KERESÉS search-close

"lőrincz ferenc" szerzővel ellátott tartalmak

lőrincz ferenc

lőrincz ferenc által létrehozott tartalmak (4):

Gyalogost gázoltak halálra Kecskeméten

A férfi buszról szállt le, majd át akart menni az úton, amikor elütötte a kocsi. A sofőrnek nem esett baja. Ezen a szakaszon nincs közvilágítás, még vizsgálják, hogy ez közrejátszhatott-e a balesetben. Egy hónapon belül ez már a második halálos gyalogosgázolás Kecskeméten.

Legyen chip és nyakörv adatokkal

Regisztrált chip a kutyában, bilétás nyakörv a tulajdonos nevével és telefonszámával az állat nyakában. Állatvédők szerint ezekkel elkerülhető, hogy a szilveszteri tűzijátékok zajos forgataga miatt örökre eltűnjön egy megriadt házi kedvenc. A szokatlan hang és fényhatásoktól sok kutya, de macskák is sokkos állapotba kerülhetnek, ilyenkor pedig kiszámíthatatlanná válnak.

Náthás beteget nem lehet oltani

Aki náthás, köhög vagy lázas, az nem kaphatja meg az influenza elleni védőoltást, egészen addig, amíg tünetmentes nem lesz. Ezt mondta a Híradónknak nyilatkozó háziorvos. Aki szerint bár a hangulatra jótékony hatással van a 17 fokos november végi időjárás, jobb vigyázni, a baktériumok ugyanis gyorsabban terjednek. Hétfőn az ország több pontján 15 fok fölött volt a hőmérséklet. A sok éves átlag ennek a fele.

Péntektől e-cigizni sem lehet bárhol

Vége a szabad elektromos cigarettázásnak, péntektől tilos használni a készülékeket ott, ahol dohányozni sem lehet. Az elektromos cigarettázókat az ÁNTSZ ellenőrzi majd, és akár 50 ezer forintos bírság is járhat annak, aki tiltott helyen használja az eszközt. Az RTL Híradónak nyilatkozó elektromos cigarettát használók felháborodtak a döntésen, szerintük a döntéssel cigifüstbe kényszerítik őket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való