalmasabb adás!

A Maradj haza magadnak vasárnapi adása különösen mozgalmas lesz. A szereplők úgy gondolták, elég a tespedésből, itt az ideje, hogy kezdjenek magukkal valamit!

Top 1 -77 évesen is szemtelenül jól tartja magát

A Toplista első helyezettjének neve gyakorlatig egyenértékű a "kortalan úriember" fogalmával. Bizonyos tekintetben megelőzte a korát, másfelől viszont képtelen kikopni belőle: évtizedek óta példát mutat udvariasságával és eleganciájával a férfitársadalomnak. Nem véletlen, hogy a mai napig a nők egyik kedvence, és felesége röpke 38 évvel fiatalabb nála.

Top 2 – A biológiai csoda, aki hivatalosan is letagadhat 20 évet

A Toplista ezüstérmese egy biológiai csoda. Elképesztő energiái vannak és hihetetlen tartása, égszínkék szeme pedig örök fiatalságot sugároz. Három évtizede él házasságban hatodik férjével, az életkorát azonban már jó ideje teljesen fölösleges számolni, mert az nem változik. A Família Kft egykori Ágicája éppen olyan, mint a kilencvenes évek népszerű sorozatában volt: Szép.

Top 3 - Megjelenését a mai napig a finom elegancia jellemzi

Spanyol-német tanárnak készült, de közbeszólt a modellszakma. Épp egy dél-amerikai csoportot kísért tolmácsként a Rotschild Szalonba, amikor a tulajdonos meglátta és azonnal a kifutóra küldte. A sikeres modell karriert egy újabb, nem kevésbé sikeres karrier követte. Ági üzletasszonnyá és filmproducerré avanzsált. Megjelenését a mai napig a finom elegancia jellemzi.

Top 4 - A világon mindenhol ismerik - mondjuk, nem csak a nevét

Staller Ilona nagyon kényes a korára – korábban egy ártatlan kérdéssel csúnyán belegázoltunk a lelkivilágába… Ezt mi tiszteletben tartjuk, bár az életkora - mint annyi minden más is róla - nyitott könyv az interneten. Csak annyit árulunk el, hogy közelebb van a 70-hez, mint a 60-hoz. De mit számít ez, amikor még ma is rajonganak érte?

Örökifjú dívák, akik most nem fértek be a TOP 10-be

Az örök fiatalság titkát mindannyian birtokolják, és a mai napig népszerűek a közönség körében, legyen az a néző 20, 40 vagy 60 éves. Talán éppen ez a titkuk: a színpadon egészen egyszerűen megszűnik a koruk.

Top 5 - Azért nem érzi az idő múlását, mert kiegyensúlyozott az élete

Azt mondja, fejben valahol negyvennél leragadt, és szerinte azért nem érzi az idő múlását, mert kiegyensúlyozott az élete. Ehhez mérten most pontosan listánk közepén, az ötödik helyen végzett.

Top 6 - A magyar Marilyn Monroe

Rajongtak érte a férfiak, és sosem takargatta bájait. 42 éves volt, amikor levetkőzött a Playboynak. Sokan próbáltak már Marilyn Monroe bőrébe bújni, de talán neki sikerült a leghitelesebben. Nem véletlen, hogy csak a magyar Marilyn Monroe-ként emlegetik.

Top 7 -  Az első magyar férfimodellek egyike volt

Fiatalon atletizált, majd a divatszakmában helyezkedett el. Az első magyar férfimodellek egyike volt. Később vezette a Szerencsekereket, majd a hírekben és a műsorkészítésben találta meg hivatását, a mai napig.

Top 8 - A név kötelez: ő egy igazi díva

Már az ötvenes évei közepén jár. Állandóan jön-megy, nem volt vele egyszerű interjút egyeztetni. Most is két főpróba között csíptük el a színházban. Azt mondja testét nem tartja karban görcsösen, össze-vissza eszik és nem is sportol. Csak annyit, amennyit színházi munkái megkövetelnek tőle. Az mondjuk nem kevés.

Top 9 - Rengeteget tesz azért, hogy kívül-belül egyensúlyban legyen

Mindig csinos és fiatalos. Ezt mondtuk rá 15 éve, 10 éve, és most is. És ha így folytatja, ezzel még nagyon sokáig így leszünk. Ő az, akinek egyszerűen lehetetlen megtippelni a korát. Bizony rengeteget tesz azért, hogy kívül-belül egyensúlyban legyen. Színésznő, énekesnő, feleség, édesanya egy szerepben. Mégis jut ideje szépítkezni, öltözködni, sportolni, de még az alternatív gyógyítás is érdekli.

Top 10 - Fiatal kora ellenére felkerült az örökifjú hírességek közé

A magyar zenetévén kezdte karrierjét. Sikeres műsorvezető, modell, vlogger, és még saját ruhamárkája is van. 25 éves kora óta a megelőzésben hisz. Nagyon jó minőségű arckrémeket használ, napi 4 liter folyadékot fogyaszt, ezen kívül rendszeresen sportol és figyel a táplálkozására is – leginkább arra, hogy sok antioxidánst fogyasszon, melynek öregedésgátló hatása közismert.
 

Az évek visszaszámlálása megkezdődött!

Mitől tartunk valakit örökifjúnak? A szerda esti Toplista erre keresi a választ, és persze rangsorolja is az örökifjú sztárokat!

Tényleg kritikus lehet a hetedik év a szerelemben?

A bűvös hetes. A hét törpe, heten, mint a gonoszok, hét főbűn, hétfejű sárkány, hetedhét országra szóló lagzi. Bőrünk hét nap alatt, hajunk hét év alatt újul meg teljesen. Hét évente cserélődnek a sejtjeink, így megváltozik az ízlésünk és a gondolkodásunk is. És a hetedik év minden kapcsolatban vízválasztó – mondják.

Az új sláger: magyar és külföldi dalok koronavírus átdolgozása

Végy egy slágert, amit mindenki ismer, írd át a szövegét úgy, hogy szerepeljenek benne a koronavírus és karantén szavak, és a siker garantált. Az utóbbi hetekben új zenei műfaj született, melynek neve még nincs. Hodász András atya is dalba öntötte fájdalmát. Már eddig is valóságos médiasztárnak számított, de most szívünk szerint tiszteletbeli Tankcsapda-taggá kiáltanánk ki őt. A rockbanda egyik száma lett ugyanis a múzsája.

Anyák napja a koronavírus-járvány idején

A legszebb és legnehezebb hivatás az övék, mégsem ünnepelhetjük meg őket a koronavírus-járvány miatt a megszokott módon. Hogyan köszönti fel édesanyját Rúzsa Magdi, Molnár Gusztáv és Ember Márk? Csonka András megható köszöntőjét visszanézheted: ITT!

Nagy Alexandrának próbálnak mosolyt csalni az arcára

A Maradj haza magadnak e heti adásában felbukkan valaki, akire mostanság ráfér a vidámság, és ezzel fel is adja a leckét a többieknek. A Barátok közt sztárjáról, Nagy Alexandráról van szó, aki Dér Heni által kerül kapcsolatba a többiekkel.

Vérplazma adására kérik a koronavírus-fertőzésen átesett, gyógyult betegeket

A súlyos állapotú koronavírus fertőzötteket a már gyógyult Covid-19 páciensek vérében lévő antitestekkel kezelnék. A levett plazmát egy speciális eljárásnak vetik alá, így készül el az a szer, mely már akár másnap bekerülhet az arra rászoruló beteg szervezetébe. A vérplazmában ugyanis ott van az az antitest, mely segíthet a gyógyulásban, míg nem áll rendelkezésünkre megfelelő vakcina a koronavírus ellen. Egy donor egy életet tud megmenteni, ezért továbbra is várják a potenciális donorok jelentkezését.

Bogyó, a vakvezető kutya elveszítette látását, de gazdijánál maradhat

Bogyó, a vakvezető kutya, már nem dolgozik, mert sajnos nemrégiben elveszítette a látását. De gazdija, Ervin magánál tudja tartani még nyugdíjas éveiben is.  

Alex olyat tett, amivel kihúzta a gyufát Lacinál

Hogy miért orrolt meg Laci, és hogy miben bíráskodik Kabát, az hamarosan kiderül, ahogyan az is, hogy hogyan került Heniékhez egy eddig még sosem látott kutya, aki egy régi kapcsolatból érkezik látogatóba. Maradj haza magadnak!, vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon.

Megnőhet a születések száma a koronavírus után?

A karantén pozitív hozadéka, hogy az otthonülő embereknek sokkal több idejük jut különböző tevékenységekre. Például intim együttlétekre. Sokan világméretű babyboom-ot jósolnak – de valóban megszaporodhat a születések száma a koronavírus után?

Újra magyar musical pályázat indul a Madách Színházban

Szirtes Tamás igazgató azt reméli, hogy a különleges helyzet, a húsvéti nagy ünnep és a kényszerű bezártság inspirálóan is hathat a leendő alkotókra.A színház kiemelt feladatának tekinti új magyar musicalek létrehozását és bemutatását, ezért ez már a harmadik olyan felhívásuk, ahol újabb darabok megszületésére buzdítanak.

Egy régi Daciával pózoltak New York utcáin

Egy 42 éves Daciával pózoltak New York kihalt utcáin. Egy Amerikiában élő román férfié az autó, aki a szocialista autóipar remekével járta a várost.

A szerelemben a karantén sem lehet akadály?

A szerelem nem ismer határokat, ezért még a karantén sem lehet akadály. Hogyan lehet ismerkedni koronavírus idején?

Egy bombázó videónaplója a házi karanténból

Kelemen Anna egész életszemlélete megváltozott a karanténban. Március közepén az elsők között száműzte magát a négy fal közé, ahol senkit sem fogad, viszont egyre több ruhadarabtól szabadul meg!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való