KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

Egy kis szívesség (RTLII, 07.11. - 23:00)

Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló vlogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel (Blake Lively). Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el. Emily rejtélyes módon eltűnik, és az aggódó Stephanie vlogja olvasóihoz, valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz (Henry Golding) fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

Halhatatlanok (Film+, 07.11. - 23:00)

Heraklion kegyetlen és vérszomjas királya, Hyperion (Mickey Rourke) és ádáz hadserege az egész ókori Hellászt lángba borítja, hogy rátaláljon a rég elveszett epiruszi íjra. A félelmetes hatalommal bíró fegyverrel a király letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet. Hyperion és légiói könyörtelen hatékonysággal perzselnek fel mindent maguk körül, és úgy tűnik, senki sem állíthatja meg őket. Thészeusz, a fiatal kőfaragó (Henry Cavill) bosszút esküszik, mert Hyperion feldúlja a faluját, és megöli az édesanyját. Phaedra, a papnő (Freida Pinto), látja a jövőt, és amikor találkozik Thészeusszal, meggyőződésévé válik, hogy a férfi az egyetlen, aki véget vethet a pusztításnak. A nő segítségével Thészeusznak sikerül maroknyi csapatot összegyűjtenie, és elindul, hogy megvívja a végső, elkeseredett csatát az emberiség megmentésére.

Jackie Chan - Új csapás (RTL Klub, 07.11. - 20:50)

Mitől vadul meg a nyugat? Természetesen Jackie Chan ezúttal új csapáson jár: a birodalmi testőrség egyszerű harcosát alakítja, aki egy elrabolt hercegnő nyomán eljut a vadnyugatra. És ha életben akar maradni, kénytelen megtanulni egy-két új fogást. Chon Wang (Jackie Chan) tehát indiánokkal ismerkedik, rászokik a whiskyre, és természetesen lóra pattan. Új barátja, egy peches vonatrabló segítségével próbálja kiszabadítani Pei-Pei hercegnőt. A szokatlan párosnak persze semmi sem úgy sikerül, ahogy szeretné...

Kincsem (RTLII, 07.11. - 20:40)


szerző:
2020.07.11. 20:40
Kincsem (RTLII, 07.11. - 20:40)

A minden vagyonától megfosztott fiatal gróf, Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége. Utolsó fillérjeiből megveszi az értéktelennek tartott, kezelhetetlen lovat, Kincsemet. Mindenki rajta nevet, amikor Schultz, a tarka macska segítségével elkezdi felkészíteni a versenyzésre. Reményei hamarosan megvalósulni látszanak, amikor Kincsem lábán gyógyíthatatlan betegség jelentkezik. Ernő csak apja ellopott orvosi jegyzeteiben bízhat, amit ellensége, von Oettingen báró (Gáspár Tibor) őriz. A báró lánya, a makacsságáról híres Klara (Petrik Andrea) azonban a segítségére siet, ami még jobban felkavarja Ernő életét.

John Carter (Film+, 07.11. - 20:30)

Az egykori kiváló katonát, John Carter századost (Taylor Kitsch) érthetetlen okokból a Marsra szállítják, ahol ismeretséget köt a helyi lakosokkal, Tars Tarkasszal (Willem Dafoe), és az elbűvölő Dejah Thoris (Lynn Collins) hercegnővel. Akaratán kívül belekeveredik egy olyan konfliktusba, mely ősidők óta fennáll a bolygó bennszülöttei között. Az összeomlás szélén álló világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy a bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik.

Némó nyomában (RTL Klub, 07.11. - 19:00)

Az élet a Nagy zátony környékén tele van veszélyekkel. Jól tudja ezt Marlin is, a kis bohóchal, s erre próbálja megtanítani egyetlen fiát, Némót is. De a szó mit sem ér a tapasztalattal szemben! Némóban dagad a kalandvágy, és túlúszik a biztonságos határon, melynek köszönhetően az óceán helyett hamarosan egy kis akváriumban találja magát Sydneyben. Az apa, dacolva a cápák éhségével, nekivág a végtelennek, hogy Doryval, rövid emlékezetű segítőjével az oldalán megmentse egyetlen csemetéjét, akire szörnyű veszély leselkedik…

A Macskanő (Film+, 07.10. - 21:00)

A félénk Patience Philipst (Halle Berry) elteszik láb alól, amikor véletlenül megtudja, hogy a nagy hatalmú cég, a Hedare új, öregedés elleni szere szélhámosság. Titokzatos erők közreműködése folytán azonban Patience újra életre kel. A félénk lány mellett egy erővel, gyorsasággal és kifinomult érzékekkel megajándékozott nő is megszületik. Életre kel benne a Macskanő, aki nem hajlandó a másik szabályai szerint játszani.

John Wick: Második felvonás (Film+, 07.09. - 21:00)

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos totális csatatérré változtatta New Yorkot, de ez még csak a kezdet. Wick egykori társa egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét támogassa őt. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. Arra még ő sem számít, hogy egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

Parker (Film+, 07.08. - 21:00)


szerző:
2020.07.08. 21:00
Parker (Film+, 07.08. - 21:00)

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. Utolsó akciója során azonban társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig kishíján a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy megszerzi a zsákmányt. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, belevaló ingatlanügynököt, Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást.

Sivatagi cápák (Film+, 07.07. - 23:15)

Vége az Öböl-háborúnak, az amerikai katonák haza készülődnek, néhányuknak azonban nem hiányzik a civil élet. Egy menekültnél talált térképről kiderül, hogy a kuvaiti aranyrudak rejtekhelyét ábrázolja. Négy katona, Archie Gates (George Clooney) vezetésével, állig felfegyverkezve magánakcióba kezdenek a kincs felkutatására. Troy Barlow (Mark Whalberg) és barátja Conrad (Spike Jonze) hamarosan megtudja, hogy az iraki valóság egészen más, mint amit a tévéhíradók boldog beszámolóiban láthatnak...

300 (Film+, 07.07. - 21:00)


szerző:
2020.07.07. 21:00
300 (Film+, 07.07. - 21:00)

Leonidasz (Gerard Butler) spártai király a szenátus vezetője, Theron (Dominic West) és a jósok tiltakozása ellenére összeszedi 300 legjobb harcosát, hogy megvédje népét Xerxész (Rodrigo Santoro) hadseregével szemben. A több ezer harcos ellen semmi esélyük, ám Leonidasz egy szűk kanyonba csalja ellenfeleit, ahol a perzsák nem tudnak élni létszámbeli fölényükkel. Mindannyian tudják, hogy ez a csata öngyilkos vállalkozás, amellyel időt próbálnak nyerni Gorgo királynőnek (Lena Heady), aki a szenátustól és a görögöktől kér segítséget.

Éjjel-Nappal Budapest 2020-07-06

Bécy reggel tetézi a jelenléte okozta feszültséget, és egy lakótársi szerződést tol a fiatalok elé, amiben rögzíti, hogy a házban kinek milyen jogi vannak, mikor, mit tehet meg. Természetesen ez mindenkiben nem tetszést vált ki, de mikor Bécy totális kilakoltatással fenyegetőzik, mindenki aláírja. A napot azzal a hírrel koronázza meg, hogy szeretné Mirjamot és pár tehetős barátnőjét lenyűgözni, ezért a sikerkönyvének felolvasó estjét a házban tarthatják meg. A személyzetet persze a lakók adják… Tamara sokat küzd azzal, hogy Sanyi folyton rányomul. De amikor egy ígéretes randi előtt áll, senki nem marad, aki vigyázna a folyamatos felügyeletet, és a kiszolgálást igénylő Sanyira. A lány megesketi Sanyit, hogy nem fog bezavarni a randijába, de az mégis megteszi, és a horror sztorijaival elijeszti a pasit. Mesi nagyon izgatott, amikor Samu elhívja „randizni” egy bútoráruházba, hogy segítsen berendezni a házát. Egyrészt odavan a fiúért, másrészt viszont neki ez a tempó túl gyors. Még csak nemrég jött vissza a városba, ráadásul Karesz láthatóan még mindig nem tett le arról, hogy ők újra egy pár lesznek, és így nem biztos, hogy belemehet egy új kapcsolatba. Bár Samunak sikerül elérnie, hogy Mesi elengedi magát, de mikor a vásárlás során célozgatni kezd, a lány visszariad.

Hetedik (Film+, 07.06. - 21:00)


szerző:
2020.07.06. 21:00
Hetedik (Film+, 07.06. - 21:00)

A rendőrség egy New York-i sorozatgyilkos után nyomoz. A férfi a Bibliában megírt hét halálos bűn lajstromát követve szedi áldozatait, míg üldözői, a nyugdíjba készülő, higgadt és bölcs William Somerset nyomozó (Morgan Freeman) és a türelmetlen, lobbanékony újonc, David Mills (Brad Pitt) megpróbálja megakadályozni beteg terve végrehajtásában. A befejezés azonban olyan csavart tartogat, amihez foghatót csak a legjobb Hitchcock-filmekben láthattunk.

Ilyen még nem volt! Ötből négy Cápa befektetési ajánlatot tesz!

Az RTL Klub-on a Cápák között második évada, mely Magyarország egyetlen üzleti show-műsora! A már jól ismert show vadonatúj Cápája Tomán Szabina, a sikeres üzletasszony, aki 15 év modellkarriert követően már 8 éve építi saját vállalkozását. A Toman életmódprogram megalkotója, az egészséges és fenntartható fogyás elkötelezett szószólója amellett, hogy nagyívű karriert épített, két gyermek édesanyja. Az első évadból megismert és megszeretett Cápák: Balogh Levente , a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója; Balogh Péter angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője; Fehér Gyula , a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke; Moldován András , a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft., a Jack’s Burger Étteremlánc, valamint az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa; mind készen állnak, hogy újra „,körbeúszhassák” a vállalkozókat és döntést hozzanak arról, hogy kibe érdemes belekóstolni… A nemzetközileg elismert, milliárdos befektetők, azaz a Cápák előtt ezúttal is vállalkozók pitch-elnek, akik megmérettetnék, fellendítenék, vagy éppen megmentenék üzletüket, terméküket. A Cápák az új évadban is saját pénzüket fektetik be a kiszemelt vállalkozásokba. Cápák második évad - az RTL Klub műsorán!

 A befektetők a Cápák közöttből tudják meg, hogy mi a világ legjobb biznisze!

Az RTL Klub-on a Cápák között második évada, mely Magyarország egyetlen üzleti show-műsora! A már jól ismert show vadonatúj Cápája Tomán Szabina, a sikeres üzletasszony, aki 15 év modellkarriert követően már 8 éve építi saját vállalkozását. A Toman életmódprogram megalkotója, az egészséges és fenntartható fogyás elkötelezett szószólója amellett, hogy nagyívű karriert épített, két gyermek édesanyja. Az első évadból megismert és megszeretett Cápák: Balogh Levente , a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója; Balogh Péter angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője; Fehér Gyula , a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke; Moldován András , a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft., a Jack’s Burger Étteremlánc, valamint az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa; mind készen állnak, hogy újra „,körbeúszhassák” a vállalkozókat és döntést hozzanak arról, hogy kibe érdemes belekóstolni… A nemzetközileg elismert, milliárdos befektetők, azaz a Cápák előtt ezúttal is vállalkozók pitch-elnek, akik megmérettetnék, fellendítenék, vagy éppen megmentenék üzletüket, terméküket. A Cápák az új évadban is saját pénzüket fektetik be a kiszemelt vállalkozásokba. Cápák második évad - az RTL Klub műsorán!

Csongor Luca gyermekének az apja? - a következő részben

Timi megdöbbentő dolgokat árul el Aliznak a srácról...

Előzetes: „Csongor hazudik”

Timi több bizonyítékot is talált arra, hogy Luca pasija nem mondott igazat.

Előzetes: Ildikó az ujja köré csavarta Lacit

A legszebb az egészben, hogy Maci pedig semmit nem vesz észre az egészből.

Kontroll (RTLII, 07.05. - 23:00)


szerző:
2020.07.05. 23:00
Kontroll (RTLII, 07.05. - 23:00)

A film a mese és a valóság speciális keveréke. Történet egy furcsa fiatalemberről, Bulcsúról, az ellenőr társakról egy rivális ellenőr csapatról, és mindarról, ami körülöttük van. Az utazók és a jegyellenőrök -jól ismert- drámai, de legtöbbször komikus viszonyáról. Egy kegyetlen gyilkológépről, aki utasokat lök a metró elé, és a metróvezetőség embereiről, akik számára csak egyetlen fontos szempont létezik az utasok metróba vetett hite.

A specialista (RTL Klub, 07.05. - 22:35)

Bosszúvágytól hajtott, titokzatos és rendkívül vonzó nő (Sharone Stone) keresi meg a visszavonult bombagyárost, Ray Quicket (Sylvester Stallone). A férfi nem tud ellenállni a vonzerőnek és fogadalma ellenére segít a nő szüleit egykor meggyilkoló bűnösökkel való leszámolásában. A kétszemélyes ítéletvégrehajtó brigád módszeresen robbantja fel egymás után a felelősöket. A kiszemelt áldozatok azonban nem nézik tétlenül az eseményeket és Ray egykori CIA-és munkatársát, Ned Trentet (James Woods) bízzák meg az ismeretlen ellenség felderítésével és likvidálásával.

Utazás a rejtélyes szigetre (Film+, 07.05. - 21:00)

Az ifjú Sean Anderson (Josh Hutcherson) vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától, Alexandertől (Michael Caine) egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint az a sziget nem létezik. Sean azonnal útnak indul mostohaapja, Hank (Dwayne Johnson) minden tiltakozása ellenére, aki végül kénytelen Seannal tartani. A hihetetlen kalandba belekeveredik a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta, Gabato (Luis Guzmán) és szemrevaló lánya, Kailani (Vanessa Hudgens) is.

Vasököl (RTL Klub, 07.05. - 19:55)

Charlie Kenton (Hugh Jackman), az egykori bokszoló 2,5 méter magas acélrobotok mérkőzéseiből él. Már nem több mint egy piti kis üzletelő, aki épp annyi pénzt keres, hogy eljusson az egyik meccshelyszínről a másikra. Amikor Charlie számára már nincs remény, úszik a tartozásokban, hirtelen a fiát is a nyakába varrják egy nyárra. Így kelletlenül összeáll Maxszel (Dakota Goyo), aki ráveszi, hogy újítsák fel a kikukázott, első generációs Atomot, és képezzék ki. Vasököl ringbe lépésével Charlie és Max kapnak még egy esélyt a visszatérésre és az egymásra találásra.

RAZZIA: 646 főt igazoltattak egy este alatt a Petőfi sétányon

Közel 100 rendőr razziázott Siófokon. Az ellenőrzés célja a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, megakadályozása, illetve megszakítása volt. A razzia során a rendőrök 646 főt igazoltattak, közülük 5 főt állítottak elő.

A Cápák szerint ez kezd olyan lenni, mint egy fuldoklónak a mentőmellény

Mind az öt Cápa egyetértett azzal, amit Levente felvázolt nekik.

A Cápák rájöttek az évszázad bizniszére?

Szkeptikusan fogadták a befektetők ezt az üzletet, de vajon Andrásnak sikerül a lényegretörően érvelésével meggyőzni őket, hogy ebben van a jövő?

Beugró X 2. rész


szerző:
2020.07.05. 04:00
Mit nézünk ma? - Vasárnap (07.05.)

Ma este jön a Kontroll, az Utazás a rejtélyes szigetre, A specialista és a Kontroll is! Felkészültetek?

Kaliforniai álom (RTLII, 07.04. - 23:00)

Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz zongorista az Angyalok Városában keresi az álmait. Mia meghallgatásokra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe, Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Épp hollywoodi karrierről és egy saját zenés klub megalapításáról ábrándoznak, amikor egy zsúfolt autópálya kellős közepén egymásba botlanak. A két fiatal szerelemre lobban, és vállvetve segíti egymást a kudarcokkal kikövezett úton. Ám eljön a nap, amikor dönteniük kell, mennyit hajlandók feláldozni az álmaikért.

A fegyvertelen katona (Film+, 07.04. - 23:00)

Desmond Doss (Andrew Garfield) a második világháború egyik legvéresebb csatájában, Okinawa szigetén 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie. Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.

Londoni csapás (RTL Klub, 07.04. - 20:50)

Wang (Jackie Chan) Kínában élő apját egy lázadó megöli, és a gyilkos Londonba menekül. Wang hűséges barátjával, Roy-jal (Owen Wilson) a gazfickó nyomába ered. Bosszúra készül Wang húga, Lin (Fann Wong) is, aki magánnyomozása során a királyi család elleni világméretű összeesküvés nyomaira bukkan, ám senki sem hisz neki. Egy jóindulatú Scotland Yard-felügyelő és egy vagány kis utcakölyök segítségével végül is sikerül meghiúsítani a gyilkos merényletet, és bosszút állni az öreg Chon haláláért, ám a hajmeresztő kalandok és lélegzetelállító verekedések során nem csak a rossz fiúk, hanem a féltve őrzött brit hagyományok is kapnak Wangéktól néhány hatalmas pofont.

A nagy Gatsby (RTLII, 07.04. - 20:25)

Amerika a lázas húszas évek bűvöletében, a laza erkölcsök, az észbontó dzsessz és korlátlan lehetőségek világában él. Nick Carraway (Tobey Maguire), a feltörekvő írópalánta New Yorkba utazik, hogy karriert csináljon. Miközben a saját amerikai álmát hajszolja, egyre közelebbi kapcsolatba kerül a szomszédjával, a titokzatos milliomossal, Jay Gatsbyvel (Leonardo diCaprio) és az elbűvölő Daisyvel (Carey Mulligan). Rajtuk keresztül feltárul előtte a szupergazdagok magával ragadó, ám érzelmileg kiüresedett világa.

Wonder Woman (Film+, 07.04. - 20:20)

Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnőjét legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látja az első férfit. Egy pilóta, Steve Trevor (Chris Pine) lezuhan a parton, és óriási háborúról beszél, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy Árész, a háború istene áll a háttérben, és úgy dönt, hogy a meglepett pilótával elhagyja az otthonát, hogy megállítsa a vérengzést. Hamarosan a frontvonalban találja magát, ahol felébred emberfeletti ereje, és rájön, hogy a mi a végzete.

Saját gyerekeiket is fotózták

Gyerekekről készült pornográf felvételeket terjesztő hálózatot leplezett le az olasz rendőrség. A bűnbanda tagjai egy azonnali üzenetküldő alkalmazáson keresztül osztották meg a felvételeket, amelyek újszülötteket is ábrázoltak. A hatóságok három embert letartóztattak, és még 50 után nyomoznak. A rendőrség közleménye szerint a felvételek egy részét saját gyerekeikről készítették a bűnözők.

Öt generáció egy családban! 😍


szerző:
2020.07.04. 19:29
Aladdin (RTL Klub, 07.04. - 19:00)

Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Dzsini tűnik elő, aki felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel kezdődik Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása Abuval, a csintalan majommal. Jafar, a szultán fővezíre azonban gonosz tervet forral és elrabolja az uralkodó lányát. Aladdin Abuval az oldalán harcba indul, hogy kiszabadítsák a szépséges Jázmin hercegnőt.

RTL Híradó 2020-07-04


szerző:
2020.07.04. 18:00
KÜLÖNLEGES: Öt generáció egy családban

A bordányi Vajasdi-Nagy család első leszármazottja Rozália, akit mindenki Nagyikának szólít. 26 éves korában szülte meg a lányát, akit szintén Rozáliának hívnak. Az ő lánya, Bernadett 18 éves korában érkezett a családba, aki Vikit 24 évesen szülte. Ő pedig 21 évesen adott életet a kis Izabellnek. A családban a kötelék nagyon szoros. A központban Nagyika áll, aki összetartja az egész családot. Izabell tervezett érkezéséről is ő tudott legelőször.

Időjárás 2020-07-04


szerző:
2020.07.04. 17:00
Időjárás 2020-07-04

Vasárnap nyugodt strandidővel, kánikulába búcsúzik a hét, az ország nagyobb részén 30 fok felett vagy legalább annak közelében lesz a legmagasabb hőmérséklet, nem kell csapadékra számítani.

NÉZŐI: Mezőkövesden egy héten belül másodszor volt felhőszakadás

Felhőszakadás okozott gondot három megyében pénteken délután. Mezőkövesden a főutcát árasztotta el a nagy mennyiségű csapadék. De Debrecenben is csak araszolva tudtak haladni az autók, az utakat itt is elárasztotta a hirtelen lezúdult csapadék.

RONCS: A piros jelzés ellenére hajtott a sínekre

A mozdony előtt hever a szétvágott roncs. A kocsi annyira összeroncsolódott, hogy azt is nehéz megállapítani, milyen típus. A peronra is törmelékek zuhantak, miután a vonat nekiütközött az autónak. Az osztrák állampolgárságú sofőr a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre péntek este, Ikrénynél, a Sopronból Budapestre tartó Intercity több száz méteren át tolta maga előtt a kocsit.

A Cápák a Connect Fitnessről: „Nagyon kellett figyelnünk, hogy megértsük...”

A Cápák kiértékelték a Connect Fitnesst pitchelő srácok üzleti beszédét. Extra videónkban Tóth Máté Bence is megszólal, aki elmeséli, hogy számukra milyen élmény volt a Cápáknak bemutatni a vállalkozásukat.

Így értékelték a Cápák a magyar terminátor táncos pitchét!

Kollár Steve táncolva pitchelt a Cápáknak a hétfői adásban. Extra videónkból kiderül, milyen véleménnyel voltak róla és a vállalkozásáról a befektetők, és hogyan élte meg a műsorban való szereplést a magyar terminátor.

Feldühítette a mindig visszafogott Szabinát a vállalkozó múltja

"Nem hiszem el!" - közölte Szabina Istvánnal, miután meghallotta, hogy mit tett korábban a vállalkozó.

 

Beugró X 1. rész


szerző:
2020.07.04. 04:00
Mit nézünk ma? - Szombat (07.04.)

Szombaton rengeteg film vár rátok: jön a Wonder Woman, az Aladdin, A hihetetlen család 2, A halott menyasszony, de megnézhetitek A fegyvertelen katonát is!

Tekla kitiltotta édesapját az esküvőjéről

A lány képtelen volt tovább elviselni apukája akaratosságát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Tekla két tűz közé került

Roland sokkot kap. Teklánál betelik a pohár. Lali megismerkedik Anitával.

Előzetes: Tekla megkapja álmai menyasszonyi ruháját! (2020-07-03)

Tekla teljesen ledöbben, amikor Attila előzetes bejelentés nélkül beállít hozzájuk álmai menyasszonyi ruhájával - annak ellenére, hogy Tekla egyszer már kénytelen volt visszautasítani az ajándékot. Máté ismét elveszíti az önuralmát és összeveszik Attilával.

Legenda vagyok (Film+, 07.03. - 21:00)

Robert Neville (Will Smith) a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus. Mára ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát, éjjel-nappal vadásznak rá. Neville menekülés közben saját vérének felhasználásával próbálja előállítani a járvány ellenszerét. Sikerén az emberiség jövője múlik.

Barátok közt 2020-07-03


szerző:
2020.07.03. 20:10
Új álompár van kialakulóban a Mátyás király téren? – a következő részben

Hamarosan kiderül, hogy mennyire jöttek be Gigi randi tippjei…

Megtört a jég: Vince megcsókolja Szonját

Az álomrandi bizony romantikus véget ért…

Hullám sodorta le a fotózkodó friss házaspárt!

Egy hatalmas hullám sodorta le az esküvői képekhez pózoló friss házaspárt egy kisebb szikláról a kaliforniai Laguna Beach-en. A jelenetet egy arra járó helyi vette fel mobiltelefonjával. Miután elborította őket a hullám, vízimentők segítettek nekik kijutni a vízből.

Koronavírus-fertőzési versenyt rendeztek kollégiumi diákok

Koronavírus-fertőzési versenyeket rendeztek kollégiumi diákok egy amerikai városban, ráadásul nevezési díjat is szednek. A versenyt az alabamai Tuscaloosában szervezték, ide meghívtak bizonyítottan fertőzötteket, a versenyzők pedig leteszik a nevezési összeget, amit az kap, aki a leghamarabb megfertőződik.

Elképesztő utcarajzok krétával


szerző:
2020.07.03. 19:36
Elképesztő utcarajzok krétával

Utcai rajzokkal kápráztatja el a világot az amerikai David Zinn. Nemcsak a Michigan-állambeli Ann Arborban és környékén, hanem azokban a nagyvárosokban is, ahol utazásai során jár. Saját bevallása szerint azért kezdett el járdákra rajzolni, mert úgy érezte, ezek sokkal nagyobb kihívások, mint mondjuk egy üres papírra alkotni. Olyan tárgyak és a beton törésvonalai inspirálják, amelyeket a gyalogosok általában nem vesznek észre.

Szűk családi körben vettek végső búcsút Benedek Tibortól

A június közepén elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázó, Benedek Tibor családja rövid közleményt adott ki, amelyben azt írták, a családi búcsúztató Benedek Tibor kívánsága volt. De szeretnék, hogy ha azok is méltóképpen elbúcsúzhatnának tőle, akik szerették és tisztelték.

Megszavazták az iskolarendőrséget

Megszavazta az Országgyűlés az iskolaőrség bevezetéséről szóló javaslatot. Így ősztől azokban az iskolákban, ahol kérik, egyenruhás őr biztosítja a rendet. Az iskolaőr a rendőrség kötelékébe tartozik majd, de kevesebb jogosítványa lesz, mint egy rendőrnek. Ettől még ugyanakkor testi kényszert alkalmazhat a gyerekekkel szemben, bilincselhet, használhat gumibotot, vagy gázsprét is.

Rendkívüli helyzet Belgrádban a koronavírus miatt

Rendkívüli helyzetet vezettek be Belgrádban a koronavírus terjedésének újbóli felgyorsulása miatt. A mai naptól zárt helyiségben legfeljebb 100, a szabad ég alatt 500 ember gyülekezhet, az éjszakai szórakozóhelyek pedig csak este 11-ig tarthatnak nyitva. Később akár az egész szerb fővárost lezárhatják.

Marketing és kommunikációs igazgató

Magyarország piacvezető kereskedelmi televíziós vállalata, az RTL Magyarország tapasztalt marketing- és kommunikációs igazgatót keres.

SZAPORÍTÓ TELEP: „Bogit is földhöz vágta ez a benyomás”

Puskás Peti másodjára vett részt egy illegális szaporítótelep felszámolásában Nyírbogáton. A mostani alkalomra szerelmét, Bogit is magával vitte, aki érthető módon nehezen viselte a látottakat. Peti azt mondja, kikiálthatjuk a szaporítókat első számú ellenségként, de arról se feledkezzünk el, hogy vásárlók nélkül nem működhetne tovább ez az iparág.

Időjárás 2020-07-03


szerző:
2020.07.03. 17:00
Időjárás 2020-07-03

Holnap napközben a sok napsütés mellett elsősorban a középső országrészben lesz gyakrabban gomolyfelhős az ég.

Alubaba kritika: Cápák vs. az alapító az újrahasznosított sörösdobozokról!

Környezettudatos, vagy sem? Újrahasznosított csomagolóanyag vagy vegyipari termék? Extra videónkból kiderül, hogyan látják a befektetők, és mit gondol az Alubaba alapítója ezekről a kérdésekről.

ESKÜVŐ: A vőlegény bátyjáról utólag derült ki, hogy fertőzött

A vőlegény, aki azt kérte, nevét ne használjuk, azt mondta Híradónknak, hogy az Ausztriában dolgozó bátyjáról utólag derült ki, hogy fertőzött. Több mint 60-an kerültek karanténba, de sem a násznép, sem a felszolgálók nem mutatják a betegség tüneteit.

HORRORTELEP: 58 kutyát, 7 kecskét és 5 macskát mentettek meg

Szaporító telepet számoltak fel Nyírbogáton. Ismét közös erővel kellett cselekednie 11 állatvédő szervezetnek az állatok érdekében. A példaértékű összefogásnak hála 58 kutya, 5 macska és 7 kecske menekült meg a szaporító karmai közül. Az akcióban a rendőrség is részt vett.

DROGTERJESZTŐK: Még egy plüssborzban is találtak kábítószert

Összehangolt akcióban a rendőrség Győr-Moson Sopron, Vas és Veszprém megyében egyidőben csapott le egy drogkereskedő bandára. 386 rendőr vett részt az akcióban. Ahogy a videón is látszik, kutyákat is bevetettek: a mosógépen, de még egy plüssborzban is találtak kábítószert. A terjesztő bandára 2019 januárjában figyeltek fel. Szlovákiából szerezték be a drogot, amit Magyarországon adtak el. Egy fogyasztójuk buktatta le őket.

SZFE: Hiába tiltakoztak a Parlament előtt a diákok

Komplett műsorral készültek a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjai a pénteki tiltakozásra. Míg bent a Parlamentben az Országgyűlés éppen arról döntött, hogy a következő tanévtől a színmű is alapítványi kézbe kerüljön, ahogy korábban a Corvinus Egyetem, addig ők a Kossuth téren énekelve próbáltak egy utolsó kísérletet tenni arra, hogy eltántorítsák a képviselőket a szavazástól.

Ha kíváncsi vagy miket alkotott még Eduárd és Balázs, akkor irány az RTL Moston a Hazai Extra, ahol az Észbontók 1 és 2. évadját is megtaláljátok!

„Ez egy fantasztikus sikersztori lesz!” – Meska és a Cápák megkezdték a közös munkát

Tomán Szabina és Balogh Levente is beszállt Meska vállalkozásába, Balogh Péter pedig megvásárolta a művész cápás festményét. Extra videónkból kiderül, hogyan alakul a közös munka Németh Emese és a befektetők között, valamint megmutatjuk, hova került Petya festménye.

Íme a luxusfeleségek - Bemutatkozik Köllő Babett!

Ha kíváncsi vagy Babett és a többi luxusfeleség hétköznapjaira, irány az RTL Moston a Hazai Extra válogatás, ide kattintva!

Ezért szereti Sting Budapestet


szerző:
2020.07.03. 10:00
Ezért szereti Sting Budapestet

Tavaly ezen a napon mutattuk be: színésznő felesége teát vitt neki koncert közben, a buli előtt pedig Sting Budapest szépségét és történelmét is méltatta a nekünk adott interjúban. A zenész világslágerré lett dalairól nevezi el saját birtokán készült borait. A világsztár még a rendszerváltozás előtt járt Magyarországon, azt mondja, meghatározó élmény volt ez számára.

Danny Blue elvarázsolta Szellő Istvánt és Peller Annát

A mentalista ismét varázslatos mutatványokkal érkezett a Reggeli stúdiójába...

Újraindul a Forma-1!


szerző:
2020.07.03. 09:26
Újraindul a Forma-1!

A mai nappal elindul a Forma-1 legújabb évada, ami ezúttal más lesz, mint a többi. Nem lesznek szurkolók, nem lesz Danny Blue, csak a versenyzők és a média korlátozott számban meghatározva.

Élő adásban lepték meg Szellő Istvánt a Peller lányok!

Az ország egyik legsármosabb híradósát igencsak meglepte a Reggeli csapata...

Heves vita a tiltott szerelemről a Tesztbeszéd 1. adásában!

A Tesztbeszéd első adásában izgalmas dolgok derültek ki a hírességekről, és bizonyos témákban nagyon nem értettek egyet. A kérdés, hogy vajon elcsábítanák-e egy barátjuk párját, heves érzelmeket váltott ki Sebestyén Balázsból, ő egyértelműen nemet mondana, de a többiek más megvilágításba helyezték ezt a kérdést.

Exkluzív: ilyen lesz Ada esküvője!

A műsorvezető Németországban él jelenleg a vőlegényével, akivel vár már nagyon várják a nagy napot.

Király Linda családi titkokat osztott meg a Reggeliben!

Az énekesnő nagyon szoros kapcsolatot ápol az édesanyjával és a testvéreivel, melyről örömmel mesélt nekünk.

Egy ország fogott össze Márta gyógyulásáért!

A háromgyerekes édesanyánál először méhnyakrákot diagnosztizáltak, amely, mint később kiderült, áttéteket is képzett Márta szervezetében - egy esélye maradt, egy speciális immunterápia. Ekkor ment bele egy neki szervezett adománygyűjtésbe, ami 25 óra alatt összegyűlt.

Jaksity Kata kislánya Lyme-kórral küzdött

Több mint egy hónapon keresztül vizsgálták a műsorvezető gyermekét, mire kiderült, hogy pontosan mi is a baj.

Nyáron is étkezzünk tudatosan!

Az elmúlt hónapokban kevésbé tudtunk odafigyelni a tudatos és helyes táplálkozásra, azonban a bolygónk sokat profitálhatott a dologból - vendégünk a stúdióban a kiegyensúlyozott táplálkozás nagykövete, Strasser-Kátai Bernadett.

Németh Dorottya:

A fitness világbajnok első terhességekor derült ki, hogy inzulinrezisztenciával küzd, melyet először félrekezeltek az orvosok - Dorottya története azóta rengeteg anyának ad erőt.

Németh Kristóf:

A színész és családja úgy döntött, a koronavírus ellenére külföldre utaznak nyaralni - Kristóf elárulta nekünk, hogyan érzik magukat, és mit tapasztalnak Horvátországban.

Reggeli 2020-07-03


szerző:
2020.07.03. 06:00
Mit nézünk ma? - Péntek (07.03.)

Ma este Will Smith-szel egy utópisztikus, mutánsokkal teli világba kerülhetünk: jön a Legenda vagyok!

André chippendale show közben bukott le a húga előtt

A srác nem is sejtette, hogy a közönség soraiban az ezer éve nem látott testvére is helyet foglal… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

André letesztelte a sármját

André egy rég nem látott rokonnal találkozik. Máté aggódik a menyasszonyi ruha miatt. Zoé bajt hozhat Bencére?

Előzetes: André lebukik a tesója előtt (2020-07-02)

Orsi és Karola rádöbbennek, hogy igazságtalanul vádolták Zoét Roland laptopjának ellopással. Ám amikor Bence és Zoé visszajön a házba, Orsi és Karola még mindig úgy gondolják, hogy a lány rossz hatással van Bencére, így megint veszekedés tör ki. Orsi nem veszi észre, hogy Bence tulajdonképpen mindvégig önmagával harcol, mivel képtelen rászánni magát arra, hogy kidobja Zoé drogját.

The Commuter: Nincs kiszállás (Film+, 07.02. - 21:00)

Michael MacCauley (Liam Neeson) biztosítási ügynökként éli mindennapjait. Egy nap azonban hirtelen izgalmas fordulatot vesz az élete, amikor egy titokzatos idegen, Joanna (Vera Farmiga) leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.

Barátok közt 2020-07-02


szerző:
2020.07.02. 20:10
Veszélybe kerül Timi és Luca barátsága? – a következő részben

Úgy tűnik, Csongor jelenléte nem igazán van jóhatással a két lány kapcsolatára…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való