KERESÉS search-close

"Marenec Fruzsina" szerzővel ellátott tartalmak

Marenec Fruzsina

Marenec Fruzsina által létrehozott tartalmak (100):

Marenec Fruzsina társszerzői:
Felgöngyölítettük a Barátok közt kusza szerelmi szálait!

Emlékeznek még arra, hogy a Barátok közt csinos ügyvédnőjének, Dr. Balogh Nórának és az ármánykodó üzletasszonynak, Berényi Claudiának volt egy közös pont az életében? Egy rövid ideig mindketten ugyanazt a férfit szerették. Vagy arra, hogy Novák Laci 5. felesége, Gizi, aki Bartha Zsolt lányának édesanyja, korábban összemelegedett Berényi Júlia volt férjével, Alexszel, aki nem mellesleg egy rövid kalandba kezdett egykori felesége jövendőbeli férjének lányával is?

Kardos Eszter „nagy pocakkal” tér vissza a Barátok köztbe

Rég nem látott szereplő tér vissza a Barátok közt-be. Vanda váratlanul toppan be Bécsből, ráadásul hatalmas pocakkal. Hogy mi okoz nagyobb bonyodalmat a sorozatban, a visszatérés vagy a terhesség - hamarosan kiderül!

Őszintén - Tihanyi Tóth Csaba mesélt korábbi játékfüggőségéről

A Barátok közt Novák Lacija, Tihanyi Tóth Csaba színész először a Fókusz kamerájának vallott arról, hogy szerencsejáték függőségben szenvedett. Azt mondja, egy lakás árát játszotta el, miközben állandóan szégyellte magát.

Gyebnár Csekka férjéért aggódik

A küzdelemről és a bizakodásról szólt 2018 a Barátok közt Novák Gizellájának. A színésznő férjénél súlyos, több orvos szerint gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak. Csekkát sokkolta a hír, de aztán úgy döntöttek, alternatív gyógymódokkal próbálkoznak

Adománygyűjtés Barabás Évivel és Tokár Tomival

Barabás Évi és Tokár Tomi szombat este együtt állnak majd kamera elé. A rendhagyó Fókusz adásban - sztárokkal karöltve- buzdítják majd a nézőket arra, hogy tárcsázzák az Ökumenikus Segélyszervezet adományvonalát és legalább 250 Forinttal segítsék a "szeretet.éhség." Országos Adventi Pénzadománygyűjtést. Már hívható a 1353!

Kabát Péternek gyermeket jövendölt a jósnő

Kabát Péter nem bírt kíváncsiságával és be akart pillantani a jövőbe. Ezért egy jósnőhöz fordult, hogy a számmisztika és a kártya segítségével megtudja, a sors mit tartogat számára.

Valóra vált a Barátok közt rajongók álma!

A Barátok közt színészei otthonukban látogatták meg rajongóikat. Az édesanya, ikerlányaival el sem hitte, amikor Nagy Alexandráék becsengettek hozzájuk és még a vacsorát is megfőzték nekik.

Kelemen Anna férjet keres!

A dögös playmate élete fordulóponthoz érkezett: elege lett a szingli létből, szeretne végre megállapodni. Sőt! Még a gyermekvállalás gondolata is megfordult a fejében! A helyzete azonban nem egyszerű, tapasztalatai szerint, a férfiak félnek tőle!

#FőzzAGYERMEKEKÉRT: Fördős Zé különleges vacsorára invitálta Iszak Esztit és Csepregi Évát

Csepregi Évának és Iszak Eszternek sem volt könnyű gyermekkora, mindkettőjüknek nélkülözniük kellett, így pontosan tudják mit jelent a vágyakozás és a lemondás. Nem is csoda, hogy azonnal elfogadták Fördős Zé meghívását, egy különleges vacsorára.

Fördős Zé többé már nem szingli!

Fördős Zé a Story Extra stábjának mesélt először kamera előtt legújabb kapcsolatáról, noha a bimbózó szerelmet egyelőre óvná a nyilvánosságtól, azért néhány fontos információt megtudtunk a románcról!

Kelemen Anna szerint ezek a cikis karácsonyi ajándékok

Az ünnepi időszak kezdetével Kelemen Anna végigvette, ő milyen ajándékoknak örülne, és melyek azok, amiket inkább elkerülne…

Sztárszerelmek Dombi szemszögéből!

Felsorolni is nehéz, hogy hány párja volt egy-egy magyar celebnek, ezért Dombi segítségét kérte a Story Extra stábja a szálak kibogozásában.

Álhírek Dorináról!

A család fontolgatja, hogy a hatóságokhoz fordul, úgy talán megakadályozhatják az újabb rosszindulatú pletykák megszületését.

Peller Anna szerint Miki nem csak a legjobb apa, de a legjobb anya is a világon, de mitől lesz valaki jó apa?

Azt gondolhatnánk, egyszerű arra a kérdésre felelni, hogy mitől lesz valaki jó édesapa?! A világhálón cikkek százai boncolgatják a kérdést, ilyen-olyan tanácsot adva az útkereső uraknak. Mert bár egyszerűnek tűnik a recept, manapság korántsem egyértelmű, mi egy apa tényleges feladata.

Győzike könnyes családi drámája

Kameráink előtt békült ki testvérével Győzike. A Belevaló világ műsorvezetője fél éve nem hallott Zsoltról. Könnyes szemmel mesélt az elmúlt időszak nehézségeiről.

Felismerhetetlenné műttette magát VV Zsófika

A Való Világ 4-ből ismert babaarcú szőkeség még mindig nem elégedett megjelenésével. Mára korántsem néz ki olyan ártatlannak, mint egykor: a sok plasztikai műtéttől szinte alig lehet ráismerni a most sztriptíztáncosnőként dolgozó lányra.

Palotás Petra karrier helyett az anyaságot választotta!

Palotás Petra az anyaságot választotta a karrier helyett és nem bánta meg döntését. Az RTL klub egykori műsorvezetője 10 évvel ezelőtt költözött Németországba, hogy csak családjára koncentrálhasson. A televíziózással teljesen leszámolt, és azt állítja, a közismertség nem hiányzik az életéből. Kreatív énjét pedig könyvek írásával elégíti ki.

Szívesen visszatérne a Barátok köztbe R. Kárpáti Péter!

R. Kárpáti Péterrel egy rendhagyó könyvbemutatón találkozott a Story Extra stábja, ahol azt is elárulta, hogyan élte túl néhány évvel ezelőtt, élete legszörnyűbb időszakát, amikor egyszerre veszítette el a feleségét, a munkáját és az otthonát is!

Magyar hírességek, akiknek visszaéltek az adataikkal

Előfordult már önnel, hogy a közösségi médiába feltöltött képeit egy ál profilon látta viszont? A legtöbb híresség átesik ezen, sőt a nevükben randi applikációkon beszélnek meg találkát. Ha pedig az adott felületen jelenti a sztár a csalót, az nevetve készít egy következő hamis oldalt. Nagy Alexandra és Zimány Linda többször átélt hasonlót.

Ezerrel pörög a várandós Kiss Ramóna!

Kiss Ramóna addig dolgozik, amíg a Noé mást nem diktál, de egyelőre nem csak a pocakban növekvő baba, hanem az anyukája is bírja a tempót.

Az utcára kerül Bíró Ica?

Bíró Ica nem tudta fizetni a devizahitelét, elárverezték az otthonát. De egy dologban még bízhat a Metal Lady. Hogy miben? Kiderül a riportból!

Kelemen Anna nem megy tökre késsel

A szőkeség úgy gondolja, nem becsüljük eléggé, nem dédelgetjük eleget a tököket a Halloween közeledtével. Éppen ezért le akar számolni a - szerinte indokolatlan - tök mészárlással.

BK: kinek, mi volt a legemlékezetesebb az elmúlt 20 évből?

Ma 20 évvel ezelőtt állt meg először a Berényi család autója a Mátyás király téren. Azóta számos fordulat, csavar, mókás és szomorú történeten vannak túl a sorozat szereplői. Arról faggattuk a színészeket, kinek-mi volt a legemlékezetesebb az elmúlt 20 esztendőből.

A szereplők gőzerővel készülnek a Barátok közt 20. szülinapi bulijára

Néhány nap múlva óriási bulival ünneplik meg a Barátok közt 20. születésnapját a színészek. Megnéztük ki, hogyan készül a partyra?

Sorozatos balszerencse sújtja a 20 éves Barátok közt szereplőit!

A napi több órás forgatás és az egyéb teendők mellett egyre több szereplő egészsége kerül veszélybe. Mi történt pontosan velük?

Sebestyén Balázs úgy hiszi, egy előző életében már ismerte gyerekeit

Sebestyén Balázs úgy hiszi, egyik előző életében már ismerte a gyerekeit. Egyebek mellett erről is beszélt Peller Mariannak, egy az újjászületéssel és újrakezdéssel kapcsolatos rendezvényen. A műsorvezető mellett Lippai Marianna és Müller Péter is megszólalt a megosztó témák kapcsán.

Sztárvélemények - Ki a jó anya?

Szinte minden édesanya fejében megfordul egyszer, hogy vajon jó anya-e. A sztároknak is van véleményük erről. Megosztották velünk, ők milyen anyaképet látnak követendőnek!

Új kihívás: Vajda Pierre megint valami újban próbálta ki magát!

Jessica Alba, Drew Berrymore, Christiano Ronaldo és George Clooney sem ül a babérjain és herdálja cél nélkül dollár millióit. Ők azok a világsztárok, akik a szakmájuk mellett szívesen vágják új kihívásokba a fejszéjüket. Akárcsak a Konyhafőnök egykori zsűritagja, Vajda Pierre. A gasztro mogul időről-időre megújul. Most éppen könyvet ír, de tudták róla, hogy a 90-es években nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a plasztikai sebészet fellendülhessen Magyarországon?!

Őszintén a babázásról: Nyári Dia azokról a pillanatokról mesélt, amikor ő is elbizonytalanodik

Az újdonsült anyuka most először mesél az első 6 hét nehézségeiről, mert bizony a babázásnak van egy sötét oldala, amiről még mindig tabu beszélni…

Gőzerővel készül a nagy napra a Fókusz műsorvezetője és kedvese

Egy év múlva mondja ki a boldogító igent a Fókusz műsorvezetője. Noha Tokár Tomi már hónapokkal ezelőtt eljegyezte kedvesét, a nagy pillanat mèg várat magára. A tervek szerint, a fiatalok, közel a természethez ejtik majd meg az eskütételt.

Gólyahír Barátok közt

A Barátok Közt Váradi Jankája, Mihályi Réka kisbabát vár. A Group’N’Swing énekesnőjének régi álma vált valóra azzal, hogy bekerült a sorozatba, most pedig egy másik álma is valóra válhat…

Ki a keményebb Fecsó vagy Lukács Miki?

Az idei és az első Nyerő Páros széria nyertes férfi tagjai mérkőztek meg a Reggeliben. A férjeknek kúszni, illetve cipekedni is kellett és a zord időjárás dacára sem tekintettek el a műsor készítői a tűzgyújtó feladattól sem. 

Vivi és Fecsó kapcsolata nem indult könnyen, de hogyan lendültek túl a mélypontokon?

Nem sokon múlt, hogy Vasvári Vivi és az ő Fecsója most küzdenek a Nyerő Páros második szériájában! Sőt! Fél évig az is kérdéses volt, hogy vajon együtt maradnak-e? A heves vérmérsékletű lány választottja életstílusát sérelmezte, olyannyira, hogy többször elhagyta a bulihuligán Fecsót. A vállalkozó végül rájött, hogy az élete nem egész a szőkeség nélkül és elkötelezte magát.

 Így motiválják gyermekeiket az RTL sztárjai

Sarkalljuk jobb teljesítményre a gyerekeinket. Megismerhetik Varga Izabella, Mérai Kata és Papp Gergő motivációs technikáit.

Alinda és Pali boldogan emlékezett vissza a játékban töltött napokra!

Távozott a Nyerő Párosból a villa legrutinosabb párosa, Veiszer Alinda és Pali. Annak ellenére, hogy 16 éve vannak együtt, nem sikerült megnyerniük a játékot, azonban nem csüggednek. Úgy érzik, ők így is nyerő páros, ez pedig a Story Extra házi tesztjéből ki is derült!

Küzdelem a babáért: sztárok, akik belevágtak a lombikprogramba

Az köztudott, hogy a sztárvilágban sok minden nem az, aminek látszik. A villanó vakuk kereszttüzében a hírességek élete mesebelinek, irigylésre méltónak tűnhet. Pedig mosolyuk többször leplezi fájdalmukat, magánéleti sikertelenségeiket. Számos közismert hölgy küzd azért, ami a legtöbb nőnek könnyedén megadatik.

A feminizmus Réti Barna legújabb filmjének központi témája

Kapkodnak a producerek a Barátok közt egykori főszereplőjéért! Réti Barnabás az elmúlt években több világsztár mellett bizonyított már mozivásznon, de legújabb szerepe különösen fontos számára. Az alkotók abban bíznak, hogy a film több elismert díjat is bezsebel majd.

Kibogoztuk a brit királyi család bonyolult rokoni szálait

A brit királyi család körül mindig történik valami. Sokszor botrány. Ember nincs, aki követni tudná, hogy mi a helyzet II. Erzsébet udvarában.

Görgényi Fruzsi és Mezei Léda árva kutyusokon segített

A Barátok közt sztárjai pórázra cserélték a szövegkönyvet és kifutóra a stúdiót! Ez így első hallásra kicsit furcsa lehet, azonban csupán arról van szó, hogy Görgényi Fruzsi és Mezei Léda egy jótékonysági divatbemutató sztárvendégeiként léptek a színpadra.

Peller Mariann igazi szuper anya!

A Reggeli műsorvezetője azokat a mai hölgyeket testesíti meg, akik úgy gondolják, nem kell lemondani a karrierépítésről akkor sem, ha egy nő gyermeket vállal.

Visszaszámlálás: hamarosan indul a sztárpár csata!

Augusztus 27-én, hétfőn elstartol a Nyerő Páros 2. szériája. Ami még az elsőnél is több izgalmat tartogat a nézők számára. A készítők igyekeztek a legkülönfélébb karakterekkel megtölteni a villát!

Nagyon meglepték Szőke Zoltánt

Forgatás közben lepték meg Szőke Zoltánt 50. születésnapja alkalmából. A Barátok közt színészét kollégái mellett gyerekei is felköszöntötték a Mátyás király téren.

Az életben is nyerő páros Gjoni és Fanni?

Delhusa Gjon azt szereti legjobban a szerelmében, hogy Fanni mindig igyekszik a kedvében járni. Az énekes azt mesélte, hogy általában a párja árasztja el őt meglepetésekkel és nem fordítva.

Sebestyén Balázs nyerné a Nyerő Párost?

Augusztus 27-én indul a sztárpár-show legújabb szériája, a műsorvezető, Sebestyén Balázs pedig elárulta, miért ő és felesége nyerné a műsort, ha részt vennének a játékban.

Bemutatjuk a Barátok közt legújabb szereplőjét!

Mihályi Réka. Nem véletlenül csenghetett sokaknak ismerősen a név. Réka ugyanis eredetileg énekesnőként lopta be magát a rajongók szívébe. Most azonban egyik titkon dédelgetett álma vált valóra.

Boldog kismama a Barátok közt egykori szereplője

A Barátok közt egykori Bokros Lindája nem tervezte, hogy a közeljövőben édesanya lesz. Az élet azonban kissé átírta elképzeléseit. Kittit hidegzuhanyként érte, hogy várandós. Főleg azért, mert orvosai nem bíztatták semmi jóval.

 

Kelemen Anna: így csábítsd el a párod takarítás közben!

Kelemen Annát kitiltották egy irodalmi rendezvényről. A híresztelések szerint nem a viselkedését sérelmezték a szervezők, pusztán az Anna-jelenséggel volt problémájuk. Váratlanul leptük meg az otthonában a szőkeséget, aki amellett, hogy az incidensről is mesélt nekünk, még azt is megmutatta, hogyan csábíthatjuk el szerelmünket takarítás közben.

Kabát Peti életében először járt a Szigeten!

Kabát Petit bedobtuk a mélyvízbe. A Celeb vagyok, ments ki innen győztese még sosem járt a Sziget fesztiválon, úgyhogy kapva kaptunk az alkalmon és elvittük őt a hétvégén. Hős dzsungel harcos módjára mindent kipróbált... de úgy igazán “Kabát Petisen”!

Az Animal Cannibals is imádta Kate McKinnon Yozsefváros rapjét

Csütörtök reggel óta a világ ismét Magyarországról beszél. Pontosabban Budapest VIII. kerületéről, Józsefvárosról, köszönhetően a Szellemirtók sztárjának, Kate McKinnonnak. A színésznő ugyanis egy amerikai esti show műsorban csillogtatta meg parádés ritmusérzékét és magyar tudását.

 

Esztergályos Cecília elárulta a hosszú házasság titkát

Kiegyensúlyozott magánélet, és rengeteg munka a színpadon - Esztergályos Cecília elmondja, neki mire van szüksége a boldogsághoz. A Kossuth és Jászai Mari-díjas színésznő otthonában fogadott bennünket, ráadásul férje először a Story Extrának mesélt arról, hogy ő milyennek látja a feleségét.

A lábak a gyakran kritizált testrészek közé tartoznak, de miért?

A láb is fontos! Kelemen Anna szerint a női test egyik legszebb része a formás comb és lábfej, de miért sorolják mégis hátrébb a férfiak a kerekebb testrészekhez képest? Ennek jártunk utána.

Egy sűrű napot töltöttünk együtt Kabát Petivel!

El tudják képzelni Kabát Péter napi 8 órát, egy irodában ücsörögni laptopja mögött? Szerencsére nincs is rá szükség. Mert bár a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelharcosa végérvényesen leszámolt futball karrierjével és rendes munkahely után nézett, ám azt is amolyan Kabátosan csinálja: így bizony még sziesztázni is szakít időt délutánonként…

Megmutatta szerelmét a Barátok közt főszereplője!

Bereczki Gergő és Lilla a konyhában is remek csapatot alkotnak. Lilla és Gergő először nekünk nyilatkoztak kapcsolatuk árnyoldalairól. Elárulták, melyikük a féltékenyebb és azt is elmesélték, hogyan ismerkedtek meg egymással.

Mi a jó nyári sláger titka?

Luis Fonsi legújabb szerzeménye, a Calypso néhány hét leforgása alatt 70 millió kattintást ért el a legnagyobb videómegosztón. Elég egy kis napsütés, szerelem és egy kigombolt ing? Popcsillagainkat faggattuk!

Otthonában látogattuk meg Dorinát!

A bulik koronázatlan királynője, Dorina alig egy éve robbant be a köztudatba, első önálló klipjére, a Buli-bulira 6 és fél millióan voltak kíváncsiak a legnagyobb videómegosztón. Kalocsai otthonában látogattuk meg a 13 éves tini sztárt, aki néhány féltve őrzött családi fotót is megmutatott nekünk és elárulta, 18 éves koráig biztosan nem foglalkozik majd fiúkkal.

Hol nyaralnak a Barátok közt színészei?

Beköszöntött a vakáció a Barátok közt szereplői számára. A profi nyaralásszervezők már a tengerparton süttetik magukat, de vannak azonban olyan színészek, akik még keresik a megfelelő helyszínt a kikapcsolódásra.

 

Melyik főszereplőnek inthetünk búcsút péntek 13-án a Barátok köztben?

Alíz és Krisztián kimondták a boldogító igent, a túláradó romantika pedig annyira a hatalmába kerítette Tóbiást, hogy megkérte szerelme kezét. A java azonban majd csak most következik: a péntek esti Barátok köztben végleg búcsút intünk majd az egyik főszereplőnek.

Meglepő: Kelemen Anna szerint ez a csapat nyeri a foci vébét

Kelemen Anna elárulta, hogy titkos elmélete szerint ki nyeri az idei Labdarúgó-világbajnokságot. A tetoválások, a kockás has, vagy a jövedelem számít jobban?

 

Mit viselsz alváskor?

A stranddivatról más esett szó a nap kérdése rovatunkban, de mi a helyzet akkor, amikor az ágyunkba fekszünk? Alvás közben páran pizsamára, mások hálóingre valaki pedig a meztelenségre esküszik. Vajon, hogy vélekednek erről szexi sztárjaink?

Nagy Alexandra oltár elé állt!

Ez alkalommal egy fotózás kedvéért mondta ki a boldogító igent Nagy Alexandra a 20 éves Barátok közt Bartha Krisztiánjának.

Meglátogatták a fóti gyermekváros lakóit a Barátok közt sztárjai

A Barátok közt szereplői a fóti gyermekvárosban jártak. Kicsik és nagyok egyformán lesték a színészek mozdulatait. Vili bácsi mesét olvasott, Mérai Kata együtt főzött a gyerekekkel.

Varga Izabella lányai kitálaltak

A Barátok közt Balogh Nórájáról áradoztak gyermekei. Sári és Anna elárulták mi a családi harmónia titka és elpletykálták azt is, milyen anya a színésznő.

Mihalik Enikő titokzatos szerelméről mesélt

A világ legnagyobb divatházai vetélkednek kegyeiért, a békéscsabai lány azonban még ma is ugyanolyan szerény, mint egykor. Mihalik Enikő nem felejtette el honnan indult, a Story Extrának adott interjújában pedig még titokzatos szerelméről és a szürke hétköznapokról is mesélt.

 

George Michaelre emlékezünk

Az egész világot megrázta, amikor két éve karácsonykor kiderült, George Michael meghalt. A popzene egyik utolsó ikonja úgy ment el, hogy hatalmas űrt hagyott maga után. A világslágerek tucatjait – köztük minden idők legtöbbet játszott karácsonyi dalát – magáénak tudó énekes ma lenne 55 éves.

 

Luis Fonsi dala idén is a nyár slágere lesz?

Idén sem maradunk indokolatlan nyári sláger nélkül. Tavaly ilyenkor minden buli a Despacito-val kezdődött, folytatódott és ért véget. Eddig csalódottan kulloghattak haza a hétvégi mulattságból a Luis Fonsi rajongók. A sötét korszaknak azonban vége. Megjelent a sláger gyáros legújabb dala

 

Visszatér egy népszerű karakter a Barátok köztbe!

2018 tényleg a nagy visszatérések éve a Barátok közt rajongók számára! Ma este is besétál egy népszerű karakter a Mátyás király térre. És hogy ki ő? Magyarország egyik legjobb kézilabdázójának menyasszonya és nem csak csinos, de még tehetséges is! Mostanában pedig műsorvezetőként bontogatja a szárnyait.

Az álomalakot kergették, de bizony ők is követtek el hibákat!

Szeretne ledobni 3 nap alatt minimum 5kg-t úgy, hogy semmit sem kell tennie? Erre most biztosan többen felkapták a fejüket, hiszen ki ne próbált volna ki gyors fogyást ígérő divat diétákat, de legtöbbünk napokig éhezett is már egy sebesen közeledő nyaralás kedvéért. Képzeljék, még a sztárok is követnek el hibákat, Zimány Linda, Nagy Alexandra és Mezei Léda elárulta, ők mit csinálnak rosszul és mit rontanak el akár manapság is az áhított alak kergetése közben.

Christiano Ronaldo, az ego-király

Gazdagnak és jó testűnek lenni fantasztikus. Hangoztatja Christiano Ronaldo. A gólvágó tehetsége nem kérdéses, egoja azonban hatalmasra duzzadt az évek során.

Gyerekrajz: apa miért olyan nagy a képen?

Miért fekete-fehér gyermekünk alkotása? Baj-e, hogy nem mosolyog rajta a család? A szakértő azt tanácsolja, a szülők ne próbálják megfejteni gyermekük rajzait és főleg ne csupán egy remekműből vonjanak le következtetést.

Ábrahám Edit újra a Barátok Köztben!

2018 a nagy visszatérések éve! Csütörtök este, egy rég nem látott kedvenc, a cselszövő Berényi Claudia köszön be a Mátyás király térre. Mire számíthatunk tőle?

Miért vetkőznek le egyre többen a közösségi oldalakon?

Egyre többen pózolnak meztelenül vagy nagyon kevés ruhában a közösségi oldalakon. Tényleg csak magamutogatás áll a dolog hátterében?

Hogy ítéli meg magát Ambrus Attila?

Az egykori elítélt ma már jó útra tért és fazekasmesterré képezte magát, de állítja, egy a börtönben készített váza minden nap emlékezteti arra, mennyi rossz döntést hozott élete során és, hogy sosem szabad vissza kerülnie a rácsok közé…

 Oscar-díjasokkal játszott a magyar tehetség

Bár számos magyar színésznő próbált már befutni az amerikai filmiparban, néhány ígéretes szereplésen kívül senkinek sem sikerült az áttörés. Bordán Lilinek viszont, nagyon úgy tűnik, hogy összejött.

Sztárok, akikre felnéznek a tinik - de mihez kezdenek a státuszukkal?

Manapság tini magazinok híján az Instagram és a Facebook alapján tájékozódhatunk kedvencünkről. Zimány Lindát, Nyári Diát és Iszak Esztit arról faggattuk, érzik-e saját felelősségüket a tizenévesek személyiségfejlődésében...

Kísérteties a hasonlóság Bartha Zsolt és Rékasi Károly sorsa között!

A napokban csúcsosodott ki Bartha Zsolt kálváriája. Hónapok óta szenved gyógyszerfüggőségben a Mátyás király tér rosszfiúja, hétfő este összeesett, a következő adásban pedig már újra kellett éleszteni. Zsolt és az őt alakító színész, Rékasi Károly sorsa kísértetiesen hasonlít egymásra. A színész elárulta, milyen érzés volt eljátszani a reményvesztett férfit.

Így váltak sztárrá fél évszázada

Esztergályos Cecíliával, Molnár Piroskával és Bodrogi Gyulával annak jártunk utána, fél évszázada mi kellett ahhoz, hogy valaki sztárrá váljon. Na, és mi változott azóta?

Egyre több a büdös sztár

Miért nem használ izzadásgátlót Gwyneth Paltrow? Mitől bűzlik Johnny Depp és Russel Crow? És miért kerüli el napokig fürdőkádját Robert Pattinson, a Twilight vonzó vámpírja? Mutatjuk!

Nyári Dia már alig várja gyermeke érkezését!

Nyári Dia felkészült kisfia érkezésére. Noha a Barátok közt Hannáját egyelőre megijeszti a gondolat, hogy kisbabája születése után soha többé nem lesz egyedül vagy kettesben párjával, nagyon várja már, hogy izgő-mozgó gyermeke megszülessen.

Sztárok, akik évekig küzdöttek a kilók ellen

Évekig tartó jojózás, végeláthatatlan diéták, majd a felismerés, hogy a külső nem minden. Rövidesen Király Linda és a Peller testvérek avatnak be minket belső vívódásaikba, mely végigkísérte életüket.  

 

Kutyások vagy macskások a Barátok közt sztárjai?

A kutyások és macskások tábora között ellentét feszül - vagy mégsem? A vitást kérdést a Barátok közt sztárjaival próbáltuk megfejteni.

Pellerék titkos családi fotói ;)

A Reggeli házigazdái szó szerint csúnyának látták és látják most is gyerekkori önmagukat. Ma már persze csak nevetnek a régi képeken, akkoriban azonban nehezen élték meg, hogy úgy érezték, túlsúlyosak és csúnyák. De miből lesz a cserebogár?! Titkos családi fotók következnek!

Megbocsátható a hűtlenség?

Peller Annáékat, Kabát Petiéket és Valkó Esztiéket arról faggattuk, szerintük megbocsátható-e, ha az egyik fél a kapcsolaton kívül keresi a boldogságot.

Barátok közt: utódok a képernyőn

Szőke Zoltán két fia is feltűnik majd a húsz éves Barátok köztben. Bence édesapját, Berényi Miklóst alakítja majd, az ifjabbik, Zoli pedig a legelső epizódban elhunyt Zoltán bőrébe bújik. A fiúk először álltak kamera elé.

Biznisz jelen lenni a közösségi hálón?

Hogyan lehet több tíz-, esetleg százezres, netán milliós követőbázisra szert tenni? Kiss Rami, Kovács Dóri és Vastag Csaba elárulták, ők hogyan gyűjtenek lájkolókat!

Barátok köztös fiúk és a szépészeti praktikák

Piperkőc vagy igényes az a férfi, aki ad magára? Józan Laci, Csórics Balázs és Solti Ádám segít megtalálni a választ!

Tehetségesek, jóképűek és nincsenek kapcsolatban

Minden hétköznap láthatják őket a televízió nézők az RTL Klub képernyőjén, tehetségesek, jóképűek... ennek ellenére nincs kivel megosztaniuk sikerüket. Fördős Zé, Aradi Balázs és Pribelszki Norbi igazán kapós agglegények, de egyikük sem szeretne mindenáron elköteleződni. Adódik a kérdés is, hogy miért határozták el így magukat - nekünk el is árulták a választ.

Ex-szerelmei köszöntötték fel Tihanyi Tóth Csabát!

Összes egykori sorozatbéli szerelme köszöntötte fel Tihanyi Tóth Csabát 50. születésnapján, a Reggeliben. Hogy, melyik kínos sztorin nevettek a legtöbbet? És mit szólt ehhez igazi szerelme? Kiderül a riportból!

Sztárok vallottak édesanyjukról

Az RTL Reggeli szerdai adásában Gubás Gabi, Ábel Anita és Trokán Anna elárulták, mit köszönhetnek anyukájuknak. Kánya Kata és Wossala Rozina családi vitájának is fültanúi lehettünk.

Ezért nem vállalt gyermeket Fodor Zsóka

Nem akart gyermeket szülni, mert nem szerette volna, ha idős korában csemetéje elhagyja őt - állítja Fodor Zsóka, aki úgy érzi, így is teljes az élete. Boldog, hiszen munkája és barátai kitöltik mindennapjait. Véleménye szerint az a belső harmónia titka, ha sosem vágyunk többre, mint ami megadatott.

 

Demcsák Zsuzsa újra a tévében

Demcsák Zsuzsa nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy elgyengüljön! Az elmúlt félév viszontagságairól mesélt kolléganőnknek, miután egy felszabadult negyed órát töltött hétfőn az RTL Reggeliben. Zsuzsa azt is elárulta, miért járt Bangkokban és mire vágyik most leginkább.

Új arc a Fókuszban!


szerző:
2018.04.24. 16:15
Új arc a Fókuszban!

Szombat este átadta a Fókusz, férfi műsorvezetői staféta botját D. Tóth András. Az utolsó riportot már Tokár Tamás konferálta fel. Így hivatalosan is új időszámítás indult a műsor életében.

Ezért sírt egy hétig gyermeke születése után Kardos Eszter

Egy hétig sírt gyermeke születése után Kardos Eszter. A Barátok közt egykori színésznője nem a szülés utáni depresszió hatásaitól szenvedett, hanem a hormonok játszadoztak érzéseivel.

Sztárszakítás: mi lehet az oka?

2018-ban tucatnyi sztárpár szakított - de mi az oka ennek a rengeteg szétválásnak? Ennek jártunk utána.

 

Ma este lángba borul a Rózsa bisztró, a jelenet a színészeket is megviselte!

Megrázó katasztrófa történik a ma esti Barátok köztben! Felgyullad a Rózsa bisztró, ráadásul az omladozó kávézóban reked Krisztián. Az, hogy megmenekül-e Bartha Zsolt testvére, egyelőre maradjon titok! Azt viszont megmutathatjuk, hogyan dolgozott a Barátok közt stábja kaszkadőrökkel és tűzoltókkal a tökéletesen élethű hatásért.

Ezt a Reggelit valószínűleg sosem felejti el Rozina

Idő előtt kellett megszakítani az RTL Reggeli keddi adását. Wossala Rozina élő adásban követett el szabálysértést, tudtán kívül. A rendőrség azonnal megérkezett a helyszínre és igazoltatták az újdonsült házigazdát, aki most először tényleg berezelt.

Egy éves lett a Reggeli!

Az RTL Klub legendás műsora tavaly húsvétkor, 6 év kihagyás után indult újra. És szinte hihetetlen, hogy már egy éve nevethetünk, vagy olykor sírhatunk együtt a házigazdákkal.

Pásztor Virág és Varga Iza: már most megvan közöttük az

Anyaoroszlánként óvja sorozatbeli lányát Varga Izabella. Péntek óta Pásztor Virág alakítja a Barátok közt Berényi Tímeáját. A fiatal tehetség ugyan járatos a színház világában, a televíziózás azonban még új terep a számára. Virág állítja, Izára mára pótanyukájaként tekint, aki nélkül sokkal elveszettebbnek érezné magát a stúdióban.

Seprenyi László Szolnokon próbálja túlélni a szakítást

Szolnokra menekült felejteni a Barátok közt színésze. Seprenyi Laci nyár végén szakított kedvesével, azután döntött úgy, hogy hazaköltözik édesanyjához. Katalin boldogan fogadta fiát, aki így folyamatosan ingázik szülővárosa és Budapest között.

Wossala Rozina ismét visszatér a képernyőre

Wossala Rozina újra megcsillogtathatja színészi tehetségét, a Barátok köztben. Alig akarta elhinni, hogy ismét számítanának rá a 20 éves sorozat alkotói. Rozinának édesanyja segített a szövegtanulásban.

Kulisszatitkok a pimasz házigazdáról

Papp Gergő köszöntötte csütörtökön a nézőket a Reggeliben. Hogyan készült a feladatra és miért költözött külön feleségétől?

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való