KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

Mad Max - A harag útja (Film+, 21:00)

A katasztrófa olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének nyoma sincs, a Föld egyetlen hatalmas sivatag. A kevés életben maradt kíméletlen ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább éljen. De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák azt, ami úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Az egyikük Max (Tom Hardy), a hallgatag, harcos férfi, aki elvesztette a családját. A másik Furiosa (Charlize Theron), a harcosnő, aki hiszi, hogy túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, ahol a gyerekkorát töltötte.

Amerika Kapitány: A Tél Katonája (Film+, 20:15)

Amikor egy hírszerző ügynököt támadás ér, Amerika Kapitány (Chris Evans) egy egész világot fenyegető összeesküvésben találja magát. Szövetségesével, a Fekete Özveggyel (Scarlett Johansson) szembeszállnak az életükre törő bérgyilkosok hadával, de úgy tűnik, erejük kevésnek bizonyul a győzelemhez. Ekkor csatlakozik hozzájuk új társuk, Sólyom (Anthony Mackie), de ugyanakkor kiderül, hogy minden eddiginél erősebb ellenféllel, a világuralomra törő Tél Katonájával kell megküzdeniük.

Mátrix - Újratöltve (Film+, 21:00)

A szenzációs Mátrix-trilógia második részében Neo (Keanu Reeves), Trinity (Carrie-Anne Moss) és Morpheus (Laurence Fishburne) Zionba, az utolsó szabad, emberek lakta városba tart. A két fiatal szerelme itt tovább mélyül, de nem élvezhetik sokáig ezt a boldogító állapotot, mert útjukat hamar folytatniuk kell, hogy küldetésüket beteljesítsék. Neo visszatér a Mátrixba és felkeresi az Orákulumot (Gloria Foster), aki elmondja neki, hogy csak akkor mentheti meg az emberiséget, ha eljut a Forráshoz. Az odavezető úton most is számtalan régi és új ellenség vár rá, hogy célja elérésében megakadályozzák.

John Wick: Második felvonás (Film+, 21:00)

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos totális csatatérré változtatta New Yorkot, de ez még csak a kezdet. Wick egykori társa egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét támogassa őt. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. Arra még ő sem számít, hogy egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

A mestergyilkos: Feltámadás (Film+, 21:00)

Bishop (Jason Statham), a profi bérgyilkos azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat barátnőjével, Ginával (Jessica Alba). Egy nap azonban veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, így Bishop kénytelen balesetnek álcázott gyilkosságokat végrehajtani. A mestergyilkos ugyan most is szigorú öntörvényű módszereivel dolgozik, de szövetkeznie kell az egyik kiszemelt célponttal, Max Adamsszel (Tommy Lee Jones), hogy ellenfeleit kiiktatva kiszabadítsa Ginát. Akció indul, amelyben nincs, ami vagy aki megállítsa a mestergyilkost!

Úszó erőd (Film+, 21:00)


szerző:
2020.01.28. 21:00
Úszó erőd (Film+, 21:00)

Az amerikai haditengerészet legnagyobb és leghatékonyabb csatahajója, a USS Missouri dicsőséges pályafutásának végére ért, s most az egykor népes legénységgel felszerelt cirkáló alig néhány emberrel indul utolsó útjára a Csendes-óceánon. Casey Rybackről, a hajó jámbor szakácsáról csak kevesen tudják, hogy valamikor mindenre elszánt harcosként szolgált Vietnamban és a Közel-Keleten. A sors azonban gyökeresen másként alakítja Ryback életét, hiszen amikor a Missouri terroristák célpontjává válik, akik meg akarják szerezni a hajó nukleáris fegyvereit, Rybacknek a maroknyi legénység élére kell állnia, hogy megvédje a hajót, miközben a szárazföldön milliók rettegnek lélegzetvisszafojtva a fenyegető nukleáris háborútól…

Minden héten háború (Film+, 21:00)

Az idősödő Tony D'Amato (Al Pacino) négy éven át bajnok Miami Sharks focicsapat vezetőedzője. A legújabb bajnokságban a csapat háromszor egymás után veszít, a rajongók elpártolnak, a jól bevált, idősebb csapat kapitánya és sztárja súlyosan megsérül, ám ennek ellenére ragaszkodik a sportban szerzett hírnevéhez. D'Amatónak eközben elromlott házasságával, tőle elpártoló gyerekeivel és a csapat fiatal társtulajdonosával, Christina Pagniaccival (Cameron Diaz) is meg kell küzdenie.

Toyboy - Selyemfiú a pácban (RTLII, 23.10)

Nikki (Ashton Kutcher) imád hódítani, odavan a szép nőkért, és soha nem hagyna ki egyetlen alkalmat sem. Vonzerejét általában arra használja, hogy Los Angeles leggazdagabb nőinek ágyában kössön ki, ingyen lakáshoz, remek ajándékokhoz és vip-helyekhez jutva. Persze a nők is profitálnak, mellette gyönyörűnek és fiatalnak érezhetik magukat. Nikkinek azonban választania kell: egy híres és gazdag jogász, Samantha (Anne Heche) és az egyszerű pincérlány, Heather (Margarita Levieva) között.

Pearl Harbor - Égi háború (Film+, 20.00)

1941. december 7., a világháború fordulópontja és egyben az egyik legvéresebb csatája. A japán légierő megtámadta Amerika csendes-óceáni flottáját. A támadás számtalan áldozattal járt, hatalmas pusztítást vitt végbe, sokáig tartott, míg az amerikai hadsereg kiheverte a csapást, és felkészült a visszavágásra. A film a csata története, ugyanakkor három szerelmes fiatalé is. A Pearl Harborban állomásozó Rafe (Ben Affleck) és Danny (Josh Hartnett) jó barátok, és mindketten Evelynbe (Kate Beckinsale) szerelmesek...

Aranyhaj és a nagy gubanc (RTL Klub, 19.00)

Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.

Big Game - A nagyvad (RTL Klub, 16.00)

Finnország légterében támadás éri az amerikai elnök különgépét, amely lezuhan. A szerencsétlenség szemtanúja a tizenhárom éves Oskari, aki bátorságpróbán van a vadonban. Rátalál a gép mentőkabinjára, benne az amerikai elnökkel. A különleges helyzetben az elnök csak Oskarira számíthat, hiszen ő az egyetlen, aki kiismeri magát a vidéken. A különös párosnak azonban nem csupán a természet zord erőivel kell megküzdenie, hanem a terroristák is a nyomukba erednek, hogy bevégezzék, amit elkezdtek.

Doc West 2. (RTL Klub, 21.05)


szerző:
2020.01.25. 21:05
Doc West 2. (RTL Klub, 21.05)

Denise (Clare Carey), a tanárnő régi vágya, hogy legyen egy kórház Holysendben. A Doki (Terence Hill) úgy dönt, hogy támogatja ezt a költséges ötletet és Basehart seriff (Paul Sorvino) segítségét kéri. A seriff szerint csak egy pénzes pókerbajnokság kell, aminek a nyereménye fedezné az építés költségeit, és a Doki örökbefogadott kislányának a tanítását. Hamarosan megérkeznek a városba a leghíresebb és legveszélyesebb pókerjátékosok, akik alaposan felbolygatják a várost.

Harry Potter és a Főnix Rendje (RTLII, 20.15)

Harry Potter (Daniel Radcliffe) már meg sem lepődik, hogy a sötét varázslatok kivédése tárgyat új tanár, az intrikus Dolores Umbridge professzor (Imelda Staunton) tanítja, aki titokban Dumbledore (Michael Gambon) professzort és a diákokat is szemmel tartja. Segítségével Voldemort nagyúr (Ralph Fiennes) gonosz szelleme beférkőzik Roxfortba, melynek következtében egy sötét varázslat váratlanul Harryék ellen fordul. Harry a barátai, Ron és Hermione sürgetésére maga veszi kezébe az ügyet: néhány diáktársukkal kiegészülve felkészülnek, hogy megvédjék az otthonukat.

Valaki munka nélkül marad Pajkaszegen! 4x08 előzetes (01.25.)

Gyuri egy véletlen folytán levágja a bajszát aznap, amikor új jogosítványt kéne csináltatnia. A körjegyző - aki nem mellesleg Teca mamája, Orsolya - pedig ellenőrzést végez Pajkaszegen a kétes választás folyományaként, amikor is javaslatot tesz a költségcsökkentésre: valakitől váljon meg az önkormányzat.

Tragédia Pajkaszegen: Gyuri elveszíti a bajszát?! 4x08 előzetes (01.25.)

Gyuri egy véletlen baleset folytán megszabadul a bajszától. Orsolya leépítést javasol a polgármesternek.

Gazdátlanul Mexikóban (RTL Klub, 16.00)

Rachel (Piper Perabo) kénytelen elvállalni Chloe, az elkényeztetett, felékszerezett Beverly Hills-i csivava felügyeletét. Nem bírja otthon sokáig, és barátaival leruccannak Mexikóba az ebbel együtt. Ám a nagy bulizás közben Chloénak nyoma vész. Papi, a kertész bozontos csivavája a hír hallatán azonnal akcióba lendül, és imádottja megmentésére siet. Csakhogy van, aki helyette is megtalálja és pátyolgatni kezdi az elveszett blökit.

Mátrix (Film+, 21.00)


szerző:
2020.01.24. 21:00
Mátrix (Film+, 21.00)

Neót, (Keanu Reeves) a komputer hackert nem érdekli a kérdés. 1999 van, és ő a komputeres adatrablók egyszerű életét éli. Mindaddig, míg Morpheus, a rejtélyes idegen (Laurence Fishburne) rá nem ébreszti, az élete függ tőle, hogy rájöjjön a Mátrix titkára: arra, hogy semmi sem igaz. A világ rég elpusztult, ők a XXIII. században élnek, és a maradék túlélő számára csupán komputerek szimulálnak egy már rég nem létező világot. Neo szembe akar nézni a valósággal. Rajta kívül is vannak néhányan, akik a programon kívül, a komputerek uralta világon túl bujkálnak. Az emberek között viszont a gépek emberformát öltött ügynökei rejtőznek. Mindannyian azt a prófétát keresik, aki a legenda szerint eljön majd, és visszaadja az embereknek a Földet - és most mindannyian Neóra vadásznak...

John Wick (Film+, 21.00)


szerző:
2020.01.23. 21:00
John Wick (Film+, 21.00)

John Wick (Keanu Reeves) látszólag átlagos ember, és ez annyira megtéveszt néhány gengsztert, hogy lenyúlják a spéci autóját, sőt éjjel rátörnek az otthonában. Amikor a nagyfőnök felismeri az ellopott autót, azonnal csomagolni kezd, és hívja Marcust (Willem Dafoe), a legprofibb bérgyilkost, hogy legalább feltartsa egy kis időre John Wicket. Ugyanis csak egy pancser nem tudja, hogy John Wick a Föld egyetlen olyan személye, aki számára nincs lehetetlen. A visszavonult bérgyilkos kénytelen újra fegyvert ragadni, hogy megfékezze a tőle rettegő maffiózókat, akik halálfélelmükben megostromolják. New York valódi csatatérré válik, ám az őrült, véres ütközetben nem kétséges, hogy ki fog győzni.

A mestergyilkos (Film+, 21.00)


szerző:
2020.01.22. 21:00
A mestergyilkos (Film+, 21.00)

Arthur Bishop (Jason Statham) profi bérgyilkos mindig tiszta munkát végez. Ám amikor megölik Harryt (Donald Sutherland), a mentorát, Bishop nem tudja szétválasztani a munkáját és az érzelmeit. Most maga választ célpontot. A feladat tovább bonyolódik, amikor Harry bosszút forraló fia, Steve (Ben Foster) is feltűnik, hogy elsajátítsa Bishop szakmájának fortélyait. Bishop mindig egyedül dolgozik, de ezúttal kénytelen elfogadni Harry fiának az ajánlatát. Maga mellé veszi a lobbanékony tanítványt, és vele együtt egy újabb problémát.

Előzetes: Miért nem lépett senki, ha tudták, hogy baj lehet?

Óbudai robbanás – a károsultak sejtették, hogy egyszer baj lesz. A szomszédok már szóltak a rendőröknek, de hiába. Pedig volt itt már áramlopás és volt tűz is. Miért nem lépett senki, ha tudták, hogy baj lehet?

Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét (Film+, 21.00)

Danny Ocean (George Clooney) és elit betörő bandája az évszázad rablásában 160 millát zsákmányol Terry Benedict (Andy Garcia) kaszinójából. A csapat tagjai ezután megpróbálnak jó útra térni, de ez majdnem olyan komoly kihívásnak bizonyul, mint a rablás maga. Amikor egyikük lebuktatja a társaságot Benedictnél, véget ér a nyugalom. A tulaj a pénzét akarja – kamatostul. Nincs más hátra, a csapatnak megint pénzt kell szereznie. A terep ezúttal az öreg kontinens, ahol egyszerre három európai nagyvárosban akarnak a Las Vegas-i akciónál nagyobb balhét végrehajtani. Mindeközben Rusty Ryan (Brad Pitt) exbarátnője, az Europol-ügynök Isabel Lahiri (Catherine Zeta-Jones) rájuk vadászik.

Előzetes: A gombfoci története

Kezdetben kabátok gombjai bánták a játékot, később már trafikokban árulták a kifejezetten erre tervezett gombfoci-csapatokat. Nem lehetett mezeket vagy gyűjthető kártyákat venni és nem volt több tucat, meccset közvetítő tévéadó sem - a focirajongó gyerekek egyedül úgy kerülhettek közel idoljaikhoz, ha megvették az őket ábrázoló csapatokat. Hogyan alakult ki az első, magyarok által feltalált sport, és hogyan hódította meg a focit vallásként tisztelő Brazíliát? Kiderül Szabó Ádám filmjéből, a XXI. században.

Előzetes: Adél és Szonja veszélybe kerül

Szonja nem tudja megvigasztalni Balázst, aki még mindig a várható gyerekelhelyezési per miatt szomorú, ráadásul Adél is maga alatt van, mivel felmondott az iskolában. Szonja később egy barátnőjétől jelszót kap egy geocaching játékhoz, és felajánlja Balázsnak, hogy menjenek együtt kincset keresni, ám Balázsnak nincs hozzá kedve.

Előzetes: Evelin kiosztja Anasztázt (2020-01-20)

Tekla kellemetlen helyzetbe került. Evelin és Alesszia próbáltak egyezségre jutni Anasztázzal. Rozina megdöbbentő bejelentéssel állt Bence elé.

A történet folytatódik: Sándor ezzel valószínűleg összetörte Katica szívét

Zalánt, az ifjú kovácsot, gyötörni kezdi a lelkiismerete egy nő miatt. Zsuzsa más szemmel kezdi látni Ödönt, a szolgabírót, ami konfliktust okoz neki fiával, Imrével. Katica megtudja, mit fizetett Anna a "lovászfiúnak" a segítségért, és féltékeny lesz a bárókisasszonyra. Terka döbbenetes felfedezést tesz a folyóparton, ami viszont Mihálynak ad ötletet.

A tűzben edzett férfi (Film+, 21.00)

Gyerekrablási hullám söpör végig Mexikón. John Creasy (Denzel Washington), az egykori CIA-ügynök barátja rábeszélésére elvállalja Samuel Ramos (Marc Anthony) iparmágnás gyermekének, a kilencéves Lupitának (Dakota Fanning) a védelmét. Creasy nagy nehezen összebarátkozik a kislánnyal, ám minden igyekezete ellenére elrabolják mellőle Lupitát, ő pedig kis híján meghal. Egy elszúrt csereakció után a rendőrség lemond a kislányról. A lány édesanyja, Lisa (Radha Mitchell) továbbra is megbízik Creasyben, és arra kéri, szabadítsa ki a lányát.

Előzetesek: Forró nyomon járnak a drón ügyében Ökörapátiban (01.20.)

Subicz bogaras lesz, Kristófnak szöget üt a fejébe valami a származásával kapcsolatban. Sándor elveszít valami nagyon fontosat, amiért nagy bajba kerül, Olga és Renátó új otthon után néznek – de nem akárhogyan...

Survivor nap: tedd próbára magad február 1-jén!

Találkozz a Survivor műsorvezetőjével és egykori játékosaival 2020. február 1-jén a Survivor napon!

Időjárás 2020-01-20


szerző:
2020.01.20. 17:00
Időjárás 2020-01-20

Az éjszakai órákban kezdetben derült tájakon egyre több helyen lesz köd, zúzmarás köd is előfordul, és hajnalra borult lesz felettünk az ég. Mínusz egy, mínusz hat fok közelében lesz a legalacsonyabb hőmérséklet.

AUSZTRÁL VIHAR: Egyszerre pusztított a homok és a jég

Mintha egy hegy tornyosult volna az ausztráliai Dubbo városa fölé, de nem az volt, hanem az érkező porvihar. Látványos felvételeket készítettek a helyiek az időjárási jelenségről, amelyet a nagy szél okozott. Több, mint 100 km/h-s széllökéseket is mértek. Az egyszerre félelmetes és szemet gyönyörködtető porvihar kárt is okozott, megrongált egy iskolát. Pusztított a vihar az ausztrál fővárosban, Canberrában is. Az égből hulló golflabdányi jégdarabok számos szabadtéren parkoló autót megrongáltak.

CUKI ÖNKÉNTES: így ugatja meg a kutya a szabálytalanul közlekedő autósokat

Különös önkéntes őrzi a zebrán átkelő kisiskolások testi épségét a grúziai Batumi városában. A gyalogosátkelőhelyen készült amatőr videón egy kóbor kutya látható, amely szorosan beáll a gyerekek mellé, és megugatja a zebrához közeledő, vagy azon akár szabálytalanul át is hajtó kocsikat.

Anikó Show 2. évad 75. rész


szerző:
2020.01.20. 15:00
Újabb kínai nagyvárosban bukkant fel a tüdőgyulladás-vírus

Kína újabb nagyvárosaiban bukkant fel az új, tüdőgyulladást okozó koronavírus.

Novák Angéla szerint divatból, szórakozásból egy férfi sem öltözik nőnek

Hazánk legismertebb transznemű nője 17 éves kora óta él nőként, akkor vállalta fel magát, amikor ez még teljesen tabu volt. A szülei nem akartak tudomást venni róla.

Vajon min múlik, hogy a sztároknak a gyerekük is híres lesz-e?

Három éve mutattuk be: ha azt mondjuk Kaia Gerber, Lila Grace, Lily Rose vagy Iris Law, akkor az valószínűleg ezek a nevek még nem mondanak túl sokat senkinek.

Ismét együtt az egykori hollywoodi álompár?

Úgy tűnik, Brad Pitt és Jennifer Aniston újra egymásra talált…

Michelisz Norbi sporttörténelmet írt

2019. december 15-én azzal, hogy megnyerte a WTCR, azaz a túraautó-világkupa 2019-es szezonját, ő lett a magyar gyorsasági autósport első világszintű/nemzetközi sikert elért versenyzője.

Lakatos Márk, a tyúk egy új kiállítás sztárja

Különös kiállítás kezdődik ma a fővárosban. A Telep Galériában élő tyúkok fognak kapirgálni, miközben a látogatók kapirgálós videókban gyönyörködhetnek a „The Lack of  Cock” című tárlaton.

Brazíliát is meghódította a magyar találmány

Önök tudták, hogy a gombfoci magyar találmány? És azt, hogy a gombfoci a focit vallásként tisztelő Brazíliát is meghódította? A ma esti XXI. században mindent megtudhatnak ennek a különleges magyar játéknak a történetéről.

Kérjen-e védőoltást a várandós kismama influenza ellen?

Az influenza szezon októbertől egészen májusig is kitarthat, de csúcsidőszaka jellemzően január-februárra tehető. Az orvosok szerint influenza szempontjából a várandós nők és magzataik a kiemelten veszélyeztetettek közé tartoznak.

Így hagyd el a húsevést, ha csatlakoznál a veganuárhoz!

Hogyan hagyjuk el okosan a húst? Bárki át tud állni a vegán étkezésre? Mivel pótolhatjuk a kieső tápanyagokat? Ezekre a kérdésekre válaszolt Abonyi Orsi, Vida Raul és Pintér-Galgóczi Dóra.

Beugró 3. évad 4. rész


szerző:
2020.01.20. 08:00
Így nyerheted meg a 2020-as Survivort!

A Survivor műsorvezetője, Joe összefoglalta, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkezz ahhoz, hogy végig tudd vinni a játékot a túlélőshow-ban! Jelentkezz az rtl.hu/survivor oldalon, és gyere el a Survivor napra február 1-jén!

A szerelmes együttlétről szólt Görgényi Fruzsi és Vastag Csabi kubai utazása

Nemrég tért haza a Barátok közt színésznője egy kubai és Los Angeles-i körútról. Fruzsi közvetlenül egymás után tapasztalt meg két teljesen különböző világot, és elgondolkodott rajta, ő hol élne inkább, ha választania kellene?

Mit nézünk ma? - Hétfő (01.20.)

Denzel Washington, Marc Anthony és Dakota Fanning filmje ma este tutira levesz a lábadról!

Megdönteni Hajnal Tímeát (RTLII, 23:10)

Hajnal Tímea (Osvárt Andrea) gazdag és gyönyörű fotómodell, aki unja már a felhajtást, egyszerű, nyugodt életre vágyik. A tizenöt éves érettségi találkozóján találkozik Danival (Simon Kornél). A férfi hasonló cipőben jár. Ugyan az esküvőjére készül, valójában unja az egészet, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását. Az egykori osztálytársak némi beszélgetés és piálás után egymásra találnak a ruhatárban. Az egyetlen gond, hogy mindezt levideózza Bögöcs (Szabó Simon), a tapló, nagyszájú pornóproducer, aki a felvétellel megzsarolja Danit.

Szupercella 2 (Klub, 21:40)


szerző:
2020.01.19. 21:40
Szupercella 2 (Klub, 21:40)

Sok év eltelt azóta, hogy Ray Breslin (Sylvester Stallone) emberfeletti teljesítménnyel megszökött a Sírkő nevű rettegett szuperbörtönből. Azóta új elit csapatával ártatlan embereket szabadítanak ki veszélyes helyzetekből. Egy nap megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut (Xiaoming Huang) a Hades-ba hurcolták. A Hades híres arról, hogy a fogvatartottaknak állatként kell küzdeniük egymással az életben maradásért. Breslin és csapata mindent megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.

Armageddon (Film+, 19:50)


szerző:
2020.01.19. 19:50
Armageddon (Film+, 19:50)

Hatalmas méretű aszteroida közeledik a Föld felé, a becsapódás, amely elkerülhetetlennek látszik, bolygónkat a teljes megsemmisüléssel fenyegeti. A NASA egyik vezetője, Dan Truman (Billy Bob Thornton) egyetlen esélyt lát a megmenekülésre: az űrben kell elpusztítani a fenyegetően közeledő égitestet. Ezért elképesztő tervet eszel ki: megbízza a világ legkiválóbb olajfúróját, Harry S. Stampet (Bruce Willis), hogy a kemény fickókból álló csapatával fúrjon lyukat az aszteroidába és robbantsa apró darabokra. A villámgyors kiképzés után fel is jut a csapat, ám a dolgok nem a terv szerint alakulnak.

Arthur Király - A kard legendája (Klub, 19:00)

A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Ambíciózus bandavezérként nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben. Ám amikor bajba kerül és kihúzza a sziklába döfött kardot, fény derül a származására. Az Excalibur ereje teljesen megváltoztatja az életét, egy titokzatos szépség, Guinevere (Astrid Berges-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. Hamarosan készen áll arra, hogy visszavegye a királyságát, és a kard segítségével egyesítse népét, amely felett a trónbitorló zsarnok, Vortigern (Jude Law) uralkodik.

„Pöcegödör elnök tette tiszteletét Mianmarban” – kínos fordítási hiba

Kínos fordítási hiba a Facebookon. „Pöcegödör elnök tette tiszteletét Mianmarban” - adta hírül a kínai elnök látogatását a délkelet-ázsiai ország vezetőjének hivatalos Facebook oldala.

RTL Híradó 2020-01-19


szerző:
2020.01.19. 18:00
NÉMETH GÁBOR: A jó művészet mindig hozzászól a világ általános állapotához

Az RTL Híradó év eleji sorozatában írókat kérdezünk egyebek közt arról, hogy látják a jövőt. Németh Gábor József Attila-, Déry Tibor és Márai Sándor-díjas író, forgatókönyvíró, aki az utóbbi években a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is tanít. Azt mondja szerinte az irodalom akkor jó, ha mintegy mellesleg hat, nem pedig szándékosan.

Időjárás 2020-01-19


szerző:
2020.01.19. 17:00
Időjárás 2020-01-19

Megszűnik a hidegfronti hatás, már éjjel csökkent az északi szél ereje. A vegyes csapadék is megszünik, hétfőn már érdemi csapadékkal nem is kell számolni. 2 és 5 fok között lesz a csúcsérték hétfőn. Ónos szitálás vagy hószállingózás előfordulhat, de nem tart sokáig ez a párás, ködös idő.

Britney Spearsről már alig hallunk, mégis ő kapta a legtöbb díjat

Három éve mutattuk be: nem kopik sem Jennifer Lopez szépsége, sem a népszerűsége. A 42. People’s Choice díjátadó Amerika legjelentősebb szimpátiaszavazása, ahol évek óta a közvélemény szavaz arról, ki a kedvence. Lopez ezúttal tévés színészi teljesítményéért kapott elismerést.

Stoki a kukásmaffia nyomában! 👮


szerző:
2020.01.19. 07:00

Beugró 2. évad 4. rész


szerző:
2020.01.19. 04:00
Mit nézünk ma? - Vasárnap (01.19.)

Vasárnap este David Beckham alakítását is megleshetitek!

Doc West (Klub, 21:10)


szerző:
2020.01.18. 21:10
Doc West (Klub, 21:10)

A Vadnyugaton legendás híre van Doc Westnek (Terence Hill), aki pókerpartikból fedezi a költségeit. Egy alkalommal összetűzésbe kerül néhány fosztogató banditával, és a börtönben köt ki. Nem sokáig kell a hűvösön várakoznia, a városban ugyanis a tűzvész felforgat mindent, és a pánikhelyzetben banditák foglalják el a várost. Doc Westnek hamarosan döntenie kell, hogy melyik oldalra áll, hős lesz vagy marad magányos csirkefogó.

Bazsó a maga módján adott üzleti leckét Szifonéknak

Bazsó „üzleti ismeretekkel” látta el a piacozó Szifonékat…

Stoki a „kukásmaffia” nyomába eredt

Teca kisegítette a „kukásmaffia” után nyomozó Stokit…

A mi kis bakink - 4. évad 7. rész!

Nektek melyik baki volt a kedvencetek? A 4. évad korábbi bakijait itt találjátok: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész | 6. rész

Bazsó igazi üzletember 😂


szerző:
2020.01.18. 21:00

Sherlock Holmes (Film+, 20:25)


szerző:
2020.01.18. 20:25
Sherlock Holmes (Film+, 20:25)

A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete legnagyobb problémájával kerül szembe. Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) és hű társa, Dr. Watson (Jude Law) a fekete mágia nagymestere, Lord Blackwood (Mark Strong) nyomába ered. Ha nem leplezik le időben, az végzetes következményekkel járhat az egész birodalomra nézve.

NEM ÉRTIK: Miért lenne felesleges a mozgóképkultúra és médiaismeret tantárgy?

Lassan vége van a vizsgaidőszaknak, a Szegedi Tudományegyetem média tanár szakos hallgatói azt mondják, mégsem lélegezhetnek fel. Kétségbe estek, miután a Magyar Nemzet múlt héten minisztériumi forrásra hivatkozva azt írta, hogy a jövő szeptembertől érvényes, átdolgozott Nemzeti Alaptantervnek már nem lesz része a mozgóképkultúra és médiaismeret tantárgy. Egy média szakos hallgató, Nógrádi Claudia és egy tanár, Baranyai Péter mondták el nekünk, mit gondolnak a tantárgy megszüntetéséről.
Leadkép: Terje Sollie, Pexels

Harry Potter és az azkabani fogoly (RTLII, 20:10)

Harry ráveszi magát, hogy még egy nyarat rémes rokonainál töltsön. Minden igyekezetével megpróbál nyugton maradni, de csak addig bírja visszafogni magát, míg meg nem érkezik látogatóba Vernon bácsi erőszakos testvére, Marge néni. Az idős hölgy ezúttal még a korábbiaknál is jobban az idegeire megy, ezért a varázslópalánta "véletlenül" gigantikus lufivá változtatja. A varázstalan világban alkalmazott tiltott mágia büntetéssel fenyegeti Harryt, aki bár nincs hová mennie, éjszaka elmenekül otthonról. Nem jut túl messzire: hamarosan érte jön a Kóbor Grimbusz, amely a Foltozott Üst fogadóba repíti, egyenesen Cornelius Caramel mágiaügyi miniszter színe elé. Furcsa módon a büntetés elmarad és kiderül, hogy Caramel azért nem csapta ki az iskolából, mert egy veszélyes és titokzatos varázsló, Sirius Black megszökött az Azkaban börtönből, és valószínűleg Harryt keresi. A fiú csak egyetlen helyen érezheti biztonságban magát: Roxfortban.

Szifonék DOLGOZNAK?! 4x07 előzetes (01.18.)

Hogy mi lesz az őrületes bűneset megoldása? Kiderül szombaton 20:00-tól az RTL Klub-on!

Választási csalás Pajkaszegen?! 4x07 előzetes (01.18.)

Szombaton 20:00-tól folytatódik A mi kis falunk az RTL Klub-on!

Elbújt a pali a jávor elől


szerző:
2020.01.18. 19:01
Elbújt a pali a jávor elől

Saját szeméttárolójában keresett menedéket egy férfi egy megtermett jávorszarvas miatt az amerikai Alaszkában. A biztonsági kamera felvételén az látszik, hogy egy zacskó szemetet vitt ki éppen, amikor megjelent a bika. Miután meglátta, úgy döntött, inkább bezárkózik a sufniba. Az állat egy darabig még álldogált, aztán lassan elballagott. A családnál gyakori vendégek a jávorszarvasok. 2018 karácsonyán az egyik még az ajtóra kitett koszorújukat is felzabálta, de olyan is előfordult, hogy a kertjükben hozta világra borját egy jávorszarvas.

Fókusz Plusz 2020-01-18


szerző:
2020.01.18. 19:00
Végignézte, ahogy leég a luxusautója

Füstölni kezdett majd lángra kapott egy Porsche Budapesten, a 8. kerületben.

RTL Híradó 2020-01-18


szerző:
2020.01.18. 18:00

Időjárás 2020-01-18


szerző:
2020.01.18. 17:00
Időjárás 2020-01-18

Szombaton este mérsékelt havazás valószínű, de reggel felé ez a csapadék északnyugaton már átvált havasesőre, esőre, hiszen elkezd enyhülni a levegő. A hőmérséklet hajnalra - 2, - 6 fok közé süllyed, napközben a Dunántúlon 1 és 5 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ: Így gyűjtse szelektíven a műanyag hulladékot

Magyarországon az összes szemetünk 8%-a csomagolás, ez az uniós átlag duplája - az Eurostat adatai szerint. A szakértő azt mondja, a lényeg az, hogy mihez kezdünk a csomagolással, mikor már nincs szükségünk rá. Urbán Csilla, a Humusz Szövetség elnöke megmutatta, hogy milyen fajtái léteznek a boltokban is kapható műanyagoknak, és azokat, hogyan gyűjtsük szelektíven.

Kopasz nyuszilányért őrülnek meg a férfiak

Tavaly ezen a napon mutattuk be: a 23 éves Vendela Lindblom lett a hónap modellje a nyuszis magazinban. A félig svéd, félig brazil lány öt éve döntött úgy, hogy leborotválja a haját, azóta – ahogy mondja - sokkal szexisebbnek és felszabadultabbnak érzi magát.

PUSKÁS PETI ÉS DALLOS BOGI: Mindketten meghatódtak a Keleti Éva képek láttán

Az X-Faktor két sztárja a Keleti Éva kiállításon járt a budapesti Műcsarnokban, amikor összefutottak stábunkkal. Peti elárulta, éppen akkor tudta meg Éva nénitől, hogy Miskolcon először a nagypapáját fotózta Pöttyös szerepében.

Jelentkezz a Survivorbe, és bizonyítsd be, hogy jobb túlélő vagy, mint a hírességek!

Ez a Survivor más lesz, mint az eddigiek! Ezúttal a civil versenyzők közismert hírességekkel mérik össze az erejüket. A jelentkezéshez kattints ide, és találkozzunk február 1-jén a Survivor napon!

Beugró 2. évad 3. rész


szerző:
2020.01.18. 04:00
Mit nézünk ma? - Szombat (01.18.)

Doc Westnek, Harry Potter és Sherlock Holmes is itt lesz veletek szombat este!

Nem akárki látogatta meg Katkát a Villában!

A ValóVilág3 nyolcadik Párbajának győztese alig hitt a szemének, mikor megtudta, ki érkezett hozzá...

Vanda szexvideója illetéktelen kezekbe kerül!

Juli és Attila kíváncsiságból belenéztek a véletlenül megtalált rejtett kamera felvételeibe – de bárcsak ne tették volna...

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Következő rész: (2020. január 20.)

Öngólt lő-e Vanda a felvétellel? Olivér és Gigi kínos helyzetben találja magát. Adél és Szonja veszélybe kerül.

Bence Rozinának: „Nekem kellett volna meghalnom, nem Bencének...“

Bence bocsánatot kért Rozinától... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Anasztáz nyolcmilliós kártérítést követel Alessziától

Alesszia és Evelin megpróbáltak hatni Anasztázra... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Andor és Máté vitája odáig fajult, hogy mindketten beszorultak egy mobilvécébe

Andor és Máté kellemetlen helyzetbe keveredetek vita közben... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin és Alesszia magukra haragították Anasztázt

Karola elbeszélgetett Rozinával. Alesszia megpróbált tárgyalni Anasztázzal. Máté és Andor összevesztek.

Barátok közt 2020-01-17


szerző:
2020.01.17. 22:10
Többé már nem titok Zalán és Jozefin viszonya? – a következő részben

Ha igaz, amit a báróné sejt, akkor ő is meg a kovács is igen nagy bajban vannak…

Jozefin és Zalán erotikus pillanatát Mariska zavarja meg

A báróné és a kovács egyszerűen nem bírnak ellenállni egymásnak: mikor engednek a testi örömöknek, váratlanul beállít a főkomorna...

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Sándor átlép egy határt és szenvedélyesen megcsókolja Annát

Az egyik pillanatban az ifjú Torzsa még a lovat takarította,  a másik pillanatban pedig már a bárókisasszonyt zárta a karjaiba: itt csak az a kérdés, hogy Anna mit fog szólni mindehhez!

 

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való