KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

A cipőbűvölő (RTL Klub, 23:15)

Max Simkin (Adam Sandler) amióta él, cipőket javít. A középkorú férfi az anyjával lakik és abban a boltban dolgozik, amit apja, Abraham (Dustin Hoffman) hagyott hátra, amikor titokzatos módon eltűnt. Unalmas élete egy csapásra megváltozik, amikor a varrógépe lerobban, ráadásul éppen akkor, amikor sürgősen be kell fejeznie egy fontos munkát a helyi gengszternek, Leon Ludlow-nak (Clifford Smith). Előkeresi a régi családi gépet, amiről kiderül, hogy az nem egy hétköznapi varrógép, ő pedig nem egy hétköznapi cipész.

A szuper exnőm (RTL Klub, 15:45)

Matt (Luke Wilson) úgy érzi, Jenny (Uma Thurman) személyében végre megtalálta a tökéletes lányt, akiről álmodott. Azt viszont nem tudja, hogy Jenny valójában szuperhősnő. Amilyen jól indult a kapcsolat, annyira terhes lesz Matt számára, amikor kiderül a turpisság és Jenny teljesen rátelepszik a fiúra. De hogyan lehet szakítani egy olyan nővel, aki repül, kocsikat emelget és pillantásával lyukat éget az acélba? A büszkeségében sértett Jenny az összes szuperhősi képességét felhasználja, hogy megnehezítse Matt életét és tönkretegye új, bimbózó kapcsolatát kolléganőjével.

Mit találtak ki az önkormányzatok, hogy kevesebben kerüljenek ki az utcára?

Van, aki nem úszta meg a kilakoltatást, sokan viszont igen. Egyik napról a másikra változott a helyzet. Hiába van tartozásuk mégis maradhatnak. Mit találtak ki az önkormányzatok, hogy kevesebben kerüljenek ki az utcára?

Falusi trubadúrok és népdalgyűjtés

Halott a népdal? Múzeumba való? Mozgalmi dal lett belőle? Falusi trubadúrok és népdalgyűjtés - Lázs Sándor a XXI. században.

Előzetes: Áron nem tudja meghazudtolni önmagát!

Hogy miért lesz érdemes nézni bennünket? A következő rész előzeteséből kiderül!

Előzetes: Ketten máris kiesnek az elődöntőben! (11.18.)

A népszerű gasztroreality VIP kiadása a 4. szériával és újabb izgalmas fordulatokkal jelentkezik az RTL Klub műsorán. Nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára: a legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a VIP-ekkel együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük. A Válogató hét is átalakul. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, sőt a celebekre talán a verseny történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár; hiába kapnak kötényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen az új évadban a Séfek elvehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják majd annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik meg. Így aztán mindenkinek a lehető legjobb formáját kell hoznia, hogy meggyőzze a két Michelin-csillagos séfet, és a csapatában versenyezve ringbe szállhasson a Konyhafőnök VIP címért és a 10 millió forintért.

Éjjel-Nappal Budapest 2019-11-18

Miközben Dávid a DJ Sport Fitneszben beleveti magát a munkába, hogy megpróbálja elterelni a gondolatait arról a fájdalmas tényről, hogy sohasem fogja megtalálni az apját, Evelin lázasan keresi a módját, hogyan tudna a fiún segíteni. Ennek során felhasználja a hétvégén megvásárolt pszichológia könyvekből szerzett tudását, és megpróbálja óvatosan rábeszélni Dávidot, hogy nyisson az emberek felé. Dávid belátja, hogy Evelinnek igaza van, és elnézést kér Joe-tól az előző hetekben tanúsított viselkedéséért. Hazatérte után megtalálja Evelin pszichológiakönyveit.

Rossz kisfiú (RTLII, 23:00)


szerző:
2019.11.17. 23:00
Rossz kisfiú (RTLII, 23:00)

Rick Stevens (Nat Wolf) fülig szerelmes Nina Penningtonba (Selena Gomez). A gond csak az, hogy Ninának van barátja, aki senkit nem enged a lány közelébe. Ricknek nem ez az egyetlen gondja. Anyja gyakorta fekszik be elvonóra, bátyja homoszexuális, nővére pedig sztriptíztáncos. Apja már csak hab a tortán, az öreg motelekben keresi az élvezeteket, és az édes hármast sem veti meg. Ilyen körülmények közt Nina meghódítása emberfeletti feladat, ám Rick szereti a kihívásokat.

A csajok háborúja (RTL Klub, 22:05)

Liv (Kate Hudson) és Emma (Anne Hathaway) gyermekkoruk óta barátnők, nincs titkuk egymás előtt, még az esküvőről is ugyanazt gondolják. Arra azért ők sem számítanak, hogy ugyanarra a napra, ugyanarra a helyszínre sikerül szervezniük mindent. A kínos baki persze betesz a barátságnak, és kitör a háború. Semmitől sem riadnak vissza, hogy tönkretegyék a drága barátnő nagy napját.

Showder Klub 2019-11-17


szerző:
2019.11.17. 22:00
Showder Klub 2019-11-17

A 24. évad hatodik részében Kőhalmi Zoltán, Janklovics Péter Zsolt és Badár Sándor estjét láthatjuk. A házigazda: Benk Dénes.

Másnaposok 2. (Film+, 21:00)


szerző:
2019.11.17. 21:00
Másnaposok 2. (Film+, 21:00)

Mindenki tudja, hogy Alant (Zach Galifianakis) legénybúcsúba meghívni őrültség. Hiába Phil (Bradley Cooper) figyelmeztetése, a házasodni készülő Stu (Ed Helms) képtelen nemet mondani a könyörgésre. Szerinte ugyanis csekély az esélye annak, hogy megint minden balul sül el, különösen Thaiföldön. Csakhogy a menyasszony 16 éves zseni öccsét is a nyakukba varrják, akiben Alan halálos riválist lát, és ismét a tettek mezejére lép. Másnap reggel Bangkokban találják magukat az eltűnt tini levágott ujjával.

Újra otthon (RTL Klub, 20:00)


szerző:
2019.11.17. 20:00
Újra otthon (RTL Klub, 20:00)

A nemrég elvált Alice (Reese Witherspoon) új életet kezdene, ezért lányaival együtt visszaköltözik szülővárosába, Los Angelesbe. A 40. születésnapi buliján megismerkedik három feltörekvő fiatal filmessel, akik épp producert és nem mellesleg albérletet keresnek. Amikor anyja, Lillian (Candice Bergen) unszolására Alice beleegyezik, hogy ideiglenesen beköltözzenek a vendégházba, meglepően jól alakulnak a dolgok. A kibővített családi idillbe azonban váratlanul betoppan a volt férj, Austen (Martin Sheen), aki hirtelen nem is tudja melyikükre legyen jobban féltékeny.

Előzetes: Ráhajtanak Laurára? (11.17)

Bence pár órára átveszi az éjszakai ügyeletet a kapitányságon, ám pont ekkor érkezik meg a Belső Ellenőrzés. Gábor és Gyula megtapasztalják, milyen nehéz elfogni valakit egy lakótelepi háztömbben.

Szuperhekusok (RTL Klub, 15:35)


szerző:
2019.11.17. 15:35
Szuperhekusok (RTL Klub, 15:35)

Három bűnöző kifosztja az egyik detroiti bankot. Bár az egyik tettest még a helyszínen ártalmatlanítják, másikukat pedig börtönbe dugják, a harmadiknak sikerül eltűnnie a húszmillió dollárral. Hét évvel később a börtönből frissen szabadult bankrablót holttan találják Miamaiban. Mivel a rendőrök tehetetlenek, két FBI-ügynök veszi át a nyomozást. Forest (Bud Spencer) és Bennet (Terence Hill) minden tehetségére szükség van, hogy a hét éve eltűnt dollármilliókat és a pénzzel bujkáló gazfickót kézre kerítsék.

Négy versenyző búcsúzott a 2019-es X-Faktor első élő show-jában!

A nézők szavazatai alapján Huszár Alettának, Anti bácsinak, a Sperantának és a C.O.O.L.-nak kellett elbúcsúznia az X-Faktortól. 

Ezek a dalok hangzottak el a 2019-es X-Faktor 1. élő show-jában!

Íme az első élő show-ban elhangzott dalok listája:

Birdman - A mellőzés meglepő ereje 2019-11-16

Riggan Thomson (Michael Keaton) egykor a legnépszerűbb sztárok egyike volt, aki nagy sikerrel alakította az ikonikus képregényhőst. Mára azonban leáldozott a csillaga, elfelejtették, a pálya szélére szorult. A Broadwayen kapott lehetőséget igyekszik kihasználni, hogy visszaszerezze önbecsülését, visszakapaszkodjon a csúcsra, és visszahódítsa a közönséget. Megrendezi saját színdarabját, és a főszerepet is magára osztja. Miközben a nagy visszatérésre készül, Riggan ezernyi problémával kénytelen szembenézni.

ByeAlex Anti bácsinak: „Nem sikerült előadnod ezt a dalt!”

Így értékelték a mentorok Balogh Antal (Anti bácsi) produkcióját!

Anti bácsi: Ne felejtsd el (saját dal)

Gáspár Laci mentoráltja a 2019-es X-Faktor első élő show-jában egy saját dalt adott elő, ami a Ne felejtsd el címet kapta.

Anti bácsi egy új gitárt és egy dalt is kapott a mentorától!

Balogh Antal számára, akit sokan csak Anti bácsiként ismernek, az X-Faktor csupa meglepetést tartogat.

Puskás Peti Manuelről: „Ez a srác a legjobb!”

Így értékelték a mentorok Manuel produkcióját az első élő show-ban!

Manuel: Mint egy filmben (saját dal)

ByeAlex mentoráltja a 2019-es X-Faktor első élő show-jában egy saját dalt adott elő, ami a Mint egy filmben címet kapta.

Manuel: „Úgy érzem, hogy kezd minden jóra fordulni!”

Manuel a válogató óta rengeteg rajongót szerzett magának. A Messziről jöttem klipje közel 5 millió megtekintésnél jár, és a TikTok is felrobbant a fiú dalától.

Dallos Bogi a Take 3-nek: „Egy igazán vagány csajcsapat voltatok!”

Így értékelték a mentorok a Take 3 produkcióját az első élő show-ban!

Take 3: Blöff (AK26)


szerző:
2019.11.16. 23:09
Take 3: Blöff (AK26)

Puskás Peti mentoráltjai a 2019-es X-Faktor első élő show-jában az AK26 Blöff című dalát adták elő.

Take 3: Blöff (AK26) 🎶


szerző:
2019.11.16. 23:09
Take 3: „Reméljük, hogy visszanyerjük Peti bizalmát!”

Edina, Szonja és Madina felkészületlenül érkeztek a próbára. A mentoruk nagyon megharagudott rájuk,ezért itt az idő, hogy visszanyerjék Peti bizalmát a csajok.

ByeAlex Dárdai Blanka produkciója után: „Számomra leszakadt az ég!”

A mentorok teljesen elámultak Blanka produkciójától! Így értékelték a lány éneklését!

Dumapárbaj (RTLII, 23:00)


szerző:
2019.11.16. 23:00
Dumapárbaj (RTLII, 23:00)

Kalmár Tamás (Hadházi László) befutott, negyvenes évei végén járó, kissé felfuvalkodott sztár. Standup nagyágyúként saját önálló show-műsora van a tévében. Egy napon azonban feltűnik egy új kedvenc, Nagy Tóbiás (Kiss Ádám). Tamás egyre lejjebb csúszik, míg végül úgy dönt, bosszút áll a trónfosztón. Egy mindent eldöntő dumapárbajra hívja ki Tóbiást, aki elfogadja a kihívást

Dárdai Blanka: Kesergés (Barbaro)

Dallos Bogi mentoráltja a 2019-es X-Faktor első élő show-jában a Barbaro zenekar Kesergés című dalát adta elő.

Dárdai Blanka: „Ez életem lehetősége!”

Blanka be szeretné bizonyítani, hogy igenis helye van az X-Faktor élő show-jában!

Gáspár Lacit meglepte Ruszó Tibi: „Erre nem számítottam!”

Így értékelték a mentorok Ruszó Tibi produkcióját az első élő show-ban!

Ruszó Tibi: Apám sírjánál (ByeAlex és a Slepp)

ByeAlex mentoráltja a 2019-es X-Faktor első élő show-jában a ByeAlex és a Slepp Apám sírjánál című dalát adta elő.

Ruszó Tibi majdnem elvesztette az édesapját

Ruszó Tibi mentora dalával, az Apám sírjánál című dallal készült az első élő show-ra. Alex mentoráltjának édesapja tavaly szívinfarktust kapott, de szerencsére felépült azóta.

Gáspár Laci Bagdi Enikőnek: „Benned van a lehetőség, hogy egy szép festmény legyél!”

Puskás Peti szerint misztikum és rengeteg tehetség van Enikőben. Így értékelte a lány produkcióját a többi mentor!

Bagdi Enikő: Mindenkit elhagyunk (saját dal)

Dallos Bogi mentoráltja a 2019-es X-Faktor első élő show-jában egy saját dalt adott elő, ami a Mindenkit elhagyunk címet kapta.

Bagdi Enikő megihlette Dallos Bogit!

Bagdi Enikő nagyon kevés embernek nyílik meg, és ezért gondolja azt, hogy Dallos Bogi a lehető legjobb mentor a számára. Bogi egy dalt is írt mentoráltjának az első élő show-ra!

e-mánia 34. rész


szerző:
2019.11.16. 22:00
Dallos Bogi a C.O.O.L.-nak: „Nagyon-nagyon hamis volt!”

Bogi, Alex és Laci is egyetértett abban, hogy Puskás Peti mentoráltjainak produkciója nem volt az igazi.

C.O.O.L.: A folyó (saját dal)


szerző:
2019.11.16. 21:54
C.O.O.L.: A folyó (saját dal)

Puskás Peti mentoráltjai a 2019-es X-Faktor első élő show-jában egy saját dalt adtak elő, ami A folyó címet kapta.

C.O.O.L.: A folyó (saját dal) 🌊


szerző:
2019.11.16. 21:54
C.O.O.L.: „Felvettük az első saját dalunkat!”

Dani és Bence, a C.O.O.L. két tagja elkészítette első saját dalát. Így készültek az első élő show-ra Puskás Peti mentoráltjai!

Puskás Peti Burai Renátónak: „Ez nem előadóművészet volt!”

Míg Puskás Peti éles kritikával illette Renátót, Dallos Bogira hatott a srác produkciója! Így értékelték a mentorok Gáspár Laci mentoráltjának éneklését!

Burai Renátó: Love Runs Out (OneRepublic)

Gáspár Laci mentoráltja a 2019-es X-Faktor első élő show-jában a OneRepublic Love Runs Out című dalát adta elő.

Burai Renátó együtt gyúrt Gáspár Lacival az első élő show-ra

Renátó diétával és edzéssel készült az élő show-ra. Mentora a fizikai felkészülésben is a segítségére volt.

Gáspár Laci a Sperantának: „Mindannyian tudtok! Nagyon tudtok!”

ByeAlex szerint Szandi sokat hibázott. Dallos Bogi és Gáspár Laci szerint viszont csodálatosak voltak Puskás Peti mentoráltjai.

Speranta: Hallgató (tradicionális roma népdalok)

Puskás Peti mentoráltjai a 2019-es X-Faktor első élő show-jában tradicionális roma népdalokat adtak elő.

Szandra a betegsége miatt nem tudott részt venni a Speranta próbáin

A Speranta kénytelen volt Szandi nélkül próbálni az élő show-ra, mert az énekesnőnek pihentetnie kellett a hangszálait.

Puskás Peti: „Az Andort már hallottam jobbnak!”

A mentorok szerint Andor produkciója az első élő show-ban mélyen az eddigi produkciói alatt volt.

Vanek Andor: Diamonds (Rihanna)


szerző:
2019.11.16. 20:54
Vanek Andor: Diamonds (Rihanna)

ByeAlex mentoráltja a 2019-es X-Faktor első élő show-jában Rihanna Diamonds című dalát adta elő.

Vanek Andor: Diamonds (Rihanna) 💎


szerző:
2019.11.16. 20:54
Vanek Andor a színpadon érzi a legotthonosabban magát

Andor a kisfilmjében megmutatta, hogy bár elsőre visszahúzódónak tűnhet, valójában egy extrém, nyitott srác.

Puskás Peti Huszár Alettának: „A színpadra születtél!”

Az összes mentornak nagyon tetszett Aletta dalválasztása. Így értékelte a lány produkcióját Alex, Laci, Peti és Bogi!

Huszár Aletta: Csillag vagy fecske (Kispál és a Borz)

Dallos Bogi mentoráltja a 2019-es X-Faktor első élő show-jában a Kispál és a Borz együttes Csillag vagy fecske című dalát adta elő.

Huszár Aletta egy füzetben előre megtervezte a produkcióit

Aletta a kisfilmjében körbekalauzolja a nézőket a szobájában, és a mentorának, Dallos Boginak betekintést enged a füzetébe, amiben összegyűjtötte az összes ötletét és tervét az élő show-k kapcsán.

ByeAlex: „Nagyon megnyitottad ezt a műsort!”

Így értékelték a mentorok Zdroba Patrik produkcióját!

Zdroba Patrik: Maniac (Michael Sembello)

Gáspár Laci mentoráltja a 2019-es X-Faktor első élő show-jában Michael Sembello Maniac című dalát énekelte el.

Wonder Woman (Film+, 20:20)


szerző:
2019.11.16. 20:20
Wonder Woman (Film+, 20:20)

Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnőjét legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látja az első férfit. Egy pilóta, Steve Trevor (Chris Pine) lezuhan a parton, és óriási háborúról beszél, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy Árész, a háború istene áll a háttérben, és úgy dönt, hogy a meglepett pilótával elhagyja az otthonát, hogy megállítsa a vérengzést. Hamarosan a frontvonalban találja magát, ahol felébred emberfeletti ereje, és rájön, hogy a mi a végzete.

Zdroba Patrik: „Ha akarnám, sem tudnám elengedni a zenét!”

Patrik elképesztően hálás a mentorának, Gáspár Lacinak, hogy idén az élő show-ban énekelhet. A 25 év felettiek csapatába tartozó énekest a zene segítette át a nehéz időszakon. Így készült Patrik az első élő show-ra!

A TOP12 közös dala 😍


szerző:
2019.11.16. 20:05
X-Faktor 2019 - TOP12 - Közös dal - Nem elég

Elkezdődött a 2019-es X-Faktor 1. Élő show-ja, ami a 12 legtehetségesebb előadó közös produkciójával startolt. Íme a lányok (Bagdi Enikő, Dárdai Blanka, Huszár Aletta), a fiúk (Manuel, Ruszó Tibi, Vanek Andor), a 25 éven felüliek (Balogh Antal Géza [Anti bácsi], Burai Renátó, Zdroba Patrik) és a zenekarok (C.O.O.L., Speranta, Take 3) nyitánya.

Ne hagyd ki az X-Faktor első Élő show-ját!

A tehetségkutató 9. évadában új női mentort köszönthetünk Dallos Bogi személyében, aki Gáspár Lacival, ByeAlexszel és Puskás Petivel alig várja, hogy az idei évad tehetségeit mentorálja. Az X-Faktor újra elstartol a válogató adásokkal. 2019-ben ismét folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco és Claudia, valamint az USNK után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat. Sőt az USNK tavalyi sikerén felbuzdulva még több rapper és csapat érkezett, hogy megmérettesse magát a mentorok előtt. A tavalyi győztes csapat a műsor óta 144 koncerttel végigturnézta Magyarországot, Erdélyt, több nagy fesztiválon felléptek és a fiúk videóinak megtekintése már 23 milliós nézettség fölött jár. Az USNK tehát magasra tette a lécet, amit idén sokan próbálnak majd megugrani. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek. A műsorvezető 2019-ben is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várja, hogy újra támogathassa a jelentkezőket, mielőtt színpadra lépnek. Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes, csapat és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából. Az X-Faktor vasárnap este is az RTL Klub műsorán.

Részvételi szabályzat


szerző:
2019.11.16. 19:59
Részvételi szabályzat

Az M-RTL Zrt. (1222 Budapest Nagytétényi út 29.) (továbbiakban: RTL), valamint a Telekom New Média Zrt. (1222 Budapest Nagytétényi út 29.) (a továbbiakban: TNM) által szervezett és “X-Faktor” című televíziós műsorhoz kapcsolódó az “RTL 24” megnevezésű applikáción/alkalmazáson, valamint alapdíjas SMS szolgáltatáson keresztüli szavazás szolgáltatásának leírása és szabályai.

Fókusz Plusz 2019-11-16


szerző:
2019.11.16. 19:00

Stadionavatás és vereség


szerző:
2019.11.16. 18:28
Stadionavatás és vereség

Vereséggel avatta fel a Puskás Arénát a magyar labdarúgó válogatott. Barátságos meccsen szenvedtek 2-1-es vereséget a világranglista ötödik Uruguay-tól. A stadion környékén nem volt komoly fennakadás a közlekedésben annak ellenére, hogy 65 ezer látogató érkezett a megnyitóra. Az ünnepségen ott volt a miniszterelnök, de beszédet nem mondott.

A földön ütközött két repülő

A kifutópályán karambolozott két repülő a texasi San Antonio repterén.

Tiltakoztak a fakivágások ellen

Ha egyetlen fát kivágnak a Normafán parkolóépítés miatt, akkor az Európai Bizottsághoz fordul a Párbeszéd.

Birdman - A mellőzés meglepő ereje  - MoziKvíz (szombat)

Játsszon velünk mozikvízünkkel!

RTL Híradó 2019-11-16


szerző:
2019.11.16. 18:00

Időjárás 2019-11-16


szerző:
2019.11.16. 17:00
Időjárás 2019-11-16

Szombaton este nyugaton, északnyugaton néhol még lehet kisebb eső, de összességében csökken a felhőzet. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 6, 12 kor közelében alakul. Vasárnap kimondottan kellemes időre lehet számítani, november közepéhez képest főleg. A legmagasabb hőmérséklet az ország túlnyomó részén 15 fok felett alakul, általában 14, 20 fok lesz a jellemző.

LEÉGETT CSALÁDI HÁZ: Amit a tűz nem pusztított el, azt a víz tette tönkre

Leégett egy családi ház pénteken este Vecsésen. Egy négytagú család otthona vált lakhatatlanná. A házat nemrég újították fel. Új nyílászárókat építettek be, újravakolták a falakat és a tető is új volt. Amit a tűz nem pusztított el, azt a víz tette tönkre. A házat valószínűleg nem lehet felújítani. Teljesen újat kell építeni. A városban azonnal összefogtak az emberek. Alig több, mint fél nap alatt rengeteg felajánlás érkezett.
Ha Ön is segítene a családon, itt teheti meg: Petrik Miklós 12011021-01457858-00200008 Raiffeisen Bank

Non-stop (RTL Klub, 15:40)


szerző:
2019.11.16. 15:40
Non-stop (RTL Klub, 15:40)

Bill Marks (Liam Neeson) szövetségi légi marsallként ingázik a New York-London non-stop járaton. Átlagos útnak indult ez a napja is, amikor a telefonjára egy fenyegető sms-t kap. Húsz percenként megölnek egy utast a fedélzeten, ha nem utalnak át 150 millió dollárt egy bankszámlára. Egyedül Marks, aki aggódik az utasok életéért, a pilóta és a személyzet meg van róla győződve, hogy az Atlanti-óceán felett nem érheti őket baj. Az első gyilkosság után pánik tör ki a fedélzeten. A marsall próbálja kézben tartani a helyzetet, de egy nem várt fordulat felforgatja az eseményeket. A rendőrség és a Fehér Ház azzal vádolja Marksot, hogy ő az, aki eltérítette a légi járatot. Senki nem hisz a marsallnak, pedig az idő egyre fogy, és már senki nincs biztonságban.

X-FAKTOR: Határtalan izgalom az első élő show előtt

Több ezer jelentkezőből ők bizonyultak a kilencedik X-Faktor legjobbjainak. Hetek óta arra készülnek, hogy végre élőben is megmutassák tehetségüket és azt, hogy mennyit fejlődtek, mióta először színpadra álltak a műsorban. Most megmutatjuk mi jár a fejükben az első élő show előtt.

Exkluzív! Nézz bele a Jófiúk tizedik részébe!

Kíváncsi vagy, mi lesz a Jófiúk következő részében? Íme!

Adri nem mehet a piros csapatba!😱


szerző:
2019.11.16. 10:00
Megmutatta kisbabáját az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Két éve, hogy megszületett a közismert sorozat Barbijának kislánya. A kis Lilit a Fókusz kameráinak mutatta meg először a gyönyörű anyuka. 

Nóra ezúttal nem kegyelmezett meg Vandának

Ez történik, ha valaki sokat húzogatja az oroszlán bajuszát...

A legújabb részeket ITT tudod visszanézni!

 

Következő rész: (2019. november 18.)

Gigi és Olivér újra közeledni kezdenek egymáshoz. Szonja rájön, hogy Adél nyomoztatott Gergő után. Nóra azzal szembesül, hogy megállíthatatlan lavinát indított el Vanda elbocsátásával.

Frenki alaposan megvizslatta Katka meztelen testét!

A fiatal lány egyszerűen csak zuhanyozni szeretett volna, amit Frenki nem hagyott szó és tettek nélkül…

Barátok közt 2019-11-15


szerző:
2019.11.15. 22:30
Rácz Jenő Kabát Peti miatt nemet mondott Róka Adrira!

A séf nagyon jó barátja Adri párja, emiatt nem érezte volna etikusnak, ha beválasztja. Vajon Sárközi Ákos lát benne potenciált?

Kinek kellett távoznia Rippel Feri miatt?

Feri is azok között várakozott, akiknek már nem jutott kötény, azonban Sárközi Ákos úgy döntött, Feri bentmaradásáért leveszi egy másik versenyzőjéről a kötényt.

Sztarenki Dórit mindkét séf a csapatába akarta

Hiába fogyott már el minden köténye a séfeknek, az egyik versenyző miatt Rácz Jenő és Sárközi Ákos is hajlandó lett volna cserélni.

Cinthya Dictator alkudozott a zsűrivel a kötényért

A fotós mindent megtett, hogy legalább egy finoman sózott tésztát találjon a zsűri a tányérján.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való