KERESÉS search-close

"Németh Boglárka" szerzővel ellátott tartalmak

Németh Boglárka

Németh Boglárka által létrehozott tartalmak (100):

A vízimentőket is riaszthatjuk az ÉletMentő applikációval

Már a vízimentőket is lehet riasztani az ÉletMentő applikációval. Az Országos Mentőszolgálat és az egyik hazai mobilszolgáltató ingyenesen letölthető alkalmazásával sokkal könnyeben hívhatunk segítséget, ha baj van. Az applikáció tárolja az adatainkat, krónikus betegségeinket és meghatározza a pontos helyünket.

Kitüntették a kislányokról felvételeket készítő férfit lebuktató táborvezetőt

Kitüntették a táborvezetőt, aki a múlt héten lebuktatta azt a 38 éves férfit, aki titokban készített felvételeket kislányokról, az egyik győri szabadstrandon. Az öltözőkabinnál lett neki gyanús a férfi, kérdőre vonta, elvette tőle a baseball sapkát, amiben megtalálta a rejtett kamerát, és azonnal rendőrt hívott. A házkutatáskor további felvételeket találtak, hétfőn pedig letartóztatták a férfit.

Kigyulladt egy dízelmozdony Aszófőnél

Körülbelül 50-en utaztak a szerelvényen, mindannyian le tudtak szállni. Az RTL Híradó információi szerint ugyanaz a mozdonyvezető irányította a vonatot, aki a 2017 nyarán Balatonkenesénél kigyulladt gyorsvonatot is vezette. A MÁV ezzel kapcsolatos kérdéseinkre nem reagált, a mostani tűzről azt írták: műszaki hiba okozhatta.

Munkanélküliség: 4 éves csúcson

Négyéves csúcson a munkanélküliségi ráta Magyarországon. Utoljára 2016. áprilisában volt olyan magas, mint idén júniusban, azaz 5,1 százalék – derül ki a Statisztikai Hivatal friss adataiból. A kormány szerint viszont bíztató, hogy közben a foglalkoztatottak száma is emelkedik. A szocialisták azt mondják, sok család az utolsó tartalékait éli fel, ezért továbbra is azt követelik, hogy három helyett kilenc hónapig járjon az álláskeresési járadék.

Két nyugdíjast is elütöttek Sopronban

Két nyugdíjas asszonyt ütött el egy kukás és egy konténerszállító autó Sopronban. Egyiküket a belvárosban, járókeretével együtt sodorta el, rajta már nem tudtak segíteni, a helyszínen meghalt. A másik idős asszonyt pedig a zebrán ütötték el. A rendőrség szerint a balesetek azért történhettek, mert mindkét gyalogos a járművek holtterében közlekedett.

Körforgalom épül a „halálkereszeteződéshez”

Körforgalom épül a halálkereszteződésként is emlegetett veszprémvarsányi elágazóhoz. A Pápáról induló 832-es út és a Veszprémbe tartó 82-es főút kereszteződése több halálos áldozatot követelt már, és nagyon sok sérüléssel járó baleset történik ott. A falu polgármestere azt mondta: a 350 milliós beruházás építési engedélyét már megkapták. Az átadás 2021 őszén várható.

Többször állt már bíróság előtt a balatonfűzfői gyilkosság vádlottja

Jelenleg is börtönben ül és úgy tudjuk, többször állt már bíróság előtt a balatonfűzfői gyilkosság vádlottja. A 49 éves férfi az ügyészség szerint különös kegyetlenséggel ölte meg lakótársát tavaly augusztusban. Csaknem fél órán át ütötte és rúgta áldozatát, majd balesetnek akarta álcázni a történteket. Az ügyészség életfogytiglani fegyházbüntetést javasol.

Beismerte, hogy hibázott, de szerinte nem miatta halt meg egy autó utasa

Beismerte, hogy hibázott, de szerinte nem miatta halt meg egy autó utasa. Ezt mondta hétfőn a bíróságon az a buszsofőr, aki 2018 áprilisában Noszlopnál világítás nélkül hagyott az úton egy lerobbant buszt. Abba belerohant egy autó, amiben egy házaspár utazott. A 63 éves utas azonnal meghalt, a kocsi sofőrje súlyosan megsérült. A bíróság szerint a tragédiáért a buszsofőr a felelős, ő azonban azt mondta, szerinte a kocsit vezető férfi nem fékezett időben.

Gyűjtés a lebénult sportolónak

Ifjú tornászlányok gyűjtöttek Virág Zsoltnak, akit 13 éve egy diákolimpián ért baleset tornagyakorlat közben. Megsérült a gerince, azóta csak kerekesszékkel tud közlekedni. Most szeretne egy akadálymentes autót, így a szüleinek nem kellene őt emelgetni.

Ha Ön is hozzájárulna a gyűjtéshez, itt megteheti: Győri Tornasportért Alapítvány: 58600300-11123868-00000000

Azért gyűjtenek, hogy oviba járhasson Ábris

Nem találnak óvodát az SMA-ban, azaz gerincvelői izomsorvadásban szenvedő Ábrisnak. A kisfiú speciális kerekes székkel közlekedik, ezért eddig majd 30 intézmény utasította vissza. Édesanyja most speciális székre gyűjt, amivel lépcsőzni is tudna. Ez azonban 12 millió forintba kerül.

Úszással gyűjtenek társaiknak

25 gyerek 250 km-t úszott a Lupa-tóban, hogy pénzt gyűjtsön a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került társainak. A budapesti Kis- Pingvin Úszó és Vízilabda előkészítő klubnál azt tapasztalták, hogy több gyereknek abba kellett hagynia a sportolást, mert szüleik nem tudták fizetni az edzéseket. Az úszók 3 millió forintot szeretnének gyűjteni, amelyből társaik újra megvehetnék a bérletet. Gyurta Dániel olimpikon is szurkolt nekik.

A vétlen sofőr halt meg, miután két autó frontálisan ütközött

A vétlen sofőr halt meg szombaton este, miután két autó frontálisan ütközött a 85-ös főúton, a Győr-Moson-Sopron megyei Pinnyénél. Egy BMW-s fiatal előzni kezdett, a rendőrség szerint viszont a nedves úton megcsúszott, ekkor ütközött neki a szembejövő Opelnak. Az Opel sofőrje a helyszínen meghalt, utasát és a másik kocsiban ülő két embert is súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Balesetet okozott egy kocsijával driftelő fiatal

Balesetet okozott egy kocsijával driftelő fiatal pénteken este Győrben. A polgármester osztotta meg elsőként a videót, amelyen két BMW-s füstölve és fékcsikorgatva körözött egy győri körforgalomban. Egyikük viszont belerohant egy autóba, a vétlen sőfört pedig egy másik autósnak lökte. A balesetben senki sem sérült meg. A rendőrök a történtek után elfogták a szabálytalan fiatalt, akit úgy tudjuk azóta már hazaengedtek.

Pótkocsis traktornak ütközött egy motoros

Meghalt egy kétgyermekes családapa miután motorjával egy pótkocsis traktornak ütközött pénteken este a 85-ös főúton, Enesénél. Információink szerint a motoros előzni próbálhatott. Bár annál a kereszteződésnél nem lehet balra kanyarodni, a traktoros valószínűleg mégis balra próbált fordulni, emiatt sodorhatta el a motor vezetőjét, aki azonnal meghalt. Híradónk információi szerint két huszonéves fia és felesége gyászolja.

Az ország több pontján találtak koronavírusos eseteket

Az ország több pontján találtak koronavírusos eseteket. A győri Audi-gyár egyik munkatársánál, aki szombaton szabadul a karanténból. Egy ukrán vendégmunkás tesztje is pozitív lett a Győr melletti Ravaszdon, ott 12-en kerültek hatósági karanténba. Kiskunfélegyházán egy idős betegnél mutatták ki a fertőzést, mielőtt felvették volna a helyi idősek otthonába. A magyar-szerb határon pedig három rendőr tesztje lett pozitív.

Ittas sofőröket kapcsoltak le

Két megyében is razziát tartottak a rendőrök. Győr-Moson-Sopron megyében egy délután alatt 26 gyorshajtót kaptak el, míg Borsodban 57 ittas sofőrt kapcsoltak le. Tavaly a sérüléssel járó balesetek több, mint 8%-át okozták ittas vezetők.

Drágulás jöhet az autópályákon

Inflációkövető drágulás jöhet az autópályákon. Az Országgyűlés felhatalmazta a kormányt, hogy minden évben automatikusan emelje az e-matricák árát. Az útfenntartására hivatkoznak, és azt mondják, a fuvarozók előre tervezhetik majd költségeik növekedését. A Jobbik szerint vállalhatatlan az áremelés.

Szabálytalanul szétszerelt gázpalack okozta a robbanást

Vádat emeltek a veszprémi gázrobbanás ügyében. Ahogy arról Híradónkban korábban beszámoltunk: egy társasházban történt robbanás tavaly januárban. Az egyik lakás ki is gyulladt, a fala kidőlt. Ketten meg is sérültek. Az ügyészség szerint a robbanást egy gázpalack szabálytalan szétszerelése okozta.

A piros jelzés ellenére hajtott a sínekre, maga alá gyűrte a mozdony

A piros jelzés ellenére hajtott a sínekre kocsijával, A helyszínen meghalt a sofőr a Győr-Moson-Sopron megyei Ikrénynél. Autóját több száz méteren át tolt maga előtt az Intercity, Az osztrák állampolgárságú férfi egyedül ült a kocsiban, esélye sem volt a túlélésre. Az áldozat családja megjelent a tragédia helyszínén, de nem volt erejük megnézni a roncsot.

Egyszerre három megyében csaptak le egy bűnszervezet tagjaira

Rézeladásból a kábítószer üzletbe - rokonok terjeszthették a drogot, három megyében csaptak le egyszerre a rendőrök a TEK-kel közösen. A bűnszervezet központja Győrben volt. Néhány tag korábban rézeladások kapcsán 6 milliárd forint áfát csalt el. 2013-ban buktak le, a rendőrség szerint utána tértek át a kábítószer-terjesztésre. Eddig 7 embert tartóztattak le, ékszereket, autókat, ingatlanokat foglaltak le tőlük.

Brutálisan végzett testvérével és sógorával

Megrázó részletek a süttői háztűz ügyében: 55 késszúrással végzett nővérével és sógorával egy fiatalember, majd felgyújtotta a holttesteket. A rendőrök szerint így akarta álcázni a kettősgyilkosságot. A tűzben ő is megégett. Égési sérülései miatt hetekig volt mélyaltatásban, tegnap vették őrizetbe, ma pedig letartóztatták. A férj szüleit sokkolta a tragédia.

Egy pulóver miatt késelte halálra a 28 éves férfit

Bocsánatot kért az utolsó szó jogán a férfi, aki a vád szerint egy pulóver miatt halálra késelt egy 28 éves fiatalembert 2018. szeptemberében, a csolnoki kocsma előtt. Az ügyészség szerint a késelő kölcsönadta a pulóverét az áldozatnak, de aztán 26 ezer forintot követelt érte. Mivel az áldozat nem fizetett, először megütötte, aztán leszúrta. Első fokon tíz és fél évet kapott.

Egész éjszaka ütötték és rugdosták áldozatukat

Egész éjszaka rugdosták és ütötték áldozatukat, kedden letartóztatták a két komáromi férfit. Ahogy arról Híradónkban is beszámoltunk, egyikük vasárnap hívta a mentőket és a rendőröket, hogy lakótársuk meghalt. Az ügyészség szerint a 60 év körüli áldozat már 4 nappal korábban elhunyt. Úgy tudjuk, társai egy szőnyegbe tekerték a holttestét. Az ügyészség szerint a gyanúsítottak nem először követtek el bűncselekményt, most halált okozó testi sértés miatt nyomoznak ellenük.

 

Krumpliszsákban mentették ki a kiscicát

10 méter mély kútból mentettek ki egy kiscicát a Komárom-Esztergom megyei Szomoron. A bátor helyiek azonnal cselekedtek, miután egyikük meghallotta a csöppség kétségbeesett nyávogását. A megmentők egy kötélre erősített krumpliszsákot eresztettek a mélybe, ebbe kapaszkodott bele a cica, végül így húzták fel.

Túlszaporodtak a vaddisznók a Balaton-felvidéken

Balatonszepezd egyik forgalmas utcáján fényes nappal vágtatott át egy vaddisznó konda. A Balaton-felvidéken túlszaporodtak a vaddisznók, kerítéseket rongálnak meg, vagy megdézsmálják a termést. A polgármester elrendelte a vadak kilövését.

Elismerte a fenyegetőzést a sólyi gyerekgyilkos apja

Nem akart senkit bántani, de a fenyegetőzést elismerte a sólyi gyerekgyilkos apja. A 49 éves férfi ma azért állt bíróság elé, mert a vád szerint februárban, halálosan megfenyegette a 2018-ban, Sólyban megölt kislány 15 éves bátyját. Az áldozat édesapja ezután feljelentést tett, a fenyegetőző azóta letartóztatásban van. Az ügyben júliusban születhet ítélet.

15 métert zuhant, meghalt a fiú

Meghalt egy 15 éves fiú, miután tegnap lezuhant egy hangár tetejéről a Veszprém-Szentkirályszabadjai reptéren. Úgy tudjuk a fiatal néhány barátjával együtt ment az üzemen kívüli reptérre. Információink szerint a bontásra váró hangár tetejéről 15 métert zuhant, hiába próbálták újraéleszteni. A tinédzser nagyapja azt mondta, sosem tudja majd feldolgozni a tragédiát.

Elsodorta a villámárvíz a 67 éves asszonyt, férje hiába nyúlt utána, nem tudta megmenteni

Férje még utána nyúlt, de már nem tudta kihúzni a hömpölygő vízből - villámárvíz sodort el egy 67 éves asszonyt vasárnap délután a Veszprém megyei Tótvázsonyban. A kertjük végében lévő hidat próbálta megtisztítani a hordaléktól. Rosszul lépett, és az ár elsodorta. Holttestét tűzoltók találták meg. Férje megrázó interjúban beszélt a történtekről.

Nem lett pozitív koronavírus-teszt a 37 évesen elhunyt férfi munkahelyén

Egyelőre senkinek nem lett pozitív a koronavírus-tesztje a Westcast Hungary Kft-nél, amelynek egyik dolgozója a napokban hunyt el koronavírus-fertőzésben. Információink szerint azonban a 37 éves férfi hozzátartozói közül valaki megfertőződött, ez derült ki a kontaktkutatás során. A gyárban jelenleg is áll a termelés.

Újabb vasútvonalakon ritkítanak

Újabb vasútvonalon állítják le a vonatok többségét a járványhelyzetre hivatkozva. Júliustól Csorna és Hegyeshalom között nyolc vonatból hetet pótlóbuszokkal váltanak ki. A menetidő emiatt a duplájára nő. A kormány szerint az intézkedésre a járványügyi készültség miatt van szükség. A Közlekedő Tömeg Egyesület szerint a vonatokon könnyebb betartani az utasok közötti védőtávolságot.

Meghalt egy kamionnak ütközött motoros

Meghalt egy motoros, miután áttért a szemközti sávba, majd kamionnak ütközött szerda este Győrújbarátnál. A kamion román sofőrje sokkos állapotban azt mondta az RTL Híradónak: próbálta félrerántani a kormányt, de az ütközést már nem tudta elkerülni.

Nyílpisztollyal lőtték meg a ludakat, már jobban vannak

Meglőtt nyári ludakat vett gondozásba egy önkéntes madármentő, Sopronban. A madarakat a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén lőtte meg valaki, valószínűleg nyílpisztollyal, pedig azt tilos használni. A ludak már jobban vannak, a rendőrség eljárást indított az ügyben.

Brutális visszaesés a kiskereskedelemben

Brutális visszaesés a kiskereskedelemben. A KSH legfrissebb adatai szerint áprilisban, a járvány miatti korlátozások idején összességében 10 százalékkal csökkent a különböző üzletek forgalma, de például a ruházati termékek és cipők esetében 90 százalékos a visszaesés. Az online kereskedelem viszont szárnyalt áprilisban.

Rövidebb a szezon a Balatonnál, de ezt egyelőre nem számolták bele az árakba a büfések

A koronavírus-járvány miatt rövidebb a szezon a Balatonnál, de ezt egyelőre nem számolták bele az árakba a büfések. A Híradónak nyilatkozó vendéglátósok azt mondták, csak annyival emelnek, amennyivel az alapanyagok drágultak. A sima lángos most átlagosan 5-600, a sajtos-tejfölös pedig 7-800 forintba kerül.

Járvány után veszélyes lehet a napozás

Könnyebben leéghetünk idén és a bőrrák kialakulásának is nagyobb az esélye a koronavírus miatt. A Semmelweis Egyetem bőrgyógyász szakorvosa szerint ugyanis a karantén miatt sokan töltötték az elmúlt időszakot a lakásba bezárva, kevesebb napfény érte az emberek bőrét és nem tudták megszerezni az alapszínüket.

Kevesellte az orvosa által felírt nyugtató adagot, ezért betört a patikába

Kevesellte az orvosa által felírt nyugtató adagot, ezért betört a patikába. Most emeltek vádat egy karcagi férfi ellen, aki 180 doboz nyugtatót és 53 ezer forintot zsákmányolt egy pápai gyógyszertárból még áprilisban. Információink szerint a tolvaj gyógyszerfüggő volt. A lopás után a patika melletti házban próbált elrejtőzni, ott fogták el.

Két kisgyereket hagyott hátra a balatonkenesei baleset egyik áldozata

Egy hat hónapos és egy két éves kisgyereket hagyott hátra a Balatonkenesénél történt baleset egyik áldozata. Ezt az áldozat felesége mondta Híradónknak, aki sógorát is elveszítette. Összesen öten haltak meg, amikor a munkásokat szállító kisbusz sofőrje előzni próbált, de nem tudta befejezni a manővert és szembejövő kamionnak ütközött. Négy sérültet jelenleg is kórházban ápolnak, közülük ketten még mindig életveszélyben vannak.

Frontális baleset: Öt ember meghalt, négyen életveszélyesen megsérültek

Megrázó tudósítás!
Tragikus baleset a Balatonnál. Öt ember meghalt, négyen életveszélyesen megsérültek, amikor egy munkásokat szállító kisbusz előzés közben frontálisan ütközött egy téglaszállító kamionnal. A négy túlélőt a kamionsofőr próbálta kihúzni a roncsból, de nem tudta, azt mondta Híradónknak, hogy sokkolta, amit átélt.

Már nem tudott beszélni a fiával

Az utolsó percig bízott abban, hogy még élve láthatja fiát - könnyeivel küzködve mondta ezt Híradónknak az édesapa, akinek 26 éves fia szombaton halt meg a szentgotthárdi motocross pályán. A fiatal ugratás közben zuhant le a motorról. Édesapja a történtek után azonnal a helyszínre rohant, de fiát már nem tudták újraéleszteni. Az áldozat barátai is döbbenten állnak a tragédia előtt.

Két év után is alig tud beszélni a tragédiáról a Sólyban megölt 9 éves kislány édesapja

Minden héten kimegy a temetőbe és nem érti, miért történt velük ez a szörnyűség. A vád szerint 2018. májusában, a kislányt későbbi gyilkosa a Séd patak partjára csalta, majd brutális kegyetlenséggel végzett vele. A 16 éves tinédzsert februárban, a maximálisan kiszabható 15 évre ítélték. A Fellebbviteli Főügyészség szerint előre eltervezhette a gyilkosságot.

Kiskamaszok mentették meg cukorbeteg társuk életét

A 12 éves Agócs Benjámin hétfőn játék közben rosszul lett egy mosonmagyaróvári játszótéren, perceken múlhatott az élete. Barátai nem estek pánikba. Az RTL Híradónak elmondták, hogy volt, aki csokiért rohant, más vízzel itatta, és közben az édesanyját is felhívták. Csak azt nem értették, hogy miért nem segítettek a közelben lévő felnőttek.

Illegális fegyvertartás miatt fogták el, hazaengedték

Nem kezdeményezték a letartóztatását, tegnap hazaengedték azt az osztrák férfit, akit hétfőn a TEK kommandósai amiatt fogtak el Fehértón, mert több fegyvert és 1700 lőszert tartott illegálisan. Úgy bukott le, hogy élettársa néhány puskát bevitt az önkormányzathoz, mert félt a férfitól. A nők elleni erőszakkal foglalkozó szakértő szerint hibás döntés volt a fenyegetőző hazaengedése.

Összeszedte párja fegyvereit és elvitte az önkormányzathoz

Összeszedte párja fegyvereit és elvitte az önkormányzathoz egy osztrák asszony a Győr-Moson-Sopron megyei Fehértón. A nő azt állította, a férfi halálosan megfenyegette, ezért attól tartott, hogy használni fogja a puskákat. Az 56 éves osztrák férfit végül a TEK kommandósai fogták el. Házában még több, engedély nélkül tartott fegyvert és 1700 darab lőszert találtak.

Nehéz helyzetbe sodródott családoknak segítenek önkéntesek

A koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe sodródott családoknak segítenek önkéntesek. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat három megyeszékhelyen oszt adománycsomagokat a napokban, tartós élelmiszert és tisztítószereket. Egy roma civil szervezet pedig okoseszközöket is osztott a gyermekes családoknak, hogy boldoguljanak a digitális tanrenddel.

Túl van az utolsó nagy műtéten a 28 éves Crohn-beteg édesanya

Túl van az utolsó nagy műtéten a Crohn-betegségben szenvedő fiatal édesanya. Molnárné Taubitz Laura történetét tavaly mutattuk be. A 28 éves nőről itthon lemondtak az orvosok, családja ekkor kérte a nyilvánosság segítségét. Végül egy német professzor vállalta, hogy meggyógyítja. Azóta több műtéten is átesett, legutóbb szerdán. Úgy tűnik, a hét órán át tartó operáció sikeres volt. A férj abban bízik, hamarosan újra együtt lehet a család.

Ököllel ütötte a buszsofőrt

Részegen támadt a buszsofőrre egy utas, most emeltek vádat ellene. Az eset még februárban, Tatabányán történt, a busz kamerája által rögzített felvételeket azonban most hozta nyilvánosságra az ügyészség. Ezen látszik, hogy az utas megüti a sofőrt, majd miután a vezető lelöki a buszról, visszaszáll és még háromszor, ököllel támad a sofőrre. A busz vezetője zúzódásokkal megúszta.

Életmentő műtét után babát vár

Babát vár az a győri asszony, akinek medencéjére és hasára egy óriási faág zuhant egy 2017-es viharban. Erről először a Blikk írt. Az asszonynak életmentő műtéte volt, fél évig kórházban ápolták, újra kellett tanulnia járni. Az orvosok féltették a várandósságtól a kétgyermekes édesanyát, a nő viszont mindig is szeretett volna egy harmadik gyermeket. Júliusban pedig úgy tűnik, teljesül a kívánsága, egy kisfiúval bővül a család.

A polgármester vitte vissza nekik a szemetüket

A polgármester saját kezűleg szórta vissza az illegális helyen szemetelő család udvarára a szemetüket, Pápán. Az akcióról videó is készült. Az erdő mellett lerakott kupacra kedden találtak rá. Az egyik csomagban szerepelt név és cím is. Ezután nyilvános posztban kérte a városvezető a szemetelő családot, hogy vigyék el. Mivel nem tették meg, ő maga vitte vissza a műkörmöt és tisztasági betétet is tartalmazó zsákokat.

Akár 15 évre is rács mögé kerülhet a tanárát megkéselő győri diák

Akár 15 évre is rács mögé kerülhet az a 17 éves diák, aki még decemberben, a fizikaórán késsel támadt osztályfőnökére egy győri középiskolában. Most emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint többször is megszúrta a pedagógust, tervét pedig osztálytársával is közölte. Ügyvédje szerint azonban nem volt tudatában a tettének. A diák bűnügyi felügyeletben van otthon, a családjával. 

Börtönbe küldenék a fenyegetőzőt

Három és fél év börtönt javasol az ügyészség a sólyi gyerekgyilkos apjának. A 49 éves férfi ugyanis még februárban, halálosan megfenyegette a 2018 májusában, Sólyban megölt kislány bátyját. A megfenyegetett fiú apja azt mondta Híradónknak: örül, hogy a fenyegetőző azóta is letartóztatásban van, mert nem akar még egy gyermeket elveszíteni.

Másfél hónap után újra kinyitott Győr legnagyobb lomis piaca

A polgármester rendelete alapján a területet körbekerítették és a kereskedőkön kívül maximum 500 embert engedtek be, a maszk pedig mindenkinek kötelező volt. A győriek örültek, hogy újra nézelődhettek, bár stábunk ottjártakor a másfél méteres távolságot nem sokan tartották be.

„Nem volt alapbetegsége”

Nem volt alapbetegsége annak a 40 éves tatabányai beteghordónak, aki a koronavírus első ismert egészségügyben dolgozó áldozata – ezt az elhunyt férfi felesége mondta az RTL Híradónak. A nő szerint az öthetes kórházi kezelése közben kapta el a fertőzéseket. A férfi egy kislányt hagyott árván. A tatabányai kórházban 21 egészségügyi dolgozó kapta el a vírust, 61-en pedig fertőzésgyanúval vannak otthon.

Büntethető a 13 éves késelő diáklány

Vádat emeltek egy 13 éves lány ellen, aki tavaly decemberben hátba szúrta 15 éves társát egy esztergomi gyermekotthonban. A lány életveszélyesen megsérült. A késelő tinédzser javítóintézetbe került. Az ügyészség szerint nem kóros elmeállapotú, ezért büntethető. A vádirat szerint korábban is volt rendőrségi ügye, mert a boltban nem vehetett alkoholt.

Gyorsétteremnél kaptak bírságot

Volt, akit egy gyorsétterem parkolójában bírságoltak meg, mert a rendőrök szerint megszegte a kijárási korlátozás szabályait. De van olyan nézőnk is, akit már háromszor figyelmeztettek. Az operatív törzs szerint a hétvégén inkább vidéken voltak problémák. Adataik szerint már több, mint 26 ezer szabálysértés történt a kijárási korlátozás bevezetése óta.

Nincsenek örökbefogadók és az állateledel is fogytán a menhelyeken

Drasztikusan csökkent az örökbefogadások száma több állatmenhelyen, erről panaszkodnak Győrben, Pécsen és Miskolcon is. Utóbbi városban az is problémát okoz, hogy fogytán az állateledelük. A budapesti Noé Állatotthonban azonban az örökbefogadással kapcsolatban épp ellentétes a tapasztalat. Szerintük sokan kisállatokkal próbálják átvészelni a karantént.

Káoszt okozott Győrben a változtatás

Káoszt okozott Győrben, hogy a 65 év felettieket, az eddig megszokott idősáv helyett, ma reggel 6-tól óráig engedték csak be a Vásárcsarnokba. Erről tegnap döntött a város polgármestere, azért hogy a fiatalok szombatonként nyugodtan és hosszabban tudjanak bevásárolni. Az idősek nagy részéhez viszont nem jutott el a hír.

Hagymával boxolnak, könyvvel erősítenek

Kreatív karantén-edzéseket tart online egy dorogi tréner. Szenczi Zsuzsa férjét is rávette a közös tornázásra. Mindent felhasználnak, amit otthon találnak. A Pécsi Vasutas Sportkör ifi focistája is alternatív megoldást talált az edzésre, WC papír gurigával dekázgat.

Karanténkoncert a panelek között

Panelházak között és egy idősotthon udvarán is karanténkoncertet adott a Győri Filharmonikus zenekar rézfúvós kvintettje szerda este. Az élményt profi hangosítás és egy kivetítő is fokozta. A koncerteket több ezren nézték az ablakokbók, erkélyekből. A vírus miatt munka nélkül maradt zenekar azt reméli: sikerült maradandó élményt nyújtani a hetek óta négy fal között élőknek.

Éhen halt állatok a Fejér megyei horrortanyán

Horrortanyára bukkantak az állatvédők Fejér megyében. Egy névtelen bejelentés miatt mentek ki és legalább 25 szarvasmarha tetemet és állati csontokat találtak szétszórva. Úgy tudjuk, a gazda több éve eladósodott és az állatok éhen haltak. A rendőrség állatkínzás gyanúja miatt indított eljárást.

Magyarul szavalnak olasz színészek

Olasz amatőr színészek magyarul szavalták el Reményik Sándor egyik versét. Az olasz társulat vezetője főállásban egy biztonságtechnikai céget irányít, így van kapcsolatban egy magyar cégvezetővel. Közös ötletük volt az olasz színészek magyar verselése. Szerintük ugyanis a költemény mondanivalója mindkét nemzet számára aktuális.

A győri polgármester is koronavírusos

Elkapta a koronavírust Győr polgármestere - erről Dézsi Csaba András maga számolt be szerda este. Bejelentése után egyik alpolgármestere és egy önkormányzati képviselő is közzétette: ők is fertőzöttek. Azután tesztelték őket, hogy március 27-én kiderült, a város jegyzője koronavírusos. A polgármester azt mondja, nincsenek panaszai. Ő és a többiek is karanténba vonultak.

Órákat állnak a hegyeshalmi határon

Panaszkodnak az ingázók - 20 perc helyett akár 3 órát is várni kell a hegyeshalmi határon. Egy Ausztriában dolgozó nézőnk szerint az a baj, hogy a hazafelé tartó bolgár-és román vendégmunkásokkal együtt kell várakozniuk a határon, így viszont alig van ideje otthon pihenni. Az Európai Bizottság elnöke mielőbbi megoldást vár a tagállamoktól. Az Operatív Törzstől nem kaptunk választ arra, hogyan oldanák meg a helyzetet.

Elkapta a koronavírust a győri jegyző

Megfertőződött a koronavírussal a győri jegyző. Lipovits Szilárd tesztje pénteken lett pozitív. Kedden már köhögött és lázas volt, emiatt ő, az aljegyző és néhány hivatali dolgozó is úgy döntött, önköltségen tesztelteti magát. Kiderült, hogy ők nem, a jegyző viszont koronavírusos. Úgy tudjuk, Lipovits Szilárd azóta már jól van. A polgármester koronavírus tesztjének azonban még nincs eredménye.

Így kötik le a gyerekeket a szülők a koronavírus idején

Bőröndből és WC papírból épített akadálypálya, a felhalmozott tészta ki-és bepakolása, farönk dobálás és lufi kergetés. Csak néhány az unaloműző otthoni programok közül, amit a szülők találnak ki gyereküknek. Az általunk kérdezett gyermekpszichológus az állandó programszervezést nem ajánlja.

Mivel tölthetjük otthon a napjainkat? Mondunk pár példát

Maradj Otthon! fesztivál és ingyenesen nézhető magyar filmklasszikusok. Két példa, mivel tölthetjük napjainkat otthon, persze a tv-zésen kívül. A koronavírus-járvány miatt egyre többen kényszerülnek a négy fal közé. A fesztiválok szervezői ezért a magyar előadókat bevonva virtuális rendezvényt hirdettek. A Nemzeti Filmintézet pedig 90 klasszikus magyar alkotást ingyenesen tett elérhetővé.

A politikusok is próbálnak segíteni a járványhelyzetben

A legkülönbfélébb felajánlásokkal próbálnak segíteni a járványhelyzetben politikusok is. Van, aki önkéntes mentőorvosnak jelentkezett, más a város utcáit fertőtleníti. Pénzt is ajánlanak, vagy maszkot visznek a kórházakba és olyan is van, aki tabletet vásárol azoknak a gyerekeknek, akik eszköz híján nem tudnak részt venni a digitális oktatásban.

Járvány ide vagy oda, tombol a lottóláz

Koronavírus járvány ide vagy oda, a híradó stábja több olyan idős emberrel is találkozott, aki annak ellenére is személyesen adta fel szelvényét a lottózóban, hogy a leginkább veszélyeztetett korosztályba tartozik. Kérdésünkre azt mondták, rosszul érzik magukat, ha nem tölthetnek ki egy szelvényt, az online lottóhoz pedig nem értenek. Ráadásul most több mint 6 milliárd forint a tét.

Feszült hangulat az osztrák-magyar határon Hegyeshalomnál

Feszült hangulat az osztrák-magyar határon Hegyeshalomnál. Ausztriában rekedt román vendégmunkások állták el a kamionok útját és a magyar autósokat sem engedték át. Azért voltak dühösek, mert éjféltől már csak a magyar állampolgárokat engedik be a határon, így ők nem tudnak hazajutni. Legtöbbjük hajnal óta étlen-szomjan várakozott. Szijjártó Péter külügyminiszter bejelentette: este átmenetileg, meghatározott útvonalon átengedik őket az országon.

Éjféltől lezárják a határt

Lezárják Magyarország határait, csak a magyar állampolgárok léphetnek be az ország területére. A korlátozás éjféltől lép életbe. Hétfő reggeltől Szlovákia, Szerbia és Ukrajna sem engedi be más ország állampolgárait, akit mégis, azt két hétre karanténba tesznek. Az intézkedések miatt több magyar is külföldön rekedt.  Egy Prágában maradt férfi azt mondta, megpróbál valahogy repülővel hazajönni.

„Nem anyagi együttműködésről van szó”

Megegyezett a Győri ETO FC és a városvezetés. Az új közös cél az NBI-be jutás és az utánpótlás nevelésének támogatása. Korábban a klub tulajdonosa azért került összetűzésbe a városvezetéssel, mert kiderült, hogy Győr nem támogatja tovább a focit. Dézsi Csaba András polgármester szerint továbbra sincs szó arról, hogy pénzzel támogatnák a klubot.
Győr polgármesterével készült interjúból kattintva láthat még több részletet.

Egy kismama kocsija elé ugrott ki egy szarvas az autópályán

Egy autópályán haladó kismama kocsija elé zuhant egy szarvas vasárnap délután az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Győrnél. Az állat egy szemtanú szerint a sztráda túloldala melletti szántóföldről rugaszkodott el, majd nemcsak a vadhálót, de az autópályát elválasztó szalagkorlátot is átugrotta. A nő elütötte.

Négy kamion rohant egymásba az M1-esen

Halálos kamionbaleset történt hétfő reggel az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán. Négy kamion rohant egymásba Mosonmagyaróvár térségében. A kamionok tengelysúlymérés miatt torlódtak fel a külső sávban. Bár a rendőrség szerint kitették a vészvillogót, ezt az utoljára érkező román kamionsofőr valószínűleg nem vette észre és fékezés nélkül beléjük rohant. Azonnal meghalt, a többi három sofőr nem sérült meg.

Légi-és szárazföldi gyakorlatot tartottak

Légi-és szárazföldi gyakorlatot tartottak magyar és amerikai katonák a Magyar Honvédség újdörögdi bázisán. A Hawk Strike 2020 fő célja az volt, hogy a két nemzet gyakorolja és fejlessze a hatékony taktikai együttműködést. Az akcióban majd 120 katona vett részt, akiknek a többsége sosem járt a gyakorlati területen. Feladatuk az volt, hogy visszaverjék a határt megsértő ellenséges erőket és megszerezzenek egy korábban lezuhant drónt.

Tíz helyett tizenkét évet kapott

Megbánta, amit tett - ezt mondta szerdán az utolsó szó jogán az a férfi, aki a vád szerint 2017 nyarán, Környén, baltával támadt ismerősére, akibe szerelmes volt. Többször megütötte az asszonyt, majd mivel azt hitte, meghalt, elbiciklizett a rendőrségre és feladta magát. Az asszony végül túlélte, de maradandó sérülései lettek. A támadót jogerősen 12 év börtönre ítélték.

A lövöldözést igen, a rablást viszont nem ismerte el

A lövöldözést igen, a rablást viszont nem ismerte el az a 65 éves szerb férfi, aki 2018 novemberében egy győri benzinkútról egy rágót és egy energiaitalt vitt el.  A vád szerint mezítláb, éles fegyverrel a kezében megállított egy autóst és többször a levegőbe lőtt. Ezután ment a benzinkútra. A mai tárgyaláson azt mondta: a történtek előtt egy panzióban ellopták a pénzét és csak segítséget akart kérni.

Halálos baleset: „összetört az egész család”

Rendkívüli gyerek volt - ezt mesélte a tegnapi halálos baleset 17 éves áldozatáról nagymamája. Az asszony könnyeivel küszködve beszélt a fiúról, akivel szinte szülői kapcsolata volt. A tinédzsert iskolába vitte volna 36 éves barátja, amikor egy szabálytalanul előző autós beléjük rohant. Kocsijuk kigyulladt, mindketten meghaltak. A vétlen sofőr unokabátyja szerint feldolgozhatatlan a tragédia.

Szexuálisan zaklatta, zsarolta a gyakornokot

Szexuálisan zaklatta egy győri étterem szakácsa a 17 éves gyakornoklányt, most emeltek vádat ellene. Az akkor 39 éves férfi még 2018 őszén kezdte zaklatni a pincérként gyakornokoskodó diáklányt. Mivel a lány visszautasította, támadója megütötte, majd megerőszakolta, amit videóra vett és később ezzel zsarolta áldozatát. A lány végül szüleivel együtt tett feljelentést.

Mindketten bennégtek az autóban a csóti balesetnél

A vétlen sofőr és utasa is meghalt, miután autójuk egy frontális ütközés után hétfő délelőtt kigyulladt a Veszprém megyei Csótnál. Az RTL Híradó információi szerint a szembejövő utánfutós autó előzni kezdett, majd áttért a másik sávba, ekkor ütköztek össze. Megrázó történet következik.

Gyűjtésbe kezdtek a gyermekeit elvesztő, sokkos állapotban lévő anyának

Még mindig nem tudta kihallgatni a rendőrség és továbbra is kezeléseket kap az anya, akinek férje egy hete ölte meg 7 és 9 éves gyerekeiket, majd magával is végzett Tatabányán. A sokkos állapotban lévő asszonyban azóta az édesanyja tartja a lelket. Ő egy bécsi magyar étteremben dolgozik a nyugdíj mellett. Főnöke gyűjtésbe kezdett, hogy segítsen nekik.

Ha segíteni szeretnének az édesanyának itt megtehetik:

Név: Brigitta Krautinger

AT03 1200 0500 0003 7801

Jelszó: Adrien

Ketten haltak meg Tatánál

Ketten meghaltak egy balesetben csütörtök délelőtt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tata térségében. Információink szerint egy álló kamionnak ütközött neki egy moldáv munkásokat szállító kisbusz. A sofőr nem vette észre, hogy torlódás alakult ki a sztrádán. A kisbuszban nyolcan ültek: ketten a helyszínen meghaltak, egy embert mentőhelikopter vitt a Honvédkórházba, a többi öt sérültet és a kamion sofőrjét is kórházba vitték.

Pszichológus segít a gyerekeknek

Pszichológus foglalkozik a pénteken meggyilkolt 7 és 9 éves tatabányai kisfiúk osztálytársaival. A gyerekeket az apjuk ölte meg, majd magával is végzett múlt pénteken. A szomszéd szerint - akinek nagyobbik lánya az egyik áldozat osztálytársa volt - a diákoknak nagyon nehéz feldolgozni a történteket. Az iskola fenntartója azt írta: mindenben támogatják a gyászoló alsósokat.

Tatabányai tragédia: Úgy tudjuk, a szülők összevesztek

Önkívületi állapotban kiáltozott segítségért azt utcán - ezt mondta egy szemtanú arról az anyáról, akinek a gyerekeit péntek délelőtt ölte meg az apjuk tatabányai otthonukban. A férfi ezután magával is végzett. Úgy tudjuk, a szülők összevesztek valamin, az anya ezután elment, ám mire visszaért, a 7 és 9 éves kisfiúk már halottak voltak. Az édesanya volt kolléganője szerint feldolgozhatatlan, ami történt.

Nem volt előjele a tatabányai családirtásnak

Nem volt előjele a tatabányai családirtásnak. Zokogva mondta ezt az RTL Híradónak a nagymama, akinek 7 és 9 éves unokája halt meg. Az apjuk ölte meg őket pénteken. A nagymama azt is elmondta, lánya még mindig kórházban van, sokkos állapotban. Úgy tudni, hogy miután a gyerekek anyja hazatért, a férfi őt is megtámadta, majd magával is végzett. A nagymama azt állítja, hogy veje soha nem állt pszichiátriai kezelés alatt.
A nagymamával készült interjúból ide kattintva még több részletet láthat.

A sólyi gyerekgyilkossággal vádolt tinédzser apja gyilkossággal fenyegetőzött

A lányát már elveszítette, a fiát nem szeretné - ezt mondta a sólyi gyerekgyilkosság 8 éves áldozatának édesapja Híradónknak. Tizenöt éves fiát ugyanis halálosan megfenyegette a kislánya megölésével vádolt tinédzser apja. Feljelentést tettek, amire tucatnyi rendőr jelent meg a fenyegető kommentet író apa házánál és őrizetbe vették a férfit.
Az áldozat édesapjával készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

Azt állítja, félelemből lőtt a gázriasztóval

Gázriasztó pisztollyal lövést adott le egy férfi szombat este Győr belvárosában. Úgy tudjuk, azért tűzelt, mert korábban egy társaság agresszív volt vele és nem érezte magát biztonságban. Senkit sem talált el, a nyomozók pedig nemsokkal a történtek után elfogták. Engedéllyel tartott fegyverét és a töltényeket lefoglalták.

Már a szabadban van a karácsonykor született kis láma

Már a szabadban van a többiekkel a kisláma, amely karácsonykor született a Veszprémi Állatkertben. Nem azért vannak kint, mert most enyhe az idő, ők a hidegben sem húzódnak be. Az anyatej mellett egyelőre csak lombokat kaphat.

Beismerte a bántalmazást, de a rablást tagadta a hajléktalanverő férfi

Beismerte a bántalmazást, de a rablást tagadta az utolsó szó jogán az a fiatalember, aki a vád szerint 2018 nyarán úgy megütött egy hajléktalant Tatabányán, hogy az két héttel később belehalt sérüléseibe. A támadó élettársa a bántalmazás után kirabolta a földön fekvő eszméletlen férfit, harmadik társuk pedig a közelben figyelt. Az esetet rögzítette egy biztonsági kamera. A három fős bandát ma nem jogerősen összesen 25 és fél év fegyházra ítélték.

Győr új polgármestere: „Gyomlálni és ültetni akarok”

A fideszes, Dézsi Csaba András lett Győr polgármestere. A vasárnapi, időközi választáson a voksok több mint 56 százalékát szerezte meg. 17-tel többet, mint a közös ellenzéki jelölt, az MSZP-s Pollreisz Balázs. Ő azt mondta, hogy csalódott, de hajlandó együttműködni az új polgármesterrel. A korábban szexbotránya miatt lemondott fideszes városvezető, Borkai Zsolt utódja pedig vasárnap úgy fogalmazott: egy új, a korábbi időszakot lezáró korszak indul.

Soha nem engednék szabadon a tatai rablógyilkosokat

Tényleges életfogytiglani fegyházbüntetést javasol a Győri Fellebbviteli Főügyészség a tatai rablógyilkosok ügyében. A 4 fős banda még 2015 decemberében tört be egy családi házba. Az ott élő idős házaspárt olyan brutálisan bántalmazták, hogy a 76 éves férj a kórházban belehalt sérüléseibe, felesége pedig megvakult.

Crohn-beteg: „Laura soha nem fogja feladni”

Laura sosem fogja feladni - ezt mondja az a Németországban élő magyar asszony, aki a legnagyobb támasza odakint a Crohn-beteg 28 éves asszonynak. A szülés után derült ki, hogy súlyos beteg, a magyar orvosok lemondtak róla. Férje gyűjtést indított, amikor kiderült, hogy Németországban megmenthetik az életét. A karácsonyt a családjával, 11 hónapos kislányával és férjével tölthette itthon. Egy német klinikán kezelik, a legnagyobb műtétje tavasszal lehet.

Bocsánatkérő levelet írt tanárának a győri késelő

Sem fizikailag, sem lelkileg nem akart fájdalmat okozni – ezt írta bocsánatkérő levelében osztályfőnökének az a 17 éves fiatal, aki még decemberben a fizika órán késsel támadt tanárára egy győri középiskolában. A levelet a fiatal az ügyészséghez juttatta el. Ügyvédje szerint azt szeretné, hogy minél előbb elolvassa a tanárnő, az igazgató és diáktársai is. Úgy tudjuk, hogy a megszúrt pedagógus jól van, múlt héten kezdett újra dolgozni.

Súlyosabb büntetést kaptak

Jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték azt a mozdonyvezetőt és tolatásvezetőt, akik miatt az ügyészség szerint két idős asszony vesztette életét 2016 októberében, Kapuváron. Az a vonat gázolta őket halálra, amelyikkel az állomásra érkeztek. Vágányzár miatt a rossz oldalon szálltak le és a síneken próbáltak átkelni a potlóbuszokhoz, azonban a mozdonyvezető  tolatni kezdett. Mindkét nő a helyszínen meghalt.

Egy szarvas miatt volt teljes útzár

Egy szarvas miatt két órára lezárták az M1-es autópályát Tatabányánál vasárnap reggel. Az elmúlt napokban több bejelentés is tettek az autósok a vad miatt. A Magyar Közút rendőri segítséggel zárta le a sztráda 10 kilométeres szakaszát, a vadászok pedig kihajtották a gímszarvast a területről.

Madárinfluenza miatt 160 ezer pulykát kellett levágni Ácson

Valószínűleg vadmadaraktól fertőződtek meg az állatok, akiknél az influenza H5N8 típusát azonosították. Ez az altípus az emberekre nem veszélyes. Az országos főállatorvos a járvány miatt, az érintett telephely közelében védő-és megfigyelő körzet kialakítását, országosan pedig a baromfik zártan tartását rendelte el.

Beismerte a gyilkosságot, de nem tervezte el előre

Beismerte a gyilkosságot, de nem tervezte el előre - ezt mondta ma a bíróságon az a 34 éves férfi, aki a vád szerint 2018 nyarán zsineggel megfojtotta volt barátnőjét. A nő éppen buliba készült, amikor átment hozzá és veszekedni kezdtek. A férfi szerint személyiségzavara van és ideges volt, ezért támadt volt párjára. Áldozata két nappal később a kórházban halt meg.

Újra Űrbatyut küldenek a világűr határára, ezt már modernebb technikával

Idén újra "Űrbatyut" küld a világűr határára a Bakonyi Csillagászati Egyesület. A tavaly júliusban felküldött ballon 2 és fél órát töltött a levegőben, ezalatt 26 km magasból készített felvételeket a Balatonról. Május elején az Űrbatyu II. modernebb technikával indul útnak. A kiindulási helyszínt szavazás alapján döntik el.

Leégett a házuk, összefogott értük a falu

Összefogott a falu azután, hogy múlt héten leégett egy házaspár épülő otthona a Győr-Moson-Sopron megyei Levélen. Csaknem 150-en takarították el az elszenesedett törmeléket. A házaspár évek óta egy melléképületben húzta meg magát, mert spórolt pénzükből álmaik otthonát építették. Már csak a konyhabútor hiányzott, de egy hete mindenük odaveszett.

A bíróság is hibás a győri gyerekgyilkosság ügyében?

A bíróság hibázott a Győrben történt kettős gyerekgyilkosság ügyében. Ezt állapította meg az Igazságügyi Minisztérium a tragédia kapcsán készített jelentésében. Azért rendeltek el vizsgálatot, mert szerintük az apa – akit 2016-ban azért ítéletek letöltendő börtönre, mert felesége életére tört –túl hamar, 2 évvel korábban szabadulhatott.

Szeretne a lánya gyilkosának a szemébe nézni!

Szeretne a lánya gyilkosának szemébe nézni - ezt mondta az RTL Híradónak az édesanya, akinek gyerekét szilveszterkor ölték meg Oroszlányban. Az értelmi sérült áldozatot az egyik ismerőse fogadta be otthonába, később ő talált rá a 37 éves nő holttestére. A gyilkossággal egy 55 éves férfit gyanúsítanak. Ügyvédje szerint védence nem ismerte az áldozatot és tagadja a gyilkosságot.

Ha szeretne segíteni a családnak megteheti ITT: 10101140-67634400-01000005 Rostás Józsefné, Budapest Bank.

 

Vaddisznóinvázió a Balaton északi partján

A helyiek szerint a vaddisznókondák évszaktól függetlenül, csapatokban róják az utcákat. Balatonalmádiban nemrég egy kiskutyát is széttéptek a vaddisznók, amik a helyiek szerint egyáltalán nem félnek. Az önkormányzat és a területért felelős vadásztársaság együtt keres megoldást a problémára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való