KERESÉS search-close

"Lukács Gabriella" szerzővel ellátott tartalmak

Lukács Gabriella

Lukács Gabriella által létrehozott tartalmak (100):

Bokszmérkőzésre készülnek A Tanárban!

Mit kezdenek a Tanár úr diákjai a gazdag, nagyképű elit iskola csapatával? Becsületbeli ügy a ringben és azon kívül is? A Tanárban felbukkan az az iskolaigazgató, aki visszaélt hatalmával és zaklatta fiatal kolléganőjét. Kinek a szégyene, kinek a titka és ki mit tehet ilyenkor? Ott voltunk a forgatáson elcsattant hatalmas pofonoknál is!

Az otthonuk ott van, ahol épp leparkolnak

Egy magyar család, Lászlóék különleges élete, akiknek az otthonuk az a hely, ahol épp leparkolnak. Négy gyermekükkel és egy lakókocsival járják Dél-Amerikát. A kicsiknek eszük ágában sincs hazajönni, imádják ezt az életformát, a napsütést és a meseszép tájakat. De, hogy miből él a világutazó család és hogyan tanulnak a gyerekek, kiderül a riportból.

Gyerekként gyereket…

Nagyon fiatalként gyereket vállalni nemcsak óriási felelősség, hanem kockázatos is. Ez még mindig sok helyen tabu téma. Most A Tanárban pont ilyen helyzetbe kerülnek a szereplők.

Működő kórházban forgatott A Tanár stábja

A Tanár című sorozat forgatása nem csak az iskola falai között zajlott, a stáb az utolsó hetekben külső helyszíneken is dolgozott. Nagy körültekintést igényel, ha egy forgatócsoport néhány napra beköltözik egy működő kórházba. A ma esti epizódban Gyula egyik közeli hozzátartozója kerül kórházba.

Megmutatjuk a hármasikres családba született hármasikreket!

Megérkeztek az első felvételek a hármasikrekről, akiknek anyukája a csepeli hármasikrek egyike. Mutatjuk a babákat! Ahogy Judit és testvérei, úgy saját gyermekei is természetes úton fogantak. Ennek esélye 1 a hatmillióhoz. Judit úgy tudta az első hónapokban, hogy csak ikrei lesznek…

Anorexiás lány A Tanár legújabb főhőse

A Tanár legújabb részében az Oltári Csajok egyik főszereplője, a Pirost játszó Michl Juli hívja fel magára a figyelmet. Az általa alakított okos, értelmes lány nem képes elfogadni a saját testét olyannak, amilyen. Másnak látja magát a tükörben annyira, hogy az anorexia néven ismert betegség alakul ki nála.

Mesterséges megtermékenyítéssel 31 panda született a kínai központban

31 pandakölyök született tavaly a Kína Óriáspanda Természetvédelmi és Kutatási Központjában. A mesterséges megtermékenyítés igazi kihívás elé állította a kutatókat, az első bocsig június 16-áig kellett várni. Ezután aztán egymás után születtek a kicsik, akikkel már 285-re emelkedett az itteni pandák száma.

 

Pókembernek öltözve ment dolgozni!

Pókembernek öltözve ment utolsó napján dolgozni São Paulóban egy banki alkalmazott. A férfi korábban természetesen már felmondott, viccnek szánta utolsó napján a furcsa munkaruhát. A főnök állítólag iszonyú dühös volt, a kollégák azonban jót nevettek volt munkatársukon, aki pókemberként még utoljára azért fogadta a telefonhívásokat, és szakmai tanácsokat is osztogatott.

Kutyával a kezében futotta le a maratont!

30 kilométert futott le egy thaiföldi maratonfutó egy kóbor kiskutyával a kezében. Khemjira a 12. kilométernél lett figyelmes arra, hogy futótársai valamit kerülgetnek az úton, közelebb érve vette észre, hogy egy pár napos, elhagyott kiskutya az. Nem volt szíve otthagyni az állatot, ezért felkapta, és a kutyával futotta le a maratont.

Még a Déli-sarknál is hidegebb lesz Chicagóban!

Sarkvidéki hideg tombol az Amerikai Egyesült Államokban, Chicagóba például hidegebb időjárást jósolnak az elkövetkezendő napokra, mint a Déli-sarkra. A középnyugati államokban várhatóan mínusz 40-46 Celsius-fok alá süllyed majd a hőmérséklet, és sok helyen fél méteres hótakaróra is lehet számítani.

Katalin hercegné negyedik gyermekét hordja a szíve alatt?

Katalin hercegné tegnap Skóciában találkozott kis rajongóival, egy szerencsés kislány pedig nem csak pacsit adhatott a hercegnének, de még a haját is megsimogathatta Csak úgy sugárzik Katalinról, hogy odáig van a gyerekekért, ezért még az is elképzelhető, hogy igazak azok a pletykák, amik egy leendő 4. gyermekről szólnak.

Mindenkit sokkoltak a Michael Jackson film részletei

Michael Jackson magyar rajongói legalább annyira kiborultak, mint a popkirály családtagjai. Jackson halála után tíz évvel két férfi egy filmben azt állítja, hogy gyerekkorukban molesztálta őket a sztár. Lehet alapja az eddig soha nem bizonyított vádaknak? Ha pusztán újabb rágalomhadjárat, akkor miért és kinek az érdeke?

 Túlélték a török tornádót a Fradi és a Honvéd labdarúgói

A török tornádót átélő magyar sportolók mindannyian épségben hazaértek. Szombaton érte utol a Fradi és a Honvéd labdarúgóit az ítéletidő, szerencséjükre éppen beértek a reptérre. Ott nézték végig, ahogy a forgószél kitépett oszlopokat, földöntött egy buszt és nekiverte annak a repülőgépnek, amivel haza indultak volna.

Miért költözik kollégája és egy diákja is Vasvári Szilárdhoz?

Vasvári Szilárd szombat este akár a megtelt táblát is kiakaszthatná az ajtajára, ugyanis Mirkó személyében újabb potyautas érkezik Szeverin tanár úr mellé a lakásába. Megmutatjuk hogyan forgatták A Tanár mai epizódjának kényes részeit.

Magyar túlélők emlékeznek az auschwitzi borzalmakra

Magyarországról 440.000 embert szállítottak az auschwitzi haláltáborba. Az Auschwitzban meggyilkolt több, mint egymillió áldozat harmada magyar volt. Megmutatjuk mi van ma ott, ahol a koncentrációs tábor működött és magyar túlélők is megszólalnak. A tábort 1945. január 27-én a Vörös Hadsereg I. Ukrán Frontjának katonái szabadították fel. Ezt a napot az ENSZ Közgyűlése 2005-ben a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapjává nyilvánította.
A Fókusz stábja meglátogatta a mára emlékhelyül szolgáló tábort. Ide kattintva megnézheti.
A túlélők beszámolját részletesebben megnézheti ha ide, vagy ide kattint.

Mit keres Nagy Ervin Terence Hill autójában?

Csak a mi kameránk lehetett ott, amikor az olasz színész még novemberben, titokban járt Magyarországon a Heim Pál Gyermekkórházban. Akkor árverésre bocsátott egy Buggy-t is, amelynek bevételével a Gyermekkórházat támogatják. A Buggyt slusszkulcsát Terence Hill adja át személyesen a jótékonysági aukció nyertesének Guido és Maurizio De Angelis budapesti koncertjén. De, mi köze mindehhez Nagy Ervinnek?

Kerekesszékkel A Tanárban

Nyilván nem csak gyerekként lehet iszonyúan nehéz szembenézni azzal, ha egy sérülés miatt abba kell hagyni a sportot és feladni az álmokat. A Tanár legfrissebb epizódjában pont egy ilyen helyzetbe kerül Júlia karaktere, amit még színészként sem volt egyszerű átélnie.

Az iskola, ahol 107 tanulóból 92 hátrányos helyzetű

A paszabi általános iskolában nagy hangsúlyt fektetnek a számítástechnikára. Saját számítástechnikai eszközökről viszont álmodni sem mernek, szüleiknek ugyanis nem telik laptopra vagy tabletre. Ezért a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány fontosnak tartja, hogy ezek a diákok ebben se maradjanak le tehetősebb társaiktól, ezért eszközökkel lepték meg őket.

Szombat este visszatér az ország kedvenc kémiatanára!

Az elmúlt hónapokban volt, hogy együtt kezdtük hajnalban a napot a stábbal, máskor pedig éjszaka egy sztriptíz bárban vártuk, hogy elérkezzen a reggel. Ott voltunk a veszélyes forgatásoknál, és a ritka és rövid üres járatoknál. A 70 fős stáb több, mint 80 napon át 40 helyszínen dolgozott azon, hogy ma este újra visszatérhessen a képernyőre az ország kedvenc kémiatanára. Most megmutatjuk Önöknek Vasvári Szilárd birodalmát.

Szombaton visszatér a képernyőre az ország kedvenc tanára

Szombaton visszatér a képernyőre az ország kedvenc kémiatanára, a sajátos módszereket alkalmazó, kissé önfejű, de diákjaiért minden áldozatra képes Vasvári Szilárdnak pedig az idei tanév sem lesz zökkenőmentes. A sorozat második évada is rendkívül őszinte lesz. A különálló részek közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek majd.
Ide kattintva Nagy Ervin és Elek Ferenc még több kulisszatitkot árul el.

Életükben először láttak havat Budapesten a műtétre váró sziámi ikrek

Először járnak külföldön a bangladesi sziámi ikrek, akik zuhogó hóesésben érkeztek meg hétvégén Budapestre. Rabia-t és Rukia-t a magyar orvos csapat néhány speciális vizsgálattal és egy műtéttel készíti fel a szétválasztásra – ezt egyedüliként ők vállalták a világon. Az elnevezés egyébként a legismertebb ikerpár, a thaiföldi - akkori nevén Sziám - révén terjedt el: ők 63 éves korukig éltek, és beutazták a világot.

Tőlük kellett búcsúznunk 2018-ban

Fájóan sok hazai és külföldi hírességet veszítettünk el 2018-ban. Ismert színészek, zenészek, közéleti személyiségek hunyták le örökre a szemüket, rájuk emlékezik a Fókusz stábja.

Így segíti a kaposvári Biztos Kezdet Gyerekház a hátrányos helyzetű gyerekeket

Lehangolóan sok gyermek él szegénységben ma Magyarországon. Sokan ülik körbe hideg szobában szenteste a karácsonyfát. A kaposvári Biztos Kezdet Gyerekház segít a hátrányos helyzetű szülőkön és gyerekeken egyaránt.

4 telefonhívás árából telik meg meleg étellel egy tálca

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén is megszervezte a már hagyományossá vált adventi ételosztását. A rendezvényen Tompos Kátya mellett Wolf Kati és Verrasztó Dávid is önkéntes kötényt húzott. Az Ökumenikusok öt napon keresztül ezer adag ebédet osztottak ki a rászorulóknak.

Ki teszi az ajándékot a fa alá?

Mikulás vagy Jézuska? Hány éves korig tartható a karácsonyi varázslat és mit gondolnak a gyerekek az ajándékokról?

Hogyan reagáljunk, ha nem tetszik a karácsonyi ajándék?

Előfordul, hogy szenteste az ember nem azt találja a karácsonyfa alatt, amire valójában vágyik, ilyenkor figyeljünk arra, hogy ne fagyjon arcunkra a mosoly. A videóból az is kiderül, hogy tegyünk azért, hogy elkerüljük a kellemetlen pillanatokat!

Fenyőmustra: milyen fát vegyünk karácsonyra?

Napjainkban egyre fontosabbá vált a környezettudatos életmód, és ez alól ünnepek sem képeznek kivételt. A vita általában arról szól, hogy az igazi vagy a műfenyő okoz-e több környezeti kárt?

Először sikerült egy halott donor szervét átoperálni!

Egy stroke-ban meghalt anya méhét ültették át egy harminckét éves nőbe, aki így kislányt hozott a világra! Először sikerült egy halott donor szervét átoperálni, és ez mérföldkő az orvostudományban. Eddig csak a páciens közeli barátai és rokonai adományozhatták el méhüket, most viszont már meg van az új technika arra, hogy ne egy élő személy szervét kelljen felhasználni.

Az RTL hírességei is csatlakoztak az Adni jó! sütiakcióhoz

8. éve már, hogy december elején igazi karácsonyi hangulat és házi készítésű süteményillat lepi el a Magyar Telekom székházát. Az RTL hírességei is csatlakoztak az Adni jó! sütiakcióhoz, ők is szívvel-lélekkel árulták a nyalánkságokat. Az édességek most is egy jó ügyért készültek, a bevételéből az Autistic Art Alapítványt támogatják.

Saját családjukkal is meg kellett harcolniuk, hogy önmaguk lehessenek

Vajon milyen érzés lehet a saját anyánk elől rejtegetni a szerelmünket? Vagy az állásunkat félteni pusztán azért, mert azonos neműt szeretünk? Bár már 2018-at írunk, a másság megítélése az utóbbi években mégis alig-alig változott. Gergő és Lénárd sosem gondolták volna, hogy lesz idő, amikor a kisebbik hátrányt jelenti majd roma származásuk, és sokkal inkább nemi identitásuk miatt bélyegzik meg őket.

Elgázolták a Survivor túlélőjét, Alexandrát

A Survivor döntőjéig menetelő Alexandrát feleannyi nehézség sem érte a Fülöp-szigeteken, mint itthon az elmúlt néhány napban. A reality-szereplőt egy hete fékezés nélkül a zebrán gázolták el. Az Alexandrával készült teljes interjút ITT nézheti meg!

Egymillió forintot nyerhettek gyógyulások történetével

Egy pénzintézet már 15 éve támogatja a gyermekegészségügyet, a jubileumi alkalomra pedig egy különleges pályázattal készültek. A már felépült kicsik egymillió forintot nyerhettek csodás gyógyulásuk történetével annak a kórháznak, ahol visszanyerték az egészségüket.

Rakonczay Gáborék már megtették az első kilométereket a Déli-sarkon!

Vasárnap végre útnak indult a Déli-sark expedíció, Rakonczay Gáborék gyenge havazásban és mély hóban megtették az első kilométereket. A tájékozódás az egybefüggő fehér területen nehéz, ezért a haladás csak a Gábor mellkasára szerelt tájolóval biztonságos. Mindjárt az első nap 14 és fél kilométerrel közelebb kerültek a Déli-sarkponthoz, mára pedig már a 16 ezer, 900 méteren is túl vannak.

Szoptatás közben vette észre a daganatot a mellében

Felfoghatatlan hogyan képes uralni helyzetét az a háromgyermekes kismama, aki a Fókuszban mesélte el, hogy szoptatás közben vette észre a daganatot a mellében. Zsuzsa negyedik gyermekével várandósan kemoterápiás kezelést kap, miközben pici lányával van otthon.

Gyerekjog világnap: ma mindenhol felcserélődtek a szerepek!

Mihez van joga egy tíz éves gyereknek, vagy egy 17 éves kamasznak? Joga van a szüleivel beszélni arról, hogyan nevelik, vagy joga van beleszólni, hozzászólni ahhoz mit és hogyan tanulhat a suliban? A gyerekjogok világnapján talán nekik van a legtöbb joguk ahhoz, hogy magukról beszéljenek. Ma mindenhol felcserélődtek a szerepek: a gyerekek kérdeztek, kezelték a kamerát és az RTL székház legtitkosabb helyeire is bejutottak.

Akár 35 dekás koraszülöttek életét is meg tudják menteni

Minden szülő emlékszik, hogy milyen érzés először karjában tartani gyermekét. Ezt a rendkívül fontos momentumot és a babával töltött első órát sajnos nem mindenki élheti át. Van, hogy az anyukának és az apukának napokat, vagy akár hónapokat is várniuk kell erre...

Elégették VV Fanni holttestét?

A rendőrök már többször kihallgatták azt a csalásért ülő fogvatartottat, aki új fejleménnyel állt elő az elmúlt év legrejtélyesebb bűncselekményével kapcsolatban. Azt állítja, hogy Novozánszky Fannit halottaskocsin vitték el a lakásáról, egyenesen egy krematóriumba.

Emberek, akik önszántukból  választották a börtönt

Az ember kétféleképpen kerülhet huzamosabb ideig börtönbe. A krimiknek és a bűnügyi híreknek köszönhetően az egyik oldalt viszonylag alaposan megismertük, sokan, sokféleképpen meséltek már arról, miért jutottak rács mögé. A másik csoportról viszont szinte semmit sem tudunk. Hogyan lehet valakiből börtönőr és milyen szépséget találnak ők a szakmájukban?

Lali nyerte el a Szenzációs Négyes trófeáját

Vasárnap este véget ért a Szenzációs Négyes, a csatát pedig Lali nyerte. A második helyezett a Barátok Köztből ismert Alex lett, aki ha trófeával nem is, de élményekkel annál inkább gazdagodott.

 Tánccal ünneplik Mexikóban a halottak napját

Csontvázak és halott lovagok csaptak össze hétvégén Mexikóvárosban, hatalmas, színes felvonulás keretében ünnepelték a halottak napját.

Magángépén halt meg a thai milliárdos

Szombat este helikopterbalesetben életét vesztette a 60 éves Vichai Srivaddhanaprabha, a Leicester City futballcsapat tulajdonosa. A thai milliárdos a Leicester City–West Ham-bajnoki után indult Londonba, ahogy mindig, magángépén, ami a felszállás után pár másodperccel lezuhant a stadion parkolójába. A helikopter a becsapódás után szinte azonnal lángba borult.

A nőies mell miatt sok férfi szégyelli magát, mi lehet a megoldás?

A nőies mell miatt sok férfi szégyelli magát, sok esetben már csak a plasztika segíthet. Egy fiatal fiú a jó ügy érdekében vállalta fel történetét, bízva abban, hogy a riport erőt ad azoknak, akik ugyanezzel a problémával küzdenek, csak egyelőre még nem mernek beszélni róla.

Szenzációs szereposztás az új hátborzongató magyar thrillerben!

Kulka János érkezett tegnap este elsőként az X – A rendszerből törölve című film díszbemutatójára. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész stroke-ja után Ujj Mészáros Károly hátborzongató thrillerében tér vissza a mozivászonra. A rendező a Liza, a rókatündér 2015-ös meglepetéssikere után most tudatosan egy merőben más, jóval sötétebb műfajba kóstolt bele: a bűnügyi thrillerek világába, ami a színészek számára sem volt egyszerű feladat.

Fogyatékkal élő gyerekeket fogadtak örökbe

Példaértékű családok, akik otthont és jövőt adtak fogyatékkal élő gyerekeknek. Akik nélkül ezek a gyerekek nagy eséllyel kórházban élték volna le az életüket.

Hány százezer forintba kerül egy kisbaba megszületése?

A terhesgondozástól a szülésig mennyi pénzt költ és hány zavarba ejtő, olykor megalázó szituációt él meg egy nő? Honnan tudjuk, hogy mi mindenért, kinek és mennyire kell hálásnak lennünk, hogy emberhez méltó ellátást kapjunk?

Meghibásodott a Szojuz rakéta, kényszerleszállást hajtottak végre

Kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk űrhajósoknak Kazahsztán területén. A legénység a Nemzetközi Űrállomásra tartott, ám az orosz gyártmányú Szojuz rakéta indításkor meghibásodott.

Halála után 3200 évvel útlevelet kapott Ramszesz

A fáraó egy nem várt problémával találkozott, ugyanis maradványait egy franciaországi múzeumba akarták szállítani restaurálásra, a nemzetközi törvények viszont csak útlevéllel engedélyezik emberi maradványok szállítását.

Előttünk kapta meg lábprotézisét a kétgyermekes anyuka

Alföldi Melinda történetét július 12-én mutattuk be. A most 37 éves, kétgyermekes édesanya kálváriája 2003-ban egy talpfájással kezdődött, 4 évvel később viszont térd alatt amputálták a lábát. Most Önöknek hála 1,8 millió forint gyűlt össze, így Melinda végre lecserélhette régi protézisét.

Gizi, aki Géza volt


2018.10.02. 17:34
Gizi, aki Géza volt

Gizi azzal a nem mindennapi ténnyel, hogy Gézának anyakönyvezték 14 éves korában, az első személyi igazolvány elkészítésekor szembesült, ám annyira viccesnek találta mindezt, hogy eszébe sem jutott helyrehozni a bakit. Egészen addig, ameddig 18 éves korában behívták katonának.

Hármasikreket vár a hármasiker anyuka

Ez a helyzet a világon is nagyon ritka! Judit, a Norvégiában élő kismama most hazalátogatott, és mesél különleges terhessége időszakáról, de megszólal édesanyja is, aki szintén átélt már hasonlót. 

Rémisztő: társai előtt kapott stroke-ot a kamaszlány

Azt hitték drogozott vagy ivott az a tizenhárom éves lány, aki társai előtt kapott stroke-ot. A statisztikák riasztóak: Magyarországon évente 40-50 ezer ember kap agyvérzést.

Vízgömb szobrászat - a valóság izgalmasabb annál, mint aminek látszik

Ha a 21 éves Kristály Márton úgy akarja, hóesést imitál, meggyújtja a vizet, vagy éppen ember nagyságúra nyújt egy vízgömböt, miután teletöltötte füsttel. Az országban egyedüli technikával dolgozó srác egy éve debütált, tavaly ilyenkor nyűgözhette le először a nagyközönséget vízgömbjeivel a Fővárosi Nagycirkusz színpadán.

Még több felvételt a mutatványról ide kattintva nézhetsz.

Haldoklik a magyar egészségügyi rendszer?

A kórházi ágy kényelmetlen, az orvosra várni kell sokat, az ápoló alig él a fáradtságtól és nem ritkán jó, ha a szükséges gyógyszereket is mi vesszük meg és visszük be a kórházba mesélte Zacher Gábor a Fókusz stábjának. Úgy néz ki, nem csak ő gondolja úgy, hogy haldoklik a magyar egészségügy.  

Zenével fejezik ki tragédiájukat

Lakástűz, súlyos betegség, vagy egy erőszakos családtag miatt mindenüket elvesztették. Még csak tizenévesek, de megtanulták titkolni honnan járnak iskolába, hogy miért csak egy pár cipőjük van és, hogy jól tudják mit jelent éhezni. Amit nem mondhattak el senkinek, rap-ben mondják el mindenkinek.

Újabb őrület: a gyerekek kedvence a Baby Shark

A Baby Shark song, azaz a Bébi Cápa dalát, összesen már több, mint 3,3 milliárdszor játszották le a világon. Hogy, minek köszönheti népszerűségét a gyerekdal? Ennek járt utána a Fókusz stábja!

Szegénységben indul a tanév

Szegény családok, ahol gondot okoz az iskolatáska vagy a tanszerek megvásárlása. Hogyan spóroljanak, ha nincs miből, és mit tegyenek, akik tanulni akarnak, még sincs rá lehetőségük? Mindenesetre, aki teheti, az segítsen!

Videóban tálal ki Majka!

Az elmúlt évek legnagyobb botránya zajlik a magyar zenei életben. Majka elmondja, pontosan miért szakított Curtissel. Annyi biztos, hogy a kábítószer karriereket, barátságokat és életeket tehet tönkre…

Tanszercsomagok rászorulóknak

Félidejénél tart az Ökumenikus Segélyszervezet tanszercsomag-adományozása. Az első dobozokat ismert emberek pakolták tele, köztük az RTL-es Szabados Ágnes, és van olyan rászoruló család, ahol már kaptak is a csomagokból. A szervezet összesen 1000 nehéz sorsú gyereken szeretne segíteni.

Magyar csapat ért el áttörést a HELLP-szindróma kutatásában

Hat ország kutatóinak együttműködésében, rendszer-biológiai módszerekkel a világon elsőként sikerült azonosítania egy magyar csapatnak, hogy miért is alakul ki a terhességi toxémia.

 

Kétszer volt, hol nem volt...

Kétszer volt, hol nem volt, való vált az egypetéjű ikerlányok álma, egypetéjű ikerfiúk vették őket ugyanis feleségül.

Meghan Markle-nek a királynő miatt kell kihagynia a 70. Emmy-gálát

Különleges felkérésre kellett nemet mondania Meghan Markle-nek. Harry herceg feleségének a királynő miatt kell kihagynia a 70. Emmy-gálát, Erzsébet ugyanis helytelenítené a megjelenést.

Angelina Jolie szítja a feszültséget?

Tovább dúl a háború Angelina Jolie és Brad Pitt között, és egyre inkább bizonyossá válik, hogy a feszültséget a színésznő szítja. Angelina olyannyira messzire ment már, hogy az még ügyvédjének is sok.

Rászorulónak nézte Nicole Kidman férjét a néni

Rászorulónak nézte a milliomos countryénekes Keith Urbant egy néni, aki ezért helyette fizetett egy boltban.

Felszedetik Donald Trump csillagát

Hollywood illetékeseinél betelt a pohár, felszedetik Donald Trump csillagát. A dicsőségcsillagot többször verték szét csákánnyal, gyakoriak a tüntetések körülötte, mégsem emiatt távolítják el a Hírességek sétányáról.

Súlyos állapotban került kórházba Matthew Perry

A Jóbarátok sztárját alhasi fájdalmakkal szállították be, azonnal megoperálták, a beavatkozás pedig állítólag jól sikerült, Matthew egy közleményben köszönte meg az aggódó üzeneteket, de hozzátette, örülne, ha nem háborgatnák.

 

Miért kell az anyáknak szégyenkezniük, ha nyilvánosan szoptatnak?

A ma világnapját ünneplő anyatejes táplálás a földkerekség legtermészetesebb dolga, mégis kevés annál megosztóbb esemény van, amikor ezt az édesanya nyilvános helyen teszi. A magyar csecsemők alig több, mint egyharmada kap folyamatosan anyatejet fél éves korukig. Ez az adat azért figyelmeztető, mert szakemberek szerint az anyatej lenne gyerekek első védőoltása.

X - A rendszerből törölve: a film videoklipje először a Fókuszban!

Sorozatgyilkosra vadászik Balsai Móni az év legkeményebb filmjében, ami csak ősszel kerül a mozikba, az ahhoz készült videoklipet viszont először a Fókuszban láthatják a nézők. A teljes videoklip ITT nézhető meg!

 

George Clooney a legjobban kereső színész a világon

A Forbes listáján a második helyet megszerző Clooney-t egyedül a bokszoló, Floyd Mayweathernek sikerült megelőznie. Az 57 éves színész a lap szerint 239 millió dollárt, vagyis átszámítva 67 milliárd forintot keresett tavaly.

Új sorozat indul az RTL-en

Új sorozat indul ma este 21:30-kor az RTL-en, a Szemfényvesztők ráadásul rögtön dupla résszel startol. A történet főhőse, Cameron Black, egy illuzionista, aki mindenét elveszíti, miután leleplezik a titkát.

Látványosabbnál látványosabb produkciók a Cirkuszok éjszakáján

Szombaton az elefántcsorda már ötödszörre indult fürdőzni a Balaton partjára, hagyománnyá vált, hogy ők nyitják meg a mindig július második hétvégéjére eső Cirkuszok éjszakáját.

 

Elefántfürdetés a Balatonban

Elefántfürdetést is láthattak a Cirkuszok éjszakáján. Balatonlellén láthatták, hogyan fürdetik meg a strandon a Magyar Nemzeti Cirkusz öt elefántját. A programhoz csatlakozott öt cirkuszban bárki beleshetett a kulisszák mögé, beszélgethettek a fellépő művészekkel, közelről láthatták az állatokat.

 

Tragikus lesz a Barátok közt péntek 13-ai része

Minden ifjú pár rémálma, ha rosszul sikerül az esküvő vagy balhéznak a rokonok. A Barátok Közt péntek 13-ai részében lesz verekedés, részeg vendégek, egymásnak eső barátok és egy nagyon fájdalmas búcsú.

Szívszorító: ha nem tudja kifizetni a protézisét, nem tud járni

Alföldi Melinda nagyon nehezen mozog. 11 éve amputálták a bal lábát, azóta protézissel él. A most 37 éves anyuka kálváriája 2003-ban egy talpfájással kezdődött. 2007-ben térd alatt amputálták a lábát. A fiatal nő minden nehézség ellenére szó szerint újra talpra állt, most azonban kilátástalan helyzetbe került.

Ki ügyel a gyerekre nyáron?

Javában tombol a nyári szünet, ilyenkor pedig minden szülőnek nagy dilemma, hogyan oldja meg gyermeke felügyeletét. Megoldások és dilemmák a riportban!

Megnéztük a focivébé legextrémebb frizuráit

A világbajnokság meccsei néha már hajshow-ba mennek át. Trendi a színes, a mintás, a felnyírt, a kopasz már nem annyira. Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija is kipróbált egyet.

Hűha: ennyit keresnek a világ leggazdagabb sportolói

Egy átlagembernek nagyjából 300 évet kellene ledolgoznia, hogy annyi pénzt keressen, mint a legjobban fizetett sportolók havonta! Ugyanis vannak olyan külföldi profi sportolók, akik akár egymilliárdot is hazavihetnek minden hónapban. Persze a magyar sportolók pénztárcájában is szétnéztünk, például azt is kiderítettük, hogy mennyit keres Hosszú Katinka.

 

Fiatal lányok, akiknek mindenük a mezőgazdaság

Miközben a gazdák amiatt panaszkodnak, hogy gyerekeiknek már derogál a mezőgazdaságban dolgozni, addig vannak olyan tinédzserek, akik mezőgazdászok szeretnének lenni.

Belehalt a méhcsípésbe: mulasztás történhetett?

Meghalt az a férfi, aki nem tudta, hogy allergiás a méhcsípésre, és a barátjának segített kaptárakat pakolni. Négy méh csípte meg. Mire a mentők a helyszínre értek, elvesztette az eszméletét. Újraélesztették, kórházba vitték, ahol két nap múlva meghalt. Az ügyben nyomozás is indult.

 

Hogyan büntessük jól a gyereket?

Van, aki még mindig a jól irányzott atyai pofonra esküszik, a pszichológus szerint viszont nem ez a legcélravezetőbb megoldás. Kinek mi a módszere – megkérdeztük!

Gyógyvarázs: nem sejtették, hogy ekkora sikerük lesz

A pénzintézet 15 éve támogatja a gyermekegészségügyet. Kezdetben nem sejtették, hogy a kezdeményezésük ekkora siker lesz, mára viszont már több, mint 400 magyar kórházat tudtak anyagilag támogatni.

Óriáspanda ikrek születtek egy kínai panda rezervátumban

Óriáspanda ikrek születtek Chengdu városában, idén ez már a harmadik alkalom, hogy ikrek jöttek világra a délnyugat-kínai panda rezervátumban.

Így néz ki Palvin Barbara bikini fotózás közben

Az elkészült fotókat korábban már láthattuk, most azonban egy videóban is megcsodálhatjuk a gyönyörű Palvin Barbit.

Apák napja: miben változott meg a férfiak szerepe a nevelésben?

Az elmúlt ötven évben az édesapák egyre bátrabbak lettek: ott vannak a játszótereken, vezetik a háztartást, sőt, az éjszakai etetésektől sem riadnak vissza.

 

52 ezer forint: tényleg ennyit ér, ha egy szülő mindent megtesz beteg gyermekéért?

Magyarországon 12 ezer családban nevelnek súlyosan beteg gyermeket. Az őket ápoló édesanyák nem hagyományos munkahelyen, hanem otthon dolgoznak: a háztartási feladatok mellett például tornáztatnak és fejlesztenek. Ápolónők, gyógytornászok, dietetikusok egy személyben, mégsem munkabér jár nekik, hanem segély, és abból sem valami sok.

Minden nap karácsony van a zuglói családnál

A Merkli családot hosszú évek óta hidegen hagyja, hogy a naptár szerint január hattal véget érnek az ünnepek. Náluk ugyanis egész évben karácsony van.

 

Nádai Anikó megtalálta a nagy Ő-t

Nádai Anikó újra szerelmes, boldogságáról pedig a Fókusz nézőinek mesél először. Magánéletét most amennyire csak tudja, védi, néhány részletet azonban mégis megtudhatunk a bizonyos nagy Ő-ről.

Bátor Tábor – tesóval!

A gyermekkorban diagnosztizált súlyos vagy krónikus megbetegedések az egész család életét gyökeresen megváltoztatják, a szörnyű diagnózis nem csak a beteg gyerekek életére nyomja rá a bélyegét, hanem a testvérére is. A tábor a tesókat is segíti.

Horror-baleset Ceglédbercelen

Egyes hírek szerint 35 gyermek maradt árván a balesetben meghalt férfiak és nők után. Megrázó felvételek!

Visszapillantás – véget ér a Tanár című sorozat

Ma este utolsó részéhez érkezik A tanár című sorozat, a lezárás pedig nem lesz hétköznapi! Nosztalgiázunk és megmutatjuk mindazt, ami a kulisszák mögött készült felvételekből eddig kimaradt.

Ilyen a gyereknevelés a királyi családban

A következetes gyereknevelést nem lehet elég korán elkezdeni, és a jó útra való terelgetés az idő előrehaladtával sem ér véget. Ez alól még a brit királyi család sem kivétel, elég csak visszaemlékeznünk a királynő 90. születésnapi ünnepségére, amikor is II. Erzsébet még Vilmost is rendre intette.

Hogyan birkózik meg A Tanár szereplője a mássággal?

Barna Zsombort sok éven át a Barátok közt Petijeként ismerte az ország, távozása után azonban csak színházban játszott. Most Leviként tér vissza a képernyőre, akit melegnek gondolnak az osztálytársai.

Mit tegyünk az iskolai zaklatás ellen?

Sajnos még mindig kevéssé ismert az úgynevezett bullying jelenség. Az iskolai bántalmazás az agresszív viselkedés egyik fajtája, amely során valaki ismétlődően és szándékosan bántja a társát.

 

Ott voltunk Erős Antónia gyermekeinek fotózásán

Erős Antónia és férje 8 év után megmutatták lassan 9 éves gyermekeiket. A Story Magazin készített róluk lélegzetelállítóan aranyos képeket, a fotózásba pedig mi is bepillanthattunk.

Puskázás: jöjjenek a legújabb módszerek!

A puskázás tudománya. Segít a bűvész és a modern technika is. Természetesen nem szeretnénk senkit sem a puskázásra ösztönözni, de néha megkívánja a helyzet, hogy legyen nálunk egy kis mankó. Egy kis leleményesség sosem árt, és az ismétlés a tudás anyja…

Eldurvult cikizések, zaklatások az iskolában

Az iskolai csúfolások, zaklatások akár örökre nyomot hagyhatnak egy gyerekben. A Tanár legújabb epizódjában egy kissé duci lányt közösítenek ki az osztálytársai…

Mit ér a pénz, ha az ember diák?

Komoly ellentétek lehetnek a diákok között egy osztályban, ha valakinek dúsgazdagok a szülei, míg mások a büfébe se jutnak be. Persze olyan is előfordul, hogy valaki tele van pénzzel, közben mégis magányos. Ez a probléma is előkerül A Tanár legújabb epizódjában!

Kóstolda – rászorulóknak - egy lakásban

Az emberek szívéhez legkönnyebben a hasukon keresztül vezet az út! Ezt azok a nehéz körülmények között élő asszonyok mondták, akik jó pár évvel ezelőtt megnyitották a világ első olyan lakáséttermét, ahol rászorulókon segítenek.

Vajon milyen ruhát visel majd Meghan Markle a nagy napon?

Hamarosan itt a május, ami Londonban egyet jelent a nagy felhajtással, hiszen 19-én esküszik Harry herceg és csodaszép ex-színésznő szerelme, Meghan Markle. A rajongók nem győzik kivárni a hivatalos értesítéseket a részletekről, pedig már az is kiderült, hogy citromos-bodzás ízű lesz az ünnepi torta. A legfontosabb kérdés azonban még hátra van: mit visel majd az ara a nagy napon?

Megszületett a királyi pár harmadik gyermeke

Délelőtt tizenegy óra egy perckor megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke. A kisfiú majdnem 4 kilóval jött a világra, ő is és édesanyja is jól van.

 

Milyen kapcsolat lehetséges tanár és szülő között?

Bizonyított tény, hogy a diákok iskolai teljesítménye, tanulásvágya, sőt a magatartása is szoros összhangban van azzal, hogy a szülő milyen kapcsolatot ápol a gyermeke tanárával. A tanár című sorozat mostani epizódjában egy igencsak extrém példán keresztül mutatják be ezt Nagy Ervinék.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való