KERESÉS search-close

"Karagics Ildikó" szerzővel ellátott tartalmak

Karagics Ildikó

Karagics Ildikó által létrehozott tartalmak (100):

Mit tegyünk, ha valaki fegyverrel próbál megtámadni?

Mit kell tennünk, ha véletlenül egy fegyveres támadó útjába kerülünk? Vagy épp az autónkba ugrik, fegyvert tart a fejünkhöz egy szökésben lévő rab és azt mondja, indíts. Ahogy tette ezt az elkövető pénteken kétszer is.

Indulatokat kavar, hogy Marton László újra rendez

Miért kavar indulatokat, hogy másfél év után Marton László, akinek a Vígszínházból szexuális zaklatási ügye miatt kellett távoznia, Veszprémben újra rendez? A rendezőt elsőként megvádoló Sárosdi Lilla azt mondja, nem az a baj, hogy Marton László újra dolgozik, hanem az, hogy az ügy kipattanása és a metoo kampány óta semmi nem történt.

Ozzy Osbourne kórházba került

Kórházba került a rock legenda, Ozzy Osbourne. Influenzás lett, de olyan súlyos szövődményei lettek a betegségének, hogy kórházba kellett vinni. Az énekes még januárban lett beteg, de állapota folyamatosan romlott.

Orvosnak adta ki magát a parkolóőr, több tucat műtétet végzett el

Egyre több részlet derül ki az álorvosként dolgozó parkolóőrről, egy volt kollégája egy sajtótájékoztatón mesélte el, hogyan vezette meg őket is. Romániában öt különböző magánklinikán, több tucaut műtétet végzett el.

Egy ember meghalt, két szint teljesen megsemmisült a kollégiumtűzben

Egy ember meghalt, amikor este kigyulladt a Károly Református egyetem kollégiuma a fővárosban. Az épület lakhatatlanná vált, két szint teljesen megsemmisült. Sok kollégistának minden holmija odaveszett. A diákokat más kollégiumokban helyezik el, egyéni tantrendet biztosít nekik az egyetem és minden segítséget megkapnak. Valószínűleg egy trafó gyulladhatott ki. A szemtanúk hosszabban is nyilatkoznak arról, hogy mit éltek át ITT.

 

Az X-Faktor győzteseivel leptük meg a nyolcéves beteg Hannát

Tudja, hogy mennyi a fehérvérsejtje, tudja, hogy beteg, azt is, hogy daganata van. Tudja, hogy ha romlanak az értékei, akkor kórházba kell mennie. Hanna nemrég múlt nyolcéves, és súlyos betegséggel küzd. Sikerült teljesítenünk a kislány egyik álmát, amikor összehoztuk a találkozót a USNK rajongó Hannával és az X-Faktor győzteseivel.
Hanna állapotáról és a nagy találkozásról, ide kattintva még többet megtudhat.

Egér és ürülék a húsok között

Egértetemek és ürülék, penészes falak, és rozsdás berendezési tárgyak. A NÉBIH ellenőreit ez fogadta egy békés megyei vágóhídon egy hete. Az ellenőrzéskor több mint 8 tonna terméket vontak ki azonnal a forgalomból.

Mi történik a Föld mágneses pólusaival?

Óriási riadalmat keltett a hír, hogy minden navigációs eszközt azonnal át kell állítani, mert megváltozott a Föld mágneses pólusa. Kicsit várjunk azért ezekkel... Viszont, aki iránytűt használ, ők már simán eltévedhetnek, mert nem azt mutatja már, amit eddig.

Teniszcsillagok: a tehetségen kívül mi kell a sikerhez?

A két legfényesebben ragyogó magyar teniszcsillag januárban kezdte meg az idei versenyszezont. A legjobbak közt, a világ legrangosabb versenyein játszanak, és építik karrierjüket. A vele született tehetség mellett mi kell ahhoz, hogy valaki a világ legjobbjai közé kerüljön? Mindez mennyi áldozattal, lemondással, munkával jár? A két teniszklasszis, Babos Timi és Fucsovics Marci megmutatta nekünk.

Pataki Zita és férje még egy utolsó lombik beültetésre vállalkozik

Pataki Zita, az RTL Klub meteorológusa 45 évesen újra, már kilencedjére belevág a lombikba. Az elsőnél 39 éves volt. Zitát kétszer műtötték endometriózissal, emiatt biztos volt, hogy természetes úton nem tud majd teherbe esni. Két évvel ezelőtt őszintén beszélt a Fókusznak a megpróbáltatásaikról, a nehézségekről, a kudarcaikról.

A Tankcsapda is gyászolja az M3-ason elgázolt lányt

Halála előtt 12 perccel még köszönő SMS-t küldött a Tankcsapdásoknak az újévi koncertét. Katát a hazafelé vezető úton, az M3-as autópályán gázolták halálra, segítség nyújtás nélkül tovább hajtott az, aki elütötte. Miért hajtott tovább a gázoló, megakadályozhatta volna a balesetet a lány barátja, ha ki tudja nyitni az autójukat? A Tankcsapda és a rockrajongók széles tábora gyászol, Kata édesanyja pedig most megszólal.

2018-ban háromszor is körbeutaztuk a Földet!

132.517 km. A teljesség igénye nélkül a Fókusz csapata tavaly minimum ennyit utazott szerte a nagyvilágban. Vagyis háromszor is körbeutaztuk a Földet!

Fogyatékkal élők segítettek a rákbeteg kislányon

Testi és szellemi fogyatékos emberek adtak jótékony koncertet egy rákbeteg kislány javára. Az egy éves gyerek szülei hetente viszik Ajkáról Budapestre, ahol Rebeka most a hetedik kezelését kapja. A koncerten, amelyen többen is felléptek, több százezer forintot gyűjtöttek össze a családnak.

Varga Sarolta logopédus, aki Kulka Jánosnak is segített agyvérzés után

Idén is meghirdettük az RTL Híradó Év embere díját. Szerkesztőségünk kiválasztott 10 jelöltet, akiknek teljesítménye előtt ezzel tisztelgünk. Hogy végül ki legyen a díjazott, arról Önök dönthetnek.
A jelöltek között van Varga Sarolta, logopédus, aki agyvérzésen átesett, afáziás betegek terápiájával foglalkozik. Ő segített Kulka Jánosnak is, akinek agyvérzés miatt a beszédközpontja is sérült. A színész azóta újra beszél és szerepeket is vállal.
Ha szavazni szeretne, ide kattintva megteheti.

Hogy osztják meg a házimunkát a szülők?

Kétszáz családot kérdeztek meg,- mindenhol van egy hét évnél fiatalabb gyerek,- hogy szerintük anya vagy apa dolgozik többet otthon. Mutatjuk, mi lett a végeredmény ahhoz képest, hogy mit éreztek magukról a megkérdezettek?

Minden családtag másként emlékszik a tragédiára

Kiskorú veszélyeztetésével gyanúsította meg a rendőrség annak a 3 éves kistarcsai kislánynak a keresztanyját, aki másfél évvel ezelőtt zuhanhatott ki az ablakon, és meghalt. A kislányra a keresztanya vigyázott, de munkába indult, a szülők pedig még nem voltak otthon. A szülők és a keresztanya a Fókusznak adtak interjút. Egyikük sem érti, hogy történhetett a tragédia.

 

Valójában mi okozhatta a hároméves kislány halálát?

A kistarcsai lakótelepen a negyedik emeletről zuhant ki, vagy valami más okozhatta a hároméves Panni halálát? Ez a kérdés másfél éve válaszra vár. Az ügyben a nyomozás a szörnyű tragédia óta tart, nemsokára kiderülhet, hogy kit vádolnak a kislány haláláért.

Felbecsülhetetlen értékű babakocsik

Tudtad, hogy Kate Middleton abban a babakocsiban tolta gyermekét, ami egykor Károly walesi hercegé volt? A Fókusz stábja különleges és felbecsülhetetlen értékű retro babakocsikat kutatott fel!

Mel B balesete miatt le kell mondaniuk több fellépést

Alig hogy bejelentette a Spice Girls, hogy újra összeállnak, és koncert turnéra indulnak, máris le kellett mondaniuk több fellépésüket. A világhírű lánycsapat egyik tagja Mel B ugyanis balesetet szenvedett.

56 embert ölt meg egy orosz sorozatgyilkos

56 embert ölt meg egy orosz sorozatgyilkos, aki jelenleg is életfogytiglani börtön büntetését tölti 22 nő meggyilkolása miatt. Most azonban újabb 56 ember megölése miatt mondta ki bűnösnek a bíróság.

Akt naptárral jótékonykodnak egy kis angliai település lakói

Meztelenre vetkőzött egy angliai kis település edzője, kutyakozmetikusa, szerelője. De ledobták a textilt a fodrászok, a tűzoltók, a cukrászok, a kertészek, és a festők is. Az angliai Kent megyében található kicsi településen egy különleges akt naptárat készítettek az ott élők, hogy ezzel jótékonykodjanak így karácsony előtt.

10 éve írtak sporttörténelmet: együtt nosztalgiáztunk a vízipólós fiúkkal

A Pekingi olimpia tíz éves jubileumán egy kis közös nosztalgiázásra hívtuk a vízilabdás fiúkat. A riportból az is kiderül, hogy melyik játékosnak milyen hóbortja volt illetve az, hogy mitől is volt annyira erős az olimpiai vízipólós csapat?

Agykutatás: kísérletek és világszenzációk

Mel Gibsonnak egyszerre volt teher és áldás, mikor hallotta a nők gondolatait a Mi kell a nőnek című filmben. Mindez fikció vagy ez már a jövő? Vagyis létezik gondolatátvitel?

Hadiállapot Ukrajnában: ettől tartanak a kárpátaljai magyarok

Ismét kárpátaljai magyarokat is besorozhatnak, bár a frissen kihirdetett hadiállapot következményeit egyelőre semmilyen módon nem érzik még – ezt mondta a Fókusz stábjának egy kárpátaljai magyar tanítónő.

Óriásik siker: egy álom vált valóra hétvégén, Szegeden!

A világ legjobb kézilabda csapatát, a Paris Saint Germain-t verte meg a hétvégén a Mol-Pick Szeged férfi kézilabda csapata a bajnokok ligája B csoportjában. Ami hétvégén, Szegeden történt az egy álom beteljesedése volt. Nem véletlenül öltöztek kék-fehérbe több ezren, festették az arcukat, vagy lakkozták a körmüket kékre.

A világ egyik legveszélyesebb munkahelyén jártunk!

A Rowan Viking egy olajfúró torony Norvégiában, Stavangertől majdnem 300 km-re, az Északi-tenger közepén. Utazásunk célja az volt, hogy ide kijussunk, és bemutassuk azt, amit csak kevesen láthatnak. Hogyan működik a világ egyik legveszélyesebb munkahelye, kik azok a magyarok, akik ott dolgoznak, és hogy élnek. A világ egyik legveszélyesebb munkahelyéről még többet megtudhatnak: ITT.

Alig egy hónap van hátra karácsonyig, az adventi vásárok már készen állnak!

Fagyoskodó árusok, zömében külföldi nézelődők és szakadó eső. Egy hónappal karácsony előtt így néz ki Budapesten a karácsonyi vásár. A legtöbben még csak nézelődnek, vásárolni később szoktak, az egyik árus szerint a férfiak a legutolsó pillanatig húzzák.

Újra turnézni indul a Spice Girls!

Néhány hónapja bombaként robbant a hír, hogy újra összeáll a világ egyik legsikeresebb női együttese. A lánycsapat azonban Victoria Beckham, vagyis Posh Spice nélkül indul turnéra. Viktória inkább a saját divatmárkájával foglalkozik, de a The Sun információi szerint azért így is részesül majd a bevételből.

Idris Elba lett a világ legszexibb férfija

A brit színész először el sem akarta hinni, hogy ő kapta meg az elismerést. Az év legjobb pasijának járó címet 1985-ben adta át először a People, akkor Mel Gibsont érte a megtiszteltetés, később olyanokat tüntettek ki vele, mint Sean Connery, Tom Cruise, Keanu Reeves, Brad Pitt, George Clooney.

Ismét Magyarországra érkezik a világhírű Postmodern Jukebox zenei formáció

 Az együttes a különleges hangzásvilágáról és feldolgozásairól lett híres, eddig már több mint egy milliárdos nézettséget ért el a legnépszerűbb videomegosztón. A világkörüli turnéjuk célja, hogy felkészítsék a világot egy új évtizedre.

Van olyan műhely, ahol már 3 éve keresnek autószerelőt

Hová lettek az autószerelők? A szakemberhiány ebben a szférában is egyre nagyobb problémákat okoz. Tamásék egy év alatt nem találtak autószerelőt. Azt mondja, mivel kevesen vannak, így nem tudnak annyi munkát elvállalni, amennyit szeretnének, így a műhelyüket is elég nehéz fenntartani.

Az X-Faktor továbbjutói a tábor kapujában

A mentorok és a reménységek most már a táborra készülnek, ahol sokak sorsa eldől majd. Megkérdeztük a versenyzőket, mitől félnek a legjobban?

Férje mentette meg az erőszakolótól az ultramaraton-bajnok futónőt

Hogyan védheti meg magát egy nő, ha megtámadják? A férjén és talán a szerencsén múlt csak, hogy nem erőszakolták meg az ultramaraton bajnok futónőt, Makai Viktóriát.

Mi lehet a várpalotai gyilkosság pszichológiai háttere?

A gyilkosságok több, mint egyharmadát féltékenység miatt követik el. Ezt mondja az a pszichiáter, aki a várpalotai bűncselekmény tetteséről beszél. Milyen ember lehet, miféle indulatok szűkíthetik be annyira gondolkodását, hogy képes legyen ölni anyát és gyermekét? Ennek járt utána a Fókusz stábja!

Elképesztő: 100 méter magasan az esernyős ember

Az esernyős ember újra akcióba lendült, méghozzá a megyeri hídon, 100 méter magasan. A rejtélyes, cilinderes fickó, egyszer csak megjelenik különleges, és nagyon magas épületeken, hogy néhány órára, vagy akár egy napra pózba vágja magát esernyőjével, a fotóművész barátja pedig lencsevégre kapja.

Vizsgálják, hogyan zuhant ki a kórház ablakán

Vizsgálat indult az Országos Onkológiai Intézetben egy 66 éves beteg halála miatt, aki nem sokkal sikeres műtétje után kizuhant az ablakon a negyedik emeltről és meghalt. Családjának a rendőrség azt mondta, öngyilkos lett, de lánya ezt nem hiszi el. Azt mondja, édesanyja egyedül nem tudta volna kinyitni a magasan elhelyezkedő ablakot.

M0-ás: Ittasan okozhatott balesetet a sofőr

Ittasan ült volán mögé és halálos balesetet okozott egy sofőr az M0-ás autóúton Törökbálint közelében. Útközben áttért a szemközti sávba és frontálisan összeütközött egy másik kocsival. Abban négyen ültek, az egyik utas azonnal meghalt.

Megdöbbentő baleset: ittasan vezetett az apa, emiatt halt meg 14 éves lánya

Akár nyolc évet is kaphat az az apa, aki tegnap három gyerekével rohant neki egy oszlopnak egy borsodi kistelepülésen. A férfi ittasan ült az autóba. Nagy fia szerint bánatában ivott és egyébként is nyugtatókat szedett, mert nem tudta még feldolgozni, hogy meghalt az édesanyja. Most őt és a két kisebb gyereket kórházban ápolják. 

Óriási dugók: már biciklivel is gyorsabb, mint autóval, lemértük

Főleg Budapesten és környékén, de már a nagyobb vidéki városokban is olyan dugók vannak, hogy órákba telik, mire beérünk dolgozni vagy az iskolába. Ezért már biciklivel is gyorsabb, mint autóval. Lemértük.

Exkluzív: A Fókusznak szólalt meg először a másik megvádolt pólós

Kósz Zoltán után megszólalt a másik molesztálással vádolt vízilabdázó is, most először stábunknak reagált az őt ért vádakra. Ügyvédjénél jártunk, amikor telefonon nyilatkozott, egyelőre személyesen nem szeretne kamera elé állni, annyira feldúlt.

Ott voltunk az új ötszázasok születésénél

Elviszünk arra a szigorúan őrzött titkos helyre, ahol a magyar bankjegyek születnek. Láthatod, hogyan lesz egy üres papírlapból hamisíthatatlan bankjegy!

Menekülés a dugó elől: komppal, vagy hatalmas kerülővel jutottunk be időre a suliba

A navigáció szerint és szemmel láthatóan is már hajnalban beállt a forgalom az M0-áson. Egyszerre három fontos utat is felújítanak Csepel déli részén, ezért a környék már napok óta járhatatlan. Egy húszperces utat 2-3 vagy négy óra alatt tették meg múlt héten. Ma reggel pedig a tanév is elkezdődött, így kíváncsiak voltunk, hogy hogyan jutnak el időben az iskolába azok, akik a környéken laknak.

Gyerekek tesztelték az MNB egyedülálló gazdasági játékát

Gyerekek tesztelték azt az új, Magyarországon egyedülálló játékot, amit most mutattak be. Már a program fejlesztésébe is bevonták őket a készítők. Hiszen ők lesznek azok, akik mire végig játsszák az összes pályát, szinte mindent megtanulnak arról hogyan és mire érdemes költeni a pénzt, hogyan gazdálkodhat okosan egy család vagy akár egy ország.

A legkeményebb magyar csaj

A 21 éves lány a világ egyik legnehezebb erőnléti világbajnokságán van túl, ahol férfiakat megszégyenítő módon küzdött napokon keresztül.

A hőség után a hidegfront okozhat bajt

A legtöbben egyre nehezebben viselik a hetek óta tartó hőséget. A kánikula után egy drasztikus lehülés jön, ami az általunk megkérdezett szakértő szerint újabb megterhelést jelent majd az egyébként is fáradt szervezetnek.

Tanárhiány iskolakezdés előtt

A legtöbb iskola tanárhiánnyal küzd a becsengetés előtt néhány héttel. Hogy, miért? Ennek járt utána a Fókusz riportere!

Nem engedték meg, hogy vizet igyon a buszon

Egy miskolci buszon a nyári kánikulában a buszsofőr az egyik anyukának nem engedte meg, hogy gyermeke vizet igyon, sőt még rendőrt is hívott a „szabályszegő” édesanyához.

 

Katasztrófa: összedőlt az olasz viadukt

A katasztrófafilmbe illő keddi olaszországi tragédiában már több, mint húszan meghaltak, amikor a mélybe zuhantak autóikkal a leszakadt hídról.

 

Minden, amit az ingatlanpiacról tudni kell!

Kiadó egy-másfél szobás lakás 80-150 ezer forintért. Ugyanekkora lakás eladó 30-37 millióért. Gomba mód szaporodó újépítésű lakások, magas ingatlan árak és munkaerőhiány. Kedvezményes áfakulcs, jó hitel konstrukciók, vagyis minden, amit az ingatlanpiacról tudni kell. Albérlet vagy saját lakás? Érdemes-e hitelt felvenni? És ha igen, mikor kell lakást venni?

Az esernyős ember visszatért

Tudják, az a rejtélyes fickó, aki egyszer csak megjelenik különleges, és lehetőleg nagyon magas budapesti épületeken, néhány órára, vagy akár egy napra pózba vágja magát esernyőjével, a fotóművész barátja pedig lencsevégre kapja.

 

Hogy korábban, hol tűnt fel ide kattintva megnézheted.

 

 

Infláció – nagy a drágulás

Öt és fél éve nem volt olyan magas az infláció, mint most. Júliusban átlagosan 3,4 százalékkal nőttek az árak, az egy évvel korábbihoz képest. A benzin 17 százalékkal, a zöldség és a tűzifa 13 százalékkal drágult, és majdnem 10 százalékkal kell többet fizetni a zöldségekért, valamint vajért is

Szenzációs magyar siker

Világbajnoki második helyezést ért el a világ egyik legnépszerűbb modern sportágában Horváth Laura. A Crossfit világbajnokságon szenzációs eredménynek számít a teljesítménye.

Hetek óta gyűlik a szemét egy pécsi utcában

Több kanapé, fotel és hasonló berendezési tárgy sorakozik a kukák mellett. A lakók felháborodtak, hogy senki nem tesz semmit a szemét ellen. A Pécsi Közterület Felügyelet szerint a szemét elszállítása a társasház közös képviselőjének a feladata lenne, de őt adásunkig nem sikerült elérnünk.

Minden, amit nem tudtál a hőségről

Az hogy nyáron meleg van, nem újdonság, az, hogy hőség van, szintén mindenki érzi. De vajon tudják, hogy hol és hogyan mérik a hivatalos hőmérsékletet? És azt, hogy nem is hőmérővel mérik hány fok van?

Egyetemisták versenyfutása az albérletekért

Akár 150.000 forintot is kérhetnek havonta egy egyszobás lakásért a fővárosban. Hol és mennyiért lakhat egy fiatal, ha tanulni akar?

Agresszív utasok és megvert buszsofőrök

Egy buszsofőrt megkéseltek, egy másikat pedig úgy megvertek az utasok, hogy eltört a keze. Az elmúlt napok megdöbbentő esetei után agresszió specialistával próbáljuk megérteni, mi történt velünk?

Új kihívás hódít az Egyesült Államokban

Új kihívás hódít az Egyesült Államokban, most éppen a rendőrök körében. A mindig szigorú és kemény egyenruhások azzal, hogy táncra perdülnek és énekelnek, egy különleges kihívás sorozatot teljesítenek.

Részegen verekedett Meghan Markle sógornője

Részegen verekedett Meghan Markle sógornője, ezért letartóztatták. Másfél napig tartották fogdában, mert visszaeső, nem először tett ilyet, korábban is volt hasonló afférja, ezért komoly büntetésre számíthat.

Angelina Jolie-ra újra rátalált a szerelem?

Az amerikai sajtó arról cikkezik, hogy a gyönyörű színésznő újra boldog. Bennfentesek szerint ugyanis igen csak közeli kapcsolatba került egy filmes kollégájával, akit a Demóna második részének forgatásán ismert meg.

Megmászta a K2-t, majd lesíelt róla

Megmászta a K2-t, világ második legmagasabb 8611 méteres hegycsúcsát egy lengyel hegymászó, majd utána lesíelt róla. Ő a világon az első, aki ezt megtette.

Egy gyógyszer miatt veszítette el feleségét, gyermekei anyját?

Olivér sajnos már soha nem ismerheti meg az édesanyját. A szülés után alig másfél órával összeomlott anyja vérkeringése és meghalt. Az édesapa szerint nem figyeltek eléggé párjára a miskolci kórház szülészetén. Ezért most tőlük vár kártérítést.

Vendéglátás: munkaerőhiány az egyik, mutyizás a másik oldalon

Bezárt éttermek, munkát és munkaerőt keresők. Álláshirdetések a Balatonnál, rémhírek a szegedi éttermekről és éles viták szakmai csoportokban a Facebookon. Nincs szakképzett utánpótlás, vannak azonban külföldre menekülő dolgozók és mutyizások a bejelentésekkel. Baj van az egyik, és baj van a másik oldalon is. Mondják maguk az érintettek, a vendéglátásban dolgozók.

Ismét meggyűlt a baja a rendőrökkel a Viszkisnek

 Ambrus Attila gyanúsított lesz, mert egy hónapja ittas vezetésen kapták a rendőrök. Abban biztos volt, hogy meggyanúsítják, de hogy mi lesz ez után, még nem tudja. Korábban azt mondta két pálinkát ivott és ezután ült volán mögé Szegeden.

 

Cukik: az első hivatalos fotók a két taggal bővült királyi családról

A Kensington Palotta közösségi oldalára tette ki ez első hivatalos képeket Lajos herceg keresztelőjéről, amin csak a szűk család vett részt, például Harry herceg és Meghan hercegné, a nagyszülők, és Lajos testvérei.

 

Csórics Balázsnak más irányú tervei lesznek a Barátok közt után

Utolsó jelenetéről mesélt a Barátok közt színésze a Fókusz stábjának!

A barlang mélyén rekedtek a gyerekek

Már tíz napja vannak egy thaiföldi barlangban a gyerekek, akik kirándulás közben tűntek el. Életben vannak, viszont egyelőre azt sem tudják, mikor szabadítják ki őket?! Sikerült lejuttatni hozzájuk vizet és élelmet, viszont volt olyan szakértő, aki szerint akár hónapokba is telhet, mire sikerül felhozni mindenkit.

 

Ha fáj! - Különleges kezelés izületi gyulladásra

Nincs vágás, protézis vagy gyógyszeres kezelést. A fájó testrészt saját sejtek beültetésével gyógyítják. Mutatjuk, mi a módszer lényege!

Egymillió magyar keresi külföldön a boldogságot

A legújabb nemzetközi összesítés szerint megközelítőleg egymillió magyar keresi a boldogulást máshol. Nagy-Britaniában és Németországban élnek a legtöbben. Hogy, hogyan? Ennek járt utána a Fókusz stábja.

 

Elballagott a mátraszentimrei iskola egy szem nyolcadikosa

Rendhagyó ballagási videót fog majd az unokáinak mutogatni Marci. A nyolcadikos ballagásán ugyanis teljesen egyedül volt. A mátraszentpéteri iskolában ő maga volt a nyolcadikos évfolyam.

Van, akinek még a betöréshez sincsen tehetsége

Bemutatjuk a legszerencsétlenebb és legügyetlenebb tolvajokat, akik úgy buknak le, mint egy rossz vígjátékban. Ki az, aki otthagyja a cípőjét a betörés helyszínén vagy megáll pihenni mert nehéz a táska, amit ellopott?

Dani segítőt keres!


szerző:
2018.06.14. 19:40
 Dani segítőt keres!

Dani annak ellenére, hogy kerekesszékes jókedvű, humoros, életvidám és energikus. Ebben nagy szerepük van a segítőinek is. Dani most új barátot keres közéjük, aki részt venne a mindennapjaiban, az életében.

Az egész világ Trumpra és Kim Dzsongunra figyel

Letartóztatták Kim Dzsongun hasonmását, miközben az egész világ az észak-koreai diktátor és Trump találkozóját várja. Az amerikai elnök most sem fogja vissza magát, Twitteren üzenget az egész világnak.

Tényleg milliós fizetések vannak a Balatonon?

Egymilliós balatoni fizetésekről keltek szárnyra pletykák. Igaz, hogy álomgázsit kínálnak a szezonban a munkavállalóknak? A Fókusz utánajárt!

Itt a medve, hol a medve?


szerző:
2018.06.06. 19:05
Itt a medve, hol a medve?

Tovább folytatódik a medve hajsza. Lassan nem telik el úgy nap, hogy valaki, valahol ne látta volna a titokzatos országjáró medvénket. Két hete először Somoskőújfalunál látták, onnan tovább barangolt Pétervására felé, majd Füzesabonyba, de felbukkant, Kálon, Abonyban, és most Tiszaalpáron.

Könnyű vagy nehéz egy zseni gyerek élete?

Zsenigyerekek különleges képességekkel. Áronnak 148-as IQ-ja van, 10 évesen már kvantummechanikát tanult, most az egyetemistákkal együtt ül be órákra.

Rubik: a világ leggyorsabb kockásai

Vasárnap Budapesten rendezték a Rubik kocka világbajnokság selejtezőjét, amit élőben az első sorból, Rubik Ernő is végig nézett. A feltalálóval készült teljes interjút ITT nézheti meg!

Szarvasmarha-tetemek nyomában

Nógrád megyében több ilyet is találtak, ráadásul úgy, hogy ami hús volt rajtuk, azt levágták, nyilván azért, hogy valaki megegye. Az állatorvosok figyelmeztettek, hogy a hús veszélyes, akár fertőzhet is.

 Példamutató sportolók, akik látás nélkül is teljesítenek

Próbáltál már vakon focizni, futni az erdőben, vagy egy konditeremben edzeni? A Fókusz Plusz riportjának szereplői egyszer csak arra ébredtek, hogy elveszítették látásukat, de így is teljes életét élnek a sport terén is.

 

Leggazdagabb magyarok: van, aki percenként keres 600 ezer forintot

Az ország leggazdagabb embere ismét az OTP vezérigazgatója, az MLSZ elnöke, az ötgyerekes családapa, Csányi Sándor lett. A Napi. hu 2002 óta készíti el a 100 leggazdagabb magyar listáját, melynek élére 320 milliárd forinttal újra a bankvezér került. De a második helyezett Mészáros Lőrinc sem járt rosszul a tavalyi évben, az ő becsült vagyona 280 milliárd forint.

Puskás Peti környezettudatosan él!

Biciklivel jár, tusolás közben nem folyatja feleslegesen a vizet, ha bevásárolni megy, mindig visz magával szatyrot. Puskás Peti is ott volt azon a díjátadó gálán, amelyen az energia-takarékosságé volt a főszerep.

Kész csoda: magához tért a fiú a kómából

Az élettelenül fekvő fiú egy nappal azelőtt, hogy lekapcsolták volna a gépekről, visszatért az életbe.

65 év után békét köthet a két Korea?

Kim Dzsong Un észak-koreai én Mun-Dzsein dél-koreai vezető a Korea-közi határon fekvő, panmindzsoni katonai támaszponton találkozott, kezet fogtak, majd a déli elnök átlépett az északi oldalra, ami eredetileg nem volt benne a protokollban. Utána az északiak vezetője ment át délre, ami ugyancsak történelmi lépés volt: phenjani vezető ugyanis most először lépte át az 1953-ban véget ért háború után létrehozott határt.

Több a gorilla, mint gondolnánk!

Sokkal több gorilla élhet a Földön, mint amennyiről tudtunk. Éjjeli fészkeik alapján próbálta megbecsülni számukat egy kutatócsoport…

Ugyanott bulizott Király Linda és Beyoncé

Beyoncé és Király Linda ugyanazon a partin vett részt, erről Linda posztolt videót közösségi oldalán - repesve a boldogságtól. A világsztár ugyanis az egyik példaképe.

KERO-t elbocsájtották


szerző:
2018.04.26. 18:29
KERO-t elbocsájtották

Rendkívüli felmondással elbocsájtotta az Operettszínház a tavaly zaklatási botrányba kevert Kerényi Miklós Gábort.

Elkezdődött Győrkös István pere!

Ma kezdődött a rendőrgyilkossággal vádolt Győrkös István pere. A vád szerint a férfi másfél évvel ezelőtt lelőtte a házában házkutatás miatt megjelent rendőrök egyikét. Több kérdésben mást állít a vádlott és mást az ügyészség. A vádlott ártatlannak vallja magát, állítja nem ő lőtte le a nyomozót. De miért volt egy töltött fegyver Győrkös István kezében? Ki lőtt először? Ezekre a kérdésekre a perben kell választ találni.

Cukiságban verhetetlen, és Lajosnak hívják az anyukáját - ki ő?

A leglassabb, legtunyább, leglustább és sokak által a legaranyosabbnak tartott állat a lajhár. Az internetes videó megosztókon se szeri se száma a cukiskodó állatokról készült videóknak. Csüngnek, lógnak, vagy csak úgy vannak. És most már nekünk is van egy. A győri állatkertben három hónapja született egy.

Sikeres volt az első gyerek tüdőátültetés

Sikeresen elvégezték az első magyarországi gyerek tüdőtranszplantációt. Az orvosok szerint a márciusban megműtött Dorka pénteken haza mehet a kórházból. Még a kórteremből üzent legjobb barátnőjének, unokatestvérének. Elmondta, hogy jól van, és amint lehet, szeretné bepótolni az elmúlt 13 évet, megtanulna például síelni.

Megölte és elásta az újszülöttet

Csecsemő holttestére bukkantak szántás közben. Az egyik szomszéd szerint az anyának ez volt a hetedik gyereke, de senki nem tudta, hogy terhes. Otthon szült, és a gyanú szerint pár órával később megölte a babát. Nyilatkozott nekünk a gazda, aki szántás közben megtalálta a holttestet.

Jason Statham újra harcba száll a gonosz ellen

Jason Statham újra harcba száll a gonosz ellen, most egy kicsit másképp. Augusztusban mutatják be az amerikai mozikban a The Meg című filmet, amelyről Statham azt mondta, hogy olyan lesz, mint a Jurassic Park és a Cápa szerelemgyereke.

Babos Tímeát „lesenkizték”

Az egykori világelső teniszező Garbine Muguruzát edzője próbálta nyugtatni, miután a 250 ezer dollár, vagyis 63.4 millió forint összdíjazású, keménypályás, monterrey-i női tenisztorna döntőjében az első szettet Babos nyerte.

Mindegy mit énekel, Justin Biebert imádják rajongói

Justin Bieber mindegy mit énekel, a rajongói imádják. Ismét új arcát mutatta meg: egy modern keresztény dalt énekelt Isten kiszámíthatatlan szeretetéről, ezt több mint 98 millióan hallgatták meg.

Molnár Anikó újra bombaformában

Az egykori ValóVilág szereplő, Molnár Anikó régóta küzdött a plusz kilókkal, de most úgy néz ki, hogy újra bombaformába kerül.

Így él Európa egyetlen vak tűzoltója

Zoli egész életében látássérült volt, néhány éve pedig teljesen vak. Iskolába viszi a fiát, dolgozni jár, ő Európa egyetlen vak tűzoltója. Mikor megtudta, hogy végleg megvakul, akkor is a munkára koncentrált, és tudta, hogy számítanak rá, és tartozik egy közösséghez, a tűzoltókhoz.

Ámulatba ejtő felvételek két bálnáról

Ámulatba ejtő felvételeket készítettek két szürke bálnáról az Egyesült Államok béli Kalifornia partjainál. Az északra vándorló állatokról drónnal készítettek felvételeket, amin jól látszik, hogy az óriási állatok milyen közel úsznak a parthoz.

Harry Potter szereplőből ketrecharcos

Az egykori kis kalács képű varázslótanoncból marcona arcú igazi keményfiú lett, méghozzá ketrecharcosként.

Váratlan vendég egy thai férfi fürdőszobájába

Éppen meditált, amikor furcsa zörejre lett figyelmes, amikor kiment a fürdőszobába egy óriási szalagos varánusszal találta szemben magát, aki épp egy polcon üldögélt. A varánusz teljesen felforgatta a fürdőszobát, a meditálás helyett nagytakarítás lett a thai férfi programja.

 

Szülők, diákok és pedagógusok egy jobb oktatási rendszerért

Beázott tantermek, fűtés nélküli iskolák. Túlterhelt diákok, alulfizetett pedagógusok, tüntetések és sztrájkok. Lassan évek óta ez jellemzi a magyar oktatást. A diákok jobb feltételeket, a szülők színvonalasabb oktatást, a pedagógusok pedig nagyobb megbecsülést és magasabb fizetést szeretnének. Vagyis röviden: egy jobb oktatási rendszert.

Miért nem működik a magyar egészségügy?

Két olyan orvos vállalja és mondja el nyíltan a véleményét és tapasztalatait, akik több évtizede dolgoznak a magyar egészségügyben.

Szeretne új lakásba költözni

Rengeteg segítséget, tartós élelmiszert, kolbászt, szalonnát, tejet és ruhaneműket is kapott az a 80 éves asszony, akit a Házon Kívül mutatott be.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való