KERESÉS search-close

"Hollósi Szandra" szerzővel ellátott tartalmak

Hollósi Szandra

Hollósi Szandra által létrehozott tartalmak (100):

Hollósi Szandra társszerzői:
Az első ValóVilág baba: Vivi és Krisztián első gyermeküket várják

A ValóVilágok történetében ilyen még nem volt, hamarosan megszületik az első ValóVilág bébi! Nemrég ugyanis bombaként robbant a hír, hogy a ValóVilág 9 powered by Big Brother játékának szerelmespárja, a 19 éves Vivien és a 23 éves Krisztián - akiknek a rosszakarók nem sok jövőt jósoltak együtt- babát várnak. Ha kíváncsi vagy a hosszabb interjúra, katt IDE!

Beatrice: 30 év után plágiummal vádolják a zenekart

Plágium botrány robbant ki a Beatrice egyik legnagyobb slágere körül. Az Azok a boldog szép napok című sláger szerzőit érte támadás, joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért pont most, miért 30 évvel a dal megjelenése után.

 VV9 esélylatolgatás: ki eshet ki a véghajrá előtt?

A Fókusz riportere nemcsak annak járt utána, hogy a VV9 játékosai szerint ki nyerheti meg a valóságshow-t, hanem annak is, hogy mi volt a villában Csoki, Lacika, Reni, Adri és Cintike legnagyobb csalódása, illetve az is kiderül a riportból, hogy hogyan alakult az életük azóta, hogy kiestek a villából!

Ilyen volt Voksán Virág első szexi fotózása a szülés után

Először mutatta meg a testét a szülés után Voksán Virág. A szexi lemezlovas és most már dögös anyuka pár hónap után újra bombaformába edzette magát és így pózol az új fotózáson, ahol persze mi is ott voltunk.
Arról, hogy miként került bombaformába ide kattintva még többet megtudhat.

Hatvanas és hetvenes apukák vallomása gyereknevelésről

A magyar sztárvilágban sem ritka a késői apaság. A Piramis együttes gitárosa, a most 71 éves Závodi János 66 évesen örülhetett a gyermekáldásnak. Most Ujlaki Dénes, Závodi János és Csillag Endre, - hatvanas-hetvenes apukák - vallanak gyereknevelésről a Fókuszban.

Ez volt a ValóVilág9 leghevesebb párbaja!

A hétvégi boxgála után is volt párbaj és a villalakók száma már ötre fogyatkozott. Két szívbéli barátnő viharos szócsatáját követhették a nézők. Zsuzsu és Reni három hónapja a beköltözés után tényleg egymásra talált, aztán az összezártságból is adódó mindenféle feszültség miatt a végére elegük lett egymásból. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mennyire sokkolta a villalakókat a párbaj eredménye, akkor azt ITT nézheted meg!

Mi történt a magyar Amy Winehouse-zal az X-Faktor óta?

A Fókusz stábja megnézte, hogy mi történt a magyar Amy Winehouse-zal, azaz Tamáska Gabival az X-Faktor óta.

Cicciolina ex-férjéről mesélt a Fókusz stábjának

A botrányairól híres egykori pornószínésznő második férjéről is mesélt a Fókusz stábjának, akitől egyetlen fia született. Jeff Koons 25 év után se bocsátott meg a nőnek, akit a férfi azért vádol emberrablással, mert Cicciolina közös gyermeküket Európába szöktette.

Sztáranyák, akik 40 év felett vállaltak kisbabát

Az örök és sokakat megosztó kérdés: mikor szüljön a nő? Persze ezt mindig mindenki más jobban tudja nála, sokszor kívülállók is szeretik elmondani a véleményüket és aktívan részt venni a döntéshozatalban. A témában olyan sztáranyák mondják el a véleményüket, akik 40 felett szültek!

Benkő Dániel és Kelemen Anna ádáz küzdelme a poratkák ellen

Hogyan szabadulhatunk meg az allergiát okozó házi poratkától? Benkő Dániel tisztaságmániás lett, Kelemen Anna is ádáz küzdelemmel takarít. A „bűnös” a házi poratka, egy szabad szemmel nem látható, a pókok családjába tartozó élőlény, aminek az ürülékére rengetegen allergiások ma Magyarországon. A parlagfű mellett ez a másik vezető allergén.

VV9 párbaj: miért nem tudott Lacika kibontakozni?

A Fókusz riportere a párbaj előtt csípte el Adrit és Lacikát, akik között annyira elmérgesedett a viszony a Villában, hogy Lacika szavazategyenlőség miatt Adrit nevezte meg kiválasztottnak, aki viszont cserébe őt hívta ki párbajra. A riportból az is kiderül, hogy Lacika barátai szerint a fiú miért nem tudott igazán kibontakozni a Való Világ 9 powered by Big Brotherben!

Hóból is megárt a sok, így sétáltasd télen a kutyusod

Lehet csak fetrengés vagy játék, a legtöbb kutya imádja a havat, és a nagy téli sétákat. Elmondjuk, hogy mire érdemes odafigyelni, ha kimerészkedünk velük a hidegben.

Voksán Virágék tudatosan nevelik Benit!

Voksán Virág minden idejét kisfia tölti ki. Beni még csak három és fél hónapos, de máris megváltoztatta a lemezlovas életét. Virág azt is elárulta a Fókusz stábjának, hogy mikor tér vissza a dj-pult mögé! A csöppségről még több extra felvételt láthatsz: ITT!

Megmutatjuk mi történt a USNK és a Stolen Beat zenészeivel az X-Faktor után

A tinik odavannak értük! Az X-Faktor finalista csapatait régen látott rajongás kíséri. Mutatjuk mi történt, történik a USNK és a Stolen Beat zenészeivel azután, hogy a tévés tehetségkutatóban villámgyorsan százezrek ismerték meg őket.

Betartott és be nem tartott újévi fogadalmak a sztárvilágban

A Fókusz riportere számon kérte újévi fogadalmaikat a magyar hírességeken! Vajon sikerült betartaniuk a jól hangzó ígéreteket? A sztárok még többet mesélnek az újévi fogadalmakról: ITT

Minden idők legmeglepőbb párbaja volt a vasárnapi

Minden idők legmeglepőbb párbaja zajlott le vasárnap este a ValóVilág 9 powered by Big Brother játékában. És ha mindez nem lett volna elég rögtön a párbaj után újabb váratlan fordulat történt: a villalakók nagy döbbenetére megtartották a következő kiválasztást.
VV Krisztián erre a linkre kattintva mesél villabéli szerelmeiről.

Karácsonyi kutyadivat: Barátok köztös szőrmókok a

A Fókusz kérésére a Barátok közt színészei karácsonyi szettekkel vértezték fel szőrmókjaikat: Pásztor Virág kutyusa Mia és Bereczki Gergő kedvence Lujza a "kifutón"! A kedvencekről még több felvételt ITT nézhetsz meg!

ValóVilág9: így látják a villalakókat a szeretteik!

A ValóVilág9 powered by Big Brother játékosait már úgy ismerjük, mint a tenyerünket. De kik azok, akik a legközelebb állnak hozzájuk, akik minden este a képernyő elé tapadnak és izgatottan, vagy éppen pironkodva szemlélik szeretteiket? VV Greg édesanyja ITT még többet is mesélt fiáról!

Ezt gondolják az ex-villalakók a mostani játékosokról

Összehoztuk a ValóVilág 6 Dorkáját,  a VV8 győztesét, Somát és a hetes széria Dennisét, aki most először beszélt egykori villabeli szerelme, Fanni tragédiájáról is!

Csoki óriási fölénnyel győzött a párbajon

A játék során Csoki és Ginu egyik pillanatról a másikra váltak ellenfelekké, pedig az elején teljesen máshogy közeledtek egymáshoz és több is történt köztük a barátságnál... Bár a párbajt Csoki nyerte, a játékban nincs megállás a héten is meglepetések várnak a villalakókra.

Mindennapi dühítő: miért nem tudunk rendesen mozgólépcsőzni?

Talán mindenkinek ismerős a szituáció, hogy rohan valahova, de meglátja a mozgólépcsőn az előtte végtelenségig kunkorodó sort, és az embereket, akik még véletlenül sem ugyanazon az oldalon állnak. Így rövid mérlegelés és némi bosszankodás után vagy úgy döntünk, hogy kivárjuk sorunkat és egyszer csak felérünk szépen lassan vagy életünk árán rohanunk felfelé sűrű elnézések közepette. De mi vagyunk ilyenkor az illetlenek, hogy szólni merünk, és előre megyünk, vagy az, aki elállja az utunkat?

Extrém kifutón vonultak a jövő szupermodelljei

A Supermodel of the Year megálmodói Németh Péter és Marek Zoltán, akik már hetedik éve keresik a legkarakteresebb lányokat. Az idei versenyre közel ezren jelentkeztek, közülük került ki a győztes, akit bemutatunk a riportban.

Oláh Gergő először mutatta meg legkisebb gyermekét!

Oláh Gergő kimondta a boldogító igent! Na, nem most, hanem 10 évvel ezelőtt. Akkor viszont nem tudták lagzival megünnepelni a nagy eseményt, most viszont mindent bepótoltak! Ráadásul az énekes legkisebb lányát, Annát is most mutatta meg először a nagy közönségnek! Az esküvő legszebb pillanatait megnézheti: ITT!

Kulisszák mögött: így élnek az X-Faktor házban a versenyzők

Vajon, hogyan élnek az X-Faktor házban a versenyzők? Mit csinálnak szabadidejükben? Hogyan készülnek az élő show-ra? A Fókusz stábja ideiglenes otthonukba látogatta meg az énekeseket, akiktől azt is megtudtuk, hogy milyen lesz a következő produkciójuk.

Megnéztük a macskakiállítás legszebb és legkülönlegesebb cicáit!

Több mint 360 különlegesebbnél különlegesebb szőrmók látogatott ki a hétvégi budapesti macskakiállításra, ahol a cicaharc a legszebb címért zajlott. Természetesen a legkisebbek és a legméretesebbek sem maradhattak ki a buliból.

Földön fetrengés és szexi fotók után megkomolyodik Baukó Éva?

A Villalakóból a BeleValóvilág műsorvezetője lett Baukó Éva. A most 35 éves műsorvezető a VV4 történetének legtöbbet párbajozó játékosa volt. A Villa után szexi fotózásain kívül élete nehezebb fázisairól is cikkezett a sajtó, amely perióduson szerencsésen túljutott és egy teljesen új Évával találtuk magunkat szemben.

Cintike helyett rögtön ketten is beköltöztek

Sokkot kapott a ValóVilág játékosa, miután hazaküldték a villából. Az első kieső Cintia lett, aki elég nehezen dolgozza fel, hogy neki ennyi volt a valóságshow és emiatt a 36 milliótól is búcsúznia kellett. Helyette viszont két új játékos került a luxusbörtönbe és persze egyből balhé lett.

Nem áll meg két babánál a szépségkirálynő

Konkoly Ági és férje, az egykori profi labdarúgó nem áll meg két gyereknél! Azt mesélte, szerelmével mindig is nagy családot terveztek, most viszont mindkettejük számára feladat megosztani a figyelmüket és szeretetüket két pici között.

Beköltözött az első hét villalakó - ott voltunk!

2 év után ismét felvillantak a fények a ValóVilág Villájában! Beköltözött az első hét villalakó, hogy 36 millió forintért hónapokig benne legyen a tévében.

Hová tűntek az aluljárókból a hajléktalanok?

Először az aluljárókból tűntek el illetve tüntették el a hajléktalanokat, mivel október 15-e óta bűncselekménynek illetve szabálysértésnek minősül, ha valaki a közterületeken és az utcán él. Kíváncsiak voltunk, hogy hova tűntek most az aluljárókból a hajléktalanok és hogy ők mennyire félnek az új rendelkezéstől.

 

Röfögnek, horkolnak, mégis imádnivalóak!

Morcos pofa érző lelket takar. Nem csoda, hogy a világsztárok jelentős részét is bulldog boldogítja otthon. A vasárnapi találkozón senki nem volt bulldogtalan és még az esős idő sem állhatott a fekete, fehér, barna, tarka-barka, röfögő, böfögő bulldogok boldogságának útjába. A Fókusz járt már tacskó és Westie találkozón is!

Fitparádé: dagadó izmok és bikinis lányok

A Fitparádé versenyzői egy évig csak a megmérettetésre készültek: éjt-nappallá téve edzettek és koplaltak, hogy a legjobb formájukat mutathassák a színpadon. A versenyről még több felvételt ITT nézhetsz vissza!

Őszhajszálak: rejtsük el vagy viseljük büszkén?

Van, aki egyáltalán nem szégyelli és büszkén hordja, van, aki pedig takargatja, kihúzgálja, vagy egyből rohan a fodrászhoz és befesteti, ha megjelenik az első ősz hajszála. Sztárokat kérdeztünk arról, ők hogyan viselik az őszülést?

Mit csinál majdnem ezer tacskó egy helyen?

A Fókuszba a velünk alvó vadászkutyák is beleugatnak. Mutatjuk, mit csinál majdnem ezer tacskó egy helyen.
A tacsikról még több felvételt ide kattintva nézhetsz meg.

Itt a poloska-invázió!


szerző:
2018.10.10. 18:00
Itt a poloska-invázió!

A mezei poloska a hűvös beálltával keresi a túlélésül szolgáló meleg területeket. Ezért jelennek meg most tömegesen a nyílászárók körüli apró résekben, ahová el tudnak bújni. Emberre nem veszélyesek, csak zavaró a jelenlétük. Szakértőket kérdeztünk, mit tehetünk ellenük?

Egyre népszerűbb az arctetkó

Magára vonja a figyelmet a jel, amit a szemöldökük fölé vagy a pofacsontjukra varratnak a bátrak. A számukra oly fontos szimbólummal minden esetben üzennek is valamit…

Edzés helyett takarítás: vajon melyik házimunka égeti a legtöbb kalóriát?

Mindenki szereti azt az érzést, amikor egy alapos takarítás után ragyognak a szobák, még ha a végkimerülésig is raktuk rendbe őket. De úgy tűnik nem csak emiatt érdemes takarítani. A Good Housekeeping Institute nyilvánosságra hozott egy tanulmányt, miszerint a házimunka intenzív formái nagy mennyiségű kalóriát képesek elégetni. Sőt! De hogyan zajlik a házimunka sztárjainknál?

Ugrókötelezés 300 méteres magasságban

Még csak 22 éves, de máris elképesztő mutatványokon van túl. Az ismert orosz hobbiakrobata Nikita Deft most éppen ahhoz érzett kedvet, hogy az 51 emeletes Dubai One csúcsán ugrókötelezzen 300 méteres magasságban.

Ilyen cuki mosogatógépet sem láttál még

Egy páran biztosan megirigyelnék ennek a majomnak az igyekezetét, aki megállás nélkül mosogat.

Gwyneth Paltrow 46 évesen révbe ért

A hétvégén titokban megházasodott a forgatókönyvíró, Brad Falchukkal. A színésznő az Instagramjára posztolt egy képet, melyen kéz a kézben látható újdonsült férjével.

Véget ért Gregor Bernadett negyedik házassága

A szakítás hírét most a színésznő férje, Szarvas Attila közölte közösségi oldalán.

8 év után 3 gyerekével és nigériai származású férjével tért haza az énekesnő

Shodeinde Dorkát az X-Faktorban ismerhette meg az ország. A lány azóta már három gyermek édesanyja, úgy, hogy közben megjárta a világot. A sokáig Birminghamben élő Dorka és családja most úgy tűnik végleg hazaköltözött, méghozzá Százhalombattára.

Istenes Bencének még soha nem kellett ennyire megfelelnie

Istenes Bencére mindenki nagyon kíváncsi Németországban- ezt meséli a német X Factor nemzetközi sztárja, Thomas Anders. A műsorvezető hetente röpköd két ország és két tévétársaság között, percre be van osztva az ideje, de annyit a kötelességek között is kicsípett magának, hogy magára tetováltassa második kisfia adatait is.

Farkasházi Réka negyven felett lett újra anyuka

Három hónapja egészen más szerepben láthatjuk az egykori Barátok köztös Kertész Mónikát, a Tintanyúl zenekarával kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka színész-énekesnőt. Nem teljesen szokatlan tőle ez a szerep, hiszen már két gyermek édesanyja, de szerinte Tamara érkezésével lett teljes a család.

Sarah Jessica Parker felrobbantotta a veronai divatshow-t

Amikor testőreivel megjelent úgy tűnt borul az őszi-téli fehérnemű-bemutató forgatókönyve. Kolléganőnk nem hagyta magát és elkapta a Szex és New York sztárját. És megtalálta az egyetlen magyar modellt is, aki szerepelhetett a kifutón.

Életveszélybe került VV Kinga első gyermeke szülésekor

Sugárzik, és sokszor el is érzékenyül, amikor 5 hetes kisbabájáról beszél a ValóVilág 5 játékából megismert Kutai Kinga. Az újdonsült anyuka most először a Fókusznak mutatta meg a csöppséget. A kicsi világrajövetele egyáltalán nem volt olyan egyszerű, Kinga 8 és fél órán át vajúdott és még súlyos komplikáció is fellépett az utolsó napokban.

Sztárfellépők a Szigeten a kulisszák mögött

A tinik kedvencétől Shawn Mendestől a nagyöreg Goo Goo Dollson át a norvég dj Kygo-ig senkire nem lehet panasz, mindenki egytől egyig hatalmas bulit nyomott hétfőn a Szigeten. Ráadásul a kulisszák mögött is találkozhatott velük a Fókusz stábja!

 

Csak két szó: dundi és dögös

A kifutókon és a fotózásokon még mindig az extra vékony modellek számítanak szexinek és vonzónak. Nem nagyon láttunk még olyan divatbemutatót, ahol a világhírű divattervezők mondjuk, duci modelleken mutatnánk be a legújabb trendeket. Most viszont ott voltunk a Miss Dundi és Dögös Szépségversenyen, ahol a lányok nem féltek megmutatni önmagukat.

Tragédia történhetett volna, ha nem kapják el Pásztor Anna zaklatóját

A rajongó az elején még csak levelekkel bombázta az Anna and the Barbies énekesnőjét, Pásztor Annát, de amikor a sztár egyértelműen visszautasította az udvarlásba átcsapó közeledést, fenyegetőzésbe csapott át. Azt írta, ott lesz a tömegben a koncertjén és megöli.

Annával készült beszélgetést ide kattintva nézheted meg hosszaban.

Utolsó pillanatban lemondott fellépés - csalódott rajongók

Miért mondta le Pitbull az utolsó pillanatban magyarországi koncertjét? A fesztivál szervezői hogyan tudtak hirtelen egy másik hasonló kaliberű sztárt idehozni? A rajongók kiborultak, Flo Rida viszont bravúrosan beugrott.

 Legújabb divattrend: egyenesen a veronai kifutóról

A Fókusz stábja egy veronai divatshow-n járt, ami nemcsak szép modellekkel volt tele: Paris Hilton volt a dj; Pixie Lott, angol énekesnő pedig interjút is adott. Rubint Rellával és Dallos Bogival pedig a legújabb trendeket beszéltük meg.  

 

Miért gondolják azt sokan, hogy láncon kell tartani a kutyát?

Három év börtönt is kaphat állatkínzásért az, aki Magyarországon tartósan láncon tartja a kutyáját. Annak jártunk utána, hogy ismerik-e ezt a jogszabályt az emberek, és hogy mit jelent egyáltalán ez a rendelkezés.

A legnagyobb nevekkel dolgozott már együtt - erről is mesélt nekünk Akon

Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne ismerné legalább egy dalát a szenegáli származású, amerikai világsztárnak, Akonnak. A zenész már 15 évesen is bárokban énekelt, de 14 éve tört be igazán a zeneiparba. Ott voltunk Debrecenben, a Campus fesztiválon, ahol koncertet adott és nekünk interjút.

John Newman volt az interjúalanyunk

A 28 éves, jellegzetes hangú angol énekes és dalszerző John Newman ismét Magyarországon koncertezett. Ezúttal a velencei EFOTT-on pezsdítette fel a zömmel egyetemistákból álló közönséget.

 

Itt a gazdi, hol a gazdi? - Az interneten terjedő kutyatrükköt teszteltük

Kitette az internetre hogyan viccelte meg a kutyáját, Mark után, most gazdik milliói próbálják ki a lepedős trükköt. Mutatjuk a vicces videókat, egészen hihetetlen, hogy állatok hogyan reagálnak arra, amikor eltűnik a számukra oly fontos ember.

 

Aloe Blacc: világsztár a VeszprémFesten

Tudtad, hogy a nemrég elhunyt Avicii egyik leghíresebb számában a Wake me up-ban Aloe Blacc nem csak vokálozik, de ő is írta a számot? A Fókusz stábja egyedüli tévé stábként faggathatta a világsztárt.

 

Exkluzív interjú Ziggy Marley-val!

8 Grammy-díj , egy Emmy és 16 album. 49 év alatt ennyi mindent tett már le az asztalra Ziggy Marley, a 36 évesen rákban elhunyt Bob Marley első szülött fia, aki szerdán a VeszprémFesten koncertezett. A jamaicai reggae énekes dalszerző és producer még fellépése előtt adott exkluzív interjút a Fókusznak.

Miért baj az, ha a nő keres jobban?

Schobert Norbit zavarná, ha a felesége jobban keresne nála, sőt, Rékát is zavarná ez a helyzet. Kabát Petinek az nem tetszene, ha menyasszonyának nem lenne bevétele. Miért okoz a pénz, a fizetési különbségek gyakran kibékíthetetlen konfliktust egy párkapcsolatban?

 

Paudits Bélát Ozorán helyezik végső nyugalomra

Paudits Béla prózai színészként kezdte, de nagyon hamar megtalálták a zenei szerepek. A Futok a pénzem után című sláger után lett egy csapásra híres, utoljára viszont 2005-ben lépett fel komolyabb szerepben.

Ez lesz a hétvégi program az RTL-en

Szombat este nyolckor a gyerekek tapadnak majd a tévé elé, ugyanis jön a Toy Story vagyis a Játékháború első része, míg Vasárnap este nyolckor egy szuper családi mozi következik az RTL-en, az Egy igazán csodás nap Steve Carrell és Jennifer Garner főszereplésével.

 

Cukiság: így szórakoztatja idős gazdiját a kutyus

Különleges módját választotta gazdija szórakoztatásának ez a venezuelai kutyus. Ülve táncol neki és még csápol is a kis lábaival. A nem mindennapi eb igazán zenekedvelő állat lehet, mert tökéletes ritmusra riszálja magát a muzsikára.

 

Snowfeet: a legújabb őrület!

Van ahol még csak várnak a nyárra és most még a tél tombol. A havas hegyekben pedig egy új sportág találtak ki, a snowfeet-et, magyarul a havas lábat. Hogy mi ez az őrület? Kiderül a videóból!

 

Voksán Virág kismamaként tündököl

A szexi lemezlovas és szerelme épphogy csak kimondta egymásnak, hogy mostantól bármikor jöhet a kis trónörökös, a baba máris bejelentkezett.

 

Lehet köszönni nyelvkidugással?

Vannak, akik kezet fognak és puszit adnak, mások ölelkeznek, kidugják egymásra a nyelvüket. Ahány ország, annyiféle köszönés. De honnan tudjuk, mi sértés és mi udvarias?  Hasznos illemtan nyaralás előtt!

Évek óta perben állnak a Fiesta zenészei, de ki viheti tovább az együttes nevét?

Csordás Tibi és a gitáros Knapik Tamás, azaz a Fiesta együttes a 2000-es évek zenei életének meghatározó figurái voltak 11 évig. A feloszlás után nem sokkal viszont kiderült, hogy nem is volt olyan békés az elválás. 2013 óta ebben a témában nem nyilatkoztak, ám most egy interjú - melyből kiderült, hogy az egykori tagok perben állnak egymással - újra feltépte a régi sebeket.

Bikinis szelfik: szexi, sok vagy közönséges?

Miért akarják megmutatni magukat az egész világnak azok, akik bikiniben szelfiznek az öltözőfülkében vagy a fürdőszobában? Mit gondoljunk az internetes közösségi oldalakat elárasztó fürdőrucis, gyakran túlságosan is sokat megmutató fotókról?

Alig lehet ráismerni Lady Gagára új filmjében!

Lady Gagára alig lehet ráismerni új filmje, a Csillag születik vadonatúj előzetesében. Ez már a sokadik feldolgozása az 1937-es eredeti mozifilmnek, Gaga mellett a négyszeres Oscar jelölt Bradley Cooper a főszereplő, egyben a rendező is.

Megunta az óriási kocsisort és...

Elképesztő manővert hajtott végre egy városi terepjáró sofőrje az Egyesült államokbeli Ohioban. Columbus város közelében nagy dugó alakult ki, ezt unta meg ennek a fehér járműnek a vezetője...

Pocakos fotók a neten: lájkvadászat vagy anyai büszkeség?

Mintha megint elárasztanák a közösségi oldalakat a teljesen meztelen vagy éppen a sokat sejtető fehérneműs, pocakos fotók. De biztosan érdekli vagy rátartozik minden ismerősünkre, követőnkre az, hogy áldott állapotba kerültünk? Vagy inkább a családi fotóalbumban lenne a helye ezeknek, mert annyira intimek?

Segal: rossz fiúból mintaapa

Igazi rossz fiú volt, Segal, akinek az útja egyenesen a börtönbe vezetett a ValóVilág után. Négy éve, szabadulásakor egykori villalakó társával együtt a Fókusz kamerája is ott volt. Mára már pedig egy mintaapukával forgathattunk, aki ott volt kisfia születésekor, és aki úgy tűnik tényleg megváltozott.

 

Botrányos állapotok a koleszban

Patkányok, férgek, csótányok - az egyik szegedi kollégium lakói olyan gusztustalan élményeket meséltek nekünk, hogy elmentünk és megnéztük, mi lehet az igazság a rémálomba illő sztorikból!

WBPF EB: újabb magyar siker a testépítésben

A hétvége alatt nyolc magyar arany is született a WBPF szlovákiai megmérettetésén.

 

Mit mondanak a babák, mikor gügyögnek?

Úgy tűnik, a babák mindig nagyon akarnak mondani valamit, de csak később alakul ki a beszéd a hangutánzásokból, addig pedig csak sejteni tudjuk, hogy mikor miért sír vagy mit mutogat? Most megpróbáljuk megfejteni a gagyogást!

Hogyan lehet hatvan és száz között nem besavanyodni?

Anyu egy atomnagy repper, ezt mondja a fia a hatvan éves Kati mamáról, akinek öt unokája van és hatalmas nézettsége az interneten. A zumbanagyi, a hatvankilnc éves Erzsike, vagy a 76 évesen fülig szerelmes Icuka sem akarja megadni magát az életnek.

Szandra és Ádám több mint 14 millióval lett gazdagabb

Szandra és Ádám kedden több mint 14 millióval lett gazdagabb. Igaz, nem minden válaszuk volt helyes, a szerencse mégis melléjük állt.

Little Miss World Hungary - a kicsik szépségversenye

Bizony, ha valaki sikeres modell szeretne lenni, nem lehet elég korán kezdeni. A hétvégi, idén már 15. alkalommal megrendezett Little Miss World Hungary szépségversenyen a 3 évestől a 14-ig gyűltek össze a legszebb kislányok és kisfiúk és mérkőztek meg egymással a tordasi western faluban.

Veszélyes aligátorteknőst fogtak be Budakeszin

Nagy bajt is okozhatott volna az az aligátorteknős, amit Budakeszin fogott be Both Zoltán. Az utóbbi években ez már a tízedik példány volt, ezeknek a veszélyes, nagyon erős álkapcsú állatoknak semmi keresni valójuk óvodák vagy játszóterek közelében.

Felturbózott szemöldökdivat

Szemöldök paróka, szemöldökbe tetovált szívecske, hullámos-, masnis-, fonott-, sellőfarok- vagy villám szemöldök. Mutatjuk a legújabb őrületeket!

Mikor szakítsunk?


szerző:
2018.04.23. 18:00
Mikor szakítsunk?

Mi a könnyebb kilépni egy rossz kapcsolatból, és utána újra átmenni a kötelező ismerkedési és keresgélési fázisokon vagy küzdeni a végsőkig és megoldani a problémákat?

 

Halálközeli élmények, amelyekre nincs magyarázat

Kutatók szerint, ha a szív megáll, az agy halála is bekövetkezik. Ugyanakkor számos ember, aki a klinikai halál állapotából tér vissza, halálközeli élményekről számol be. Ha az agy valóban leáll, hogyan lehetséges mindez?

Musically-őrület: mitől ilyen népszerű ez az alkalmazás?

Tátogás, mutogatás és furcsa mozdulatok. A kreativitásnak csak a képzelet szab határt, a Musical.ly nevű őrületbe bárki becsatlakozhat.  A 4 éve működő, főleg 9 és 16 év közötti tinik körében népszerű ingyenes alkalmazásban  sztárnak érezhetjük magunkat, hiszen olyan mintha videoklipet készítenénk, pár másodpercben.

Cuki, örökmozgó és mindent megtanul

Kicsi, izgága, fehér vagy foltos, vicces és örökmozgó és mindent képes megtanulni. A Fókusz stábja ott volt a Jack Russel találkozón, ahol kúsztak, másztak, bújtak, és pacsit osztogattak a kutyusok.

 

Mi legyen az extől kapott ajándékokkal?

Kabát Peti szerelme a mai napig tartja a kapcsolatot volt párjaival, viszont ugyanezt egyáltalán nem nézi jó szemmel Petinél. Szerinte az teljesen más, ha egy férfi marad kapcsolatban volt szerelmeivel. Önök mit gondolnak minderről? Ha már szakítottak, megőrizték az exektől kapott tárgyakat, és közös fotóikat?

Sztárok intim fotói: hol a határ?

Sok híresség a közösségi oldalára simán posztol törölközős, alig takaró képeket, de van olyan is, aki a meztelen-fürdőzős, légyott utáni pillanatok megosztásától sem riad vissza. A kérdés már csak az: hol a határ?

 

Tiltsuk vagy engedjük a cipőhasználatot a saját lakásunkban?

Mit csináljunk akkor, amikor a szerelők sáros lábbal végigvágtáznak a lakásunkon? Illik-e velük is levetetni a cipőjüket, mintha vendégeink lennének? A nagy cipőpara Kabát Petiéket is utolérte!

Állatok, akik másnak képzelik magukat

Kutya, amelyik macskának képzeli magát, vagy macska, amelyik kutyának. Létezik az állatoknál skizofrénia? Mi az oka, hogy néhányan megirigylik mások jellemvonásait vagy cselekedeteit?

 

Ismerősök kellemetlenkedő kérdései a házasságról és a gyerekvállalásról

Hogyan reagálnak a legidegesítőbb kérdésekre az ifjú szerelmesek, és fiatal házasok? Egyáltalán kinek mi köze hozzá, hogy mikor jön a baba, vagy lesz-e már lakodalom?

Kis hip-hop történelem

Újra él a hip-hop! Nem hogy nem tűnt el a süllyesztőben, hanem jobban nyomul, mint valaha…Nézzünk a múlt és a ma nagy sztárjait, Kendrick Lamart, Drake-et és a magyar nagymenőket: Ganxtaa Zolee-t, Punnany Massif-éket és az Animal Cannibals-t!

Mire mozgunk az edzőteremben?

Az egyik legnépszerűbb zenei alkalmazás kutatása szerint egy Eminem számra gyúrnak a világon a legtöbben. De tényleg erre mozgunk az edzőteremben?

 

Kiből lehet szupermodell?

Milyen út vezet a nemzetközi kifutóig? Egyáltalán hogyan lesz valakiből modell? A Fókusz riportere ennek járt utána!

 

Családi idill: Cooky megmutatta nekünk 3 hetes kisfiát!

A műsorvezető negyvennyolc évesen lett apuka, ezért is beszóltak neki, meg azért is, hogy kisfia anyukája csak huszonegy éves. Debóra és Cooky most együtt fogadtak minket otthonukban, hogy megmutassák szerelemük egyértelmű bizonyítékát, Kevint.

Mit csinálnak kedvenceink, ha magukra hagyjuk őket?

Meglepte Voksán Virágot és Budai Zsuzsit kedvenceik viselkedése, csak néhány órára kameráztuk be lakásukat, amíg ők elmentek bevásárolni.

 

Kustánczi Lia kirobbanó formában

13 éve a Playmate of the year választáson találkozhattunk Kustánczi Lia nevével először, akkor még kissé esetlenül mozgott a kamerák előtt, 21 évesen. Az akkori Kustánczi Liára szinte már rá sem lehet ismerni.A fotózásról még több felvételt láthatsz ITT!

Fél kezét elveszítette a balesetben, Zoli mégsem adja fel az álmát

2017. július 16. este 11 óra. A nap, mely örökre megpecsételte a 26 éves Gál Zoltán sorsát, aki addig szakácsként dolgozott. Zoli le akarta rövidíteni a hazafelé tartó utat, ezért átvágott a villamos síneken, a Boráros térnél. Ma már biztosan nem tenné meg.

Harvey Weinstein a szex-kereskedelemben is érdekelt volt?

Amíg Angelina Jolie arra hívja fel a figyelmet, hogy az egész világot megváltoztathatja, ha a nők megítélése változik, addig tovább gyűrűzik a Harvey Weinstein botrány. Egy színésznő ugyanis azt állítja, hogy a nagyhatalmú producer a szex-kereskedelemben is érdekelt volt.

 

Így énekelnek a muzikális kutyák

Láttál már éneklő kutyát? A Fókusz riportere összegyűjtötte a világ legmuzikálisabb kutyáit, akikben biztos benne van az a bizonyos X.

Megvan Palvin Barbi utódja?

Pásztor Panna modell még csak 15 éves, de már egyre többen ismerik a nevét és az arcát a divat világában. Japán, Szingapúr, Korea; címlapok, kifutók és reklámfilmek. És még ki tudja, mi következik?

Csetlő-botló háziállatok az internet sztárjai

A Barátok közt Alíza és Tóbiása, vagyis Nagy Alexa színésznő és Józan László színész órákig tudnának mesélni kutyusaik hebehurgyaságairól. És mi szívesen hallgatjuk őket.

Cicciolina igazi arca


szerző:
2018.01.22. 19:05
Cicciolina igazi arca

Olasz képviselő, rádiós, színész, és felnőtt filmes is volt már. A sok álarc mögött mégis egy érzékeny és tudatos nő bújik meg. Élete két szerelméről is vall.

Hajcihő: az oltári csajok kipróbálták az idei év trendfrizuráit

Minden évtizedben más-más hajkorona hódított, idén visszatér a szigorúan befelé szárított frizura.  Előnye, hogy dúsabbnak mutatja a hajat, hangsúlyozni lehet vele az állat és a nyakat, és rövid illetve hosszú hajúaknak is jól áll. Az Oltári csajok Angélája és Pirosa próbálja ki most kedvünkért az új hóbortot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való