KERESÉS search-close

"Kecsmár Alexandra" szerzővel ellátott tartalmak

Kecsmár Alexandra

Kecsmár Alexandra által létrehozott tartalmak (100):

A Nyerő Páros eddigi legizgalmasabb pillanatai, drámai fordulatokkal

Érzelmes pillanatok, veszekedések, hatalmas békülések és véget nem érő kitartás. A Nyerő Páros játékosai minden évben új oldalukat mutatják meg a nézőknek és sokszor még önmaguk is meglepődnek, hogy mire képesek.

Exkluzív interjú Gábor Zsazsa kilencedik férjével, Frederic von Anhalt herceggel

Gábor Zsazsa kilencszer ment férjhez, utoljára 69 évesen, akkor a nála jóval fiatalabb Frederic von Anhalt herceggel házasodott össze, aki egészen a haláláig minden kérését teljesítette. Sőt még azután is. Júliusban készítettünk interjút vele, amikor Budapestre látogatott, hogy felesége utolsó kívánságának is eleget tegyen.

Nyerő Párosok, akik nagyon nem szeretnek veszíteni

Rácz Jenő és barátnője Dóri, valamint Zámbó Krisztián és párja, Zsuzska is részt vesz a Nyerő Páros legújabb szériájában. Mind a négyen elszántak, szeretik a kihívásokat és alig várják, hogy beköltözzenek a villába. Az idei Nyerő Párosban most minden eddiginél kíméletlenebb játékok várják a szerelmeseket, szeptember 21-től, minden hétköznap este itt, az RTL Klubon.

Boldog szülinapot, Harry herceg!

Harry herceg mindig kilógott a sorból a királyi családban, ezért tudnak a mai napig is azonosulni az emberek vele, mert őszintén nem tökéletes. Az év elején sokkolta a közvéleményt, hogy feleségével Meghan Markle-lel együtt kivonták magukat a rangjukkal járó felelősség és kötöttség alól. Édesanyja, Diana 36 éves volt, mikor fotósok miatt tragikus balesetben elhunyt. Harry herceg szeptember 15-én ünnepli a 36. születésnapját.

Csoda: menetiránnyal szembe fordult a sofőr, mindenki túlélte

Meghökkentő balesetet rögzített egy kamera az M25-ös és az M3-as autópálya csomópontjában. A felvételen jól látszik, ahogy az autóútról egy furgon hajt fel a pályára, majd a sofőr hirtelen gondol egyet és a menetiránnyal szembe fordul.

A legmeghökkentőbb babaváró bulik!

Átszámítva 30 millió forintot fizetett Anas és Asala, egy dúsgazdag dubaji házaspár azért, hogy a világ legmagasabb épületére vetítsék ki születendő gyermekük nemét.

Az egyik legzöldebb sporteseményt hozták létre

3,8 kilométer úszás, 178 kilométer kerékpározás és kicsivel több, mint 42 kilométer futás a Balatonnál. Aki kedvet kapott egy kis mozgásra, az most akár ezt a távot is teljesítheti hétvégén a balatonkenesei triatlon versenyen, amit immár nyolcadik alkalommal rendeznek meg.

38. Magyar Sajtófotó Kiállítás: 6000 képből választották ki a legjobbakat

Hogyan lehet egyetlen - a legkülönlegesebb - pillanatot kiragadni az ember életéből, egy tragédiából, vagy pár másodpercig tartó megismételhetetlen mozzanatból? Még a legjobb fotósoknak is szükséges van némi szerencsére, hogy akár a legszívbemarkolóbb helyzetben is olyan fotót készítsenek, ami visszaadja a valóságot. Most újra több ezer ilyen képből választották ki a legjobbakat, amelyekre örök emléket állítanak a soha vissza nem térő pillanatoknak.

Tíz éve történt a vörösiszap-katasztrófa, de vannak, akik még mindig viselik nyomait

Geiger Imréné és Hajasné Szabó Piroska élete 2010. október 4-én teljesen megváltozott. Épp a kertben dolgoztak, amikor nem sokkal déli 12 óra után elöntötte a vörösiszap az udvart. Több, mint egy millió köbméternyi vörösiszap öntötte el Kolontárt, Devecsert és Somlóvásárhelyt a Torna patak mentén.

A koronavírust is könnyebben elkaphatják azok, akik allergiával küzdenek

Magyarországon minden harmadik ember retteghet a következő időszakban, a pollennaptár szerint ugyanis megkezdődött a parlagfűszezon, idén azonban nem csak a megszokott védekezést kell bevetniük az allergiásoknak. A parlagfű pollenje olyan anyagot hordoz, amely gátolja a szervezet természetes védekezését, ezért megkönnyíti a légúti vírusfertőzések terjedését, így a koronavírust is könnyebben elkaphatják azok, akik allergiával küzdenek.

Hogyan készült Gál Petra élete első Fókuszos műsorvezetésére?

Múlt héten egy nem mindennapi meglepetés érte a nézőket. Egy új, de nem ismeretlen műsorvezető vezette a Fókusz adásait, amíg Barabás Éva és Tokár Tamás a nyaralásukat töltötték. Gál Petrának nem volt szokatlan a helyzet, hiszen már többször is feltűnt a kamerák előtt. Legutóbb az RTL bűnügyi riportmagazinját vezette, négy évvel ezelőtt pedig a Story Extra című sztármagazinban tűnt fel, mint műsorvezető. Itt két évig láthatták a nézők. De nem ez volt élete első televíziós szereplése.

Az egyik Cápa mégiscsak ráharapott a Pipire, Attila nagy örömére

Emlékeznek még Attilára, aki habár nagyon jó üzleti ajánlattal érkezett a cápák elé, egyik befektetőnek sem nyerte el az érdeklődését? Legalábbis a műsorban. Balogh Levente azonban néhány álmatlan éjszaka után végül beadta a derekát és felkereste a vállalkozót. A Cápák között életében ilyenre még nem volt példa. Azóta aktív üzleti kapcsolatban vannak, olyannyira, hogy nemrég megnyitották az első közös éttermüket a belvárosban.

KLIPPREMIER: ilyen a Pesti Balhé c. film betétdala

Már látható a hazai mozikban a Mészáros Béla és Petrik Andrea főszereplésével készült vígjáték, a Pesti Balhé. A produkció kedvéért egy eredeti betétdalt is írtak a filmhez, amelyhez most készült el a videoklip.

Nyakunkon a második hullám: mit tehetünk azért, hogy ne térjen vissza a tavaszi állapot?

Most már biztos, hogy Magyarországra is elérkezett a második hullám. – mondja Dr. Rusvai Miklós virológus. A járványügyi adatok alapján a koronavírus újra terjedésnek indult, és ha ez tovább folytatódik, akkor könnyen kialakulhat az az állapot, ami márciusban volt. Jelenleg az aktív fertőzöttek száma 634 fő, ez a tegnapihoz képest 22 fővel emelkedett.

Miért osztja meg annyira a közízlést a leggings?

Örök vita a divatvilágban, hogy a leggings vajon helyettesíti-e a nadrágot, avagy sem, de azt bátran mondhatjuk, hogy a mindenki véleményét megosztó cicanadrág idén éli a fénykorát.

Őszintén elmondták a magyar hírességek, hogy viselik el a negatív kommenteket

A sértő hozzászólásokat mindenki máshogy viseli. Rubint Réka és családja kap hideget és meleget is, de ennyi év szereplés után úgy döntött, hogy csak a dicsérő szavakra kíváncsi. Amióta megtalálta erre a megoldást, sokkal boldogabb az élete.

Nia DaCosta rendezi a Marvel Kapitány második részét

A filmtörténetben most először rendez afroamerikai nő Marvel-filmet. A 30 éves Nia DaCosta a negyedik, aki nőként a rendezői székbe ülhet, ráadásul a nagysikerű Marvel Kapitány második részén fog dolgozni.

Ma van a 75. évfordulója a hirosimai atombomba támadásnak

1945. augusztus 6-án 8 óra után 15 perccel és 17 másodperccel vakító kékesfehér fény lobbant a japán város fölött, majd mennydörgés következett és gombafelhő szökött az ég felé. Az áldozatok pontos számát a mai napig nem lehet tudni, a hirosimai emlékművön 61 ezer 443 név szerepel. Sokan nem is a robbanásban vesztették életüket, hanem annak következményében. Tűzvészt, épületomlást, lökéshullámokat és rádióaktív sugárzást okozott a bomba. Aki túlélte a támadást, az a mai napig tisztán emlékszik a történtekre.

Az év legédesebb magyar vígjátéka érkezik a mozikba

Minden bizonnyal az év legédesebb vígjátékát láthatják szeptembertől a mozikban a nézők. A film főszereplője, Dóra, akit Kerekes Vica alakít, cukrászként dolgozik és az üzlete a mindene. A sütimenyország azonban keserű jövő elé nézhet, ha a tulajdonos nem szerez hirtelen nagyon sok pénzt. A történet tehát nem csak a tejszínhabról fog szólni. Lesz benne szerelem, hazugság, küzdelem és jó sok nevetés is, amit szeptember 10-től láthatnak a nézők a mozikban.

Saját hajóján vitt el minket vitorlázni az egyik cápa!

Magyarországon a nyarat, aki megteheti, a Balaton közepén egy vitorláson tölti. Így tesz a Cápák között befektetője, Balogh Levente is, aki idén is előkelő helyet ért el a 100 leggazdagabb magyarok listáján. Habár a koronavírus miatt most nem tud több ezer kilométert utazni, de azt mondja, nem is szeretne. Elfogultnak tartja magát, szerinte Európában vannak a legszebb látnivalók.

Miért nem volt még idén kánikula?

Az extrém időjárási jelenségek sok esetben a klímaváltozás következményei. Szélsőségesebbé válik a meteorológia és egy-egy hőhullám erősebb és akár hosszabb ideig is eltarthat. A tavalyi nyár rekordokat döntött, amit meg is jósoltak, de mit ígérnek erre az évre?

Orosz Bernadett: ha néhány percre átélnék a döntéshozók, amit ő, nem ezt az ítéletet hozták volna

Orosz Bernadett tavaly novemberben azzal állt ki a nyilvánosság elé, hogy párja felismerhetetlenségig megverte. A nő a történteket részletesen kifejtette egy Facebook bejegyzésben is, mert úgy érezte, hogy az igazságszolgáltatás nem tett meg mindent a védelme érdekében.  A posztban szerepelt a bántalmazó teljes neve, rendfokozata és végzettsége is. A férfi szerint, - aki a mai napig mindent tagad -, kellemetlen helyzetbe hozta volt barátnője.

Kilencedik férje tabuk nélkül mesélt a Fókusznak Gábor Zsazsáról!

Felesége utolsó kívánságát szeretné Budapesten teljesíteni ezért utazott a magyar fővárosba a 99 éves korában elhunyt Gábor Zsazsa utolsó férje. Frederic von Anhalt és Zsazsa egy partin találkozott először a Fehér házban, amiből aztán barátság, később pedig szerelem lett. Zsazsa 69 Von Anhalt pedig 43 éves volt, amikor összekötötték az életüket. Hogyan lett ebből sírig tartó házasság és mi volt a titka és ereje Gábor Zsazsának?

Férje a halála után is teljesíti Gábor Zsazsa kívánságát

Felesége utolsó kívánságát szeretné Budapesten teljesíteni, ezért utazott ide a 99 éves korában elhunyt Gábor Zsazsa kilencedik, utolsó férje. Frederic von Anhalt és Zsazsa egy partin találkozott először a Fehér házban, amiből aztán barátság, később pedig szerelem lett. Zsazsa 69, Von Anhalt pedig 43 éves volt, amikor összekötötték az életüket. Hogyan lett ebből sírig tartó házasság, és mi volt a titka és ereje Gábor Zsazsának? Özvegye erről is mesélt a Fókusznak.

Ősszel temetik el Gábor Zsazsát

A temetőt már kiválasztotta, de a Gábor Zsazsa temetése legkorábban csak ősszel lesz - ezt mondta Frederic von Anhalt herceg, a magyar származású hollywoodi szupersztár 9. férje. A német üzletember a hétvégén jött Budapestre, hogy teljesítse a díva végakaratát: azt szeretné, ha hamvait Magyarországon temetnék el. Frederic von Anhalt herceg 36 évig élt együtt a 99 évesen szívrohamban elhunyt színésznővel. A Fókusznak adott exkluzív interjút.

Gisele Bündchen - negyvenévesen is bomba formában

Gyerekként röplabdázó szeretett volna lenni, végül egy véletlen folytán a divatvilágban találta magát. Több mint 500 alkalommal sétált végig a kifutón és eddig közel 2000 újság címlapján szerepelt. 20 évesen beválasztották a 100 legszexisebb női közé, miután a világ leghíresebb fehérneműmárkája egy 25 millió dolláros szerződést ajánlott neki. Gisele Bündchen, aki hétfőn ünnepli negyvenedik születésnapját, még mindig bomba formában van.

Csak néhány centin múlt annak a kislányak az élete, aki kizuhant az ablakból

Mindössze csak néhány centin múlt annak a négyéves kislánynak az élete, aki egy kőszegi ház második emeleti ablakából zuhant ki péntek reggel, miközben a nagymamája éppen kutyát sétáltatott. Az egyik szemtanú szerint a kislány is vele szeretett volna menni, de az idős nő nem vitte magával.

A vírus továbbra is fertőz, sok ország nem enged a korlátozásokon!

Valahol szinte már teljesen visszaállt az élet, máshol még durvábban tombol a koronavírus-járvány. Mi a helyzet a világban és hogyan hat ez ránk?

A Cápák között sertésmogulja imádja az állatokat: végigkövettük Moldován András egy napját

A műsorban szókimondó stílusával, az üzleti világban a megbízhatóságával, a lovaspályán pedig kitartó személyiségével lett híres. Moldován András, vagy ahogy a Cápák között óta emlegetik, Magyarország sertésmogulja, nagy utat járt be, míg végül a disznókba fektette a pénzét. De nemcsak a munkában sokoldalú, hanem a szabadidejében is. Több hobbija van, imád vadászni, főzni és lovagolni is.

 Magyarországon évente több ezren tűnnek el és sokaknak már csak a holtteste kerül elő

Hosszú éveken át tartó nyomozás, megkeseredett családtagok és több millió forintnyi nyomravezetői díj. Magyarországon évente több ezren tűnnek el és sokaknak már csak a holtteste kerül elő. 14 év nyomozás után a napokban Koncz Judit földi maradványait találta meg a rendőrség. A szentesi nő még 2006  júliusában tűnt el az albérletéből, még a két éves gyermekét is magára hagyta a lakásban, biciklire pattant majd nyoma veszett. Judit édesapjával még idén februárban készítettünk interjút, aki a mai napig tisztán emlékszik arra az estére.

Visszakapják a repülőjegy árát az itthon maradt utasok?

A koronavírus miatt az elmúlt hónapokban szinte minden járatot töröltek a légitársaságok, Európában 90%-kal csökkent az induló járatok száma. A törölt járatok az utazni kívánók számára pedig csak a sorozatos gondot okozták. Habár a rendelet szerint ebben az esetben mindenkinek jár a pénzvisszatérítés, sokan a mai napig egy forintot sem kaptak.

Hattyút rugdosott szórakozásból, most a rendőrség nyomoz utána

Londonban egy lány jó szórakozásnak találta a hattyúrugdosást, amit a barátai láthatóan jó szemmel néztek. A hagyomány szerint Angliában a hattyúk az uralkodó tulajdonai, a rendőrség azonnal nyomozást indított a rugdosó ellen.

Károly herceg sosem fogadta el fia választottját?

Harry herceg és Meghan Markle habár már több hónapja kiszállt a brit királyi család életéből, költözésük pontos okát még mindig homály fedi. A legfrissebb pletykák szerint Károly herceg sosem fogadta el fia választottját, akinek már az udvarba érkezése napján megpecsételődött a sorsa.

Bárki kibérelheti Mila Kunis és Ashton Kutcher otthonát, havi 17 millió forintért

Ashton Kutcher és Mila Kunis Los Angelesi otthonát mostantól bárki kibérelheti, már akinek van havi 55 ezer dollárja, vagyis 17 millió forintja a zsebében. Az öt hálószobás és öt fürdőszobás luxusingatlant még májusban hirdették meg, a 700 négyzetméteres birtokon ezen felül még egy borszoba, egy privát edzőterem és egy szauna is található.

Ő a kártyavárak Guinness-rekordere

Bryan Berg harminc éve tartja a legnagyobb kártyavárak Guinness-rekordját. Építményei óriási odafigyelést és türelmet igényelnek, van amelyiket több hétig készíti. A kártya iránti szeretete mindössze nyolc évesen kezdődött, azóta pedig több létező épület mását is felépítette már a kártyalapokból.

Végigkísértük Tomán Szabina egy napját

Üzletasszony, két gyermekes családanya, befektető és feleség. Nehéz egy szóval definiálni Tomán Szabinát, akire az elmúlt hónapokban leginkább a Cápák között című üzleti műsorból figyeltek fel a nézők, de a modellből lett vállalkozó mindig is a sikerben úszott. Cégét, a Tomán Diet-et 2015-ben alapította, azóta pedig nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. Ritkán mutatja meg a magánéletét, de a Fókusz stábjával most kivételt tett és végigkísértük egy napját.

Hol van a nyár?


2020.06.22. 19:05
Hol van a nyár?

Habár szeszélyesnek az áprilist szokták nevezni, idén vitathatatlanul a június kapta meg ezt a címet. Magyarország időjárását 130 éve jegyzik, kiváncsiak voltunk, hogy az idei június mennyire lóg ki a sorból. Volt már arra példa egyébként, hogy ebben a hónapban 39,9 fokot mértek.

Felháborodott az ítéleten a halálra gázolt ceglédi lány édesanyja

Három év fogházbüntetésre ítélte a bíróság azt a felelőtlen sofőrt, aki 2019. április 20-án Cegléd belvárosában elgázolta a 18 éves Bognár Emesét és barátját. A fiú túlélte a balesetet, az érettségi előtt álló lány azonban a helyszínen meghalt. Emese kitűnő tanuló, gyönyörű, életvidám gimnazista volt, teli tervekkel. A történeteket azóta sem tudta feldolgozni a család és Emese barátja sem, aki a tragédia óta már nem tudja ugyanúgy élni az életét.

Ötven fölött is bomba formában

Feszes bőr, tökéletes lábak és irigylésre méltó kisugárzás. Ki mondta, hogy 50 fölött ez nem lehetséges? A szépség nem, csak a fiatalság mulandó, amit a most következő hírességek be is bizonyítanak. A korral jelentkező ráncok előbb vagy utóbb mindenkit utolérnek, kivéve Halle Berry-t, aki 53 évesen is bomba formában van. Akárcsak a Jóbarátok Mónikája, aki a minap az 56. születésnapját egy fejes ugrással ünnepelte, tökéletes testét pedig még a huszonévesek is megirigyelnék.

Létezik higgadt és békés szakítás?

A legtöbb embernek a szakításról leginkább a fájdalom és a kudarc jut az eszébe, ezért sokan azt gondolják, hogy a békés elválás nem létezik. Pedig attól hogy elmúlt a szerelem, a tisztelet, az elfogadás és a másik fél iránti szeretet még megmarad és higgadtan képesek kezelni a váltást a szerelem és a barátság között, akkor semmi akadálya a jó kapcsolatnak.

 Balogh Levente nemcsak Cápaként, de a ringben is kemény!

Az ásványvízguru amennyire elszánt az üzleti világban, olyannyira kitartó a ringben is. Balogh Levente, ha épp nem üzletel, akkor lovagol, teniszezik és a japán küzdősportot, a K1-et űzi, méghozzá elég keményen. A milliárdos vállalkozó a Cápák között befektetőjeként is olyan vállalkozókat keres, akik elszántan küzdenek az álmaikért.

Az emberek kétharmada szenved az időjárás-változás hatásaitól

A klímaváltozás miatt egyre szélsőségesebb az időjárás, ami leginkább a frontérzékenyeket viseli meg. Fejfájás, alvászavar, fáradékonyság, migrén, ingerlékenység. Felsorolni sem lehet, mennyi tünetet produkálhat a hirtelen jött időjárásváltozás. Az elmúlt hetekben Magyarországot sem kímélte a hideg és melegfront.

Huszonévesek, és már milliárdos befektetőkkel tárgyalnak

Fiatalok, tele ambíciókkal és tervekkel. A Cápák között második évadában egyre több huszonévest ismerhetnek meg a nézők, akik új szemléletükkel és formabontó ötleteikkel teljesen lenyűgözik a Cápákat. És mivel ők is voltak fiatalok, nagyon jól tudják, hogy milyen erő lakozik egy kezdő vállalkozóban.

Évadzáró epizódjához érkezik a Mellékhatás, izgalmakból most sem lesz hiány!

Holnap este évadzáró epizódjához érkezik a Mellékhatás, izgalomból pedig a végjátékban sem lesz hiány. Váratlanul megjelenik a színen Móni kisfiának édesapja, Ati, akiről hamar kiderül, hogy nem érdemes vele ujjat húzni. Az Atit játszó Molnár Áron elismerte, hogy nyomasztó az ilyen forgatás, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy ilyen szerepeket is elvállaljon, szerinte ugyanis neki az is feladata, hogy hitelesen mutassa be a világ problémáit - jelen esetben a családon belüli erőszakot.

Mivel mentek egymás agyára a sztárok a karanténban?

Mivel mentek egymás agyára még a magukat nagyon szerelmes párnak vagy igazán erős házaspárnak tartók is az elmúlt hónapokban? Kiből mit hozott ki a 24 órás együttlét? A járványhelyzet hatalmas próbatétele volt a párkapcsolatoknak. A legtöbben megtanulták, hogy mi mik az igazán fontos értékek az életben. Rámutatott a gyengeségekre és sok esetben megerősítette a köteléket két ember között.

Üzlet két keréken


2020.05.26. 19:35
Üzlet két keréken

Nem tűnnek annyira biciklis típusnak a Cápák, de Fehér Gyula biztos, hogy kivétel. Két tekerés között kiosztott pár milliót hétfő este egy olyan vállalkozónak, aki szintén nagyon hisz a két kerékben. A profi befektetőt nemcsak a termék, hanem a készítője is meggyőzte arról, hogy érdemes szánni rá pénzt. Lehet, hogy a végén még valami okosbicikli fejlesztésbe kezdenek együtt?

34 év után megkerestük az ovis szerelem történetének főszereplőit

34 évvel ezelőtt az igaz szerelem esélyét adta vissza az embereknek az akkor még óvodás Kata. Az örökké tartó szerelemről szóló riport évtizedek múltán az interneten is népszerű maradt, de mi lett a szerelmesekkel?

Apatigris és A Tanár az RTL Most+-on

Az ágyban kötött ki Scherer Péter Gryllus Dorkával és Balla Eszterrel is az Apatigris című sorozatban. A Péter által alakított háromgyerekes elvált apa hiába keresi élete párját a válása után. A Tanár című sorozatban pedig egyelőre hiába próbálta apát és lányát közelebb hozni egymáshoz Nagy Ervin vagyis Vasvári Szilárd. De, talán most az RTL Most+-on sikerül.

Melltartó-dilemma: hordjuk vagy ne?

A járvány miatt hónapokig otthon ragadt nők közül egyre többen tették félre a melltartót. Vannak, akik szerint a nőiesség szimbóluma, mások tiltakoznak a viselése ellen.

A Pipi Birodalom kitalálóját a műsor után lepte meg Balogh Levente

Emlékeznek még a múlt heti adásból arra a vállalkozóra, aki csirkékkel érkezett a cápákhoz? Habár az étterem tulajdonos pénz nélkül távozott a műsorból, úgy tűnik, hogy még sincs minden veszve. Az adás után Balogh Levente meglepte Attilát a legújabb üzletében, aki semmit sem sejtett.

Így segítenek a multicégek a veszélyhelyzetben

Bevásárlás a szomszédnak, önkénteskedés, vagy csak egy érdeklődő telefonhívás a rég látott ismerősnek. A hétköznapi odafigyelés mellett a nagyvállalatok is kivették a részüket a segítségnyújtásban. Nem a saját termékeik reklámozása volt az elsőszámú, hanem a támogatások, amikkel több tízmillió forintot juttattak el az igazán fontos helyekre és embereknek.

Ékszertervezők fogtak össze a nélkülöző gyerekekért

Az Ékszerek Éjszakája elnevezésű program évek óta szervez aukciókat tervezői darabokra. Most ugyan a szokásos kiállítás elmarad, viszont az online térben licitálhatnak a különleges darabokra a jótékonykodni vágyók.

Két vakvezető kutya is segíti Ervint

A 12 éves Bogyó amióta megszerezte a vakvezető vizsgáját hűségesen gondoskodott gazdájáról, Ervinről, azonban idős korára ő is elvesztette a látását. Így jött segítségül az életerős fekete labrador, Tex, aki nem csak a férfinak segít a közlekedésben, de nyugdíjas társának, Bogyónak is.

Arnold Schwarzenegger megviccelte rajongóit

Vitathatatlan, hogy a Golden Globe díjas színész és testépítő még 72 évesen is nagyon jó formában van, úgy néz ki, hogy a humora sem változott.

Mellékhatás: a budai villa és az ózdi lakótelep kontrasztja a színészeket is megérintette

Lehet, hogy csak két órányi autóút választja el őket egymástól, de az ózdi panel és a rózsadombi luxusvilla lakójának élete két teljesen más világ. Ezt is zseniálisan megmutatja a Mellékhatás című sorozat az emberi viselkedés és az egymással bánás különbségei mellett.

Luna hiába kereste a szerelmet Cipruson, amikor az Equadorban várt rá

Luna volt a Love Island egyik szereplője, nem tagadja, a műsor után nem csak sokáig nyalogatta a sebeit, de a helyét sem találta. Hogy végülis hogyan lett ő éppen a koronavírus járvány idejére a világ egyik legboldogabb embere, máris elmeséli.

30 éve van a szakmában, de egy pillanatra sem tud megállni

Balogh Levente Magyarország piacvezető ásványvíz- és Közép-Európa egyik legnagyobb üdítőipari társaságának elnöke és tulajdonosa. Évek óta szerepel a 100 leggazdagabb magyar listáján és már második éve az ország egyetlen üzleti show műsorának, a Cápák között befektetője. Az ásványvízgurut eddig csak üzleti környezetben láthatták a nézők, most azonban a luxusautóját traktorra, az öltönyét pedig western ingre cserélte.

Március eleje óta otthon van Lilu – hogy viseli a bezártságot?

Lilu tavaly még hatalmas pocakkal követte a vállalkozók életét a Cápák közöttben, idén pedig már két fiával, Dáviddal és Félix-szel a kanapéról izgulnak. Az otthonukat lassan már két hónapja nem hagyták el, csak a közértig merészkednek.

Anyák napja a koronavírus-járvány idején

A legszebb és legnehezebb hivatás az övék, mégsem ünnepelhetjük meg őket a koronavírus-járvány miatt a megszokott módon. Hogyan köszönti fel édesanyját Rúzsa Magdi, Molnár Gusztáv és Ember Márk? Csonka András megható köszöntőjét visszanézheted: ITT!

Karantén ide vagy oda, a sportolóknak aktívnak kell maradniuk

A bezártság mindenkiből kihozza a kreativitást. Főleg azokból, akik eddig rendszeresen sportoltak, de a koronavírus miatt most a négy fal közé kényszerültek.

Tomán Szabina már a Cápa titulust is magáénak tudhatja

Modellből lett vállalkozó, aki sikeres üzletasszonyként most már a Cápa titulust is magáénak tudhatja. A Cápák között második évadában ugyanis Balogh Levente, Fehér Gyula, Balogh Péter és Moldován András mellett Tomán Szabina fekteti be a pénzét.

Az állatok szabadon birtokba vették a karanténban lévő városokat

Talán még sosem érezték ennyire szabadnak magukat az állatok a Föld világnapján. Most, hogy alig van ember az utcán, több négylábú is felfedező útra indult. Walesben mostanában emberek helyett kecskék bandáznak az utcán, a San Francisco-i Golden Gate híd előtt pedig a fotózkodó turisták helyett most csak egy magányos farkas bandukol.

Különböző korú gyerekeikkel hogyan töltik a kényszerszünetet a szülők?

Kismedence, kosárpalánk vagy akadálypálya a nappaliban hogyan lehet játékként megélni az önkéntes karantént? Lotfi Begiék és Cookyék megmutatták a Fókusz nézőinek, hogy ők hogyan élik meg gyerekeikkel a karantén napokat!

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet szülte az RTL legújabb műsorait

Vasárnap este debütál A mi kis falunk csapatának új alkotása, a Segítség, itthon vagyok című vígjáték első része. A Fókusz Plusz után kezdődő Made in karanténban például Szabó Győző is dönt arról, ki nyeri saját videójával az egymillió forintot!

Hogyan hatnak a járványok a divatra?

Szinte biztos, hogy a divaton is nyomot hagy majd a koronavírus járvány - és nem csak azért mert több divatház kezdett el maszkokat gyártani. Már több száz évvel ezelőtt is szinte beépült a mindennapi viseletbe az akkor használt védőfelszerelés, azokba pedig a kor aktuális stílusjegyei. És ez most így van.

Olimpia helyett: így telnek Hosszú Katinka és Baji Balázs mindennapjai

Idén elmarad az Olimpia, ami az ötkarikás játékokra készülő sportolók életét teljesen megváltoztatja. Természetesen mindent megtesznek azért, hogy formában tartsák magukat és jövőre rajthoz állhassanak. A háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka és a 2017-es londoni atlétikai világbajnokságon 110 méteres gátfutásban bronzérmet szerző Baji Balázs a Scitech sajtótájékoztatóján mesélt a mindennapjairól.

Az Apatigris sztárja különös hobbit talált a karantén idejére

Egy egyedülálló, szókimondó édesapa és a három lánya, Vivi, Laura és Szandra mindennapjait követhetjük mostantól minden vasárnap az RTL képernyőjén és az RTL Most+ platformon. A szereplők a koronavírus miatt önkéntes karanténba vonultak. Van, aki főzéssel, kirándulással vagy takarítással üti el az időt, de olyan is akad, aki egészen különös hobbit talált magának az elszigetelődés idejére.

Cápaként láthatják Tomán Szabinát az RTL képernyőjén!

Hamarosan folytatódik az ország egyetlen üzleti showműsora a Cápák között. A műsort ismét az ezúttal már kétgyerekes Lilu vezeti Apró Annát viszont egy szintén sikeres üzletasszony váltja. Tomán Szabina azt mondja rajongva követte az első évadot és örömmel fektet be saját pénzéből olyan vállalkozásba, amelyben kreatív, sikeres jövőt lát.

Apatigris: 3 lány, akikkel csak a baj van és egy apa, aki mindenben meglátja a jót

Még a forgatások szüneteiben is szinte apjukként tekintettek a lányok Scherer Péterre, amikor az RTL új sorozatát készítették. A vicces szituációk mellett a való életben is előforduló bonyodalmakat is jól hozza a sztori, például amikor 20 év apáskodás után kiszabadul az életbe a férfi. 

Már csak kilencet kell aludni és Húsvét vasárnap képernyőre kerül az Apatigris, aki pedig ennyit sem tud várni, az április 5-től az RTLMost+-on premier előtt megnézheti a sorozat első epizódját.

Legújabb klipjében zöldségest, takarítót és konyhai kisegítőt alakít Manuel

Manuel legújabb dala két napja jelent meg a Youtube-on és máris a legfelkapottabbak között van. A klipjében zöldségest, takarítót és konyhai kisegítőt alakít, nem véletlen. Az X-Faktor egykori versenyzője 14 éves kora óta szinte folyamatosan dolgozott. Volt már gyorséttermi kiszolgáló, mosogató, építkezéseken és autómosóban is vállalt munkát, de most érzi azt életében először, hogy megtalálta a helyét.

Összefogás: mindenki ott segít, ahol tud

A vírus miatt az egész ország összefogott, hogy segítsék azoknak a munkáját, akik nap, mint nap azért dolgoznak ebben a nehéz helyzetben, hogy ne álljon le az ország működése. Sokan most nem csak maguknak vásárolnak a közértben, hanem idősebb családtagjuk helyett is, de vannak olyanok, akik a környezetükben élőknek is szívesen segítenek. Ezzel is próbálják védeni az idősebb korosztályt, akikre a legveszélyesebb a koronavírus.

WHO: 2021 nyarára készülhet el a koronavírus ellenszere

A fél világ kutatói azon dolgoznak, hogy minél hamarabb megtalálják a koronavírus ellenszerét. Ha sikeresek a tesztek, akkor egy olyan alapanyag lehet a tiszavasvári gyógyszergyárban, ami óriási lépést jelenthet a védőoltáshoz.

Új kedvencek és rég várt folytatások: jön az Apatigris és A Tanár új évada!

Nagyjából már csak két hetet kell várni a sorozatfanatikusnak és kezdődik a Tanár új évada itt az RTL-en. A jóból pedig mi sokat adunk, ezért egyből utána egy vadonatúj saját fejlesztésű sorozattal folytatjuk, amiben Scherer Péter apatigrisként védelmezi lányait. Most ő, Liptai Claudia, Michl Juli és Nagy Ervin is videóban üzen.

Még nincs kijárási tilalom Magyarországon

Még nincs kijárási tilalom Magyarországon: egymástól kell távolságot tartani, legalább egy métert, hogy beszéd, köhögés, vagy tüsszentés közben semmiféle köpet ne juthasson át rólunk másra és másról se ránk.

Van, akinek nincs meg otthon a szükséges technikai eszköz a digitális oktatáshoz

Hétfő óta a 11 éves Amanda és a 13 éves Évi sem jár iskolába. Nekik is, ahogy a többi diáknak a tantermen kívüli digitális oktatással kellene folytatni a tanulmányaikat, de nincs meg hozzá a szükséges technikai eszközük. A Hicsár család Nyíregyházától 13 kilométerre, Nagykállón lakik. A lányok édesanyja, Lujza egyedül neveli őket, igyekszik minden létfontosságú dolgot megadni nekik.

Hogyan viselkedjünk a kismamákkal?

A babavárás a legszebb, de ezzel együtt nagyon feszült és nehéz időszak egy nő életében. Nem csak a teste, de a kedélyállapota is drasztikus változáson megy keresztül, ezen kívül pedig nap mint nap találkozik olyan kérdésekkel és megjegyzésekkel, ami kellemetlen szituációkat szülhet. A várandósság és a babavárás időszaka intim dolog, ami leginkább a leendő édesanyára és édesapára tartozik. Természetesen mindenkinek jólesik, ha törődnek vele, de kéretlenül ne tegyük, kerüljük a kínos szituációkat.
Ide kattinta Kovács-Tokár Dóri még többet mesél arról, hogy környezete miként viselkedik vele terhessége alatt.

Hogyan ugratták egymást az Álarcos énekes műsorvezetője és a nyomozók?

Nem nehéz megállapítani a nézőknek, hogy az Álarcos énekes nyomozóinak sokszor fogalmuk sincs arról, hogy ki lehet a maszk mögött. Hiába próbálkoznak teljes erőbedobással, listát vezetnek a lehetséges énekesekről és igyekeznek minden nyomra odafigyelni, eddig az öt szereplőből, akik már leleplezték magukat, csak kettőt sikerült kitalálnia a nyomozócsoportnak. Ha a nyomozásból nem is, a beszólogatásokból csillagos ötösre vizsgáztak.

Rendhagyó lánykérés az Erkel Színházban

A Magyar Nemzeti Balett egyik szólistája Majoros Balázs az előadás végén  váratlanul egy csokor vörös rózsával és egy kis ékszeres dobozzal sétált be a színpadrda, és megkérte az együttes másik szólistájának kezét, akivel a színpadon és az életben is hét éve alkotnak egy párt. A meglepetés lánykérést a szereplők és a közönség is percekig tartó vastapssal ünnepelték.

Az RTL műsorai is szerepelnek az idei Televíziós Újságírok Díj jelöltjei közt

A televíziós szakújságírókból álló bizottság közzétette az idei Televíziós Újságírok Díj jelöltjeit, a 12 kategóriában pedig 17 RTL-hez köthető név szerepel a listán. Többek között a Nyerő Páros, A Konyhafőnök VIP, A Tanár és A mi kis falunk is ott van a legjobb reality, gasztro reality és sorozat kategóriában.

A termelési oldalon okozza a legnagyobb kárt a koronavírus

A vírus mind a termelési mind a fogyasztói oldalon negatív hatással van a gazdaságra és a szakértők szerint ez még csak a kezdet. A légitársaságok, a vendéglátó egységek és a szállodák már most érezhetik a kereslet visszaesést, de más szolgáltatásoknál is csökken a bevétel. Az emberek lemondják az utazásaikat és inkább otthon maradnak, sokan a kisebb tömegrendezvényeket is kerülik, nem mennek moziba, színházba és a nagyobb kiadásokkal is inkább várnak.

Magyarországon eddig négy koronavírus fertőzöttet ápolnak

Újabb luxushajót vontak karantén alá, Magyarországon pedig négy koronavírus fertőzöttet ápolnak. Kikre a legveszélyesebb a vírus? Tizennégy japán turistát vizsgálnak a Szent László kórházban, egy holland férfi pedig elszökött a karanténból egy tizennyolcadik kerületi rendelőből.

Közel 97 ezer a koronavírussal fertőzöttek száma

97 ezerre nőtt a fertőzöttek száma. Miért félünk ennyire a koronavírustól, miközben az influenza több százszor annyi embert érint?

Négylábú hadnaggyal bővült az ajkai tűzoltóság!

Sugárcső Alhadnagy! Így nevezték el a tűzoltók ezt a fehér keverék kiskutyust, aki még 2012-ben került az ajkai laktanyára, a tűzoltók pedig első látásra megszerették az ebet. A négylábú alhadnagy minden tűzoltóhoz egyaránt ragaszkodik és alig várja hogy egy beavatkozás után visszatérjenek az állomásra. A legtöbb időt napozással tölti a hátsó udvaron, ha pedig éppen nem sziesztázik, akkor macskákat kerget. Nem ő az egyetlen hivatásos állat munkatárs a világon, de hozzáállásával simán felveszi a versenyt még a pécsi egyetemista macskával is.

A koronavírus hamarosan Magyarországot is elérheti

Európában még mindig Olaszországban van a legtöbb koronavírusos beteg. A szakértő szerint a koronavírus hamarosan Magyarországot is eléri majd, de akkor sem kell pánikba esni. Gyakori kézmosással és a zsúfolt helyek elkerülésével megúszhatjuk a betegséget.

Ausztriában és Horvátországban is megjelent a koronavírus

Mindkét szomszédos államba Olaszországból került. Egyre több olasz tartományból jelentenek fertőzést. Eddig 283-an kapták el a kórt. Közülük heten haltak meg, mindannyian idősek, betegek voltak. A nálunk élő ismert olasz étteremtulajdonos, Gianni Annoni Olaszországban élő rokonai miatt is követi az olasz híreket és szerinte az emberek többsége egyáltalán nem fél. Szerinte fontos értenünk, hogy azért zártak el egy egész régiót a külvilágtól, hogy megelőzzék a járvány terjedését, hogy nagyobb baj ne alakulhasson ki.

USNK: a csúcsra törnek!

Elkísértük a 2018-as X-Faktor győzteseit első önálló koncertjükre. A Kolozsvárról származó duó a tehetségkutatót követő évet végig dolgozta, az összes nyári fesztiválon felléptek , 120 estén láthatta őket a közönség. Miközben egymás kabalái, a sors furcsa fintora, hogy éppen Kolozsváron érte egyiküket baleset, a koncertet is le kellett állítani miatta. Kund fejét összevarrták és ma már nevetve idézik fel a történteket.

Debreczeni, azaz Annoni Zita babát vár!

A 39 éves egykori modell jelenlegi fotós Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt. A képeken férjével, Giannival azon viccelődnek, hogy a kutyáknak még el sem merték mondani, hogy hamarosan bővül a család, hiszen még ők maguk is alig hiszik el.

Ilyen érzés volt magyar modellként részt venni a New York-i divathéten

Az idei New York-i divathéten a Victoria’s Secret modell, Candice Swanepoel mellett feltűnt a kifutón az olasz szépség, Bianca Balti és egy magyar lány, Nagy Evelyn is, aki a Fókusz stábjának mesélte el, hogy milyen érzés volt a legnépszerűbb modellek mellett végig vonulni a színpadon!

Háborús fotós: „Ha mellettem lelőnek valakit, azt is dokumentálnom kell”

Nehéz elképzelni, hogy valahol a világ másik végén az emberek épp a jogaikért küzdenek és minden egyes nap fegyvert ragadnak, hogy harcoljanak. Azt pedig még nehezebb elképzelni, hogy ezeket a pillanatokat valaki az életét kockáztatva meg is örökíti. Az amerikai Ron Haviv és a portugál születésű Joao Silva nemrég Budapestre látogatott, hogy a 38. Sajtófotó Pályázat képeit zsűrizzék. Ekkor meséltek nekünk életük leghátborzongatóbb élményeiről.

Pilóta lehet Cookyból!

Cookyt most már csak egy hajszál választja el attól, hogy ahogy ő fogalmaz, igazi nagy gépeket is vezethessen. Egy élethű Airbus A320-as szimulátorban gyakorol, hogy néhány hét múlva az egyik légitársaság felvételijén tökéletesen szerepeljen.

Kiss Endi újra szingli, nyaralásán szakított 15 évvel fiatalabb párjával

A HOT információi szerint Kiss Endi amerikai nyaralásán szakított 15 évvel fiatalabb párjával. Miamiban döntötték el, hogy Magyarországra már csak jó barátként utaznak vissza.

Csodaszámba megy, hogy albínó kishúga született egy pigmenthiányos modellnek

Albínó kishúga született egy szintén pigmenthiányos modellnek, ami szinte csodaszámba megy, ugyanis nagyon ritka, hogy egy családba két ilyen gyermek érkezzen.

96 kölyökkutya a Puppy Bowl bajnokságon

A Super Bowl mintájára rendezték meg idén is a Puppy Bowl-t. Az Egyesült Államok 25 államából érkeztek a szerencsések, összesen 96 kölyökkutya, hogy versenyezzen egymással. Több, mint 60-an menhelyről érkeztek a bajnokságra, ahol a jelszó az egyenlőség volt: pályára léphetett háromlábú, de vak és hallássérült kiskutya is. A mérkőzés az örökbefogadás fontosságára hívta fel a figyelmet.

A versenyevés és a karcsúság egyáltalán nem zárja ki egymást

Sokan irigykedve nézik azokat, akik bármennyit ehetnek, mégsem híznak el. Vannak, akiket szórakoztatnak, másokat sokkolnak azok a videók, amelyeken többnyire sportos, vékony testalkatú emberek mérhetetlen mennyiségű ételt falnak be. Táplálkozásnak, étkezésnek, de még evésnek sem lehet nevezni azt, amit, művelnek, egészségtelen és veszélyes úgy zabálni, ahogy ők. Viszont látva, hogy mennyi édességet, vagy zsíros ételt nyelnek le adott a kérdés, hogy hogy nem híznak meg ettől. Elég pusztán a rendszeres mozgás, edzés, hogy súlyuknál maradjanak és főleg egészségesek?

A következő 200 évben eltűnhet a London és New York?

Hogyha az emberiség rosszul cselekszik, akkor megállíthatatlan katasztrófa fog bekövetkezni, ráadásul nagyon gyorsan. Ezt mondta a napokban az a brit geológus, aki jelenleg is az Antarktisz jegét vizsgálja. A két éve tartó kutatómunka eredményeit csak nemrég közölték a nagyvilággal, de ha igazak a számításaik, akkor a gyors jégolvadásnak köszönhetően a következő 200 évben eltűnhet a térképről London és New York is.

Rendőrökre támadt az egykor kitüntetett polgárőr

A 34 éves V. László sokáig polgárőrként dolgozott, kiváló munkavégzéséért pedig még kitüntetést is kapott. A helyiek szerint akkor változott meg a viselkedése, amikor az élettársával megromlott a kapcsolata.  

Cookyék őszintén meséltek a gyereknevelés nehézségeiről!

Még két év sem telt el, hogy Cooky és menyasszonya megmutatták a nagyvilágnak elsőszülött fiúkat, azóta pedig újabb taggal bővült a család. Cookyéknál nem is volt kérdés hogy Kevinnek lesz-e kistesója. Azon viszont ők maguk is meglepődtek, hogy ez ilyen gyorsan összejött. Náthán tavaly augusztus 17-én született, amikor a nagytesója még csak 19 hónapos volt. Cookyék nem kertelnek és őszintén beszélnek a nehézségekről is, hiszen a sok jó pillanat mellett azért akadnak nehezebb napok is.

Elérkezett az év legnyomasztóbb napja, a Blue Monday

Leglehangolóbb nap, szomorú hétfő, Blue Monday, azaz kék hétfő. Ezeken a neveken fut az év harmadik hétfője, ami idén január 20-ára, vagyis a mai napra esik. Habár tudományosnak egyáltalán nem nevezhető tényeken alapul a magyarázat, mégis mindenki azonosulni tud vele. Vége az ünnepi felhajtásnak, az újévi fogadalmak kezdenek elfelejtődni, a fizetésre még várni kell, a legtöbb embernek pedig már a hidegből és a szürkeségből is elege van.

Már eddig is felbecsülhetetlen károkat okozott az ausztrál bozóttűz, de mi lesz a túlélőkkel?

A tavaly novemberben kezdődött ausztrál bozóttűz eddig 10 millió hektárnyi területen pusztított, ami nagyjából kétszer akkora, mint Magyarország. December 12-én pedig már a NASA műholdas felvételein is láthatóvá vált a tűz. A becslések szerint eddig egy milliárd nagytestű állat pusztult el, de ha a növényeket, gombákat, rovarokat és a puhatestűeket nézzük, a veszteség már nem is számszerűsíthető. De mi lesz azokkal, amelyek megsérültek?

Szegedi fiú lett a világ leggyorsabb lufihajtogatója

Csatai Gergő 2010-ben egy rendezvényszervező cégnél dolgozott, akik nem találtak lufihajtogatót az egyik eseményre. Így esett a fiúra a választás, aki mindössze másfél hét alatt 27 figurát sajátított el. Annyira megtetszett neki, hogy egyre többet és többet gyakorolt, aztán azon kapta a fejét, hogy világrekordot dönt. Kevesebb, mint egy perc alatt a világ leggyorsabb lufihajtogatója lett. A korábbi rekord 55 másodperc volt, amit a brit származású Ryan Tracey állított fel, ezt sikerült megdöntenie a szegedi fiúnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való