KERESÉS search-close

"Hermann Gábor" szerzővel ellátott tartalmak

Hermann Gábor

Hermann Gábor által létrehozott tartalmak (67):

A mentőben halt meg a sofőr

Ide-oda kanyargott a Környe és Tata közti úton egy autó míg végül a kerekein csúszva egy fának ütközött. A sofőrje a mentőben meghalt. Nem messze Kiskunhalastól pedig kisbusz kamion és autó ütközött össze, a kisbuszban hatan ültek, közülük öten megsérültek. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba az autó sofőrjét is.

Nem tartóztatták le a késelőt

Nem tartóztatta le a bíróság azt a nyugdíjas férfit, aki szombaton kétszer megszúrta, majd magára hagyta 58 éves barátnőjét. Szerinte az asszony megpróbálta meglopni. A nő túlélte a támadást. A bíró szerint nem áll fenn a veszélye annak, hogy a férfi elszökik, ezért elég nyomkövetőt viselnie. Az ügyészség fellebbezett a döntés ellen.

Füstfelhőbe borulva indult el a BKV-busz

Teljesen füstbe borult, de így is továbbment egy BKV-busz, az autósok semmit nem láttak tőle. Az RTL egyik nézője készített felvételt erről még januárban, most küldte el híradónknak. Az egységes közlekedési szakszervezetnél azt mondják, ennyire rossz állapotban lévő busszal még utas nélkül se lehetne közlekedni, mert bármikor balesetet okozhat.

Állóháború alakult ki a Liget-projekttel kapcsolatban

Állóháború alakult ki a Liget-projekttel kapcsolatban. A fővárosi közgyűlés szerdán változtatási tilalmat fogadott el, ami szerint nem lehet a Ligetben új épületeket építeni, sem a régieket megváltoztatni. Csakhogy a kormány szerint ettől még a korábban engedélyt kapott beruházások megépíthetők lennének.

Nem létező nyereményt ígérnek, így próbálnak adatokhoz jutni

Túlfizetés miatt pénzt ad vissza a szolgáltató, sokszor ezzel a szöveggel jutnak be csalók idős emberekhez, hogy kifosszák őket. Más esetekben pedig e-maileket küldenek amiben nem létező nyereményt ígérnek, így próbálnak adatokhoz jutni. A rendőrség szerint ezek az esetek odafigyeléssel könnyen kivédhetőek.

128 km/órás szelet is mértek

Több helyen háztetőket bontott meg a viharos szél. Máshol pedig faágakat tört le, fákat csavart ki, ezek okoztak károkat. Az éjjeli vihar közben megdőlt a napi szél rekord is, volt ahol majdnem 130 km/órás orkán erejű szél fújt.

Kisbuszhoz erősített utánfutóhoz kapcsoltak egy lerobbant autót

Újabb horrorkaraván. Kisbuszhoz erősített utánfutóhoz kapcsoltak egy lerobbant autót az autópályán. Ráadásul a lerobbant kocsiban a sofőrön kívül még ketten utaztak. Hiába a figyelmeztetések és a büntetések: évente nagyjából 1000 ilyen esetet vesznek észre a rendőrök.

8 milliós vásárlás ingyen

Fillérekért vásárolt magának telefonokat, számítógépet, okosórát az a 25 éves fiatalember, aki meghekkelte egy internetes áruház weboldalát. Szerdán fogták el a Nemzeti Nyomozóiroda rendőrei. A Kibervédelmi Intézet szóvivője azt mondja, aki ilyen oldalakat üzemeltet, mindenképp tesztelje, hogy mennyire könnyű meghackelni.

Adták-vették a lányokat

Adták-vették a lányokat egy emberkereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet tagjai a rendőrség szerint. Először munkát ajánlottak a nőknek, később külföldön prostitúcióra kényszerítették őket. Akire panaszkodtak a vendégek: megverték. A bűnszervezet 3 tagját fogták most el, negyedik társuk szökésben van.

Elfogták a Népfürdő utcai gyilkossággal gyanúsított férfit

Elfogták a rendőrök a Népfürdő utcai gyilkossággal gyanúsított férfit. Szerintük nem ez volt az első eset, hogy a 39 éves hajléktalan férfi más hajléktalanokra támadt, és börtönben is volt már korábban lopás és rablás miatt. A kihallgatásán tagadta, hogy ő követte volna el a bűncselekményeket.

Kórházak, iskolák is célpontjai a kibertámadásoknak

Tavaly jelentősen nőtt az iskolákat és a kórházakat érintő kibertámadások száma a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat szerint. A Nemzeti Kibervédelmi Intézet vezetője szerint adathalászattal akár egész szervezetek munkáját is tönkre tehetik bűnözők. A biztonságos internet használatról tartott sajtótájékoztatójukon azt is elmondták: előfordult az is, hogy a megszerzett adatokat zsarolásra használták.

Antifasiszta ellentüntetők és rengeteg rendőr fogadta a szélsőjobboldaliakat

Antifasiszta ellentüntetők és rengeteg rendőr fogadta azokat a szélsőjobboldaliakat, akik a 75 évvel ezelőtti kitörési kísérletre emlékeztek Budán. A rendőrök nem engedték, hogy a két csoport egymás közelébe kerüljön. Egy szélsőjobboldali mégis az ellentüntetők közé keveredett, őt megrángatták és egy üveget vágtak hozzá. A budai önkormányzatok közben a szélsőjobboldali rendezvénytől elhatárolódva egy kiállítással emlékeztek az ostromra, és ahogy mondták, az értelmetlen pusztítás áldozataira.

Az MLSZ balesetveszélyesnek minősítette az újpesti csapat pályáját

Elmarad az Újpest Fradi rangadó, mert az MLSZ balesetveszélyesnek minősítette az újpesti csapat pályáját. A klubnál éppen nyáron újították fel a talajt, fűthető lett a gyepszőnyeg és újraültették a fűmagot. Januárban az MLSZ is azt mondta, tarthatnak itt meccseket, de az előző fordulóban, amikor először játszottak rajta mérkőzést, kiderült, hogy alkalmatlan a pálya.

Rekord: volt, ahol 124 km/órás széllökés is volt

Lefújta a szél egy tornaterem tetejét Törökszentmiklóson Solt mellett pedig egy pótkocsis kamiont borított fel. Több helyen parkoló autókat törtek össze a vihartól lezuhanó faágak. Tegnap volt, ahol 124 km/h-ás széllökés is volt, ami napi rekordnak számít.

Újabb taxist szidalmaztak a reptéri biztonsági őrök

Minősíthetetlen hangnemben káromkodott egy utasra várakozó taxissal a reptér egyik biztonsági őre, ezt a sofőr rögzítette és nyilvánosságra hozta. Korábban is történt már hasonló, akkor egy biztonsági őr meg is ütötte a taxist. A Budapest Airport szerint ezek csak elszigetelt esetek, az érintett biztonsági őröket pedig elküldte az alvállalkozójuk.

Főnökét hibáztatja a tolvaj

Elvették az internetét és az íróasztalát, egyebek közt ezzel indokolta a nemzeti múzeum főmúzeulógusa, hogy 30 millió forint értékben lopott ki műtárgyakat a múzeumból. Mivel mindent beismert, és egy kivételével az összes tárgy meglett, a bíró felfüggesztett börtönre ítélte.

Rablás közben kapták el a rendőrök a gyerekeket

Két 15 éves és egy 13 éves fiú akart kirabolni két embert a Deák téren. A gyerekeket még a rablás közben elkapták a rendőrök, akik épp ekkor tartottak razziát Budapest belvárosában. A rabláson kívül elfogtak még részeg sofőröket, és garázda, kábítószeres fiatalokat is. Erzsébetváros polgármestere az RTL Híradónak azt mondta: egy helyi civilekből álló munkacsoport dolgozik azon, hogy a bulinegyedben lakók nyugodtabban élhessenek a kerületben.

Hanggránát roncsolta szét egy Honvéd-szurkoló ujját

Hanggránát robbant fel a kezében egy Honvéd-szurkolónak szombaton Székesfehérváron. Szétroncsolódott egy ujja, kórházba vitték. A baleset nem a stadionban, hanem még az NB1-es focimeccs előtt történt. Az ügyben a rendőrség nyomoz. A megsérült szurkoló még büntetésre is számíthat.

A Buda-Cash ügy öt vádlottjából háromnak enyhített a büntetésén

A Buda-Cash ügy öt vádlottjából háromnak enyhített a büntetésén a másodfokú bíróság. Volt, akinek három és fél évvel kevesebbet kell ülnie. Vagyonelkobzást sem szabtak ki rájuk másodfokon, de csak azért, hogy legyen miből kárpótolni a befektetőket. Az 5 éve kirobbant ügyben a cég vezetői nagyjából 110 milliárd forintot sikkasztottak el.

Gyilkosság egy pulóverért: ártatlannak vallotta magát

Ártatlannak vallotta magát az a férfi, aki az ügyészség szerint 2018 őszén a csolnoki kocsma előtt azért ölte meg volt kollégáját, mert az felvette a pulóverét. A vádlott ügyvédje szerint ezen összevesztek, verekedtek, de szúrni önvédelemből szúrt. Az ügyészség 9 és fél év börtönt kért a férfira.

Minden mozdítható alkatrészt elloptak a verseny-Ladából

Szinte teljesen kibelezett állapotban találta meg egy szolnoki garázsba zárt versenyautóját múlt csütörtökön egy rallyversenyző. A tolvajok gyakorlatilag minden mozdítható alkatrészt elvittek a Ladából. A tulajdonos abban bízik, hogy a rendőrök még időben elfogják a tolvajokat és ő visszakapja az alkatrészeket.

Az utakra, járdákra lefagyott pára napok óta sok balesetet okoz

Kéz- és lábtörések, karambolok - az utakra, járdákra lefagyott pára napok óta sok balesetet okoz. A mentők reggel külön figyelmeztetést adtak ki a csúszós utak miatt. Sok dolguk volt, harmadával többször hívták őket, mint egy átlagos napon. Sokan a traumatológián töltötték a vasárnapjukat.

A zebrán gázoltak halálra egy férfit Budapesten

A zebrán gázoltak halálra egy férfit Budapesten a Blaha Lujza téren vasárnap hajnalban. A kereszteződésben van lámpa is, a rendőrség abban bízik, hogy a térfigyelő kamerák felvételeiből egyértelműen kiderülhet, hogy az autós vagy a gyalogos hibázott. Évente 2500 gyalogost gázolnak el, 1000-et a zebrán.

Részeg férfi gázolt halálra egy 25 éves nőt Salgótarjánban

Részeg férfi gázolt halálra egy 25 éves nőt Salgótarjánban. A gyanúsított testvére szerint öccse korábban is vezetett már részegen, de úgy gondolja, most nem ő volt a gázoló. Nem sokkal a gázolás után ért a helyszínre Turcsány László, a Fidesz helyi képviselője, aki a halálos baleset áldozatáról képeket osztott meg a Facebookon. A kegyeletsértő bejegyzést később törölte, és bocsánatot kért.

Egy 33 éves nő holttestét találták meg az Árpád-hídnál

Fél nap után tűnt csak fel, hogy nem alszik, hanem halott az a nő, akit az Árpád-hídnál találtak meg Budapesten. A hajléktalanként élő nőt meggyilkolták, és mivel pokróccal takarták le a holttestét, a járókelők sokáig azt hihették, hogy csak alszik a földön.

Feltételesen volt szabadlábon az a férfi , aki életveszélyesen megkéselte barátnőjét

Csak feltételesen volt szabadlábon a férfi, aki a gyanú szerint életveszélyesen megkéselte volt barátnőjét pénteken. Jó magaviselete miatt engedték ki. Úgy tudjuk beismerte a támadást, de azt mondta hirtelen felindulásból szúrt.

Tilos felhajtani a Lánchídra az 5 tonnánál nehezebb járművekkel

A tiltással gyakorlatilag a turistabuszok elől zárják le a hidat. A BKK szerint korábban naponta 2-300 busz hajtott fel. A korlátozásra a híd rossz állapota miatt van szükség. A felújításhoz azonban még mindig hiányzik a teljes összeg.

Már korábban is elítélték a gyilkossággal gyanúsított férfit

Tavaly szexuális visszaélés miatt ítélték el azt a férfit, aki a gyanú szerint machetével halálra szúrt egy 3 gyerekes anyát Kőbányán december 30-án. A 22 éves férfi a gyilkossággal kapcsolatban egyelőre annyit mondott, étrendkiegészítőkre ivott, mert rossz napja volt. A bíróság egy hónapra letartóztatta, de a döntés ellen a védője fellebbezett.

Több százan ünnepeltek a Vörösmarty téren

Idén is több százan várták az éjfélt Budapesten a Vörösmarty téren. Többségében turisták érkeztek. Ez egyben a karácsonyi vásár utolsó napja is, ahol a forralt bor mellett most rengeteg pezsgő is fogyott. A budapesti bulik után a szemetesek több mint száz köbméter hulladékot szedtek össze az utcákról.

Ez történt novemberben

Szexuális zaklatás miatt elküldték Gothár Pétert a Katona József Színházból. Megszavazták az új Európai Bizottságot. Víz alá került Velence belvárosa. Felavatták az új Puskás arénát. Ezek voltak a legfontosabb hírek novemberben.

Óbudai paneltűz:  50 lakónak kellett elhagyni az otthonát

50 lakónak kellett elhagynia az otthonát, amikor délelőtt kigyulladt egy 10 emeletes panelház egyik lakása Óbudán. A tűzoltók csak egy kutyát találtak odabent. Kimentették és odaadták a gazdájának. A tüzet 40 perc alatt sikerült eloltaniuk, senki sem sérült meg.

Sakál ölt meg egy vizslát

Sakál ölt meg egy vizslát egy vadászaton Csongrád megyében. Az esetről a Nimród Vadászmagazin számolt be Facebook oldalán. A vadászat résztvevői azt mondták: a vadállat elmenekülhetett volna, de a kíméletlenségére jellemző, hogy inkább a gyilkolást választotta. A Budakeszi Vadaspark egyik szakembere szerint a sakál mindig elmenekül, ha adnak rá lehetőséget.

Nem hostelben, hanem egy kibérelt lakásban halt meg a zongoraművész

Nem hostelben, hanem egy kibérelt lakásban kapott szénmonoxidmérgezést karácsony előtt a 27 éves orosz zongoraművésznő. Katasztrófavédőktől úgy tudjuk, a lakásban azóta kikapcsolták a gázszolgáltatást. A férfi, aki szintén vele szállt meg, azóta már hazautazhatott Moszkvába.

Halálra gázolták egy gyalogost Nagykanizsa és Sormás között

Gyalogost gázoltak a 7-es úton Nagykanizsa és Sormás között. Az 55 éves férfi sötét ruhában, a menetiránnyal egyező oldalon tolta a biciklijét, amikor az autó elütötte. A rendőrök arra figyelmeztetik a közlekedőket: úgy készüljenek, hogy az ünnepek miatt megnőhet a forgalom, ezért a sofőröknek a szokásosnál több türelemre lehet szükségük.

Megtalálták a szerb rendőrök Lajkó Félix ellopott hegedűjét

Megtalálták a szerb rendőrök Lajkó Félix ellopott hegedűjét. A hegedűművész Híradónknak azt mondta: a mintegy 160 millió forintot érő hegedű nincs nála, egyelőre a rendőrségnél van. Az értékes hangszert halottak napján, a temetőnél lopták ki a kocsijából.

Elásta a díler a vevőjét

Két különleges ügyről számolt be a készenléti rendőrség. Az egyik esetben egy kábítószer díler nem a mentőket értesítette, hanem az erdőbe vitte és elásta a nála meghalt embert. Egy férfi látogatta meg, akinek szintetikus kábítószert adott, amitől meghalt. Ezután döntött úgy, hogy elrejti a holttestet. Egy másik ügyben 10 év után találták meg egy 83 éves nő gyilkosát. A nyomozást még 2010-ben felfüggesztették, most a helyszínen talált minták alapján a genetikai profilja buktatta le a gyanúsítottat.

Nem ment el az ítélethirdetésre a zuglói gázoló, 5 és fél évet kapott

Nem volt ott az ítélethirdetésen a zuglói gázoló. A nő jogerősen is 5 és fél év börtönt kapott, és végleg eltiltották a vezetéstől. Egy 85 éves embert gázolt halálra bedrogozva három éve. Miután elütötte az áldozatot, elhagyta a helyszínt, kozmetikushoz ment. Ott találtak rá a rendőrök. Ügyvédje szerint az ítélet inkább megtorlás.

Letartóztatták a tinédzser-rablóbanda tagjait

Letartóztatta a bíróság a Gellért-hegyi tinédzser rablóbanda két tagját. Javítóintézetbe kell menniük 30 napra. Ketten pedig nem hagyhatják el az otthonukat. A 14 és 16 év közötti, jó körülmények között élő fiatalok gázpisztollyal, maszkokban raboltak ki 11 embert. Volt, akit az iskolából vitték el a rendőrök.

Pótkerék csapódott a megállóba

Leszakadt teherautókerék vágódott buszmegállóban állók közé Nagyorosziban. Egy kisfiú könnyebben megsérült, mellette álló húga pedig sokkos állapotba került. A helyiek azt szeretnék elérni, hogy az arra autózók lassabban menjenek keresztül a településen.

A megtámadott férfi is hibás lehet abban, hogy megharapták a kutyák

Azt hitte, hogy itt a vég, ezt mondta ma a bíróságon az az idős férfi, akit szomszédja kutyái támadtak meg tavaly. Pár másodperccel később pedig elvesztette eszméletét, felesége szedte le róla a kutyákat. Az állatok gazdáját életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják, de a meghallgatott szakértő szerint a megtámadott férfi is hibás lehet abban, hogy megharapták a kutyák.

Egymást érték a balesetek a sűrű köd miatt

Ásotthalomnál egy kisbusz csúszott árokba, az M0-áson két kamion rohant egymásnak, a 18. kerületben két autó ütközött. Volt, ahol a száz métert sem érte el a látótávolság. A meteorológus szerint holnapra megszűnik a köd, viszont csúszni fognak az utak a lefagyott eső miatt.

Nem érinti Kenderesi Tamást a MOB döntése

Nem érinti Kenderesi Tamást az a MOB döntés, hogy csak büntetlen előéletűek utazhatnak az olimpiára. A dél-koreai bíróság jogerős döntése szerint Kenderesi bűncselekményt követett el, azzal, hogy egy bárban rácsapott egy ott dolgozó lány fenekére, emiatt az úszó pénzbüntetést kapott. A sportoló mégsem számít büntetett előéletűnek, mert ha valakit pénzbüntetésre ítélnek, az nem kerül bele az erkölcsi bizonyítványába.

A szomszédban ásta el volt élettársát

A bérelt háza melletti telken áshatta el volt élettársát egy albertirsai férfi. A nő holttestét szerdán találták meg a rendőrök. A férfit szintén aznap fogták el, csütörtökön már kezdeményezték letartóztatását. Az asszonyt augusztus óta eltűntként keresték. Információink szerint akkor már nem élt.

Újranyitották, újra bezáratta a csepeli pékséget a Nébih

Döglött és élő csótányokat, és rágcsálóürüléket is talált a Nébih egy csepeli pékségben. Az üzletet azonnal bezáratták, de egy héttel később hasonló körülmények között már újra péksüteményt árultak ott egy másik cég nevében. A pékséget másodszor is bezárták, az üzemeltetők több millió forintos bírságra számíthatnak.

Kényszerítés miatt is elítélték a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját

Kényszerítés miatt is elítélték a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját a Fehérvári Törvényszéken. Elsőfokon 2 év 3 hónap börtönbüntetést kapott, a szexuális visszaélés miatt jogerősen kiszabott 8 év fegyház mellé. A vád szerint már felfüggesztett igazgatóként próbálta helyettese segítségével rábírni az egyik ellene valló gyereket, hogy vonja vissza a vallomását. Úgy tudjuk, az egykori helyettes most is egy általános iskolában tanít.

Zaklatási botrány a Katona József Színházban

Újabb színházi szexuális zaklatási botrány - ezúttal a budapesti Katona József Színházban. Az intézmény közleményt adott ki, ebben jelentették be, hogy elküldték egyik munkatársukat, aki mától az épületbe sem léphet be. Az érintett dolgozót nem nevezik meg, de szerintük egy külső szakértőkből álló bizottság megállapította a zaklatást.

Tilos jelzés ellenére a sínekre hajtottak, esélyük sem volt túlélni

Ketten meghaltak miután kocsijukkal a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtottak. A több mint 100 km/h-val érkező gyorsvonat 800 métert sodorta magával az autót a bennelévő házaspárral. A mentők szerint esélyük se volt, hogy túléljék a balesetet. Úgy tudjuk, az áldozatok épp az egyik helyszínelni érkező rendőr nagyszülei voltak.

190 milliót ásott el a tujáknál

Majdnem 190 millió forintnyi elásott pénzt találtak a rendőrök egy biatorbágyi férfi kertjében. Még májusban fogták el, de most újra házkutatást tartottak nála. Először azt mondta, kutyája miatt vannak ásásnyomok a kertjben. A rendőrök végül a tujasor alatt megtalálták a kábítószerből származó pénzt.

Gyárfás: Nincs mit beismernem

"Nincs mit beismernem."- ezt válaszolta a bíróságnak Gyárfás Tamás, aki a vád szerint a 90-es évek végén megbízást adott Fenyő János vállalkozó meggyilkolására. A per első napján az ügyész felajánlotta: ha az üzletember beismeri, hogy felbujtója volt a gyilkosságnak, maximum 12 év fegyházat kap.

Több tízmillió forint értékben loptak a bűnjelraktárból a NAV dolgozói

Több tízmillió forint értékben loptak a NAV bűnjelraktárában az ott dolgozók - ezt állítja egy férfi, akinek korábban az volt a munkahelye. Az RTL híradónak azt mondta: dohánynak, ruháknak, és autóalkatrészeknek is nyoma veszett. Minderre figyelmeztette feletteseit, nem sokkal később azonban egy titkosszolgálati átvilágítás után tőle vált meg a hivatal.

Halálos karambol a 4-es úton

Halálos karambol történt reggel a 4-es úton, nem messze Szolnoktól. Egy autós hirtelen megfordult a záróvonalon, de épp szembejött egy veszélyes anyagot szállító kamion, ami nekiütközött. A kocsi sofőrje és utasa is meghalt. És balest történt Gödöllőnél is, ott egy kamionnak ment neki egy autóbusz. A balesetben ketten megsérültek.

Sárga rózsával írók állnak ki Renner Erika igaza mellett

Sárga rózsával szórják tele az Alkotmánybíróság előtti utat hétfőn este. Az akciót írók szervezték, így állnak ki Renner Erika igaza mellett. A nőt még 2013-ban öntötte le maró anyaggal volt barátja, egy kórház akkori igazgatója, akit bár a Kúria 11 év börtönre ítélt, most az Alkotmánybírósághoz fordult. A bíróság kedden dönt, hogy helyt ad-e a lúgos orvosként ismertté vált férfi panaszának.

Gyerekek találtak a holttestre a kiskunmajsai erdőben

Halott férfit találtak a kiskunmajsai erdőben paintballozó fiatalok. A helyiek szerint az 55 éves férfi közmunkásként dolgozott. A rendőrök szerint nem bűncselekmény miatt halt meg, azt hogy pontosan mi történt, még vizsgálják.

Minden nyolcadik halálos balesetet a szabálytalanul a leállósávban haladó autósok okoznak

Egy kisteherautó nem hagyta, hogy az M3-as autópályán a leállósávban megelőzzék - erről videó is készült. Egy vezetéstechnikai szakértő azt mondta: érthető ugyan a dugóban araszolók indulata, de a szabálytalankodót nem lehet másik szabálytalansággal megállítani.

Lúgos orvos pere: „Ennek sosincs vége”

Úgy érzem, ennek sose lesz vége - így reagált az RTL Híradónak Renner Erika, miután kiderült, az őt maró anyaggal leöntő volt barátja a jogerős ítélet után most az Alkotmánybírósághoz fordult. Az orvos 11 évet kapott, de ügyvédje szerint a Kúria döntése alaptörvénybe ütközik. Megrázó történet következik!

Ha a sofőr lefékez, megelőzhető lett volna a két rendőr halálával járó baleset

Megelőzhető lett volna a két rendőr halálával járó baleset, ha a vádlott lefékez, amikor észreveszi a felé közeledő rendőrautót - ezt mondta ma a szakértő a bíróságon. Még 2015-ben egy férfi részegen kihajtott egy rendőrautó elé az Üllői úton, az autóban ülő rendőrök meghaltak az ütközésben. Az egyik rendőr élettársának anyja híradónknak azt mondta: tönkretette az életüket a vádlott felelőtlensége, amit sose fog megbocsátani.

Egyelőre marad letartóztatásban a Viking szállodahajó ukrán kapitánya

Egyelőre marad letartóztatásban a Viking szállodahajó ukrán kapitánya, akit a Hableánnyal való ütközés miatt több bűncselekménnyel is gyanúsítanak. Az elsőfokú bíróság pénteken úgy döntött: nem kell börtönben megvárnia az eljárás végét, de a számára kijelölt lakást nem hagyhatja el, és nyomkövetőt kell viselnie. Az ügyészség viszont fellebbezett ez ellen a döntés ellen, ezért amíg nem dönt a másodfokú bíróság, a kapitány bent marad a börtönben.

Halott újszülöttet találtak Tótkomlóson

Halott újszülöttet találtak egy elhagyatott háznál a Békés megyei Tótkomlóson. A bozótos területen helyiek vették észre a nejlonzacskóba rejtett holttestet. Még nem tudni, hogy a gyerek életben volt-e a szülés után, de a rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Két súlyos balesetet rögzítettek a fedélzeti kamerák

Tömegkarambol az M3-as autópályán Bag közelében, ráadásul nem is egy, hanem kettő. Az egyik balesetben 8 a másikban 5 autó ütközött össze. Heten kerültek kórházba. Két súlyos balesetet  pedig rögzítettek az autókba szerelt kamerák. A szakértő szerint a felvételek alapján egyértelmű, elkerülhető lett volna mindkét ütközés, ha a sofőrök belenéznének a visszapillantó tükörbe.

15 év után fogták el a késelőt

15 évvel ezelőtt majdnem megölt valakit, most fogták el Németországban. A román férfi  tartozást akart behajtani még 2004-ben; egy kőbányai házban kereste adósát. Őt nem találta meg, de az ottlakókkal összeverekedett, egyiküket meg is szúrta.

Pulóver miatt késelt


szerző:
2019.10.21. 18:12
Pulóver miatt késelt

Egy elvett pulóver vezetett késeléshez tavaly ősszel Csolnokon. Két férfi egy ásatáson dolgozott, egyikük felvette a másik pulcsiját, amin annyira összevesztek, hogy nem sokkal később egy kocsma előtt összeverekedtek és egyik férfi leszúrta a másikat. Az ügyészség azt kéri a bíróságtól: ha a férfi mindent beismer, 9 és fél év börtönt kapjon.

Késsel fenyegetőzve rabolta ki a zuglói patikát!

Késsel fenyegetőzve rabolt ki egy zuglói patikát péntek este egy 48 éves férfi. A támadó dulakodott a gyógyszerésszel, akinek többször a nyaka felé szúrt a késsel. Sikerült megszereznie a bevételt, de nem ment messzire. A szemközti buszmegállóhoz szaladt, ott leült, hogy megszámolja a pénzt. Egy szemtanú mindezt végignézte, hívta a rendőröket, akik hamar megérkeztek és elfogták a férfit.

Másfél év börtön a bérlethamisítóknak

Börtönre ítéltek a napokban két férfit, akik BKK bérleteket hamisítottak. Két másik férfi, apa és fia segített nekik, ők lopták a hamisításhoz szükséges speciális papírt, ehhez feltörtek egy automatát. Az ő perük még tart.

Egyre kevesebb autót lopnak el

Rekordszintre csökkenhet a lopott autók száma egy szakértő szerint. Évek óta egyre kevesebb autót kötnek el, mivel a rendőrök egyre hatékonyabban lépnek fel az orgazdák ellen. Leginkább a középkategóriás és az olcsóbb kocsikat lopják, igaz vannak kivételek is.

Sötét ruhában ment át az út, későn vette észre az autós

Több súlyos baleset is történt országszerte. Gyalogost gázoltak halálra Gyöngyösön. A 24 éves férfi sötét ruhában ment át az úttesten, az autós későn vette észre, már nem tudott időben fékezni. Baleset volt Hódmezővásárhelynél is, ott az elsőbbséget nem adta meg egy sofőr, 3 embert vittek kórházba.

Vezetés közben mobilozott egy buszsofőr, aztán beintett az őt számonkérő utasnak

Vezetés közben mobilozott egy buszsofőr Budapesten, aztán pedig veszekedni kezdett az utassal aki számonkérte, és be is intett neki. Egy közlekedési szakértő szerint a sofőrnek hiába van rutinja, ilyenkor a véletlenen múlik, hogy baleset lesz-e a mobilozása vége. A BKK azt mondja, ezt a járatot az egyik alvállalkozójuk üzemelteti, ők viszont adásunkig nem válaszoltak a kérdéseinkre.

Kétéves kisfiú halt meg egy tűzben

2 éves kisfiú halt meg egy tűzben a Békés megyei Kunágotán. A gyereket és 5 éves testvérét pár percre hagyta egyedül az édesanyjuk, amíg ebédért ment. A nagyobbik, 5 éves fiú ki tudott szaladni, ő hívott segítséget. A szomszédból egy férfi sietett segíteni, ő hozta ki a bent maradt gyereket. Megpróbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való