KERESÉS search-close

"Rábai Balázs" szerzővel ellátott tartalmak

Rábai Balázs

Rábai Balázs által létrehozott tartalmak (4):

Nem is vizsgálják, hogy tudná-e teljesíteni a CEU a felsőoktatási törvény előírásait

Nem is vizsgálja a kormány, hogy teljesíti-e a CEU a felsőoktatási törvény előírásait, erről beszélt Palkovics László miniszter. A politikus szerint azért nincs vizsgálat, mert az államközi szerződés nincs aláírva, így az egyetem be sem tudta nyújtani a szükséges dokumentumokat. Közben a kormány egy kínai és egy másik amerikai egyetemmel megegyezett, hogy jövő ősszel képzést indíthatnak Magyarországon.

Tojással dobálták meg a Fidesz székházát

Az állami média és a Fidesz székházát is tojással dobálták meg tüntetők kedd este. A fővárosban hatalmas volt a rendőri készültség. Az MTVA épülete elé először a Jobbik, aztán a közös baloldali tüntetés résztvevői hirdettek tiltakozást. Szerintük a közpénzből fenntartott média a kormány szócsöve. A tiltakozás késő estig tartott, a rendőrök több tucat résztvevőt igazoltattak.

Három gyerek, nulla SZJA?


szerző:
2018.10.03. 18:39
Három gyerek, nulla SZJA?

Egész életükre mentesülhetnének a személyi jövedelemadó megfizetése alól azok a nők, akiknek legalább három gyerekük van.

Rábai Balázs


szerző:
2016.03.23. 18:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való