KERESÉS search-close

"Papp Gergely" szerzővel ellátott tartalmak

Papp Gergely

Papp Gergely által létrehozott tartalmak (8):

Ez volt a Fókusz első riportja a Barátok köztről

Nem egy nézőnk kérte már levélben, hogy Fókusz Anno rovatunkban mutassuk meg a Fókusz első riportját a Barátok köztről. Milyenek voltak a szereplők, a kezdet kezdetén, 22 éve?  A riport készítője a Reggeli egyik mai műsorvezetője, Papp Gergő, a Dallas két főszereplőjéhez Jockey-hoz és Bobby-hoz hasonlította a Berényi testvéreket. A sorozat a harmadik legrégebbi napi műsor az RTL Klubon a Híradó és a Fókusz után.

Kiss László elismerte, amit tett

Az úszóedző szerdán találkozott Takáts Zsuzsannával, akit 55 évvel ezelőtt társaival együtt megerőszakolt. Kiss bocsánatot kért tőle. Papp Gergely kamerája a találkozás minden percét rögzítette. A neki adott exkluzív interjúban az úszóedző azt mondta, ennyi idő után már nincs értelme a részletekbe belemenni, és azt reméli, a bocsánatkéréssel lezárhatják a múltat.

Vágatlanul: Így kért bocsánatot Kiss László áldozatától

Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, a bocsánatkérésével lezárhatja a múltat. Részlet az RTL Híradó exkluzív különkiadásából.

Exkluzív: Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, bocsánatkérésével lezárhatja a múltat

Az úszóedző szerdán találkozott Takáts Zsuzsannával, akit 55 évvel ezelőtt társaival együtt megerőszakolt. Bocsánatot kért tőle. A találkozás minden percét rögzítette a kamera és vágatlanul mutatjuk meg. Papp Gergelynek Kiss elmesélte, hogyan élte meg az elmúlt heteket, miért tagadott, majd miért gondolta meg magát, és mit gondol most arról, amit évtizedekkel ezelőtt tett. Azt mondta, ez az első és egyben utolsó nyilatkozata az ügyben.

Papp Gergely interjúja Kiss Lászlóval

Bár az ügy még áprilisban robbant ki, Kiss László eddig egyszer sem szólalt meg. Szerdán az RTL Klub riporterének mégis beszélt arról, mi történt évtizedekkel ezelőtt. Részlet az RTL Híradó exkluzív különkiadásából.

Nincs sok esély a perújításra?

Nincs sok esély perújításra, így reagált Takáts Zsuzsanna ügyvédje az RTL Híradónak arra, hogy Kiss László újranézetné ügyvédjével a korábbi iratokat. Így látja az az egykori rendőr is, aki kihallgatta az úszókat a történtek után. Martinkó Károly a Népszabadságnak beszélt erről Takáts Zsuzsa interjúja után. A Fókusznak pedig egy mesteredző azt mondta, azért nem beszéltek kollégái, mert féltek a következményektől.

Takáts Zsuzsanna megkönnyebbült, hogy elmondta

Megkönnyebbült és végre nyugodtan aludt - ezt mondta Takáts Zsuzsanna ügyvédje az RTL Híradónak azok után, hogy az asszony megrendítő interjút adott az RTL Klubnak. Takáts Zsuzsannát 55 évvel ezelőtt erőszakolta meg három válogatott úszó, köztük Kiss László, az Úszószövetség későbbi kapitánya a Margitszigeti Uszodában.

Exkluzív: Megszólalt a Kiss László-ügy halottnak hitt áldozata

Az egész szerkesztőség megdöbbent, amikor április elején kiderült, hogy Kiss László és két barátja, még fiatalon megerőszakolt egy lányt. A közvéleményt sokkolta a hír és óriási botrány lett belőle. Az 55 évvel ezelőtti erőszak óta több olimpiai bajnokot is kinevelt Kiss László. Az úszószövetség végig kiállt az edző mellett, de a magas állami kitüntetésekkel is elismert szakember végül lemondott. Ennek a történetnek viszont van egy másik szereplője is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való