KERESÉS search-close

"Kembe Sorel" szerzővel ellátott tartalmak

Kembe Sorel

Kembe Sorel által létrehozott tartalmak (65):

Kembe Sorel társszerzői:
Haddaway jó tanácsai, kezdő énekeseknek!

Haddaway sosem felejtette el honnan jött, és azt is mindig tudta hova tart. Tökéletesen emlékszik élete első fellépésére még 16 évesen, amikor annyira ideges volt, hogy háttal énekelt a közönségnek. Éppen ezért is fontos számára az, hogy tapasztalati tanácsot adjon a fiatal generációnak.

Spice Girls: Wannabe - Kabát Peti műfordításában

Egy internetes fordítóval lefordítottunk egy legendás dalt, Kabát Peti pedig segített kielemezni.

Dr. Alban Budapesten!


szerző:
2018.12.05. 16:20
Dr. Alban Budapesten!

A nigériai származású svéd fogorvos budapesti koncertje előtt válaszolt a kérdéseinkre.

25 éve a csúcson a 2Unlimited!

A kilencvenes évek egyik nagy sztárcsapata, a 2Unlimited frontemberével készÍtettünk interjút: Ray azt mondja, hogy a családja adja meg neki a nyugalmat és a heti több fellépés során pedig kiengedheti a gőzt, de bokszoló múltja is segít neki a színpadon.

#ADNIMENŐ: rendhagyó osztályfőnöki órát tartottak az RTL műsorvezetői

Magyarországra a NIOK Alapítvány hozta el az #adnimenő szemlélet módot, aminek az a lényege, hogy november 27-én a vásárlások helyett az emberek figyelme inkább az elesettebb társaikra irányuljon. Az alapítvány egy pályázaton keresztül két általános iskolás osztályt választott ki, akiket ugyanúgy motivált a jó cselekedet, mint az, hogy az RTL Klub két műsorvezetőjével, Tokár Tamással és Szabados Ágnessel találkozhassanak.

Total dance: miért hódít még ma is a retro?

Összegyűlt a retro zenei világ a hétvégén Budapesten! Teltház előtt zajlott a Total Dance, ahol gyakorlatilag mindenki ott volt, aki ma a retro jegyében szóba jöhet. Egy rendhagyó sorozat első lépéseként most először néhány mérvadó magyar sztárfellépőt kérdeztünk arról, hogy mi lehet a húsz évvel ezelőtti zenei hangzás ma is töretlen sikerének oka?

 

Összeállítással tiszteleg a Story Extra elhunyt hírességek előtt

A Story Extra egy összeállítással tiszteleg azon sztárok előtt, akik az elmúlt egy évben űrt hagytak maguk mögött.

20 éve dúdoljuk Britney Spears első slágerét

A "Baby one more time" két évtizede jelent meg, most megnéztük, mi a szokatlan a dal szövegében?

Budapesten járt az az úszó, akiért a sydney-i Olimpián egy egész világ aggódott

Összeszedtük azokat a sportolói teljesítményeket, amik nem csak a szponzorokat mozgatta meg, hanem a filmipar fantáziáját is felkeltette.

Mennyire rejtegetik a nyilvánosság elől gyermekeiket a hírességek?

Rengeteg magyar és nemzetközi sztár mutatja meg a gyerekét különböző közösségi felületeken, de vannak olyan hírességek is, akik nem vagy alig posztolnak az oldalaikon az utódaikról. Vajon ki, melyik tábort erősíti?

Megmutatjuk, hogy hova vezetett a The Jackson 5 tagjainak életútja

Óriási sztárok voltak a 60-as, 70-es években, de a The Jackson 5 neve egyszer csak lassan elkezdett beleolvadni a 2009-ben tragikus körülmények között elhunyt Michael Jackson brand-be. A Jackson Five talán kicsit jogtalanul szorult a háttérbe, hisz korszakalkotó banda voltak anno.

23 éve együtt!


szerző:
2018.09.28. 16:20
23 éve együtt!

A Ganxsta Zolee és a Kartel már 23 éve szerves része a magyar zenei palettának és úgy tűnik, hogy még egy ideig az is marad. A banda nagyon menő koncertet nyomott le csütörtökön, aminek azonban volt egy személyes vonatkozása is. Hogy, mi? Kiderül a riportból!

Thomas Anders nagy bulit csinált Budapesten

1983-ban szinte váratlanul robbant be a világ köztudatába a Modern Talking. Az együttes elképesztő sikereket ért el és ez a siker mind a mai napig kitart. Thomas Anders, a banda énekese nagy bulit csinált Budapesten és azt is elárulta nekünk, hogy 4 éves korában kezdett el énekelni rokonoknak, de aztán jött az áttörés.

Óriási bulit varázsolt Ricky Martin a magyar közönségnek!

Aki ott volt Ricky Martin tegnap esti koncertjén, képzeletben el is utazhatott a forró ritmusok hazájába, Latin-Amerikába, hisz Mr. Martin nem bízta a véletlenre a hangulatot és betartotta ígéretét. Egy kis felvezető videó után egy 1995-ös dallal kezdte a koncertet.

Így nézett ki a Fehér Vacsora Budapesten

1988-ban egy francia úriember, bizonyos Francois Pasquier meghívta pár barátját egy kis piknikre, amiből aztán az lett, hogy a világ több, mint hetven városában rendezik meg a Fehér Vacsorát.

Híres botrányok, botrányos hírességek!

Azt gondolhatnánk, hogy akik sikeresek, gazdagok és gyakorlatilag ki sem léphetnek az utcára anélkül, hogy ne rajongók hada állja körbe őket, ezek a sztárok felhőtlen boldogságban élik mindennapjaikat. Nem mindig van ez így, nekik is bármikor lehet  rossz napjuk. Mit rossz napjuk, pont ugyanolyan hétköznapi problémákkal küszködnek néha, mint bárki a világon.

Szeleczki Dávid az Ozone Mamában folytatja!

Bizonyára sokan emlékeznek még a Jaggers zenekarra, akik a 2016-os X-Faktorban robbantak be a köztudatba. A banda oszlopos tagja Szeleczki Dávid volt, akinek mára szinte 180 fokos fordulatot vett az élete. Az énekes nem csak külsőleg, de belsőleg is nagy változáson ment keresztül. Új zenekar, rock and roll és merőben új design jellemzi ma őt, de a szemében még mindig ott csillog az, amiért egy egész ország szerette meg őt anno.

Jason Derulo a Story Extrában

Vasárnap lépett színpadra Budapesten Jason Derulo! Az amerikai énekes-dalszerző-táncos nemcsak óriási show-jával kápráztatta el a közönséget, hanem a tőle jól megszokott hiányos öltözetével is sikerült megdobogtatni több ezer hölgyrajongó szívét. A világsztár a koncert előtt állt a Story Extra rendelkezésére.

SZIGET 2018: a kulisszák mögött

Néhány nap és kezdődik a SZIGET, ahol nem szabtak határokat terveiknek a szervezők. Kádár Tamással jártuk be a kulisszákat.

Ismét világsztár a Story Extrában!

LP korábban Cher és a Backstreet Boys dalszerzője volt. 2016 óta azonban előadóként is ostromolja a slágerlistákat. Budapesti koncertje előtt csípte el a Story Extra stábja.

És te, készülsz már a Szigetre?

Egy kis kedvcsináló a 2018-as Sziget Fesztiválról, egy igazi bennfentes segítségével.

Rapcirkusz: Hip-hop mindig is volt, van és lesz!

A magyar rap dübörög. Annyira megy, hogy egyszer csak felmerült egy olyan esemény ötlete, ahol a magyar hip-hopnak nagyjából a színe-java jelen van. Így született meg az első magyar rapcirkusz, ahol a Story Extra is ott volt.

 

Budapest Pride: évről évre a figyelem középpontjában

Szombaton rendezték meg a Budapest Pride-ot. Az esemény évről évre egyre jobban a figyelem középpontjába kerül, de ez nem csak a kritikus hangokat hozza magával.

Így szelik a hullámokat Németh Kristófék a Dunán

Vízisíelni kísérte a Story Extra stábja Németh Kristófékat, akik bebizonyították, hogy nem csak a havas lejtőkön tudnak siklani.

 

A legjobb pillanatok a szerdai Balaton Soundról

Szerdán már átbulizták az éjszakát a fesztiválozók a Balaton Soundon - megmutatjuk a legjobb pillanatokat és a legnagyobb sztárokat!

 

8 érdekesség, amit eddig nem tudtál a Punnany Massifról!

Az idén 15 éves Punnany Massif rögtön az első napon fellép a Balaton Soundon. Ez alkalomból arra gondoltunk, hogy egy rendhagyó kedvcsinálót készítünk. Összeszedtünk néhány olyan tényt a zenekarról, ami nem feltétlenül közismert. Felcser Máté, Wolfie és Meszi magyarázataival világítunk rá a részletekre.

Hatalmas bulit csapott Billy Idol

Szinte egy gombostűt sem lehetett leejteni a tegnapi Billy Idol koncerten. William Michael Albert Broad-on, azaz Billy Idol-on nem fog az idő. Az angol rock- és punk zenész, zeneszerző, énekes 62 éves, de ennek ellenére olyan bulit csapott Budapesten, hogy azt az a 11 ezer ember, aki ott tombolt a koncertjén, sokáig nem felejti majd el.

 

Ilyen volt a VOLT Fesztivál

A Volt Fesztivál 2018-ban újra bizonyította, hogy ott van a helye a nagyok között. Családias hangulatát nem veszítette el, köszönhetően a speciális helyszínnek, de évről évre érezhető a fejlődés. Az egyre nagyobb tömeg, és az egyre nagyobb világsztárok a bizonyítékai annak, hogy a VOLT-on lenni mára már presztizs.

Ki lehet az a magyar híresség, aki az összes fesztiválon ott van?

Elérkeztünk a Volt fesztivál harmadik napjához. A keddi Depeche Mode megakoncert után a szervezők a szerdai napot is ellátták komoly nevekkel, de olyan fiatal formációnak is jutott hely a nagyszínpadon, mint a Margaret Island. Lábas Vikiék nem kisebb zenekar előtt léptek fel, mint a britek büszkesége a Hurts.

 Örömzenélés Járai Márkkal és Lábas Vikivel

Az örömzenélés a zenészek improvizatív szakmai nyelvezete, amiről a Halott Pénzes Járai Márknak és a Maraget Island-os Lábas Vikinek ugyanaz jut eszébe.

 

Exkluzív: itt készülnek a Punnany slágerek

Felcser Máté megmutatta a Story Extra stábjának a Punnany-szentélyt, azt a stúdiót, ahol a slágerek készülnek, és ahova nemrég költözött a csapat.

 

15 éves a Punnany Massif!


szerző:
2018.06.22. 16:50
15 éves a Punnany Massif!

Kerek évfordulós születésnapot ünnepel a Punnany Massif zenekar. A Story Extra rendhagyó módon teszi tiszteletét a fiúk előtt. Felcser Mátéval, Wolfie-val és Meszivel a zenekar elmúlt tizenöt évét öleljük fel.

 

Ice-T Budapesten!


szerző:
2018.06.21. 16:45
Ice-T Budapesten!

Ice-T a Body Count nevű formációjával lépett színpadra, és nem csak a szabadtérnek volt köszönhető az, hogy a kőkemény zene gyakorlatilag mellbe vágott mindenkit. Kellett hozzá egy olyan karizmatikus személyiség is, mint Ice-T, akivel a Story Extra is készíthetett interjút.

 

Erre számíthatnak azok, akik a VOLT-on kezdik a fesztiválszezont!

Június 26-30 között Sopron újra otthont ad a VOLT Fesztiválnak. A Story Extra stábja a legautentikusabb személytől, a fesztivál főszervezőjét kérdezte a kulisszatitkokról!

 

Óriási pörgésben az Intim Torna Illegál zenekar!

A hét végén lépett fel Budapest legnagyobb szabadtéri egységében az Intim Torna Illegál zenekar. A lemezbemutató koncerten a Story Extra is ott volt. Az elmúlt bő egy évben felgyorsultak az események a zenekar körül. A több új dalt és videoklipet készítettek. Az egyik ilyen forgatásra a Story Extra is elkísérte őket a napfényes Tunéziába. Így született meg a Nem adom fel című dal.

 Igazi világsztár a kameránk előtt!

Budapesten járt Gianluca Zambrotta, az olasz válogatott, és a Juventus egykori bal hátvédje. A 2006-os világbajnok olasz csapat védője egy gyerekek számára indult focitábor nagyköveteként érkezett hazánkba, és lenyűgözte a fővárosunk szépsége.

 

Dukai Regina és Puskás Peti az internet veszélyeire hívták fel a figyelmet

Rengeteg gyereket zaklatnak az interneten - az UNICEF kampánya nekik nyújt segítséget. Dukai Regina és Puskás Peti is beszállt az akcióba.

 

Elképesztően látványos a közös klip!

Közös dalt írt és közös klipet forgatott az Irie Maffia és a Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid. Mi pedig ott voltunk a forgatáson!

Budapest Voices: egyszerre hatvanan a színpadon

A Budapest Voices bevállalta, hogy ötödik évfordulójuk alkalmából egyszerre hatvanan énekeljenek egy színpadon. A Voices két koncert között a környezetet is védi - de vajon hogyan?

Fábián Juli az örökké mosolygó, jellegzetes hangú énekesnő

Korábbi pályatársak és barátok mesélnek kapcsolatukról Julival, és megmutatjuk azt is, hogy miként tudta összekötni a zenész generációkat ez az örökké mosolygó, jellegzetes hangú énekesnő.

Fábián Julira emlékezik a Punnany Massif

Fábián Julit nagyon sokan tisztelték szakmai tudása miatt, de talán még többen szerették nyitott személyisége és állandó pozitivizmusa miatt. A magyar fesztivál nagyszínpadok egyik nagyágyúja a Punnany Massif, akik egy fellépésen kapták meg a szomorú hírt 2017 decemberében. A Punnanys fiúkkal együtt elevenítjük fel ezt a napot.

Miben rejlik Csukás István meséinek titka?

2014 óta éppen száz alkalommal állt színpadra Gombóc Artúr. Az ünneplésre a születésnapos szerző, Csukás István is eljött. A legfőbb meglepetésvendég azonban Süsü a sárkány volt, aki a hazai meseirodalom történetében először találkozott személyesen a csoki imádó madárral. De miért működnek még mindig gyerekkorunk meséi, és mitől aktuálisak még ma is?

Felejthetetlen koncertet adott a Seven!

A Story Extra többször beszámolt már a Seven formációról. Figyelemmel kísértük az aranytorkú énekesek felkészülését és próbáit, most pedig megmutatjuk, hogy milyen hangulatot tudtak teremteni a zene és az ének erejével a tízezres tömegben.

Célegyenesben a Seven!


szerző:
2018.04.11. 16:20
Célegyenesben a Seven!

A Story Extra korábban már beszámolt a Seven produkcióról. Megismerhettük azt a hét énekest, akik a formáció magját alkotják. Az azóta eltelt néhány hétben a srácok rengeteget próbáltak és a koncert időpontja is rohamosan közeledik. Mutatjuk, hogy hol tartanak most a próbák és milyen akadályok nehezítették egy ideig a kivitelezést.

 

Új impulzust kapott a Tankcsapda a Metallicának köszönhetően

Csütörtök este elképesztő hangulatú koncertet adott a világhírű Metallica Budapesten. Az együttes a magyar rock zenének kedvezett azzal, hogy a Tankcsapda egyik dalát játszotta el.

 

Taroltak az RTL tehetségei

Március 28-án ötödik alkalommal rendezték meg a Televíziós Újságírók Díja gálaestet, ahol ez alkalommal is az előző, tehát a 2017-es év legszínvonalasabb produkcióit és legkiemelkedőbb tehetségeit díjazta a szakma. Az RTL Magyarország több kategóriában is érintett volt.

Luke Evans, világsztár a Story Extrában!

Sármos, tehetséges és piszkosul híres! Ő Luke Evans, a Hobbit és a Halálos iramban filmek sztárja, aki nem mellesleg a világ egyik legnagyobb bevételét produkáló Szépség és Szörnyetegben alakította a piperkőc Gaston karakterét. Imádja Budapestet, a marhahúst és a Sziget fesztivált is. Budapesten adott interjút nekünk.

 

Ilyen volt A Konyhafőnök első forgatási napja

A Story Extra stábja ott volt A Konyhafőnök első forgatási napján, ahol megtudták, hogy ki, milyen zsűrinek tartja magát, és hogy mire számítanak a műsortól? Jenő még egy titkot is elárult!

 

Nem állhat össze a Kócbabák

Nem engedik el a Neotonból Csepregi Évát koncertezni - így nem állhat össze a legendás Kócbabák. A napokban röppent fel a hír, hogy Babits Marcella, Fábián Éva és Csepregi idén újra együtt állnak majd színpadra, pont úgy, mint a 70-es évek végén.

 

Budapestre látogatott Luke Evans

Budapestre látogatott Luke Evans, a Szépség és a szörnyeteg, valamint a Hobbit filmek sztárja! A vele készített interjúnk további részleteit hamarosan bemutatjuk itt, a Story Extrában.

 

Owen Wilson miatt kiürítettek egy hotelt

Owen Wilson felelőtlen döntése miatt egy egész hotelt ki kellett üríteni Miamiban - ugyanis megszólalt a tűzjelző. A színész egy hölggyel éjfél után érkezett meg a hotelbe - és forró fürdőjük közben rá is gyújtottak egy cigarettára.

Heten egy célért!


szerző:
2018.03.13. 16:50
Heten egy célért!

A Seven tagjai Magyarország profi szóló férfi énekesei, akik most egy közös cél érdekében összeálltak. Bepillanthattunk a koncert előkészületeibe. Megmutatjuk, kiket és mit láttunk!

Puskás Peti színpadi jubileuma

Koncertek, színpadok, tévés szereplések - igazi polihisztor Puskás Peti, aki egyik színpadi szerepének tízéves évfordulóját ünnepli. Tíz éve játssza a Madách színházban Józsefet - de nem volt mindig minden zökkenőmentes…

Hatalmas a boldogság a Levine családban

 Két napja ugyanis megszületett a második kislányuk. A Maroon 5 énekesének és szupermodell feleségének már van egy tündéri csöppsége, és ez az Instagram kép is bizonyíték, hogy egy igazi lányos apáról van szó az esetében.

Sztárok, akik csak szórták a pénzt

Hollywoodban és Magyarországon is előfordul, hogy sztárok kerülnek börtön közelébe vagy éppen börtönbe. Mi történik akkor, mikor túl sok pénz áll a házhoz, de senki sem figyel az adóra?

ÉNB Karolát  Miskolcon ellepték a rajongók

Éjjel-Nappal Budapest Karola nem veti meg a romantikus túrákat. Gondolt egyet és rámutatott a térképre, és azzal a mozdulattal el is utazott Miskolcra farsangozni. A télies idő sem szegte kedvét, amikor kissé fagyoskodva, de annál nagyobb kedvvel rótta a kilométereket a szakadó hóesésben. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja a borsodi megyeszékhelyen sem tudott teljesen elvegyülni a tömegben. Lépten-nyomon felismerték.

ÉNB Karola alkalmi riporternek állt

Nagyváradi Nellit ÉNB Karolaként ismerte meg az ország. Az apró termetű szőke szépség nem csak külalakjával hívja fel magára a figyelmet. Zenészi és énekesi kvalitásait is sokan elismerték már.

Hírességek, akik olyanok, akár két tojás!

Sokan szeretnénk hasonlítani híres sztárokra, ezért utánozzák a sminkjüket, frizurájukat, öltözködési stílusukat. Vannak azonban, akik ennél is messzebb mennek, és kedvenc hírességük teljes másaivá akarnak válni, ezért pedig akár többször is hajlandók kés alá feküdni. De mi megtaláltuk azokat a külföldi és hazai hírességeket, akik olyanok, mint két tojás.

Mi köze van Vastag Csabának Priscilla Presley-hez?

Sokat tapasztalt és megfontolt énekes vált belőle Vastag Csabából, aki minden lépését a legnagyobb profizmussal tervezi meg. A Story Extra stábja megnézte, hogy alakul egy nem feltétlenül átlagos napja az énekesnek. Kiderül az is, hogy milyen összefüggés van Priscilla Presley és Vastag Csaba között.

 

Gulyás Roland szerelmes és első videóklipjét forgatja!

A sikeres X-Faktoros megmérettetés után sokan kíváncsiak arra, hogy hova vezetett a döntősök útja. Gulyás Rolandot elkísértük gimnáziumába, ahol kiveséztük a múltat, most pedig ott voltunk első önálló lépéseinél - már ami zenei karrierjét illeti. A különleges hangú énekes most forgatta élete első saját videóklipjét! Megtudtuk, hogy a szerelem mellett Rolandot az is motiválja, hogy megmutassa: ő nemzetközi porondon is megállná a helyét!

A Comet online műsorvezetői Miskolctapolcán hangolódtak egymásra

Milliós nagyságú követőtábora van annak a három youtubernek, akik a 2017-es Comet online műsorvezetője lesznek. FollowAnna, Goodlike és Henry Kettner bár nem bírnak meglenni telefonjaik nélkül, segítettünk nekik, hogy egy kicsit egymásra és a műsorvezetésre hangolódjanak.

Igazi hősök


szerző:
2017.11.21. 16:10
Igazi hősök

Oláh Ibolya a keményen dolgozó nőket, anyákat tartja hősöknek. Neki édesanya nélkül kellett felnőnie, de egy pedagógus mindent megtett, hogy Ibolya ne kallódjon el.

 

Wossala Rozina egy különleges boros menüt készített el

Wossala Rozina egy régi barátja konyhájának első napjait próbálta könnyebbé tenni. A Konyhafőnök VIP második szériájának zsűrije ezért egy különleges helyszínen segédkezett egy különleges boros menü elkészítésében, de előtte azt is elárulta nekünk, hogy mit nem csinál szívesen a konyhában.

Kistehén tánczenekar: 15 éve nyomják!

A tagok többször változtak a Kistehén tánczenekarban, de a mag változatlan maradt. Koncertjük előtt beszélgettünk az indulásról és az állatokhoz fűződő különös viszonyukról is.

A Kool and the Gang a funky zene atyja

A kortalan zenekar nemrégiben Paloznakon koncertezett. Az alapító taggal beszélgettünk, aki mesélt arról, hogy hogyan tudnak még mindig olyan bulit csinálni, mint évekkel ezelőtt?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való