KERESÉS search-close

"Juhász Luca" szerzővel ellátott tartalmak

Juhász Luca

Juhász Luca által létrehozott tartalmak (90):

Juhász Luca társszerzői:
Íme, 10 szemtelenül fiatal és dühítően szexi színész, akit jobb megjegyeznünk!

Persze a srácok hihetetlenül tehetségesek is. Éppen ezért lássuk a listánkat a reménységekről, akik bármikor kiüthetik Ryan Goslingot, vagy akár Brad Pittet is!

A setét torony olyan, mint amit a címe is sejtet?

Valószínűleg már többen remegve várták, hogy végre a mozikba kerüljön Stephen King regényének megfilmesítése, melyhez ráadásul olyan színészeket nyertek meg, mint az Oscar-díjas Matthew McConaughey és Idris Elba. Lássuk, beváltotta-e a film a hozzáfűzött reményeinket!

A Minden, minden túlszárnyalhatja a Csillagainkban a hibát?

A lassan kultikussá váló történet úgy tűnik, hogy utódjára talált! A mozi ráadásul nem kevés érzelmet váltott ki belőlünk: lássuk, mit gondolunk az idei év tini drámájáról!

Vigyázat! Íme, a filmtörténet 10 legforróbb pillanata!

A tikkasztó melegre való tekintettel és az Elemi ösztön évfordulójának alkalmából, úgy döntöttünk, összeszedünk néhány szexi jelenetet, melyek biztosan ismerősek lehetnek a mozik vásznairól, illetve amik láttán a te szád is biztosan tátva marad!

Kamaszodik a pókgyerek,  vajon felnőhet a feladathoz?

A lerágott csontnak ígérkező Pókember-Hazatérés című film, bevalljuk, pozitív csalódás volt, ami persze nem azt jelenti, hogy nincsenek hibái, de az biztos, hogy idén az egyik legszórakoztatóbb képregényfilm. Spoiler mentes kritika!

Ünnepeld te is Hollywooddal Diane Keatont!

A hetvenegy éves Oscar-díjas színésznő ugyanis Életmű-díjat kapott az Amerikai Film Intézettől, melynek kapcsán a legnagyobbak méltatták több évtizedes munkáját, ami miatt mi is imádjuk Keatont!

Nem fogod elhinni mivel kereste a kenyerét Hollywood apraja-nagyja!

Mint tudjuk a sikerhez vezető út nem egyszerű! Így voltak ezzel kedvenc sorozatsztárjaink és színészeink is, éppen ezért a legtöbbjük mielőtt befutott volna, különleges ugródeszkára lépett! Te vajon emlékszel, hol láttad őket a csillogás előtt?

Wonder Woman csodát tett, van remény a DC számára!

Patty Jenkins szuperhős filmje teljesen maga mögé utasította az eddig látott képregény adaptációkat! Gal Gadot Csodanője ugyanis megmenti a DC világát, ahogyan a mozinézők estéjét is!

Hogyan legyél szexi? Jöjjön 9 filmes segítség!

Sokszor merítettünk már ihletet a mozivászonról: volt már itt szó bulikról, csókokról, randikról, zseniális zenékről, most viszont előkapjuk a „szexualitás köpenyünket”. Íme, pár fontos szabály és jelenet a szexiség jegyében!

Miért is imádjuk annyira a Star Wars-t? Összeszedtük!

Pontosítunk: megpróbáltuk összegyűjteni. Hiszen egy olyan kaliberű űroperáról beszélünk, amely szinte minden egyes részletével képes ámulatba ejteni a közönségét. De teszünk egy próbát!

5 dolog, amit senki sem tud úgy csinálni, mint a szülinapos Al Pacino!

A hetvenhét éves színészt már sok szerepben láthattuk és imádhattuk, most pedig összeszedtünk néhány dolgot, amiben tényleg az ünnepelt a legjobb!

Amerikai pasztorál kritika: Az álom megbukott, de vajon Ewan McGregor is?

A színész első rendezéséül, egy igen nehéz témát, egyúttal pedig egy Pulitzer-díjas művet választott, ami ugyanolyan vegyes érzelmeket váltott ki belőlünk, mint amilyen végletekről szól maga a film!

A Fast 8-ban fullba nyomják a Feláldozhatókat, de azt kifejezetten jól csinálják!

A legújabb Halálos iramban-filmben minden benne van, amit eddig megszokhattunk, miközben folyamatosan újdonságokkal építik tovább a jó nőkkel és még jobb autókkal körülvett kemény srácok sztoriját! Na de hova tovább? Meddig nyomjuk még tövig a gázt?

Íme a csupasz valóság! Ismerd meg te is Ewan McGregort!

Hogyan lett a moziimádó kisfiúból előbb drogfüggő a vásznon, majd alkoholista a valóéletben? Hogy vált mégis mindenki hősévé, Obi-Wan Kenobi-vá és lett a magánéletét féltve őrző, a lányait pedig imádó, feminista családapa? A Trainspotting sztárja, most tényleg mindent megmutat!

10 film, amiknek a valódi hősei a gyerekek!

Mindnyájunknak szükségünk van példaképre, márpedig a filmtörténet nem egy szuperhőssel rendelkezik, akinek szívesen bármelyikünk a bőrébe bújna. Viszont hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a legapróbbak is lehetnek nagyok, éppen ezért most összegyűjtöttünk nektek néhány olyan alkotást, amiben a kisebbek is kulcsfontosságú szerephez jutottak!

Lássuk, a filmtörténet leghíresebb szerelmi háromszögeit!

Bizony a mozivászon nem egy sokoldalú szerelemnek adott már helyet, legyen szó a giccsességig elmerészkedő romantikus kapcsolatokról, vagy néhány viszonzatlan érzelemről. Ahogyan gyakran előfordult már az is, hogy a filmek hősei nem tudtak dönteni arról, kit is szeretnek igazán! Mi összeszedtünk nektek tíz példát arra, milyen, ha kettő helyett hárman vannak egy „kapcsolatban”!

 Hajrá Kincsem, nektek pedig irány a moziba be!

Ez a film egy igazi magyar limonádé, ami szerencsére nem veszi túl komolyan magát, mi viszont erősen elgondolkodtunk, miért nem készül több ilyen film hazánkban!

T2: Trainspotting – A fiúk úgy tértek vissza, hogy azt a rocksztárok is megirigyelnék!

Leszögeznénk, hogy nem egy megszokott folytatásról van szó, éppen ezért vigyázzunk, nehogy függőséget okozzon! A T2 ugyanis „trainspottingosabb”, mint az első, igaz, az idő nyoma meglátszik rajta, de kifejezetten jól áll neki!

Halálos szerelmek? Jöjjön a 10 kedvencünk: sírjunk együtt!

Vannak szerelmi történetek, amelyek első ránézésre lehetetlennek tűnhetnek, hiszen hőseinknek nemcsak az érzelmek kusza hálóján kell átverekedniük magukat, de egy-egy betegség is a szerelem útjába állhat.

A Holdfény ragyogó sikere nem véletlen!

Bárki bármit mond, ez a film minden rezdülésében, történésében és alakításában méltó helyet foglal el az Oscar-jelöltek sorában, legyen szó a színészekről, a zenéről vagy magáról az alkotásról! A nagyon emberi, minden apró részletében kitalált mozit, éppen ezért kár lenne kihagyni!

5 dolog, amiért tényleg érdemes megnézni A sötét ötven árnyalatát, de…

A szürke trilógiának a második része is megérkezett, mi pedig megnéztük és most elmondjuk, mi az, amit érdemes tudnod, mielőtt beülsz a moziba. Félreértés ne essék: se rá, se pedig lebeszélni nem fogunk senkit!

Lássunk néhány feledhetetlen Oscar fellépést!

Az Akadémia díjátadója nemcsak jelöltekben és emlékezetes momentumokban, no meg persze hihetetlen nyitányokban bővelkedik, hanem nívós performanszokban sincs hiány az éves ceremónián! Éppen ezért összegyűjtöttünk párat ezekből!

Minden előzetes más, vagy mégsem? Nézzük a trendeket!

A filmvilágban is van egy horog, ami mindennél fontosabb: ezek a trailerek! Itt dől el, hogy belezúgsz egy moziba vagy sem! Nem is véletlen, hogy a készítők óriási hangsúlyt fektetnek rájuk. Összeszedtük az utóbbi évek nagy előzetes-hullámait!

Paul Newman, Hollywood „kékszeműje” ma lenne 92 éves!

A nyolcvanéves koráig aktív sztár valószínűleg senkinek sem ismeretlen, de mi azért összeszedtünk néhány érdekességet a legendáról. Vajon melyik szuperhőst mintázták róla, és kinek a nevében adott autogramot? Eláruljuk!

Az Egy kutya négy élete biztosan nem lerágott csont!

Az élet pikantériája, hogy a legjobb barátunknak mondott lény többnyire nem él túl bennünket. Na, de mi van az élet előtt vagy a halál után? Nem kell megijedni, ez a mozi hiába teszi fel ezeket a kérdéseket, nem veszi magát túl komolyan és bőven tartogat szórakoztató meglepetéseket!

A NASA-s csajok álmodtak egy nagyot, mi pedig ámultunk rajtuk!

Úgy tűnhet, Hollywood receptre készítette az űrkutató központ elhanyagolt munkatársairól szóló filmet, ha így is van, egy dolog biztos, bejött! Mi bezabáltuk és szerintünk, nektek is A számolás jogát kellene választanotok a mozik kínálatából!

Jöjjön 10 film, ami egy életre összetörte a szívünket!

A hét közepén járunk, úgyhogy eldöntöttük: itt az ideje, hogy sírjunk egy óriásit! Összeszedtünk tíz olyan alkotást, ami nem egyszer zokogásba taszította a CinemaKlub csapatát. Könnyekre fel!

Tíz musical, amit egyszer az életben mindenképp látnod kell!

A Kaliforniai álom nemcsak minket, de az egész világot ráébresztette, hogy ez az elfeledett műfaj, a maga virágkorában, legyőzhetetlen volt és nem is véletlenül. Összegyűjtöttük nektek a kedvenceinket, amiket bármikor újranéznénk!

10 színész, akinek a hangjától is eláll a lélegzetünk!

A színészi teljesítmények nem mindig merülnek ki abban, hogy valamit eljátszanak a kedvenceink, hanem sokszor dalra is kell, hogy fakadjanak, de van olyan, akiről mi sem sejtettük, hogy rocksztárnak teremtette az ég is!

10 David Bowie dal, amitől filmjelenetek váltak epikussá!

Egy éve hunyt el a legendás művész, aki nemcsak zenészként, de színészként is kipróbálhatta magát. Most azonban nem színészi teljesítményével, hanem azzal a zenei munkásságával emlékezünk meg róla, amivel a filmművészethez is hozzájárult!

Ryan Gosling, a gyermeklelkű polihisztor

Az ügyeletes csillagot nem mindig ölelte a keblére Hollywood. Hiába gondoljuk, hogy a folyton viccelődő, szexis színész rögtön mindenki kedvencévé vált, a valóságban a kissé magának való tehetséges fiú sokáig tévelygett az amerikai álomgyár stúdiói között, mire végül megjegyeztük a nevét.

Íme, a filmek, amiket mi biztosan megnézünk 2017-ben!

Minden évben alig várjuk, hogy elérkezzen az az időszak, amikor a jobbnál jobb filmek végre bemutatásra kerülnek. Nos, idén sem lesz ez másképp, szerencsénkre jócskán van miből válogatnunk! Lássuk!

Az Assassin's Creed előzetese jobb volt, mint maga a film?

Az általunk egyik legjobban várt film sajnos olyan csalódásnak bizonyult, amit még Michael Fassbender hősiessége sem tudott megmenteni. A trilógia első fejezetének szánt moziból ugyanis olyan alappillérek hiányoznak, amit csak egy trailer engedhetne meg magának.

Tom Ford fétis filmje, az Éjszakai ragadozók téged is magával ragad!

Az alkotó megmutatta a világunkban általa bálványozott dolgokat, mi pedig imádtuk, sőt rájöttünk, nekünk is lehetnének ezek a zenék, ruhák és emberek a kedvenceink! A hideg fog futkosni a hátadon a gyönyörűségtől!

10 film, aminek a ZENE a főszereplője!

Mivel október 1-jén ünnepeljük a zene világnapját, összeszedtünk nektek néhány olyan filmet, amiben a zene fontos szerepet játszik! Ez a jelentéktelennek tűnő fogalom ugyanis ott van a mindennapjainkban és meghatározza az életünket.

Összegyűjtöttük a 10 legfeledhetetlenebb filmes párost!

Biztosan mindannyian drukkoltunk már egy-egy szerelmes párnak a kedvenc mozinkban, de mi történik akkor, ha a hollywood-i csillagok nem csak egy történetben bizonyulnak tökéletes párosnak? Eláruljuk!

 A Bridget Jones babát vár minden várakozásunkat felülmúlta!

A naplóját írogató szingli visszatért a vászonra, jobb formában van, mint valaha és persze most is két férfi között őrlődik. Azt hinnénk lerágott csont az ügy, de Bridget még mindig tud újat mutatni!

Jöhet 10 videóklip, amiben mozisztárok cameóznak?

Sokféle összeállítást írtunk már a filmek kedvelőinek, ezúttal azonban nemcsak nekik, de a zeneszeretők táborának is kedveskedünk! Lássuk, milyen videóklipekben szerepeltek az elmúlt években kedvenc színészeink!

A Suicide Squad nem temeti magát és mi sem tennénk a helyetekben

A nyár egyik legígéretesebb mozija nem igazán nyerte el a külföldi kritikusok tetszését. Mi azonban most elmondjuk nektek, miért nem kell aggódni a film miatt!

Tíz film, ami kötelező minden világutazónak!

Biztosan ti is éreztétek már úgy, ha megnéztetek egy filmet, hogy kedvetek támadna utazgatni, bejárni a világ minden pontját! Összeválogattunk nektek 10 olyan filmet, ami után biztosan eljátszotok ezzel a gondolattal!

Íme, 10 nyálmentes romantikus film!

Ezúttal olyan alkotásokat szedtünk össze nektek, amik szívbemarkolóan mesélnek arról, hogy az igaz szerelem létezik, még akkor is, ha előfordul, hogy minden habos-babos álom és „boldogan éltek, míg meg nem haltak” elmarad! Történetek szakításról, megcsalásról vagy egyszerűen csak az érzelmek elmúlásáról!

10 sztár nagy átalakulása egyetlen szerep kedvéért

A szakma nemcsak azt követeli meg színészeinktől, hogy tehetségesek legyenek, de azt is, hogy a tökéletes alakításért bizony mindent megtegyenek. Ha a hitelességhez az kell, hogy több órát edzenek, vagy koplaltassák magukat, akkor a hírességek azt meg is teszik!

10 sztár, akiket kirúgtak főszerepeikből!

Képzeljük csak el a Batman visszatér Macskanőjét Michelle Pfeiffer nélkül, vagy az Amerikai Pszichót Christian Bale helyett, valaki más játékával. Esetleg Ryan Goslingot huszonhét kilóval többel, aggódó apukaként? Ugye nem! Vajon a rendezők jól döntenek a szereplőválogatások során? Lássuk, kik azok a már jól bevált, vagy éppen ki sem próbált színészek és színésznők, akiktől végül megváltak a mozik készítői!

Szenilla nyomában kritika - 4 dolog, amiért megéri elmerülni az újabb kalandban

Kedvenc halunk, Némó újabb kalandokba keveredik édesapjával, ám ezúttal feledékeny barátjuk, Szenilla kerül a középpontba, mindezt pedig olyan szórakoztatóan teszik, hogy kicsik és nagyok egyaránt kígyózó sorokban állnak majd a mozik jegypénztárai előtt! Bizony, ússzunk az árral és lássuk, miért is érdemes megnézni a Szenilla nyomában-t!

Jöjjön 10 meglepő színész barátság!

Ahogy azt már régóta tudjuk, a filmek sok mindenre megtanítanak minket, legyen szó szerelemről vagy akár barátságról. Ha pedig barátokról van szó, érdemes az embernek jól megválogatni őket, nincs ez másképp a sztárok világában sem.

15 érdekesség a Moulin Rouge évfordulójának alkalmából!

Tizenöt évvel ezelőtt Baz Luhrmann elkápráztatott bennünket a bohémok csodás világával, a ’90-es évek slágereinek átdolgozásaival, és fantasztikus színészi alakításokkal! Itt van 15 ok, miért is az egyik kedvenc zenésfilmünk a mai napig a Moulin Rouge!

10 filmtörténeti pillanat a szülinapos Marilyn Monroe-val

A napokban töltötte volna be 91. életévét az első számú szexbomba, a hollywoodi álom megtestesítője! Persze azóta kiderült, hogy a gyönyörű színésznő élete még a csillogás időszakában sem volt felhőtlen, azonban mi inkább méltatni szeretnénk többrétű tehetségét, ugyanis akárki akármit gondol, ki jutott belőle neki bőven!

Íme, a szülinapos Clint Eastwood 10 titka!

E jeles alkalomból köszöntjük az igazi nagyágyút, akinek nemcsak színészi alakításai miatt köszönhetünk csodás filmeket, de a rendezői székben is bebizonyította, hogy nem véletlenül a kedvencünk. Arról pedig már ne is ejtsünk szót, hogy szerencsénkre az utánpótlásról is gondoskodott!

Jöjjön 10 olyan mese, melyek örökre meghatározták az életünket

Idén is elérkeztünk a Gyereknaphoz, ennek örömére újra keblünkre öleltük a lelkünkben még élénken pislákoló gyermeki énünket, és összegyűjtöttük nektek kedvenc meséinket. A választás szinte lehetetlennek tűnt, még mindig sajog a szívünk, hiszen túl sok a szép emlék, de megpróbáltuk!

A szülinapos Magneto nem is kívánhatna tökéletesebb legjobb barátot!

Mindenki Gandalfja és Magnetója, napjaink egyik leghíresebb és legnagyszerűbb angol színésze ma ünnepli a születésnapját! Sir Ian McKellen nemcsak kiváló színész, de remek barát is, amilyet mi is szívesen kívánnánk magunknak! A Patrick Stewart-tal való barátsága az évek során példaértékűvé tette a kapcsolatukat az újabb generáció számára is!

Azt hiszed, nem ismered ezt a srácot, pedig mégis!

Domhnall Gleeson nevét jobb lesz megjegyeznünk, ugyanis a ma 34. életévét betöltő színész, több kedvenc filmünkben is feltűnik és biztosak lehetünk benne, hogy a jövőben is láthatjuk még jó párban!

Jöjjön 12 Jim Carrey film, amiknek nem tudunk ellenállni!

Nincs különösebb oka, hogy pont most merültünk el a humorherold filmográfiájában, egyszerűen éreztük, hogy a szeszélyes napok szinte kikényszerítik, hogy legalább mozizás közben jókat kacagjunk. Az örök nevettető filmjei pedig tökéletes választások erre.

Amerika Kapitány: Polgárháború kritika – Két jó között sosem eshetsz a földre, vagy mégis?

Most egy izgalmas kollaboráció következik, a CinemaKlub történetében először: mivel nálunk nagy szerelem övezi a szuperhősfilmeket, és maga a film is két pártra osztja hőseinket, ezért kivételesen két ember tollából alkottuk meg a kritikánkat. Jöjjön hát, aminek jönnie kell!

Táncjelenetek, melyeket mélyen a szívünkbe zártunk

Ha már beköszöntött a tánc világnapja, gondoltunk egyet és ketten összedugva a fejünket, összegyűjtöttük nektek kedvenc filmes táncjeleneteinket. Olyan történetekből válogattunk, melyek közel sem tipikus táncos alkotások, mégis központi elemüket képezi a csípőrázás.

40 éves a Taxisofőr: újra együtt a szereplőgárda!

A ma már kultfilmnek tekinthető alkotás most ünnepli 40. évfordulóját, melynek tiszteletéből az alkotók és mi is felelevenítjük, miért is kiemelkedő és maradandó filmélmény Scorsese mozija!

A pop hercege nem csak a zenéhez értett!

Újabb legendától kényszerültünk elbúcsúzni, ezúttal az 57 éves popsztár Prince hagyott itt bennünket, mi pedig sorra vesszük, milyen filmeket, főcímdalokat vagy akár jeleneteket köszönhetünk neki!

10 dolog, amit nem tudtál a szülinapos James Francóról!

Ma ünnepli 38. születésnapját az amerikai színész, aki az évek során nem egy kasszasikerben látható volt, arról nem is beszélve, hogy megannyi női szívet is megdobogtatott!

Daisy Ridley a Star Wars rendezőjével romantikázik!

Az ébredő Erő sztárja ezúttal egy szerelmi történetet feldolgozó fantasyhoz írt alá, a Kolmához, melynek nem más a producere, mint J. J. Abrams! Még a végén kiderül, hogy van köztük valami?

Lássuk a Drive alkotójának új filmjét!

A dán rendező új filmje, a The Neon Demon foszforeszkáló színekben pompázó, csillogó modell világot tár elénk egy kicsit másképp. A naiva Elle Fanning pedig ezúttal démoni játékával ejti rabul a nézőket!

Tony Stark mesélt egy picit Pókemberről!

Nincs képregényfilm Robert Downey Jr. nélkül! Viccet félretéve a színész elárulta, mit gondol a legújabb szuperhősős feldolgozásról, valamint bevallotta, hogy mindig is rajongott a hálószövőért!

10 sztár, akit kivágtak kedvenc filmjeinkből

Bizony, a rendezők kíméletlenül vágják ki alkotásaikból a színészeket, ha nincsenek megelégedve velük vagy csak egyszerűen nincs szükség több jelenetre. Összegyűjtöttünk nektek pár olyan csillagot, akik sajnos erre a sorsra jutottak.

Johnny Depp lesz a Beetlejuice 2 főszereplője!

Michael Keaton helyett, Tim Burton jó barátja fogja a Beetlejuice – Kisértethistória film folytatásában Beetlejuicet játszani.

10 film, amit muszáj látnod a szülinapos Vasemberrel!

Ma van  Robert Downey Jr születésnapja és meg kell jegyeznünk, hogy nem csak Tony Stark eljátszása miatt érdemel figyelmet az ünnepelt! Összegyűjtöttünk nektek tíz olyan filmet, melyekben szintén megcsillogtatja tudását a színész!

18  filmzene, amit sosem felejtünk el!

Mindnyájunknak vannak kedvenc filmjei és persze kedvenc zenéink is, na de a legjobb, ha a kettő kapcsolódik is egymáshoz! Összeszedtünk néhány filmet, melynek dallamaira bármikor tudnánk csörögni, vagy erőt meríteni egy nehéz napon.

Boldog Születésnapot Ewan McGregor!

Ma ünnepli 45. születésnapját kedvenc skót színészünk, mindenki Obi-Wan Kenobija, és a Trainspotting sztárja. Mi pedig, ennek alkalmából 10 érdekességgel ajándékozzuk meg rajongóit!

Új hőseposz van születőben: Aquaman

Esetleg a kedvenc képregény karaktered Atlantisz királya, vagy eddig azt sem tudtad ki ő? Elmondjuk neked, miért is lesz ő az új hősöd és azt is, hogy mi várható a róla szóló filmtől!

Májustól végre forog a Trainspotting 2!

Eljött, hát ez a napi is, most már biztosan örülhetünk a várva várt folytatásnak. Májusban ugyanis, Danny Boyle rendezővel megkezdik a munkálatokat a film második részén!

15 brit sztár, aki állati jól játssza az amerikait

Be kell ismernünk, mind imádjuk a brit szépfiúkat, meg persze az amerikai rosszfiúkat is. Akkor most mi? Teljes képzavar, de a legjobb, ha a kettő együtt jár.

Itt az új X-Men: Apokalipszis trailer!

Azt hittük az új X-Men film beharangozóját már nem lehet fokozni, de a legújabb trailerrel ismét csak elérték, hogy a hideg futkosson a hátunkon!

Zoolander 2 kritika: Derekék képtelenek kimenni a divatból

Mindenki kedvenc férfi modelljei nélkül nem élhettük volna túl a szelfik és a közösségi média korát. Ben Stillerék pedig gondoskodtak róla, hogy ez ne is történjen meg. De még hogy, a Zoolander 2-től eldobod az agyad!

Daisy Ridley nem lenne igazi nő?

A Star Wars: Az ébredő Erő csillaga Daisy Ridley, egyesek szerint rossz példát mutat azzal, hogy túl sovány. A színésznő szerencsére, nem hagyta szó nélkül az őt ért vádakat.

Sylvester Stallone A galaxis őrzői 2-höz írt alá?

Úgy fest, a 69 éves Stallonét, A galaxis őrzői film folytatásában láthatjuk viszont! A kérdés már csak az, kit alakíthat a színész, ha egyáltalán valóban szerepel a filmben.
 

Minden, amit az új Baywatch filmről tudni lehet

Már javában folynak az új Baywatch film forgatásai Miamiban. Mi pedig igyekeztünk minden lényeges információt összegyűjteni, amivel jó, ha tisztában vagyunk, mielőtt még a film a mozikban landol.

Nicholas Hoult, mint a Zabhegyező írója

Megfilmesítik J. D. Salinger életét. A filmet Danny Strong rendezi, akinek Az éhezők viadala: A kiválasztott filmek forgatókönyveit köszönhetjük. A főszerepben pedig Nicholas Hoult-ot láthatjuk.

 

A nő 50 árnyalata: 10 szinglikről szóló film, nem csak szingliknek!

A nőnap alkalmával, mindnyájan végig gondoljuk miért is lehetünk hálásak a nőknek. A nők gyermeket nevelnek, felelős pozíciókat töltenek be a munkaerő piacon, miközben szakításoktól függetlenül is, rendületlenül keresik azt, aki mellett végül megállapodhatnak. ​A filmtörténet során megjelent ikonikus női alakokról nem is beszélve! 

 

A nő 50 árnyalata: 10 film, olyan nőkről akiknek fontos a karrierjük!

Mai világunkban, már nemcsak a meghitt családikör megteremtése fontos a nők számára, hanem a munkavilágában való előrébb jutás is. Azt azonban el kell ismerni, egy nő kevés dolgot képes félgőzzel csinálni.

Brie Larson, az Oscar-díjas popsztár?

Hollywood legújabb csillaga, a kisebb tévés szereplésektől egészen a legnagyobbak közé jutott, azt azonban mi sem sejtettük, hogy titkon zenei babérokra is tört.

Tom Hanks nem tud meglenni Budapest nélkül

A kétszeres Oscar-díjas színész ismét Magyarországon forgat. A harmadik Dan Brown adaptáció, az Inferno Budapesten felvett jeleneteivel ugyanis a rendező Ron Howard nem volt teljesen megelégedve.

Ismerjük meg Aaron Tveit, amerika új John Travoltáját!

A most induló Graceland című sorozat sztárja, nemcsak akcióban jó, de otthon van a tánc és a musicalek világában is.

Ne vegyük magától értetődőnek a DiCaprio-mémeket!

Hétfő hajnalban új időszámítás kezdődött. Bizony ez a nap is eljött, Leonardo DiCaprio megnyerte élete első Oscar-díját! Ez pedig újabb mém-hullámot indított útnak.

Húsz éves a Trainspotting, jöjjön néhány érdekesség a szülinaposról!

Az egyik legmegosztóbb kultfilm, a Trainspotting nagy évfordulóhoz érkezett. Ennek örömére húsz érdekességgel köszöntjük fel az angol filmezés egyik alappillérét, valamint a brit zene népszerűsítőjeként számontartott alkotást.

Henry Cavill nemcsak szuper szexi, hanem legalább olyan édes is!

Biztosan mindenki tudni szeretné végre, hogy ki nyer: Superman vagy Batman. Nos, az Acélembert játszó Henry Cavill is kíváncsi volt, kire tippelnek a rajongók. A legőszintébb fanokat, a gyerekeket kérdezte erről.

Áprilisban megkezdik a Justice League forgatását!

Minden a Batman v Superman körül forog, de a készítők máris robbantottak: a Suicide Squad után rögtön egy Justice Leauge filmmel örvendeztetik meg a rajongókat. Sőt, még több DC film készülhet el a jövőben!

A Star Wars csinált jó fiút Mads Mikkelsenből?

Újabb hírek szivárogtak ki a Star Wars folytatásáról. A dán színésztől már megszokhattuk, hogy mindig a sötét oldalon áll, azonban erre most úgy tűnik, rácáfol.
 

Újra a sárkányoké lesz a főszerep idén nyáron!

Lassan itt a tavasz, de a Disney már a nyári szünidőre tervez. Vasárnap került ki a Pete’s Dragon című film trailere. Lássuk, mire számíthatunk!

Feledhetetlen Oscar-pillanatok: kalandozzunk a legek világában!

Nemsokára itt a 88. Oscar-gála, úgyhogy összeszedtünk pár érdekességet, ha lemaradtatok volna néhány botrányról, szerelmi vallomásról, vagy esetleg egy jó pizzázásról az eddigi ceremóniák során.

Tavasszal Keira Knightley is Budapesten forgat

A szülési szabadság után, a színésznő ismét beleveti magát a munkába. A jövőben láthatjuk orosz cárnő, francia kurtizán és talán még az X-Men-ek csapatában is. A szerencsések fővárosunkban is összefuthatnak vele.

Deadpool után szabadon, jön a következő generáció

Sajnos nem a Deadpool 2-ről szivárogtak ki információk. Csupán a film kasszasikerét meglovagolva a jövőben több képregényfilm is búcsút mond a tökéletes állú, tisztaszívű hősök eposzának.

Ezt a Fassy-t nem lehet, nem imádni!

Michael Fassbender, a 38 éves színész mára már senkinek sem lehet ismeretlen. Mindenki Magnetoja nemcsak a fémet, a női nézők szívét is vonzza. Idén talán a tömérdek BAFTA-díj mellé, a másodszori Oscar-jelölésével, hazaviheti a szobrot Steve Jobs megformálásáért.

Mire nem jó egy DiCaprio?


szerző:
2016.01.29. 14:39
Mire nem jó egy DiCaprio?

Egy rejtélyes jelenség nyomába eredtünk. A rém neve mém, méghozzá Leó-mém. Valószínűleg már mindannyian találkoztunk vele, hiszen minden online felületen ránk leselkedik, és sosem tudhatjuk, mikor esünk egynek áldozatául.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való