KERESÉS search-close

"rtl.hu" szerzővel ellátott tartalmak

rtl.hu

rtl.hu által létrehozott tartalmak (100):

Túl mindenen (Film+, 21:00)


szerző:
2019.09.24. 21:00
Túl mindenen (Film+, 21:00)

Sean Vetter (Vin Diesel) rendőrtiszt partnere segítségével kézre keríti a mexikói drogkartell fejét, akinek a helye nem sokáig marad üresen: Diablo, a könyörtelen szállító kerül a kokain-birodalom élére. Az újdonsült drogbáró azonnal parancsot ad Vetter likvidálására. Az ügynök ugyan megússza a támadást, gyönyörű felesége azonban meghal a tűzharcban. Bosszúra éhesen, mindent feladva Vetter a végső leszámolásra készül...

Amerikai mesterlövész (Film+, 21:00)

Chris Kyle (Bradley Cooper) az amerikai hadsereg mesterlövésze, mind közül a legjobb, 150 ellenséggel végzett. Gyerekkorában az apjával járt vadászni, akkor ismerkedett meg a fegyverekkel. Tengerészgyalogos kommandósként az első vonalban harcolt Irakban, társai életét védte és mentette a hajszálpontos, halálos lövéseivel. Ezért is kapta a Legenda becenevet, míg ellenségei Ördögként emlegették, és vérdíjat tűztek ki a fejére. Hazatérve egészen másfajta csata várta, arra törekedett, hogy jó apa és férj legyen.

Hullámtörők (RTL Klub, 22:35)


szerző:
2019.09.22. 22:35
Hullámtörők (RTL Klub, 22:35)

Ben Randall (Kevin Costner), a legendás vízi mentő egy szerencsétlen bevetés során elveszíti egész csapatát. Ben beleveti magát a tanításba, de szabadelvű oktatási módszerével rövid időn belül felborítja a gondosan kidolgozott tantervet. A csoport egyik tagja, a fiatal úszóbajnok Jake Fischer (Ashton Kutcher), akinek eltökélt szándéka, hogy ő legyen a legjobb a csapatban. Fischer nem könnyű eset, de Randallnek kemény munkával sikerül elérnie, hogy a fiúból valóban elhivatott vízi mentő váljék.

Förtelmes főnökök (RTLII, 22:20)

Dave Harken (Kevin Spacey) megalomán marketinges, Dr. Julia Harris (Jennifer Aniston) szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt (Colin Farrell) pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day) a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest (Jamie Foxx) három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

Törésvonal (Film+, 20:50)


szerző:
2019.09.22. 20:50
Törésvonal (Film+, 20:50)

Kalifornia lakói mindenre fel vannak készülve, csak erre a katasztrófára nem. Amikor 9-es erősségű földrengés dönti romokba San Franciscót, Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) vállalják a lehetetlent. Megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között maradt lányukat. De amikor azt hiszik, túl vannak a nehezén, akkor jön csak a java.

Előzetes: Gyula az akcióhős! (09.22.)

Szabadulnak a hírhedt Révész-testvérek, akiket még Gyula kapcsolt le annak idején. Egy füles hatására felmerül a gyanú, hogy a bűnözők Gyulán akarnak bosszút állni. Eközben Laura Bernadett segítségével fizetéskiegészítés céljából szextelefonos munkába kezd.

Hoppá! Forró pillanatok Zsolt gazda kombájnjában!

A Házasodna a gazda című dokureality-ben 1 hölgy - Demjén Niki - és 4 úr - Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt, Szilágyi Misi - a kamerák előtt próbálja megtalálni élete párját. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van középpontban. Ennek köszönhetően - ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában - ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges környezete és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. A jelöltek már megvannak, így a gazdákra ősszel izgalmas és romantikus randevúk várnak. Az évad bevezető része a 18-49-es korcsoportban 18,2 SHR%-rel futott.

Perzsia hercege - Az idő homokja (RTL Klub, 15:25)

Dastan (Jake Gyllenhaal), az utcagyerekből lett herceg kénytelen szövetségre lépni a gyönyörű, de veszélyes Taminával (Gemma Arterton), hogy megmentsék pusztulástól az egész világot. A veszélyt maga a herceg okozta, akit a gonosz Nizam (Ben Kingsley) csellel rávett, hogy eressze ki a mágikus homokórából az idő homokját, ami az egész ország lakosságát félelmetes démonokká változtatta. Dastanon a sor, hogy helyrehozza a hibáját, ám ehhez az idő tőrjére és őrzőjére, Taminára is szüksége van.

Parkoló (RTLII, 23:00)


szerző:
2019.09.21. 23:00
Parkoló (RTLII, 23:00)

A pesti bérházak rengetegében áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós (Lengyel Ferenc) egy saját kis birodalmat hozott létre a tűzfalak tövében, és nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön ide. Egy nap azonban olyan vendég érkezik, aki felforgat mindent. Imre (Szervét Tibor), a gazdag üzletember 1968-as Ford Mustangjának keres biztonságos parkolóhelyet. Hamarosan egy fordulatos, meglepetésekkel teli párbaj veszi kezdetét a belváros két magányos harcosa között a hullámpalával fedett parkolóhelyért.

Rocker a pácban (RTL Klub, 22:20)

Turk Henry (Antonio Banderas), a híres rocksztár Chilében nyaral. A gondtalan napoknak azonban egy csapásra vége szakad, amikor szupermodell felesége, Sheila (Olga Kurilenko) emberrablók fogságába kerül. A helyi hatóságok tehetetlenségét látva a rocksztár akcióba lendül, hogy megmentse feleségét.

A Karib-tenger kalózai - A világ végén (Film+, 20:30)

Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightley) összefognak régi ellenségükkel, Barbossával (Geoffrey Rush), hogy megmentsék Jack Sparrow kapitányt (Johnny Depp) és Bill Turnert. Ehhez azonban szükségük van a világ végére vezető térképre, amire a titokzatos sárkányasszony is igényt tart. Will és Barbarossa végül a tengerfenéken találja meg Jack Sparrow kapitányt és hajóját, a Fekete Gyöngyöt. Árulás és hűtlenség között navigálva szövetségeseket keresnek, hogy megvívják utolsó döntő csatájukat.

Erikát elütik?! 4x04 előzetes (09.21.)

Ildikó még mindig Gyuriéknál lakik, akit ez már nagyon idegesít és megpróbálja elüldözni a lányt, egyenesen Laci karjaiba. A kocsijának a szélvédője bereped és mivel pénze nincs egy újra, így Bazsóval nekiindulnak a városnak, hogy pénzt szerezzenek. Egy elsunnyogott pályázat miatt a Polgármesterhez közúti felügyelők érkeznek, hogy gyalogátkelőt létesítsenek, ám nincs eléggé veszélyes kereszteződés a faluban, úgyhogy Pajkaszeg lakosai igyekeznek kreálni egyet.

Demóna (RTL Klub, 13:25)


szerző:
2019.09.21. 13:25
Demóna (RTL Klub, 13:25)

A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik, ám egy nap hadsereg szállja meg a királyságot. A népét védelmező Demóna hamarosan árulás áldozatává válik, amelynek hatására szíve kővé változik. A lány és az ellenséges király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét. Demóna bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, hogy Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és saját boldogságának a kulcsa is.

Egyiptom istenei (Film+, 21:00)


szerző:
2019.09.20. 21:00
Egyiptom istenei (Film+, 21:00)

Istenek, szörnyek, varázslat és téboly uralja a Nílus völgyének palotáit Egyiptomban. Széth (Gerard Butler), a sivatag könyörtelen istene az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba és pusztulásba taszítja. Lázadó halandók egy csapata a vakmerő tolvajjal, Bekkel (Brenton Thwaites) az élen, szövetkezik Hórusszal (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a kegyetlen nagyurat. A Széth és csatlósai ellen vívott háborúban megjárják a mennyet és a poklot is, ahol isteneknek és halandóknak egyaránt bizonyítaniuk kell bátorságukat és állhatatosságukat, hogy felül tudjanak kerekedni a végső ütközetben.

Az U.N.C.L.E. embere (Film+, 21:00)

A hidegháború csak átverés volt, az igazi veszély kívülről fenyeget. Az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet ügynöke, Napoleon Solo (Henry Cavill) ezért kénytelen közös bevetésre indulni az orosz Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer). Egy nemzetközi bűnszövetkezet a III. világháború kirobbantására készül. A páros nem hibázhat, és csupán egyetlen nyom áll rendelkezésükre. Mielőbb meg kell találniuk az eltűnt német tudós lányát, aki segíthet behatolni a bűnszervezetbe.

Előzetes: Gábor meglépi a váratlant?! (09.18.)

Magyarországon elsőként az RTL Klubon látható a brit ITV világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó párkereső show-ja, a Love Island. A szerelmet megtalálni vágyók több héten át Cipruson, a szerelem szigetén, csodálatos környezetben kapnak lehetőséget arra, hogy ráleljenek életük párjára és közösen elvigyék a 20 millió forintos nyereményt, amivel akár meg is alapozhatják közös jövőjüket. A külföldi szériákban már nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik - ugyancsak a tévéshow-ban egymásba szerető - párnak pedig már gyermeke is született. A cél most is a szerelem és az élethosszig tartó boldogság megtalálása. A Love Island párkereső show-t az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese Lali vezeti, aki házigazdája lesz a műsorral párhuzamosan futó Love Story című online műsornak, a Love Islanddal kapcsolatos érdekességekről szóló napi vlognak is.

The Expendables - A feláldozhatók 3. (Film+, 21:00)

A feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal (Sylvester Stallone) az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel, Stonebanksszel (Mel Gibson) leszámoljanak. Barney váratlanul félreteszi a veterán csapatot, és újoncokat fogad fel. Christmas (Jason Statham) azonban nem hagyja magát félreállítani, és társai: Doc (Wesley Snipes), Trench (Arnold Schwarzenegger) és Jensen (Dolph Lundgreen) segítségével kimentik Barneyt és zöldfülű csapatát.

Drága örökösök 2019-09-18

Az afrikai botrány egyre dagad. Olga szövetségesekre talál, Zsóka bosszút forral, Szappanosékhoz pedig éjszaka váratlan vendég érkezik.

Éjjel-Nappal Budapest 2019-09-18

Tamás gondolatai egyfolytában a munkája körül járnak, ezért elfelejti, hogy ma van Flóra születésnapja, és elmulasztja reggel felköszönteni. Amikor a telefonja emlékezteti a dátumra, mindenképpen szeretné jóvátenni a mulasztását. A szűkös anyagi lehetőségei ellenére meglehetősen sok pénzt ad ki egy különleges ajándékért. Sajnos Arnold ugyanazt az ajándékot szerezte be Flóra számára. Tamás erre meggondolja magát, és továbbra sem köszönti fel Flórát. Tamás azon töri a fejét, hogy mivel tudná jóvátenni a mulasztását.

A következő adásban: #féltelek (09.18.)

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Következő rész: (2019. szeptember 18.)

Zsolt kénytelen belátni, hogy Oszkár sosem fogja tudni elfogadni az életmódját. Miklós merész mentőötletet eszel ki, hogy megóvja Balázst a börtöntől.

Adél és Szonja megható búcsút vett Gergőtől

Ha ezt Gergő most látná, akkor biztosan neki is megszakadna a szíve...

A legújabb részeket ITT tudod visszanézni!

Forrósodik a helyzet Pandora és Csabi között

Csabi keresi a lehetőséget, hogy hozzáérhessen Pandorához, ami láthatóan nincs ellenére a barna szépségnek.

Rendes fickók (Film+, 22:45)


szerző:
2019.09.17. 22:45
Rendes fickók (Film+, 22:45)

Jackson Healy (Russell Crowe) és Holland March (Ryan Gosling) két tökös és nagypofájú Los Angeles-i nyomozó. Igaz, Jackson inkább csak verőlegény, míg Holland a világ leggázabb detektívje, de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány. Elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd Judith Kuttner (Kim Basinger), a titokzatos és csinos bírónő kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát (Margaret Qualley) próbálják előkeríteni. Hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügyébe tenyereltek bele, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java.

Nia és Zsófi összeszólalkoztak!

Alexa döntött, hogy ki legyen a párja, ez pedig nem várt indulatokat váltott ki a többieknél..

Love Story 17. adás


szerző:
2019.09.17. 22:30
Zsófi után Tícián és a párválasztás

Lali megmutatta, hogy Tícián mit talált ki arra az eshetőségre, ha Zsófival zátonyra fut a kapcsolatuk.

Helga lazacként ugrott ruhástól a vízbe

Tibi insturálta, a lány végrehajtotta. Íme az eredmény!

Őt tette szinglivé Alexa!


szerző:
2019.09.17. 22:23
Őt tette szinglivé Alexa!

Alexa jött, látott, randizott, hajókázott, most pedig választott!

Barátok közt 2019-09-17


szerző:
2019.09.17. 22:20
Nia és Gábor meztelenül estek egymásnak a zuhanyzóban!

Gábort rengetegen győzködték, hogy Nia csak ki akarja használni, ő viszont nem az eszére, hanem egy másik testrészére hallgatott...

Gergő inasba rakta Alexát és Helgát, aztán önmagát is

Tagadhatatlan, hogy Gergő őszinte volt a lányokkal: Alexának és Helgának is elmondta, hogy nála Andi az első. Ja igen: és mindezt Andinak is a tudtára adta!

A párok végigmentek a Kámaszútrán!

Ugyanis bepattantak a limbóhintóba, ahonnan nincs kiszállás, és mindent szabad!

Hoppá: Gábor újra Nia karjaiban! Mi lesz ebből?!

Úgy tűnik ennyi: hiába győzködték a többiek Gábort, ő mégis Nia karjaiban talált megnyugvást!

Új lakó költözött be Szappanos Tibiékhez?

Volt is nagy meglepetés, mikor Vali kinyitotta az ajtót!

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Mónika súlyos titkot tudott meg Olgáról!

A kérdés csak az, hogy mit lehet kezdeni egy ekkora titokkal...

A legújabb részeket ITT tudod visszanézni!

Csúnyán egymásnak estek a Drága örökösök szerelmesei!

A heves vitában Mónika igencsak megbántotta Józsit...

A legújabb részeket ITT tudod visszanézni!

Renátóék Szláven ellen mennek?

Úgy tűnik, Szláven most nagy bajban van...

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Alexa Gergőt vitte el hajókázni - mi lesz így Helgával?!

Az új lány Gergőt vitte magával egy romantikus hajóútra - na de mit szól ehhez Helga...?

Nia kiejtené Kittit...?


szerző:
2019.09.17. 21:05
Nia kiejtené Kittit...?

Niának őrületes ötlete támadt: bocsánatot kérne Gábortól. Igen ám, de akkor mi lesz Gábor jelenlegi párjával, Kittivel?!

Előzetes: Alexa párt választ, így az egyik lány szingli lesz (09.17.)

Magyarországon elsőként az RTL Klubon látható a brit ITV világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó párkereső show-ja, a Love Island. A szerelmet megtalálni vágyók több héten át Cipruson, a szerelem szigetén, csodálatos környezetben kapnak lehetőséget arra, hogy ráleljenek életük párjára és közösen elvigyék a 20 millió forintos nyereményt, amivel akár meg is alapozhatják közös jövőjüket. A külföldi szériákban már nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik - ugyancsak a tévéshow-ban egymásba szerető - párnak pedig már gyermeke is született. A cél most is a szerelem és az élethosszig tartó boldogság megtalálása. A Love Island párkereső show-t az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese Lali vezeti, aki házigazdája lesz a műsorral párhuzamosan futó Love Story című online műsornak, a Love Islanddal kapcsolatos érdekességekről szóló napi vlognak is.

Love Island 1. évad 17. rész


szerző:
2019.09.17. 21:05
Gábort hiába győzködik a többiek?

"Legyen eszed! És legyen tököd!" - Tibi szavaival élve. Vajon Gábornak a lelkére tudtak beszélni?

Következő rész (2019. szeptember 18.)

Tamás elfelejtette Flóra születésnapját. Milán kibékült Bellával. Roland egy másik nővel álmodott.

Gábor visszautasította Szilvi békülési próbálkozását

Milán rájött, hogyan került közelebb Bellához részegen. Szilvi nekiment Nikinek. Szofi elgondolkodott az online társkeresésen.

Szofi és Tamara rákaptak az internetes társkeresésre?

Tivadar unszolására a két lány felregisztrált egy internetes társkeresőre…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábornak kellett lefognia a Nikire támadó Szilvit

Szilvi újabb dühkitörésének ezúttal verekedés lett a vége…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Milán: „Életemben nem gondoltam, hogy Bellának van egy ilyen érzelmes oldala…”

Milánban felsejlett az emlék, hogy az emlékezetkieséses estéjükön Bella teljesen új oldalát mutatta meg neki…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Drága örökösök 2019-09-17

Az afrikai botrány egyre dagad. Olga szövetségesekre talál, Zsóka bosszút forral, Szappanosékhoz pedig éjszaka váratlan vendég érkezik.

Brad Pitt a NASA egyik

Brad Pittnek régi álma vált valóra: videóchaten keresztül beszélgethetett a NASA egyik asztronautájával, aki épp a Nemzetközi Űrállomáson állomásozik. A beszélgetés apropóját egyébként Brad Pitt új filmje, az űrben játszódó Ad Astra – Út a csillagokba adta. A színész a Gravitáció című filmre utalva egy extra kérdést is feltett, a legfontosabbat :).

Éjjel-Nappal Budapest 2019-09-17

Milán kétségbeesik, mert a Bella dalait tartalmazó pendrive továbbra sem kerül elő. Bella és ő állandóan veszekednek, és igyekeznek az éjszaka történéseit összerakni. Újabb nyom kerül elő, és Milánnak is eszébe villan néhány emlékkép: eszébe jut, hogyan védte meg őt Bella az exe előtt, és hogy mennyire szívbemarkoló beszélgetést folytattak, mikor Bella elkeseredett. Milán most már látja, miért kerülhetett közelebb Bellához, de amikor beszélni szeretne vele erről, és békét ajánl, Bella durván visszautasítja.

Fókusz 2019-09-17


szerző:
2019.09.17. 18:55
Újabb Mauer-kiállítás Londonban

Újabb, immár a második kiállítás nyílt Maurer Dóra munkáiból a brit fővárosban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, nyár óta a világ egyik legnagyobb kortárs múzeumában, a Tate Modernben láthatók a magyar művésznő munkái – pár napja pedig egy dél-londoni magángalériában is kiállítása nyílt.

DK: „Elit iskolákba menekülnek!”

Állami milliárdokból épült, a tandíj évente csaknem három millió forint, és a város első embere is beíratta a két. A Népszava írta meg először a debreceni polgármesterről, hogy a nemrég átadott Nemzetközi Iskolába jár a gyermeke. A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz szétverte a közoktatást, ahonnan elit iskolákba menekül. Debrecen polgármestere azt közölte: ösztöndíjrendszert vezetnek be, hogy a tehetséges gyerekek számára ne legyen akadály a tandíj.

Anikó: „Segítek neked, esküszöm!”

Vilinek elege van párja beteges féltékenykedéséből, ráadásul többször is elküldte barátnőjét pszichológushoz. A fiú most a talk show háziasszony segítségét kérte. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Jocó leghőbb vágya, hogy pasija elfogadja kislányát

A fiatal fiú nagyon reméli, hogy párja, Attila megbékél előző kapcsolatából született kislányával. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

János csak rá akar mászni Nikire?

A lány nehezményezi, hogy exe egy kicsit sem érdeklődik közös kislányuk iránt, és inkább más miatt szervez találkozót… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Klaudia nem bírta ki zokogás nélkül

A lány az édesanyjával szeretne kibékülni, ám gyorsan eltörött nála a mécses. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

RTL Híradó 2019-09-17


szerző:
2019.09.17. 18:00
LIPTAI CLAUDIA BOLDOGSÁGA: „Szerencsés vagyok, meg nagyon jól is csinálom”

Liptai Claudia magánélete olyan szövevényes volt, amilyet csak filmekben látunk: boldogság, csalódás, tragédia, talpra állás, közben pedig a nyilvánosság előtti életét páratlan karrier és csillogás jellemezte. Négy évvel ezelőtt, a cukrász tanfolyam nem csak egy új szakmát, de a nagy őt is meghozta az életébe. Claudia hihetetlen türelmet tanult férjétől, de azt is elsimerte, hogy ő is sokat tesz azért, hogy kapcsolatuk harmonikus maradjon.

Időjárás 2019-09-17


szerző:
2019.09.17. 17:00
Időjárás 2019-09-17

Az éjszakai órákban fokozatosan csökken majd észak felől a felhőzet, egyre nagyobb területen kiderül az ég, viszont a déli területeken előfordul több helyen is záporeső, helyenként még zivatar is kialakulhat.

A következő adásban: #családazelső (09.17.)

Nádai Anikó önálló talkshow-műsora, az Anikó Show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. Anikó Show mindennap az RTL Gold műsorán.

Anikó Show 3. évad 77. rész


szerző:
2019.09.17. 17:00
FELBORULT TŰZOLTÓAUTÓ: Először mindenki azt hitte, hogy a műsor része…

Eddig még nem volt balesete annak a 20 éves tapasztalattal rendelkező sofőrnek, aki valódi balesetet okozott egy katasztrófavédelmi bemutató közben. A közeli iskola diákjainak tartottak mentési gyakorlatot: a szimuláció szerint egy égő autót kellett eloltaniuk, éppen ehhez érkeztek szirénázva, amikor kanyarodás közben a tűzoltóautó váratlanul az oldalára borult. Öt tűzoltó sérült meg a balesetben.

Megtörve 71. rész


szerző:
2019.09.17. 14:50
Barátok közt sütöttünk, főztünk: less be te is a Mátyás király tér konyhájába!

Örömmel mutatjuk be nektek a Barátok közt – Sülve-főve című szakácskönyvét: ott voltunk a sajtótájékoztatón, és kipróbálhattunk pár receptet is, melyet a végén Vajda Pierre – a könyv kreatív producere –  és a legendás sorozat színészei értékeltek. Nézzétek, mi jó sült ki belőle!

Badár Sándor nem akart dolgozni, elment hát a MÁV-hoz

A felvételi beszélgetésen egészen másképp értelmezte a perspektíva fogalmát, mint az, aki kérdezett. De a munkatársaival később szimbiózisba került.

Lukács Miki megmondta a tutit a vasárnapi ebéd fontosságáról

Hétfőnként betekintünk abba, hogyan is készül Peller Anna és Lukács Miki otthonában a vasárnapi ebéd, de a hét többi napjára is jut egy-egy jó tanácsa Mikinek!

Vajda Pierre akár 5 órát is áll a konyhában egyetlen étel miatt

Az ételkritikus segített a Barátok közt szakácskönyv elkészítésében. A szakácskönyv azoknak való, akik hisznek a főzés közösségteremtő erejében, és szeretnek főzni barátok közt, barátoknak. Az olvasók belepillanthatnak a szereplők igazi életébe és étkezési szokásaiba.

Ilyen a magánéletben a Drága örökösök Tibije

A nézők is észrevették, hogy Tibi elkezdett trükközni, ármánykodni, ezzel kapcsolatban megállítják az utcán és kérik, hogy ne legyen olyan gonosz. De milyen az őt alakító színész, Lengyel Ferenc, ha nem forog a kamera?

Soma Mamagésa hisz benne, hogy a női energiák megváltoztatják a világot

Soma szerint elképesztő ereje tud lenni annak, ha a nők összekapcsolódnak. A Föld és a természet energiái pedig összhangban vannak az emberi testtel. De hogy lesz ebből fejlődés?

Álruhában szórakoztatta a járókelőket Justin Bieber

Tavaly ezen a napon mutattuk be: a kanadai énekes az egyik amerikai TV show vendége volt, ahol a műsorvezetővel együtt viccelték meg a Central Parkban járókat.

Kiabálásmentes szeptember, avagy hogyan kezeljük higgadtan a gyerekeinket?

Amikor gyermeke feszegeti a határokat, fedezi fel a világot, próbálgatja a szárnyait és szülők idegeit is, sokszor a szülő kiabálással reagál olyan helyzetekben is, amire egyébként máskor talál békés megoldást.

Mi történik a Love Islandben egy szakítás után?

Andi besokallt Erik fojtogató udvarlásától, ezért a tegnapi adásban bejelentették, hogy inkább megbontják a párosukat. De továbbra is össze vannak zárva.

A Barátok közt sztárjai összegyúrták, amit a főzésről tudnak

Vajda Pierre segített abban a színészeknek, hogy szakácskönyv születhessen a receptekből. Így már nemcsak a nappalikban, a konyhákban is jelen vannak a Barátok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való