KERESÉS search-close

"Merecicki-Kiss Judit" szerzővel ellátott tartalmak

Merecicki-Kiss Judit

Merecicki-Kiss Judit által létrehozott tartalmak (29):

Merecicki-Kiss Judit társszerzői:
A panelházak között rohangált egy megtermett barnamedve Miskolcon

Először szerdán figyeltek fel a medvenyomokra, vasárnap hajnalban pedig már a diósgyőri városrészben készült felvétel róla. Az ott élők tartanak az állattól, de a szakemberek szerint, ha a vadállat nem talál táplálékot, akkor tovább áll.

Kigyulladt a ház felső szintje, miközben a lakók az alsó szinten ebédeltek

Tűz pusztított egy családi ház felső szintjén a Heves megyei Pétervásárán. A lakók az alsó szinten ebédeltek és észre sem vették a tüzet, amíg a szomszéd nem szólt nekik. Ez volt a szerencséjük, mert így senki sem sérült meg. Azt még nem tudni, hogy mi okozhatta a lángokat.

Máig próbál magyarázatot találni testvére halálára

Írásbeli figyelmeztetést kaptak a sátoraljaújhelyi kórház dolgozói, akiknek a műszakja alatt kiugrott egy beteg kórterme ablakán még májusban. Mindez éjszaka történt, és négy órán keresztül senki nem vette észre. Az áldozat testvére azóta sem érti, mindez hogyan fordulhatott elő.

Jósnőnek adták ki magukat, így csalt ki összesen több mint egymillió forintot két asszony egy nőtől

Jósnőnek adták ki magukat, így csalt ki összesen több mint egymillió forintot két asszony egy balassagyarmati nőtől. Áldozatuknak azt állították, pénzért le tudják venni a rontást az emberekről. Azt is mondták neki, ha nem fizet, akkor nem segítenek, és meg fog halni. A nő végül gyanút fogott és az egyik találkozóról felvételt készített.

Saját fia ölhette meg

Megölte az apját a gyanú szerint egy férfi Ózdon. Egyelőre nem tudni, hogy szombat délután min veszhettek össze. A szomszédok kimondottan jónak látták az apa és fia viszonyát. Nemrég közösen költöztek haza külföldről, ahol együtt dolgoztak. A gyanúsított mindent tagad, jelenleg őrizetben van.

Újabb részletek a miskolci gyilkossággal kapcsolatban

Újabb részletek derültek ki az egy héttel ezelőtti miskolci gyilkossággal kapcsolatban. A rendőrség egy 26 éves férfit fogott el még kedden. A gyanú szerint közös italozás után támadt lakótársára, akit többször megszúrt, majd a holttestét ágyneműbe csavarta és kútba dobta. A gyanúsított mindent tagad, de a bíróság elrendelte letartóztatását. Ha bebizonyosodik, hogy bűnös, akár tizenöt évet is kaphat.

 

Zsarolással szereztek lakást

Zsarolással és fenyegetéssel szerzett meg egy lakást a gyanú szerint, és augusztus eleje óta negyed millió forintnyi közösköltség és vízdíjtartozást halmozott fel egy pár Borsodnádasdon. Az ózdi rendőrség a napokban fogta el őket, viszont a lakás jelenleg is az övék, mert a régi tulajdonos hivatalosan nekik ajándékozta. Az áldozatot azóta nem látták a környékbeliek.

Korábbi csapattársa az elhunyt navigátorról: „Zsolti igazi legenda volt”

Egy igazi legenda volt, ezt mondta korábbi csapattársa arról a navigátorról, aki a hétvégén a Miskolc Rally gyorsasági szakaszán vesztette életét. Tóth Zsolt a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a Nemzeti Autósport Szövetség és a rendőrség is vizsgálja. A tragédia az egész autósport társadalmat megrendítette.

Halálos baleset a Miskolc Rallyn, Tóth Zsolt navigátor vesztette életét

Tragédia a Miskolc Rallyn. Meghalt Tóth Zsolt, amikor a versenyautójuk egy kanyarban kisodródott, majd a szalagkorlátot átszakítva egy fának csapódott nem sokkal az indulás után. A 48 éves navigátor életét már nem tudták megmenteni. Társa, Dudás Gergő nem sérült meg, de sokkos állapotba került. A versenyt azonnal leállították. Kora délután a rendezők és a Nemzeti Autósport Szövetség megemlékezést szervezett Miskolcon.

Buszt akart előzni a motoros, három járművel is ütközött

Három járművel ütközött egy motoros a Heves megyei Mónosbél határában. Egy busz akart előzni, amikor frontálisan ütközött a szemből jövő autókkal. A motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett. Mentőhelikopterrel vitték kórházba. Nyáron egyre több a motoros baleset, eddig idén több mint 70 olyan baleset történt, amiben motoros sérült meg.

Tagadja az ápoló, hogy megerőszakolta volna a beteget

Tagadja a sátoraljaújhelyi kórház ápolója, hogy megerőszakolta volna az egyik beteget, az állítja, hogy a nő kezdeményezett. Az ügyészség szerint az ápoló kihasználta, hogy a beteg a neki beadott gyógyszerektől elkábult, és ekkor támadt rá. A férfit ma letartóztatták.

Kiszúrta 18 autó bal kerekét

Kiszúrták 18 autó kerekét, szombat hajnalban Ózdon. Mindegyik kocsinak a bal hátsó kerekét rongálták meg. A rendőrök elfogtak egy férfit. A lakók azt gondolják, ugyanaz lehet az elkövető, akit már többször elkapott a rendőrség hasonló ügy miatt, néhány napja azonban kiengedték.

Megrázó: a gyereküléssel együtt zuhant ki az autóból az ötéves kislány

Öt éves kislány halt meg egy Vas megyei balesetben. A gyereküléssel együtt zuhant ki az autóból, amikor traktorral ütköztek. A helyszínen az édesanyja küzdött a gyerek életéért, a mentőknek még sikerült újraéleszteniük, de a kórházban belehalt sérüléseibe. A traktor vezetője azt mondta: műszaki hiba miatt nem tudott megállni a STOP-táblánál.

Tiltakoznak az iskolaigazgató kinevezése ellen

Lépjen vissza – erre kérik diákok, szülők és tanárok a miskolci Diósgyőri Gimnázium újonnan kinevezett igazgatóját. Hétfő este néma demonstrációt tartottak az iskola udvarán, így tiltakoztak a kinevezése ellem, amiről az Emberi Erőforrások Minisztériuma döntött. A tüntetők azt akarják, hogy az iskolához és a városrészhez sokkal jobban kötődő eddigi megbízott igazgatót nevezzék ki.

Közösségi konyha Hernádnémetiben: megvalósulhat Alex álma

Híradónknak mesélt álmairól, most elkezdődött az építkezés. Galamb Alex, Miskolcon dolgozó pék közösségi konyhát akar kialakítani Hernádnémetiben, ahol a helyi gyerekeket szeretné megtanítani sütni. Erről pár hete számoltunk be. Azóta sokan segítettek, így a cukrász álma megvalósulni látszik.

Otthon nélkül maradt a család

Leégett és lakhatatlanná vált egy családi ház Szikszón. A házban egy asszony két fiával, és azok családjával élt. Az egyik férfi égési sérüléseket szenvedett, a többiek gyorsan ki tudtak menekülni. A családot az önkormányzat átmenetileg el tudta helyezni, ott viszont csak két hónapig maradhatnak, hogy mi lesz utána, még nem tudják.

Akár két évet is kaphat a rossz viccért

Ragasztószalaggal állított csapdát a kerékpárúton egy ismeretlen Egerben. Vasárnap este súlyosan megsérült egy kerékpáros, aki nem vette észre az akadályt, és átesett rajta. Eltört a keze. A rendőrség nyomoz, egyelőre nem találják, ki tehette. Ha elkapják, ezért a rossz viccért akár két év börtönbüntetést is kaphat.

Buli közben csaptak le rájuk

Éppen buliztak, amikor lecsapott rájuk a rendőrség. Kábítószerrel való visszaélés miatt indítottak eljárást egy társaság ellen, amelynek tagjai a rendőrök szerint nagyvárosokban terítették a drogot. Amfetamint, extasy tablettát, marihuánát és rengeteg készpénzt is találtak náluk. Az ügyben Budapesten és Miskolcon összesen négy embert fogtak el. 

Tömegesen várakoznak a betegek az egri kórház előtt, hogy bejuthassanak a szakrendelésekre

A járóbeteg-ellátás a napokban indult újra Egerben, a kórházba az egész megyéből érkeznek vizsgálatokra. A betegeket az épület folyosóira nem engedik be. Az operatív törzs szerint, ha mindenki előre megbeszélt időpontra érkezik, akkor nem lesz tömeg. A kórház nem nyilatkozott a helyzetről.

Bővült a fehérpamacsos selyemmajom család a miskolci állatkertben

Három kölyköt hozott világra április végén az anya, és most már a látogatók is megnézhetik a kicsiket, akik most még leginkább anyjuk, apjuk vagy valamelyik nagyobb testvérük hátán töltik napjaikat. Szépen erősödnek, így hamarosan egyedül ugrándoznak majd a faágakon.

Meglepetés a vak vakvezető kutyának

Újra fiatalnak és egészségesnek érezhette magát Bogyó, a látását elvesztett vakvezető kutya. A sok nehézséget átélt labradorlány meglepetésbuliba csöppent budapesti otthonában, ahol a vakvezetőkutyák szinte minden generációja képviseltette magát.

Fogyatékkal élőknek segítenek

A koronavírus-járvány miatti korlátozások pszichésen is megnehezítik a hétköznapokat. A fogyatékkal élőket és családjukat pedig különösen megterheli a jelenlegi helyzet. Nekik segít maszkkal, bevásárlással, vagy új napirend kialakításával a miskolci Szimbiózis Alapítvány.

Halálos balesettel indult a motoros szezon

Kisteherautónak csapódott egy motoros Kecskemét határában péntek este. Olyan erejű volt az ütközés, hogy a járműve kettészakadt. Tavaly jelentősen nőtt a motoros balesetek száma. A rendőrök most videóval üzentek az útnak indulóknak.

Attól félnek a kisvállalkozók, hogy tönkremennek

Félnek, hogy tönkremennek - erről panaszkodott több kisvállalkozó az RTL Híradónak. Virágboltos és használtruha árus is van köztük, ők eddig kimaradtak a kormányzati segítségekből. Orbán Viktor két részletben jelentett be kisvállalkozóknak szóló kedvezményeket. Kérdeztük a kormányt, hogy bővítik-e tovább a kört. Azt válaszolták, folyamatosan vizsgálja a javaslatokat, és hamarosan újabb intézkedések várhatók.

Járvány ide vagy oda, tombol a lottóláz

Koronavírus járvány ide vagy oda, a híradó stábja több olyan idős emberrel is találkozott, aki annak ellenére is személyesen adta fel szelvényét a lottózóban, hogy a leginkább veszélyeztetett korosztályba tartozik. Kérdésünkre azt mondták, rosszul érzik magukat, ha nem tölthetnek ki egy szelvényt, az online lottóhoz pedig nem értenek. Ráadásul most több mint 6 milliárd forint a tét.

Felrobbantották a Sajókeresztúr melletti kéményt

Felrobbantották az ország hetedik legmagasabb kéményét Sajókeresztúr mellett, az egykori Borsodi Ércelőkészítő Mű területén. A térség legendássá vált kéményét csaknem száz kilogramm robbanóanyaggal tették a földdel egyenlővé. A BÉM-et 2013-ban kommandósok segítségével zárták be, miután kiderült, az egyik leginkább környezetszennyezőbb gyár volt a környéken.

Kisteherautó lökte le a villamost a sínről

Centikre állt meg egy épület falától egy kisiklott villamos reggel Miskolcon. Egy kisteherautó csapódott a szerelvénynek, amivel lelökte a sínről. A furgon vezetője és utasa könnyebben megsérültek, viszont a villamoson utazók épségben szálltak le. Százmillió forintos kár keletkezett a szerelvényben. A rendőrség szerint a kisteherautó vezetője hibázhatott.

Vaddisznók túrták fel a sírokat

Vaddisznók túrják fel a sírokat az Ózd melletti Hódoscsépány temetőjében. A helyiek szerint egyre nagyobb gondot okoznak a vadak, már a kiskertekbe is bemennek. A híradónak nyilatkozó szakember azt mondja: ahogy csökken az állatok természetes élőhelye, úgy jelennek meg egyre többször a lakott területek közelében.

Szinte egész télen havas a táj Széphalmon

Szinte egész télen havas a táj Széphalmon, még akkor is, ha az országban sehol máshol nem esett. A különleges időjárás-jelenséget a szakember szerint a közeli sípark okozza, a hóágyúk miatt ugyanis több a pára a levegőben, ami a zempléni településen hó formájában csapódik le.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való