KERESÉS search-close

"Hubai Antal" szerzővel ellátott tartalmak

Hubai Antal

Hubai Antal által létrehozott tartalmak (100):

Akciófilmbe illő jelenet: lelőttek egy szökött rabot Budapest nyílt utcáján

Amerikai akciófilmbe illő jelenetnek lehettek sokan szemtanúi Budapest utcáin: üldözés, rendőrségi lezárások, lövöldözés. A Fővárosi Törvényszékről elszökött rab, Sz. Károly menekülésének és elfogásának videóit a Fókusz stábja Németh Zsolt kriminológussal elemezte ki.

Szokatlan módon tiltakoztak a tejtermelők és állattartók

Szokatlan módját választották a szardíniai tejtermelők és állattartók a tiltakozásnak. Több ezer litert öntöttek ki a fehér italból az egyik autópályára, hogy felhívják a figyelmet; 1970 óta nem volt ilyen alacsony a tej ára Olaszországban.

Tradicionális lisztcsata spanyol módra

A spanyol Xinzo de Limia városában tartották meg a tradicionális lisztcsatát, amelyen fél tonna fehér port szórtak egymás fejére a fesztiválozók.

Lebukott az olasz álorvos!


szerző:
2019.02.06. 19:30
Lebukott az olasz álorvos!

A szélhámos férfi megpróbált Magyarországra szökni miután kiderült, hogy csak nyolc általánosa van és nem plasztikai sebész. Decemberben egy mellműtét miatt bukott le.

Boxgála: minden, amit a tegnapi összefoglalóban nem láthattak!

Két szereplőt a mentő vitt el, ÉNB Bécy négyszer padlót fogott, VV Zsuzsu pedig mint egy kislány, úgy menekült sírós arccal minden egyes komolyabb ütés után a sarokba. Minden idők egyik legizgalmasabb és legdrámaibb reality boxgáláját tartották meg a hétvégén a ValóVilág 9 és az Éjjel-Nappal Budapest szereplői között. A Fókusz végig ott volt a kulisszák mögött, megmutatjuk azokat a pillanatokat, amelyeket nem láthattak a ValóVilág összefoglalójában.

ÉNB vs. ValóVilág boxgála: ott voltunk a mérlegelésen!

A Fókusz meghívást kapott a Villába, ahol egy zártkörű sajtótájékoztatón és mérlegelésen kiderült, ki hány kilót nyom és mit üzen ellenfelének a szombati Éjjel-Nappal Budapest és ValóVilág boxgála előtt.  

ÉNB vs. VV9 - Ütős hétvége várható!

Ütős hétvégére készülnek az Éjjel-Nappal Budapest szereplői és a Való Világban még talpon maradt játékosok. Az ökölvívás amatőr és profi követői számára is tartogatnak meglepetést. A villalakók edzéseit már napok óta követjük, most megmutatjuk, hogy az Éjjel-Nappal Budapest boxolóival hogyan edz Joe.

Exkluzív: Arnold Schwarzenegger így emlékezett meg kameránk előtt Andy Vajnáról!

Csak a Fókusznak adott interjút Arnold Schwarzenegger, miután ma délután megérkezett Budapestre. A Terminátor filmek sztárja búcsúbeszédet tart majd a szertartáson, a Fókusznak azonban már ma este egy hosszú monológban méltatta barátja érdemeit.

Dakar: megmutatjuk, hogy néz ki a futam a háttérben!

Dakar-rali: a világon nagyjából egymilliárd ember kíváncsi arra, hogyan is néz ki a futam a háttérben?! A Fókusz stábja megmutatja, hogy mi van a kulisszák mögött!

Az indulástól a célig az Antarktiszon Rakonczay Gáborral

A fagyási sérülések mellett az egyik lábkörmét saját magának kellett eltávolítani, és volt, hogy repülőgépből dobtak élelmiszer utánpótlást utánuk. Rakonczay Gábor és brit, lengyel illetve norvég társa magyar idő szerint hétfőn késő délután adásunkkal egy időben érte el a Déli-sarkpontot. 950 kilométert gyalogoltak, mínusz 20-30 fokban, vakító fehérségben a semmi közepén. Rakonczay Gábor az első magyar, aki a magyar Déli-sark Expedícióval 44 nap és 4 óra alatt eljutott a Föld legdélibb pontjáig.

Évente 40 ezer segélykérés érkezik az Ökumenikusokhoz

Irma néni évtizedeken keresztül bábaként segített az édesanyáknak. Azt mondja, most rászorulóként ő kapja vissza azt a szeretetet, amelyet ő adott annak idején az anyukáknak. Az Ökumenikus Segélyszervezet egy halom fával ajándékozta meg az asszonyt, az akcióban Nagy Ervin kislányával, Lolával segédkezett.

Soha nem nyert még rap banda az X-Faktor történetében

A világ 60 országában 14 év alatt 190 győztese született az X-Faktor évadjainak. Szombat estig azonban egyetlen fináléban sem emelhette magasba a kezét egy rap csapat. Az USNK győzelme nemcsak emiatt műsortörténeti esemény. Magyarországon korábban nem fordult elő, hogy az X-Faktorban végül egy mentor két produkciója között dőljön el a győzelem. A srácok közül Nimródot annyira sokkolta a győzelem, hogy Kund vállára borult interjú közben.    

Így örültek az USNK családtagjai és barátai a győzelem pillanatában!

Hatalmas volt az öröm, amikor az USNK megnyerte a 2018-as X-Faktort! A Fókusz végig ott volt a tehetségkutató fináléjának kulisszái mögött!

Vajon ki lesz a 2018-as X-Faktor győztese?

Leültünk most, az X-Faktor fináléba jutott versenyzőkkel és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Következzen a top 3 útja a döntőig, avagy hogyan jutott el a győzelem kapujába: Tamáska Gabriella, az USNK és a Stolen Beat.

Hogyan látták a mentorok a 2018-as X-Faktort?

Volt mikrofondobálás, rengeteg sértődés és sírás, öröm, kiborulások, egymással hadakozó mentorok és hétről hétre egyre kevesebb szék az X-Faktor élő showműsorainak színpadán. Szombat este végett ér a 2018-as évad, a Fókusz pedig leült a mentorokkal, hogy kiértékeljék az elmúlt három hónapot.

Gáspár Laci vesztette el a szombat esti nagy csatát

Ismét zengett a vitáktól az X-Faktor stúdiója szombat este. Gáspár Laci először ByeAlex-szel, majd végül az összes mentortársával összeszólalkozott. Eközben egyik énekesnője hangszálgyulladással küzdött, másik pedig rendkívül hamisan énekelte el egyéni produkciója, így a szombat esti csatát végül Gáspár Laci vesztette el.

Holtponton van Rakonczay Gábor?

A szokatlanul sok hó lassítja Rakonczay Gábort és csapatát, ezért valószínűleg a tervezettnél néhány nappal később, január első hetének a végén érkeznek majd meg a Déli sarkpontra. Így Gáborék szenteste is a szél és a fagyos hideg ellen küzdenek majd gyaloglás közben. Ha arra kíváncsiak, hoyg hogyan élte meg a Fókusz riportere az Antarktiszon töltött időt, akkor nézzék meg extra videóinkat ITT, ITT és ITT!

Duett-partnerek az X-Faktorban


szerző:
2018.12.07. 17:54
Duett-partnerek az X-Faktorban

Lerántottuk a leplet az idei duett-partnerekről, azaz megmutatjuk, Gabi, Timi, a Stolen Beat és USNK kit választott magának, kivel szerettek volna énekelni az X-Faktor színpadán? Hosszabb interjúk itt: Tamáska Gabival, a Stolen Beattel, a USNK-val, Arany Timivel.

Nem várt nehézség lassítja a magyar Déli-sark Expedíciót!

Évek óta nem látott mennyiségű porhanyós hó lassítja a Magyar Déli-sark Expedíció tagjait az Antarktiszon. Rakonczay Gáborék már 218 kilométeren is túl vannak a 980-ból, a szánt viszont rendkívül nehéz húzni, mivel elsüllyed a hóban és tolja maga előtt egyre nagyobb kupacban. A csapat ennek ellenére tegnap is 20 kilométert jutott előre, miközben 200 méter emelkedtek is.

Mínusz 18 fokos „nyárral” várta az Antarktisz Rakonczay Gábort és csapatát

Tegnap este már láthatták a Fókuszban, ahogyan felszállt az orosz katonai repülőgéppel Chiléből, az Antarktiszra tartó csapat. Rakonczay Gábor most körülbelül 130 kilométernél jár, és már több, mint egy hete gyalogol. Stábunk már hazatért, és most megmutatják, hogyan éltek egy hétig a világ legdrágább kempingjében a semmi közepén és tényleg a világ végén. Riporterünk exkluzív útibeszámolóit megnézheti ITT és ITT.

Kitűztük a Fókusz zászlaját a hetedik kontinensre is

A világ ötödik legnagyobb kontinense, állandó lakosa viszont egy sincs. Másfél akkora, mint Európa, a hőmérséklet viszont soha nem emelkedik 0 fok fölé. A Fókusz történetének egyik legkülönlegesebb útinaplója következik, a világ egyik legtávolabbi pontjáról, az örök fagy birodalmából.
Az odavezető útról még többet megtudhat riporterünktől, ha ide kattint.

Hamarosan indulhat az 50 napos túra a jéghidegben

Ha minden jól megy és enyhül az antarktiszi vihar, Rakonczay Gábor és csapata hamarosan odaérhetnek az expedíció első pontjához. Aztán még egy rövid repülés és majd onnan indul az ötven napos gyalogtúra.

Elkezdődött a magyar Déli-sark expedíció!

50 napig gyalogol majd az Antarktiszon Rakonczay Gábor. A Fókusz riportere egy darabon elkíséri. Hubai Antal ezúttal Chiléből jelentkezett, ahova már megérkezett a csapat. Azt is megmutatjuk, hogy készültek még itthon az extrém hidegre!

Bejelentés: ilyen még nem volt az X-Faktor történetében!

A Fókusz kamerája előtt tudták meg a rossz hírt az X-Faktor versenyzői. Hogy, mi volt az és hogyan reagáltak az énekesek? Kiderül a riportból!

Öröm és csalódottság az X-Faktor Mentorházában

Mennyit árt vagy épp mennyit segít az izgalom a versenyzőknek? Komoly döntések és nehéz választások után megvannak a csapatok és irány az élő show! Mi számít majd igazán?

Kiss Ramóna körbevezetett minket a mentorházban

A villa a legnagyobb rajongóknak már ismerős lehet, mivel 2012-ben már járt itt az X-Faktor. Ma este a lányokért és a 25 év felettiekért izgulhatunk, számukra dől el, hogy kik jutnak majd be az élő showba.

RallyLegend: lánykérés is volt a világ egyik legkülönlegesebb versenyén

Majdnem egy tucatnyi magyar csapat is nekivágott a különleges futamnak a világ egyik legkisebb államában, San Marinóban. Hogy, hogyan kerültek magyar rendőrök a versenyzők közé és vajon igennel végződött-e a különleges lánykérés a célban? Kiderül a riportból!

1000 kilométer gyaloglás az Antarktiszon - Rakonczay Gábor embert próbáló expedícója

Rakonczay Gábor 4 éve kezdte el az ultrafutást, miután átevezte világrekorderként egyedül az Atlanti-óceánt. Néhány hete az Állatkertben egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy november közepén elindul az Antarktiszra, hogy a kontinens szélétől közel 1000 kilométert gyalogolva elérje a Déli-sarkpontot. Ezzel ő lehet az első magyar, aki ekkora túrát teljesít. Az expedíció médiatámogatója az RTL Klub.

Az utolsó válogatáson leesett az X-Faktor mentorainak az álla

Véget ért az X-Faktor válogatása, de az utolsó adás is tartogatott még rendkívül meglepő produkciókat. Például a kecskeméti Dynamic Duónak és az erdélyi USNK csapata produkciója láttán leesett a mentorok álla.

X-Faktor: beszólnak, magyarázkodnak, és nem hagyják magukat

Az X-Faktor magyar történetében számos balhé volt már a mentorok és a versenyzők között. Idén már volt mikrofondobálás, sértődés, hiszti, biztos, hogy nagyon nehéz lehet a versenyzőknek, de azért a mentorok is keményen megedződnek.

Meglátogattuk az X-Faktor felfedezettjeit

Taka, az egykor Tokióban élő orvos rezidens még meg sem mondta szigorú természetű édesapjának, hogy benevezett az X-Faktorba, míg Arany Tímea édesanyjával nyaralás közben egy óceánjáró hajón is már bizonyította tehetségét.

Az új X-Faktor széria egyik felfedezettje

Múlt héten rekordnézettséget hozott az X-Faktor első válogatója. Mutatjuk közelebbről az itt felfedezett egyik tehetséget, aki közönség előtt az X-Faktorig csak a kapa kupán énekelt.

A bankban is az éneklésről faggatják Zdroba Patrikot

Az X-Faktor első válogatója óta megszólítják az utcán, és munkahelyén, a bankban is az éneklésről Zdroba Patrikot. De, hol volt eddig a tehetséges fiatal, miért csak most jelentkezett az X-Faktorba? Kiderül a videóból!

Megmutatjuk a szombati X-Faktor legizgalmasabb történeteit

Mutatjuk a szombati X-Faktor válogató leghihetetlenebb pillanatait. A színpadon zokogó Dóra tiszafüredi otthonában is énekelt nekünk. A mentorok által szétszakított testvérpár továbbjutó tagját, Ervint pedig munka közben leptük meg egy budapesti étteremben.

Látnod kell: Oláh Gergő így verte át az X-Faktor zsűritagjait

A Fókusz Plusz úgy döntött, hogy idén megvicceli az X-Faktor ítészeit: felkérték Oláh Gergőt, hogy ismét szálljon versenybe a válogatáson, előtte viszont profi sminkes és maszkmester változtatta el az énekes külsejét.

Különleges bejelentés a Fókuszban!

Egy különleges együttműködés kezdődik az X-Faktor Magyarország és a Viber között. A rajongók exkluzív X-Faktoros matricákat tölthetnek le a mentorokról, a műsorról, és lesz egy külön magyar X-Faktor csatorna is, amelyhez lehet csatlakozni.

Türkmenisztán: a világ legfurcsább országa

Egy ország, amelynek a középen a sivatagban egy kráterben már 47 éve megállás nélkül lángol a tűz, ahol szinte minden épület és autó hófehér, és ahol az elnök a legnagyobb sztár. Ez Türkmenisztán, egy zárt világ, ahova vízumot is csak hónapok alatt, rendkívül nehezen lehet szerezni.

Jéghideg vállalkozás: meghódítja az Antarktiszt

Átevezte kétszer is az Atlanti-óceánt, aztán egyedül át is vitorlázta. Rakonczay Gábor most arra készül, hogy első magyarként gyalogosan meghódítja az Antarktiszt! Lefagyhat füle, lába és nagyon sokat kell mennie kitartóan, monoton ütemben, környezetben… Még tovább mesél itt kalandjairól.

Bármit kérdezhettek a rajongók A mi kis falunk sztárjaitól

Az elképesztően népszerű sorozat kedvencei személyesen meséltek kalandjaikról a rajongóknak, akik a Színházak Éjszakáján megtöltötték a Karinthy Színházat. Többek között az is kiderült, hogy volt, amikor egy hatalmas medve majdnem felmászott a fára A mi kis falunk forgatásán!

A mi kis medvénk - 350 kilós mackóval forgatott A mi kis falunk stábja

A mi kis falunk című sorozat egyik epizódjában kapott szerepet egy betanított ragadozó, aki már számos mozifilmben is feltűnt ezelőtt.

Hogy fest Pajkaszeg papíron és a valóságban?

Kormos Anett kétgyermekes anyuka, emellett humorista, akinek A mi kis falunk legfrissebb poénjait is köszönhetjük. A vezető forgatókönyvíró alkotótársaival együtt hét hónap alatt írta meg a 3. évadot. Amúgy még soha nem járt a forgatás helyszínén - mi elvittük magunkkal.

Lelepleztük!: csalók kérnek pénzt levélben

Fókusz riportere július 4-e óta levelezik valakivel, aki a mai napig pénzt próbál kicsalni tőle. Megtalálta azt az amerikai nőt is, akinek személyazonosságát használja a csaló, aki még nem sejti, hogy lebukott. Tudunk olyan emberről, akitől hasonló módszerrel 25 millió forintot csaltak ki, és olyan áldozatról is, aki teljesen eladósodott.

A mi kis falunk: exkluzív felvételek és poénok

Pajkaszeg, azaz Pilisszentlélek tavasszal ismét benépesült az ország néhány kiváló színészével. A műsor készítői már május óta forgatják a legújabb részeket, a Fókusz pedig exkluzív felvételeket mutat a forgatásról, bakikkal együtt!

Madonna: 60 éves a csodálatos, utánozhatatlan popkirálynő!

Egyik kedvenc filmje a magyar grófról szóló Angol beteg. Egyes pletykák szerint utált Budapesten forgatni és itt jelentette be, hogy 3 hónapos terhes. Több mint 300 millió lemezt adott el világszerte, ő a legsikeresebb énekesnő a világon, a pop királynője. Madonna ma ünnepli 60. születésnapját, a Fókusz ezért olyan magyarokkal forgatott, akiknek különleges története van Madonnával.   

Sziget 1. nap: Koncert a magasban, és koncert 40 perc késéssel

A The Biebers 35 fokos hőségben, 45 méter magasban adott mini koncertet mindössze 15 fős közönségének, ennek ellenére az volt Puskás Petiék egyik legjobb Szigetes élménye. És hiába hozta el a fesztivál Amerika jelenleg leghíresebb és legnépszerűbb rapperét, a 12-szeres Grammy és Pulitzer díjas Kendrick Lamart, csakúgy, mint két éve Rihanna, ő is nagy csalódást okozott.

Beindult a Sziget, kitehetik a megtelt táblát

Szerda délben a 3000 raklapból összerakott Colosseumban indult el a 2018-as fesztivál első bulija. Ez már a 26. sziget. Összegyűjtöttük az elmúlt évek elképesztő és sokszor felfoghatatlan számait és statisztikáit, hogy mi kell ahhoz, hogy naponta 90 ezren bulizhassanak több mint 1 hétig.

 

Tóth Lilla Hanna a Miss Balaton 2018 királynője

Egy 22 éves miskolci lány fejére került szombat este a Miss Balaton szépségverseny koronája. A 12 döntőssel, két órával kezdés előtt találkoztunk a smink és fodrászszobában. Van, aki a modellkedés mellett fogorvosnak, pszichológusnak, tévés műsorvezetőnek vagy angol tanárnak készül. Szinte mindenkinek volt egy különleges története.

Újabb Guinness-rekordot döntött meg Hegedűs László

Tavaly júliusban megdöntötte élete első Guinness-rekordját. Egyedülálló módon 179 és fél centiméter magasra ugrott fel a bicajával Londonban. Idén májusban aztán az Erzsébet hídon közlekedőket sokkolta... Hegedűs László, vagy ahogy becézik Hege a hétvégén újabb Guinness-rekordot állított fel ismét Londonban.

A látni szeretnéd a rekord döntéseket, kattints ide.

Hőségriadó: így éld túl!


szerző:
2018.07.30. 19:35
Hőségriadó: így éld túl!

Már két napja vörös kód van érvényben. A Fókusz stábja összegyűjtött néhány olyan tanácsot, amelyet érdemes betartani a hőségben, de az emberek csak ritkábban hallanak az orvosoktól.

 

Egy kocsiban Lewis Hamilton és Palvin Barbi a magyar jótékonysági rendezvényen

Palvin Barbi és Lewis Hamilton egy luxusjárgányban gurult be csütörtök este Budapesten egy jótékonysági rendezvényre. De vajon tényleg jártak egymással korábban, ahogy a világsajtó megírta?

A világ legfurcsább egyetemei

Miközben például Magyarországon még mindig szabálysértésnek számít a kannabisz birtoklása is, addig Amerikában az Oaksterdam Egyetemen a fű alapjául szolgáló növény szakszerű termesztéséről, szabályairól és vele kapcsolatos üzlet létrehozásáról tanulhatnak a diákok.  

 

Csak a Fókusznak mesélt életéről Schumacher unokaöccse

Áprilisban robbant a hír, hogy Keszthelyi Vivien autóversenyző Michael Schumacher unokaöccsével, Daviddal jár. Együtt azonban nem szerepeltek eddig sehol. Egészen mostanáig. A szerelmes párt most egy könnyed, nyári autókázásra kísértük el Zsámbék mellé, a legendás Schumacher család legkisebb tagja pedig csak a Fókusznak mesélt életéről és szerelméről.

Gáspár Laci legkisebb fia a főszereplő

Az X-Faktor mentora már többször is becsempészte szeretteit a dalaiba. Volt, hogy kislányáról énekelt, legutóbb pedig a felesége tűnt fel a klipjében. Most pedig egy igazán rendhagyó videoklip készült, amiben eddig, soha nem látott fotókkal a legkisebb fia a főszereplő.

Hogyan rúgjunk jól tizenegyest?

Felfokozott idegállapot, szapora pulzus, feszült idegek, közben százmilliók várják a tévéképernyőn és több tízezren élőben, a stadionban azt az egy rúgást. De vajon hova menjen? A 2018-as foci világbajnokságon is az egyik legizgalmasabb pillanat, amikor 11-eseket rúgnak. De vajon mi a legjobb technika a rúgáshoz és a védéshez?

István egyedül, vitorlással kerüli meg a Földet

A Golden Globe Race-t, azaz a világ első kikötés nélküli szóló vitorlás földkerülő versenyét mindössze egyszer rendezték meg, 1968-ban egészen mostanáig. A 17 induló között ott van Kopár István is.

 

Ilyet még nem látott az amerikai zsűri: magyar lány ejtette őket ámulatba

Az amerikai X-Faktorban négy igennel jutott tovább Vajda Vivien. A magyar kötélugró lányt felállva ünnepelték. A huszonkét éves lány tizennégyszeres világbajnok, Szombathelyen kezdett ugrókötelezni. A műsorban sírva mesélte el, hogy a klubban, gyerekkorában sokat cikizték és bohócnak nevezték. Megkerestük egykori sportegyesületét, ahol csodálkoztak azon, hogy Vivien milyen emlékeket őriz magában...

Ítélet a 11 halálos áldozatot követelő hurghadai buszbalesetben

7 évvel a hurghadai, 11 halálos áldozatot követelő buszbaleset után ma délután megszületett az első kártérítési ügyben hozott ítélet. Egy súlyosan sérült testvérpárnak ítéltek meg első fokon összesen havi 500 ezer forint életjáradékot életük végéig. A döntést mindkét gyerek édesapjával együtt hallgatta végig. Édesanyjuk és nagymamájuk a balesetben meghalt.

Red Bull Air Race: a kulisszák mögött

Miközben a hétvégén 135 ezren szurkolnak a 350-nel száguldó pilótáknak, sokan azért harcolnak, hogy kitiltsák őket a Belvárosból. Pedig sokan követik élőben világszerte a Red Bull Air Race-t, a Fókusz stábja hétvégén benézett a verseny kulisszái mögé.  

 

Indul a buliii! - Fesztiválok minden mennyiségben

Minden eddiginél színesebb fesztiválszezon lesz az idei. Mutatjuk, hogyan működik a hatalmas szórakoztató gépezet, mik a hozzánk érkező legnagyobb sztárok különleges kívánságai és milyen - soha nem látott - színpadképekre számíthatnak idén a bulizók.

Traktorral ment egy német szurkoló az oroszországi foci vb-re

Elkezdődött a foci világbajnokság és rögtön hatalmas meglepetések születtek a hétvégén. Mi pedig összegyűjtöttük a foci-vb eddigi leghihetetlenebb és legérdekesebb történeteit.

Három magyar él a dél-koreai szigeten

Gondoltad volna, hogy Magyarországtól nyolcezer kilométerre, Dél-Koreában egy kicsiny szigeten Budapestnek hívnak egy panziót? Riporterünk két olyan magyar férfi történetét mutatja be, akik a szigeten találták meg a boldogságot.

Elkezdődött az X-Faktor válogató: idén is több ezren akarnak bekerülni

Elstartolt a 2018-as X-Faktor! Idén is több ezren indultak - kortól és stílustól függetlenül - az ország legismertebb és leghosszabb ideje futó énekes tehetségkutatóján!

Ittas volt a kukásautó vezetője: 9 autót tarolt le

Elképesztő balesetet rögzített egy térfigyelő kamera New Yorkban, Brooklynban. Egy kukásautó ittas vezetője tarolta le az egyik csendes utcát szombat hajnalban. 9 autót totálkárosra tört, fákat döntött ki és megrongálta az egyik házat is.

Letartóztatták Vince Vaughnt


szerző:
2018.06.11. 19:13
Letartóztatták Vince Vaughnt

Ittas vezetés miatt letartóztatták Vince Vaughnt Dél-Kaliforniában. A 48 éves világsztár ráadásul ellenszegült a rendőröknek miközben megbilincselték, ezért két bűncselekményt is elkövetett.

Robbie Williams lesz a foci-vb sztárfellépője

Hivatalosan is felkértek egy kék szemű, hófehér macskát, hogy ő legyen a foci világbajnokság jósállata. Eközben Robbie Williams egy videóüzenetben jelentette be, hogy ő lesz a csütörtöki megnyitóünnepség sztárfellépője a moszkvai Luzsnyiki Stadionban.

Strandröplabda bajnokság: szuperszexi nők falatnyi bikiniben

A hétvégén rendezték meg a Strandröplabda bajnokság első fordulóját Tatán, amelyen a tavalyi Survivor túlélőshow versenyzője, Czene Adrienn is rajthoz állt.

Magyar autóversenyző lányba szerelmes Schumacher unokaöccse

A világ egyik legfiatalabb női gyorsasági autóversenyzője. Emellett sportkövet és közben helikopter pilótának tanul. Keszthelyi Vivienről pedig most már rendszeresen cikkeznek a német bulvárlapok is, mióta kiderült, hogy Michael Schumacher unokaöccsével, David-dal egy párt alkotnak.

Dél-Koreában imádják a kultúránkat

Magyarrajongó dél-koreai fiatalokat találtunk, tőlünk 8.000 kilométerre Szöulban. A világ másik végén lévő egyetemen, a magyar tankszéken imádják a kultúránkat, verseket szavalnak, Tankcsapdát hallgatnak és A Pál utcai fiúkat nézik a YouTube-on.

Rengetegen nézték Kenderesi videóját

A sajtbureszes úszó, Kenderesi Tamás videója letarolta a fél magyar internetet. Az egyenruhás rendőr hivatalos szakszövegét viccesen lefordító fürdőgatyás olimpikon joggal lehet büszke a videóra.

Eltemették a meggyilkolt sólyi kislányt

Többek között Zorán egy legmeghatóbb dala szólt a sólyi temetőben szerda délután. A kis, 500 fős veszprémi faluban megállt az élet néhány órára, rengetegen érkeztek virággal a pünkösdkor megölt 8 éves kislány, Adrienn temetésére. A szülők a szertartás után beszéltek az érzéseikről.  

Az adócsalás áldozatai: nagyértékű motorokat zúzatott be a diktátor

Sajátos és látványos módját választotta a Fülöp-szigeteki diktátor az adócsalók elleni küzdelmének. Több mint 100 nagy értékű motort zúzatott be egy markolóval Manilában, hatalmas sajtóérdeklődés mellett. A járművek értéke elérte a 640 ezer dollárt, ez több mint 166 millió forint.

Bemutatjuk a Bátor Tábort

Daganatos, cukorbeteg és más krónikus betegségekkel küzdő gyerekek és szüleik kerülhetnek ide nem ritkán sokévi kórházi kezelés, sok fájdalom meg félelem után. A tábor lényege az élményterápia!

Koronás tea party-val készülnek a hercegi esküvőre

Miközben a világ már a windsori kastélyra figyel és izgatottan várja a holnap déli királyi esküvőt, egy budapesti angol óvodában elkezdődött péntek délelőtt az ünneplés. Koronás tea partyt tartottak a gyerekeknek, az evés-ivás mellett pedig a kicsik megismerhették a teljes királyi családot és Meghan Markle rokonait is.

Fegyverrel elkövetett emberrablással gyanúsítják Aureliót

A rendőrség gyanúja szerint társaival elrabolt egy férfit, aki egy bajai szórakozóhelyen ellopta a pénzét. Tettéért a ValóVilág egykori szereplője akár rács mögé is kerülhet. Aurelio ügyvédje szerint nem úgy történt az eset, ahogyan azt a hatóságok állítják.

57 millió forintot nyert a magyar blöffkirály!

57 millió forintot nyert a pókeren, kameránk előtt költözött haza a magyar blöffkirály! De, ki ez a férfi, hogyan került gyári munkásként Monte Carlóba a világ egyik legnagyobb pókerversenyére? Hogyan lett 1 hét alatt sztár, és hogy változtatja meg ez a rengeteg pénz az életét?

Hihetetlen, de már 10 éve szórják a poénokat a Showder Klub stand up-osai!

Rendhagyó adással ünnepli a Showder Klub 10 éves fennállását. Visszatér ma este az RTL képernyőjére Fábry Sándor és Puzsér Róbert, akik elvállalták, hogy beugranak a jubileumi stand up comedyre. Csak a Fókusz lehetett ott a műsor felvételén, ahol soha nem hallott kulisszatitkok is kiderültek.

Erdélyben és Londonban is castingol az X-Faktor

A 2018-as X-Faktorra jelentkező londoni magyarok válogatói után a műsor készítőit egy 5 napos erdélyi válogatásturnéra is elkísértük. Volt, ahol egy család minden tagja bemutatkozott külön-külön és találkoztunk azzal a jelentkezővel is, aki nyolc évvel ezelőtt a Vastag testvérek mellől esett ki.

Jótékony célra ajánlotta fel a Tankcsapda frontembere autóját

A Tankcsapda frontemberének, Lukács Lacinak már hónapok óta tart az 50. születésnapi programsorozata. Most egy grill afterpartit szervezett az ország legnépszerűbb rockbandája, amely a buli mellett egy komoly jótékonysági kampány lezáró eseménye is volt.

 

15 éves lett a Punnany Massif


szerző:
2018.05.07. 17:40
15 éves lett a Punnany Massif

Bár nem volt konfetti, tűzijáték és szülinapi torta, 10 ezer rajongó így is hatalmasat bulizott a tinikorba lépő Punnany Massif szülinapi koncertjén. Péntek este megtelt a Budapest Park, hogy meghallgassák az elmúlt 15 év 15 –ahogy ők fogalmaznak – legpunannybb dalát, amelyet áthangszereltek és átdolgoztak egy kicsit.

Az erő legyen mindenkivel


szerző:
2018.05.04. 17:50
Az erő legyen mindenkivel

Május 4. A dátum eredete egy angol szójáték. A filmek visszatérő mondata, „Az erő legyen veled!” eredetileg, angol nyelven így hangzik: „May the force be with you!”, amit könnyen „May the fourth be with you!”-nak (Május negyedike legyen veled!) lehet érteni vagy mondani. A Star Wars napot egyébként világszerte ünneplik.

Kitört egy vulkán Hawaii szigetén

Több tíz ezer embernek kellett elhagynia otthonát Hawaii szigetén, miután a világ egyik legaktívabb vulkánja kitört. A kitörést egy ötös erősségű földrengés kísérte, a napok óta folyamatosan remegő föld több helyen is megrepedt és ott forró láva ömlik a felszínre. Ha tovább folyik, akkor lakóházak, vagy teljes települések is semmivé válhatnak.

Kulka János visszavonult a színészkedéstől

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész két éve kapott stroke-ot, amely érintette a mozgás és beszédközpontját. János rendszeresen járt és jár gyógytornászhoz és logopédushoz, információink szerint azonban a beszédkészségének a fejlődése megállt, így úgy döntött feladja színházi munkáját.

Magyarországon zenélt az amerikai katonazenekar

Magyarországon lépett fel az Egyesült Államok hadseregének európai zenekara. A közel 100 fős csapatnak évente 200 fellépése van lés különböző felállásokban lépnek fel: van egy 65 fős koncert és felvonulási csapatuk, jazz, dixieland és rockzenekaruk valamint kórusuk is.    

 

Látványos: ilyen 1300 drón a levegőben

Rendkívüli égi látványban volt része a kínai Hszián városában élőknek kedd este a munka ünnepének tiszteletére. Több 1300 drón emelkedett a magasba az egykori császári városban, amelyek különböző színes figurákká, motívumokká álltak össze.

 

A két Korea: helyszíni felvételeink a fegyvermentes zónából!

65 év után végre tényleg békét köt Észak- és Dél-Korea, pedig pár hónappal ezelőtt még úgy tűnt, atomháború fog kitörni. A világ egyik legveszélyesebb helyén forgattunk, ott, ahol most a kegyetlenségéről ismert diktátor, Kim Dzsongun kezet nyújtott a dél-koreai elnöknek.

Dodzsem-buli mentor módra


szerző:
2018.04.26. 18:13
Dodzsem-buli mentor módra

Radics Gigi Michael Jackson egykori producerének, Quincy Jonesnak a születésnapi buliján még énekelt is. A X-Faktor mentora több hónapos amerikai kiruccanása után felrázta itthon maradt társait – egy jó kis dodzsemezéssel.

Már négy eltűnt villanyszerelő ügyében nyomoznak?

Egyes sajtóhírek szerint már négy eltűnt villanyszerelő ügyében nyomoz a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr- főkapitányság. Információnk szerint viszont a megyei hatóság továbbra is csak egy ügyben, Mácsik Zoltán eltűnése és meggyilkolása ügyében nyomoz. Két hete számolt be a Fókusz a Győrben rejtélyes körülmények között eltűnt Zoltán ügyéről.

Nem is Jézus testét takarta a Torinói lepel?

Örök rejtély marad, hogyan keletkezett a világtörténelem egyik legmisztikusabb vallási emléke, amelyet évtizedek óta vizsgálnak? A most Magyarországon dolgozó kutató szerint nem, ő ugyanis bebizonyította, hogy amit Jézus halotti leplének tartanak az nem is Krisztus korából származik. Timothy Jull első televíziós interjúját a Fókusznak adta.

 

Megbukott a hazugságvizsgálaton VV Fanni feltehető gyilkosa

Megbukott a poligráfos, azaz a hazugságvizsgálaton B. László, akit Novozánszky Fanni megölésével gyanúsítanak. A Blikk információja szerint azokra a kérdésekre kellet válaszolnia a decemberben letartóztatott férfinak, hogy mi történt Fanni eltűnésének pillanatában, hol járt a következő napokban, illetve, hogy megölte-e a lányt.

 

Megalapozott a gyanú, de kiengedik Gyárfást

Gyárfás Tamás, akit kiengedtek az előzetesből, a gyanúsítás és a bűnügyi őrizet elrendelése ellen is panaszt jelentett be.

Így érez Fanni édesanyja a váratlan levél után

Megtörte a csendet közel 3 hónap után VV Fanni anyukája. Katalin telefonon adott interjút a Fókusznak. Mesélt érzéseiről, gondolatairól, a felröppent álhírekről, a gyanúsítottról, a csütörtökön a szerkesztőségbe eljuttatott levélről és vallomásról.

 

Családja még reménykedik, hogy élve kerül elő

Felesége nem érti, mit akarhattak eltűnt férjétől. Mácsik Zoltánt a rendőrség továbbra sem találja, miközben tegnap előzetes letartóztatásba helyezték a férfit, akivel utoljára találkozott a villanyszerelő.

Rejtélyes levelet kaptunk VV Fanni eltűnésének körülményeiről

Kaptunk egy tíz oldalas kézzel írt levelet, melyben a névtelen feladó elmeséli hogyan halt meg és hogyan tüntették el Novozánszki Fanni holttestét. A Fókusz szerkesztőségébe érkezett levelet és benne a vallomást a rendőrség lefoglalta erről egy jegyzőkönyvet is kaptunk.

Hátborzongató történet áll a férfi eltűnése mögött

Az eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő ügyében úgy látszik több fordulat is beállt: a család szerda délután kapta vissza azt a kisbuszt, amivel Zoltán az eltűnése előtti találkozóra indult a munkaadójával, akit már előzetes letartóztatásba helyeztek emberölés gyanújával.

Végre sikerült meglepni Lukács Lacit

A kőkemény rocker, akinek 50 év alatt rengeteg arcát ismertük meg. Most viszont csak mosolyog és mosolyog, mint a vadalma. A Tankcsapda frontembere, Lukács Laci egy különleges, szülinapi meglepetésre kísértük el, ahol versenyautóba ültették. Vajon bevállalta a száguldást a volán mögött? Megmutatjuk.

Jennifer Garner csirkéjét gyászolja

A színésznő régóta nagy rajongója a baromfiknak, többet is tart belőlük otthonában. A búcsúvideóból kiderül, hogy Regina tavaly júliusban született és annyira bensőséges volt a kapcsolatuk, hogy Jennifer pórázon sétáltatta és néha még fel is olvasott neki.

Xzibit újra Budapesten járja az utcákat

Xzibit újra Budapesten járja az utcákat, a közösségi oldalára posztolt videóból pedig úgy látszik nagyon is jól érzi magát itt nálunk.

Nők, akik Dél-Koreába költöztek a boldogságért

Magyar nők, akik Dél-Koreában találtak igazán magukra. Ingrid itthon angol tanár volt a Szöuliak most odavannak a cukrászdájáért. Sába és Melinda itthon túl alacsony volt, most népszerű sorozatokban szerepelnek és keresett modellek.

 

Soha nem látott felvételek a kukásautó balesetéről

A kukásautó belehajtott a virágüzletbe, és ledózerolt mindent. Az egyik szemtanú videózta a történteket. Mutatjuk az exkluzív felvételeket!

Bocsánatot kért a szentendrei gázoló

Az egész országot felháborította, napokig foglalkozott a tragikus balesettel a sajtó, a szentendrei úti gázolás után a találgatások is elindultak. A piros lámpánál álló autóba akkora sebességgel hajtott bele egy másik, hogy a várakozóknak esélyük sem volt a túlélésre. A gázoló annyira ittas volt, hogy nem emlékszik arra, mi történt. A hétfőn kezdődött perben azonban bocsánatot kért mindenkitől.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való