KERESÉS search-close

"Révai Hajdu Viktória" szerzővel ellátott tartalmak

Révai Hajdu Viktória

Révai Hajdu Viktória által létrehozott tartalmak (100):

Rátámadt a pultosnőre, majd a nő védelmére kelt vendégekkel is verekedett

Vádat emeltek egy szegedi férfival szemben, aki 2019 novemberében dulakodott egy esztergomi kocsmában. A vendéglátóhely kamerája rögzítette az esetet. A férfi azon dühödött fel, hogy a pultosnő felébresztette, miután ittasan elaludt. A férfi többszörös visszaeső, így az ügyészség most azt kérte, ítéljék börtönbüntetésre.

Korlátozások a szánkópályáknál

Korlátozni kellett a forgalmat a Bükkben, miután megteltek a parkolók a bánkúti szánkópályák mellett. A rendőrök csak akkor engedték fel az autósokat, amikor mások lejöttek a hegyről. Voltak, akik már második napja próbálkoztak, hogy a gyerekekkel eljussanak a szánkópályára. A Bakonyban, az eplényi sípályán is korlátozásokat vezettek be, hogy tartani tudják a távolságtartást.

Idősotthonokban is megkezdték a koronavírus elleni oltást

Megkezdték a koronavírus elleni oltást a négy legnagyobb idősotthonban. Az intézmények dolgozóinak és gondozottjainak csupán fele kérte a vakcinát. A miskolci otthon vezetője azt mondta híradónknak, náluk többen már átestek a fertőzésen, őket nem oltják, ez is csökkenti a számokat. A főpolgármester-helyettes pedig arról beszélt, csak szerdán szóltak nekik, hogy csütörtökön érkezik az oltás, így kevés idejük volt meggyőzni a lakókat és a dolgozókat.

Alig veszik a bulikellékeket

Alig fogynak az idén a trombiták, álarcok és műhajak a szilveszteri mulatságokra. A vendéglátóhelyek zárva, utcabálokat nem rendeznek, legfeljebb tízfős házibuliban, vagy szűk családi körben lehet búcsúztatni az évet. Az egyik árus szerint Miskolcon a tavalyihoz képest a negyedére esett vissza a forgalom. Pécsen sokan vásároltak tűzijátékot, de az eladó szerint az idén 90 százalékkal csökken majd a bevételük.  

Megütötte és leköpte gyereke testnevelő tanárát

Két napon belül elítélte a bíróság a férfit, aki megpofozta és leköpte gyereke testnevelő tanárát a Heves megyei Csányban. Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. A tanár az órán kiállította a szabálytalanul játszó fiút, aki otthon azt mondta szüleinek, hogy a pedagógus megpofozta. Az iskola igazgatója tisztázó beszélgetésre ültette le az érintetteket. A szülő ekkor támadt a tanárra.

Még az utalványt sem kapták meg

CBA utalványban kapják meg a tanárok a nyári, Napközi Erzsébet Táborok után járó díjazásukat. Egy tanár azonban azt mondja, az ő megyéjében nincs is CBA, ráadásul öt hónap után sem kapta meg az utalványait. Az Erzsébet táborokat üzemeltető alapítvány szerint 689 üzletben lehet levásárolni az utalványt, és folyamatosan egyeztetnek a beváltóhelyek további bővítéséről.

Hiába járna a támogatás, bukhatják a pénzt a szállodások

100 forintnak veszi a 100 eurós foglalást az egyik olyan szoftver, ami alapján a szállodások 80%-os visszatérítést kapnának az államtól, erre panaszkodott egy RTL Híradónak nyilatkozó szállodás. Azt mondja, egy 35 ezer forintos foglalás után így 80 forint támogatás jár. Az állami turisztikai ügynökség úgy reagált, ők kizárólag olyan szálláskezelő szoftvereket akkreditáltak, amelyek kellő adatot szolgálatatnak.

Épp a rendőrök előtt driftelt

Éppen egy rendőrautó elé kanyarodott egy driftelő autós Miskolcon. A rendőrök kamerája rögzítette, hogy jobbra-balra csúsztatja a kocsit a sofőr. Azonnal megállították és megbüntették az autóst. Az általunk megkérdezett ügyvéd szerint szabálysértést követ el az, aki egy ilyen veszélyes manőverrel zavarja meg a közlekedést, és veszélyezteti mások testi épségét.

Kimaradtak a tesztelésből a szociális gondozók

Naponta 8-9 idős emberhez jár segíteni, így hozhatja-viheti a vírust, mégis kimaradt a tesztelési programból - erre panaszkodott híradónknak egy szociális gondozó. A Szociális Területen Dolgozók Szakszervezetének vezetője megerősítette, hogy a házi segítségnyújtásban és a családsegítőkben dolgozók kimaradtak a szervezett szűrésből.  Kerestük az Emberi Erőforrások Minisztériumát, azt írták, az operatív törzs folyamatosan vizsgálja, mely szakmacsoportok vizsgálata indokolt. 

Majdnem ötven százalékkal drágult egy Mészáros Lőrinc cégéhez köthető beruházás keretösszege

Majd ötven százalékkal drágult egy Mészáros Lőrinc cégéhez köthető uniós beruházás keretösszege, erről a napi.hu írt először. 70 milliárd forint helyett 105 milliárdból valósíthatják meg több település víz- és szennyvízberuházását. Az indoklás szerint pótmunkák miatt volt szükség az emelésre. Hogy milyen munkák indokolják a jelentős emelést, arra ma nem kaptunk választ.

A német labdarúgó, Özil is segít a kazincbarcikai SMA-s kisfiúnak

A német labdarúgó, Mesut Özil is beszállt a kazincbarcikai SMA-s kisfiú, Zsombi gyógyulásáért folyó kampányba. A világhírű focista Instagram-sztorijában arra biztatta követőit, hogy adakozzanak a gerincvelői izomsorvadásban szenvedő kisfiú gyógykezelésére. Pár napja Gulácsi Péter, a fociválogatott kapusa ajánlott fel 25 millió forintot a családnak. Özil Instagram oldalát több mint húszmillióan követik. A gyógykezeléshez 730 millió forintra lenne szükség, eddig 270 millió van meg.

Ha segíteni szeretne Zsombinak, minden információt megtalál ITT.

Egy testvérpár ölhette meg a 94 éves asszonyt

Letartóztattak egy testvérpárt a Borsod megyei Hegymegen csütörtökön történt gyilkosság miatt. A két férfit gyanúsítják azzal, hogy megvertek, kiraboltak, majd magára hagytak egy 94 éves asszonyt a házában. Holtestére másnap talált rá egyik ismerőse. A támadók a gyanú szerint aznap egész nap ittak, majd sötétedés után bementek az asszonyhoz. Százezer forintját vitték el.

Autós üldözés a kijárási korlátozás alatt

Egy férfi részegen, jogosítvány nélkül próbált elmenekülni a rendőrök elől november 7-én, Mezőkövesden. Menekülés közben az őt előző rendőrkocsi felé rántotta a kormányt, a járőr csak úgy tudta elkerülni az ütközést, hogy felhajtott a padkára. Senki sem sérült meg. Utána a férfi még megpróbált elfutni, de elfogták. Már ma bíróság elé állították és el is ítélték a férfit.

Már a hússal ismerkednek a gyöngyösi párduckölykök

Akkorák, mint egy-egy macska, de már nagyon harciasak - hat hete született két párduckölyök a Gyöngyösi Állatkertben. Most kapták meg az első oltásukat. A kölykök élete nem indult simán, császármetszéssel jöttek a világra. Az anyjuknak nem volt teje, így gondozó vette kézbe a nevelésüket, kétóránként táplálta őket. Mára minden rendben van velük.

Részegen rendőrökre támadt, pénzbüntetést és felfüggesztett börtönt kapott

Részegen rendőrökre támadt, kapott pénzbüntetést és felfüggesztett börtönt egy kazincbarcikai férfi. Azután intézkedtek vele szemben, hogy autójával egy házfalnak ütközött néhány napja. Az ittas férfi azután lett agresszív a rendőrökkel, hogy közölték vele: előállítják. Barátnőjét bűnsegédként szintén elítélték.

Pszichológus kezeli, és a mai napig nem tud aludni

Pszichológus kezeli, és a mai napig nem tud aludni az a lány, akit megerőszakolhattak egy miskolci szórakozóhelyen másfél éve. Meztelen képeivel ismerősei zsarolták, csak sejti, mi történhetett vele. Az esetre nem emlékszik, szerinte elkábíthatták. Most a rendőrség nyomravezetői díjat ajánlott fel, egy fantomképet is közzétettek, egy fiatalt keresnek.

Több étterem házhozszállítással próbálja túlélni a következő időszakot

Házhozszállítással próbálják túlélni a következő időszakot az RTL Híradónak nyilatkozó éttermek, miután ma este 11 órakor határozatlan időre ismét be kell zárniuk a koronavírus-járvány miatt. A Szállodaszövetség elnöke azt szeretné, ha az állam alacsony áfával segítené a házhozszállításra átálló vállalkozásokat. A kormány egyelőre bértámogatást és járulékmentességet ígért az éttermeknek a következő harminc napra. Van, aki szerint ez kevés lesz a túléléshez.

Néhol van, néhol nincs vakcina

Nem tudja beszerezni várandós lányának az influenza elleni védőoltást - erről panaszkodott egy nézőnk az RTL Híradónak. Sok helyen még mindig hiánycikk a vakcina, de van olyan rendelő is, ahol bejelentkezés nélkül beadja a háziorvos. Idén ingyen kaphatja meg mindenki az oltást, amelyből éppen annyit rendelt az állam, mint korábban. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerint mindenkinek jut, aki kéri.

Mégsem érte el a járvány előtti szintjét a foglalkoztatás

Mégsem érte el a járvány előtti szintjét a foglalkoztatás - a KSH legfrissebb adatai alapján. A miniszterelnök már másfél hónapja azt mondta, teljesítették ígéretüket, annyi munkahelyet teremtett a kormány, amennyit a vírus tönkre tett. Most kiderült, még augusztusban is 100 ezerrel kevesebben dolgoztak, mint egy évvel korábban. Szeptemberben pedig tovább csökkent a foglalkoztatottság.  

Lassan gyűlik a pénz az SMA-s Zsombi gyógyszerére

Nem érnek rá elkeseredni, új lehetőségeket keresnek az egyéves Zsombi szülei, mivel egyelőre nem sikerült SMA-s kisfiuk számára összegyűjteni a pénzt a világ egyik legdrágább gyógyszerére. Július óta 112 millió forint adományt kaptak, de 700 millióra lenne szükség. A gyógyszert egy éve kapta meg Magyarországon elsőként Zente, aki az elmúlt napokban önállóan megtette első lépéseit.

Ha segíteni szeretnének Zsombinak, minden szükséget információt megtalálnak IDE kattintva.

Viharos direktorváltás Egerben

A kormánnyal szemben döntött az egri közgyűlés, Szőcs Arturt választották színházigazgatónak az EMMI és a szakmai bizottság javaslata ellenére. A bizottság az eddigi direktort, Blaskó Balázst támogatta. A helyzet azért érdekes, mert a színházat fele részben a város, fele részben az EMMI tartja fenn. Az ellenzékben lévő Fidesz szerint a város ezzel a döntéssel szerződést szegett. Az emberi erőforrások minisztériuma szerint politikai döntés született és nem maradt mozgásterük.

Vidrát vettek videóra Eger belvárosában

Vidrát vettek videóra a napokban Eger belvárosában. A fokozottan védett állat az Eger-patakban úszott, valószínűleg élelmet keresett. A vidrát 2020-ban az év állatának választotta a Vadonleső Program. A Bükki Nemzeti Park szakértője szerint elképzelhető, hogy a videóra vett példány már városlakó lett.

230 munkás fertőződött meg

Több mint kétszáz munkavállalónak pozitív a koronavírus-tesztje a MOL tiszaújvárosi építkezésén. Az üzem területén konténervárosban külföldről érkezett vendégmunkások laknak, közöttük vannak a fertőzöttek. A hivatalos tájékoztató szerint mindannyian tünetmentesek, karanténban vannak, megkezdődtek a kontaktkutatások, és a fertőtlenítés.

Cigaretta miatt fojtották volna vízbe a férfit

Nem adott cigarettát, a vád szerint ezért verte meg, majd fojtotta volna vízbe áldozatát két tizenéves fiú tavaly júniusban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán. A tinédzsereket egy éppen arra járó helyi nő riasztotta el. Az ügyészség szerint a megtámadott férfi, aki súlyosan megsérült csak ennek köszönheti az életét. A fiúk ellen most emeltek vádat.

Karanténban az encsi rendőrök

Szinte a teljes vizsgálati osztály karanténban van az encsi rendőrkapitányságon. Több rendőr koronavírus-tesztje pozitív, erről a Zsaruellátó Egyesület posztolt a Facebookon. Az egyesület szerint nem kapnak extra védőfelszerelést azok a rendőrök, akik közvetlen kapcsolatban vannak az állampolgárokkal. Az ORFK azt írta, a rendőröknek van megfelelő védőfelszerelésük.

Két autó is elgázolta a biciklist

Két autó is elgázolt egy 22 éves biciklist Miskolcon vasárnap este. Az életét már nem lehetett megmenteni. A fiatal egy kereszteződésben akart átmenni a túloldalra a kerékpárúton, amikor elütötte egy kocsi, majd olyan szerencsétlenül esett, hogy a másik sávban érkező autó is elsodorta. A kerékpárutat néhány hete adták át a forgalomnak. A baleset idején sárgán villogott a jelzőlámpa, és sötét volt. A rendőrség még vizsgálja, ki hibázott.

Akciós zöldségvásárt tart a Fidesz Tiszaújvárosban a választás előtt

Akciós zöldségvásárt tart a Fidesz hétvégén Tiszaújvárosban, egy héttel azelőtt, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os választókerületben időközi országgyűlési választás lesz. Erről a hvg.hu írt először. A korábbi képviselő, Koncz Ferenc júliusban motorbalesetben meghalt, a lánya indul a Fidesz jelöltjeként. A párt szerint az akciós zöldségvásárt nem kritizálni kellene. Az ellenzék közös jelöltje szerint a vásár megalázó kampányfogás.

Plüsselefántba varrták a lopott pénzt

Plüsselefántba varrták bele a lopott pénzt a tolvajok. A rendőrök mégis megtalálták. Gyanújuk szerint egy idős nő lakásába surrant be három asszony Kazincbarcikán. Két és fél millió forintot zsákmányoltak. Négy nappal később fogták el őket. A plüssjátékba varrt pénz is meglett.

Szijjártó: nincs korrupció a közelemben

Soha nem hozott korrupt szándékú döntéseket és soha nem engedett maga köré korrupt szándékú embereket - mondta az RTL Híradó kérdésére Szijjártó Péter, ám arra továbbra sem válaszolt a külügyminiszter, hogy ki fizette az adriai luxusjachton töltött nyaralását. Szijjártó Pétert még augusztusban az Átlátszó fotósa fényképezte le az állami közbeszerzéseket százmilliárdos nagyságrendben elnyerő Szíjj László luxusjachtján.

Zsombi gyógykezelésére gyűjt a család

Jelképes mozgásra, sétára, vagy táncra invitálják a támogatókat a 10 hónapos Zsombor szülei. A kisfiú SMA-ban, vagyis gerincvelői izomsorvadásban szenved, a gyógykezelésére gyűjt a család. Ő lenne a negyedik magyar kisgyerek, aki megkaphatná a 700 millió forintba kerülő kezelést, ami a gyógyulását jelentené. A családnak már sokan segítettek, de eddig csak 30 millió forint gyűlt össze.
Zsombi állapotáról ide kattintva tudhat meg többet.

Egy nap alatt 916 új koronavírus fertőzött

Egy nap alatt megdőlt a rekord: 916 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Magyarországon. Ez csaknem 200-zal több, mint a pénteki csúcs. Két idős beteg pedig meghalt. Megugrott a kórházban kezelt fertőzöttek száma is, már csaknem 300-an vannak. A miniszterelnök az operatív törzs ülése után arról beszélt: ha kell, kikényszerítik a jelenlegi korlátozások betartását. Új intézkedésekről is döntöttek: kötelező lesz a lázmérés az iskolákban, de csak október elsejétől.

Egy híd fogja beárnyékolni a fogyatékkal élők intézményét Miskolcon

Építkezés miatt került bajba a Fogyatékos Emberek Nappali Intézménye Miskolcon. A város új közlekedési csomópontja épül a közelükben, a folyamatos zaj pedig zavarja a gondozottakat, köztük értelmi fogyatékkal élőket és autistákat. Az intézmény vezetője szerint a megoldás az lenne, ha elköltöznének. Az önkormányzat talált egy új helyet, de annak felújítása hónapokig tarthat.

Jegygyűrűre kellett a pénz, ezért rabolt ki egy dohányboltot

Jegygyűrűt akart venni a barátnőjének, ezért rabolt ki egy dohányboltot egy férfi tavaly augusztusban, Pécsen. Az ügy tárgyalásán derült ki, hogy igazi kétbalkezes rabló volt. A Blikk írta meg, hogy kétszázezer forintot zsákmányolt, de azonnal lebukott, mivel régi ismerőse volt az eladó, aki felismerte. Ügyében hamarosan ítélet születhet.

Eltűnt egy 60 éves, Alzheimer-kóros asszony

Eltűnt egy 60 éves Alzheimer-kóros nő a Miskolchoz tartozó Görömbölyön. A család és a barátok múlt vasárnap óta keresik az asszonyt, akinek betegsége miatt rossz a tér -és időérzékelése. A kereséshez kutyás mentőcsapatok is csatlakoztak, ismerősei pedig plakátokat ragasztottak ki a környéken.

Több késszúrással megölte feleségét egy férfi, majd feltehetően öngyilkos lett

Családi tragédia a Zemplénben. Több késszúrással megölte feleségét egy férfi Pácinban, majd  feltehetően öngyilkos lett. Az asszony pár hete az egyik lányával költözött a településre. A férfi kedden este megjelent a háznál, és hangos vita után megölte az asszonyt. Ezután kocsiba ült, majd Sárospatakra hajtott, ahol a belvárosban egy parkoló autónak ütközött. Mire a mentők a helyszínre értek, meghalt, feltehetően öngyilkos lett.

Bizonytalanság a határzár miatt

Bizonytalanság és késések - a határlezárások és ellenőrzések miatt sokan azt sem tudták, hogy jutnak majd haza, a munkahelyükre vagy az iskolába. Hegyeshalomnál az ingázók voltak bajban a 30 km-es korlátozással, a letkési határzár miatt pedig sokan késtek el Esztergomból a munkából vagy az iskolából. Sátoraljaújhelyen pedig vannak, akikre a zárás miatt online oktatás vár.

Tíz perc alatt elfogták a rablókat

Másfél millió forintot rabolt két férfi Emődön csütörtök hajnalban. Egy telephelyen egy vállalkozót először bezártak a furgonjába, majd amikor az kiszabadult, gázsprével lefújták, és gázriasztó fegyverrel többször rálőttek. A pénzzel elmenekültek. A rendőrök tíz percen belül, még a településen elfogták a támadókat, két budapesti férfit.

Rendőrök dobták össze a pénzt taxira, hogy egy család hazajuthasson

Összedobták a pénzt a rendőrök taxira, hogy egy család hazajuthasson Sátoraljaújhelyről a több mint száz kilométerre lévő Nyírbátorba. Kirándulni voltak, a hétfői felhőszakadás miatt azonban az autójukkal egy aluljáróban ragadtak. Az özönvízszerű eső elárasztotta a kocsijukat. A négytagú család ki tudott menekülni az autóból, de hazamenni már nem tudtak volna a rendőrök segítsége nélkül.

Hidegfront vetett véget a hőségnek

Többfelé felhőszakadással érkezett a hidegfront, véget ért a hőség. Borsod megye sok településén rengeteg eső esett. Lehűlt a levegő a Balatonnál is, ma már csak a legelszántabbak merészkedtek a vízbe. Az előrejelzések szerint néhány nap múlva újra 30 fok körül lesz a hőmérséklet.

Kivágta a szúnyoghálót, így jutott a házba a betörő

Kivágta a szúnyoghálót, így jutott az ablakon keresztül a lakásba egy betörő Miskolcon. A család közben aludt, csak reggel vették észre, hogy kirabolták őket. A Híradónak nyilatkozó biztosítási szakember szerint gyakori, hogy a rablók akkor törnek be, amikor a család otthon alszik. A betörések száma ugyan csökkent az elmúlt években, a biztosítók azonban évente több mint egymilliárd forintot fizetnek ki a károsultaknak.

Négygyermekes édesanya halt meg a balesetben

Négygyermekes édesanya halt meg hétfő este, egy Ivádnál történt balesetben. Az autó, amelyben utazott, teherautóval ütközött. A kocsiban öten voltak, mindannyian megsérültek. A 33 éves asszonyon a mentők már nem tudtak segíteni. Az arlói asszony naponta ingázott, Budapesten egy gyárban dolgozott éjszakai műszakban, hogy eltartsa négy gyermekét, akiket egyedül nevelt. MEgrázó történet következik.

Közlekedési vita miatt támadtak rá egy autósra Egerben

A támadók kocsijukkal megállásra kényszerítették a másik autóst. Megrugdosták a kocsiját, majd kiszúrták a gumijait. A megtámadott sofőr nem mert kiszállni, így neki nem esett baja. Az esetről egy szemtanú felvételt készített. Úgy tudni, előzőleg egy kereszteződésben alakult ki a vita a két autós között. A három támadót nem sokkal később elfogták a rendőrök.

Egy nap alatt két halálos baleset is történt

Ketten haltak meg 24 órán belül közlekedési balesetben. A Borsod megyei Sajópetri közelében fának rohant egy autó péntek este, a sofőr a helyszínen életét vesztette. Szombaton kora reggel pedig Hódmezővásárhelyen történt halálos baleset: egy férfi valószínűleg rosszul lett, autójával lesodródott az útról, majd fának ütközött.

Biztos, hogy medvét láttak a Mátrában

Biztos, hogy medve volt, amit egy házaspár látott a Mátrában egy turistaösvényen, szerdán - ezt mondják a Bükki Nemzeti Parknál. Ugyanis találtak medvelábnyomot a környéken. Az RTL Híradónak a férj azt mesélte, előttük 20 méterrel bukkant fel az állat, amikor forrásvízért indultak Mátrafüred környékén. A medve szerencsére azonnal továbbállt.

Leégett a parádi tájház

Leégett a híres parádi tájház, a mellette lévő csűr és egy melléképület csütörtök délután. A több mint kétszáz éves ház nádfedeles teteje gyulladt ki, csak a falai maradtak épségben. Eddig múzeumként üzemelt, sokan látogatták. A polgármester most gyűjtést szervez, hogy a régi palóc életet bemutató tájház minél előbb újraépülhessen.

Drogot, fegyvereket és alkatrészeket találtak egy miskolci vállalkozó telephelyén

Lopott luxusautókból származó alkatrészeket, rengeteg kábítószer- alapanyagot és gépfegyvereket is találtak egy miskolci vállalkozó telephelyein - az ügyészség szerint. A múlt héten fogták el, azóta letartóztatták. A készenléti rendőrség a férfi több ingatlanán és a lakásán is házkutatást tartott. Kábítószerkereskedelemmel, lőfegyverrel való visszaéléssel és orgazdasággal gyanúsítják.

Agyonverték áldozatukat, majd hajnalig mulattak

Agyba-főbe verték áldozatukat, majd a tőle szerzett 650 forintból bort vettek, és hajnalig mulattak. Börtönbe, illetve nevelőintézetbe küldené az ügyészség azt a három fiatalt, akik megöltek egy pásztort Ózd határában 2018-ban. A legidősebb fiú 16 éves volt a gyilkosság idején, a két fiatalabb még nem töltötte be a 14-et, most emeltek vádat ellenük.

Takarítják a romokat a villámárvíz után

Elkezdődött a takarítás a villámárvíz-sújtotta egri városrészben. Tíz napja a megáradt Szala-patak betört több házba, volt, aki az ablakon át menekült. Negyvenöt ember maradt fedél nélkül, egy kollégiumban szállásolták el őket, azóta is ott élnek. A múlt héten fertőtlenítettek, mától pedig takarítják a környéket.

Elpusztítják az éretlen szőlő egy részét, hogy ne legyen túltermelés

Zöldszüretre kényszerültek Tokaj-Hegyalján. Ez azt jelenti, hogy elpusztítják az éretlen szőlő egy részét, hogy ne legyen túltermelés. Az Unió támogatja a termés egy részének megsemmisítését. A helyi gazdák szerint a koronavírus-járvány miatt az idén kevesebb bort tudnak eladni, mert rengeteg étterem és szálloda bezárt.

Nem nyit ki a sátoraljaújhelyi kórház gyermekosztálya

Április óta nem fogad betegeket a sátoraljaújhelyi kórház gyermekosztálya, csak a sürgősségi ellátás, és a járóbeteg-ellátás maradt meg, a 24 óránál hosszabb kezeléseket Miskolcon végzik el. A gyermekosztály idén áprilisban azért zárt be két hétre, mert az egyetlen gyermekorvos karanténba került a koronavírus miatt. A helyiek azt hitték, a bezárás ideiglenes, de most a polgármester bejelentette, hogy nem sikerült megoldani a helyzetet.

Lezuhant egy vitorlázó repülőgép Miskolcon, ketten súlyosan megsérültek

Lezuhant egy vitorlázó repülőgép délelőtt Miskolcon, a repülőtéren. Ketten utaztak rajta, az oktató és egy tanuló, mindketten súlyosan megsérültek, a mentők gerincsérülés gyanújával vitték őket kórházba. A vitorlázógépet kötéllel egy csörlő segítségével húzták éppen a magasba, amikor a kötél elszakadt. A gép körülbelül 20 métert zuhanhatott.

Új életet kezdhet Miskolcon tíz hajléktalan

A Vöröskereszt programján vettek részt, szakmát tanultak, és azt is megismerték, hogyan kell beosztani a pénzt. A program idején fizették az albérletüket is, most pedig 5 új szociális bérlakást alakítottak ki nekik. A lakásokat szociális munkások újították fel a szabadidejükben.

Újabb felhőszakadás: elárasztotta az utcákat a víz

Felhőszakadás okozott gondot három megyében tegnap délután. Utakat, házakat árasztott el a nagy mennyiségű eső Borsod, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben. Mezőkövesden egy héten belül másodszor úszott a belváros, egy idősotthont is elárasztott a víz. Karcagon nem bírták a terhelést a csatornák, így megteltek, és az esővíz lakásokba is befolyt.

Rosszul lett a rekonstruáláskor a borsodnádasdi gyilkosság áldozatának anyja

Rosszul lett a borsodnádasdon meggyilkolt 17 éves lány édesanyja, amikor a helyszínen rekonstruálta a másodfokú bíróság a három évvel ezelőtti bűncselekményt. A vádlott egy 22 éves férfi, aki első fokon négy évet kapott, amiért a vád szerint bedrogozva, részegen összeverte a lányt, majd levetkőztette és egy vízelvezető aknába dobta. 

Fészekből kizuhant vércsefiókát mentettek

Vörösvércse-fiókát mentettek az Alsódobszai Természetvédelmi Egyesület tagjai. A fészek, amiben a pár hetes fióka testvéreivel együtt nevelkedett, a múlt heti viharban megsemmisült. A testvérei elpusztultak. Az életben maradt madarat egy olyan odúban helyezték el, ahol vele egykorú fiókák nevelkednek.

Sok adományt kaptak az árvízkárosultak

Nagyon sok adomány érkezett az egri villámárvíz károsultjainak a hétvégén. Pénteken 45 ember maradt fedél nélkül, miután a villámárvíz tönkretette a házukat. Több szervezet élelmiszert, tisztítószereket, ruhákat küldött. Ezekre nagy szükség van, sokan csak pár dolgot tudtak megmenteni a víz elől.

Szakadékba zuhant egy turista Lillafüreden

Szakadékba zuhant egy turista Lillafüreden pénteken. Úgy tudjuk, fotózni szeretett volna egy korláttal elzárt területen, de megcsúszott és körülbelül 20 métert zuhant. Mentőautó és mentőhelikopter is vonult a helyszínre - a tűzoltókkal együtt hozták fel a felszínre a bajba jutott férfit. Szerencsére könnyebben sérült meg.

Kimaradtak kórházi takarítók a félmilliós jutalomból

Kifogásolják a miskolci kórházban dolgozó takarítók, hogy nem kaptak fél millió forintos jutalmat. Annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány alatt végig dolgoztak, sok beteggel találkoztak, és az egészségügyi dolgozókhoz hasonlóan veszélyben voltak. Azt a választ kapták, hogy mivel egy külső cég foglalkoztatja őket, és nem kórházi alkalmazottak, ezért nem jár nekik a juttatás.

Hamis Tippmix szelvénnyel más nyereményét vette fel

Hamis Tippmix szelvénnyel más nyereményét vette fel - több mint egy év fogházbüntetést kapott. Az eset tavaly történt egy lottózóban Bogácson. Az igazi nyertes a 130 ezer forintot érő szelvény fotóját feltöltötte egy közösségi oldalra, aminek a segítségével a csaló a felvette a nyereményt.

Nemzetközi hírnévre tett szert a hős miskolci buszsofőr

Már a nemzetközi sajtó is a hős miskolci buszsofőrről ír, aki megakadályozta, hogy egy férfi kiraboljon egy nőt a nyílt utcán tíz napja, Miskolcon. A kommentelők szerint sok ilyen, hétköznapi hősre lenne szükség. A férfit a munkaadója, a városi közlekedési cég hétfőn kitüntette.

Véget ért a tanév, kedden elkezdődik a vakáció

Véget ért a tanév, kedden elkezdődik a vakáció több mint 1 millió 800 ezer diáknak Magyarországon. Sok helyen az évzáró is digitálisan zajlott. Az egyik iskolaigazgató izgalmakkal, váratlan fordulatokkal tarkított évnek nevezte az ideit. Az általunk megkérdezett szakember szerint az elmúlt hetekben felfutott az érdeklődés a táborok iránt.

Eladó Miskolc legmagasabb épülete, a húszemeletes ház

Egy éve még arról döntött az önkormányzat, hogy állami támogatás segítségével felújítják, és képzett munkavállalóknak apartmanházat alakítanak ki benne. Mostanra kiderült, még hitelre is szükségük lenne a beruházáshoz, annak felvételét viszont nem engedélyezte a kormány. Ezért árulják az épületet: valamivel több mint 600 millió forint az ára.

Elmosta az eső a hálaelőadást

Ugyan az első színházi premierre készültek Miskolcon, de az eső miatt félbe kellett szakítani az előadást. Szabadtéri színpadon Mohácsi István vígjátékát, a Francia rúdugrást mutatták be. Az előadásra hálából egészségügyi dolgozókat hívott meg a színház. Az első fél óra után viszont vihar kerekedett, így le kellett állítaniuk a darabot. Pedig ez lett volna az első színházi bemutató egész Európában a karantén óta.

Arcon lőtte a rabló a 72 éves nőt

Brutális rablás Miskolcon. Gumilövedékes fegyverrel arcon lőttek egy idős asszonyt lakása ajtajában. A 72 éves nő súlyosan megsérült. A támadó egy szolgáltató munkatársának adta ki magát, így jutott be a házba. Miután rálőtt az asszonyra, készpénzzel menekült el. A rendőrök még mindig keresik.

Közösségi sütéssel segítene hátrányos helyzetű gyerekeknek

Közösségi sütést tervez egy fiatal pék Hernádnémetiben, hogy a faluban élő hátrányos helyzetű gyerekeknek segítsen értelmes elfoglaltságot találni nyáron. Galamb Alex nagyon mélyről indult, állami gondozott is volt, de sikerült az álma: pék lett, most pedig egy cukrászatban dolgozik. Egy nagy konyhára gyűjt most, ahol átadná a tudását a gyerekeknek.

Egy fehér póniló és egy kutya vendégeskedett a miskolci tűzoltóságon

Egy fehér póniló és egy kutya vendégeskedett a miskolci tűzoltóságon tegnap. A két állat egy tanyáról szökött meg, a gazdájuk órákon át kétségbeesetten kereste őket. Egy járókelő hívta a segélyvonalat, hogy az utcán kóborolnak. A rendőrök a tűzoltóság környékén találták meg őket.

A pünkösdi hosszú hétvége lehet az első nagy próba az idegenforgalom számára

A pünkösdi hosszú hétvége lehet a járvány után az első nagy próba az idegenforgalom számára a Szállodaszövetség szerint. Általában félházra számítanak mindenhol, de találtunk olyan badacsonyi hotelt, ahol már ma érkeztek vendégek, és majdnem teltház lesz a hétvégén. A szakemberek azt tapasztalták, hogy mostanáig az apartmanok voltak a kelendőek, de Pünküsdkor egyre többen választják a hoteleket is.

Péntektől országszerte lehetnek szabadtéri események

Péntektől országszerte lehetnek szabadtéri események már közönség előtt: színházi előadások, más kulturális programok vagy sportrendezvények. De mindez csak feltételekkel: a szervezőknek biztosítaniuk kell az emberek közti távolságtartást, így mindenhová csak korlátozott létszámban lehet majd bemenni. Péntektől Budapesten is megnyithatnak a vendéglátóhelyek belső terei, és bármelyik játszótér nyitva lehet.

Amőbával és gördeszkázással telt a karantén a vakvezető kutyáknak

Az egyik amőbázott, a másik itt a piros, hol a pirost játszott eldugott tárgyakkal. Változatos módon telt a járvány miatti karantén-időszak a vakvezető-kutya kölyköknek. A Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskolában nevelőszülőknél vannak a kiskutyák. Az elmúlt időszakban náluk is gond volt, hogyan töltsék el az időt a bezártságban.

Elvenné a kormány a helyi önkormányzatoktól a nagyberuházásokat?

Elvenné a kormány a helyi önkormányzatoktól a nagyberuházásokat, ez derül ki abból a törvényjavaslatból, amit Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtott be. Eszerint az öt milliárd forint feletti költségvetéssel rendelkező beruházásokat a megyei önkormányzatokra bíznák. Az általunk megkérdezett ellenzéki városvezetők politikai bosszút gyanítanak a döntés hátterében. A kormány nemrég azt közölte, a változás nem vonatkozna a megyei jogú városokra és Budapestre sem.

Újra fogadnak látogatókat a vidéki állatkertek

Újra fogadnak látogatókat az állatkertek vidéken. A budapesti és Pest megyei intézmények viszont továbbra sincsenek nyitva. A jó időben megtelt látogatókkal a miskolci, a pécsi és a debreceni állatkert is. A pécsi intézmény igazgatója szerint a gazdasági összeomlás előtti utolsó pillanatban nyitottak ki, eddig 45 millió forint a veszteségük a koronavírus-járvány miatt.

Felpezsdült az élet vidéken

Felpezsdült az élet vidéken az első hétvégén, amikor már nem volt érvényben a járvány miatt elrendelt kijárási korlátozások jelentős része. Rengetegen kirándultak és sokan vannak a Balatonnál is. A büfék is kinyitottak, Badacsonyban a büfésoron már-már zsúfoltság volt. Az RTL Híradónak nyilatkozó vendéglátók abban bíznak, nem marad el teljesen a főszezon.

Éheznek a járvány miatt a nyomortelepeken élők

Szó szerint éheznek a nyomortelepeken élők a koronavírus járvány miatt, ezt mondja a Magyarországi Roma Parlament Egyesület vezetője. Horváth Aladár szerint például Ózd Hétes városrészében sokszor a gyerekeknek és a felnőtteknek sincs mit enniük. A szervezet válságkezelő programot dolgozott ki, amit eljuttattak a kormánynak. Egyebek mellett azt javasolták, hogy engedjék el a legalapvetőbb élelmiszerek áfáját, és vezessenek be hatósági árakat.

Lövöldözés volt Hernádnémetiben

Lövöldözés volt Hernádnémetiben - egy helyi család tagja veszett össze két taktaszadai férfival, korábbi ügy miatt. A férfiak kölcsönösen szidalmazták egymást, autóikba pattantak. A két taktaszadai férfi feltehetően gumilövedékes fegyverből rálőtt vitapartnerükre. A két autó összeütközött, az egyik felborult, a másik egy villanyoszlopnak rohant.

Már nem értek be a kórházba, a mentőállomáson született meg a kislány

Kalandos körülmények között, a mezőkövesdi mentőállomáson született meg egy kislány tegnap reggel. A szülők elindultak a budapesti kórházba, de már az autópályáig sem jutottak el, az édesanya érezte, hogy hamarosan érkezik a gyerek. Az apa sietve a mentőállomáshoz kanyarodott, ahol épp műszakváltás volt. Az édesanyát egy esetkocsiba fektették. A háromfős személyzet segítségével 20 perccel később már világra is jött a kislány.

Sok vendéglátós már készül

Van olyan vendéglátós, aki már készül, más inkább kivár, hogy a munkatársait és a vendégeket is védje. Vidéken hétfőtől nyithatnak az éttermek teraszai, kerthelyiségei. A balatoni polgármesterek közül van, aki a turizmus miatt örül az enyhítésnek, de aggódik a helyiekért. Több tóparti településen most sem engedik be a turistákat a hosszú hétvégén.

Visszautalta az adományt Putnok fideszes polgármestere

A 24.hu írta meg először, hogy apa és fia négyszer is küldött pénzt a polgármester által létrehozott, rászorulókat támogató számlára, de a városvezető mindannyiszor visszautalta az összeget. A család szerint azért, mert korábban többször indultak ellene a választáson. A polgármester azt közölte: nem akar belefolyni öncélú, politikai gyalázkodásba.

Meglepetésbuli a járvány idején

Különleges meglepetéspartit tartott egy miskolci társaság, egy barátjuk ötvenéves születésnapjára. Autóval vonultak köszönteni, ha már a személyes találkozást mellőzniük kellett a koronavírus-járvány miatt. A mit sem sejtő ünnepeltet a családja csábította ki a főutcára egy közös fotózásra. A meglepetés jól sikerült, de utána mindenki hazament.

Medvét láttak a Nógrád megyei Pásztó közelében

Medvét láttak a Nógrád megyei Pásztó közelében. Egy vadkamera által készített képen két medvebocs látszik. A szakemberek szerint bizonyára az anyjuk is a közelben volt. Magyarország erdeiben évek óta jelen vannak a medvék. A Bükki Nemzeti Park munkatársa szerint Szlovákiából érkeznek. Óriási területet barangolnak be rövid idő alatt, így egyáltalán nem biztos, hogy a most észlelt egyedek még Nógrádban vannak.

Egyre több kisbolt nyit ki a több hetes leállás után

Egyre több kisbolt tulajdonosa döntött úgy, hogy kinyitja üzletét a járványhelyzet miatti több hetes leállás után.  Azt mondják, nem tehetnek mást, ha zárva maradnak, tönkremennek. Erről a Magyar Nemzet írt először. Híradónk is azt tapasztalta, hogy több városban is megnyíltak olyan boltok, amelyekbe a kijárási korlátozás miatt vásárló nem tehetné be a lábát.

31 igazolt koronavírus-fertőzött van a borsodnádasdi idősotthonban

31 igazolt koronavírus-fertőzött van a borsodnádasdi idősotthonban, közülük 15-en kórházba kerültek, egy ember elhunyt - ezt közölte az RTL Híradó kérdésére a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kormányhivatal. A település polgármestere szerdán azt írta a közösségi oldalán, hogy már a városban is vannak betegek. Gondozók és önkormányzati dolgozók első tesztjei is pozitívak lettek. A település azonnal cselekedett: gyorsteszteket vettek, bezárták az intézményeiket, és folyamatosan fertőtlenítik az utcákat, így próbálják megállítani a koronavírusjárványt a háromezres lakosságú Borsodnádasdon.

A tiszteletdíjakon spórolnak az önkormányzatoknál

Egyre több önkormányzat dönt úgy, hogy spórolnak a tiszteletdíjakon. Van, ahol megfelezik, máshol eltörlik a polgármesterek és a képviselők tiszteletdíját. A döntést az általunk megkérdezett polgármesterek hozták a veszélyhelyzet által adott felhatalmazás alapján, de a képviselőtestületek beleegyezésével. A megspórolt pénzt a koronavírusjárvány elleni védekezésre fordítják, vagy nehéz helyzetbe került helyiek pályázhatnak rá.

Egyre többen készítenek otthon szájmaszkokat

Egyre többen készítenek otthon szájmaszkokat, hogy pótolják a hiánycikknek számító maszkot. Van, aki önállóan dolgozik, máshol komoly összefogás van: Győrben például egész mozgalom indult. Több tucatnyian dolgoznak azon, hogy a kórházaknak, a szolgáltatásban vagy a szociális szférában dolgozóknak juttassanak el védőmaszkokat.

Kedvez a koronavírus terjedésének, hogy lehűlt az idő

Kedvez a koronavírus terjedésének, hogy lehűlt az idő. Ezt mondta az RTL Híradónak nyilatkozó orvos. A hűvösebb, párás idő ugyanis általánosan hozzájárul a kórokozók fennmaradásához. Az elmúlt huszonnégy órában a májusi időjárást februári követte, volt, ahol 20 fokot esett a hőmérséklet. Sőt a Mátrában havazott is.

Hazaküldik a csellengő diákokat

Hazaküldik a csellengő fiatalokat több településen. Az ország több pontján még ma is lehetett látni csapatokba verődött fiatalokat. Miskolcon járőrszolgálatot szervezett a helyi szociális és gyermekjóléti intézmény, mert azt tapasztalták, hogy a diákok egy része úgy élte meg a digitális oktatási rendet, mintha rendkívüli vakáció lenne. Hencidán a rendőr viszi haza az utcán kóborló diákokat.

Az óvodákról helyben döntenek

Nincs egységes, országos ajánlás arra, hogy bezárják-e az óvodákat és a bölcsődéket. A döntés az önkormányzatokra van bízva, de sorra jelentik be, hogy szünetel az ellátás, hogy ezzel is lassítsák a koronavírus terjedését. Egerben, és Ózdon már jelezték a szülőknek, hogy bizonytalan ideig szünetel az ellátás. Miskolcon még nem döntöttek, Győrben pedig egyelőre nem látják indokoltnak a zárást.

Hatalmas lángokkal égett egy hulladékmegsemmisítő telep

Hatalmas lángokkal égett egy hulladékmegsemmisítő telep Tiszaújvárosban csütörtökön este. A helyiek robbanásokról is beszámoltak. Négy város ötven tűzoltója fékezte meg a tüzet. Senki nem sérült meg, de a füst beterítette a környéket. Megsemmisítésre váró veszélyes anyagok gyulladtak meg, de a katasztrófavédelem szerint veszélyes anyag nem került a levegőbe.

Különös kegyetlenséggel ölhetett

A legsúlyosabb, életfogytig tartó fegyházbüntetés várhat arra a volt polgárőrre, akit a szikszói kettős gyilkossággal vádolnak. Most készült el a vádirat, ami szerint az 58 éves férfi különös kegyetlenséggel ölt meg egy idős házaspárt 2011-ben, hogy megszerezze a pénzüket. A helyiek szerint a köztudottan nagyon bizalmatlan idősek azért engedték be a házukba, mert ismerték.

Rémálmai vannak annak a fiatalembernek, akire vaddisznó támadt

A 21 éves fiatalt, akit a vad súlyosan megsebesített három hete Tardonán, pár napja kiengedték a kórházból. Azt mondta stábunknak, erős fájdalmai vannak, de a legrosszabb az, hogy képtelen feldolgozni a történteket. A fiú az édesanyjával sétáltatta a család bárányát az erdőszélen, amikor váratlanul rárontott egy vaddisznó.

Megrázó: Összeomlott a bíróságon a meggyilkolt lány édesanyja

Soha semmi nem enyhítheti egy szülő fájdalmát, aki elvesztette a gyermekét. A kínkeserves érzéssel maximum együtt élni lehet, de elengedni nem. A tehetetlenséget pedig csak fokozni tudja, amikor a gyermek gyilkosa a szülő szerint nem kap megfelelő büntetést. Csenge 17 éves volt, amikor B. Roland a vád szerint megütötte majd az ájult lányt egy vizes aknába tette. Mindezért 4 év fogházat kapott és kedden szabadlábra helyezték, amit az áldozat édesanyjának is végig kellett néznie. Megrázó riport következik.

Kenyérsütővel próbált meleget csinálni, kigyulladt a lakás és bennégett a kisfiú

Felfüggesztett fogházbüntetést kaphat az az anya, akinek tűzhalált halt ötéves kisfia tavaly februárban Miskolcon. Kenyérsütővel próbált meleget csinálni a gyerek szobájában, mivel hétvégén nem tudta feltölteni a gázkártyáját, így hideg volt a lakásban. A kenyérsütő miatt azonban kigyulladt a lakás, és a kisfiú bennégett.

Magyar bronzérem a stuttgarti szakács olimpián

Bronzérmes lett a stuttgarti szakács olimpián a miskolci Cserei Lászlóné. Szakácstanulókat tanít egy miskolci szakiskolában, Stuttgartban pedig olyanokat is megelőzött a versenyen, akik ötcsillagos szállodákban főznek. A díjazott ötfogásos menüsorában sajtvariációk, gyöngytyúkleves, pisztrángfilé és szójababos bélszín is szerepelt.

Vaddisznó támadt egy fiatalemberre Tardonán

A fiú súlyosan megsérült. Az eset még szombaton történt, a Blikk írt róla először. Bárányt sétáltatott a fiatalember az édesanyjával együtt az erdő szélén, amikor váratlanul előrontott egy vaddisznó, és a fiatalemberre támadt. A mentők kórházba vitték, már túl van az életveszélyen.

Két finomság, két fesztiválon

 A baranyai Sellyén a fehér hurka, Miskolcon pedig a kocsonya a kedvenc. Sellyén egy tonna húst adott az önkormányzat a főzésre jelentkezőknek. Miskolcon malac-, mangalica- és borjú kocsonya is készült az éttermekben. A borsodi megyeszékhelyen még holnap is lehet kóstolni.

Farkasok támadtak kutyára

Egy erdész Füzér mellett járta az erdőt, amikor észrevette, hogy négy farkas vette körül a kutyáját. A történtekről felvételt is készített. A farkasok üldözőbe vették az ebet, végül az erdész egy ággal tudta elkergeti az állatokat.

Kisfiukkal menekültek a tűz elől, lakhatatlanná vált a házuk

Leégett egy háromtagú család otthona szombaton Felsőtárkányban. A fiatal házaspár furcsa szagra ébredt, és pattogást hallottak. Ekkor vették észre, hogy ég a garázs, majd a tűz átterjedt a házra. A ház, amit a családfő apránként, saját maga újított fel, lakhatatlanná vált.

Ezer munkahely szűnik meg Ózdon

Ezer munkahely szűnik meg Ózdon, miután a város legnagyobb foglalkoztatója, az ABB nevű cég kedden váratlanul bejelentette, hogy bezárja ózdi gyárát. Az egyebek mellett elektromos kismegszakítókat gyártó üzem év végén áll le végleg. Az ózdi polgármester hatalmas veszteségnek nevezte a gyárbezárást. Prioritásként kezeli az ózdi emberek ügyét a kormány, ezért pénteken a helyszínre utazik az Innovációs és technológiai miniszter - ezt a tárca közölte.

Az óraszámokról is vitáznak

Drasztikus tananyag-csökkentést ígért a kormány, ehelyett körül-belül egy órával csökken a diákok heti óraszáma - erről beszélt egy miskolci pedagógus az RTL Híradónak. A pécsi tanárok után a Miskolci Hermann Ottó Gimnázium nevelőtestülete is nyílt levélben tiltakozik a Nemzeti Alaptanterv ellen. Az Emberi Erőforrások minisztériuma erre úgy reagált: a levél félrevezető, mert az új NAT-tal jelentősen csökkennek az óraszámok és a tananyag mennyisége is.

Anyját védte, ezért megölte apját

Az anyját védte, ezért nem lenne büntethető, mégis vádat emeltek egy 33 éves férfi ellen, aki több késszúrással megölte édesapját 2018 decemberében Szomolyán. Az ügyészség szerint azért kell mégis bíróság elé állnia, mert akkor sem tudta abbahagyni, amikor áldozata már a földön feküdt magatehetetlenül. Ezért erős felindulásból elkövetett emberöléssel vádolják.

Fogalmuk sem volt arról, hogy a főbérlőjük gyilkosság gyanúsítottja

Fogalmuk sem volt arról, hogy a főbérlőjük gyilkosság gyanúsítottja. Emiatt került majdnem utcára egy szikszói család. A gyanú szerint a férfi 9 éve megölt egy idős házaspárt. Mivel nem törlesztette a felvett hitelt, így a házát a bank elárverezte. A bérlő családnak mindössze négy órája maradt, hogy elköltözzön. Most egy rossz állapotú, kölcsön kapott házban laknak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való