KERESÉS search-close

"kulcsár józsef" szerzővel ellátott tartalmak

kulcsár józsef

kulcsár józsef által létrehozott tartalmak (3):

kulcsár józsef társszerzői:
Buszbaleset: több sérült is válságos állapotban

Válságos állapotban vannak többen a Nógrád megyei buszbaleset sérültjei közül. A 2-es főútról sodródott le a busz, majd árokba borult, és kigyulladt. 13-an sérültek meg.

Apját késelte meg

Édesapját késelte meg egy salgótarjáni férfi. Szombat este annyira összevesztek, hogy a fiatalember kést rántott és kétszer megszúrta az apját. A szomszédok Híradónknak azt mondták, nem értik a történteket, mert a család csendesen élt, szinte sohasem veszekedtek. Az apát könnyű sérülésekkel vitték kórházba, a fiú a lakásban várta meg a rendőröket.

Éjfél után olcsóbb a vacsora

Éjfél után kevesebbet kell fizetni a szilveszteri vacsoráért, ugyanis akkortól 27 helyett már csak 18 százalékos ÁFA terheli a meleg ételeket, és a helyben készített alkoholmentes italokat. Már ha a különbözetet nem nyelik le az éttermek, erre ugyanis a Nógrád Megyei Kereskedelmi kamara elnöke szerint van esély. A kormány bízik abban, hogy érdemben csökkennek az árak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való