KERESÉS search-close

"Gosztonyi Zsolt" szerzővel ellátott tartalmak

Gosztonyi Zsolt

Gosztonyi Zsolt által létrehozott tartalmak (100):

Gosztonyi Zsolt társszerzői:
Nagy Ervint lenyűgözte Balázs belőtt haja!

A Fókusz stábja benézett a nyomozók öltözőjében, ahol Nagy Ervin épp Sebestyén Balázs belőtt haját csodálta. Csobot Adél, akinek nagy kedvence volt az előző évadban a Robot, nagyon örül, hogy most kivételesen Ervin mellett ülhet.

Mit szólnak az Álarcos Énekesek a nyomozók eddigi baklövéseihez?

Az Álarcos énekes stúdiójában konkrétan mindenki állva ünnepelte a Banánt. Vérprofi énekes, vagy színész viselheti a vicces jelmezt? A nyomozók a Babáért is rajonganak és talán a Béka combját sem engedik még el egy darabig! A Fókusz stábja pedig kifaggatta az álarcosokat: mit szólnak a nyomozók eddigi baklövéseihez, és hogyan készülnek a mai fellépésükre?

A Robot, azaz Nagy Ervin helyettesíti Gáspár Lacit: mit szól ehhez Bence?

Gáspár Laci a múlt héten hatalmasat alakított Mr T-re hasonlító öltözékével, akit a nézők most két hétig nem láthatnak a képernyőn, ugyanis koronavírus-fertőzése miatt otthon kellett maradnia karanténban. Most Nagy Ervin ül be a helyére. A színpadon pedig itt lesz újra a Banán, a Tigris, a Maki, a Dinó, a Baba, a Béka és az Elefánt. Egyvalakinek közülük pedig le kell vennie az álarcát!

Új álarcosok, vadonatúj produkciókkal: bajban vannak a nyomozók?

A nyomozók szerint nagyon jól sikerültek az új álarcok, hiszen egyre nehezebb kitalálni, hogy ki lehet a maszk mögött? A riportban azt is visszanézzük, hogy melyik előadás után maradt mindenkinek tátva a szája!

Béres Alexandra megtévesztette Sebestyén Balázséket, sokan azt hitték, férfit rejt az álarc!

A világ- és Európa-bajnok, Béres Alexandra mozgásával és talán hangjával is annyira megtévesztette a zsűrit, hogy volt, aki azt hitte férfit rejt az álarc. Na de mit szól ehhez a szexi cica jelmezbe bújt fitneszkirálynő?

Ha neked is van tipped, küldd el az RTL24 applikációban vagy SMS-ben!

Az Álarcos énekes vasárnapi adásában már tippelhettek az RTL24 applikációban, hogy egyetértenek-e valamelyik nyomozóval. Hétfő óta pedig SMS-ben el tudják küldeni a saját tippjeiket a 06-30-55-55-444-es telefonszámra, a karakter neve és a valós személy neve kombinációval. Csütörtökön az összesítés után újra nyitják az applikációban a tippelési felületet a nézők TOP3 tippjével Álarconként. Az pedig, hogy a nyomozók milyen tippekkel állnak elő a következő adásban, amelyben ismét színpadon lesz a Banán, a Tigris, a Maki, a Dinó, a Baba, a Béka és az Elefánt, kiderül vasárnap este az RTL Klubon!

Exkluzív interjú Dan Brownnal!

A Da Vinci-kód, az Angyalok és Démonok, vagy a Budapesten is forgatott Inferno. Három mozis kasszasiker, mindegyikük Dan Brown egy-egy könyvéből készült. Ő a világ egyik legismertebb és legsikeresebb írója, köteteit 57 nyelvre fordították le és többszáz millió példányban keltek el. Most életében először egy mesekönyvet írt, amihez az illusztrációkat egy magyar hölgy, Bátori Zsuzsanna készítette el. Dan Brown Magyarországon csak a Fókusznak adott skype-interjút, New Hampshire-i birtokának könyvtárszobájából jelentkezett be.

Béres Alexandrának csak a húga és a férje tudott arról, hogy Álarcos Énekes lesz!

Hogyan bírta ki Béres Alexandra, hogy nem beszélhet arról, hogy az Álarcos Énekesben szerepel? Olyan tipp is született a nyomozóktól, hogy férfit rejt a jelmeze. Mit szólt ehhez a fitnesz világbajnok?

Bemutatkoznak az Álarcos énekes legújabb adásának jelmezei!

Az első adásban nyolc titokzatos karakterrel ismerkedhettek meg, hónapokon keresztül készülnek ezek a jelmezek, sőt még egy 3D-s nyomtatót is bevetettek ehhez. A mai showban vadiúj jelmezeket láthatnak és interjút készítettünk egy cicával, egy elefánttal és egy bikával is!

Istenes Bence az első pillanatban leizzasztotta Fluor

Nagy meglepetés az Álarcos énekes második évadának első adásában: a Süti lepleződött le, a maszk alatt pedig Fluor Tomi volt. Arra egyetlen nyomozó sem jött rá, hogy a Wellhello egyik tagja van a jelmezben. Csak a műsorvezetőnek, Istenes Bencének volt jó a tippje. A Süti leleplezésén túl is tele volt meglepetéssel a múlt heti Álarcos énekes. Rajta kívül még 7 maszk mutatkozott be egy-egy produkcióval.

Újra tippelhetnek az Álarcos énekes karaktereire az RTL24 applikációban!

Döntsék el, hogy egyetértenek-e a nyomozókkal, vagy inkább a műsor nézőinek tippjei a jobbak? A Baba például a nyomozók szerint Kocsis Tibort vagy Pintér Tibort is rejtheti, de volt olyan néző, aki arra tippelt, hogy akár Wolf Kati lehet a jelmezben. Mostantól újra elmondhatják véleményüket az álarcok alatt lévő szereplőkről szombat estig a Fókusz Plusz végéig.

Új évad, új sztárok és egy új nyomozó: ma este jön az Álarcos énekes 2. évada!

Egyebek mellett ezt ígéri az Álarcos Énekes ma este kezdődő második évada. De még mielőtt rátérnénk az új adásra, elevenítsük fel az első évad leleplezéseit!

Így készül a show-ra a Kaktusz, a Tigris, a Béka és az Egér!

A mai adásban szereplő új álarcos énekesek már napok óta próbálnak. Az Egér jelmeze is – csakúgy, mint a Kaktuszé – teljesen magyar fejlesztés. Az új maszkok és a bennük rejtőzködő új sztárok mellett egy új nyomozó is csatlakozott a műsorhoz. Hargitai Beának nyomozótársai is nagyon örültek, Gáspár Laci szerint nagyon izgalmas, hogy teljesen más lesz így a nyomozó csapat lüktetése. Azt viszont Laci sem gondolta, hogy egyelőre az első két adás felvételén vehet csak részt.

Megmutatjuk, hogyan születnek az Álarcos énekes különleges jelmezei

Már csak egy nap és indul az Álarcos énekes második évada! Hetek óta készülnek az új adásokra az RTL Klub nagystúdiójában. Újra fel kellett építeni a gigantikus díszletet, benne azzal a két hatalmas fejjel, amelyből a műsorvezető, Istenes Bence és a beöltözött hírességek jönnek ki produkcióik előtt. Az Álarcos énekes készítői azt ígérik, meglepetésekben most sem lesz hiány, hat vadonatúj jelmezt is láthatnak vasárnap 19:00-kor az RTL Klubon.

Ruszó Tibi latinosabb oldalát villantja meg legújabb videoklipjében

A balatoni nyár életérzését adja át Ruszó Tibi legújabb dala! Az X-Faktor legutóbbi győztesének eddig főleg a lírai oldalát ismerhettük meg, most azonban úgy gondolta, a latinosabb énjét is bemutatja.

Gáspár Laci is elkapta a koronavírust: házi karanténból küldött a Fókusznak videót!

Gáspár Laci egy tesztből tudta meg, hogy fertőzött, mivel semmi különöset nem érzett magán. Szigorú otthoni karanténba került, még a családjával sem találkozik a házban. Onnan küldött videót a Fókusz stábjának. A riportból az is kiderül, hogyan befolyásolja most ez az Álarcos Énekes műsorának forgatásait?

Az Álarcos énekes eddigi legnagyobb jelmezét sikerült mikrofonvégre kapnunk

Már javában zajlanak az Álarcos énekes próbái az RTL Klub nagystúdiójában. Az már az előzetesekből kiderült, hogy most vasárnap többek közt az Egér, a Kaktusz, a Béka vagy a Tigris is színpadra lép. Közülük kettőt sikerült is mikrofonvégre kapnunk.

Csehországban és Szlovákiában is igazi szexszimbólumnak számít a Hab főszereplője

Az év legédesebb vígjátékának a főszerepét Kerekes Vica játsza, aki csak úgy mentheti meg imádott cukrászdáját a csőd szélétől, hogy a többmilliós vállalkozási támogatásért egy gyereket és egy férjet kell felmutatnia, itt kezdődnek a vígjáték bonyodalmai. Na de ki ez az angyali mosolyú színésznő, aki öt nyelven beszél és igazi szexszimbólumnak számít?

Így készülnek a nyomozók és a műsorvezető az Álarcos énekes első adására!

Grandiózus díszlet, látványos jelmezek, egyre profibb nyomozók és a műsorvezető, aki a nagy bevonulások mestere. Megmutatjuk, hogyan készülnek a kulisszák mögött az Álarcos énekes első adására. Istenes Bence és a detektív csapat is készen áll már a startra!

Hogyan készülnek az Álarcos Énekes maszkjai?

Hónapok óta zajlik a munka egy fővárosi műhelyben. Az Álarcos Énekes jelmeztervezője kollégáival együtt dolgozik a műsor vadonatúj jelmezein. Megy a szabás, varrás, díszítés, de még egy háromdimenziós nyomtatót is bevetettek, hogy egy-egy maszk még élethűbben nézzen ki.

Leleplezzük az Álarcos énekes új nyomozóját!

Jöjjön a várva várt pillanat! Megtudhatod ki lesz az Álarcos énekes második szériájának új nyomozója! Az ő érkezésével így már teljes az új nyomozógárda. Hogy miként működik együtt a két férfi-két nő felállás, kiderül vasárnap este 19:00-től az RTL Klubon!

Újabb nyom az Álarcos Énekes negyedik nyomozója után!

Azt már lehetett tudni róla eddig, hogy nagyon magas az IQ-ja, szeret enni és főzni, az egészség a legfontosabb számára, soha nem késik, szeret táncolni-csak nem tud, nagyon babonás és már volt jósnőnél, soha nem napozik, szeret költekezni és sokat alkudozik, csak vizet és teát iszik, élt az Egyesült Államokban, nagyon érzékeny és naponta sír. Most pedig azt is eláruljuk róla, hogy Szegeden született. Az, hogy kiről van szó, azaz ki ül be Csobot Adél, Gáspár Laci, és Sebestyén Balázs mellé hétfő este a Fókuszban kiderül!

A Halászbástyánál tartottak flashmobot a magyar zenészek

Budapest egyik legnépszerűbb turistalátványosságánál, a Halászbástyánál gyülekeztek a népszerű magyar zenészek és az énekesek. Azért érkeztek ide, hogy egy figyelemfelhívó flashmobot, azaz villámcsődületet tartsanak. Arra akarták felhívni a figyelmet, hogy minél többen jöjjenek a látványossághoz és gyönyörködjenek a nem mindennapi látványban.

A Youtube magyar fenegyereke is kíváncsi lesz rá, hogy ki van a maszk mögött!

Dancsó Péterről, az Álarcos énekes első évadának nyomozójáról tudjuk, hogy idén már nem nyomoz, viszont Önök találgathatnak, hogy ki lesz az új nyomozó. Ezeket már tudni lehet: szeret főzni és enni, nagyon magas az EQ-ja, és sosem késik!

Álarcos Énekes: Új évad, új sztárok és egy új nyomozó

Új évad, új sztárok és egy új nyomozó, egyebek mellett ezt ígéri az Álarcos Énekes hamarosan érkező második évada. Hogy ki lehet a legboldogabb az Álarcos Énekes második évadában – nos erre már nem sokat kell várni, hiszen már csak alig három hét és elkezdődik a versengés!

1993 óta először maradt el a Sziget Fesztivál

Kedden ért volna véget az idei Sziget Fesztivál. Több tízezer fesztiválozó költözik ki ilyenkor a Szabadság Szigetéről. Most viszont a koronavírus-járvány miatt a fesztivál történetében, 1993 óta először elmaradt a Sziget. Így a partizók helyett most biciklizők, kutyát sétáltatók járnak errefelé a csöndes kánikulában.

Beindult a munka az Origo Filmstúdióban, újra világsztárok lepték el Budapestet!

Mostantól ismét kiszúrhatjuk Jason Momoát, Oscar Isaac-et, vagy Timothy Chalamet Budapest utcáin. A Dűne című film sztárjai ugyanis visszatértek Magyarországra, hogy az amerikai stábbal együtt plusz jeleneteket forgassanak az 1984-es sci-fi új változatához. Az Origo filmstúdióban márciusban állt le a munka a koronavírus-járvány miatt és csak most térhettek vissza az amerikai filmesek. Egyelőre a Dűne és egy másik produkció, a két balettozó fiatal lány pályáját bemutató Birds of Paradise forog. Persze a stábtagoknak, köztük a szupersztár színészeknek is alá kell vetniük magukat koronavírusteszteknek.

Meghalt egy rab a sátoraljaújhelyi börtönben, emberölés miatt nyomoznak

Intézkedés közben meghalt egy rab a sátoraljaújhelyi börtönben – az ügyészség emberölés miatt nyomoz. A férfi családja pedig nem érti mi történhetett, hiszen a férfi jövőre szabadult volna. Elsősorban lopásért és hasonló bűncselekményekért ült már évek óta. A Büntetés Végrehajtás Országos Parancsnoksága szerint, a férfi őrjöngött, miközben intézkedtek vele szemben, aztán elvesztette az eszméletét és nem tudták újraéleszteni.

A Fókuszban megszólal az a férfi, aki napokig volt élet-halál között koronavírus-fertőzés miatt

A tizenhét napból, amit lélegeztetőgépen töltött szinte semmire sem emlékszik. Az ötvenkét éves férfi, aki a koronavírus-fertőzés miatt napokig volt élet-halál között most mindenkinek köszöni, aki szerte a világban imádkozott érte. Sokat fogyott, még mindig érzi, hogy nincs a régi formában, de fontosnak tartja, hogy elmondja mi történt vele.

Mégsem tartja meg koncertjét az Apostol együttes

"Az augusztus 28-i koncertet hosszú huzavona után, keserves kínok között megszülve úgy döntöttük, hogy áthelyezzük egy másik dátumra." Így jelentette be az Apostol együttes egyik tagja, Meződi József a Facebookon, hogy mégsem tartják meg augusztus végén a zenekar fennállásának 50. évét ünneplő koncertet idén a Budapest Sportarénában. A koncert időpontját a koronavírus-járvány miatt egyszer már módosítani kellett májusról augusztusra, de az új dátumon is sokan csodálkoztak, hiszen a kormány augusztus 15 után sem engedélyez olyan zenés-táncos rendezvényeket, amelyeken 500 főnél többen lennének.

Milliók nézték a virtuális fesztivált

Több millióan nézték a hétvégén az interneten a világ legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljának, a Tomorrowlandnek a digitális változatát. Mivel idén ez a fesztivál is elmaradt, a szervezők az elmúlt hónapokban lenyűgöző, háromdimenziós számítógépes animációkkal hoztak létre egy virtuális szigeten 8 színpadot, ezeken több mint 80-an léptek fel. Köztük voltak a világ legnépszerűbb dj-i, Martin Garrix, Dimitri Vegas és Like Mike, David Guetta vagy Paul Kalkbrenner is. Látványos show-t adott elő a várandós Katy Perry is, ő egy hőlégballonnal érkezett a nagyszínpadra.

Sztárdömping a Pesti balhé premierjén

A koronavírus-járvány miatt majdnem öt hónapja nem volt díszbemutató a legnagyobb fővárosi moziban. A veszélyhelyzet feloldása után pedig most kerül előszőr új magyar film a filmszínházakba: mégpedig a Pesti balhé. Jöttek is sorra az ismert emberek, akik kíváncsiak voltak az akció-vígjátékra. Ott volt többek közt Deák Kristóf Oscar-díjas rendező, Cinthya Dictator és párja Molnár Tamás is. Persze a legnagyobb figyelmet a Pesti balhé szereplői és alkotói kapták.

Így készült a Pesti balhé!

Izgalmas kikapcsolódásra számíthat, aki jövő héttől beül a mozikba a Pesti balhé c. filmre. A fővárost fenekestül felforgatja az öt jóbarát aki megpróbál visszalopni egy festményt oda ahová való, csakhogy nem várt akadályokba ütköznek és hatalmas balhéba keverik magukat.

Tünde az első roma Nyírvasváriban, aki diplomát szerzett

Tünde Nyírbátorba járt gimnáziumba, ahol a 602 diák között ő volt az egyedüli roma. Sokszor bántották származása miatt, de ennek ellenére ő tudatosan készült az egyetemre. Habár először rosszul sikerült az érettségije, a kezdeti kudarc ellenére nem adta fel.

Lehet még fesztivál augusztus 15-e után Magyarországon?

A Strand, a BMyLake, az EFOTT vagy a Balaton Piknik - többek közt ezek azok az fesztiválok, amelyeket augusztus 15-e után megrendeznek, elvileg. Múlt csütörtökön ugyanis kiderült: egyáltalán nem biztos, hogy feloldják a nagykoncertekre és fesztiválokra vonatkozó korlátozást jövő hónap közepén. Erről csak július végén lesz hivatalos döntés. Focimeccset viszont már lehet tartani közönség előtt.

Mennyit lehet ma keresni youtuberként?

A youtuberek és az influencerek mára már az életünk részévé váltak. Óriási pénzek vannak abban, ha valaki egy bizonyos termékről készít videót, vagy posztol az Instagramon. A friss adatok szerint a világsztárok közül The Rock azaz a Szikla rendelkezik a legtöbb, 190 millió követővel az Instán és egy posztért, amiben esetleg valamit reklámoz, 1 millió 15 ezer dollárt, azaz több mint 350 millió forintot kap. Mögötte Kylie Jenner, Cristiano Ronaldo, Kim Kardashian és Ariana Grande állnak. Sokan azt hiszik, hogy nagyon könnyű egy-egy videót elkészíteniük a youtube-ereknek. Gyakran azonban ez nincs így.

Eltűnt Naya Rivera, a Glee sztárja

Naya Rivera-t egy dél-kaliforniai tónál látták utoljára. Négyéves, Josey Dorsey nevű kisfiával együtt bérelt egy csónakot, majd úszni mentek a Piru tóra. A kisfiú annyit elmondott a hatóságoknak, hogy anyjával együtt mentek úszni, ő visszamászott a csónakban, anyja viszont nem. A kisfiún volt mentőmellény, egy másikat pedig találtak mellette a csónakban. A rendőrök azt gyanítják, a Glee sztárja belefulladt a vízbe. Autóját megtalálták a parkolóban, táskáját, benne irataival pedig a csónakban.  Naya Rivera 113 epizódban játszotta Santana-t a pompomlányt a 2009-től 2015-ig tartó Glee - Sztárok leszünk! című sorozatban.

68 évesen hunyt el a világ legidősebb sziámi ikerpárja

Ronnie és Donnie Galyon volt a világ legidősebb élő sziámi ikerpárja. A hasuknál összenőtt férfiak a múlt hétvégén hunytak el Ohio államban 68 éves korukban.

Psycho: 60 színésznővel forgatja újra egy magyar filmrendező a horrort

Alfred Hitchcock horrorklasszikusa pont idén 60 éves, ebből az alkalomból támadt egy magyar filmrendezőnek az az ötlete, hogy 60 magyar színésznővel újraforgatja a Psycho részletét, pont 60 snittben.

Átjáróház: újra forog a magyar film

Madarász István a Nemzeti Filmintézet által támogatott alkotása az első magyar film, ami a koronavírus-járvány veszélyhelyzete után ismét elkezdhetett forogni. Szigorú előírásokat azonban most is betartanak. Az Átjáróház két főszereplője a Bátrak földjéből is ismert Bárnai Péter és a Katona József Színház színésznője, Rujder Vivien, de játszik még benne többek közt Kulka János és Kútvölgyi Erzsébet is.

Hatmillió dollárért kelt el Cobain gitára

Hatmillió dollárért, azaz több mint másfél milliárd forintért kelt el a Nirvana egykori frontemberének egyik gitárja, amelyen halála előtt néhány hónappal játszott az amerikai Music Television zenetéve Unplugged című műsorában 1993-ban.

Szexuális zaklatással vádolta meg egy nő Justin Biebert a Twitteren

A még szombaton megírt bejegyzésben egy Danielle nevű nő azt állítja, hogy 21 éves volt, amikor Austinban találkozott az akkor 20 éves énekessel, majd Bieber meghívta őt és a barátait a Four Seasons hotelbe, ahol egy külön szobában zaklatni kezdte őt. A nő azóta törölte a posztját.

Isten éltessen Vilmos herceg és Meryl Streep!

Vilmos herceg idén duplán örülhetett, hiszen nemcsak 38. születésnapját ünnepelhette meg tegnap, de apák napja is épp erre a napra esett. De nemcsak Vilmos herceg szülinapozhat, hanem Meryl Streep is. A háromszoros Oscar-, és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő ugyanis hétfőn 71 éves.

Így ünnepelték az Apák napját a magyar hírességek

Varga Izabella saját és gyermekei apájáról is posztolt egy-egy fotót. Megemlékezett „Apáról”, azaz Lovasi Andrásról Földes Eszter színésznő, Caramel felesége, és Cooky gyermekeinek anyja is. Cuki babás képet posztolt Linczényi Márk és Rácz Gergő, vicces fotót Kocsis Tibó, de láthattuk Kiszel Tünde és Cinthia Dictator édesapját is.

Örömhír: Mutina Áginak és Bernek Péternek kisbabája lesz!

Két fotóval jelentette be a sportolópár a közösségi médiában, hogy babát várnak. Mindegyiken mutatják az ultrahang-felvételt, amely nemrég készült a kicsiről. A rövidpályás világ- és többszörös Európa-bajnok úszó, Bernek Péter és felesége, a szintén Európa-bajnok, de 7 éve visszavonult, szintén úszó Mutina Ágnes már rendszeresen olvasgatja a baba-magazinokat. Izgatottan várják első gyermekük decemberi születését, Ágnes már a 14. hétben van. Azt, hogy terhes, éppen Péter születésnapja előtt tudták meg.

Sztárok és politikusok is üzentek az idei végzősöknek

A volt amerikai elnök is üzent a végzősöknek, hogy nem kell elfogadniuk a jelenlegi világot, de tehetnek azért, hogy más legyen. Soha nem volt még ilyan ballagási ünnepség a világon - és nem is hitték, hogy lesz - amit százmilliók néztek az interneten és a legnagyobb sztárok szóltak a fiatalokhoz. A legfontosabb és legaktuálisabb történések miatt Lady Gaga még a beszédét is átírta.

Itt az új lemeze Lady Gagának! - exkluzív beszélgetés az énekesnővel

Itt az új lemeze Lady Gagának! A hatodik albuma, a Chromatica egy színes pop és táncegyveleg, amely biztosan minden Gaga-rajongót felpörget és boldoggá tesz. Az énekesnővel kiadója rögtön a lemez befejezése után készített interjút. Ezt az exkluzív beszélgetést csak a Fókuszban láthatják.

A Fókusz riporterétől tudta meg Opitz Barbi, hogy meghalt egykori versenytársa

Opitz Barbi megrendülten emlékezett Petics Kristófra. Az énekesnő a Fókusz riporterétől tudta meg, hogy meghalt egykori X-Faktoros versenytársa.  Újfehértón vasárnap virradóra találták meg holtan egy tóban Petics Kristófot.

Jason DeRulo megkísérelte fúróval enni a csöves kukoricát...

Jason DeRulo is kipróbálta az egyik legismertebb internetes kihívást, a fúrófejes kukoricaevést. Erről Instagram oldalára is feltett egy videót. Az énekes megkísérelte fúróval enni a csöves kukoricát.

Már majdnem teljesen felgyógyult tavaly szeptemberi autóbalesetéből Kevin Hart

Már majdnem teljesen felgyógyult tavaly szeptemberi autóbalesetéből Kevin Hart. A Központi Hírszerzés vagy a Jumanji-filmek sztárjának veterán autója akkor megfarolt egy kanyarban, letért az útról, többször megpördült és az út melletti árokba zuhant Malibuban.  A becsapódás miatt több helyen eltört a gerince.

Hatodszorra is apa lesz Jude Law

Hatodszorra is apa lesz Jude Law! A színészt és feleségét, Phillipa Coan-t, néhány napja kapták lencsevégre a lesifotósok gömbölyödő hasával. A 47 éves Jude Law és neje tavaly házasodtak össze. Igaz, hogy hivatalosan még nem erősítették meg az örömhírt, ám a színész januárban már több lapnak is nyilatkozott arról, hogy szeretne ismét apai örömök elé nézni.

II. Erzsébet lovaggá üti a brit egészségügynek gyűjtő 100 éves veteránt

"Még mindig Tom Moore vagyok, persze a Sir Thomas jól hangzik, de legbelül bennem semmi sem változott." Ezt mondta Tom Moore százados, amikor megtudta, hogy II. Erzsébet királynő soron kívül lovaggá üti. Moore még áprilisban, századik születésnapja előtt százszor körbesétálta házának kertjét, naponta tíz kört tett meg járókeretével egy 25 méter kerületű területen. Emellett azt kérte, hogy aki teheti, adományokkal támogassa a brit állami egészségügyi szolgálat harcát a koronavírussal szemben. Azt álmában sem gondolta, hogy az eredeti, ezer fontos cél helyett végül csaknem 40 millió fontot, azaz több mint 15 milliárd forintot sikerül összegyűjtenie. Az adományozók között ott volt Vilmos herceg is.

Megan Fox házassága végleg zátonyra futott

Megan Fox házassága végleg zátonyra futott így a színésznő 10 év után válik férjétől, a Beverly Hills 90210 című sorozat sztárjától, Brian Austin Green-től.

Jön a baba sztárházaspárnál!

Első közös gyermekét várja a 45 éves Joaquin Phoenix és a 35 éves Rooney Mara.

Little Richardra emlékezünk

Nyolcvanhét évesen halt meg Little Richard, aki 1986 óta a Rock and roll halhatatlanjai közé tartozott harminc millió eladott lemezzel. Az Illés együttes dalt írt róla, a Hungária együttes egyik slágerében is ő szerepel. Szikora Róberttel Los Angeles-ben léptek egy színpadra.

Exkluzív: Shaggy a karanténról és magyarországi élményeiről beszélt

Stinggel lépett fel Budapesten legutóbb, a világsztár Shaggy exkluzív interjút adott a Fókusznak. A zenész New York-i lakásából jelentkezett be, ott ragadt a járvány miatt, kislányai és felesége hetek óta várják őt haza Jamaicába.

Mikor mehetünk újra moziba?

Ma (május 5-én) van pont 50 napja, hogy bezártak a legnagyobb mozihálózat termei. A kormány döntésére várnak, hogy mikor fogadhatnak újra nézőket. Már most vannak olyan filmek, amelyeket a koronavírus-járvány terjedése miatt jóval később láthatnak a mozirajongók. Két hete lett volna a nagyrészben Budapesten forgatott Marvel-filmnek, a Fekete Özvegy-nek a premierje, ez azonban november elejére került át. Európában, Csehországban és Norvégiában nyitnak ki az elsők között a mozik. A cseheknél május 11-től maximum százan, a norvégoknál május 7-től pedig maximum 50-en ülhetnek be egy vetítésre.

Már csaknem 3 millióan fertőződtek meg koronavírussal világszerte

Lazítanak a kijárási korlátozáson május 4-től Olaszországban. Spanyolországban hat hét után először jöhettek ki a gyerekek az utcára. Litkey Farkas 13-szoros Kékszalag győztes magyar vitorlázó Andalúziában lakik onnan küldött helyzetjelentést. És Magyarországon már jól van a legfiatalabb koronavírus fertőzött, a másfél éves Dorina.

Újra apa lett a 70 éves Richard Gere!

A kisfiú a világsztár színésznek már a harmadik gyereke. Richard Gere-nek az előző kapcsolatából már van egy 20 éves fia, mostani feleségétől pedig 2018-ban született már egy gyereke, Alexander.

Ennyire cuki a kétéves Lajos herceg

Második születésnapját ünnepli a legkisebb brit herceg Lajos. Ebből az alkalomból a Kensington Palota több fotót is nyilvánosságra hozott róla: a felvételeket anyja, Katalin hercegné készítette. 

Szakított párjával Nádai Anikó

Nádai Anikó azt is elárulta az egyik magazinnak, hogy úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Bővebben nem akart beszélni a szakítás okairól, annyit azonban a hetilapnak elmondott: belátták, hogy más irányba halad az életük

Különleges kezdeményezés az egészségügyi dolgozókért

Pihentesd a dokit! Különleges kezdeményezés indult a legnagyobb közösségi portálon az élvonalban dolgozó egészségügyi alkalmazottakért. Bódis Nikolett, Berke Mónika és Kosztyu Andrea hozták létre azt a csoportot, amiben bárki felajánlhatja épp üresen álló lakását vagy apartmanját és első körben a COVID 19 fertőzöttekkel foglalkozó dolgozók jelentkezhetnek értük.

Így lepte meg Vastag Csaba az idős otthonok lakóit

Vastag Csaba énekes zenekarával a héten már három budapesti idősek otthonához látogatott el. Egy-egy rögtönzött koncerttel lepték meg az ott élőket és ápolókat, egy nyitott tetejű buszról zenéltek: Vastag Csaba a busz tetején állt a zenekarával, betartva a szabályokat, megfelelő távolságra egymástól.

Műtéten esett át Kim Dzsongun

Műtéten esett át Kim Dzsongun az amerikai és a dél-koreai média jelentései szerint, a CNN hírtelevízió pedig egy névtelenül nyilatkozó amerikai illetékesre hivatkozva azt jelentette, hogy az észak-koreai vezető komoly veszélyben van a meg nem nevezett beavatkozás után, és az Egyesült Államokban vizsgálják az ezzel kapcsolatos hírszerzési információkat. Hivatalos forrásból ezeket a híreket nem erősítették meg sem Washingtonban, sem Szöulban.

Aranytorkú ortopéd rezidens

John Lennon Imagine című dalát énekli Doktor Elvis Francois. A 34 éves, aranytorkú ortopéd rezidenst manapság az éneklő orvosként ismerik a tengerentúlon. A múlt héten adta ki első lemezét rajta négy dallal, az úgynevezett EP eladásából befolyt összeg teljes egészét a koronavírus elleni harcra fordítja.

Az RTL Most Pluszon folytatódik A Tanár

Vasvári tanár úr nem szeretné, ha bárki lemaradna A Tanár című sorozat 3. évadának új részeiről, ezért most az őt alakító Nagy Ervin egy videóüzenetet küldött a rajongóknak, amelyben arról beszél, hogy az évad az RTL Most Pluszon folytatódik, leghamarabb pedig ősszel kerül az RTL Klub képernyőjére vissza.

Koronavírus tesztjük eredményét várják a Liu testvérek

A rövidpályás gyorskorcsolya olimpiai és Európa-bajnok Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang már hetek óta nem látták egymást személyesen. Ők is házikaranténban vannak. Igaz, nem egyedül. Barátnőjükkel együtt vészelik át a veszélyhelyzet heteit, sőt mindkettőjüknek van egy-egy új háziállata is. Sándoron és Ádón is elvégezték a koronavírus-tesztet, abban reménykednek, hogy a negatív eredmények után elkezdhetik újra a közös edzéseket. 

A Fináléra a nyomozók is különlegesen készültek

Megmutatjuk, hogyan érkeztek Sebestyén Balázsék a szuper látványos stúdióba. Mielőtt a kulisszák mögé is bevinnénk önöket, idézzük fel, hogy hétről hétre kiktől köszöntünk el, milyen sorrendben leplezték le magukat a hírességek az Álarcos énekesben.

A három Finalista legkedvesebb pillanatai az Álarcos énekesben

Ki lesz a győztes? A Nyuszi, a Robot vagy a Krokodil? Ők hárman maradtak talpon, a négy nyomozó pedig még mindig a sötétben tapogatózik, egyikük kiléte felől csak ködös elképzeléseik vannak. A győzelem kapujában az a három Álarcos énekes toporog, aki képes volt fordulóról fordulóra zavarba hozni mindenkit - annyira újat, vagy mást mutatott, mint előzőleg. Ráadásul időközben a Robotba Csobot Adél lett szerelmes, a Nyuszi meg Bence fejét csavarta el. Egy szó, mint száz, most megmutatjuk, hogyan készül a végső bevetésre a Krokodil, akit legtöbbször Szabó Győzőnek vagy Árpa Attilának hittek, a Robot, aki a nyomozók szerint vagy Nagy Ervint vagy Pintér Tenyát rejti, és a Nyuszi, aki lehet Dér Heni is, meg Gallusz Niki is, vagy valaki más. 

A Kutya esett ki az Álarcos Énekes fináléja előtt

A Kutya énekével még a nyomozókat is megríkatta és Gáspár Laci nemcsak sírt, de spárgázott is miatta az Álarcos Énekesben. A színész Józan Laciról mindenki azt hitte profi énekes!

A Nyuszi, a Robot, a Krokodil és a Kutya száll harcba a döntőbe jutásért

A finálé előszobájában van az Álarcos énekes ma esti négy versenyzője. Egy biztos, mindegyikük nagyon izgul, hiszen tudják, produkciójukon sok múlik. Most elárulták nekünk, hogy készülnek az elődöntőre. 

Jógával, memóriabővítéssel és rengeteg gyakorlással készül a TOP5

Az Álarcos énekeseknek hétről-hétre a csúcsformájukat kell nyújtani: le kell nyűgözniük a stúdió közönségét, a nyomozóbrigádot és a tévék előtt ülő nézőket is. Ezúttal az elődöntőbe jutás a cél.

Az Álarcos énekes versenyzőinek jótanácsai karantén idejére

A Kutya abban reménykedik, hogy hamarosan újra találkozhat négylábú társaival a szabadban. A Fagyi arról beszélt, hogy most nagymamájára is különösen kell vigyáznia. A Robot tanácsokat is ad ahhoz, hogyan töltsük el az időt a kicsikkel otthon, a Krokodilnak pedig arra vannak tippjei, hogyan mozogjunk a négy fal között. A Nyuszi azokra is gondol, akik most különösen fontos munkát végeznek értünk.

Így készülnek az Álarcos énekes versenyzői a 7. showra!

A 7. show szinte már a finálé előszobája, aki itt toporog az már majdnem győztes. Na jó, azért még hatan vannak, ugye a nyuszi, aki, ha igaz, hogy hagyta magát Bencének megsimogatni, akkor mégsem Barabás Évi az. Aztán a robot, Adél rajongásának célszemélye színész és sportoló is lehet. A Polipról még mindig nem tudni száz százalékig, hogy fiú-e vagy lány, a hihetetlenül légies fagyi és könnyfakasztó kutya mellett még a Krokodil nagyon izgalmas. Melyik Szabó lehet ő Győző, vagy Simon, vagy nem is Szabó?

Istenes Bence és Csobot Adél Németországból üzentek

A Páva fölszállt, már csak hatan maradtak versenyben azután, hogy Hajas Lászlót három nyomozó is lebuktatta legutóbb. De, végre a vájt fülű Gáspár Lacinak is van egy találata. A 7. show-val folytatódik vasárnap este az Álarcos énekes, a hat még versenyben lévő karakter mutat be egy-egy vadonatúj produkciót. Az adást a műsorvezető, Istenes Bence és párja, az egyik nyomozó, Csobot Adél Németországban nézik majd, hiszen most ott töltik napjaikat. Onnan küldtek videóüzenetet.

Nagy Alexandra kutyája is segített a nyomozásban

Az Álarcos énekes online háttérműsorában ÉNB Lali és Szabó Zsófi minden szerdán az RTL Moston próbálják megfejteni, hogy kik lehetnek a maszkok mögött. Ezúttal egy kétéves chivava volt a segítségükre, akinek a gazdája nem más, mint a Barátok közt egyik sztárja, Nagy Alexandra.

Világsztár volt a Szörnyecske álarc mögött

Hatalmas volt a meglepődés és az öröm is az Álarcos énekes tegnap esti adásában. A leleplezéskor kiderült, hogy Dancsó Péter és Sebestyén Balázs jól tippeltek arra, kit rejtethet a maszk. Az is kiderült, hogy a Szörnyecskét megtestesítő személy csak kedvesének és menedzserének mondta el, hogy szerepelni fog a műsorban.

Dancsó Péternek már nyomozóbérencei is vannak

A Youtube magyar fenegyereke, akinél többen csak a Pamkutya internetes csatornájára iratkoztak fel Magyarországon. Dancsó Péter már 14 éve gyártja csaknem heti rendszerességgel videóit, korábban saját lakásában, most már belvárosi irodájában is készíti a klipeket. Mostanában az Álarcos énekes tölti ki legtöbb idejét. Munkahelyén is vannak már – ahogy ő fogalmaz – nyomozóbérencei.

Nyertesünk személyesen mondhatta el tippjeit a nyomozóknak

Nemcsak a nyomozók tippelnek hétről hétre az Álarcos énekesben, hanem a Fókusz nézői is találgathattak, hogy kiket rejtenek a maszkok. Közülük egyvalaki a héten találkozhatott a műsor stúdiójában a nyomozócsapattal. Katalin eddig minden adást látott, így nem volt nehéz dolga, jól ismerte a karaktereket.

Hogyan lehet titokban tartani az énekesek kilétét? Megmutatjuk!

Nemcsak a világ jelenleg legsikeresebb showműsor formátuma, hanem a legtitkosabb is. Olyan biztonsági intézkedéseket hoztak a műsor alkotói is az RTL Klub székházában, mint talán még soha. De, hogyan lehet ennyire titokban tartani az énekesek kilétét? Hogyan jutnak el az Álarcos énekesek otthonról a stúdióig úgy, hogy senki nem látja őket. Most megmutatjuk!

Szabó István új filmjének premierjével kezdődött a Magyar Mozgókép Szemle

Az Oscar-díjas Szabó István új filmjének, a Zárójelentésnek a premierjével kezdődött az idei Magyar Mozgókép Szemle. A szombatig tartó rendezvényre összesen 114 filmet neveztek az alkotók, ezekből az előzsűri által kiválasztott 59 filmet láthatja a közönség a Corvin moziban. A premierre eljött a Zárójelentés főszereplője, Klaus Maria Brandauer is, aki már nem először forgatott együtt Szabó Istvánnal.

A Zárójelentés nyitotta a Magyar Mozgókép Szemlét

Mától 114 filmet lehet megnézni a budapesti Corvin moziban: az alkotások közül 59 esélyes idén a magyar filmdíjra. A Magyar Mozgókép Szemlét Szabó István új filmjének, a Zárójelentésnek a premierje nyitotta kedden este: a bemutatóra eljött az Oscar-jelölt és Arany Glóbusz-díjas főszereplő, Klaus Maria Brandauer is.

Az Unikornis titka


szerző:
2020.02.24. 19:55
Az Unikornis titka

Hiába gondolt a fél ország Tenyára, vagyis Pintér Tiborra, az Álarcos énekesben Kökény Attila leleplezése sokkolta a nézőket. A műrepülő világbajnok Bessenyei Péter hívei is örülhettek vagy szomorkodhattak, az Unikornis ugyanis a 44 éves énekes volt. Kökény Attila nem bánta, hogy az Unikornis elnyelte minden „kökénységét”, sőt, szándékosan is tévútra próbálta vezetni a nyomozókat. 

Adél a hangulatért, Sebestyén Balázs a jelmezekért is imádja az Álarcos énekest!

A holnapi adásban öt versenyző: a Nyuszi, a Szörnyecske, a Páva, az Unikornis, és a Fagyi lép fel. Közülük egyvalaki ismét leveszi a maszkját az adás végén. A nyomozók már segítséget is igénybe vettek, Sebestyén péládul egy távcsövet is kapott. Kérdés persze, hogy mekkora segítség lesz a messzelátó számára, szerinte a jelmezek is olyan profik, hogy szinte lehetetlen rájönni, kik vannak bennük.

Kulisszák mögött: a cseh és a szlovák Álarcos énekest is az RTL stúdiójában forgatják

Az Álarcos énekes jelenleg a világ legsikeresebb showműsor formátuma. 50 ország tévés piacára adta el a dél-koreai jogtulajdonos. Már a harmadik adást láthatják vasárnap este az RTL Klubon. Most pedig azt is megmutatjuk, mi zajlik a stúdióban akkor, ha nem a magyar stáb dolgozik ott. Az elmúlt napokban sokszor lehetett látni csehül vagy szlovákul beszélő tévéseket a székházban, sőt megjelentek már tetőtől talpig feketébe öltözött, hegesztőmaszkhoz hasonló álarcot és cseh feliratú felsőt viselő emberek is, akiknek lépését biztonságiak kísérték. Ez nem véletlen, hiszen az RTL Klub stúdiójában forgatják jelenleg az Álarcos énekes cseh illetve szlovák változatát.

Ilyen volt Európa legnagyobb energetikai expója!

Az E-World nevű expón már olyan fejlesztés is debütált, amellyel az elektromos autók feltöltése is egyszerűbb lesz a jövőben. Huszonhat országból érkeztek Essenbe a kiállítók, hogy bemutassák legújabb fejlesztéseiket. A legtöbben a megújuló energia témakörében, a fenntarthatóság jegyében jöttek el.

Ezek a sztárok tűnnek fel Az ellenállók c. filmben

Otthagyja családját és Kubából Miamiba repül, hogy ott alakítson ki kémhálózatot a Wasp Network – Az ellenállók egyik főszereplője. Az igaz történeten alapuló politikai thriller a Kubai Ötös nevű hírszerző csoportról szól, és olyan sztárok játszanak benne, mint az Oscar-díjas Penelope Cruz, a kétszeres Arany Glóbusz-jelölt Edgar Ramirez, a Narcos című sorozatban Pablo Escobart alakító Wagner Moura vagy a Golden Globe-díjas Gael Garcia Bernal.

Szexi szőkét rejtett az Álarcos énekes Alien jelmeze

Az Álarcos énekes második adásában a stúdióban ülő közönség szavazatai alapján a Polip, a Krokodil és az Alien jutott ahhoz közel, hogy leleplezze magát. Végül a nyomozók úgy döntöttek: az Alien vegye le a maszkját.

Sztárjaink szerint ők rejtőznek a maszkok alatt - Indul a tippjáték!

Mostantól minden vasárnap este egy exkluzív különkiadással jelentkezik a Fókusz az Álarcos énekes showműsor előtt, amiben megmutatunk minden olyan kulisszatitkot, amit megengednek a szigorú biztonsági előírások. Első körben megkérdeztük a magyar hírességeket arról, hogy vajon szerintük kik rejtőzhetnek az álarcok mögött.

Vasárnaptól a Fókusz különkiadással jelentkezik az Álarcos énekes előtt!

Ki lehet vajon az a híres ember, aki bevállalja, hogy egy 15 kilós óriási páva jelmezben kiáll a színpadra énekelni és nem mellesleg visszaszólás nélkül hallgatja Sebestyén Balázsék kritikáit? Vele is beszéltünk az Álarcos énekes próbáján, sőt egy meglepetéssel is készülünk a nyomozóknak, amihez majd Önök is segíthetnek.

Az év legnézettebb műsora lett az Álarcos énekes

Elstartolt a világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsora vasárnap este az RTL Klubon és az Álarcos énekes máris az év eddigi legjobb nézettségét hozta. Hat jelmezes mérte össze tudását, köztük az unikornis, a szörnyecske, a panda, a nyuszi, a páva és a robot. A stúdióban ülő nézőknek a két párbajozó közül kellett dönteniük, végül a négytagú nyomozócsapat azt választotta, hogy a panda vegye le a maszkját, így neki kellett mennie a műsorból. Kiderült: a panda jelmezben a Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva volt.

Itt az Álarcos énekes!

Ezentúl minden vasárnap az RTL Híradó után láthatják azt a showt, amely Dél-Koreából indult és jelenleg a világ legsikeresebb és legtitokzatosabb műsora. 12 jelmezbe öltözött, éneklő híresség áll színpadra, a nézőknek és a négytagú nyomozócsapatnak pedig azt kell kitalálnia, kik vannak az álarcok mögött.

Vasárnap az RTL-re is elérkezik az a műsor, ami 50 ország toplistáját vezeti!

Vasárnap többek közt a nyuszi vagy a panda is színpadra lép az RTL-en. A Csobot Adél, Sebestyén Balázs, Gáspár Laci és Dancsó Péter alkotta négytagú nyomozócsapat arra próbál rájönni, kik azok az éneklő sztárok, akiket a jelmezek rejtenek. De rajtuk kívül a műsorvezető, Istenes Bence sem tudja, kik vesznek részt az Álarcos Énekesben!

Még a műsorvezető sem tudja, hogy ki van az álarc mögött!

Az Álarcos Énekesben a jelmezek legtöbbje extrém kinézetű. A vasárnap este kezdődő magyar formátumban is arra törekedtek, hogy minél emlékezetesebb legyen egy-egy álarc.

A Fehér Házhoz hasonló biztonsági intézkedések az Álarcos Énekesben

Az amerikai védelmi minisztérium székhelye, a Pentagon. Az elnök lakóhelye, a Fehér Ház. Vagy az Álarcos Énekes. Az a kapcsolat közöttük, hogy mindegyikben a legszigorúbb biztonsági intézkedéseket alkalmazzák. Az RTL Klubon még sosem volt olyan műsor, amelyben ennyire fontos a titok.

Nem hiszed el, mennyi ideig dolgoztak az Álarcos Énekes jelmezein!

A krokodil, a nyuszi, az oroszlán vagy a kutya. Ez a 4 karakter már biztos ott lesz az Álarcos Énekesben. A világ jelenleg legsikeresebb és legtitokzatosabb showműsora vasárnap este 7-től lesz látható az RTL Klubon. Az viszont még mindig titok, hogy kik azok az éneklő sztárok, akik a jelmezeket viselik.

Amanda Lepore maga sem tudja pontosan mennyit költött operációkra

Budapesten járt a világ egyik legismertebb transzszexuális előadóművésze. A stílusikont mozgó szobornak, vagy a legdrágább testnek is hívják, mivel az évek során olyan sok műtétet végeztek rajta, hogy még ő maga sem tudja pontosan mennyit költött az operációkra. Az 52 éves Amanda Lepore először az orrát műtette meg 16 éves korában, hogy nőiesebb kinézete legyen. Aztán sorban jött a többi.

Az országban csak 10 ember tudja, hogy kit rejt az álarc!

Az Álarcos Énekes karakterei között ott van a kutya, a krokodil vagy a nyuszi és az oroszlán is. Azt, hogy kik vannak a jelmezekben, az országban csupán 10 ember tudja. A műsorban hetente egy versenyző veszi le a maszkját. Hogy ki lesz az első, akinek mennie kell a műsorból, kiderül vasárnap este rögtön a Híradó után!

Miért hívják nyomozóknak az Álarcos énekes zsűritagjait?

A világ jelenleg legsikeresebb és legtitokzatosabb show műsorának magyar változata hamarosan érkezik az RTL Klub-ra is. De, miért nyomozóknak hívják az Álarcos énekes zsűritagjait?

A világ legtitokzatosabb showműsora hamarosan az RTL Klubon

A világ jelenleg legnépszerűbb és legtitokzatosabb showműsora hamarosan Magyarországra érkezik. Az Álarcos énekes világszerte hatalmas siker. A dél-koreai alapötletből született műsorért mostanra már Argentínától az Egyesült Államokon át egészen Vietnámig tévénézők milliói rajonganak. A tengerentúlon olyan sztárok szerepeltek eddig benne, mint Ozzy Osbourne lánya, Kelly; a Destiny’s Child egykori énekesnője, Michelle Williams; vagy a brit világsztár, Seal. De miről is szól pontosan az Álarcos énekes?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való