KERESÉS search-close

"Kőrösi Gábor" szerzővel ellátott tartalmak

Kőrösi Gábor

Kőrösi Gábor által létrehozott tartalmak (60):

Először mesél a nyilvánosság előtt az 1982-es túszdrámáról

A géppisztolyt az arccsontjának szegezte és azt kiabálta, hogy meghúzza a ravaszt, ha egy percen belül nem szállnak fel. Először mesél a nyilvánosság előtt a túszdrámáról Horváth Árpád, aki fedélzeti mérnök volt a magyar gépen, amikor a lengyel kiskatona Budapest helyett Berlint tűzte ki úti célul 1982-ben.

 Életet mentett egy magyar orvos egy repülőgép fedélzetén

A gép Frankfurtból ment Sanghaj felé, amikor egy kínai férfi valószínűleg stroke-ot kapott, leállt a keringése. A doktornő ápoló férjével és egy szintén utas német sebésszel újraélesztette.

 

Őrizetben a peches bankrabló

2 éve szabadult a börtönből a kőbányai bankrabló - ezt a Bors írta meg. A lap szerint a 33 éves férfi korábban 6 évet ült emberölés kísérlete miatt. Csütörtök délelőtt, a bankrablás után menekülés közben fegyvert fogott két rendőrre, hátrált, lelépett az úttestre, ekkor ütötte el egy kisteherautó. Kórházba vitték, de nem sérült meg súlyosan, kiengedték, a rendőrök őrizetbe vették. A kisteherautó sofőrje a Blikknek azt mondta, hogy a zöld lámpánál szabályosan autózott, amikor a férfi a kocsi elé lépett.

Zaklatással vádolják Varnus Xavért

Mérei Tamás csellista azt állítja, hogy kiskorú volt, amikor egy közös fellépésük után egy vidéki házban többször zaklatta őt Varnus. Az orgonista az RTL Híradónak azt mondta, ő nem zaklatta Méreit és szexuális ajánlatot sem tett neki.

Caramelre a liftben talált rá a szerelem

Szenvedélyes csók vagy éppen tömegverekedés – egy liftben minden előfordulhat. Caramel is itt találkozott először feleségével. A liftben való viselkedést a szociálpszichológia is kutatja.

Fradi: előre eltervezett akció volt

Előre eltervezett akció volt a szombati verekedés az FTC szerint, azt mondták, ezért nem tudták megakadályozni. Zárt ajtók mögött mutattak be a klub vezetői felvételeket. Eddig 11 verekedőt azonosítottak és tiltottak ki a klub meccseiről, közülük kilencen a régi fraditábor szurkolói, akik szombaton tértek vissza a stadionba 3 év után. A rendőrség eddig két embert gyanúsít az ügyben.

Hegymászás: halálos eset kell a szabályozáshoz?

Lehet, hogy egy tavalyi hegymászó tragédia hoz változást a sportág szabályozásban. Bálint rutinos mászónak számított. Egy olyan falon zuhant a mélybe, amelyet úgy ismert, mint a tenyerét. Mégis mi történhetett? A család és a szövetség szerint is volt, aki hibázott.

 

Megszólal Marton László ügyvédje

Marton Lászlót összetörte a körülötte kialakult szexuális zaklatási botrány. A Vígszínház korábbi igazgatója volt az első, aki ilyen botrányba keveredett itthon. Aztán jött egy egészen más miatt felkavaró ügy Kerényi Miklós Gáborral. És újabb történetek látnak napvilágot.

Rendőrök kísérték a szülészetre

Szirénázó rendőri felvezetéssel ment szülni egy kismama. Az anyának elfolyt a magzatvize, és a házaspár hatalmas dugóba került az M1-esen. Az apa ekkor hívta a 112-es segélykérő számot.

Sárosdi Lilla elfogadta Marton László bocsánatkérését

Marton László ma közleményben kért bocsánatot mindenkitől, akit "viselkedésével megbántott". Sárosdi Lilla azt mondja, példaértékű Marton bocsánatkérése, de szerinte a rendező közleménye nem tartalmazza a teljes igazságot.

Elmarad Marton premierje


szerző:
2017.10.24. 18:35
Elmarad Marton premierje

Elítélnek mindenfajta szexuális zaklatást és együttérzésüket fejezik ki az áldozatoknak - ezt írta a Vígszínház egy közleményben a Marton-ügy kapcsán. Egyúttal bejelentették: nem mutatják be Marton László decemberre tervezett Ibsen rendezését a Pesti Színházban. Közben újabb nő állítja, hogy szexuálisan zaklatta őt Marton László, még a Vígszínház igazgatójaként, ő már a nyolcadik.

1956 emlékeiről meséltek nekünk

Ma is látszik egykori otthonuk falát hol ütötte be az ágyúgolyó 1956-ban, Fodor Zsóka azt meséli, ami akkor történt örökre megváltoztatta családjuk életét. Koltai Róbert gyerekkori emlékeit később filmrendezőként is felhasználta. Ahogy az utókor szerint Bródy János is, akiben viszont édesanyja pofonja, amit október 23-án adott, mindennél élénkebben él.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Véresre verte az Index újságíróját a gyorsétterem biztonsági őre

Véresre verte a vendéget az egyik fővárosi KFC biztonsági őre tegnap este. Az áldozat az index újságírója, össze kellett varrni a száját és több horzsolás is van a fején.

Rejtélyes radioaktív felhő érkezett Magyarországra?

Rejtélyes radioaktív felhő érkezett Magyarországra egy hete. Az Energiatudományi Kutatóközpont észlelte, hogy kis mértékben megnövekedett itthon a radioaktivitás szintje. Szakértők szerint a sugárzás olyan csekély, hogy az egészségre nem ártalmas.

Meghalt Aradszky László

82 éves korában váratlanul meghalt Aradszky László. Az énekesnek még szombaton is fellépése volt, ahol semmi nem látszott rajta, végigénekelte az egy órás műsorát. Vasárnap este otthon, tévénézés közben lett rosszul, a mentők már nem tudtak rajta segíteni.

 

Aradszky - az utolsó pillanatig színpadon volt

Vasárnap még utolsó fellépéséről posztolt Aradszky László, aztán este váratlanul meghalt. A Fókuszban legközelebbi barátai, Koós János, Poór Péter és Korda György is búcsúznak tőle. 

A teljes adást ITT nézheti meg!

Veszélyes influenzavírus jöhet a télen!

Ausztráliában már tombol, néhány hét alatt csaknem 140 ezren lettek betegek és százan meghaltak miatta. Magyarországon a jövő héttől lehet kérni az influenza elleni oltásokat a háziorvosoktól. A szakemberek szerint csak akkor kerülhető el a tavalyihoz hasonló súlyos járvány, ha idén többen beoltatják magukat.

Na ne! Babapancsi – elég heti egyszer?

Elég lenne heti egyszer fürdetni egy újszülöttet? Dúl a vita a legfrissebb amerikai orvosi tanulmányról. Eközben Kőrösi Gábor, a szerkesztőség aktuális kispapája megmutatja, ők hogy csinálják…  

A teljes adást ITT nézheti meg!

Miért akarnak elszakadni a katalánok?

Erőszakba torkollott a Katalán függetlenségi népszavazás vasárnap Barcelonában. A rendőrök riasztógránátokkal és gumilövedékekkel próbálták oszlatni a tömeget.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Gránátok írták át a menetrendet a Keleti pályaudvaron

Sokan bosszankodtak a Keleti pályaudvaron, amikor megtudták, hogy a vonatuk nem onnan, hanem Kelenföldről indul. A kavarodást az okozta, hogy ötvenkilenc darab második világháborús aknavető gránátot találtak egy építkezésen Dél-Budán. Amíg a tűzszerészek átvizsgálták a területet és elvitték a bombákat, a vonatok nem a megszokott rendben közlekedtek és több utat lezártak. A környéken óriási dugó alakult ki.

Beindult a járványszezon!

Itt az ősz, sajnos beindult a járványszezon. Méghozzá az úgynevezett rhino- vagyis nátha vírusokkal. Torokfájás, hőemelkedés, orrfolyás és fülfájás jellemzi a betegséget. Hogy mire kell a leginkább vigyáznunk? Kiderül a riportból!

A teljes adást ITT nézheti meg!

A valaha volt legabszurdabb kiállításon jártunk!

35 éve van színpadon, zenészként, énekesként, de leginkább humoristaként és színészként ismerte meg az ország. Ha azt mondjuk, a magyar abszurd humor koronázatlan királya, mindenki tudja, hogy Galla Miklósról van szó! Az angol humor magyar helytartója ezúttal saját tárlatán vezetettet körbe bennünket, és kiderült az is, miért mutogatja annyit a hónalját!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Magyar lovakat mérgeztek meg a díjugrató versenyen

Krimibe illő történet zajlik a magyar lovassportban. Augusztus elején a pozsonyi díjugrató versenyen valaki tulajdonképpen megmérgezte két magyar válogatott lovát. Az ügy miatt a Magyar Lovassport Szövetség fegyelmi eljárást indított.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Szerb aktivista Budapesten

Budapesten tartott könyvbemutatót Szrgya Popovics, aki a Szlobodan Milosevicset megbuktató szerb ifjúsági mozgalom, az Otpor egyik vezetője volt a kilencvenes évek végén. Popovics most az erőszakmentes mozgalmakról tart előadásokat világszerte. A kormányközeli Magyar Idők Soros György által pénzelt felforgatóembernek nevezte Popovicsot, akinek része lehet az őszre meghirdetett polgári engedetlenségben. A szerb aktivista azt mondta, vicces, hogy ilyeneket írnak róla, de nincs kapcsolata a magyar ellenzékkel.

Már csak két és fél percre vagyunk az világvégét jelentő éjfélhez?!

Már csak két és fél percre vagyunk az világvégét jelentő éjfélhez. Ennyire aggasztó helyzet utoljára  a hidegháború csúcspontján, 1953-ban volt. Meg szerettük volna mutatni azt a térképet, amelyen látható, hogy mely országokban és mennyi nukleáris töltet van a világban, de ennek már nincs jelentősége. Hiszen négy perc alatt bármelyik rakéta, bármilyen célpontra és távolságra átállítható. Ha csak a harmadát bevetnék, a föld emberi életre alkalmatlanná válna.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Meghalt egy magyar hegymászó Svájcban

Meghalt egy magyar hegymászó a svájci Alpokban, miután 100 métert zuhant, múlt pénteken. 8 társával együtt mászta meg a 4478 méter magas Matterhorn hegycsúcsot. Már visszafelé jöttek, amikor megcsúszott és egy víznyelőbe zuhant. Klein Dávid hegymászó azt mondta a Híradónak, hogy a legtöbb baleset lefelé történik, mert akkor már mindenki fáradtabb és nehezebb koncentrálni. A magyar hegymászóval együtt 9-en haltak meg a hétvégén az Alpokban.

Kiszabadult a tököli börtönből Kulcsár Attila

A 14 éve kirobbant ügy büntetőperében idén tavasszal született jogerős ítélet, melyben öt év börtönre és ötmillió forint pénzbírságra ítélték a volt brókert. Néhány hete kellett csak börtönbe vonulnia, mert a büntetésébe beleszámították a nem szabadlábon töltött éveit. Kulcsár Attila a társaival közösen az ezredfordulón 23 milliárd forintot sikkasztott el és 8 milliárd forintos kárt okozott az ügyfeleknek.

Szexuális erőszak a vád a bicskei gyermekotthon vezetője ellen

Szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt vádat emeltek a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatója ellen. A botrányt tavaly ősszel a Házon kívül című műsorunk robbantotta ki, miután a gyermekotthon több egykori lakója is arról mesélt, hogy az igazgató évekkel ezelőtt molesztálta őket. Ezután indult nyomozás, a férfi azóta előzetesben van. Az ügyészség szerint 10 gyereket molesztált 2004 és 2016 között. Az intézmény egyik nevelőjének is bíróság elé kell állnia.

Látványos: extrém sport a Kopaszi gáton

Életveszélyes, hajmeresztő ugrások, elképesztő trükkök, óriási esések. Lélegzetelállító mutatványok földön, vízen, levegőben. Erről szólt a hétvége a Kopaszi gáton, először tartották most Magyarországon az Extrémsportok Nemzetközi Fesztiválját. Több mint 50 ország 1500 versenyzője indult a megmérettetésen.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Látványos: ámokfutó autóst üldöztek egy dél-afrikai autópályán

Ámokfutó autóst üldöztek többen egy dél-afrikai autópályán. A történet úgy kezdődött, hogy a száguldozó sofőr nekiment hátulról egy autónak, amely a tetejére borult. A balesetet okozó férfi, mintha mi sem történt volna, megkerülte a felborult autót és elhúzott mellette.

A teljes adást ITT nézheti meg!

84 évesen találta meg elveszett jegygyűrűjét

Nem akart hinni a szemének Mary Grams Kanadában, amikor meglátta a jegygyűrűjét, egy répán. Tizenhárom évvel ezelőtt veszítette el, amikor a farmjukon kertészkedett. A 84 éves asszony ötven évig viselte az ékszert, mielőtt elhagyta.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Magyar valóság: így nyaralunk mi

A Fókusz riportere a mai magyar valóságnak próbált utána járni, mármint, ami a nyaralásokat illeti, és hatalmas különbségekre bukkant: akad olyan pár, aki simán megteheti azt, hogy ellátogat akár egy háromszázezer forinttól induló fehér cápa merülésre is, de van olyan család, akinek még a balatoni nyaralásra sem futja.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Újra feltűnt Repülős Gizi?

Újra lopni próbálhatott Repülős Gizi, ezúttal Tatabányán. A helyiek szerint hasonlított rá az a 90 éves asszony, aki a múlt héten két házba is próbált besurranni. Mindkét helyen azt mondta, hogy idős színészeket keres. Amikor rászóltak, megfordult és elment. Egyik házból sem tudott semmit elvinni, sőt egy kutya meg is haraphatta.

Halálos igazoltatás: elkerülhető lett volna?

Tragédiává vált egy rutinszerű igazoltatás pénteken, Újpesten. Másképp emlékszik a szemtanú és másképp a rendőrök. Hogyan lehetett volna elkerülni, hogy ekkora baj legyen? Ki és mit tehetett volna másként? Persze a válaszok már nem tudják meg nem történtté tenni a pénteki eseményeket, de hasznosak lehetnek, hogy máskor ne így végződjön egy igazoltatás. 

A teljes adást ITT nézheti meg!

Vigyázat: ezek a betörők legújabb módszerei

A nyári időszakban megnő a betörések száma. Riportunkban leleplezzük a trükkös tolvajok legújabb módszereit is. Mutatjuk, hogyan hagyjuk biztonságban otthonunkat, ha elutazunk!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Tanács: hogyan tároljuk az élelmiszert a kánikulában?

Sokan arra esküsznek, hogy az elviselhetetlen kánikulát vásárlással próbálják kibírni, mert a boltban legalább hideg van. Igen ám, de egyszer ki is kell onnan jönni és hazavinni a megvásárolt ételt. Úgy, hogy az ne romoljon meg!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Az autózás szerelmesei


szerző:
2017.07.31. 19:15
Az autózás szerelmesei

A mindig nyugodtnak tűnő, mosolygós Valtteri Bottas, a Mercedes istálló új Forma 1-es pilótája. A 27 éves finn autóversenyző a háromszoros világbajnok Lewis Hamilton csapattársa. Bottas a Forma 1-es autót helikopterre cserélte a magyar nagydíj szombati időmérő edzése után. Egy budaörsi telken szállt le. Finnül készítettünk vele interjút. De Radics Gigit, Kammerer Zoltánt és Szász Emesét is kifaggatta a Fókusz riportere az autózásról!

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Gyilkos szelfi - önmaguk fotózása közben vesztették életüket

A közösségimédia szakértő azt mondta, hogy a szelfizés néha olyan lelkiállapotban készül, mintha extrém sportolnánk. Ez lehet a fő oka annak, hogy egyre többen feledkeznek meg magukról, amikor önfotóznak. Veszélyes helyekre állnak vagy ülnek oda, csak, hogy elkészüljön egy különleges kép, amit majd minél többen kedvelhetnek. És egy érdekes adat, a fiatal nők készítik a legtöbb szelfit.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Kik az etikus hackerek és mi választja el őket a rosszindulatú támadóktól?

Nagy port kavart fel a múlt héten, hogy egy 18 éves fiú úgy manipulálta a BKK új jegyrendszerét, hogy 50 forintért tudott egy havi bérletet megvenni több ezer helyett. A hibára felhívta a BKK figyelmét, mégis elvitték a rendőrök. Most szabadlábon védekezik, tegnap este szimpatizánsok tüntettek mellette. Az etikus hackerként dolgozó Frász Ferenc szerint a BKK rendszerét manipuláló fiatal nem nevezhető etikus hackernek, hiszen nem volt szerződése a megbízóval.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Milán szívszorító története

Milán és családja már két és fél éve küzd azért, hogy lélegeztető géppel iskolába engedjék a ritka izomsorvadással küzdő tizenhárom éves fiút. Ha továbbra sem lesz változás a fiú ügyében, akkor a család Németországba kényszerül költözni, ahol lehetőségük lesz egy olyan életet kialakítani Milánnak, hogy végre ő is teljes emberként élhesse életét. Ha Ön is segíteni szeretne a családnak, azt itt teheti meg.

 

Ilyenek az igazi balatonparti luxusvillák!

Egy milliárd forintért hirdetik azt a balatoni családi házat, amiben a Fókusz kamerájával is körbenézhettünk. Mutatjuk a vízparti luxusvillákat is, amelyeknek saját partszakaszuk és bejáratuk van a Balatonba.

Ide kattintva, megézheti a teljes adást!

 

Európán állhat bosszút az Iszlám Állam?

Azután, hogy az iraki Moszult sikerült visszafoglalni az Iszlám Állam terrorszervezettől szakértőnk szerint koránt sincs vége a terrorveszélynek. Kaiser Ferenc szerint Moszul elvesztése után megint lesz néhány radikális, aki úgy érzi, hogy most neki kell valamit tennie. Az Iszlám Állam európai harcosai állhatnak bosszút az iraki ostromért. Elképzelhető, hogy a következő hetekben újra európai nagyvárosok lesznek terrortámadás célpontjai. Nézze vissza a teljes adást ITT!

Furcsa törvények külföldön, amelyek miatt börtönbe is kerülhetünk

Mire vigyázzunk külföldön? Egy jó poénnak szánt vicc egy szigorú ország vezetőjéről, és máris börtönben találhatjuk magunkat. Hasznos és akár életmentő útravalók.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Meztelenül pózolnak a tenisz világsztárjai!

Először a 35 éves Serena Williams mutatta meg a nagyvilágnak gömbölyű pocakját az egyik magazin címlapján. Hat terhességi tesztet is megcsinált, mire elhitte, hogy kisbabát vár, várhatóan ősszel fog szülni. A világ egyik legjobb teniszezőjének példáját követte a 26 éves dán Caroline Wozniacki, aki egy másik újság képein meztelenül szervál, de úgy, hogy sok minden rejtve marad. Ha a teniszpályára is így menne ki, valószínűleg sokan nem tudnának a labdára figyelni.

Függő gyűjtők és gyűjteményeik

Mindegy, hogy az ember milyen típusú autót gyűjt, a választék kimeríthetetlen, a néhány ezer forinttól akár a hat számjegyű összegbe kerülő példányok is. A gyűjtők azt mondják, hogy fontos a feleségek türelme. Illetve még valami, az elsőt sem szabad megvenni, mert onnan már nincs visszaút.

 

Vagány nő a háború közepén

Lélegzetelállító felvételt láthatnak! Egy fiatal kurd mesterlövész lány éppen lövést ad le a szíriai Rakkában az Iszlám Állam állásai ellen, amikor a fejétől néhány centire becsapódik egy lövedék, porzik a fal mellette. A lány, ahelyett, hogy kétségbe esne, nyugodtan, mosolyogva leguggol, még a nyelvét is kinyújtja a társainak. Elképesztő vagányság, a kőkemény háború közepén.

Egy menekült fiú igaz története

Megmutatjuk egy szíriai fiú igaz történetét arról, hogyan omlott össze az élete, és miért hagyta el kényszerből a hazáját, amit soha nem tervezett. Tamer videóra vette nagyon nehéz útját. A nyersanyagból pedig egy magyar vágó készített filmet.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

Meghalt a fogságból szabadult fiú

Meghalt a kórházban az amerikai egyetemista, akit a múlt héten kómában szállítottak haza Észak-Koreából. A 22 éves Otto Warmbier 2016-ban járt Észak-Koreában, ahol a szállodában el akart tenni egy propaganda-plakátot. Ezért letartóztatták, és "államellenes bűncselekmény" vádjával tizenöt évi kényszermunkára ítélték. Tizenhét hónapi fogva tartás után, politikai egyeztetéseket követően hozták vissza az Egyesült Államokba, kómában…

Ébresztő! De, hogyan?


szerző:
2017.06.16. 19:05
Ébresztő! De, hogyan?

Ágy, ami szó szerint kirúgja maqából az alvót, a pofozó ébresztő és a szőrnyű hanghatásokkal felkelésre ösztönző szerkezetek. Segítenek észhez térni, vagy csak nehezítik a fáradt ember napját? Hogyan, és hánykor kell ébredni? És hogyan lehet jól, pihentetőn aludni?  Ennek járt utána a Fókusz stábja.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Lecserélnek minket a robotokra?

A világ egyik, ha nem legelismertebb gondolkodója Stephen Hawking. Az ő véleménye, hogy a mesterséges intelligencia megszületése az emberiség végének kezdetét jelenti. A tudós szerint ugyanis a gépek előbb-utóbb rájönnek, hogyan tökéletesítsék magukat és arra is, hogy mi szükségtelenek vagyunk a számukra, mi pedig nem tudjuk majd felvenni velük a versenyt.

Ők a legjobban kereső sportolók

Több, mint huszonöt milliárd forintot keresett tavaly Cristiano Ronaldo. Ezzel ő a legjobban fizetett sportoló a Földön. Magyarok nincsenek a top 100-ban, de azért van mit a tejbe aprítaniuk.

Újra munkába állnak a Teréz körúti robbantásban megsérült rendőrök

Nyolc hónappal az őket ért életveszélyes merénylet után munkába állnak a Teréz körúti robbantás áldozatai. A két fiatal rendőr azt mondja megerősítette őket, hogy túlélték a támadást és eszükbe sem jutott, hogy ne folytassák pályafutásukat.

Villámcsapás miatt halt meg egy nyolcéves kislány Bodajkon

Villámcsapás miatt halt meg egy nyolcéves kislány a Fejér megyei Bodajkon. Az anyukájával volt házuk kertjében, amikor oda vágott be egy villám. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a balesetet és nem árulnak el részleteket, hogy miért halt meg a kislány.

Bunyó a repülőn


szerző:
2017.05.25. 18:00
Bunyó a repülőn

Mit lehet tenni, ha a repülőn verekedés tör ki? A légiutas-kísérők önvédelmi képzést is kapnak, hogy ha kell, be tudjanak avatkozni. Elképesztő fedélzeti csetepatékat mutatunk!

A legmagasabb szintre emelték a terrorkészültséget

Azonosították a manchesteri terroristát. Egy 22 éves líbiai származású férfi követte el a támadást Ariana Grande hétfői koncertjén. Nagy-Brittaniában a legmagasabb szintre emelték a terrorkészültséget, miközben a világ gyászba borult az események után. 

Miért hízik a magyar?


szerző:
2017.05.22. 17:40
Miért hízik a magyar?

Szerinted melyik adat a legijesztőbb? Hogy, mi magyarok vagyunk a legkövérebbek Európában, vagy, hogy van olyan kilenc éves idehaza, aki már túlvan élete első fogyókúráján. Persze a kettő nyílván összefügg, de ha külön nézzük, akkor se túl kecsegtető. És akkor még egy adat: az ötévesnél idősebbek közül minden harmadik magyar túlsúlyos. Lássuk az okokat!

Kómában van Széles Sándor, az edzőlegenda

Aggódnak az edzőtársak és a tanítványok is a kómában lévő Széles Sándorért, akit a nagyvilág Gyurta Dániel mesteredzőjeként ismert meg. Ő segítette hozzá Gyurtát a londoni aranyéremhez. Széles Sándor, vagy ahogy mindenki hívja, Sanyi bácsi hetekkel ezelőtt került kórházba, amikor elesett és beütötte a fejét.

Örültség: így kell ezer egérfogóba beleugrani

A nap felvétele talán az eddigi legőrültebb idén. Egy brit srác ezer egérfogóba ugrott bele egy létráról. Az elképesztően látványos akció előtt négy óráig állították szép sorba az egérfogókat a trambulinra, hogy aztán azok mindössze négy másodperc alatt összekuszálódjanak. A férfi túlélte a bátor ugrást, csak a kezét fájlalta, és azon bosszankodott, hogy az egyik egérfogó becsípte a haját.

16 éves lány száguldozik a versenypályán

240-el száguld Keszthelyi Vivien az egyik leghíresebb német versenypályán. A 16 éves, mindig mosolygós magyar lány a világ legfiatalabb női zárt karosszériás gyorsasági autóversenyzője. Kora miatt jogosítványa még nem lehet, de mégis élete eddig legfontosabb versenyhétvégéjén, az Audi TT Kupa első futamán vesz részt Hockenheimben.

Már Obama is szex- és drogbotrányokba keveredett?

Obama is beállhat a nőügyeikkel és drogbotrányaikkal kétes hírnevet szerző amerikai elnökök sorába? A volt elnök korábban a nyilvánosság előtt már beszélt arról, hogy huszon évei elején sok mindent kipróbált. De, miután a sajtó úgy kezelte őt, akár egy rocksztárt nem lett nagyobb visszhangja fiatalkori kicsapongásainak. Most lehet, hogy mégis a Marilyn Monroe-val hetyegő Kennedyvel és a Monica Lewinsky-val játszadozó Clintonnal kezdik egy lapon emlegetni?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való