KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

Kincs, ami nincs


szerző:
2019.07.28. 20:50
Kincs, ami nincs

Alan (Terence Hill) kincset akar, mégpedig mindenáron. Óriási szerencséjére talál egy térképet, amely egy közeli szigeten kincset jelöl. De hogyan jusson oda? Elrejtőzik Charlie (Bud Spencer), a kalandor hajóján, és becsapva az iránytűt, a sziget felé irányítja a hajót. Charlie-nak persze az egyszemélyes hajón nem nehéz megtalálni a potyautast, ám hamarosan mindketten a vízben kötnek ki. Charlie legnagyobb bánatára kénytelenek kiúszni a szigetre, ahol összebarátkoznak a sziget lakóival, a barátságos és vidám királynővel és csinos lányaival, akik elvezetik őket a térképen jelzett helyre. A baj csak az, hogy a mesés kincset Kamasuka (John Fujioka), a második világháború óta ottfelejtett szamuráj őrzi.

Nincs kettő négy nélkül


szerző:
2019.07.28. 18:40
Nincs kettő négy nélkül

Greg (Bud Spencer) és Eliot (Terence Hill) egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, a Coimbra fivéreket, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig.

A szellemlovas: A bosszú ereje


szerző:
2019.07.27. 23:20
A szellemlovas: A bosszú ereje

Johnny Blaze (Nicolas Cage) Kelet-Európában rejtőzött el, és magányosan folytatja kilátástalan küzdelmét az átokkal, ami miatt időről időre lángoló koponyájú bosszúállóvá változik. Egy nap azonban egy szekta vezetője keresi fel, és felbéreli, hogy ölje meg magát a Sátánt (Ciarán Hinds), aki éppen Blaze kisfiának születésnapján akar testet ölteni, méghozzá az ő testét felhasználva.

Beépített szépség 2019-07-27


szerző:
2019.07.27. 20:35
Beépített szépség 2019-07-27

Különös terrorista tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelöli meg. Egyértelmű, be kell építeni egy FBI-ügynököt a versenyzők közé. A látszatra nem túl nőies, kissé bajszos, röfögő, keresetlen Gracie-re (Sandra Bullock) esik a választás. Vic Melling (Michael Caine), a kényes ízlésű szépségszakértő lehetetlen feladatot kap. Újkori Higgins professzorként sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a nagy versenyig...

A hobbit: Az öt sereg csatája


szerző:
2019.07.27. 20:30
A hobbit: Az öt sereg csatája

Zsákos Bilbó (Martin Freeman) és a törpök visszahódítják otthonukat Smaugtól. A visszaszerzett kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin (Richard Armitage) teljesen megváltozik és szembe fordul szövetségeseivel. Eközben Szauron orkok seregét indítja útnak a Magányos Hegy ellen. A törpék, tündék és az emberek hamarosan választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. Bilbó az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol Középfölde sorsa forog kockán.

Az oroszlánkirály 2. - Szimba büszkesége 2019-07-27

Szimbának megszületik a kislánya, a pajkos kis Kiara, akit nem könnyű féken tartani. Ez a feladat nem sikerül a két testőrnek, Timonnak és Pumbának sem, akiket a sors csak bal kezekkel és lábakkal áldott meg. Kiara minden tiltás ellenére elcsavarog, és egyszer csak tiltott területen, Zordföldén találja magát, ahol összebarátkozik Kovuval, Zordon utódjával. A két fiatal egymásba szeret, ami miatt újra fellángol a gyűlölet a két tábor között. Kiarának és Kovunak választania kell, megszöknek, vagy közös erővel kibékítik a családokat.

Rendőrakadémia 7.: Moszkvai küldetés

Moszkva városát megszállják a Rendőrakadémia lelkes, ám annál kétbalkezesebb bűnüldözői. Lassard (George Gaynes), Jones (Michael Winslow), Tackleberry (David Graf), Callahan (Leslie Easterbrook) és az újonc Connors (Charlie Schlatter) ismét bevetésre készek, ezúttal azzal a nemes szándékkal, hogy védőszárnyaik alá vegyék Moszkvát. Meglehet, a hidegháborúnak már rég vége, hőseink azért felforrósítják maguk körül a levegőt, és könyörtelenül felveszik a harcot az orosz maffia főnöke, Konsztantyin Konalij (Ron Perlman) és rettegett uralma ellen.

Romy és Michele – Micsoda spinék! 2019-07-27

Romy és Michelle a legjobb barátnők. Érettségi után beváltják fenyegetésüket és elutaznak álmaik városába, Los Angelesbe. A micsoda nőn nevelkedett két tapasztalatlan lány a könnyű pénz reményében az ősi mesterség űzésében látja a gyors felemelkedés biztos útját. Az ügyefogyott próbálkozás azonban egy rendőrségi zárkában végződik. A másnapi szabadulás alkalmával azonban rájuk ragyog a szerencse egy transzvesztita prostituált személyében. A férfias hölgy rájuk bízza egyetlen macskáját és vele házát is arra az időre, amíg fontos műtétre utazik az öreg kontinensre. A két csacska nő ezután filmváros bevételére indul, de mindjárt az első napon két vörös cipellőn menthetetlenül összevesznek Hollywood nagyhatalmú ügynökével, Ashley Schwartz-cal.

Carter ügynök 2019-07-27


szerző:
2019.07.27. 13:50
Carter ügynök 2019-07-27

A tanács, Chadwick tiltakozása ellenére úgy dönt, hogy bezárja az Isodyne kutatásait. Dr. Wilkes, a labor vezetője a halálos baleset után segíteni próbál Peggynek, és felfedi a Zéró-elemet, ami minden anyagot elnyel, még a nukleáris robbanást is. Peggy úgy dönt, hogy elhozza az Isodyne laborjából az elemet, ám Calvin Chadwick, a leendő szenátor és felesége, Whitney Frost meglepik őket.

Fejjel a bajnak 2019-07-27


szerző:
2019.07.27. 12:25
Fejjel a bajnak 2019-07-27

Nehéz a kamaszok sorsa. A szülők többnyire szeretnék mindentől megóvni gyereküket. A póráz mindig rövidebb, a pénz mindig kevesebb, a megértés pedig szűkösebb, mint kellene. Sam (Katie Holmes) természetesen ahogy lehet, egyetemre menekül. Igaz, ő bizonyos szempontból rosszabb helyzetben van a kortársainál. Nála az otthon ugyanis a Fehér Házat, az apa pedig az Egyesült Államok elnökét jelenti. Sam is csak arra vágyik, mint mindenki más az ő korában, de hogyan lehet úgy bulizni és fiúzni, ha minden titkos randira tíz testőr kíséri az embert?

Hét nővér


szerző:
2019.07.26. 23:00
Hét nővér

A túlnépesedést megakadályozásáért a világ kormányai bevezetik a csak egy gyerek törvényt, amelynek értelmében egy családban csak egy gyermek születhet. Az állam különleges megfigyelési hálózattal igyekszik betartatni a jogszabályt. Egy férfinak különleges kihívást jelent, hogy hét, egymásra tökéletesen hasonlító lányunokáját úgy nevelje fel, hogy az senkinek ne szúrjon szemet. A lányok egy személyi azonosság alatt élnek, mindegyikük hetente csak egyszer mehet el otthonról, a testvérei napi tennivalóját szem előtt tartva. Egy nap azonban egyikük nem tér haza, aminek beláthatatlan következményei lehetnek a többiekre nézve.

Isten belájkolt 2019-07-26


szerző:
2019.07.26. 21:45
Isten belájkolt 2019-07-26

Miles megdöbben, amikor az Isten profil egyszerre 76 ismerőst ajánl neki. Hamar kiderítik, hogy a 76 ember ugyanabban a házban lakik. Cara és Miles albérletet kereső párnak adják ki magukat, hogy kiderítsék, mi történik a házban. Épp lakógyűlést tartanak, ahol a tulajdonos bejelenti, hogy a a házat eladták, és az új tulajdonos feltehetően lebontja. Fáradhatatlanul dolgoznak a ház megmentésén.

A lány és a farkas


szerző:
2019.07.26. 21:00
A lány és a farkas

Daggerhorn falu lakosai évtizedeken át állatáldozatokkal csillapították a közeli erdőben lakó vérfarkas étvágyát. A teliholdkor portyázó fenevad azonban most saját zsákmányt ejt, megöli Valerie (Amanda Seyfried) nővérét. Valerie-t a szülei a gazdag Henrynek (Max Irons) szánják, ő azonban a szegény favágóba, Peterbe (Shiloh Fernandez) szerelmes. El is határozzák, hogy elszöknek, ám a vérfarkas tette mindent megváltoztat. A falusiak felfogadják a hírhedt vadászt, Salamon atyát (Gary Oldman), hogy szabadítsa meg őket a fenevadtól. Salamon nem kevesebbet állít, minthogy a szörny napközben emberalakot öltve közöttük él.

Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl

Az elhagyott sivatagi város, Bartertown úrnője, Entity (Tina Turner) gladiátorjátékokkal szórakoztatja magát. Kapóra jön neki Mad Max (Mel Gibson) az energiaforrásokért vívott harcban. Max megnyeri a párviadalt, Entity azonban az ígéretét megszegve, halálra ítéli. Az utolsó pillanatban azonban egy különös, csak gyerekekből álló törzs megmenti, és minden segítséget megad neki a város elleni hadjárathoz.

The Expendables - A feláldozhatók 2019-07-25

Barney Rossnak (Sylvester Stallone) nincs veszítenivalója. A félelmet nem ismerő férfi egy csapat zsoldos, a feláldozhatók vezetője, akik halálosak és a végsőkig is elmennek, ha egy megbízatásról van szó. Lee Christmas (Jason Statham), a pengék mestere, Yin Yang (Jet Li), a közelharc szakértője, Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), a mesterlövész azonnal akcióba lépnek, amikor a titokzatos Mr. Church (Bruce Willis) olyan megbízással keresi meg őket, melyet más nem vállalna el. Barney és csapata hamarosan szembekerül James Monroe-val (Eric Roberts), az egykori, dörzsölt CIA-ügynökkel.

Halálos fegyver 3.


szerző:
2019.07.25. 21:00
Halálos fegyver 3.

Riggs (Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) komoly problémával kerül szembe. Egy rendőrből lett bandafőnök támad a városra. Őrült tetteiben nincs rendszer: lopott fegyverekkel kereskedik, de árujának java részét saját maga használja. Azokat a házakat és autókat, melyeket a nyomában lévő rendőrpáros véletlenül épen hagyna, ő teszi a földdel egyenlővé. Robbanások, üldözések és utcai lövöldözések követik egymást elképesztő sebességgel. És hogy a felfordulás teljes legyen, a túlbuzgó ingatlanügynök Getzen (Joe Pesci) kívül egy harcias rendőrnő (Rene Russo) is színre lép.

Az élet ára


szerző:
2019.07.24. 23:25
Az élet ára

Katherine Powell (Helen Mirren) egy titkos drón akció parancsnoka Kenyában. Céljuk, hogy semlegesítsenek egy terroristacsoportot Nairobiban. Amikor Powell megtudja, hogy a csoport tagjai öngyilkos merényletet terveznek, egy drónt küld a terroristák megsemmisítésére. Ám a célterületen felfedeznek egy kilenc éves kislányt is. Az idő sürget, a bombázást végrehajtók parancsra várnak...

Mr. Whiskey 2019-07-24


szerző:
2019.07.24. 22:50
Mr. Whiskey 2019-07-24

A csapat zöme a Bukaresti Tudományi Egyetemen kap vendégprofesszori címet, hogy egy ott tanuló ázsiai diákot megvédjenek. A tanuló kutatásaira ugyanis a kormánya le akar csapni, hogy a tervei alapján nagy hatótávú fegyvereket gyártsanak. Standish az akció kulcsfigurája, miután őt, mint diákot delegálják, méghozzá azzal a céllal, hogy férkőzzön Yong bizalmába, és vegye rá a kutatásai átadására.

Parker


szerző:
2019.07.24. 21:00
Parker

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. Utolsó akciója során azonban társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig kishíján a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy megszerzi a zsákmányt. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, belevaló ingatlanügynököt, Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást.

Disturbia


szerző:
2019.07.23. 23:00
Disturbia

Apja halálát követően Kale (Shia LaBeouf) mogorvává, visszahúzódóvá, zaklatottá válik, olyannyira, hogy miután összetűzésbe keveredik egyik tanárával, a bíróság házi őrizetre ítéli. Anyja, Julie éjt nappallá téve dolgozik, hogy ellássa magát és a fiát, aki ezt csak közönnyel és letargiával viszonozza. Házuk falai kezdenek összezárulni Kale körül. Amikor elhatalmasodik rajta az unalom, figyelmét a házon kívülre fordítja, és elkezdi meglesni szomszédjait, köztük Ashleyt (Sarah Roemer), a csinos lányt, aki most költözött melléjük, no meg azt a gyanús urat, Mr. Turnert (David Morse), aki Kale szerint nem lehet más, mint az országszerte keresett sorozatgyilkos. Ám vajon mindez valóság, vagy csak a négy fal közé szorított zaklatott, hiperaktív képzelete játszik Kale-lel?

Csúcsformában 2019-07-23


szerző:
2019.07.23. 21:45
Csúcsformában 2019-07-23

Lee (Jackie Chan) felügyelő, a hongkongi rendőrség büszkesége Amerikába utazik, hogy a kínai konzul elrabolt lányát felkutassa. Az FBI szeretné távol tartani őt az ügytől, ezért a nyakába varrják Cartert (Chris Tucker), a Los Angeles-i rendőrség legidiótább és legnagyobb pofájú tisztjét. Két különböző mentalitású ember találkozásából nem születhet nagy barátság. Miután már minden látnivalót megnéztek, rájönnek, hogy csúnyán átverték őket. A bajban összefognak, és módszereik sajátos ötvözésével nekilátnak a város megtisztításának…

Másnaposok


szerző:
2019.07.23. 21:00
Másnaposok

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében. Phil (Bradley Cooper) a haverjai segítségével meg is szervezik a fergeteges bulit, ami túlságosan is jól sikerül. Másnap reggel megdöbbenve ébrednek, a leendő férj nyomtalanul eltűnt, a szálloda szobája pedig teljesen le van rombolva. Az előző napi dorbézolásról mindössze néhány nyom maradt: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipős fiókban és Mike Tyson a nappaliban.

A hírszerző


szerző:
2019.07.22. 23:00
A hírszerző

Reade és Zapata a Jones-ügyön dolgozik; Jane Romannel tart, hogy megszerezze a mikrocsipet a Bradley Dynamics laborjából. Weller és Naz Bulgáriába repülnek, mert a jelek szerint ott rejtőzik Douglas Winter, aki három éve titkos nemzetbiztonsági és hírszerző információkat szivárogtatott ki.

Utánunk a Tűzözön


szerző:
2019.07.22. 23:00
Utánunk a Tűzözön

Samantha Caine (Gena Davis) boldog családi életet él. Csak egy dolog hiányzik a tökéletes idillből: a múlt. Egy majdnem végzetes autóbaleset azonban mindent megváltoztat. Megdöbbenve fedezi fel, hogy nyolc évvel ezelőtt ő Charly Baltimore volt, egy szupertitkos kormányzati szervezet profi ügynöke. Samantha felbérel egy magánnyomozót, Mitch Henesseyt (Samuel L. Jackson), hogy derítse ki a múltját. Samantha otthagyja családját, hogy befejezze a nyolc évvel korábban kudarcba fulladt akciót.

Az egykori sztárképernyős 10 éve kerüli a nyilvánosságot, hogy él most?

Az egykori sztárképernyős, Palotás Petra 10 éve kerüli a nyilvánosságot. Nekünk mégis megmutatta, hogy él ma családjával Hamburgban. Bűnözőnek nézték, csak azért, mert kelet-európai. Ma már tisztelik a munkájáért.  Zoltán megdolgozott a sikerért. József felkapott séf volt, mosogató lett. Egyre feljebb jutott, nyelvet tanult, ma már saját éttermét tervezi, Máltán.

A gyilkos védelmező


szerző:
2019.07.22. 22:00
A gyilkos védelmező

Bostonban fojtogató gyilkos garázdálkodik. Különös módon alacsony jövedelműekre vadászik, és csak a tárcájukat lopja el, a bankkártyákat azonban egyetlen alkalommal sem használta. Így egyelőre nem tudni, mi motiválja az elkövetőt az áldozatok kiválasztásakor.

Éjjel-Nappal Budapest 2019-07-22

Dávid és a lakótársai nagyon aggódnak Alessziáért, ki akarják szabadítani őt a web kamerás pokolból. Mivel nem tudják elérni Alessziát, és azt sem tudják, hol van, megpróbálják őt a kolléganőjén, Natálián keresztül elérni. Natália viszont Márktól függ, és csapdába csalja Joe-t, Dávidot és Evelint: Natália ahelyett, hogy elvinné őket Alessziához, egy elhagyatott helyre vezeti őket, ahol Márk és az emberei már várnak rájuk.

Oszkár az apja nyomdokaiba lép?

Hogy miért lesz érdemes nézni bennünket? A következő részek előzeteséből kiderül!

Nico


szerző:
2019.07.22. 21:00
Nico

Nico Toscani (Steven Seagal) nyomozó maga a megtestesült titok: olasz származású bevándorló, aki Chicagóban nőtt fel, Japánban sajátította el a harcművészetet, dolgozott a CIA-nak, megjárta Vietnamot, szerető férj és apa. Amikor azonban megtudja, hogy hatalmas kábítószer-szállítmány várható, nem tud leállni. Anyag helyett azonban robbanószert találnak, méghozzá olyan típusút, amit Nico még Vietnamból ismer. Ezért is éri olyan váratlanul főnökei döntése: a gyanúsítottakat elengedik, Nicótól pedig elveszik az ügyet, aztán szolgálati fegyverét és rendőrjelvényét is. Nico persze felveszi a kesztyűt.

Nagyok játszmája


szerző:
2019.07.22. 20:00
Nagyok játszmája

Booth sejtelmes hívást kap, amelyben közlik vele, hogy információjuk van a Szellemgyilkos kapcsán felmerült tégláról az FBI-ban. A hívót azonban, akiről környezete azt hiszi, hogy csak egy bolond, aki összeesküvés-elméleteket gyárt, még azelőtt megölik, hogy beszélhetne Booth-szal. Az áldozat piercingjében kompromittáló adatokat találnak politikusokról, üzletemberekről, diplomatákról, és az is kiderül, hogy a kormány ölette meg. Mielőtt azonban Angela eljutna az adatok teljes feldolgozásához, és kiderülne, ki a besúgó az FBI-ban, a Jeffersont hackertámadás, Booth-t pedig életveszélyes támadás éri.

Showder Klub 07.22-07.26.


szerző:
2019.07.22. 19:20
Showder Klub 07.22-07.26.

Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - a már ismert dumagépekkel, az ország legtehetségesebb fiatal humoristáival. A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Európában is népszerű ez a humorformátum. Az amerikai stand up egyik legnagyobb karriert befutott alakja, a Tonight Show házigazdája, Jay Leno.

Tűz a mélyben


szerző:
2019.07.22. 18:55
Tűz a mélyben

Jack Taggart nyomozó (Steven Seagal) két FBI-ügynök és egy nyomozó halálának ügyében nyomoz, akiket azon a bányászvidéken öltek meg, ahová több ezer tonna, ismeretlen eredetű toxikus mérgező anyagot szállítottak. Hamar rájön, hogy a háttérben a helyi kiskirály, Orin Hanner (Kris Kristofferson) piszkos üzelmei állnak, aki rettegésben tartja a környéket és nem riad vissza Taggart meggyilkolásától sem. A halálos öklű nyomozó kegyetlen tisztogatásba kezd, hogy megmentse a falu megfélemlített lakóinak az életét.

Anikó Show 2019-07-22


szerző:
2019.07.22. 17:00
Anikó Show 2019-07-22

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Született detektívek 1. évad 1-5. rész

Jane Rizzoli nyomozónő és Maura Isles egészségügyi orvosszakértő egy vagyonos házaspár meggyilkolásának ügyén dolgoznak. A nyomozás szálai, illetve a gyilkosság elkövetésének módszerei egy rácsok mögött ülő sorozatgyilkoshoz vezetnek.

Újra együtt 2019-07-21


szerző:
2019.07.21. 23:40
Újra együtt 2019-07-21

Tíz év telt el az érettségi óta, és most újra együtt a csapat. Kivel mi történt egy évtized alatt? Jake (Channing Tatum), Marty (Justin Long), Cully (Chris Patt) és a többiek újra összejönnek egy felejthetetlen estére, ahol előkerülnek a régi nagy sztorik, és felszínre kerülnek az elfeledett érzelmek.

A szív bajnokai 2019-07-21


szerző:
2019.07.21. 21:00
A szív bajnokai 2019-07-21

Michael Oher (Quinton Aaron) élete nem könnyű. A hajléktalan fekete bőrű diákot nem akarja átvenni a jó hírű gimnázium, mivel a teszteken nagyon rosszul teljesít. Senki nem tudja róla, hogy az anyja drogfüggő, az apját pedig megölték. Amikor a kis S.J. (Jae Head) összebarátkozik vele, anyja, Leigh Anne (Sandra Bullock) felkarolja és befogadja a családjukba. Michaelről hamarosan kiderül, hogy korántsem ostoba, ráadásul remek focista. A család mindent latba vet, hogy a fiú életét rendbe hozza, és még arra is készek, hogy örökbe fogadják.

Nyomás utána!


szerző:
2019.07.21. 20:45
Nyomás utána!

Rosco (Terence Hill), a jóképű, munkanélküli vagány alkalomadtán hasbeszéléssel szórakoztatja önmagát és környezetét. Éppen stoppol az út mentén, amikor kis híján elgázolja egy kamion. Sürgősen felkeresi a legközelebbi kocsmát, ahol vélhetőleg a kamionos megpihent. Itt iszogat éppen Doug (Bud Spencer), a megtermett kalandor, aki nem ijed meg sem a saját árnyékától, sem egy kis verekedéstől. Nem kell sokat várni, hamarosan elcsattannak az első pofonok.

Az acélember 2019-07-21


szerző:
2019.07.21. 20:05
Az acélember 2019-07-21

Clark Kent (Henry Cavill) a Kripton bolygó szülöttje, gyerekkora óta kutatja, miért került a Földre, miközben próbál észrevétlen maradni. Az igazság azonban nem hoz megnyugvást számára, szülei ugyanis az életüket adták azért, hogy ő megmenekülhessen. Lois Lane (Amy Adams) riporter hosszas kutatás során talál rá Kentre, és hamarosan fülig beleszeret. Románcuk nem tart sokáig, ugyanis megjelennek Kripton zsarnokai, hogy visszaszerezzék Kenttől a Kódexet, melynek segítségével a Földből új Kriptont hoznának létre.

Cobra 11 2019-07-21


szerző:
2019.07.21. 18:55
Cobra 11 2019-07-21

Semir és Paul az autópályán észreveszi, hogy egy kis hippi furgont üldöznek és leszorítanak az útról. Paul legnagyobb meglepetésére egy korábbi szerelme ül benne, akivel eltöltött egy nyarat a tengerparton. Summer azt állítja, fogalma sincs, miért támadtak rá. A rendőrségre megérkezik Summer anyja, aki nem más, mint Schrankmann államügyész, aki sosem nézte jó szemmel Semir és Paul módszereit. Csakhamar kiderül, hogy Summer hazudott, és egy csomaggal futárkodott, azt akarták megszerezni a bűnözők.

Banános Joe


szerző:
2019.07.21. 18:45
Banános Joe

Banános Joe (Bud Spencer) balszerencséjére a Mr. Torsillo (Gianfranco Barra) vezette helyi maffia ráteszi a kezét a banánkereskedelemre. Joe nem hagyja magát, és úgy dönt, üzletéhez megszerzi az összes hivatalos papírt. Ám a városban szerelmes lesz Dorianne-be (Marina Langner), az énekesnőbe, besorozzák a hadseregbe, ráadásul hiába szerzi meg az áhított engedélyt, börtönbe csukják. Amikor hazatér, döbbenten tapasztalja, hogy otthonából modern, korrupt maffiaközpont lett. Joe a sarkára áll, és alaposan móresre tanítja a bűnözőket.

Az óriásölő 2019-07-21


szerző:
2019.07.21. 15:25
Az óriásölő 2019-07-21

Jack, a parasztlegény (Nicholas Hoult) egy véletlen folytán megnyitja az emberek és óriások világa közötti átjárót, épp abban a pillanatban, amikor Isabelle, a szökésben lévő hercegnő (Eleanor Tomlinson) menedéket kér nála. Hamarosan az óriások a paszulyon leereszkedve, az áruló Roderick (Stanley Tucci) vezetésével elözönlik az emberek földjét. Jack nem habozik, Elmont (Ewan McGregor), a király vezérének az oldalán szembeszáll a bosszúszomjas óriásokkal a királyáért, a népért és a hercegnő szerelméért.

Dupla vagy semmi


szerző:
2019.07.21. 10:40
Dupla vagy semmi

Chase Lian Yu szigetére viszi a foglyait, Oliver barátait és Samanthát, akitől a fia született. Malcolm és Nyssa al Ghul segítségével Oliver kiszabadítja őket, és Chase nyomába ered, aki egy hajóval próbál megszökni a szigetről. A szigeten rekedt csapat helyzete tovább romlik, amikor kiderül, hogy Chase az egész szigetet aláaknázta, és a kioldó szerkezet akkor aktiválódik, ha ő meghal.

Anikó Show best of: ennyi produkció sosem volt még egy héten!

Elevenítsd fel velünk az elmúlt hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Az egész világ gyászolja a rocksztárt

Tavaly ezen a napon mutattuk be: az egész világ értetlenül áll Chester Bennington halálhíre előtt. Egy generáció példaképe, 6 gyermek édesapja hunyt el. A Linkin Park énekese csütörtökön saját maga döntött úgy, hogy véget vet életének. 41 éves volt. Első és utolsó magyarországi koncert​jüket itt nézheti meg.

Megőrjít a csaj 2019-07-21


szerző:
2019.07.21. 09:40
Megőrjít a csaj 2019-07-21

Isabella Patterson, a fiatal hollywoodi csillagocska elmeséli, hogy egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson tettei hogyan változtatták meg az életét. Kiderül, hogy a Brooklynban született, korábban escortként dolgozó lány randevúja Albertsonnal, hogyan fordult át egy visszautasíthatatlan ajánlatba. Az események láncolata mindenkit elér, Arnold feleségétől, Deltától az alamuszi drámaíró Joshua Fleeten át egészen Isabella dilis therapeutájáig.

Véletlen boldogság 2019-07-21


szerző:
2019.07.21. 07:40
Véletlen boldogság 2019-07-21

Isabelle (Diane Kruger) sikeres és szerelmes, de fél férjhez menni a barátjához, a családi átok miatt. A családban minden első házasság válással végződik. Ezért a testvérével kitalálják, hogy keres valakit, akihez gyorsan hozzámehet, majd elválhat. A véletlen összehozza Jean-Yves-vel (Dany Boon), aki turisztikai újságíró és éppen Kenyába repül.

Mit nézünk ma? - Vasárnap (07.21.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A beavatott-sorozat: A hűséges


szerző:
2019.07.20. 23:45
A beavatott-sorozat: A hűséges

Tris (Shailene Woodley) önfeláldozó magatartásának köszönhetően kiderült, mit tartalmaz az alapítók által hátrahagyott titokzatos doboz: üzenetet a kerítésen túl élő emberektől. Hogy megtudják, kik és miért szigetelték el őket, Tris és Négyes (Theo James) megszöknek Chicagóból, és felkeresik a városon kívül élőket. Odakint olyan sokkoló tényekkel szembesülnek, amelyek felülírják minden korábbi felfedezésüket. És miközben egy teljesen új, hihetetlenül fejlett technikával rendelkező világ tárul fel előttük, egy könyörtelen harc veszi kezdetét, amely az egész emberiségre veszélyt jelenthet. A vakmerő párosnak rá kell jönnie kiben bízhatnak, hogy aztán együtt szálljanak szembe azokkal, akik 200 éven át ketrecben tartották Chicago teljes lakosságát.

Ízlések és pofonok 2019-07-20


szerző:
2019.07.20. 23:00
Ízlések és pofonok 2019-07-20

A gyönyörű Kate (Catherine Zeta-Jones) Napóleont megszégyenítő határozottsággal irányítja az egyik legelegánsabb étterem konyháját. Ám egy baleset felborítja egyeduralmát, az árván maradt kilencéves unokahúga, Zoe (Abigail Breslin) hozzá kerül, aki alaposan megnehezíti az életét. Mindezt tetézi, hogy új szakács érkezik az étterembe. Nick (Aaron Eckhart) másképp él és másképp gondolkodik, mint ő. Mégis lassacskán megfőzi az addig minden csábításnak ellenálló nőt.

Batman: Kezdődik 2019-07-20


szerző:
2019.07.20. 20:50
Batman: Kezdődik 2019-07-20

Bruce Wayne (Christian Bale), az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard (Liam Neeson), a keleti mester a harcosai közé veszi, és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben, és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel (Katie Holmes) és James Gordon nyomozó (Gary Oldman) mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel…

A hobbit: Smaug pusztasága


szerző:
2019.07.20. 20:30
A hobbit: Smaug pusztasága

Zsákos Bilbó (Martin Freeman), a mágus Gandalf (Ian McKellen) és a Tölgypajzsos Thorin (Richard Armitage) vezette tizenhárom törp folytatja útját a Magányos Hegyhez, hogy visszaszerezzék Erebort, a törpök mágikus királyságát, ahol most a gonosz sárkány, Smaug az úr. A Ködhegységen túljutva a Bakacsinerdő felé indulnak, ám Gandalf váratlanul távozik. Az erdőben óriáspókok támadják meg őket, ráadásul a törpök fogságba esnek. Úgy tűnik, a küldetés elbukik, ám Bilbó mindent elkövet, hogy kiszabadítsa barátait.

Repcsik 2019-07-20


szerző:
2019.07.20. 19:00
Repcsik 2019-07-20

Rozsdás, a nagy szívvel rendelkező, ám egyszerű kisvárosi permetezőgép arról álmodozik, hogy egyszer részt vehet egy magasan szálló és féktelen légiversenyen. Az sem igazán tartja vissza, hogy nem efféle őrült hajszákra tervezték, ráadásul repülő létére tériszonya is nehezíti életét. Ezért egy visszavonult haditengerészeti veterán géphez, Kapitány Riley-hoz fordul, aki segít hősünknek abban, hogy részt vehessen a híres versenyben, és bizonyíthasson a tisztességtelen eszközeiről ismert címvédő bajnok, Ripslinger ellen.

Rendőrakadémia 6.: Az ostromlott város

Ostrom alatt a város! A szórakozott rendőrcsapat, az Akadémia büszkeségei folytatják vidám, ám kissé megfontolatlan harcukat a bűnözők és a törvénysértők ellen. Újra akcióba lép Hightower (Bubba Smith), Jones (Michael Winslow), Tackleberry (David Graf), Harris őrnagy (G.W. Bailey) és az elmaradhatatlan Lassard parancsnok (George Gaynes). Az inkább ütődöttnek, mint ütőképesnek mondható kis csapatnak a rendkívül titokzatos és még annál is veszedelmesebb Főaggyal kell megküzdenie, hogy megoltalmazza a város becsületes polgárait a bűnözéstől…

Történelmi lépés volt a Holdraszállás!

50 éve szállt le a Holdon az amerikai Apollo-11 két asztronautája, majd néhány órával később Neil Armstrong, aztán Buzz Aldrin a Föld kísérőjének felszínére lépett. Nagyon veszélyes vállalkozás volt. A NASA felkészült a legrosszabbra is: Nixon elnöknél volt a gyászbeszéd szövege is.

Meghalt a tóba borult traktoros


szerző:
2019.07.20. 18:01
Meghalt a tóba borult traktoros

Meghalt egy férfi, miután traktorjával vízbe borult az Alsópélpuszta melletti halastavaknál. A pótkocsis gép elszabadult, de a sofőr nem tudott leugrani róla, és a traktorral együtt a tóba zuhant. A tűzoltók már csak a sofőr holttestét találták meg.

Repcsi - MoziKvíz


szerző:
2019.07.20. 18:00
Repcsi - MoziKvíz

Játsszon velünk mozikvízünkkel!

RTL Híradó 2019-07-20


szerző:
2019.07.20. 18:00
MIZSER ATTILA: „Az űrkutatás politikasemleges volt!”

A Magyar Csillagászati Egyesület főtitkára 11 éves volt, amikor 1969 nyarán a televízió rendkívüli adásnapján fekete-fehérben, kis késéssel közvetítették a Holdraszállást! A ma már csillagász Mizser Attila arról mesélt nekünk, hogy ő hogyan élte meg a történelmi eseményt!

Időjárás 2019-07-20


szerző:
2019.07.20. 17:00
Időjárás 2019-07-20

16-20 fok közötti minimumra ébredhetünk. Aztán nagyon gyorsan és magasra emelkedik majd a hőmérséklet. , mindenhol 30 fok fölé, 30-33 fok közé és a gomolyfelhősödés az északi megyéket érinti majd, csak átmenetileg és azokból elszórtan lehetséges zápor, zivatar, ez elég kis esélyt jelent, 20-30 %-os előfordulási esélyt.

Portré Otthon – Beszélgetés Heller Ágnessel

Meghalt Heller Ágnes, nemzetközileg elismert filozófus. 90 éves volt. 2009-ben, 80. születésnapján beszélt az RTL-nek Heller Ágnes arról, hogyan viszonyul istenhez a Portré Otthon műsorában. Az RTL szerkesztősége így emlékezik rá.

Zűrös kamaszok 2019-07-20


szerző:
2019.07.20. 15:45
Zűrös kamaszok 2019-07-20

Lola (Christa Theret) életrevaló kamaszlány, aki számtalan problémát tud okozni az amúgy is zűrös családi életben. Lol és barátai most ismerkednek az ellenkező nemmel, és viharos románciak felbolygatnak mindent. A lány nagy szerelme, Maël (Jérémy Kapone) úgy érzi, lassan belebolondul Lol érzelmi hullámaiba, a lány ugyanis néha imádattal csüng rajta, máskor pedig bosszút forral ellene. Egy nap Lol anyja megtalálja a naplóját és megdöbben lánya titkos életén. Csak lassan döbben rá, hogy ő is ugyanazokat a dolgokat teszi, és kamasz lánya őt utánozza.

Egy igazán csodás nap 2019-07-20


szerző:
2019.07.20. 12:55
Egy igazán csodás nap 2019-07-20

Úgy látszik, nem kell ahhoz Jack Bauernek születnie az ember gyermekének, hogy egy igazán pocsék napja legyen. A 12 éves Alex Cooper (Ed Oxenbould) úgy érzi, mintha minden nap bal lábbal kelt volna fel. A családja pedig meg van győződve róla, hogy Alex-szel van a gond. Amikor Alex tudomására jut a születésnapi bulija előtt egy nappal, hogy a suliban egy másik srác szintén pont ugyanakkor tart partit, amelyre mindenki elígérkezett, kétségbeesésében azt kívánja, hogy saját családjának is legyen egy rossz napja.

Barátok közt kvíz: mennyire vagy penge?

Gyere és játssz egyet velünk! Derítsd ki, hány kérdésre tudod a választ!

Titokban házasodott össze a sztárpár

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb párja, Gömöri András Máté titokban egybekeltek. A szerelmesek 2 éve alkottak egy párt, azután jöttek össze, hogy Lilla szakított férjével, Homonnay Zsolttal, akivel két közös gyermekük van.

Mit nézünk ma? - Szombat (07.20.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Szoros volt a verseny Sziszi és Solya Párbaján

A vörös démon és a szőke ciklon csatája nem volt hangos, a szavazatok között sem mutatkozott akkora különbség, mint az előző Párbajokon. 

Machete


szerző:
2019.07.19. 23:00
Machete

Machete (Danny Trejo), az egykori rendőr összetűzésbe keveredett az egyik mexikói drogbáróval. Miután Torrez (Steven Seagal) emberei kinyírták a családját, és majdnem vele is végeztek, a határ túloldalán, Texasban kezd új életet. Az államban választásra készülnek. Az egyik jelölt, a korrupt és hazug McLaughlin (Robert De Niro) az illegális bevándorlók ellen kampányol, éjjel pedig öldösi őket. Ezzel veszélyezteti Torrez üzletét, aki kimondja rá a halálos ítéletet. Egy ügyes csellel ráveszi Machetét, hogy nyírja ki a szenátort, majd odadobja a zsaruknak. Machete azonban nem hagyja annyiban a dolgot, elindul, hogy leszámoljon vele.

Következő rész (2019. július 22.)

Dávidék segíteni próbáltak Alessziának. Zita tovább zaklatta Diát. André félt, hogy elkapott valamit legutóbbi szeretőjétől.

Előző rész (2019. július 19.)

Evelin féltékeny lett Alessziára. Tamás tudomást szerzett Dia szexvideójáról. André küzdött a lelkiismeretével.

Márk alkohollal vette rá Alessziát a webkamozásra

Gáborék rájöttek, hogy Alesszia valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt ki a webkamera elé táncolni…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Zita Diának: „Pokollá teszem az életed!”

Zita nekiesett Diának, amiért Tamás beköpte őt az igazgatónál…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

André a randijuk közben csalta meg Orsit

André képtelen volt ellenállni a hotel csinos takarítójának…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás is tudomást szerzett Dia szexvideójáról

Evelin féltékeny lett Alessziára. Tamás tudomást szerzett Dia szexvideójáról. André küzdött a lelkiismeretével.

Szulejmán 7. évad 78. rész


szerző:
2019.07.19. 22:10

Isten belájkolt 2019-07-19


szerző:
2019.07.19. 21:45
Isten belájkolt 2019-07-19

Az Isten profil új ismerőst ajánl Miles-nak: azt a férfit, aki 17 éve ittasan vezetett, karambolozott Miles anyjával, aki belehalt sérüléseibe. Miles nem hajlandó eleinte találkozni vele, de Rakesh és Cara segítségével mégis szembenéz élete legrosszabb pillanatával, hogy utána tovább tudjon lépni. Rakesh és Miles egy bizonyos Falken nevű hackert gyanítanak az Isten profil hátterében.

Lebukás: Olivér jól meglepte Zsoltot és Krisztiánt!

Úgy tűnik, Krisz tényleg bevonzotta a lehető legrosszabbat és igen para helyzetbe került Zsolttal.

A sorozat mai részét pedig ITT tudod visszanézni!

Barátok közt best of: Amíg Áron kijátszik mindenkit, addig Oszinak összetörik a szívét

Nézd vissza az elmúlt hét legjobb pillanatait! Ha pedig kíváncsi vagy a sorozat következő részeire, kattints IDE!

Következő rész: (2019. július 22.)

Krisztián és Zsolt végül sikeresen időt nyer az Olivérrel folytatott játszmában. Bandi Miklós aggályai ellenére is Szonja gyakornoka lesz. Oszkár úgy érzi, hiába küzd, nem fogják felvenni a Rendőrtisztire.

Előző rész: (2019. július 19.)

Áron drága dolgokkal igyekszik elkápráztatni Adélt. Bandi két tűz közé kerül a gyakornoki pozíciója miatt. Zsolt és Krisztián megpróbálják átverni az utánuk nyomozó Olivért.

Éjjel-Nappal Budapest 2019-07-19

A lakók teljesen kiakadnak, amikor Lali elmondja nekik, hogy Alesszia jelenleg webkamerás lányként keresi a kenyerét. Mindenki nagyon aggódik érte és meg akarják menteni. Evelint akaratlanul is féltékenység önti el, amikor látja, hogy Dávid mennyire segíteni akar az exének. Dávid később biztosítja arról Evelint, hogy semmit sem érez már Alesszia iránt, csak segíteni akar a lánynak. Alesszia eközben alig bírja elviselni az új munkáját, pláne, hogy most már azt is tudja, a volt lakótársai is követik a show-jait.

Barátok közt 2019-07-19


szerző:
2019.07.19. 21:05

Legenda vagyok


szerző:
2019.07.19. 21:00
Legenda vagyok

Robert Neville (Will Smith) a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus. Mára ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát, éjjel-nappal vadásznak rá. Neville menekülés közben saját vérének felhasználásával próbálja előállítani a járvány ellenszerét. Sikerén az emberiség jövője múlik.

Szulejmán 7. évad 77. rész


szerző:
2019.07.19. 21:00

Meghalt Heller Ágnes


szerző:
2019.07.19. 20:30
Meghalt Heller Ágnes

90 éves korában meghalt Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófus, esztéta, egyetemi tanár, akadémikus.

 

Hogyan javult meg Bodrogi Gyula?


szerző:
2019.07.19. 19:00

Így szól Bon Jovi szaxofonon! 🎷


szerző:
2019.07.19. 18:30
KÉKSZALAG: ilyen volt testközelből!

Idén 561 hajó állt rajthoz Magyarország legnagyobb vitorlásversenyén. A Kékszalag 85 évvel ezelőtt rajtolt el először. Idén 155 kilométeres távot kellett teljesíteniük a versenyzőknek, ami hatalmas meglepetéssel zárult. A Fókusz stábja testközeli felvételeket készített a versengésről! A Fókusz riportját visszanézheti ITT!

Forrás: Raffice

Így szól Bon Jovi szaxofonon!


szerző:
2019.07.19. 18:00
Így szól Bon Jovi szaxofonon!

Gyula az exét, Tündét szeretné visszahódítani, ráadásul szerelme kedvenc dalát is eljátszotta a stúdióban. Vajon sikerrel járt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A párom a szomszéddal kavar?


szerző:
2019.07.19. 18:00
A párom a szomszéddal kavar?

János és Juli lassan négy éve együtt vannak, ám a férfi szerint „vissza kéne állítani a bizalmasságot” a kapcsolatukban. Na de mi a helyzet a mellettük lakó férfivel? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Hát mindjárt összefirkálom magamat!”

Anita és Ivett három hónapja alkotnak egy párt, ám a friss kapcsolatukban már most felbukkannak az apró problémák. A lányok most Anikónál próbálták meg rendezni nézeteltéréseiket. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Ilyet egy anyuka hogy mondhat a fiának?”

Még a háziasszony sem tudta hova tenni Dávid édesanyjának kijelentését… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Időjárás 2019-07-19


szerző:
2019.07.19. 17:00
Időjárás 2019-07-19

Térségünkben ezúttal már délnyugati áramlás jellemző, ez azt jelenti, hogy szárazabb, illetve melegebb léghullámok érkeznek, vagyis emelkedni fog a hőmérséklet és egyre kevésbé lesz jellemző záporok, zivatarok kialakulása.

Anikó Show 3. évad 35. rész


szerző:
2019.07.19. 17:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való