KERESÉS search-close

"Gál Balázs" szerzővel ellátott tartalmak

Gál Balázs

Gál Balázs által létrehozott tartalmak (100):

Megölte és kukában rejtegette nagyapját

Megölte nagyapját, majd két éven keresztül egy kukában rejtegette a holttestet az a budapesti férfi, aki ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A gyanúsított 2015-ben végezhetett nagyapjával. Ezután a rendőrök szerint még két éven át felvette annak nyugdíját. A nyomozók végül egy kőbányai garázsban bukkantak rá a holttestre. Az unoka mindent beismert.

Itthon a rettegett bérgyilkos

Magyarországon a rettegett bérgyilkos. Budapestre szállították csütörtökön azt a 38 éves férfit, akit egy fővárosi vállalkozó, valamint egy horvát férfi meggyilkolásával gyanúsítanak. A XV. kerületben tavaly szeptemberben lőtt agyon a gyanú szerint egy férfit, tavaly pedig Amszterdamban végzett ki egy másikat. A gyanúsított egyelőre hallgat, nem tett vallomást. Holnap döntenek letartóztatásáról.

Enyhébb ítéletet kért a trolibuszvezetőt megkéselő férfi

Négy és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki tavaly júliusban megszúrt egy trolibuszvezetőt a Városligetben. A vád szerint részegen szállt fel a járműre, majd rá is gyújtott, amit a sofőr szóvá tett. Kiabálni kezdtek egymással, ekkor került elő a kés. A trolivezető a karján sérült meg, de csak könnyebben.

Belehajtott a kátyúba, azonnal lerepült a motorról

Úthibák miatt szenvedhetett súlyos balesetet egy motoros tegnap délután a 44-es főúton. A férfi Tiszaug mellett hajtott bele két kátyúba, majd azonnal lerepült a motorról, több méteren át csúszott az aszfalton. A mentőket az arra járó autósok hívták, a férfit végül súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Illegális gyorsulók: Volt, aki 50 helyett 125-tel száguldott

Szabálytalanul átalakított autókra és illegális gyorsulókra vadásztak a rendőrök péntek éjjel Budapesten. A főváros több kerületében is ellenőrizték az autósokat azokon a területeken, ahol gyakran rendeznek illegális versenyeket. Az ellenőrzéseken négy átalakított autót állítottak meg és elkaptak egy olyan sofőrt is, aki 125-tel hajtott a megengedett 50 km/h helyett a fővárosban.

Szinte rommá tört kocsival közlekedett az M0-áson

Szinte rommá tört kocsival közlekedett az M0-áson egy férfi. Az autó fél oldalát letarolta egy kamion, a sofőr mégis továbbment a kocsival. Az sem zavarta, hogy az egyik abroncs is levált, így a felnin hajtott. Még egy bevásárlóközpontba is beugrott vásárolni. Ezután megpróbált visszahajtani az autóútra, ekkor állították meg a rendőrök.

Mindent hamisított, amit kértek, mindent beismert a nyomozóknak

Nyelvvizsga, diploma, vagy éppen fitneszedző képesítés – a vád szerint egyebek mellett ilyen okmányokat hamisított hónapokon át egy budapesti férfi. A XI. kerületben készítette az okmányokat melyeket több tízezer, vagy éppen százezer forintért adott el. Mindent beismert a nyomozóknak, most már szabadlábon védekezik.

Négy métert zuhant és egy sziklapárkányra esett

Négy métert zuhant és egy sziklapárkányra esett egy férfi kedden este Budapesten, a III. kerületben. Úgy tudjuk, ismerősével sétálgatott a Róka-hegyi kőbányában, amikor megcsúszott és lezuhant. A tűzoltók hordágyra fektették, majd kötélpályát építettek és azon hozták le a bánya bejáratához. A lába tört el, a mentők kórházba vitték.

Menetrendszerinti busznak csapódtak, mindketten azonnal meghaltak

Egy édesanya és fiának ismerőse szenvedett tragikus balesetet éjjel a Fejér megyei Balinka mellett. Autójuk valamiért átsodródott a szembejövő sávba és nekicsapódott egy menetrendszerinti busznak, mindketten azonnal meghaltak. A buszon a sofőrön kívül ketten utaztak, ők nem sérültek meg. Az áldozatokat a tűzoltók vágták ki a roncsból, a helyszínelés idejére pedig teljesen lezárták az utat a rendőrök.

Villamossínekre hajtott, majd menekülni próbált a rendőrök elől

Részeg volt, ezért próbált elmenekülni a rendőrök elől az a férfi, aki terepjárójával reggel a villamossínekre hajtott a 11. kerületben. Elvesztette uralmát az autó felett, aminek az összes abroncsa kidurrant, ezért nem tudott vele továbbmenni. Ekkor elfutott, de a rendőrök a Rákóczi hídnál elfogták. Megszondáztatták, és kiderült, hogy ivott, mielőtt a volán mögé ült.

Elfogták a bankrablót, a férfi mindent tagad

Elfogták a bankrablót. A Terrorelhárítók segítségével kapták el azt a férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt hetekben kirabolt egy bankot Üllőn, egyet pedig Bugyiban. A 34 éves ózdi férfit Ócsán fogták el, az elrabolt pénz egy része is előkerült. Úgy tudjuk a gyanúsított egyelőre mindent tagad, a letartóztatásáról holnap dönt a bíróság.

Dandártábornoknak és ügyvédnek adta ki magát a csaló

Dandártábornoknak, ügyvédnek, vagy épp a Világbank alelnökének hazudta magát - így vert át másokat egy férfi, akit a Nemzeti Védelmi Szolgálat buktatott le. A házkutatáskor még egyenruhákat is találtak a lakásában. Egy másik csalót még keresnek, ő szintén tábornoknak adta ki magát, így összesen 600 millió forintot csalt ki áldozataitól. 

Így vágódott a nézők közé az autó a Tótkomlós Ralin!

Egy gyerek is életveszélyesen megsérült, amikor nézők közé hajtott egy versenyautó vasárnap este a Tótkomlós Ralin. 11-en sérültek meg, a gyereken kívül még egy néző életveszélyesen. A baleset a verseny után történt, amikor a raliautók a belvárosban parádéztak.

Őzek okoztak balesetet


szerző:
2019.06.09. 18:08
Őzek okoztak balesetet

Őz ugrott az autója elé, ezért rántotta el a kormányt és ütközött össze egy másik kocsival egy nő Vas megyében. A balesetben négyen sérültek meg könnyebben. Bács Kiskun megyében is egy őz miatt történt baleset. Az 52-es főúton pedig egy kamion és egy kocsi ütközött, ennek vezetője életveszélyesen megsérült. 

Félmillió forintot raboltak el egy régiségkereskedőtől

Maszkban rabolták ki áldozatukat, most vádat emeltek ellenük. Az ügyészség szerint egy három fős társaság még februárban rabolt ki egy régiségkereskedőt Zuglóban. Azzal a mesével csalták el a találkozóra, hogy hagyatékot szeretnének neki eladni, de rátámadtak, megverték és késsel fenyegették. Félmillió forintot raboltak el tőle.

Családi ház udvarára zuhant egy motoros siklóernyős

Családi ház udvarára zuhant egy motoros siklóernyős szombaton délután a Békés megyei Mezőberényben. A szerkezet motorja a szemtanúk szerint ereszkedés közben leállt, ez okozta a zuhanást. A siklóernyőt vezető férfi csak könnyebb sérüléseket szenvedett, de kiderült, hogy részeg volt. A rendőrök eljárást indítottak ellene.

Teljesen leégett egy gumi- és műanyaggyártó üzem Jászladányban

Teljesen leégett egy gumi- és műanyaggyártó üzem Jászladányban. A lángok szombaton délután csapta fel, majd percek alatt elborították az 1800 négyzetméteres épületet. A tüzet csak vasárnap reggelre sikerült teljesen eloltani. A kár több tízmillió forint.

Műanyag álarcban és parókában tört be egy budai házba

Műanyag álarcban és parókában tört be egy budai házba az a férfi, akit a napokban kaptak el a fővárosi nyomozók. A gyanúsított először februárban feszítette fel a ház ajtaját, majd megvárta a tulajdonost, akitől egymillió forintot szerzett. Néhány napja visszament, ismét rátámadt a férfira, most viszont elijesztette a támadót, így az elmenekült. A nyomozók elkapták.

 

Egy óra alatt több mint 70 könyvet lopott el három testvér

Egy óra alatt több mint 70 könyvet lopott el három testvér egy budapesti könyvesboltból. A két nő összekészítette a kiszemelt könyveket, majd bátyjuk egy speciálisan bélelt táskába tette azokat, így nem jelzett az üzlet riasztója. A társaság azonban lebukott, a nyomozók elfogták őket, autójukban megtalálták a csaknem 200 ezer forintot érő könyveket. A bíróság a napokban mindhármukat gyorsított eljárásban ítélte el.
A biztonsági kamera felvételét ide kattintva nézheti meg.

Pultosok árulhatták a drogot

A pultosok árulták a kábítószert a gyanú szerint egy belvárosi szórakozóhelyen Budapesten. A rendőrök péntek éjjel tartottak ellenőrzést egyszerre több kocsmában, az egyikben a drogkereső kutya kábítószert talált. Kiderült, hogy a kokaint és a marihuánát az ott dolgozó férfi és nő árulhatta.

Vízvezeték-szerelőnek adták ki magukat, kirabolták áldozatukat

A négytagú bandát 2015-ben engedte be a lakásába egy idős asszony, nem sokkal később pedig észrevette, amint egyikük éppen összepakolja a pénzt és az ékszereket. Ekkor az egyik férfi úgy megütötte a nőt, hogy összeesett. A banda két tagját most ítélték el, két férfit viszont még mindig keresnek.

Infarktus miatt történt a baleset

A volán mögött kapott infarktust, majd autójával fékezés nélkül az előtte araszoló két kocsiba vágódott egy 62 éves nő kora reggel Csepelen. Az asszony életét már nem tudták megmenteni. A másik két autóban senki sem sérült meg. A környéket órákra lezárták, a pontos okokat a rendőrök vizsgálják.

Elképesztő luxusban éltek a csaló banda vezetői

Ferrarival jártak, szabadidejükben pedig motorcsónakkal versenyeztek. 200 rendőr csapott le arra a bandára, amely a gyanú szerint internetes csalásokból szerzett pénzt mosott tisztára. 16 ingatlant és 22 autót foglaltak le, de találtak 83 millió forint készpénzt is a gyanúsítottaknál, akik luxuskörülmények között éltek Szolnokon.

Nagyon részeg volt a sofőr, ezért borult fel a busz

Nagyon részeg volt a sofőr, ezért borult fel egy munkásokat szállító busz 2017 nyarán Cegléd közelében. A férfi körülbelül fél liter pálinkának megfelelő alkoholt ivott meg, mielőtt a járműbe ült. A buszon 20 ember utazott, közülük 17-en sérültek meg, egy ember maradandó fogyatékosságot szenvedett.

El akarják fogatni Gruevszkit

Elfogatóparancs kiadását kéri Észak-Macedónia az Interpoltól Nikola Gruevszki ellen - közölte az állami hírügynökség. A volt macedón kormányfő novemberben kért és kapott menekültstátuszt Magyarországon, miután magyar diplomaták segítségével Budapestre érkezett. Gruevszki börtönre ítélték hazájában korrupciós bűncselekmények miatt, de még több eljárás is folyamatban van ellene. 

Félholtra verte ismerősét, majd elmenekült

Félholtra verte ismerősét, majd elmenekült és éveken át Ausztriában bujkált az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint 2011-en egy lovardában lakott, ahonnan ki akarták tenni, ezért összeveszett egyik nőismerősével. Többször megütötte és fejbe rúgta, az asszonyt heteken át kezelték kórházban. 5 évvel később Ausztriában kapták el.

Kirepült az autójából a balesetben

Kirepült az autójából egy férfi, miután lesodródott az útról Dunapatajon. A sofőr életveszélyesen megsérült. Több mint 100 kilométer per órával hajtott, egy kanyart viszont nem tudott bevenni, nekiütközött egy kerítésnek és felborult. A férfi életéért másfél órán át küzdöttek a mentők, végül helikopterrel vitték kórházba.

Kisbusz karambolozott kamionnal, egy 16 éves lány életét vesztette

Egy 16 éves lány meghalt, egy fiú pedig súlyosan megsebesült, amikor az őket szállító kisbusz összeütközött egy kamionnal péntek hajnalban a 4-es főúton. A román kisbuszban összesen 16-an utaztak, köztük 11 gyerek. A sofőr szabálytalanul előzött egy kamiont, amikor a vele szembejövő másikkal összeütközött.

2, 5 év a sikertelen rablásért

Két és fél év börtönre ítélték azt a férfit, aki sikertelenül próbált meg kirabolni egy dohányboltot Budapesten. A 23 éves vádlott még tavaly januárban rontott be egy XVI. kerületi trafikba, majd gázpisztollyal a kezében a bevételt követelte. Az alkalmazott azonban nem adta oda pénzt, ezért a rabló rálőtt. Az ügyészség súlyosbításért fellebbezett, az ítélet egyelőre nem jogerős.

Lerúgta az egyik kőkeresztet a Margit hídról egy 22 éves nő

A rendőrök keresni kezdték a nőt, amiért lerúgta a keresztet, végül önként feladta magát és beismert mindent. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért törte le. Tavaly szeptemberben két részeg 19 éves fiú nyolc keresztet tört le a Szent Koronát ábrázoló szobrokról. Őket nemrég jóvátételi munkára ítélte a bíróság.

Egymilliót loptak a nyugdíjastól a csalók

Egymillió forintot lopott el egy idős asszonytól a gyanú szerint az a két nő, akiket társaikkal együtt a napokban kaptak el a nyomozók Budapesten. A páros még januárban jutott be egy békéscsabai 88 éves asszony lakásába azzal a mesével, hogy papírt gyűjtenek, és a szórólapokat szeretnék összeszedni nála. Elterelték a figyelmét és közben az összes spórolt pénzét ellopták.

Bohózatba illő betörés egy budapesti üzletben

Leejtette, később pedig még rá is lépett arra a számítógépre, amit ellopott. A férfi betörte és felfeszítette az egyik ablakot, majd egy több százezer forintot érő számítógépet és sportórákat vitt el. Az üzlet szerint az órák nem igaziak, a gép pedig – mivel rálépett – nem működik, így gyakorlatilag semmire sem megy az ellopott holmikkal.

Tagadja, hogy szexre kényszerített egy nőt egy étterem mosdójában

Vádat emeltek az afgán férfi ellen, aki az ügyészség szerint szexre kényszerített egy nőt egy belvárosi étterem mosdójában, még tavaly szeptemberben. A támadó ezután elszökött, végül Ausztriában fogták el egy Frankfurtba tartó vonaton. Ha bűnösnek találják, akár tíz évet is kaphat, de a férfi egyelőre tagadja, hogy erőszakoskodott volna a lánnyal.

 

Kötélpálya kellett a mentéshez

Kötélpályát kellett kiépíteniük a tűzoltóknak, hogy kimentsenek egy fiatal lányt, aki lezuhant egy meredek domboldalon Budapest II. kerületében. A lány a barátaival sétált az erdős területen, amikor megcsúszott, és körülbelül nyolc métert zuhant. A tűzoltók egy speciális hordágyon hozták fel. Könnyebb sérülésekkel került kórházba.

Újraélesztették a karambol után

Először halottnak hitték az autóbaleset sérültjét, de a mentőhelikopter személyzetének sikerült újraélesztenie. Szentendrén ütközött két autó frontálisan, ekkor sérült meg a férfi. Rajta kívül hárman sérültek meg súlyosan. Budapesten pedig villamossínekre hajtott, majd fának csapódott egy autó kora reggel a Hungária körúton. A karosszéria szó szerint rácsavarodott a fa törzsére, a roncsot csak úgy tudták elvinni, hogy a tűzoltók kivágták a fát.

Két megyében egyszerre csaptak le a drogterjesztőkre

Két megyében egyszerre csaptak le a TEK kommandósai és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai egy drogterjesztő bandára. Összesen öt embert vettek őrizetbe, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kábítószert árultak Vas és Győr-Moson-Sopron megyében. Luxusautókat és ingatlanokat is lefoglaltak a rendőrök, eddig összesen 121 millió forint értékben. A gyanúsítottaknál több mint három kiló drogot találtak.

Idén is elmaradt az országos húsvéti razzia az utakon

A rendőrség nem szervezett külön akciót az ittas vezetők kiszűrésére, de akiket más okból megállítottak, azt meg is szondáztatták. Az RTL Híradó által megkérdezett sofőrök szerint fontos a szondáztatás, mivel az ünnepek alatt gyakrabban fordul elő, hogy valaki részegen ül a volán mögé.

Fél nap alatt két halálos baleset – rosszul indul a hosszú hétvége

Tragédiák a hosszúhétvége előtt. Fél nap alatt két halálos baleset is történt az utakon. Szerda este egy motoros halt meg Budapesten, amikor egy kisteherautó vezetője, valószínűleg figyelmetlenül kanyarodott ki elé, ezért nekirohant a kocsinak. A 4-es főúton pedig délelőtt ütközött össze két autó, itt az a sofőr halt meg, aki felelős lehet a balesetért.

 Kötelező lesz az alkoholszonda!

Kötelező lesz a tolatóradar és az indításgátló alkoholszonda is, sok más vezetést segítő berendezéssel együtt 2022-től. Az Európai Parlament elfogadta azt a rendeletet, ami szerint három év múlva már csak a most elfogadott biztonsági és vezetést támogató eszközökkel lehet új autókat gyártani. A becslések szerint ezekkel a szigorításokkal körülbelül húsz százalékkal csökkenne a halálos balesetek száma az unióban.

Illegális gyorsulási versenyen razziáztak a rendőrök

A rendőrök két teljes utcát zártak le péntek este Újpesten, így senki sem menekülhetett az illegális gyorsulási versenyről. Összesen 53 autót ellenőriztek, 9-nek nem voltak rendben a papírjai, ezért azonnal bevonták a forgalmijukat.

A vád szerint kilenc nőt molesztáltak Budapesten

Jóvátételi munkára kötelezte, illetve próbára bocsátotta a bíróság azokat a fiatalokat, akik a vád szerint kilenc nőt molesztáltak Budapesten, még 2017 nyarán. Az ügyészség szerint az akkor 14 és 16 év közötti fiúk az V. kerületben támadtak rá áldozataikra, fogdosták őket és megpróbálták lerángatni a ruhájukat. A négy támadó mindezt videóra vette és fel akarta tölteni az internetre.

 

Drogkereskedőkre csaptak le

Hollandiából csempészett Magyarországra amfetamint a gyanú szerint egy fiatal pár. A 26 éves nőt és 29 éves élettársát a napokban fogták el Budapesten, éppen akkor, amikor megérkeztek a szállítmánnyal Hollandiából. A két kiló amfetamint egy átalakított akkumulátorba tették, itt bukkant rá a drogkereső kutya. Lakásukból más kábítószerek is előkerültek. Hajdúhadházon is dílereket fogtak a rendőrök. Itt dizájner drogokkal kereskedtek, összesen 7 embert tartóztattak le.

Megszülte, majd hagyta meghalni

Halott csecsemőt találtak egy családi házban a Baranya megyei Magyarmecskén. A gyerek anyját tegnap vitték kórházba erős vérzéssel, így derült ki, hogy napokkal korábban szült. Az elsődleges szakértői vélemény szerint a gyerek halálát az okozta, hogy nem látták el a szülés után. Az emberöléssel gyanúsított nőt kórházban kezelik, még nincs kihallgatható állapotban.

Lebuktak a drogdílerek a és a fogyasztók is Békéscsabán

Két nap alatt három drogdílert és hét fogyasztót kaptak el a rendőrök Békéscsabán. A háromfős társaság a gyanú szerint hónapok óta árulta a különböző kábítószereket ismerőseiknek, több százezer forintot kereshettek így havonta. A környéken lakók már régóta gyanakodtak arra, hogy a lakásban illegális dolgokkal üzletelhetnek, mivel hétvégente több gyanús ember is megfordult ott. A terjesztőket őrizetbe vették, eljárás indult ellenük.

Hat évre enyhítették jogerősen a szentendrei úti baleset okozójának büntetését

Hat évre enyhítették jogerősen a szentendrei úti baleset okozójának büntetését. A fiatalember vállalja a felelősséget, de az ítélethirdetésre nem jött el. Első fokon hét év hat hónapot kapott, ezt enyhítette most a bíróság. A vád szerint két éve márciusban belerohant egy piros lámpánál álló autóba, amiben ketten haltak meg. Több, mint 160-al száguldott, az ügyészség szerint részegen vezette a kocsit. Az utolsó szó jogán, múlt héten sírva kért bocsánatot a bíróságon.

Vonattal csempészhette a drogot

Vonattal csempészte Magyarországra a kokaint a gyanú szerint az a 23 éves nő, akit a napokban fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az élettársát is őrizetbe vették, mivel a nyomozók szerint a pár együtt árulta a kábítószereket. Összesen húszmillió forint értékű drogot foglaltak le tőlük: kokaint, több ezer darab ecstasy tablettát, valamint úgynevezett varázsgombát.

Négy órán át örülhetett zsákmányának a trafikrabló

Mindössze négy órán át örülhetett zsákmányának a rabló, aki ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A férfi a gyanú szerint még tavaly októberben rabolt ki egy újpesti dohányboltot. Egy késsel fenyegette meg az alkalmazottat, aki átadta neki a bevételt. Néhány tízezer forinttal menekült el, de a rendőrök nem sokkal később elkapták, a pénzt pedig megtalálták nála.

Egy éven át árulták a hamis BKV-bérleteket, lebuktak

Egy éven át árult hamis BKV-bérleteket az a páros, akik ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint ismerőseiket bérelték fel arra, hogy hőpapírt szerezzenek nekik, amit egy jegyautomatából zsákmányoltak. Ezután egyikük elkészítette a hamisítványokat, amiket ismerőseiknek adtak el, de később még az interneten is hirdették azokat. Most négy és fél év börtönt is kaphatnak.

Vandál biciklist keresnek a rendőrök!

Betörte a szélvédőjét és letörte az egyik tükrét egy autónak egy kerékpáros Budapesten. A férfi valamiért összeszólalkozott a kocsi sofőrjével, majd nekiesett az autónak, még az egyik ablaktörlőjét is letörte. A kár több tízezer forint. Ezután egyszerűen elgurult. A rendőrök egy felvétel alapján keresik a támadót, akiről egy szemtanú készített videót telefonjával.

Ami elmozdítható, azt el is vitték az V. kerületi lakásból

Betörtek a lakásba, majd néhány hónap alatt mindent elvittek, ami mozdítható volt. Ezzel gyanúsítja a rendőrség azt az öt férfit, akiket a napokban kaptak el az V. kerületi nyomozók. A társaság egy olyan lakásba jutott be, amiben nem laktak, a tulajdonos viszont sok mindent tárolt benne. Szó szerint mindent elvittek, még a polcokat is leszerelték, felcsavarták a szőnyegeket. Az ellopott holmik nagy része megvan.

Polgárőrök buktatták le a celldömölki gyújtogatót

Hetek óta többször lángolt Vas és Veszprém megye határa, így egy helyi polgárőr figyelőszolgálatot szervezett. Két hét elteltével pedig tetten érték a férfit. A gyújtogató megpróbált elmenekülni, de a polgárőr ezt megakadályozta.

Tagadja bűnösségét a Magyarországon őrizetbe vett szír terrorista

Tagadja bűnösségét a szír férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy tagja volt az Iszlám Állam terrorszervezetnek, és akit pénteken vettek őrizetbe. Már három hónapja a nyírbátori befogadóállomáson élt, kitoloncolásra várva. A gyanú szerint 2016-ban részt vett húsz ember kivégzésében. Az ügyészség kezdeményezte a 27 éves férfi letartóztatását.

Drogot és potencianövelőket is árult a banda

Potencianövelőket, teljesítményfokozó szereket és kábítószert is árult a gyanú szerint az a banda, amelyikre a napokban csaptak le a rendőrök. Összesen öt embert vettek őrizetbe.

Kozmetikai termékeket loptak munkahelyükről

Több százezer forint értékben lopott kozmetikai termékeket a gyanú szerint munkahelyéről az a két nő, akik ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A gyanúsítottak később szépségszalonokban dolgozó ismerőseiknek adták el a termékeket a piaci árnál jóval olcsóbban.

Már majdnem szétszedték a lopott autót, amikor lebuktak

Öt év börtönre ítélte jogerősen a bíróság azt a férfit, aki a vád szerint ellopott egy szerszámokkal teli kisteherautót Budapestről. A XI. kerületből lopta el, majd Enyingre vitte, ahol apja segédkezett neki a szétbontásban. A nyomozók pár órával a lopás után már elkapták őket, de addigra a kisteherautót szó szerint feldarabolták.

Bordélyházakat üzemeltető kínai társaságot ítélt el a bíróság

Összesen harminckét év börtönbüntetést kaptak és az elsőrendű vádlottat örökre kitiltották Magyarországról. Az elsőfokú ítélet szerint az öt kínai a távolkeletről hozott nőket. A banda tagjai jelentős vagyont halmoztak fel. A bíróság ebből összesen 68 millió forintot foglalt le. Az ítélet nem jogerős.

Stabil az állapota az igazoltatás közben elgázolt rendőrnek

Stabil az állapota annak a rendőrnek, aki életveszélyesen megsérült, amikor társával együtt elgázolta egy szerb kisbusz szombat éjjel Tompa közelében. A kisbusz egy másik rendőrt is elütött, őt súlyos állapotban vitték kórházba. A két járőr és harmadik társuk az 53-as főúton igazoltatta az arra járó autósokat, amikor egy szerb sofőr fékezés nélkül nekik hajtott. Elaludhatott a volánnál.

3 helyen is drogdílereket fogtak

Három akcióban összesen hét embert fogtak el Budapesten, kábítószer terjesztéssel gyanúsítják őket. Egy 3. kerületi lakásból körülbelül 80 millió forintnyi kokain és heroin került elő. Emiatt hárman kerültek őrizetbe. Zuglóban egy férfit és élettársát fogták el, akik a gyanú szerint szintén heroint árultak. Egy parkolóban pedig két férfi bukott le, miközben marihuánával üzleteltek.

Milliós drogfogás Budapesten

Több millió forint értékű drogot találtak a nyomozók annak a férfinak a lakásán, akit társával együtt néhány napja fogtak el Budapesten. A gyanú szerint egyikük a kábítószerek beszerzését intézte, míg társa az eladást szervezte. Amfetamint, marihuánát, és eddig még nem azonosított tablettákat találtak náluk, de előkerült több százezer forint is, ami néhány napi bevételük lehetett.

Autótolvajokon ütöttek rajta a rendőrök

Éppen bontani vitték volna a lopott autót, amikor lecsaptak rájuk a rendőrök. Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint elloptak egy kocsit a 13. kerületből néhány napja. Pár napig egy másik kerületben pihentették, majd onnan akarták elvinni, hogy szétbontsák.

 Elfogták a budapesti bulinegyedben megvert német üzletember támadóit

A biztonsági személyzet tagjai bántalmazták a gyanú szerint azt a német üzletembert, akit még péntek éjjel vertek meg Budapesten a bulinegyedben. A rendőrség elfogta a támadókat, nyomozás indult ellenük. Az egyik legnagyobb német autógyár menedzsere fiait látogatta meg Budapesten, amikor a szórakozóhelyre nem akarták visszaengedni őket. Veszekedni kezdtek az őrökkel, akik a férfi ügyvédje szerint a gyerekekre, majd rá is rátámadtak.

Csak enni adtak a futtatott lányoknak

Prostituáltként dolgoztatott magyar lányokat Bécsben az a banda, melynek tagjait a napokban fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. A gyanú szerint áldozataik pénzét elvették és szinte csak enni adtak nekik, ha pedig panaszkodtak, akkor megfenyegették, vagy megverték őket.

Dílereket kaptak el – luxusautók, lovashintók, milliók kerültek elő

Méregdrága luxuskocsikkal jártak, szabadidejükben lovagoltak, a pénzt pedig zacskókba gyűrve tartották annak a bandának a tagjai, akiket kedd hajnalban kaptak el a Pest megyei rendőrök. A gyanú szerint pszichoaktív szereket árultak Turán és a környező településeken. 12 lovat, egy hintót és luxusautókat foglaltak le tőlük, valamint több millió forint készpénzt. Öt ember letartóztatását kezdeményezték az ügyben.
A rajtaütésről készült felvételt itt nézheti meg.

Darabokra szedték a lopott autót

Lopott autókat vett, majd darabokra bontotta azokat a gyanú szerint az a két férfi, akik ellen most zárták le a nyomozást. Azután kapták el őket, hogy tavaly nyáron átvettek egy tolvajtól egy XII. kerületből ellopott BMW-t. Amikor rátaláltak a kocsira, már félig szétszedték az orgazdák. A telepen több mint 100 alkatrészt találtak, amiket ismerőseiken keresztül árultak a gyanúsítottak.

Prágában kapták el a  magyar bérgyilkost

A magyar rendőrség is kérni fogja annak a nemzetközileg keresett, magyar származású bérgyilkosnak a kiadatását, akit pénteken fogtak el Prágában. A férfi szerepelt a legkeresettebb magyarországi bűnözők 50-es listáján, mert azzal gyanúsítják, hogy tavaly szeptemberben agyonlőtt egy építési vállalkozót a 15. kerületben. Egy amszterdami és egy belgrádi leszámolás miatt is keresték.

Nappal sírásó volt, éjjel drogdíler

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki az ügyészség szerint drogot árult Budapesten ismerőseinek. A férfi a pesterzsébeti temetőben dolgozott, a kábítószerekből szerzett pénz egy részét ott, az öltözőszekrényében találták meg. A vádlott mindent tagad, elfogása óta börtönben van.

Elkapták azokat a betörőket, akik a 13. kerületben raboltak

Egy hónap alatt négy lakásba tört be a gyanú szerint az a két férfi, akiket a napokban fogtak el a budapesti rendőrök. A páros 13-dik kerületi lakásokat tört fel, majd összeszedtek mindent, amit értékesnek gondoltak. Azután buktak le, hogy valaki észrevette őket az utolsó betörésüknél. A nyomozók fél órával később elfogták a gyanúsítottakat, akiket azóta már letartóztatott a bíróság.

Nem történt erőszak - a gyerek nem mondott igazat

Nem történt erőszak, megszüntették a nyomozást a férfi ellen, akit korábban azzal gyanúsítottak, hogy erőszakoskodni próbált egy 12 éves kislánnyal Budapesten. Kiderült, hogy a gyerek nem mondott igazat, vallomásaiban összezavarodott. A férfi a decemberi eset után egy nappal feladta magát a rendőrségen, az eljárás alatt végig szabadlábon védekezett.

 

Nem szólt a rendőröknek az őr, hogy nincs lőszer a fegyverben

Információnk szerint tudta, hogy nincs lőszer a fegyverben, mégsem jelentette a rendőröknek az az őr, aki a múlt héten megszökött rabot kísérte. Úgy tudjuk, a tár a dulakodás közben kiesett a pisztolyból, de az őr ezt nem mondta senkinek, egyszerűen eltette a tárat. Így a rendőrök végig úgy tudták, hogy egy éles fegyverrel menekülő rabot üldöznek, aki bárkire tüzet nyithat. A férfit végül 5 lövéssel ártalmatlanították.

 

Régiségkereskedőt raboltak ki

Régiségkereskedőt rabolt ki egy társaság Zuglóban. A két férfi és egy nő azt hazudta, hogy hagyatékot szeretne eladni, de a megbeszélt találkozón rátámadtak a férfira. Több mint félmillió forintot vettek el tőle, majd elmenekültek. A zuglói nyomozók azonban azonosították autójukat, és elfogták a társaságot. A bíróság a két férfit letartóztatta.

Takarítók lopták a laptopokat

Szemeteszsákokban lopták ki a takarítók a laptopokat egy budapesti egyetemről. Egy házaspár a gyanú szerint tavaly december óta vitte haza a számítógépeket a lezárt irodákból, de nem sejtették, hogy azok be vannak kamerázva, így buktak le végül. Hamarosan bíróság elé állnak.

Megdöbbentő felvételek a szökött rab üldözéséről

Nyilvánosságra hozta a rendőrség, hogyan szökött meg túszával a bíróságról a férfi, akit pénteken ítéltek el. A Fővárosi Törvényszék biztonsági kamerája mindent rögzített. Később térfigyelő és rendőrségi kamerák azt is felvették, ahogy Újpalotán szembeszáll vele egy sofőr, akinek luxusautóját próbálta megszerezni. A felvételeken az is látszik, ahogy a rendőrök több lövéssel leterítik.

Lámpa nélkül kerékpárzott, elgázolták

Kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül kerékpározott a férfi, akit halálra gázolt egy autó szombat éjszaka Nagykőrös mellett. A kocsi sofőrje próbált ugyan fékezni, de már nem tudta elkerülni az ütközést. A holttest a kocsi alá szorult. Egerben egy rendőrautóval ütközött össze egy taxis, aki nem adott elsőbbséget.

Kokaint, amfetamint és marihuánát árultak - lebuktak

Kábítószer terjesztő bandára csaptak le a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az öt férfit még hétfőn kapták el, a gyanú szerint tavaly óta árultak kokaint, amfetamint és marihuánát a fővárosban. A nyomozók egyszerre több helyszínen tartottak házkutatást, a kábítószerek mellett csaknem 20 millió forintot és luxusautókat is lefoglaltak. A bíróság csütörtökön mind az öt gyanúsítottat letartóztatta.

300 ezres büntetés a rendőrnek

300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság azt a rendőrt, aki a vád szerint kétszer belerúgott egy sátorban alvó kislányba a Városligetben 2016-ban. A gyerek édesanyjával együtt a Ligetvédőkkel táborozott. A rendőr barátaival együtt részegen sétált át a Városligeten, majd szidni kezdték a Ligetvédőket. Ezután rúgott bele az egyik sátorba, amiben a gyerek aludt.

Feladta magát a villamoson verekedő férfi

Feladta magát a rendőrségen a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombat délután megütött egy utast az 1-es villamoson, Budapesten. Társát, aki a gyanú szerint egy sörösüveggel betörte a szerelvény egyik ablakát, még keresik. A villamosban 300 ezer forintos kár keletkezett.

Hatmillió forintot csaltak ki egy idős asszonytól az unokázós csalók

Hatmillió forintot csalt ki egy idős asszonytól egy társaság Budapesten. Azzal a mesével hívták fel, hogy lánya balesetet okozott, ezért pénzre van szüksége. Egyikük rendőrnek, egy ismeretlen nő pedig az asszony lányának adta ki magát. Társaikat küldték el a pénzért, de miután átvették, a nyomozók elfogták őket. A hatmillió forintot visszakapta az idős asszony.

Nagytételben termesztettek füvet Csongrád megyében

Egyszerre négy marihuána ültetvényre csaptak le a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Csongrád megyében. Öt férfit fogtak el, akik saját házukban nevelték az indiai kendert. A házkutatásokon tíz kiló, már leszüretelt marihuánát és csaknem 200 tő cannabist foglaltak le, de előkerült több mint hétmillió forint készpénz is.

Négy nőt is megtámadott a népligeti gyilkos

Négy nőt is megtámadott a népligeti gyilkossággal gyanúsított férfi miután gyilkolt. A nyomozók szerint még 2016 októberében egy 40 éves asszonnyal végzett, majd hónapokra eltűnt. Egy évvel később viszont többször is lecsapott, néhány nap alatt több egyedül sétáló nőt is megtámadott a X. kerületben, egyiküket brutálisan megverte. Ügyében a napokban zárták le a nyomozást. A hajléktalan férfi mindent bevallott.

Szétvágta az eke a busz elejét

Óriási szerencséje volt annak a sofőrnek, aki kisbuszával egy ekét húzó traktorral ütközött a Komárom-Esztergom megyei Kisigmándnál. A kisbusz elejét több méter hosszan szétvágta az eke. A sofőr viszont karcolások nélkül megúszta a balesetet. A Bács Kiskun megyei Solt mellett pedig egy kisteherautót szállító teherautó borult az árokba, a sofőrt a tűzoltók vágták ki a roncsból.

 

Egymás után buktak le az „unokázós” csalók

Egy hét alatt négy unokázós csalással gyanúsított férfit fogtak el a Pest megyei rendőrök. A gyanú szerint összesen több millió forintot csaltak ki idős emberektől azzal a mesével, hogy unokájuk, vagy valamelyik közeli rokonuk bajba került és pénzre van szüksége. Az elmúlt években megszaporodtak a hasonló csalások, ezért a rendőrök azt tanácsolják, hogy az idősek mindig legyenek bizalmatlanok, ha hasonló hívást kapnak.

Ők a legkeresettebb bűnözők!

Közzétette a rendőrség a legkeresettebb bűnözők 50-es listáját. Rablók, sikkasztók, kábítószerkereskedők és még egy bérgyilkos is szerepel rajta.

Árokba csúszott teherautók, kisebb koccanások

Árokba csúszott teherautók, kisebb koccanások. Ilyen és ezekhez hasonló balesetek történtek hétfőn országszerte, a reggeli havazás és a helyenként szitáló ónos eső miatt. Szentendrén egy busz egy ház kerítésének csapódott, több százezer forintos a kár. Budán, több helyen órákra leállt a tömegközlekedés néhány szakaszon, de kora délután már minden járat útnak indult.

Egyetlen este két autótolvaj párost is elfogtak

Egyetlen este két autótolvaj párost is elfogtak a rendőrök Budapesten. Először Kispesten csaptak le két férfira, akik egy már korábban, a II. kerületből ellopott autót akartak elvinni, hogy azt később szétbontsák. Pár órával később pedig egy XI. kerületből ellopott autót találtak meg, amit valószínűleg a beépített nyomkövető miatt hagytak hátra a tolvajok. Őket is sikerült elfogni.

Túl korán tehette le a gépet

Elnézte a leszállópályát, ezért orral a földbe csapódott egy kisrepülő tegnap este Békéscsabán. A balesetet a pilóta hibája okozhatta, aki még a leszállópálya előtt letette a gépet. Nem sérült meg, más nem utazott a fedélzeten.

Főállásban termesztette otthon a drognövényt az óbudai férfi

Főállásban kertészeti felszereléseket árult, otthon viszont marihuánaültetvényt épített ki az a férfi, aki ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. Az ültetvényre még tavaly márciusban bukkantak rá a rendőrök Óbudán. 15 tő indiai kender, több mint három kiló marihuána került elő, de találtak hasisgyantát és más kábítószereket is.

Három évet is kaphat a szatír

Akár három évet is kaphat az a férfi, aki a vád szerint a nemi szervét mutogatta a kőbányai vasútállomáson tavaly nyáron. A szatírt a rendőrök elkapták, azóta nem hagyhatja el lakóhelyét. Az állomás környékén akkor a szemtanúk azt mondták az RTL Híradónak, hogy a huszonegy éves fiatal valószínűleg kábítószert fogyasztott, de ő ezt tagadja.

Lopott cipőben ment lopni

Lopott cipőben ment lopni az a férfi, aki a gyanú szerint több helyre is betört egyetlen éjszaka alatt Gyulán. Először az öregek otthonába jutott be, ahonnan néhány ezer forintot és egy cipőt vitt el. Erre cserélte le a sajátját, azért, hogy az újabb betörésnél megtévessze a nyomozókat. De egy nap alatt elfogták.

Egy díler anyja csempészte Magyarországra a 25 kilónyi drogot

200 millió forintot érő drogot csempészett Magyarországra a gyanú szerint az a társaság, akiket szombaton fogtak el a rendőrök Budapesten. 20 kiló ecstasyt és több mint öt kiló kokaint foglaltak le. A drogot egy 69 éves nő hozta Magyarországra, majd azt a saját fia adta volna el. A rendőri akcióról készült videót megnézhetik ITT.

Öt éve nem találják a robbantót

Továbbra sem tett le a rendőrség arról, hogy megtalálják a budapesti, Lehel úti bankrobbantót. Pontosan öt éve, 2014. január 13-án egy ismeretlen férfi bombát helyezett el a pénzintézet elé, majd felrobbantotta. Senki sem sérült meg, de az épületben több tízmilliós kár keletkezett. A robbantó egy motorral menekült el, máig nem tudják, ki lehetett az.

Vonat elé hajtottak: ketten meghaltak

Úgy tudjuk, az autót egy 31 éves férfi vezette, aki a piros jelzés ellenére hajthatott a sínekre. A vonat mintegy 500 méteren át tolta maga előtt a kocsit, a sofőr és utasa, egy 41 éves nő szörnyethaltak.

Óraboltot akart kirabolni, elkergette az eladó

Egy még meg sem nyílt óraboltot akart kirabolni az a férfi, akit tegnap fogtak el a Terrorelhárítási Központ munkatársai Szigethalmon. A 48 éves gyanúsított még decemberben pizzafutárnak álcázta magát, majd amikor ajtót nyitottak neki, megütötte az eladót és pisztollyal a kezében az órákat követelte. Az üzlet munkatársa azonban nem ijedt meg, verekedni kezdett a rablóval, aki végül elmenekült.

Inárcsi gyilkosság – életfogytig is börtönben maradhat

Akár életfogytig tartó börtönt is kaphat az a férfi, aki a vád szerint tavaly júliusban megölte az inárcsi családsegítő szolgálat munkatársát. Bosszúból támadt az asszonyra, mert nem tudott átmeneti lakást szerezni neki, miután elárverezték a házát. A férfi a gyilkosság után saját maga mondta el, hogy mit tett, a polgármesteri hivatalban várta meg a rendőröket.

Eszméletlenre vertek egy fiatalt szilveszter éjjel

Eszméletlenre vertek egy fiatalembert szilveszter éjjel Cegléden. Barátait kísérte egy szórakozóhelyre, közben pedig egy félreértés miatt egy másik társaság követni kezdte őket, majd a fiatalemberre támadtak. Több percen át ütötték, rúgták, még az arccsontja is eltört. A verésnek a rendőrök vetettek véget. Két feltételezett támadót már kihallgattak, szabadlábon védekezhetnek.

Az eladó teperte le az ékszertolvajt

Az alkalmazott kapta el a tolvajt, aki nyakláncot akart lopni. Szerdán fényes nappal sétált be egy férfi egy IX. kerületi ékszerüzletbe, majd amikor az egyik ékszerrel futni kezdett, az üzlet eladója átugrott a pulton, és még az üzlet előtt a földre teperte…

Gyalog indult el a sztrádán, néhány perc múlva elütötték

Halálra gázoltak egy 25 éves nőt éjjel az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakaszán. Híradónk úgy tudja, hogy az áldozat egy közeli parkolóban összeveszett a barátjával, majd kiszállt a kocsiból és gyalog indult el a sztrádán, az autók mellett, de néhány perc múlva elütötték. A gázoló nem állt meg, elmenekült a helyszínről. A rendőrök délután fogták el a gyanúsítottat, egy 20 éves gyömrői fiatalembert.

Szilveszter éjszakájára készül az ország

A mentők a tűzoltók és a rendőrök is megerősített szolgálattal várják az estét. A legtöbb dolguk ilyenkor hagyományosan a mentőknek van országszerte. Általában részegekhez, vagy petárdabalesetek sérültjeihez riasztják őket. Most is arra készülnek, hogy körülbelül ezer esethez kell vonulniuk. Nem csak ők, a tűzoltók és a rendőrök is arra kérnek mindenkit, hogy biztonságosan búcsúztassák az óévet.

Mélygarázsokban törtek fel kocsikat

Több mint tíz autót tört fel Budapesten az a társaság, amelynek a tagjai ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint társasházi mélygarázsokban álló kocsikat törtek fel. Az egyik tolvajt, valamint azt a férfit, aki beengedte őket az egyik házba, sikerült elfogni, harmadik társukat még keresik.

Családi tragédia Dévaványán

Apa és fia halt meg szén-monoxid mérgezésben karácsony este saját házukban. Rokonok várták őket ünnepi ebédre, de nem érkeztek meg órákkal később sem, ezért rájuk törték az ajtót, így találták meg a holttesteket. A rendőrség szerint a gázkazán romolhatott el, az ügyben nyomozás indult. A 24 éves fiú a helyi focicsapat játékosa, valamint ismert természetfotós volt.

Akik karácsonykor is dolgoznak: rendőrök, mentők, tűzoltók

Eddig kevés dolguk volt a mentőknek és a tűzoltóknak. Karácsonykor ezekben a percekben is több ezren dolgoznak, hogy mindenki biztonságban legyen. A rendőrök legtöbbször közlekedési baleseteknél intézkednek. A börtönökben pedig az őröknek is ugyanúgy kell dolgozniuk az ünnepek idején is, mint bármikor máskor.
A rendőrség karácsonyi videóját ide kattintva nézheti meg.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való