KERESÉS search-close

"Fodor Bianka" szerzővel ellátott tartalmak

Fodor Bianka

Fodor Bianka által létrehozott tartalmak (100):

Teszt: mi történik, ha nem mosunk kezet?

Nem kis feltűnést keltett a Fox News egyik házigazdája, aki élő adásban mondta el, hogy szerinte kezet mosni felesleges időpocsékolás. Mondván nincsenek kórokozók, mert szabad szemmel nem látni azokat. A Fókusz tesztelte a furcsa elméletet!

Miért van jobb dolga egy bécsi hajléktalannak, mint egy budapestinek?

Van olyan Bécsben élő magyar hajléktalan, aki jobban él most ott, mint itthon, mikor dolgozott. Rengetegen mennek ki és fura, de akkor is maradnak, ha ott nincstelenek.

Menjen vagy maradjon, mi legyen a bölcsességfoggal?

Van, aki ékszerként újrahasznosította, de alapvetően csak a baj van velük. Ezek a bölcsességfogak, melyek rengeteg kínt tudnak okozni. Nem csak a fogunk, hanem a fejünk is fájhat tőlük: megtartásukról vagy eltávolításukról gyakran még a fogorvosok is eltérő véleményen vannak.

Patrícia letarolta a fitneszvilágot

Bár a gyúrás egyre nagyobb divat és ma már minden ötödik lány fitneszmodell, de Patrícia mindenkire rávert jó pár kört. A 27 éves lány üstökösként robbant az A-listás fitneszcsillagok közé, ahol még a tökéletesnél is tökéletesebb test szükségeltetik. Ilyen alakhoz pedig heti 10 edzés szükséges, bár Patrícia izmaiban közel 20 év kondi van. Talán ennek is köszönheti, hogy elemi erővel tarolta le a fitneszvilágot.

 

 Amerika az Attraction Látványszínház lábai előtt hever

Állva tapsolt a stúdió az Attraction Látványszínház keddi produkciója után az America’s Got Talent-ben. Úgy tűnik, hogy 184 nemzet legjobb 50 indulója közül ők már meghódították Amerikát.

Döglött popsi-szindróma: mutatjuk, mi az!

Te már hallottál a döglött popsi-szindrómáról? Sokan nem tudják, hogy miről is van szó, pedig főleg az ülőmunkát végzők vannak kitéve a veszélynek!

„Miért mi? – a deutschlandsbergi buszbaleset túlélői

Túlélők, akiket Deutschlandsberg óta senki sem kérdezett. A tizennyolc halálos áldozatot követelő buszbaleset már húsz éve történt, az először nálunk emlékező túlélők máig keresik a válaszokat, hogy miért ők maradtak itt.

Emiliano Sala hátborzongató üzenetet küldött, mielőtt gépe eltűnt a radarokról

Hátborzongató üzenettel üzent barátainak az argentin sztárcsatár, Emiliano Sala, mielőtt magángépe hétfőn este eltűnt a radarokról a La Manche felett. A mentőcsapatok egyelőre nem találják a nyomukat. A hatóságok szerint kevés az esélye annak, hogy a futballistát élve megtalálják. Emiliano Salat nemrégiben igazolta le a Cardiff City FC 17 millió euróért.

Chris Brownt nemi erőszak gyanújával őrizetbe vették

Chris Brownt letartóztatták. Nemi erőszak gyanújával vették őrizetbe kedden Párizsban, két másik férfival együtt. A gyanú szerint egy 24 éves nőt erőszakoltak meg az énekes hotelszobájában. Brownt máris szabadon engedték, aki azon gondolkozik, hogy pert indít az őt vádoló fiatal modell ellen.

A progériások a normálisnál ötször gyorsabban öregszenek

Még csak gyerekek, de mintha idős embereket látnánk. Mindössze 155 ember szenved az egész világon a progéria nevű genetikai betegségben. A progériások a normálisnál ötször gyorsabban öregszenek. A legidősebb progériás beteg mindössze 26 évesen halt meg. A gyerekek álma, hogy a tudomány fejlődésével és helyes életmóddal ők akár a 30. születésnapjukat is megéljék.

Megfagyva találtak rá a bikinis hegymászóra

Néhány napja megfagyva találtak rá a 36 éves tajvani Gigi Wu-ra, akit csak "bikinis hegymászó"-nak hívnak. A hölgy azzal lett világhírű, hogy egy-egy hegycsúcs megmászásakor bikiniben készült fotót tett közzé magáról közösségi oldalán. Szombaton is ez lett volna a cél, ám beleesett egy 30 méter mély szakadékba.

 Ilyen a külföldiek szemszögéből a magyar kultúra napja

Lassan 200 éve már, hogy Kölcsey Ferenc ezen a napon fejezte be élete művét, a Himnuszt. Ennek tiszteletére 1989 óta január 22-e a magyar kultúra napja. Magyarországon élő külföldi zenészeket kérdeztünk a magyar kultúráról!

A boldogító nem: a váláson még a világsztárok sem tudnak spórolni

"Amin a sztárok sosem spórolnak, az a nászút. A másik pedig a válás. Olyankor meg nem tudnak." A sztárok mindig szolgáltatnak témát a pletykalapoknak, főleg, ha egy szaftos válásról van szó. Ahol számunkra felfoghatatlan összegeken osztoznak a felek. Az Amazon.com alapítójának becsült vagyona 137 milliárd dollár, ami forintra átszámolva több tízbilliós összeg. Ebből Hollywood összes házát felvásárolhatná, és még így is maradna a számláján bőven. Kérdés, hogy meddig.

Kanadáig menekült családja elől a szaúdi lány

„Szabad vagyok. Mintha újjászülettem volna. Ez csodálatos, nagyon boldog vagyok.” - Így érzi magát Kanadában az a 18 éves nő, aki elmondása szerint a családja elől menekült el Szaúd-Arábiából. Kedden Torontóban adott interjút egy ausztrál televíziónak, amiben bővebben mesélt arról is, mi vezetett odáig, hogy családja és hazája ellen forduljon.

 

Michael Jacksont ismét gyerekmolesztálással vádolják

Két férfi azt állítja, a 10 éve elhunyt sztár karrierje csúcsán hosszú távú szexuális kapcsolatba került velük, melyek kezdetén ők még csak 7 és 10 évesek voltak. Most a harmincas éveikben járnak, és egy dokumentumfilmben mesélik el, hogy Jackson hogyan zaklatta őket.

Rakonczay Gábor Budapesten!

Búcsút intett az Antarktisznak, ahol első magyarként, saját erőből, gyalogosan, közel 1000 km-t megtéve elérte a Déli sarkpontot hétfő délután. 44 nap és 4 órányi erőltetett menet után ma már Budapesten landolt a gépe. Mutatjuk a Fókuszban! Hamarosan kezdünk!

Mácsai - kezei között vált felnőtté színháza

Az Örkény István Színház alapító igazgatója, Mácsai Pál most létrehozta az Örkény-köz műhelyt. A Kossuth-díjas Mácsai Pál Örkény szellemiségéről, firkaéletművéről, útravalóról, bővebben mesél vasárnap a Portréban!

Válságban Károly és Kamilla házassága!

Egy ausztrál bulvárlap bennfentesei szerint a hercegi pár hónapok óta nem beszél egymással, és ha csak tehetik, inkább kerülik az egy légtérben tartózkodást is. A magazin szerint már ügyvédeket is fogadtak, hogy elindítsák a jogi procedúrát.

Mi vezet a válások napjához?

Kabát Peti és Róka Adri külön autóval megy karácsonykor a szülőkhöz, azt mondják így elkerülik a veszekedéseket. Mi történik velünk a szeretet ünnepén, az év végi összegzések idején? Mi vezethet ahhoz, aminek az angolszász országokban már neve is van: vagyis a válások napjához? Az utóbbi évek tapasztalatai szerint január első munkanapján adják be a legtöbb válókeresetet az évben.

Geronazzo Mária felfedte előttünk a jövő titkait

Januárban UFO-raj, februárban pusztító hóvihar ér el bennünket? 2019, a jóslatok szerint rendkívül kritikus évünk lesz. Geronazzo Mária is ezt állítja, de szerinte a 3 világháború nem idén robban ki. Nekünk elmondta mit jövendölnek még a kártyái és különleges hetedik érzéke.
Ide kattintva megtudhatja azt is, Geronazzo szerint kik lesznek a ValóVilág finalistái.

Rába Tímea unokájáról gyakran azt hiszik, hogy az ő gyermeke

Az egykori szépségkirálynő most is bombaformában van, és kevesen gondolnák róla, hogy már nagymama. Kifejezetten hízelgőnek tartja, hogy unokájáról azt hiszik, hogy az ő gyermeke. Igaz, váratlanul érte, mikor nagyobbik fia bejelentette, hogy apa lesz. A kis Nikosz most már 1 éves, és Tímea is egyre jobban belerázódik az új szerepbe.

Boldog 80. születésnapot Korda György

Népszerűsége 1958 óta töretlen. A magyar tánczene egyik legismertebb előadóművésze. Korda György 80 éves. A mai napig jár fellépni az élő legenda, akiért a fiatalok is rajonganak. Mi a sikerének a titka?
A siker titkáról Geszti Péter ide kattintva még többet elárul.

Ők voltak 2018 nagy nyertesei

Szédületes momentumokban a tavalyi év sem szűkölködött. Jöjjenek 2018 legnagyobb győztesei: túlélőbajnok, konyhafőnök, showmester, nyerő páros és a rapperek, akikben nagyon benne van az x.

Ismét egy olimpiai bajnok a Konyhafőnök VIP döntőjében!

Kiderül, hogy Risztov Éva úszhat-e az örömkönnyekben is a Konyhafőnök VIP döntője után vagy ellenfele, Király Peti örülhet jobban. Peti csütörtökön kislánya segítségével főzött, Évinek az édesanyja segített döntőbe jutni.  

Karácsonyi vers műsorvezetőinkkel és celebekkel

Az RTL műsorvezetői kívánnak szép ünnepet Fésűs Éva: Karácsonykor című versével.

Az első karácsony babával - így készülődnek az ünnepre az újdonsült sztármamik!

A baba első karácsonya minden szülő életében különleges és emlékezetes, a gyerekeknek kevésbé. Az újszülöttek 2-3 hónapos koruk előtt szinte tudomást sem vesznek az ünnepi felhajtásról, de ha már kicsit nagyobbak, akkor sem fognak rá emlékezni. Most sztáranyukákat kérdeztünk arról, ők hogyan készülnek az idei ünnepre, az első szentestére – első gyermekükkel.

Mi az az extrém terhességi rosszullét?

A terhesség bármennyire is áldott állapot, bizony olykor tényleg terhes lehet. Van, aki 4-5 kilót is fogy, napokig nem képes enni, de mi okozza a terhességi rosszullétet? Miért szenvedi végig egyik anyuka a kilenc hónapot a másik meg nem?

Van, aki csillogó-villogó szakállal készül a karácsonyra

Ki mondta, hogy csak a fenyőt lehet teleaggatni mindenféle csecsebecsével? Van, aki a fát díszíti, van, aki a szakállát… Hogy ki, hogyan változik hópehellyé vagy karácsonyfává mutatjuk.

Utolsó hajrájához érkezett A Konyhafőnök VIP – A séfek csatája!

Több hetes küzdelem után 40 hírességből már csak hatan maradtak versenyben – ők ma mind magukra ölthetik a hőn áhított séfkabátot. Sokan a verseny indulásakor ezt a momentumot tűzték ki célul, s most gyermeki örömmel lelkesednek érte.

Ráskó Eszter és Kiss Ádám kipróbálta, milyen egymás cipőjében járni!

A Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés „Két lépés” programjával arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy együtt kell tennünk azért, hogy nők és férfiak ugyanolyan lehetőségekhez jussanak a munkahelyükön.

Szökni próbált a dubaji hercegnő, most senki sem tudja, mi lehet vele

Egy hercegnő végső segélykiáltása. A 32 éves Latifa Dubaj sejkének egyik lánya, aki az Egyesült Arab Emírségek leggazdagabb és legismertebb tagjának, Dubajnak az uralkodója 2006 óta. A lány azt mondta születése óta házi őrizetben élt, minden lépését megfigyelték, ezért elképesztő tervet eszelt ki, hogy megszökjön zsarnok apja birodalmából. A terv azonban nem egészen úgy sikerült, ahogyan eltervezte, elkapták és azóta teljesen eltüntette a családja.

Ezen a héten minden nap érkezik egy negyedik zsűritag

A Konyhafőnök VIP - A séfek csatájában most már elkél egy kis segítség, így a zsűri a héten minden nap más taggal bővül. Hogy ki mikor érkezik a konyhába, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatunk: a vendég zsűrik csakis az ételekre koncentrálnak majd, így csak a legjobbak juthatnak közelebb a következő célhoz, a séfkabáthoz.
Extra Konyhafőnök videóért kattintson ide.

Kövesd a profikat és te leszel az ünnepi asztal sztárja!

Itt a lehetőség, hogy idén a profi konyhafőnök szerepében villogjunk, és egy tökéletes karácsonyi menüsort rittyentsünk az asztalra. Fördős Zé bázisát megszállták a hírességek: A Konyhafőnök VIP versenyzői most segítségünkre lesznek a karácsonyi készülődésben, hogy a fogások után mindenki garantáltan megnyalja mind a 10 ujját. Kiss Rami ünnepi készülődését ITT megnézheted!

 Csetepaté A Konyhafőnökben!

Egyre hangosabb a konyha, a nézők nem akármilyen kakaskodásnak és harcias pillanatoknak lehetnek szemtanúi. A Konyhafőnök VIP versenyzői a döntőhöz közeledve egyre többször veszítik el az önuralmukat. Soma Mama még meg is legyintette az Anikó show műsorvezetőjét! Csocsesz egyelőre önmagával harcol és meghajol a lányok akarata előtt.

Magyarország eddigi legnagyobb biztosítási csalásával vádolják - most 11 milliót ítéltek neki!

Csaknem 1 milliárd forint értékben kötött biztosításokat, majd szándékosan levágatta lábát egy vonattal. Ezzel vádolják Cs. Sándort, aki kedden viszont első fokon pert nyert egy biztosító ellen. A Budai Központi Kerületi Bíróság ítélete szerint, bár nem jogerősen, de jár neki 11 millió forint. A férfi korábban a Házon kívülnek nyilatkozott az esetről.

Álompasik a Konyhafőnökből - Markó Robi és Jaskó Bálint a konyhában is bizonyítottak!

Helyesek, sikeresek a szakmájukban, és még főzni is tudnak. Igazi álompasik, akik most A konyhafőnök VIP – A séfek csatájában bebizonyíthatják, hogy nem csak a nőket, hanem az ízeket is meg tudják bolondítani.

Miért a lányok udvarolnak a fiúknak?

A nők többsége elvárná azt, hogy a férfié legyen a kezdeményező szerep, azonban ez az ellenkező nem szempontjából már nem olyan egyértelmű. Nemcsak az derül ki a riportból, hogy miért változtak meg a szerepek, hanem az is, hogy Győzike miért húzta fel magát lánya egykori udvarlóján!

Gyönyörű sztáranyukák ragadnak fakanalat A Konyhafőnök VIP-ben

Két szépségéről is híres anyuka is felvette a kesztyűt és a kötényt A Konyhafőnök VIP-ben. Tomán Szabina és Som-Balogh Edina is nehéz helyzetben van, hiszen a hétköznapokban mindketten etetik a családjukat, de ebben a versenyben másféle kreativitás, szemlélet és talán tempó is kell, mint otthon a saját jól megszokott konyháikban.

Katy Perry lett 2018 legjobban kereső énekesnője!

Katy Perry 83 millió dollárt zsebelt be egy év alatt, ez közel 22 milliárd forintnak felel meg.

Robert De Niro több mint 20 év után elhagyta feleségét!

De Niro 1997-ben, 10 év együtt járás után vette feleségül Grace Hightower-t, és 2 évvel később már el is akartak válni. Aztán mégis együtt maradtak, 7 évvel ezelőtt egy lányuk is született nagyfiuk mellé, ám úgy tűnik, most végleg pontot tesznek kettejük közös életére. 

RTL-es műsorvezetők nosztalgiáztak a televíziózás világnapján

A televíziózás világnapját ünnepeljük november 21-én. Ez alkalomból a mai Reggeliben tévés személyiségek nosztalgiáztak és osztották meg tévés élményeiket.

Üdvözlet az Antarktiszról!


szerző:
2018.11.20. 17:35
Üdvözlet az Antarktiszról!

Ezzel a rövid, ám velős SMS-sel tudatta a világgal Rakonczay Gábor, hogy sikeresen landoltak a Déli-sarkvidéken, az Union glecsernél, egy 5 órás repülőút után. Társaival együtt lánctalpas jármű szállította a bázisra, és már el is foglalták sátraikat. Első naplóbejegyzésében arról ír, hogy bármennyire alapos is volt a felkészülés, már az első két nap nem volt könnyű, nehéz elszakadniuk a civilizációtól.

Az X-Faktor eddigi nyertesei adtak tanácsokat az új versenyzőknek

Több ezer jelentkező közül jutottak be az élő show-ba, és élték át azt az izgalmat, amit az X-Faktor idei szériájának versenyzői most érezhetnek. A sikerig vezető, sírással és nevetéssel teli útról mesélnek a tehetségkutató eddigi győztesei.

Kabát Petinek már megvan a kötény – de kik kapnak még?

Az ex-focista a Konyhafőnök VIP-ben már kötényben bizonyíthat, de kik kapnak még esélyt a séfektől? Dumából már mindenki jeles, de kérdés, mi kerül a fazékba?

Halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, akikért egy falu küzd

A horvát határ menti Gilvánfán jártunk. A Baranya megyei kis község évek óta a legszegényebb magyar települések közé tartozik. Szinte embert sem látni az utcán. Pedig 380-an laknak itt, ennek a fele gyerek. Ugyanúgy vannak álmaik és vágyaik, de nekik szinte esélyük sincs megvalósítani azokat. Mindannyian halmozottan hátrányos helyzetűek, nagyon nehéz körülmények között élnek.

A séfek csatájában a zsűri szigorúbb volt, mint valaha

A Konyhafőnök VIP – A séfek csatája csak hétfőn startolt, de sokan már most bedobták a törülközőt, pontosabban a konyharuhát. Ám akadtak olyanok is, akik lenyűgözték a zsűrit.

Sztárok mutatják be tudásukat a konyhában

A legkülönlegesebb és a legfinomabb sztár-összetevőkből készül a Konyhafőnök VIP. Megmutatjuk, hogy kik és hogyan főznek.

Fehér Balázs, a nők bálványa most A Konyhafőnök VIP-ben bizonyít

Fehér Balázs még nem volt tizennyolc, amikor szupermodellek közé csöppent, és a divatvilág legmenőbb kifutóin, legfelkapottabb fotósai előtt pózolt. A szuper jóképű fiatalember aztán zenekart alapított és a nő szíveket már nagyban rabolta. Aztán eltűnt, és most A Konyhafőnök VIP-ben tér vissza a nyilvánosság elé, kívül belül alaposan átváltozva.

Mit főz ki Cicciolina A Konyhafőnök VIP-ben?

A Konyhafőnök VIP-ben ezúttal a Michelin-csillagos séfek a híres versenyzőkből szervezhetnek maguknak főző és ütőképes csapatot. Vajon a mindig éhes kismama Kiss Ramóna vagy Ciccolina bekerül a legjobbak közé?

Kovács Kati anyaszerepben, jön az új bajnok!

Kovács Kati élete legszebb időszakát éli, ugyanis már másodszorra néz anyai örömök elé. Hogy, mi lesz a baba neme? Azt ő maga árulta el stábunknak!

 

 

Séfre menő küzdelem a megújult Konyhafőnök VIP-ben

A Konyhafőnök VIP új évadában csavartak egy nagyot és teljesen új szabályok alapján főzik le egymást a csapatok. Hogy, milyen sztárok feszülnek egymásnak? Kiderül a videóból!

Sárközi Ákos óriásplakáton kérte meg párja kezét

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy A konyhafőnök séfje nincs egyedül, de hivatalosan csak 2 hónappal ezelőtt ismerte el kapcsolatát a híres festőnővel, Szegedi Évával. Mi ott voltunk a lánykérésnél, és a séf kérésére, paparazzi módjára rögzítettük a különleges eseményt.

Melinda egyik napról a másikra veszítette el emlékeit, az orvosok is keresik a magyarázatot

Jónás Melinda tavaly egy olaszországi nyaraláson egyik napról a másikra veszítette el emlékeit, s velük együtt önmagát is. Képes egy filmet többször is megnézni, hiszen nem emlékszik rá. Elmegy régi ismerősei mellett az utcán, mert nem ismeri meg őket. Még a tudomány is értetlenül áll azelőtt, mi is történik a fejében. Neves professzorok, agyspecialisták hada vizsgálta, elemezte, egyelőre eredménytelenül. Ilyennel még nem találkoztak.

Zoltán Erika ötven év után találkozott féltestvérével

Szokták mondani, hogy az élet a legnagyobb forgatókönyvíró, és ezt Zoltán Erika most a saját bőrén tapasztalja meg. Bár egykeként nőtt fel, fél évtized után kapott egy testvért.
A testvérekkel készült beszélgetést ide kattintva nézheted meg hosszabban.

Vasvári Vivien bepillantást engedett egy napjába

Sokan azt gondolják, ha sír, az csak hiszti. Hiszen nincs semmi gondja. A mindennapjai csak a fényűzésről és a luxusról szólnak, és mindezért az égvilágon semmit sem kell tennie. Szerinte viszont ez távol áll a valóságtól. Hogy ezt bebizonyítsa, Vasvári Vivien most bepillantást engedett egy napjába.
Vivien ide kattintva még többet elárul átalakulásáról.

Megrázó vallomást tett Solti Ádám és párja kameránk előtt

A Barátok közt jóképű színésze és menyasszonya számára a gyerekvállalás szinte az első perctől kezdve közös életük természetes célja és értelme volt. Úgy tűnt, hogy nyáron dédelgetett álmuk végre beteljesülhet, de rémálom lett belőle. Berni méhen kívüli terhességét csak az utolsó pillanatban vették észre. A késlekedés miatt azóta kevesebb eséllyel eshet újra teherbe. Most azért beszélnek arról, hogyan teszi próbára kapcsolatukat a gyerekért való küzdelem, hogy másoknak is erőt adjanak.

Digitális diktatúra: valósággá válik Kínában a rémálom?

Két év múlva véglegesítik azt a rendszert Kínában, amelyben már most 200 millió kamera, arcfelismerő szerkezetek és testszkennerek szolgáltatnak folyamatos információt az emberekről.

Vivi és Fecsó alig hitték el, hogy ők lettek a Nyerő Páros!

Mindössze egyetlen szavazat különbséggel bár, de Vivi és Fecsó nyerte meg a négy héten át tartó páros vetélkedőt. Sokszor azért maguk sem hitték volna, hogy megannyi veszélyzóna után végül övék lehet a trófea. A harmadik helyen Tomi és Dóri végzett. A műsor egyik legkeményebb feladatában véreztek el.

Minden eldől a Nyerő Páros pénteki adásában

Kilenc párral indult a Nyerő Páros egy hónappal ezelőtt, ma este a legjobb három közül dől el, hogy ki lesz a győztes.

Meglepetés: ablakban felejtett tojásokból keltek ki a kiscsibék

Egy orosz pár a 3 hetes utazásuk előtt elfelejtette visszatenni a hűtőbe a tojásokat. Azok az ablakban maradtak és kiscsibék keltek ki belőlük. Így nem mindennapi vendégekre értek haza a nyaralásból.

Matthew McConaughey megmentette idősebb fia életét

Matthew McConaughey már eddig is a nők bálványa volt, hát még most, hogy kiderült, megmentette idősebb fia életét. A színész egy tévéshowban mesélte el, hogy mi történt.

A félelem számára ismeretlen fogalom

Több ezer méter magasból, ejtőernyő nélkül vetette mélybe magát a finn kaszkadőr.

A teljes videót ide kattintva nézheted meg.

A Katrina hurrikán áldozatai perlik Pittet

Brad Pitt lassan már több időt tölt a bíróságon, mint filmforgatásokon. Angelina Jolie-val 2 éve pereskednek gyermekeik elhelyezése ügyében, most pedig a Katrina hurrikán áldozatai nyújtottak be keresetet ellene.

Nyerő Páros: A TOP 3 esélyeit latolgatjuk a már kiesett játékosokkal

Megvannak a Nyerő Páros dobogósai - már csak az a kérdés, hogy kinek hogy csillog majd az érem. Az viszont nem kérdés, hogy mindenki a győzelemre pályázik. Solti Ádámnak és Berninek a célegyenesben kellett távoznia. De hogyan élték meg a kiesést?

Azt állítja, magyar vízilabdázókkal létesített szexuális kapcsolatot 11 évesen

Vízilabdázó élsportolókról állítja egy tizenhárom éves lány, hogy szexuális együttlétre vették rá még 11 éves korában. A kislányt képviselő ügyvéd szerint igaznak tűnik a gyerek állítása.  A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz. A lányt hétfőn vizsgálja meg pszichológus és nőgyógyász. A rendőrség hivatalosan még nem gyanúsította meg a két férfit.

Sánta Laciék azt remélték, hogy bekerülhetnek a top 3-ba

Gáspár Laci még saját feleségét is meglepte, amikor mégsem taktikázott, hanem a szívére hallgatott a Nyerő Párosban. De, jól tette, hogy nem szavazott legerősebb ellenfelük és legjobb barátja ellen? Így az érettségi vizsgán majdnem elbukó Juliskáékat küldték haza.

Ha kínoz a féltékenység: megéri kutakodni párunk telefonjában?

Ugye ismerős a helyzet, amikor bizonytalanok vagyunk párunkban, vagy inkább saját magunkban, és csak egy mozdulat választ el attól, hogy a privátszférájában kutakodjunk. A Nyerő Páros hölgyei nem hezitálnak, ha kételyük támad, úgy kémkednek, hogy azt még maga Sherlock Holmes is megirigyelné.

Nyerő Páros: Veiszer Alindáék túl erősek voltak, ezért kellett menniük?

Alinda és Pali nulla szavazattal hagyták ott a Nyerő Páros villáját. Senki sem akarta visszatartani őket, senki nem adta támogatói voksát nekik. Lehet, hogy éppen azért kellett távozniuk, mert túl erősek voltak? Lehet, hogy a többiek kihasználva Alindáék gyenge pontját és aznapi teljesítményét éltek a lehetőséggel, és kiszavazták őket?

Kefírék estek ki a Nyerő Párosból

Cicaharccal végződött a Nyerő Páros csütörtöki kiszavazása. Kefir és Mariann távozni kényszerült, a lány pedig nem átallott kétszer is odaszúrni Solti Ádám párjának, Berninek, aki nem tudta mire vélni a hallottakat. A kiesés nem ezen múlott: az énekes és kedvese mindössze egyetlen voksot gyűjtött be, a többség Vivinek és Fecsónak szavazott ismét bizalmat.

Mennyire hasonlít életünk szerelme a zsánerünkre?

Miért van az, hogy életünk szerelme legtöbbször teljesen máshogy néz ki, mint amilyenről mi mindig is álmodoztunk?

Hamisítatlan latin hangulat Ricky Martin budapesti koncertjén!

Ricky Martin fergeteges koncertet adott tegnap, a fővárosban, megtelt az Aréna. Felcsendült az 1998-as futball-világbajnokság himnusza is, amivel a zenész berobbant a köztudatba és bevéste nevét a világsztárok közé. Ennek ellenére nincsenek nagy igényei: nem voltak különleges kívánságai, beérte egy családi szobával és néhány finomsággal.

Megrendítette Dobó Ágiékat a többiek döntése

Dobó Ágiékat megrendítette, hogy a többiek nem velük akartak tovább együtt élni. A Nyerő Párost a Konyhafőnök VIP korábbi győztese és párja volt kénytelen elhagyni. Dobó Ági sírt is, egészen máshol érezték helyüket a többiek között.

Így öntötte ki a szívét a csalódott Delhusa Gjon

Gáspár Laciban csalódott, Delhusa Gjon  és szerelme a kiesés után a Fókusznak öntötte ki a szívét. Villámgyors bukásuk okait is keresték, és Gjon fiatal szerelme már azt is tudta, mit csinálna másként, ha valami csoda folytán újrakezdhetnék a Nyerő Párost.

Mitől alkotnak a szerelmesek igazi Nyerő Párost?

Hétfő este végre elindul a sikerműsor új évada, amiből nem csak az derülhet ki, hogy ki, mennyire szereti egymást?! A sztárpárok összeköltözése és a cseppet sem egyszerű játékok nagyon sok mindent előhozhatnak a játékosokból.

Hétfőtől összecsapnak a szerelmespárok

Már csak pár nap és elkezdődik a Nyerő Páros új évada! Most egy kicsit nosztalgiázunk az első széria győzteseivel és szereplőivel.

Hétfőtől összecsapnak a nyerő párok!

Az egymással összeköltöző és persze versenyző sztárpárok műsorában, a Nyerő Párosban ellentétes személyiségek és más-más célok csapnak majd össze. Kérdés, mi lesz a nehezebb, az együttélés vagy a műsorvezető, Sebestyén Balázs cseppet sem könnyű játékai?

Ezekre a veszélyekre figyeljünk strandolás közben!

Egy strandon sokkal durvább dolgok is történhetnek a napszúráson kívül, húsölés közben. Például a fiatal lányok egyik kedvence, a Henna festés is okozhat örök életre szóló bőrbetegséget.

3 páros a 9-ből, akik vállalták, hogy beköltöznek egy hatalmas luxusvillába

Sebestyén Balázs újabb kilenc szerelmes párt tesz próbára a Nyerő Páros címért. De, hogy bírja majd egymást és a bezártságot Vasvári Vivien, Solti Ádám és a Fókusz műsorvezetője Tokár Tomi? Versenyfutásukat a Nyerő Páros címért augusztus 27-étől láthatod itt, az RTL-en.

Bőven lehet válogatni az RTL őszi palettájáról

Az RTL-en ősszel folytatódik a Nyerő Páros, ahol olyan sztárok szállnak csatába párjaikkal, mint például Veiszer Alinda, Delhusa Gjon, Kefir, Solti Ádám vagy Dobó Ági, míg az RTL Klub saját fejlesztésű műsorában, a Szenzációs Négyesben egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért.

 

Nálunk is támad Európa legbrutálisabb darazsa

A szakértő is elámult, amikor meglátta a jászberényi lódarazsak fészkét. Akkora volt, mint egy személyautó egynegyede. 50-60 ezer darázs lakhatott benne…

Sanghajban tölthetett 3 hetet a mester konyháján

Elképesztő vigaszdíjjal kárpótolta a Konyhafőnök második helyezettjét a két Michelin-csillagos séf. Rácz Jenő a harminc milliós Sanghaj egyik legfelkapottabb éttermét vezeti, itt tölthetett három hetet Máté, akinek minden vágya, hogy egyszer a séf jobb vagy bal keze lehessen.

Rekordot dönthet a Sziget


szerző:
2018.08.07. 19:20
Rekordot dönthet a Sziget

Bár a legnépszerűbb hazai fesztivál csak szerdán startol, a Hajógyári szigetet máris több ezren birtokba vették. Az árnyékos helyek már most fogytán vannak, a színpadokon pedig az utolsó simításokat végzik, hogy aztán oltári bulit csapjon rajtuk Lana Del Rey, Kendrick Lamar, a Gorillaz, a Mumford and Sons vagy Dua Lipa.

 

Kiss Ramóna anyai örömök elé néz

Amire másfél éve egy nem lett volna a válasz, ma már egy határozott és boldog igen. Kiss Ramóna hétfőn közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy kisbabát vár.

Több ezer darázs költözött be egy kislány szobájába!

Egy boconádi kislány szobájában a kedves kis plüssök mellé kevésbé bájos állatkák költöztek. Épp lefekvéshez készülődtek, amikor egy lyukból tömegesen  bukkantak elő a darazsak. Még szerencse, hogy az anyuka azonnal észlelte őket, mert a kellemetlen látogatás akár életveszélybe is torkollhatott volna, főleg egy gyereknél.

Miért emelkedtek meg brutálisan a balatoni büfék árai?

Egy sima lángos ötszáz, egy sajtos-tejfölös kilencszáz forint is lehet a Balatonon. A Konyhafőnök korábbi versenyzőjével kipróbáltuk, hogy két sajtos-tejfölös lángos árából, tehát 1800 Ft-ból otthon mire jutunk, hány palacsintát, lángost tudunk sütni.

Égi pokol Görögországban


szerző:
2018.07.25. 19:35
Égi pokol Görögországban

Hétfőn csaptak fel a lángok a görög főváros mellett. A nagy szárazság és az erős szél miatt rendkívül gyorsan terjedtek, és villámsebességgel kebelezték be az üdülőfalvakat, az ott élő embereket. Szerdára már nyolcvanra emelkedett az áldozatok száma.

 

A konyhafőnök játékosa étellel segít a rászorulóknak

A konyhafőnökben feltűnt Cselényi Péter bebizonyította, hogy nem csak a fakanalat forgatja mesterien, hanem a szíve is helyén van.  Saját költségén vállalkozott arra, hogy 200 rászoruló jól lakhasson.

 

Megmutatjuk, hogyan kell vezetni akkor, amikor az orrunkig sem látunk

Mit tehetünk, ha éppen akkor csap le a vihar, amikor autóban ülünk, és hirtelen az orrunkig se látunk? Amikor percek alatt folyóvá válik az út alattunk és nagyon lehetőségünk sincs arra, hogy megálljunk, mi a legcélszerűbb és legbiztonságosabb, amit tehetünk?

11 év börtönt kapott a lúggal támadó orvos

5 év és számtalan tárgyalás után Renner Erika életében ma lezárult egy korszak. A Kúria 11 év börtönbüntetésre ítélte lúgos támadóját. A lúgos támadással vádolt 5 gyermekes családapát, B. Krisztiánt korábban már háromszor elítélték, de most már a döntés jogerős, fellebbezésnek helye nincs .Erikát 2013. márciusában támadta meg a férfi. Ma életveszélyt okozó testi sértésért ítélték el.

Több túlélési stratégiát is alkalmaztak a barlangban rekedt gyerekek

Mit érezhet egy gyerek, aki egyszer csak egy sötét, nedves lyukban találja magát a föld mélyén, ahonnan nincs menekvés, nincs élelem, s ki tudja, mikor érkezik a segítség?

Nagy bajban van a Neoton egykori énekesnője

Pál Éva 2 napja tudta meg, hogy az utcára kerülhet. A ház felújítására 13 évvel ezelőtt vett fel hiteleket, amelyek mind bedőltek. Hiába szorítja az idő, még mindig reménykedik, hogy maradhat.

Ne maradj le róla: megérkezett az év legszürreálisabb videóklipje!

Élete számát bújtatta új köntösbe Galla Miklós. Úgy gondolta, a leghíresebb dalához készült videó megérdemli a nagy nyilvánosságot, és a Fókuszt találta méltó platformnak arra, hogy a klip debütáljon. A Bélát itt ne keressék! zenéjét 19 évesen írta, a szöveg 2 évvel később készült el hozzá, és igaz történeten alapul. Akkoriban valóban Bélát keresték Miklós lakásán. Maga sem gondolta volna, hogy ez az apró kellemetlenség ilyen sikerhez repíti. A teljes klipet nézd meg: ITT!

Még hónapokig a barlangban vesztegelhetnek a thai gyerekek

Sorjában mutatkoznak be egy újabb videóban a barlangban rekedt thai gyerekek. Az új felvétel szerint a körülményekhez képest továbbra is jól vannak, sőt, még nevetgélnek is. De mindenekelőtt: nagyon hálásak a segítségért. Annak a több mint ezer embernek, akik a kimentésükön fáradoznak. Az azonban, hogy mikor és hogyan tudják őket felszínre hozni, egyelőre kérdéses. 2002-ben egy magyar búvár rekedt 5 hosszú napra a Rákóczi-barlnagban.

Így bulizott Köllő Babett és Lilu a VOLT-on

Idén 152 ezren buliztak a soproni fesztiválon. Semmi kétség, a VOLT most is nagyot szólt. Erősen nyitotta a fesztiválszezont.

 

Dublőrök: a leghíresebb filmekben játszanak ismeretlenül

A Fókusz korábban New Yorkban járt egy reklámfilm forgatáson, amely Bruce Willis főszereplésével készült. Ott ismertük meg dublőrét, Ericet, aki bizony többet állt a kamera előtt, mint világhírű hasonmása.

 

Felmerült a gyanú, hogy az orosz focisták doppingszereket is bevetnek

Az orosz focisták nem csak a vb-n, hanem egy fél maratonon is indulhatnának. Erre enged következetni legalábbis az, hogy közülük többen is indokolatlanul sokat futnak. Sokan pedig máris meggyanúsították őket: csak nem dopping miatt vannak a lábukban extra kilométerek?

 

Az utasok életével játszanak a felelőtlen buszsofőrök

Egy autós rögzítette, hogy szakadt abronccsal halad előtte egy utasokkal teli busz. A sofőrnek is szólt, de az továbbhajtott. A járművet végül a rendőrök állították meg.

 

Kánikula: életveszélyes meleg az autóban

Az interneten egyre több olyan videó terjed, amiben felelőtlen szülők zárják be gyermekeiket az autóban, a legnagyobb melegben, akik szörnyű kínokat élnek át ilyenkor. A Fókusz stábja is lemérte, hogy mennyire kínzó tud lenni bent a hőség.

 

Kiss Ramóna ma estétől újra Szentmihályi Zsófi bőrébe bújik!

Kiss Ramóna rajongók, figyelem! Szentmihályi Zsófi visszatér. Alig egy év telt el azóta, hogy Rami elköszönt a Barátok közt stábjától, mégsem tudott teljesen elszakadni. Hamarosan ismét láthatjuk majd a képernyőn.

Családi titkokról meséltek apák napján Sebestyén Balázsék

Ők is megérdemlik, hogy megköszönjük nekik mindazt, amit értünk tettek. A legtöbben a létezéséről sem tudnak, pedig van apák napja. Egy nap, amikor kifejezhetjük szeretetünket és hálánkat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való