KERESÉS search-close

"Garay Annamária" szerzővel ellátott tartalmak

Garay Annamária

Garay Annamária által létrehozott tartalmak (65):

Garay Annamária társszerzői:
Mi áll a Kiszel Tünde-jelenség hátterében?

Voltak, akik órákat sorakoztak Kiszel Tünde születésnapi partiján, csak hogy dedikáltassák a legújabb ikonikus naptárat. De ki miért szereti őt és mi áll a Tünde-jelenség hátterében? Egy nem mindennapi ünnepség korántsem mindennapi részleteibe nyertünk bepillantást.

Barátok Közt 20: teszteltük a szereplőket!

Sztárok és rég vagy soha nem hallott sztorik. A Story Extra stábja tesztelte a szereplőket is!

Kulisszák mögött a Szenzációs Négyes utolsó adásában

Őrületes buli volt a színpadon és a kulisszák mögött is a Szenzációs Négyes utolsó adásában. A generációk csatája eldőlt. A tanúi lehettünk meglepő, vicces és érzelmes pillanatoknak is. A Story Extra stábja megmutatja, hogy hogyan értékelte a versenyt a győztes és miként mulatott utoljára egy jót az összes generáció.

Ott voltunk a Barátok közt születésnapi buliján

Csütörtök este megadták az ünneplés módját a Barátok közt szereplői. A 20 éves produkció jubileumi eseményén a rajongók már készenlétben várták a sztárokat a vörös szőnyegen. A jó hangulatot nemcsak a régi ismerős arcok alapozták meg, de egy meglepetés produkció is.

Hétről hétre bizonyít Szalay Bence

Szalay Bence a Szenzációs Négyesben minden hétvégén megmutatja képességeit, de a színésznek a hétköznapokban is sűrű a programja. 

Központban az elhivatott és kreatív nők

A Richter új kezdeményezése az olyan nők felkutatása, akik ötleteikkel az egészségügy és az oktatás körülményeit tennék jobbá. A zsűri tagjait erősíti többek közt Rúzsa Magdi és Szily Nóra is, akik szívügyüknek tartják a társadalmi jóllét előmozdítását.

Nosztalgia: Karda Beát sok csapás érte, de a mosolyát sosem veszítette el

Rég nem látott fotókkal és egy gyerekkori helyszínnel idéztük fel Karda Beával a múltat, akinek arcára szó szerint rá van fagyva a mosoly. Úgy fogalmaz, a mimikai ráncokért keményen meg kellett küzdenie. A múlt emlékei között kutatva a művésznő mesélt gyerekkoráról, Som Lajosról és egy olyan nagy teherről is, amitől 12 éve sikerült megszabadulnia.

Különleges videoklip!

A Honeybeast dalához klip is forgott, amin természetesen a Story Extra is ott volt.

Szabó Zsófi Lali bőrébe bújt

A Szenzációs Négyes adásában Zsófi Lali bőrébe bújva kedvenc dalát adta elő, és nem kis sikerrel. Megkérdeztük Zsófitól ő Lali helyében hogyan tudna sikeresebb lenni a nők körében?

Oszvald Marika és ÉNB Lali trükkjei

Míg Oszvald Marika gördeszkázott, addig ÉNB Lali főzni tanult. Hogy, milyen kapcsolati tanácsokkal látta el Marika Lalit és milyen trükköket tanított Lali a színésznőnek? Kiderül a videóból!

Mi a titka Mérai Kata állandó mosolyának?

Talán az ágyba kapott reggeli kávé, vagy a pontos időbeosztás a titka Mérai Kata állandó mosolyának? A Barátok közt Júliájaként már 12 éve találkozhatunk vele a képernyőkön, de ki ő, amikor levetkőzi a felvett karakterét? 

Így tedd magad túl a rossz időn!

Hírességeink elmondják, hogy miként lehet túltenni magunkat az őszi depressziós időszakon.

Szenzációs Négyes: ki izgult a legjobban a színfalak mögött?

A Szenzációs Négyes második adása a meglepetések estéje volt, na de melyik generáció izgult legjobban a színfalak mögött és ki az, aki felettébb szokatlan dolgot mutatott nekünk az öltözőjében?

Lángoló szerelem!


szerző:
2018.09.10. 16:20
Lángoló szerelem!

Megható, templomi szertartáson is kimondta az igent Kóbor János és Zsóka. A balatoni esküvőről exkluzív fotókat is mutattak a Story Extra stábjának.

Élesedik a harc a Szenzációs Négyes generációi között

Ne feledd, a Szenzációs Négyes vasárnapi adása alatt már Te is leadhatod a voksod kedvenc csapatodra SMS-ben vagy az RTL 24 applikáción keresztül. Az biztos, hogy van kiért izgulni: mi ezúttal a 40+-osok csapatából két versenyzőt, Fésűs Nellyt és Magyar Attilát faggattuk a próbán: vajon most hétvégén is tudnak meglepetést okozni a nézőknek?

Pocak: vannak, akik büszkén vállalják, mások takargatják

Mutatni, vagy nem mutatni. A sztárkismamák között sincs egyetértés abban, hogy a várandós hasakat büszkén mutogassák, vagy inkább szerényen takargassák. De kik erősítik a másik tábort?

Humor és érzelmi hullámvasút a  Szenzációs Négyes első adásában!

Éjjel-Nappal Budapest Lali kiborult, Hajdu Steve pedig különös mantrákkal próbálta megőrizni nyugalmát a kulisszák mögött. A Szenzációs Négyes első adását a humor és a meghökkentés jellemezte, na de mi történt még ott, ahova a nézők már nem láttak be?

Vasárnap elstartol a Szenzációs Négyes!

A vasárnap startoló Szenzációs Négyesben bármi megtörténhet. Megtudhatják, hogy mit gondolnak a csapatok a többi generáció csapatáról.

Tenya fia igazi „Apja fia”

Pintér Tenya kisfia még csak 12 éves, de már most tudja, hogy hogyan kell csajozni. Még apukáját is meglepte, amikor kiderült: már van barátnője.

Vadonatúj sztárvetélkedő az RTL Klubon!

Ősszel startol a Szenzációs Négyes – A generációk csatája. A műsorról maguk a résztvevők meséltek a Story Extra stábjának.

Több évtizedet is letagadhat a 60 éves Sütő Enikő

Sütő Enikő nemrég ünnepelte 60. születésnapját, de tinédzsereket megszégyenítő energiával éli mindennapjait. Az egykori szépség ikon most elárulta, ő milyen praktikákat vet be annak érdekében, hogy több évtizedet letagadhasson.

Fodor Zsóka meghódította Amerikát

"Magdi anyus" büszkén mesélte, hogy otthonától távol, Amerikában is felismerték az utcán.

Sztárok vallottak őszintén halálközeli élményeikről

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka barna szárnyú angyalt látott. Vajon a képzelet játéka ez, vagy a túlvilágról üzennek nekünk? És mennyire értékelték át az életüket azok, akik egyenesen a halál torkából tértek vissza közénk?

Bűnös ételek nyomában - mit nem esznek a sportolók

Kammerer Zoltán és Márton Anita elárulták, milyen fogásokról mondanak le azért, hogy jó formában maradjanak.

Napvédelem – ovisok szakértenek!

Bőrünk védelmét nem lehet elég korán elkezdeni. Adával egy óvodába látogattunk, ahol a gyerekek meglepően felkészülten vártak minket.

200 millió ember szenved ételallergiától - a sztárok sem kivételek

Bőrviszketés, puffadás, hasi fájdalmak. Csak néhány tünet azok közül, amelyek útját állhatják a gasztronómiai élményeknek. A napi menü összeállítása pár hírességnek is komoly fejtörést okoz, olyannyira, hogy néhányukat egy gondatlan falat akár életveszélybe is sodorhatja.

A sok gyerek egyenlő a boldogabb családdal?

Vajon, hogy működik a sok gyermekes családokban a logisztika és mi motiválja a szülőket arra, hogy egyre több és több gyermeket vállaljanak? Ha igaz az az állítás, hogy a sok gyerek egyenlő a boldogsággal, akkor Magyarország egyik legboldogabb apukája válaszolta meg a Story Extra stábjának kérdéseit.

Hatodik hónapban: megtudtuk Voksán Virág babájának nemét!

Virág szépen kikerekedett, már a 6. hónapban jár. A várandós kismama elárulta, hogy az olívabogyóra és a datolyaparadicsomra hónapok óta nem tud nemet mondani, de végre megtudtuk érkező csöppsége nemét is.

 

Rubint Réka szexi negyvenes lett

A fél életét kamerák előtt töltötte: láthattuk, ahogy háromgyermekes családanyává válik, végig követhettük házassága hullámhegyeit és hullámvölgyeit, de azt is, amikor az egyik legbefolyásosabb magyar nővé választották. Hogyan lett egy vidéki kislányból mára az egyik legnépszerűbb fitness edző, és miért nem látszik rajta az idő múlása? Elárulta...

Tesztelve! Apukák, akik nem rettennek meg semmitől!

Ha kell, öltöztetnek, frizurát készítenek, de megbirkóznak még a pelenkázás kihívásaival is. Persze állításunkat igazolni is tudjuk. Leteszteltük az apukákat, akik bebizonyították, hogy gyereknevelés terén nem ismernek lehetetlent.

Vastag Csaba meghívást kapott Amerikába Priscilla Presleytől!

A világtörténelem egyik legnagyobb és legbefolyásosabb énekese. Nincs ember, aki ne hallotta volna a nevét. Bár Elvis Presley sosem járt hazánkban,  volt felesége pár napja Budapestre látogatott, hogy felidézze a legenda emlékét.Vastag Csaba is énekelt, eláruljuk, hogy tetszett az özvegynek.

Őszintén mesélt kálváriájáról MC Hawer

A poklot is megjárta az elmúlt években alkohol problémái miatt MC Hawer. A poharat nehéz küzdelmek árán, csaknem 5 éve tette le, a tortúra azonban nem ért véget. Több milliós tartozása miatt nemrég el akarták árverezni a lakását. A történtekről megrendítő őszinteséggel mesélt kameránknak.

Különleges helyen lépett fel Ricco és Klaudia

A Fővárosi Nagycirkuszban lépett fel Ricco és Klaudia, ami legalább akkora élmény volt a duónak, mint közönségüknek.

 

Mi van a sztárok bakancslistáján?

Valaki extrém helyzetekre, mások szakmai elismerésre vágynak, a legtöbben pedig legszívesebben bejárnánk az egész világot. Hazánk sztárjai népszerűek, sikeresek, de kívánságaikkal ők sem fukarkodnak. Kiderítettük, vajon mi a rejtett álma Korda Györgynek és mi szerepel Szabados Ági listáján?

Kiss Rami versenyez!


szerző:
2018.05.15. 17:12
Kiss Rami versenyez!

A Reggeli háziasszonya egy olyan autóversenyen indult, ahol nem a gyorsaság számít. A 130 km-es távon az a cél, hogy 12 helyszínen minél több feladatot tudjanak megoldani a résztvevők.

Csak stílusosan: így viseld a retró cuccokat!

Ha úgy gondolták, hogy a válltömést és a trapéz nadrágot végleg elfelejthetik, akkor bizony tévedtek. A 90-es évek ismét a reneszánszukat élik. De mi az, ami cuki, és mi számít cikinek? A stílus útvesztőjében Holdampf Linda és Kaló Jennifer nyújt nekünk eligazítást.

A tavaszi divat rejtelmei

Voksán Virág és Rátkai Dávid megmutatta a Story Extra stábjának, hogyan legyünk trendik tavasszal.

 

Külföldön híres magyar slágerek!

Ezek azok a magyar dalok, amelyek a tengerentúlon is sikereket értek el.

 

Sztárom a párom


szerző:
2018.03.12. 16:50
Sztárom a párom

Vannak sztárok, akik társkereső oldalon, mások saját koncertjükön vagy épp egy masszázs alkalmával leltek rá az igaz szerelemre. Olyan magyar sztárokat kutattunk fel, akik “hétköznapi” emberek oldalán találták meg a boldogságot.

 

Színpadon lenni bizony néha veszélyes üzem!

Van, aki egy színpadi szerep kedvéért, míg mások a koncert élmény fokozásáért feszegetik határaikat, kockáztatva ezzel saját testi épségüket. A technika ördöge és a figyelmetlenség néha vicces, máskor inkább ijesztő színpadi baleseteket produkál.

Ilyen volt Végvári Ádám ázsiai körútja

Végvári Ádám és felesége két hetes álomutazáson felfedezték Szingapúrt és Malajziát. Találkoztak kígyókkal, majmokkal, de meséltek nekünk a távol-keleti különös szokásokról és ízekről is.

 

A lányok az apjukra ütnek?

A színpadon határozott frontemberek, de magánéletükben lányaik miatt kenyérre lehet őket kenni. De vajon mennyire határozza meg az apai minta a lányok szakmai beállítottságát vagy a későbbi párválasztást? A válaszkeresésben Kóbor János és Végvári Ádám volt segítségünkre.

Sztárok, akik rablás áldozataivá váltak

Lajsz András, Kobór János és Kefír rablás áldozatai voltak. Ijesztő és felkavaró történeteket osztottak meg velünk.

Ellopták az Omega dalát?

Kóbor János szerint nem lopták el az Omega dalát, csak elfelejtettek intézkedni. Reméli, peren kívül megállapodnak.

Sztárok, akik javukra fordították látványosan furcsa testrészeiket

Sztárok, akik nem törődnek furcsa és jellegzetes testjegyeikkel. Sőt, előnyt kovácsolnak belőlük. Cinthya Dictator foga, Kiszel Tünde szemöldöke és Geronazzo Maria arca is a terítékre kerül.

 

Soulwave: mennyei magaslatok a Cometen

Komoly fiatalemberek, akik már nem a rock életforma szerint élnek – állítják magukról a Soulwave tagjai, de így is egyre több rajongót gyűjtenek maguk köré. A fiúk a Comet legjobb dal kategóriájában szállhatnak ringbe, ennek kapcsán magukról és zenekari élményeikről meséltek nekünk.

 

Újranéztük az X-Faktor legjobb pillanatait

Szombaton végre kiderül, ki nyeri meg a 2017-es X-Faktort. A hatalmas finálé előtt most a mentorokkal és versenyzőikkel elevenítjük fel a legjobb pillanatokat.

Győzike felháborodva és értetlenül áll a történtek előtt

Gáspár Győző bútorait nyílt árverésre bocsájtja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, hatalmas adótartozásra hivatkozva. Győzike felháborodva és értetlenül áll a történtek előtt.

Weisz Fanni és párja Olaszországban romantikáztak

A modell és párja nem csak az olasz konyha remekeit próbálták ki. Szerelmüket egy helyi szokással is megpecsételték. Verona utcáin andalogva pedig azt is elmesélték, mikorra tervezik kimondani a boldogító igent.

Alföldi, a galériavezető!

Alföldi Róbert, rendező legújabb rendezésén és egy nem mindennapi kiállításon járt a Story Extra stábja.

Az improvizáció nagymesterei!

Visszatér a Beugró, a rögtönzős színpadi játék. Rudolf Péteréknek nagyon hiányzott már a műsor - de kik csatlakoznak hozzájuk?

Látnod kell a legújabb őszi sminkdivatot!

Az őszi sminkdivat útvesztőiben egy igazi nemzetközi mester igazított el minket - de magyar sztárok is felfedték praktikáikat.

Milyen közös projekten dolgozik ByeAlex és Gáspár Laci?

Őszinte és mély barátságáról számolt be az X-Faktor két mentora, ByeAlex és Gáspár Laci. A két zenész most egy közös projekten dolgozik, amelyről eddig még sehol nem beszéltek. A mentorok, most kivételt tettek a Story Extra stábjával és megmutatták, min munkálkodtak az elmúlt hetekben.

Az állatokért álltak a kamera elé

Nem mindennapi képek készültek, ugyanis állatbőrbe bújtak a magyar hírességek, akik így kampányolnak az állatok védelméért.

A szélsőséges érzelmeké volt a főszerep a szombati X-Faktorban!

Az egyik mentor elsírta magát egy produkció hallatán a szombati X-Faktorban - na nem biztos, hogy örömében. Az előválogatók ugyan véget értek, de a tábor előtt összeszedtük az elmúlt adás legjobb pillanatait.

Megdöbbentő karakterek bukkantak fel az X-Faktorban

Az X-Faktor talán eddigi legsokszínűbb adása volt a szombati. Merész és magukat picit túlértékelő versenyzőkkel rajtolt a mezőny. Bár a korábbi adásokban azt ígérték a mentorok, hogy kíméletesek lesznek a kevésbé tehetséges indulókkal, sokszor továbbra is hangot adtak csípős véleményüknek.

Ijesztő rajongás: hol a határ?

Hol a határ?  Elvakult rajongók ijesztő közeledését több magyar sztár is átélte már. De mi volt a legbizarrabb közeledés? Bíró Icának, Dobó Áginak, Kefirnek és Hevesi Tamásnak is van megdöbbentő sztorija

Hová tűnt ByeAlex?

Az X-Faktor második adásához közelítve felidéztük a korábbi évadok nagy balhéit - de talán még ezeken is túltesz ByeAlex eltűnése.

Megférhet-e egy testben a vagány energiabomba és a törékeny nő?

Eltérő szerepek! A színpadon féktelenül tombolnak, máskor viszont csendesen visszahúzódnak a rock dívák. Milyen az igazi énje Pásztor Annának és Keresztes Ildikónak?

 

Hazai sztárok és az UFO-k kapcsolata

Bíró Icának, Pataky Attilának és Hevesi Tamásnak ugyanaz az álláspontja: van élet a földön kívül. Mindhárman tapasztaltak már megmagyarázhatatlan jelenségeket, fényeket, vagy azonosítatlan repülő tárgyakat láttak. Sőt, egyikük átprogramozott emberekkel is találkozott már.

Rami a Reggeliben!


szerző:
2017.09.05. 17:20
Rami a Reggeliben!

Kiss Ramóna a Reggeli új műsorvezetője, a nagy bejelentés után faggatta ki a Story Extra stábja az új kihívásról.

Szórakozni pénz nélkül? Cinthya Dictatort kihívás elé állítottuk!

Mi most bebizonyítjuk, hogy lehetséges. Cinthya Dictator már évek óta a fesztiválozás költséghatékony módját választja és most egy kihívás elé állítottuk: vészelje át cserekereskedelemmel az egész napot. Furfangos praktikák és pénztárca kímélő módszerek következnek, és a nádszálvékony Cinthya azt is elárulta nekünk, hogy miket eszik egy nap...

Mandoki Soulmates: együtt ünnepelték a negyedévszázadot a Szigettel

Leslie Mandokit Lionel Richie tanította meg pelenkázni, lánya pedig Michael Jacksonnál nyaralt. Több, mint 35 Grammy-díj, számos arany és platinalemez tulajdonosa töltötte meg a színpadot a 25 éves Sziget előestéjén.

Ki tartja Gáspár Győzőben a lelket?

A sok stressz miatt Gáspár Győző tizenöt kilót fogyott. De ki tartja benne a lelket?

Út a családalapításig: Niki Belucci őszintén

Hatalmas akaraterőről tett tanúbizonyságot Niki Belucci. Három vetélés után sem adta fel, hogy egyszer majd anyává válik. A lemezlovas pocakja már gömbölyödik, és tabuk nélkül mesél félelmeiről, a lelki megpróbáltatásokról és a hosszú útról, amit a családalapítás érdekében kellett bejárnia.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való