KERESÉS search-close

"Hujder Zoltán" szerzővel ellátott tartalmak

Hujder Zoltán

Hujder Zoltán által létrehozott tartalmak (100):

Halálra verte apját, elásta a kertben, majd elment a kocsmába

A Nógrád megyei Ecsegen 2017 nyarán történt az eset.. A gyilkossággal vádolt 26 éves férfi a bíróságon egyszer sem tett vallomást, de az első kihallgatásán a rendőröknek elismerte, hogy megölte apját. Akár húsz évre is börtönbe kerülhet.

Mégsem lőhetett a rendőrökre a pisztollyal menekülő rab?

Mégsem lőhetett a rendőrökre a múlt héten pisztollyal menekülő és túszokat ejtő rab. A Blikk írta meg, hogy az utcán már nem volt lőszer abban a pisztolyban, amit az őrétől szerzett meg a bíróságon a 35 éves férfi. Az autóval menekülő foglyot fél órás üldözés után kapták el a rendőrök. Végül egy külvárosi kereszteződésben több lövéssel terítették le.

Levágta az ujját a betonozó gép, segítség helyett húszezer forintot kapott

Egy ujját azonnal levágta a betonozó gép, két másikat pedig amputálni kell egy munkásnak, aki - állítása szerint - egy fővárosi építkezésen szenvedett balesetet. A 47 éves, háromgyermekes családapa azt állítja, hogy a baleset után főnöke segítséget ígért, de végül csak húszezer forintot kapott tőle. A munkás feljelentést tett.

Zuglói gyilkosság: Kocsiban vágták el a torkát

Elfogták a tegnapi zuglói gyilkosság gyanúsítottját! Egy 26 éves esztergomi fiatalembert gyanúsítanak azzal, hogy megölt egy 60 éves férfit Budapesten, úgy tudjuk az áldozat keresztfia. A mentőket és rendőröket a környéken élők riasztották azzal, hogy a lakótelep parkolójában, egy piros autóban furcsán ül egy ember.

A kőbányai rabló a szökevény rab

A kőbányai bankrabló a túszejtő rab. A férfi tegnap azután szökött meg a bíróságról, hogy elvette egy őr fegyverét, 2017-ben pedig egy bankfiókot rabolt ki. Akkor hamar elkapták, mert menekülés közben elütötte egy autó. Azért a rablásért kilenc évet kapott. Tegnap egy még korábbi ügye miatt kapott újabb egy év egy hónap börtönt, ennek az ítéletnek a kihirdetésekor szökött meg. Egy autósra szegezte a pisztolyt, vele menekült. A hajsza végén a rendőrök öt lövéssel leterítették.

Túszejtés, autós üldözés és utcai lövöldözés Budapesten

Egy rab a bíróságon megszerezte az egyik őr fegyverét, amivel túszt ejtett. Őt az épület előtt elengedte, majd egy autósra szegezte a pisztolyt, így vele menekült tovább. Újpalotáig tartott a hajsza utánuk. Közben a rendőrök rálőttek a kocsira, ezután a rab megpróbált másik autót szerezni. Annak sofőrje azonban dulakodni kezdett vele. A rabot végül meglőtték a rendőrök. A fegyveres szökevénnyel dulakodó sofőr Híradónknak elmesélte, mi történt.

Újabb életveszélyes közlekedési helyzetről készült videó

Újabb életveszélyes közlekedési helyzetről készült videó. Ezúttal az M3-as budapesti kivezető szakaszán szabálytalankodott két sofőr. Pénteken az M7-esen kakaskodott két autós. Szakemberek szerint a hétköznapi feszültséget élik ki az agresszív sofőrök a közlekedésben. Ennek is köze lehet ahhoz, hogy egy év alatt 8 százalékkal nőtt a halálos balesetek száma.

 

Irodaházban árulták a drogot

Fél kiló kokaint találtak a rendőrök egy budapesti irodaházban. Hasisgyanta is előkerült, mindez több mint 10 millió forintot érhet. Négy férfit vettek őrizetbe, két magyart és két szír állampolgárt. A rendőrök szerint az egyik magyar volt a banda irányítója. Az ő irodájában lehetett kokaint venni. A kommandósok szerdán csaptak le a bandára, de az akcióról készült felvételeket csak ma hozták nyilvánosságra.

Kóros alkoholos állapotban támadt az ultrafutónőre

Egy szakvélemény szerint kóros alkoholos állapotban volt az a férfi, aki tavaly októberben edzés közben támadt rá Makai Viktória ultrafutóra. Brutálisan megverte és megpróbálta megerőszakolni. Az ügyvéd szerint ez enyhítő körülmény lehet, ezért a letartóztatás megszüntetését kérte, de a bíróság ma sem engedte szabadon a támadót.

Kínai lányok és ügyfelek budapesti bordélyházakban

Kínai prostituáltak kínai vendégeket fogadtak budapesti bordélyházakban, az örömlányok munkáját pedig egy kínai férfi szervezte. A rendőrök 2016 nyarán csaptak le rájuk. Az ügyben ma volt az első tárgyalás.

Rendőrök fogták be az autópályára tévedt őzet

Autópályára tévedt őzet mentettek a rendőrök! Péntek délelőtt az M1-es autópálya szélén, a szalagkorlát mellett ácsorgott az állat, amit egy arra járó rendőrautóból vették észre.

Nem felelősek barátjuk haláláért

Felmentették a barátjukra betonlapot ejtő kamaszokat. Egy 11 éves fiú meghalt, amikor 2016 nyarán ráesett egy járdalap. A gyerekek elrejtett cigarettájukat akarták kivenni, a tragédia akkor történt, amikor megemelték a 120 kilós betontömböt.

Rendőrök mentettek életet Veszprémben

Egy 74 éves asszony esett össze szombaton reggel egy veszprémi buszmegállóban. A járőrök percek alatt odaértek, újraélesztették és a mentők már stabil állapotban vitték kórházba. A rendőrök azt mondták, hogy ez volt az első életmentésük.

Boszorkányvezér irányította, amikor gyilkolt - ezt mondta a gyanúsított

Nem volt ura saját testének, egy boszorkányvezér irányította, amikor gyilkolt - ezt mondta az a magyar nő, akit zsarolással, csalással, gyújtogatással és egy 72 éves asszony megölésével gyanúsítanak Ausztriában. Az osztrák rendőrök szerint az asszony egy szekta tagja volt, és azért végzett áldozatával, mert nem akart fizetni nekik.

Fanni hajszála volt a mosógépben

Novozánszki Fanni hajszálát találták meg feltételezett gyilkosa mosógépében! A genetikai vizsgálat eredményéről a Blikk írt elsőként. A volt valóságshow-szereplő 2017-ben tűnt el. Egy héttel később egy dunaújvárosi férfit kaptak el a rendőrök, gyilkosság gyanújával. Fanni családjának ügyvédje szerint az, hogy a férfi mosógépében a lány hajszálát találták meg, perdöntő bizonyíték lehet.

Halálra gázolták a gyalogost

A piroson szaladt át - halálra gázoltak egy gyalogost Budapesten. A tragédia a reggeli csúcsforgalomban történt a 11. kerületben. Az áldozat egy 26 éves nő. Bár piros volt a lámpa, ő mégis át akart szaladni a zebrán. Az éppen érkező kocsi sofőrje hiába fékezett. Az idős férfit nagyon megviselték a történtek, rosszul lett, a mentők a helyszínen megvizsgálták.

Mindenki bűnös Magyarország eddig legnagyobb foci bunda ügyében

Mindenki bűnös Magyarország eddig legnagyobb foci bunda ügyében. Ezt mondta ki a bíróság hétfőn első fokon. 24 ember ült a vádlottak padján, közülük többen felfüggesztett börtönbüntetést, mások pénzbírságot kaptak. Több, ma is aktív játékost pedig évekre eltiltottak a profi meccsektől. Az ítélet nem jogerős, így a hét éve húzódó ügy még nem ért véget.

Adatokat kérnek a hackertől

Információink szerint már a belga és német hatóságok is szeretnének dokumentumokat kérni a korrupció ellen küzdő Footbal Leaks Magyarországon elfogott hackerétől. A portugál férfi kiszivárogtatott adatai alapján már több eljárás is indult. Múlt hét szerdán kapták el a magyar rendőrök. Most nyomkövetőt visel, és budapesti lakásában várja a tárgyalást, melyen eldől, hogy átadják-e a portugáloknak.

Négygyerekes apa az áldozat

Többgyermekes apa a szerda esti, fővárosi kollégium tűz áldozata. Úgy tudjuk, a 47 éves férfi az egyik vendégszobában volt, amikor a Károli Református Egyetem kollégiumában felcsaptak a lángok. Az épületből több mint 90 embernek kellett kimenekülnie, volt olyan diák, akinek mindene odalett. A kollégium lakhatatlanná vált, két szint megsemmisült. Több hétig tarthat, mire kiderül, mi okozta a tüzet.

Nem akarja a portugál hekker, hogy kiadják

Nem járult hozzá a gyorsított kiadatási eljáráshoz, így pár hétig még biztosan Budapesten marad a portugál hekker. A fiatalember annak a Football Leaks nevű szervezetnek dolgozott, amely például Cristiano Ronaldo állítólagos nemi erőszak ügyét is világgá kürtölte. Szerdán fogták el budapesti lakása előtt. A bíróság ma úgy döntött, hogy kiadatásáig nem hagyhatja el otthonát, és nyomkövetőt kell viselnie. 

Orvosok a vádlottak padján

Rosszul emlékeznek a szemtanúk, így védekezett az egyik orvos, akit egy kollégájával és egy ápolóval együtt egy beteg halála miatt állítottak bíróság elé Budapesten. Az asszony a vád szerint halálos mennyiségű fájdalomcsillapítót kapott 2015-ben a János Kórházban, ugyanis egyik vádlott sem jelezte a többieknek, hogy ő már beadott egy adag gyógyszert.

Közlekedési vita után halt meg a rolleres

Közlekedési vita miatt halt meg egy rolleres Budapesten! A férfi majdnem nekiment egy nőnek, ezért robbant ki vita, majd verekedés. A nő élettársa megütötte a rollerest, aki elesett, beverte a fejét és pár nappal később a kórházban meghalt. A verekedő ellen halált okozó testi sértés miatt emeltek most vádat.

Gyilkossággal végződött a szilveszteri buli Petőfiszálláson

Gyerekkori barátjával és szomszédjával búcsúztatta az óévet egy 67 éves férfi, ám a barátok valamin összevesztek. A házigazda ezután egy fém bottal verte áldozatát, majd az eszméletlen férfit szomszédja segítségével az utcára vonszolta és magára hagyta. Holttestére hajnalban talált rá egy buliból hazatérő fiatal. A támadás gyanúsítottját a napokban fogták el, le is tartóztatták. Húga szerint, ha iszik, agresszív és volt már börtönben is.

Tankcsapda-dalokkal búcsúztatják Katát

A Tankcsapda dalaival búcsúznak majd az M3-as autópályán múlt szerdán elgázolt lánytól, erről édesanyja beszélt Híradónknak. Azt is elmondta, sokáig nem is tudott a balesetről, mert a rendőrök őt nem értesítették. Közben először szólalt meg a tragédiával kapcsolatban a Tankcsapda gitárosa, aki az M3-ason rátalált az úttesten fekvő lányra. Sidlovics Gábor a Music FM-nek azt mondta, próbáltak életjeleket találni, és csak utána döbbentek rá, hogy jól ismerik az áldozatot.
Az édesanyával készült interjút ide kattintva megnézheti hosszabban.

 

Szabadnapos rendőr mentett életet

Szabadnapos rendőr mentett életet csütörtök este egy baleset után. Két autó ütközött Dunakeszi határában. A rendőrnő észrevette a roncsokat, és azonnal segíteni kezdett. Azt mondta, hogy az egyik kocsi sofőrje - egy 46 éves nő - kirepült az autóból. Egy kerítés mellett feküdt. Nem lélegzett és pulzusa sem volt.

Egy tizenöt éves lány halt meg szén-monoxid mérgezésben

Megrázó történet
Egy tizenöt éves lány meghalt szén-monoxid mérgezésben, édesapja pedig súlyos állapotban került kórházba szerdán este Budapesten. A tűzoltókat az apa hívta, de mire a segítség megérkezett, már a férfi is eszméletlen volt. Az ő életét megmentették. Lányán már nem lehetett segíteni. Úgy tudjuk, az okozhatta a tragédiát, hogy a viharos szél a kéményen keresztül visszafújta a mérgező gázt. Információnk szerint a lakásban nem volt szén-monoxid jelző.

Súlyos balesetek szilveszterkor

11 éves lány sérült meg súlyosan szilveszter éjszaka, mert mellette robbant fel egy tűzijáték rakéta Győrben. A rendőrség szerint valaki egyszerűen rosszul használta a pirotechnikai eszközt. Szintén Győrben egy férfi keze sérült meg a rosszul használt petárdától. Kiskunhalason egy lakásba repült be egy tűzijáték, úgy, hogy a redőnyt átlyukasztotta, az ablakot pedig betörte. A mentőknek sok munkát adtak a részegek is: 139-en kerültek alkoholmérgezés miatt kórházba, közülük 37 kiskorú.

Félmilliós nyomravezetői díj az ál-NAV-os rablókért

Félmillió forint nyomravezetői díjat ad a rendőrség a fegyveres NAV ellenőröknek öltözött rablókért. Júniusban három rabló egy telephely előtt állított meg egy kamiont. Tudhatták, hogy a sofőrnél sok pénz van. Adóellenőröknek adták ki magukat. Miután a kamionos félreállt, fegyvert szegeztek rá, megfenyegették és elvették a pénzét.

Lezárták a nyomozást a megölt baba ügyében

A szilveszteri buli után egy patakparton szült, majd megölte a csecsemőjét - ezt állapította meg a most lezárt nyomozás egy 34 éves pásztói nő ügyében. A Nógrád megyei településen idén január nyolcadikán fedezték fel a csecsemő holttestét. A rendőrök nem sokkal később a gyermek anyját is elfogták.

Benzinkutat akart felgyújtani egy férfi Tiszakécskén

A dühöngő támadónak ez szerencsére nem sikerült, ekkor egy virágládával szétverte a bejárati ajtót. A rendőrök végül a közelben fogták el a férfit. Közveszély okozás és garázdaság miatt indult ellen eljárás.

 

Rendőrnő élesztette újra a megkéselt férfit

Karácsonyi angyalnak hívják kollégái azt a rendőrnőt, aki szombaton újraélesztett egy megkéselt férfit. Az áldozatot egy csepeli munkásszálláson szúrták mellkason. A rendőrök névtelen levelet küldtek Híradónknak, melyben azt írják, kollégájuk az újraélesztés után a mentők megérkezéséig életben tartotta a férfit, aki ennek köszönheti az életét. A késelés gyanúsítottját hétfőn letartóztatták.

 

Kamion tetejéről zuhant le egy jégtábla

Kamion tetejéről zuhant le egy jégtábla, épphogy elkerülte a balesetet egy autós a négyes főúton. A veszélyes helyzetet rögzítette a kocsi fedélzeti kamerája. Egy kamionos videóüzenetben reagált a történtekre. Szerinte lehetetlen a pótkocsik tetejét teljesen megtisztítani, ezért igazságtalan, hogy a sofőrök felelősek jégdarabok miatti károkért.

Rekordszámú baleset a havas utakon

Rekordszámú baleset történt az utakon az első havazás miatt. Vasárnap délután majdnem 200 riasztást kaptak a tűzoltók. Mivel a havas utakon a sofőrök többsége óvatosan vezet ezekben a karambolokban szerencsére nem voltak súlyos sérültek.

Megölhette barátnőjét: nem bírta elfogadni a szakítást

Aljas indokból elkövetett emberöléssel vádolnak egy budapesti középiskolást. A gyanú szerint a 17 éves fiú januárban megölte volt barátnőjét. Az ügyészség szerint nem tudta feldolgozni, hogy a lány szakított vele. A gyilkosság után feladta magát és mindent bevallott. Akár tizenöt évre is börtönbe kerülhet.

Szén-monoxid érzékelő riasztott egy budapesti óvodában

A polgármester szerint a szél miatt lehetett szén-monoxid az egyik budapesti óvodában. A szén-monoxid riasztó jelzett, negyvenkét óvódást kellett kikísérni az épületből. A gyerekek egy melegedőbuszban várták meg szüleiket. Mindenkit megvizsgáltak, senkit sem kellett kórházba vinni. A polgármester szerint a szél fújt bele valamit a kéménybe.

Több, mint 45 milliós kárt okozott a betörőbanda

Harminc helyre tört be, több mint negyvenöt millió forintos kárt okozott a vád szerint egy betörőbanda. Elsősorban budapesti dohányboltokat fosztottak ki. Alaposan felkészültek és részletesen kiterveltek mindent. A lopott pénzt elosztották, a cigiket egy orgazda féláron adta tovább. A bandatagokat öt és hét év közötti börtönbüntetésre ítélték. Mindenki fellebbezett.

Magyar „boszorkány” ölhetett Ausztriában

Gyújtogatott, eközben fogtak el egy 43 éves magyar nőt az osztrák rendőrök. Meglepetésükre kihallgatásán egy gyilkosságot is beismert. Az évek óta Villachban élő asszony azt mondta, hogy két társával boszorkányok, és szolgáltatásaikért pénzt kérnek. Egy idős nő azonban nem akart fizetni, ezért megölte.

Videón az életveszélyesen előző autós

A türelmetlen sofőr a fővárosban a repülőtéri gyorsforgalmi úton záróvonalon át, beláthatatlan kanyarban előzött. Egy taxi jött szembe, pár centiméteren múlt a karambol. A felvételt a Budapesti Autósok közösségének küldték el. Az internetre került képeket a rendőrök is figyelik, és már büntetnek is ezek alapján.

 

Pornográf képek miatt emeltek vádat tizenegy középiskolás ellen

Pornográf képek miatt emeltek vádat tizenegy középiskolás ellen. Tavaly egy pest megyei iskolában szakított egy szerelmespár, a fiú pedig bosszúból a lány korábbi pikáns fotóit megosztotta. A képeket közösségi oldalakon több százan láthatták. A zaklatás áldozatának szakember segít feldolgozni a történteket. A képeket megosztó fiatalok ellen gyermek pornográfia miatt emeltek vádat.

 

Gyilkolt és vert is a polgárőr?

Újabb súlyos bűncselekmény is fűződhet a szikszói polgárőrség volt vezetőjéhez. A Blikk információja szerint egy hónappal azután, hogy 2011-ben a gyanú szerint meggyilkolt egy idős házaspárt, eszméletlenre vert egy szintén idős férfit a lakásában. Az Index 2011-es videóján még a polgárőrség vezetőjeként a rossz közbiztonságra panaszkodott.

Testkamerával a repülőtéri lopások ellen

Testkamera viselésére kötelezhetik a repülőtéri rakodómunkások egy részét! Emellett a bőröndöket pakoló munkások szigorúbb ellenőrzését javasolták a rendőrök. A budapesti reptéren azután kezdődött fokozott ellenőrzés, hogy év elején egymás után több utas csomagját is kifosztották. A Liszt Ferenc repülőtér üzemeltetője szerint őszre már csökkent a lopások száma.

Rabolt az utolsó halálraítélt

Az utolsó magyar halálraítélt az a férfi, aki Szombathelyen a gyanú szerint kirabolt egy trafikot. Ezt a 112 Press tudta meg. 1988-ban az akkor sorkatonaként szolgáló férfi egy 11 éves kislányt ölt meg. Ezért halálra ítélték, de kegyelmet kapott. 20 év után szabadult. A Bors most megtalálta a kislány szüleit.

Halálos gázolás Dunaújvárosban

Két nőt ütött el egy autós délelőtt az egyik forgalmas kereszteződésben. Egyikük meghalt, testvérét súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A rendőrök most azt vizsgálják, hogy a két nő szabályosan ment-e át az úton.

Turisták bérlakásaiból loptak

Rövidtávra - legtöbbször turistáknak - kiadott lakásokat fosztogatott két férfi. Tévék, laptopok és készpénz volt a zsákmány. Az egyik- taxisként dolgozó - tolvaj megszerezte a kiadó lakások kulcsainak kódját, így tudtak bejutni azt apartmanokba. A lopott holmit is a sárga taxival fuvarozták el. Egy műszaki bolt vette át az árut. A két férfi szabadlábon védekezik.

Szőnyegbe csavarva rejtegette áldozatát

Több mint egy hónapig rejtegette áldozatát egy pécsi férfi. A szomszédját ölte meg, a gyanúsítottat szombaton fogták el a rendőrök, mindent beismert. Arra azonban nem adott magyarázatot, hogy miért csavarta be egy szőnyegbe a holttestet és miért nem szólt senkinek.

Elfogták a metróban gázspray-t fújó férfit!

A térfigyelő kamerák felvételei segítségével azonosították. Az eset miatt szombaton többen rosszul lettek, és egy időre le is állt a kettes metró. Kiderült, hogy a férfi a Keleti Pályaudvarnál, a peronon szokott hegedülni. Összeveszett valakivel, aki beugrott a metrókocsiba, ő pedig utána fújt paprikaspay-vel. Egyik nézőnk felvételt készített arról, mi történt, miután valaki meghúzta a vészféket és a szerelvény két megálló között leállt. Részletesen is elmesélte, mi történt a metrószerelvényben.

Nyilatkozott nekünk az utcán megölt nő férje

Sírással küszködve beszélt feleségéről az Óbudán meggyilkolt óvónő férje. Ő is megerősítette, hogy a bosszú lehetett az indíték. A fiuk menyasszonya ugyanis hozzájuk költözött, így a lány apja, aki másfél éve elveszítette a feleségét is, egyedül maradt. Emiatt roppanhatott össze, és ragadhatott fegyvert. Az interjú hosszabban is itt!

Milliárdokat csalt el a feketén fuvarozó banda

Három és fél milliárd forint útdíjat csalt el egy feketén fuvarozó banda! Öten irányították a szervezetet, tőlük luxusházakat autókat és készpénzt foglaltak le. A banda vezetői eleve bukásra ítélt cégetek hoztak létre. Ezekkel fuvarozást vállaltak, de szinte semmilyen adót és járulékot sem fizettek. Egy idő után a túl sok tartozást felhalmozó cégeket felszámolták és a teherautókat átmatricázták.

Zavarta a kiabálás, halálra verték

Vádat emeltek az ellen a nő ellen, aki tavaly szeptemberben úgy megvert egy 75 éves budapesti férfi, hogy az belehalt sérüléseibe. A Kozma utcai börtön mellett élő idős ember azt kérte az egyik elítélt rokonától, aki az utcáról kiabált be a börtönbe, hogy ne hangoskodjon. A nő ezt zokon vette és rátámadt a férfira. Visszaeső, akár 12 évet is kaphat.

Rendőrautó és terepjáró ütközött, a rendőrök sérültek meg súlyosan

Mentőhelikoptert is riasztottak a rendőrautó és terepjáró balesetéhez, ami tegnap történt Délegyházán. Az ütközésben a rendőrök sérültek meg súlyosabban, információink szerint éjjel egyiküket meg is műtötték. Az első vizsgálat szerint a karambolt a terepjáró sofőrje okozta. A férfi előzött, de nem tudott időben visszatérni a saját sávjába.

Útrakész a Déli-sarkra induló Rakonczay Gábor!

Az extrém sportoló adásunk után indul Chiléből az Antarktiszra, ahonnan gyalog, pontosabban síléceken folytatja útját. Első magyarként akarja elérni a Déli-sarkpontot.

Tűzgömb száguldott át Magyarország felett az égen péntek este!

A légkörben elégő meteor látványos fénycsíkot húzott, ezt az Időkép több kamerája is rögzítette. November elején a Leonidák meteorraj érkezett a Föld közelébe, péntek este valószínűleg ebből égett el a légkörben egy ököl nagyságú darab.

Újra kell tárgyalni Prisztás József meggyilkolásának ügyét

Perújrafelvételt rendeltek el, így újra kell tárgyalni Prisztás József meggyilkolásának ügyét. A kilencvenes években ismert vállalkozót Óbudán, autójában lőtték le. A bérgyilkosság megrendelőjét, Portik Tamást és a gyilkost - Portik korábbi sofőrjét- is elítélték. A más gyilkosságok miatt börtönben lévő Jozef Rohac azonban azt állítja, hogy Prisztást ő ölte meg, így akit a bíróság gyilkosság miatt elítélt, ártatlan.

 

Idős és szellemileg leépült emberektől csalhattak ki lakásokat!

A Terrorelhárítók egyszerre kilenc helyen csaptak le a gyanúsítottakra. Tíz embert kaptak el, köztük négy ügyvédet. Miután a tulajdonjogokat megszerezték a becsapott áldozatokat sufnikba, pincékbe költöztették. A lakásuktól megfosztott embereket azóta sikerült jobb körülmények közé költöztetni.

Egy hónapig biztosan börtönben lesz az afgán erőszaktevő

Letartóztatták azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint szexre kényszerített egy nőt még két hónapja Budapesten. Ausztriában fogták el, pénteken került Magyarországra. A bíróság szerint bármikor megszökhet, ezért tartóztatták le, egy hónapig biztosan börtönben lesz.

Részeg sofőr okozott balesetet Szentendrén

Ittas sofőr karambolozott tegnap este Szentendrén. A balesetben egy asszony életveszélyesen megsérült. A nő saját udvarába akart beállni és épp a kocsija előtt állt, amikor egy autó hátulról belerohant a várakozó kocsiba. A nő így saját kocsija alá került. A vétkes sofőr nem sérült meg. A rendőrök vérvételre vitték. Autójában két gyereke is vele volt.

9 év a csecsemőgyilkos szülőknek

Meggyilkolták újszülött gyereküket, 9 évre ítélték őket. A kétgyermekes budapesti asszony négy évvel ezelőtt otthon, a fürdőkádban szülte meg harmadik gyerekét. Ezután élettársa segítségével megfojtotta a csecsemőt, felmosórongyba csavarta, majd a ház előtti a kukába tette. 

Lerobbant az autójuk, kamion ütötte el őket az M3-ason

Egy lerobbant kocsi két utasa halt meg kedd reggel az M3-ason Gödöllőnél, amikor egy kamion letarolta az autójukat. Az autóban utazó három munkás valószínűleg dolgozni indult, amikor egy emelkedőn leállt a kocsijuk. Kiszálltak, hogy megnézzék, mi lehet a baj, nem sokkal később érkezett a kamion. A rendőrség szerint ilyen esetben azonnal a szalagkorlát mögé kell menekülni.

Elfogták a luxusruhatolvajt

Százmillió forintnyi ruhát zsákmányolt egy szerb férfi társaival, kétszer is betörtek ugyanabba a budapesti luxusboltba. Mindez még hét éve történt, de a szerb tolvaj csak most áll bíróság elé. Ennek oka, hogy 2011-ben a házi őrizetből Olaszországba szökött. Ott más bűncselekményért börtönben volt, és csak most szállították vissza Budapestre.

 

Börtönben készült videót posztolt egy szökött rab

A rab a szabadulása előtt, a budapesti Venyige utcai börtön zárkájában készült a felvétel, amit azután töltött fel a közösségi oldalra, hogy hazament. Oda viszont csak nyomkövetővel engedték, mivel egy másik ügye miatt lakhelyelhagyásra ítélte a bíróság. Néhány nap múlva levágta a lábáról a szerkezetet, a rendőrség azóta körözi.

Elítélték a zaklató tanárt

Két év három hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy középiskolai tanárt Budapesten. A vád szerint a földrajz szakos oktató megalázó módon beszélt diákjaival és többször szexuális tartalmú utalásokat tett. Az egyik diák édesanyja szerint győzött az igazság. A tanár végig tagadta bűnösségét és felmentésért fellebbezett.
Korábban a Házon kívül is foglalkozott ezzel a témával, ide kattintva megnézheti a riportot.

Kerítés a hírhedt háztömb köré

Kerítést építenének Budapesten a Hős utcai háztömb köré. Csak egy kapun lehetne bemenni és biztonsági őröknél kellene regisztrálni a be és kilépőknek. Az önkormányzat tervéről elsőként a Népszava számolt be. A drogproblémák matt elhíresült háztömbök lakói tiltakoznak a kerítés ellen.

Drogosokra csaptak le


szerző:
2018.10.22. 18:20
Drogosokra csaptak le

Drogüzlet közben csaptak le a rendőrök, az eladókat és vevőket is elkapták! A razzia még múlt csütörtökön volt Budapesten, a negyedik kerületben. Nyolc embert, hat vevőt és két eladót vittek el.

Súlyosan megégett a robbanásban

Súlyos égési sérülésekkel került kórházba egy férfi Vácról. Egy panellakásban volt, amikor az felrobbant. Az első vizsgálat azt már kiderítette, hogy nem gázrobbanás történt.

Autóroncsra bukkantak az alacsony Dunában

Évek óta a vízben lehetett az az autóroncs, melyet az alacsony vízállás miatt most vett észre egy ukrán hajó legénysége az M0-ás hídtól két kilométerre. Ők riasztották a tűzoltókat, akik ma reggel kiemelték a kocsit a vízből. Mutatjuk a víz alatti autóról készült a videót!

Az idős nő orrát törte el a támadó

2900 forintot zsákmányolt, ezért törte el az orrát egy 74 éves asszonynak. A 23 éves fiú a ceglédi vasútállomás aluljárójában, a lépcsőn támadt a nőre. Az asszony olyan szerencsétlenül esett, hogy súlyos sérülésekkel került kórházba.

Berohant a metróalagútba


szerző:
2018.10.14. 17:04
Berohant a metróalagútba

Zavartan viselkedett az a 18 éves fiú, aki reggel berohant a metróalagútba, és odabent meztelenre vetkőzött Budapesten, az Astoria megállónál. Azonnal áramtalanították a pályát, és egy időre leállították a 2-es metrót. A rendőrök 200 méterrel beljebb érték utol. Agresszívan viselkedett, ezért egy hordágyhoz bilincselve hozták ki az alagútból.

DNS-mintát vettek a felnőttektől

Kétszer is megműtötték és egy budapesti kórházban ápolják azt a négyéves kislányt, akit a gyanú szerint megerőszakoltak a hétvégén Cegléden - tudta meg a Bors. A rendőrök továbbra sem nyilatkoznak az ügyben. Úgy tudjuk, a szakértői vizsgálatok eredményére várnak. Az altestén is vérző gyermeket szülei vitték be hétvégén a ceglédi kórházba. Az orvos szexuális erőszakra gyanakodott ezért értesítette a rendőrséget.

Brutális: megerőszakolhatták a négyéves kislányt Cegléden

Megerőszakolhattak egy négyéves kislányt Cegléden, a rendőrség szexuális bántalmazás gyanúja miatt indított nyomozást. A kisgyerek egy ipari telephelyen él a szüleivel, ott történhetett az erőszak. Medence- és lábsérülésekkel vitték kórházba, onnan Budapestre küldték őket, ott állapították meg az orvosok, hogy megerőszakolhatták. A kórház értesítette a rendőröket is. Az RTL Híradó megtalálta a telephelyet, ahol a család él.

50 ezer egy üveg borért


szerző:
2018.10.08. 18:17
50 ezer egy üveg borért

Ötvenezer forintot kértek egy üveg borért és addig nem engedték el a vendégeket, amíg nem fizettek. Hasonló esetek miatt az elmúlt két hónapban többen is feljelentettek egy budapesti belvárosi bárt. A rendőrök tegnap este csaptak le a szórakozóhelyre és a razzia utána az üzemeltetőket őrizetbe vették.

Körhinta baleset: két súlyos sérült

Súlyos körhintabaleset a baji búcsúban: egy 16 éves lánynak eltört a karja, a vele lévő férfinak pedig a bordái sérültek meg, amikor eltört alattuk a körhinta és kirepültek a szerkezetből.

Férfiakat kábított el, gyógyszert tett az italukba

Gyógyszert tett az italukba, így kábított el férfiakat egy 27 éves szigetszentmiklósi nő a gyanú szerint. Áldozataival az interneten ismerkedett meg, a személyes találkán elkábította, majd kifosztotta őket. Eddig két férfi tett feljelentést.

Traffipax: októbertől nem mondják meg, hol mérnek

Október 1-től nem mondják meg a rendőrök, hogy az autósok hol számíthatnak sebesség ellenőrzésre. Eddig egy hónapra előre megírták, hogy hol várható traffipax. Szerintük a szabálytalankodók tudták, hol lassítsanak, ezért nehezebb volt őket elkapni.

Várpalotai gyilkosság: az áldozatokra emlékeztek

Gyertyákat, virágokat hoztak, így emlékeztek az áldozatok ismerősei tegnap este Várpalotán. Pénteken egy 22 éves nő és két éves gyermeke holttestét találták külterületi házukban. Tegnap az épületnél több mint ötvenen álltak néma csöndben. A megemlékezést az egyik szomszéd szervezte. Eközben a kettős gyilkosság gyanúsítottját, egy negyven éves férfit letartóztatta a bíróság. Ügyvédje azt mondta, hogy beismerte tettét, de a gyilkosság indokára nem adott magyarázatot.

Egyszerűen ellopták az árut

Európán átívelő szállítmányozási csalást leplezett le magyar és cseh, rendőrökből és ügyészekből álló nyomozócsoport. Tizenegy ember állhat hamarosan bíróság elé. Azzal vádolják őket, hogy nemzetközi fuvarbörzén hirdetett, szállításra átvett rakományokat loptak el. A vád szerint az Európai Unió különböző országaiban bérelt kamionokkal átvették az árut, de nem juttatták el a célállomásra.

Zsolt féltékenységből ölhette meg volt szerelmét

Megrázó riport!
Talán féltékenység állhat a háttérben, bár megmagyarázni nem tudja, viszont beismerte tettét a várpolatai kegyetlen gyilkos. A férfi a volt barátnőjét és az ő kétéves kisfiát ölte meg brutálisan. A gyászoló apuka és az egész család döbbenten áll a történek előtt.

Őrjöngött a gyászoló apa

Önkívületben borult meggyilkolt kisfia ágyára a gyászoló apa, amikor őt és a gyerek nagymamáját visszaengedték várpalotai házukba. Ezt mondta az asszony, aki megrázó interjút adott az RTL Híradónak. A 2 éves kisfiút és anyját a gyanú szerint a nő korábbi párja ölte meg csütörtökön.

Így kell menteni, ha jön az ár

Különleges feladat - árvízi mentést gyakoroltak a katasztrófavédők a Magyar Vöröskereszttel és külföldi szervezetekkel együtt. Az elképzelt áradás miatt több mint ötven embert és egy kutyát is ki kellett menteniük egy szigetről Dunaújvárosnál. Az egyik mobilszolgáltató egy teherautóra szerelt átjátszó tornyot is vitt a helyszínre, ezzel erősítette fel a környéken a telefonjelet.

 

Házhoz is szállítottak a dílerek

Házhozszállítással is lehetett drogot venni egy bajai kábítószer-kereskedőnél. A gyanú szerint egy 64 éves férfi volt a drogfutár. Huszonnégy éves társa intézte a beszerzést és a csomagolást. A párost csütörtökön kapták el a terrorelhárítók. Több mint négy kiló drogot találtak náluk. Letartóztatták őket, kábítószer terjesztés gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

 

Hatalmas raktártűz volt Budapesten pénteken este

Egy üresen álló épület tetőszerkezete égett. A raktár egy ipari terület közepén áll, volt olyan része, amihez a tűzoltók csak gyalog jutottak be. Végül 74 tűzoltó és három vízágyú kellett az oltáshoz. Hogy mitől gyulladt ki a raktár még vizsgálják.

Három motoros is meghalt az utakon

A balesetek pontos okát még vizsgálják, de a helyszínelés adatai szerint a háromból kétszer az autósok hibázhattak. A statisztikai hivatal adataiból pedig az derül ki, hogy tavaly tíz motoros balesetből hetet az autósok okoztak.

Halálos sebbel próbált menekülni

Ingatlanügynök volt az férfi, akinek holttestére csütörtök reggel találtak rá Budapesten a Szilas patakban. Úgy tudni, hogy a férfit találkozóra hívták az elhagyatott helyre. Megkéselték és lelőtték. A rendőrök pénteken csak annyit mondtak, hogy az információk nem tőlük származnak, az ügy részleteiről pedig a nyomozás érdekében nem beszélnek.

Piramisjátékkal vádolják az egyházfőt

Piramisjáték szervezése miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki a Vonzás Törvénye Egyház vezetőjeként több ezer eurós adományokat fogadott el. Azt ígérte, hogy a pénz akár tízszeresét is visszakapja a befizető.

RTL II: Exkluzív interjút adott a megvádolt olimpikon

Egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz - ezt mondta Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó a Híradónknak adott exkluzív interjúban. Miután a sajtóban elterjedt, hogy egy gyerek erőszakkal vádolja őt és társát az ügyben a rendőrök nyomozást indítottak, de eddig még senkit sem hallgattak ki. A gyereket orvos és pszichológus vizsgálja meg. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök ennek eredményétől függően döntenek az eljárás folytatásáról.

Megszólalt a megvádolt olimpikon

Egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz - ezt mondta Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó a Blikknek, miután a sajtóban elterjedt, hogy egy gyerek erőszakkal vádolja őt és társát. Az ügyben a rendőrök nyomoznak, de eddig még senkit sem hallgattak ki. A gyereket orvos és pszichológus vizsgálja meg. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök ennek eredményétől függően döntenek az eljárás folytatásáról. 

Nyilvánosság elé állt, de tagadja, hogy megerőszakolta volna a kislányt

Pszichológus és igazságügyi orvos-szakértő vizsgálta meg a 13 éves kislányt, aki szexuális erőszak gyanújába kevert egy 220-szoros magyar válogatott vízilabdázót és az olimpiai bajnok kapust, Kósz Zoltánt.

Élsportoló vízipólósok erőszakolhatták meg a 11 éves kislányt

Vízilabda edzők erőszakolhatták meg 11 éves tanítványukat. Úgy tudni, hogy az egyik sportoló olimpiai bajnok. Embert próbáló volt végighallgatni a ma már 13 éves kislány beszámolóját a történtekről - nyilatkozta a kislány ügyvédje.

Luxusautókat foglaltak le a drogterjesztő bandánál

Több mint tízmillió forint értékben luxusautókat, órákat és készpénzt foglaltak le egy kábítószer-terjesztő banda tagjainál a Pest megyei rendőrök. Kedden, 13 helyen csaptak le egy időben. A bandatagok Cegléden és környékén árultak különféle drogokat.

Osztrák rendőrök fogták el

Németországba tartott, de Ausztriában elfogták azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint egy budapesti étterem mosdójában szexre kényszerített egy nőt. A férfi után hajtóvadászatot indítottak és egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel, amit most visszavontak.

11 áldozat az utakon


szerző:
2018.09.10. 18:00
11 áldozat az utakon

Két nap alatt tizenegy ember halt meg közúti balesetben. A legsúlyosabb vasárnap délután az 51 es úton történt, négyen haltak meg. Ott egy 56 éves sofőr hibázhatott. Kocsija a padkára hajtott. Az asszony megpróbálta visszakormányozni az autót, de átsodródott a szembejövők sávjába.

Félmillió volt a „rontáslevétel”

Rontás levételért több mint félmillió forintot kért két nő Budapesten. Az utcán ajánlgatták a szolgáltatást. Egy idős asszony be is engedte őket a lakásába, ahol nemcsak az állítólagos átoktól, hanem pénzétől is megszabadították.

Felmentették a diákjait ütlegelő nyíregyházi matektanárt!

Az RTL Híradóban januárban mutattunk be egy videót, melyen az látszik, hogy másfél perc alatt 20-szor üti meg diákját a pedagógus, szerinte csak haverkodásból. A tanár ellen eljárás indult, munkaviszonyát is felfüggesztették. A szerdai ítélet szerint azonban nem élt vissza hatalmával és a gyerekeket sem veszélyeztette. Az ügyész fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Szatírt kaptak el Ócsán a rendőrök

Kedden este vették őrizetbe az 51 éves férfit. Az esetről először a Blikk számolt be. A férfi egy játszótér mellett vetkőzött meztelenre és szeméremsértő módon viselkedett. Az egyik környéken lakó telefonjával rögzítette mindezt.

Meglökdösték a polgármestert

Meglökdösték Gödöllő polgármesterét, amikor tetten ért két embert, akik illegálisan tettek le hulladékot a városban. Egyikük veréssel is megfenyegette Gémesi Györgyöt.

Siklóernyővel csempészett drogot

Motoros siklóernyővel akart kábítószert Magyarországra csempészni egy férfi Szerbiából. A határ közelében azonban bajba került, kényszerleszállást hajtott végre, miközben a rendőrök hőkamerán át figyelték. A szegedi pilótát kórházba vitték, majd amikor átvizsgálták a gépet és környékét, kiderült: 18 kilogramm füvet rejtett el egy sporttáskában.

Szexuális tartalmú üzeneteket írt két diákjának

Többször is elsírta magát tárgyalásán az a 48 éves tanár, aki egy éven keresztül szexuális és félreérthető tartalmú üzeneteket írt két diákjának. A 14-15 éves lányokkal több, mint száz üzenetet váltott. Végül az egyik tanuló szólt az iskola igazgatójának. Mivel a tanár elismerte bűnösségét, az első tárgyaláson el is ítélték. Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ügyész súlyosbítást kért, így a büntetés mértéke még változhat.

Tragikus baleset a 4-es úton, hárman meghaltak

Hárman meghaltak, köztük egy öt éves kisfiú, amikor éjszaka összeütközött három autó Cegléd és Ceglédbercel között. Ez ugyanaz a szakasz, ahol májusban 9 halálos áldozatot követelő tragédia történt. A mostani balesetet az okozta, hogy az egyik kocsi átment a szemből érkezők sávjába és két autónak is nekicsapódott.

Alvó vendégeket fosztott ki

Alvó vendégeket fosztott ki a besurranó tolvaj egy fővárosi hostelben. A most elkészült vádirat szerint a férfi 2016 nyarán két hónap alatt kétszer is lopott ezzel a módszerrel. Másodszor már felvette az ipari kamera - ezután fogták el.

Botrányos közjátékok zavarták meg a Teréz körúti robbantó tárgyalását

Két embert is kiküldött a bíró a teremből. Egyikük meg is fenyegette ezért. A két rendőr elleni merénylettel vádolt 23 éves fiatalembert szerdán újra behozták a tárgyalóterembe, nem maradt sokáig, nem akarta meghallgatni a perbeszédet. Testvére csak a Fókusznak adott interjút. Szerinte a férfi ártatlan és a börtönben gyógyszerrel kezelik, ami miatt mentálisan is megváltozott. Szeptember elején hirdetnek elsőfokú ítéletet az ügyben.

 

Csúsznak az utak, sok a baleset

Gérce térségében frontálisan ütközött össze két autó. Egy 19 éves fiatal meghalt, hárman életveszélyesen megsérültek. Budapesten pedig délután egy gyalogost gázoltak halálra egy zebrán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való