KERESÉS search-close

"Illés Gergely" szerzővel ellátott tartalmak

Illés Gergely

Illés Gergely által létrehozott tartalmak (2):

Illés Gergely társszerzői:
Négy éves az ÉNB - Idén is együtt ünnepeltek a sorozat sztárjai!

Emlékeztek még? Az Éjjel-Nappal Budapest Joe albérletében kezdődött még 2013-ban, mára pedig a sorozat túl van a 974. epizódján. Hétfő délelőtt a legendás lakásban igazi szülinapi buli volt: az egész lakás színes lufikkal volt feldíszítve, a szereplők együtt vágták fel a tortát, mi pedig a pezsgőzés közepette arra kértük a sorozat szereplőit, hogy meséljenek egy kicsit az elmúlt négy évről.

Nádai Anikó és Kovács Dóri visszatért az ÉNB legendás albérletébe

Már negyedik éve, hogy töretlen népszerűségnek örvend az Éjjel-Nappal Budapest. Az RTL Klub egyik legnézettebb sorozatának születésnapi buliján nemcsak mostani szereplők, de régi arcok is feltűntek, ugyanis a négyes számmal díszített ÉNB-s tortát Nádai Anikó, Kovács Dóri és Puskás Peti hozták el Joe albérletébe. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való