KERESÉS search-close

"Segesvári Csaba" szerzővel ellátott tartalmak

Segesvári Csaba

Segesvári Csaba által létrehozott tartalmak (100):

Későn vette észre a kanyarodót, a vétlen sofőr meghalt

Későn vette észre a kanyarodót, belerohant és felborította, a vétlen sofőr meghalt. Vádat emelt az ügyészség az ellen a sofőr ellen, aki halálos balesetet okozott tavaly augusztusban Kecskemét közelében. A furgonos a vád szerint a megengedettnél gyorsabban ment, későn vette észre az előtte szabályosan jobbra kanyarodó autót és belerohant. A vétkes nem sérült meg. Szabadlábon védekezhet, de akár börtönt is kaphat.

Halálra gázolta a motorost, majd elmenekült

Egész éjjel kutyákkal keresték a terepjáró sofőrjét, aki péntek este halálos balesetet okozott a Csengelén. Úgy tudjuk, a gázoló egy vadász, aki vadászbálból tartott hazafelé. A tragédiának szemtanúja is volt, aki azt mondta, a terepjárós nagyon gyorsan ment és őt is majdnem elütötte. A gázoló reggel feladta magát.

Tudományos áttörés Szegeden: más úton is fertőz a koronavírus

Tudományos áttörést értek el szegedi kutatók. A koronavírus új fertőzési módját fedezték fel. A szegedi kutató-orvosok rájöttek, hogy az eddig ismert mód mellett máshogy is képes bejutni a sejtekbe a koronavírus. A felfedezés segíthet a betegek gyógyításában.

 Márki-Zay Péter bérbe adná a sportcsarnokot a házasulandóknak

Tartsák sportcsarnokban vagy olvasókörben az esküvőt, arra nem vonatkozik a 11 órai zárás – erről írt tegnap közösségi oldalán Márki-Zay Péter. Hódmezővásárhely polgármestere szerint a családi rendezvényeket 11 óra után is tarthatják, ezért a város a tiltás alá nem eső intézményeket bérbe adja a házasulandóknak. A KDNP szóvivője úgy reagált, Márki-Zay felelőssége, ha a szabályok kijátszására bíztatja az embereket. A polgármester szerint erről nincs szó.

A fehérjefeldolgozó elviselhetetlen bűze miatt tiltakoztak Hódmezővásárhelyen

Elviselhetetlen bűz miatt tiltakoztak kedden, Hódmezővásárhelyen, a demonstrálók a város szélén álló fehérjefeldolgozóhoz vonultak. Szerintük az állami tulajdonú ATEV Zrt-től jön a szag és a cég évek óta csak ígéri, hogy új technológiát épít, amellyel a bűz elmúlhat. A cég azt írta, jelenleg is folyik a gyár technológiai megújítása.

38 fogvatartott kapta el a koronavírust a szegedi börtönben

Újabb 19 fertőzött a szegedi börtönben! Összesen 38 fogvatartott kapta el a koronavírust az intézmény nagyfai épületében. Információink szerint a fertőzést egy kinti munkaterületről hurcolhatták be a rabok. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága azt írta az RTL Híradónak, hogy a járványügyi hatóságokkal folyamatosan egyeztetve, az összes szükséges intézkedést megteszik a fertőzés megelőzése érdekében.

Előre eltervelte a gyilkosságot a csengelei lövöldöző

Életfogytiglant kapott, de 30 év múlva feltételesen szabadulhat a csengelei lövöldöző! 2017-ben végzett barátjával és annak utasával egy török származású osztrák férfi az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében. Hétszer lőtt rá az autóban ülőkre, a sofőr meghalt, utasa túlélte. A bíróság szerint a gyilkos bár folyamatosan módosította vallomásait, valójában mindent előre eltervezett.

Felfüggesztett fogház a tömegszerencsétlenségért

Felfüggesztett fogház a tömegszerencsétlenségért! Még 2018-ban kanyarodott troli elé autójával egy fiatal nő Szegeden, a trolibusz vezetője hiába fékezett, oszlopnak csapódott. 12-en megsérültek, köztük a trolivezető. A mai előkészítő ülésen az autót vezető fiatal nő azt mondta, sajnálja a történteket, lemondott a tárgyalás jogáról. Jogerősen 1 év fogházat kapott 1 évre felfüggesztve.

Ezrek gyűltek össze egy légi bemutatón

Sorra mondják le az őszi rendezvényeket a járvány miatt, Szegeden viszont ezrek gyűltek össze szombaton a rakparton egy légi bemutatón. A szervezők azt mondják, minden járványügyi szabályt betartottak: maszkot osztogattak, távolságtartást kértek és kézfertőtlenítést javasoltak mindenkinek. Ezzel viszont - stábunk szerint - kevesen éltek. A híradónak nyilatkozó kutatóorvos szerint szabadtéren is könnyen fertőz a vírus, ha a szabályokat nem tartják be.

Két kiskrokodil nevelkedik a Szegedi Vadasparkban

Sáskát esznek és úgy vadásznak, mint a nagyok - két kiskrokodil nevelkedik a Szegedi Vadasparkban. Júliusban keltek ki a tojásból, még alig 15 centisek. A szülők 2008 óta élnek Szegeden, annyira szeretik a helyet, hogy évente szaporodnak.

Két gyalogost gázoltak halálra az elmúlt 24 órában

Két gyalogost gázoltak halálra az elmúlt 24 órában. Mindkét férfi sötét ruhában volt, láthatósági mellény nélkül. Sükösd közelében autó elé lépett ki a gyalogos, Salgótarjánban az útszélén sétált - úgy tudjuk mindketten ittasak voltak. A szakértő szerint a láthatósági mellény életet menthet.

10 évet kapott a nyugdíjas pedofil!

Szexuális erőszakért kapott 10 év börtönt jogerősen az a mindszenti férfi, aki éveken át diákmunkát hirdetve zaklatott nyaralójában fiatal fiúkat. Az ügy 2017-ben derült ki, amikor a szülők egymással összefogva feljelentették a férfit és a nyilvánossághoz fordultak. A nyugdíjast több bűncselekmény miatt ítélték el, legutóbb csütörtökön, szexuális erőszakért.

Figyelmetlenül léphetett az útra, elgázolták

Halálos gyalogosgázolás Makón! Figyelmetlenül lépett le az útra egy férfi tegnap késő délután, az autós hiába fékezett. A mentők hosszan küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni. A baleset egy olyan kereszteződésben történt, ahol nincs zebra. Az áldozatot jól ismerték, környékbeli hajléktalan volt, a híradónak nyilatkozó asszony szerint aludni indulhatott a közeli lakótelepre.

A koronavírus-járvány miatt nem tudja hazahozatni testvére holttestét

A koronavírus-járvány miatt nem tudja hazahozatni Máltán elhunyt testvérének holttestét egy magyar nő. Öccse augusztus 23-án halt meg motorbalesetben. A holttest szállításának költségét már kifizette a család, de a járvány miatt akadályokba ütköztek. Azt mondják, a máltai konzultól, majd a római nagykövetségtől is hiába kértek segítséget. Pedig Máltán legfeljebb 30 napig tárolják a holttestet.

Teherautó gázolt halálra a zebrán egy kislányt

Egy trolisofőr és a mentők is hosszan küzdöttek annak a 4 éves kislányak az életéért, akit hétfőn gázolt halálra a zebrán egy teherautó Szegeden. A kisgyereket szomszédja kísérte haza az óvodából, úgy tudjuk, a szemközti boltba akart átszaladni, amikor a teherautó elindult. A híradónak nyilatkozó vezetéstechnikai oktató szerint, ha a kislány a teherautó holtterébe lépett, akkor a sofőr nem láthatta.

Sok a mikroműanyag a Tiszában

Műanyagszennyezés a Tiszán! Átlagosan 3 ezer 200 mikroműanyag-szemcse található 1 kilogramm partmenti üledékben, ezt mutatták ki a Szegedi Tudományegyetem kutatói. Meglepő módon ennek döntő többsége nem műanyag palackokból és zacskókból, hanem a szennyvízből származik. A kutatók azt is észrevették, hogy a hazai tiszai szabadstrandokon megugrik a szennyezés, elsősorban a fürdőzők miatt.

Ellopta a buszt, 7 és fél évet is kaphat a fiatal

Akár 7 és fél év börtönt is kaphat az a szegedi fiatal, aki másfél éve elkötött egy kéthetes buszt, majd összetörte menekülés közben – az ügyészség most emelt vádat ellene. A fiatal hazafelé gyalogolt, útközben letörte egy rendőrségi kisbusz rendszámtábláját, majd a szőregi végállomásról ellopta a buszt. Több mint 30 kilométert száguldozott, mire egy zsákutcában egy fa megállította.

Rendszeresen verte gyerekeit, és feleségét is az a férfi, akit januárban halálra késelt a fia

Rendszeresen verte gyerekeit, és feleségét is az a férfi, akit januárban halálra késelt a fia a Bács-Kiskun megyei Orgoványban – az ügyészség emberölés miatt emelt vádat a 15 éves fiú ellen. A fiatalt és testvéreit már tavaly kiemelete a gyámhatóság a családból, mivel a szülők rendszeresen ittak és elhanyagolták őket. A fiú a tragédia napján a gyermekotthonból szökött haza, de a szülők újfent ittak és verekedtek. Az apa a fiúval is dulakott, aki leszúrta. Az ügyészség szerint nincs szó önvédelemről.

Zebracsikó született a szegedi vadasparkban

Zebracsikó született Szegeden! Évek óta várták a Vadasparkban, hogy utód szülessen a zebráknál, de ez sokáig nem jött össze. Pedig a természetközeli, hatalmas kifutójukban minden adott, a sors mégis úgy hozta, többszöri csődör és kancacsere után született meg a bébi.

Brutális kánikula jön a hétvégén

A nyár legforróbb napjai jönnek a hétvégén. 37 fok is lehet szombaton, ami a strandolóknak öröm, az fáradtságot, rossz közérzetet okozhat a szív- és érrendszeri betegeknek – a híradónak nyilatkozó szakember szerint, aki azt javasolja, igyunk sokat, de lehetőleg ne alkoholt. A forróság azonban nem marad sokáig, hétfőtől újra 30 fok alá csökken a hőmérséklet.

Felemás a színházak helyzete a koronavírus miatt

Van, ahol leállnak, máshol újranyitnak - felemás a színházak helyzete a koronavírus miatt. A Művészetek Palotája 5 hónap után újra kinyit, fokozottan ügyelve a biztonságra. A nézőknek például kötelező lesz előadás alatt is maszkot viselni. A szintén budapesti Átrium Színházban viszont két hétre leálltak, mert egy stábtag koronavírusos lett.

Nem hibázott a vadász, aki 2016-ban lelőtte egy francia pár kutyáját

Nem hibázott a vadász, aki még 2016-ban lőtte le egy francia pár kutyáját, bűncselekmény hiányában jogerősen felmentette a férfit a bíróság. A francia pár Szalkszentmárton közelében pihent, amikor 4 évvel ezelőtt egyik kutyájuk elszaladt, majd egy vadász lelőtte. A tetemet a Dunában találták meg. A bíróság szerint a vadász jogszerűen járt és el nem lehetett bizonytani, hogy a kocsijáról hogyan került a kutya a Dunába.

 

 

Lélegeztetőgépen van egy koronavírussal fertőzött orvos

Lélegeztetőgépen van egy koronavírussal fertőzött orvos, aki a mátészalkai kórházban dolgozik - tudta meg az RTL Híradó. Az intézmény azt közölte, két orvos kapta el a kórt, emiatt a bőrgyógyászati szakrendelés átmenetileg szünetel. Berettyóújfaluban is koronavírusos lett a helyi kórház egyik orvosa. Erről a település polgármestere adott hírt. Két gólyatábort is be kellett zárni, miután a Pécsi Tudományegyetem és a Szent István Egyetem Budai Campusának rendezvényén is találtak fertőzött diákot.

Matrac-szerű vízágyon ringatóznak szeptembertől a tehenek

Vízágy, fejőrobotok és GPS nyomkövetés - 2,7 milliárd forintból épült új csarnok az állami mezőhegyesi ménesgazdaságban. Matrac-szerű vízágyon ringatóznak szeptembertől a tehenek Mezőhegyesen, a számítógépvezérelt csarnokban az állatok maguk választhatják meg a fejés idejét, a robotok akkor fejik meg a teheneket, amikor szeretnék. Ettől azt remélik, több és jobb minőségű tejet adnak. Lázár János, a gazdaságot felügyelő kormánybiztos mai sajtótájékoztatóján azt mondta hogy a fejlesztésekkel a fiataloknak is vonzóvá tehetik a vidéki életet.

Fél órán át verte, majd az utcára húzva hagyta kihűlni barátját

Fél órán át verte, majd az utcára húzva hagyta kihűlni barátját – élete végéig a rácsok mögé küldené az ügyészség azt a férfit, aki még 2018 szilveszterén verte meg brutálisan gyerekkori barátját a Bács-Kiskun megyei Petőfiszálláson. A vádirat szerint a barátok együtt ittak, majd az áldozat részegen megjegyzéseket tett gyilkosa barátnőjére. A támadást egy közös ismerősök is végignézte, őt ezért segítségnyújtás elmulasztásával vádolják.

Koronavírusos a bácsalmási Járóbeteg Szakellátó vezetője

Koronavírusos a bácsalmási Járóbeteg Szakellátó vezetője. A kiskunhalasi kórházban ápolják. A kistelepülésen az orvos az egyetlen koronavírusos, de azt, hogy hol és kitől kapta el, nem tudni. Az intézményvezető közösségi oldalán azt írta, hogy egy orvostól kaphatta el. Bácsalmás polgármestere viszont úgy tudja, a szakellátó vezetője szabadságon volt, amikor megfertőződött.

Nyaralni indult a család, de súlyos balesetet szenvedtek

Nyaralni indult a család, de súlyos balesetet szenvedtek. Hárman sérültek meg, köztük egy gyerek, amikor autójuk egy üzemanyagot szállító tartálykocsiba rohant reggel a 47-es úton. Az autó a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott. A baleset egy jobbra ívelő kanyarban történt, ahol tilos előzni.

7 milliárdos állami támogatás felhasználása ügyében nyomoz a NAV!

Egy kecskeméti vállalkozót és három társát letartóztatták, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják őket. A  vállalkozás 7 milliárd forint állami támogatást kapott, a 24.hu információi szerint, ennek felhasználása miatt indult az eljárás. Tavasszal a NAV hatástalan kézfertőtlenítők miatt razziázott a cégnél, korábban pedig innen szállítottak fertőzött ásványvizet az országos vérellátó szolgálatnak.

Egy szolnoki lakás szekrényéből került elő a műkincs

Több mint 2000 éves vaskés a szekrényben! Műkincset kerestek, és találták is a készenléti rendőrök egy szolnoki lakásban. Az 50 centiméter hosszúságú vaskést egy műkincsekkel kapcsolatos  házkutatáskor találták meg. A régészeti szakértő szerint az időszámításunk előtti I-III. századból származó kelta kést valószínűleg egy sírból szedte ki valaki. 

Árokba borult egy lengyel turistabusz az M5-ös autópályán, egy utas meghalt

Lesodródott az útról és árokba borult egy lengyel turistabusz Kiskunfélegyháza közelében. Az egyik utas meghalt, miután kizuhant és a busz alá szorult. Hárman súlyosan megsérültek. A buszon 44 utas és a két sofőr volt, a legtöbben kisebb sérülésekkel megúszták a balesetet. A Lengyelország felé tartó buszon az utasoknak is volt biztonsági öve, de hogy használták-e, nem tudni.

Kigyulladt és teljesen kiégett egy busz Szegeden

Videón a lángoló busz! Kigyulladt egy helyi járat tegnap Szegeden – erről több nézőnk is készített felvételt. Az egyik megállóban kezdett füstölni, a sofőr azonnal leszállította az utasokat. A busz vezetője megpróbálta eloltani a lángokat, de nem sikerült neki. Mire a tűzoltók eloltották, addigra a busz hátulja megsemmisült. A híradónak nyilatkozó vezetéstechnikai szakértő szerint ekkora járműveknél hiába kötelező a porral oltó, a sofőrök sokszor tehetetlenek. Borítókép: Szűcs Dániel/Szegeder.hu

Valaki rendszeresen belepiszkít a hódmezővásárhelyi strand vizébe

50 ezer forintot ajánl fel annak, aki leleplezi a hódmezővásárhelyi strand rémét Márki-Zay Péter, a város polgármestere. Valaki ugyanis egymás után többször végezte el nagydolgát az egyik medencében, ami több százezer forintos kárt jelent az önkormányzati tulajdonú fürdőnek. És nem először történik ilyen. Két évvel ezelőtt is felbukkant a fantom, de akkor sem kapták el.

 A kerítésen át próbált Magyarországra jutni 100 menekült

Mintegy 100 menekült próbált meg Magyarországra jutni a határkerítésen keresztül tegnap Röszke térségében. Sértegették és megdobálták a rendőröket, többen a kerítésre is felmásztak. Egy ember jutott át Magyarországra, ellene eljárás indult. A rendőrség szerint embercsempészek toborozzák a szerb oldalon a menekülteket.

Gócpont Pápán: 17 ember koronavírus-tesztje lett pozitív

Idősotthonban és óvódában is találtak koronavírus fertőzöttet Pápán. Eddig összesen 17 ember teszteredménye lett pozitív, az érintett intézményeket bezárták. Akik kapcsolatba kerültek a fertőzöttekkel, most karanténban vannak, a polgármester szerint a 23 óvodás közül egyik sem betegedett meg. Az óvoda és az idősotthon egy-egy fertőzött dolgozója egyaránt részt vett a Hit Gyülekezete rendezvényén. A tisztifőorvos szerint Pápán már betegséggócról kell beszélni.

Átszakította a szalagkorlátot a kamion, majd egy autósnak ütközött

Átszakította a szalagkorlátot egy kamion, majd egy vétlen autós csúszott neki kedden délután az M5-ös autópályán. A kocsiban utazó háromtagú család karcolásokkal megúszta. Az autót vezető apa úgy kerülte el a frontális balesetet, hogy a kocsit a szalagkorlátnak vezette, ezzel lelassította a becsapódás előtt.

Olyan részeg volt a balesetet okozó sofőr, hogy kómába is eshetett volna

Olyan részeg volt, hogy a szakértő szerint kómába is eshetett volna, így vezetett és okozott balesetet egy mélykúti autós Jánoshalma közelében. A férfi nekiment kocsijával egy autósnak, aki ettől az árokba csapódott. A balesetet okozó férfi segítségnyújtás nélkül hazament. A vétlen autós és egyik utasa csak könnyebben, a velük utazó 18 éves fiú viszont maradandóan sérült. A baleset tavaly augusztusban történt, a nyomozást most zárták le a rendőrök.

Egy nap alatt két halálos baleset is történt

Ketten haltak meg 24 órán belül közlekedési balesetben. A Borsod megyei Sajópetri közelében fának rohant egy autó péntek este, a sofőr a helyszínen életét vesztette. Szombaton kora reggel pedig Hódmezővásárhelyen történt halálos baleset: egy férfi valószínűleg rosszul lett, autójával lesodródott az útról, majd fának ütközött.

Zár alá vette az adóhatóság Joób Márton családi házát

Zár alá vette az adóhatóság a háromszoros kenuvilágbajnok és szegedi önkormányzati képviselő Joób Márton családi házát. A híradónk által megkérdezett ügyvéd szerint ez nem jelenti azt, hogy a 250 milliós adócsalással vádolt politikus családjának ki kell költöznie, de a bankszámlákhoz valószínűleg nem férnek hozzá. Joób Márton Szegeden tanácsnok is Botka László polgármester mellett. Arra a kérdésünkre nem kaptunk választ, hogy megtarthatja-e pozícióját.

Kánikula az országban: volt, ahol majdnem 37 fokot mutattak a hőmérők

Figyelmeztetést adott ki Országos Meteorológiai Szolgálat. Ezek a nyár eddigi legmelegebb napjai, megteltek a fürdők és a strandok is. A vendéglátók nagyon várták a kánikulát, mert idén eddig csak néhány napon volt igazi strandidő.

Letartoztatták a szegedi önkormányzati képviselőt és társait

Nyolc embert gyanúsít az ügyészség 250 millió forintos költségvetési csalással. A gyanú szerint a bűnszervezetet a 11 gyerekes, háromszoros kenuvilágbajnok Joób Márton vezette, aki Botka László polgármestert is támogató Összefogás Szegedért egyesület önkormányzati képviselője.

Nyomozók vitték el a szegedi képviselőt

Őrizetbe vettek egy szegedi, helyi képviselőt – erről először a kormánypárti Origo írt. Joób Mártont az RTL Híradó információi szerint 5 társával együtt vitték el a NAV nyomozói és bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás a gyanú ellenük. Az adóhatóság nem közölt részleteket. A városháza azt közölte, remélik, hogy Joób Márton tisztázza magát.

Halálos baleset egy nyúl miatt

Eléjük ugró nyulat akart kikerülni a sofőr, emiatt történt halálos baleset szombat este Makónál. A kocsiban öt barát utazott. A sofőr a nyúl miatt elrántotta a kormányt, emiatt autójuk lesodródott az útról. Az egyik utas azonnal meghalt. Barátai megsérültek, ők kórházba kerültek. Úgy tudjuk: a sofőr a megengedettnél gyorsabban mehetett.

A halászok szerint a kormány évekig hitegette, most pedig cserbenhagyja őket

Nincs jogi alapja a halászok kártalanításának. Ezt mondta stábunknak az Ágrárminisztérium miniszterhelyettese. A kormány 2016-ban tiltotta be a kereskedelmi célú halászatot, csaknem 150 család maradt munka nélkül. Előbb Lázár János, majd Gulyás Gergely miniszter is kártalanítást ígért. A Híradónknak nyilatkozó halász szerint a kormány évekig hitegette, most pedig cserbenhagyja őket.

A csávolyi halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A csávolyi halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség. Egy szabadnapos tűzoltó halt meg még szombaton egy cserbenhagyásos karambolban az 55-ös főúton. A vétkes sofőrt később a rendőrök azonosították és kihallgatták. A 31 éves áldozat Dunafalván élt, kollégái minden este gyertyát gyújtanak érte.

Újabb bevételi forrástól esnek el az önkormányzatok

Újabb bevételi forrástól esnek el az önkormányzatok. A kormány döntése értelmében mostantól nem vethetnek ki adót az óriásplakátokra. Ez például Újbudának évi 200 millió forint kiesést jelent. Az ellenzéki városok szerint ez a gépjárműadó elvétele után újabb hatalmas érvágás az önkormányzatoknak. A kormány az adórendszer egyszerűsítésével indokolta a döntést.

Nem engedték fel a buszra, a Volán elnézést kért

Busszal akart Szentesről Pécsre utazni kislányáért nézőnk, de utastársaival együtt Hódmezővásárhelyen hagyta őket a busz. Azért, mert addigra megtelt. Azt mondja, 9 éve buszozik, a vonat ugyanis több órás kerülőt jelentene. Eddig nem volt gondja, most viszont nem engedték fel a buszra. A Volán elnézést kért az utasoktól, azt írták, azon a járaton nem lehet állva utazni.

Jelszólopásra, lehallgatásra alkalmas szoftvert futtattak a hivatali gépeken

A vagyonkezelő vezetőjének gépéről futtathattak kémprogramokat Hódmezővásárhelyen. Vádat emelt az ügyészség a helyi vagyonkezelő korábbi vezetője ellen. Az egykori városvezető Rapcsák András fiát információs rendszer megsértésével vádolják. Az önkormányzat jelenlegi informatikai vezetője azt mondja, tavaly nyáron jelszólopásra, lehallgatásra alkalmas szoftvert futtattak a hivatali gépeken. Rapcsák András azt közölte: vállalja a felelősséget, de szerinte nem érte kár a várost.

Mégsem épül tudásközpont Hódmezővásárhelyen

Orbán Viktor 2017-ben ígérte meg a Modern Városok Programban Hódmezővásárhelyen, hogy 4 milliárd forintért könyvtár és tudásközpont épülhet, de ebből nem lesz semmi. A támogatást visszavonta az Emberi Erőforrások Minisztériuma, késlekedésre hivatkoznak. Márki-Zay Péter azt mondta, választási ígérete volt, hogy új helyet keres a könyvtárnak, emiatt csúsztak, de szerinte ez természetes. A helyi Fidesz szerint akadoznak a beruházások a településen, amiért a polgármester felelős.

Újabb medvenyom, ezúttal Hatvan közelében!

Többen medvéket láttak szerda reggel Petőfibányán, a Hatvan közeli településen egy anyamedvét és két bocsát láthatták. A polgármester szerint a közeli erdőben a vadászok etetnek, ez vonzhatja a medvéket. Azt kéri, most egyedül senki se menjen a temető közelébe. Legutóbb Budapesttől északra, a Nógrád megyei Bercel közelében észleltek medvenyomokat.

Hagyta vezetni hat éves fiát

Kétszer is videóra vette, ahogy a 6 éves fia vezet – vádat emelt az ügyészség a 37 éves csengődi apa ellen. Automata váltós autójával engedte vezetni iskolába készülő fiát az apa, a videókat meg is osztotta közösségi oldalán. Azok azonban nem mindenkinek tetszettek, valaki feljelentette. A férfi ellen most emeltek vádat. Nem csak a jogosítványát bukhatja, kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell.

14 év után a holtteste lett meg a fiatal nőnek

14 év után találták meg egy fiatal nő holttestét. Az élettársával közösen bérelt szentesi házban egyedül találták meg a két éves kislányát. A rendőrök ma jelentették be, hogy előkerült a holtteste. A gyanú szerint egykori élettársa gyilkolhatta meg, őt Olaszországban fogták el. Elképzelhető, hogy társa is lehetett.

Zunhant a boltosok bére a járvány miatt

Zuhant a boltosok bére a koronavírus-járvány alatt. A halasok átlagfizetése 22 ezer, a cipőt árulóké 68 ezer, az italkimérőké pedig 77 ezer forintot esett két hónap alatt, miközben a dolgozók több mint tizedét elbocsátották a kereskedelemből. A KSH ugyanakkor úgy számol, összességében tovább nőtt, áprilisban a bruttó 400 ezer forintot is meghaladta az átlagkereset Magyarországon. 

Egy év börtönt kapott a pilótát lézerező férfi

Egy év felfüggesztett börtön a pilótát lézerező férfinak! Tavaly tavasszal világított meg lézerrel egy kisrepülőt a 44 éves békéscsabai férfi, egy tanulópilótát el is vakított. Azt állította: egy rókára célzott, erről egy biztonságikamera felvételét is bemutatta. Arról kiderült, hamisítvány. Az ítélet nem jogerős.

200 kilométeres futással az iskolabezárás ellen

Futva vitték tiltakozásukat a minisztériumba a Csongrád megyei Mártély lakói, amiért az általános iskolát az önkormányzat tiltakozása ellenére bezárásra ítélte a hódmezővásárhelyi tankerület. Szerintük szakmailag nem megalapozott a működése. A tiltakozók az államtitkárnak adták át a petíciójukat. Kerestük az Emberi Erőforrások Minisztériumát, de adásunkig nem válaszoltak.

A vád szerint eszméletlenre verte barátját, majd hagyta meghalni

Hét évre börtönbe küldené az ügyészség azt a helvéciai férfit, aki tavaly nyáron eszméletlenre verte barátját, majd élettársával közösen az udvarra húzta és hagyta meghalni. Az ügyészség most emelt vádat a pár ellen, a férfit halált okozó testi sértéssel, míg a nőt segítségnyújtás elmulasztásával vádolják.

Egyszer beismerte, azóta tagadja a vádakat

Összeverte részeg barátját, majd megpróbálta újraéleszteni, de áldozata a kórházban meghalt. A két évvel ezelőtti ügy vádlottja egy gerendási férfi, aki a keddi előkészítő tárgyaláson mindent tagadott, így nincs döntés az ügyében. Már 13 hónapot volt letartóztatásban, most hazamehetett a bíróságról.

Szemét miatt bontják a vadonatúj tiszai kikötőt

Balesetveszélyessé vált az uszadéktól, ezért szét kellett bontani egy vadonatúj tiszai kikötőt Szegeden! A napok óta áradó Maros rengeteg szemetet hoz magával Romániából, és ennek egy része az új kikötőnél torlódott fel, amit 300 millió forintból építtetett a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont. A vízügy szerint egy terelővel elkerülhető lett volna a balesetveszélyes helyzet. Az önkormányzati tulajdonú céget hiába kerestük.

Nyolcéves kisfiú mentette meg a gólyafiókát

8 éves kisfiú talált rá egy fészekből kizuhant gólyára Szegeden. A fióka karcolásokkal megúszta az esést, már a szentesi madárkórházban ápolják. Valószínűleg testvére túrhatta ki a fészekből. A madárkórházban addig maradhat, amíg kifejlődik a tollazata, majd a Hortobágyra kerül a röpdébe.

Le kellett zárni a kecskeméti aluljárót

Szinte elsüllyedtek a kocsik hétfő délután Kecskeméten, a Szolnoki úti aluljáróban, amit elöntött a víz. Pedig az aluljáró környékét 1,2 milliárd forintból újították fel nemrég. Az alpolgármester szerint, amíg korábban szinte minden felhőszakadás után gond volt, a felújítás óta mindössze kétszer kellett lezárni az aluljárót.

10 százalékkal csökkent a lakások bérleti díja Budapesten

Volt olyan lakástulajdonos, aki egyáltalán nem kért bérleti díjat a járvány idején a nehéz helyzetbe került bérlőjétől. 70 százalékuk pedig csökkentette a díjat. Ez derül ki az ingatlan.com felméréséből. A bérleti díjak Budapesten 10 százalékkal csökkentek, máshol is havi 10-20 ezer forinttal. A lakástulajdonosok csaknem fele arra számít, hogy a közeljövőben is csak ilyen, vagy még alacsonyabb áron tudja majd kiadni a lakását.

Részegen elütött egy gyermeket, majd elmenekült

Vádat emelhetnek a részegen gázoló sofőr ellen. A férfi tavaly decemberben ütött el egy 13 éves kerékpárost Kiskunhalason, majd kiszállt a kocsiból és elmenekült, de elkapták. A gyerek a kocsi alá szorult, rendőrök mentették meg. A sofőr ellen most fejezték be a nyomozást. Kiderült, hogy a férfi jogosítvány nélkül, részegen vezetett.

A mentőfeljáróban szülte meg kisfiát

A mentőfeljáróban szülte meg kisfiát egy pálmonostori asszony. A harmadik kisbabáját várta, amikor a szülése szerdán reggel beindult, majd annyira begyorsult, hogy nem értek el a Kecskeméti kórházig. A kisbabát végül a sürgősségi osztály egyik ápolója segítette a világra. A mama és a baba is jól vannak, hamarosan haza is mehetnek.

Elbúcsúztatták az AN-26-osokat

Vadászgépek búcsúztatták a honvédség 46 éves csapat - és teherszállítóit. Az AN-26-os repülők összesen több mint 31 millió kilométert tettek meg, nem csak katonákat és felszereléseket szállították a missziókba, hanem ezzel hozták haza 2011-ben a hurghadai buszbaleset áldozatait is. A csapatszállítást az Airbusok vették át, a teherszállításra pedig újabb gépeket vesznek.

Civil autóból vették fel a gyorshajtókat

Videón a gyorshajtók - volt olyan sofőr, aki a megengedett 70 helyett 158-cal száguldott a 6-os főút budapesti szakaszán. A rendőrök vették fel a gyorshajtókat, civil autóból filmeztek. Nemcsak autósokat, hanem motorosokat is elkaptak az akcióban, ami még tavaly decemberben indult a szabálytalankodók kiszűrésére.

Nagyon kevés vendég mehet be a gyógyfürdőkbe

A korlátozások miatt mindössze 165 főt engedhetnek be egyszerre a cserkeszőlői fürdőbe, a korábbi 6771-el szemben – erről a fürdő igazgatója beszélt az RTL Híradónak. A gyógyvizes medencéket nem lehet használni, a többiben pedig – épp a gyógyfürdő jelleg miatt – a strandokkal szemben nem fele, hanem negyed annyi vendéget lehet fogadni. A fürdőszövetség elnöke a korlátozások feloldásában bízik. Az operatív törzs nem válaszolt kérdéseinkre.

Enyhült a korlátozás, visszatértek a horrorkaravánok

Rövid idő alatt három túlsúlyos és veszélyes járműszerelvényt állítottak meg a rendőrök Csongrád-Csanád megyében – a román és bolgár sofőrök több szabályt is megszegtek, helyszíni bírságot szabtak ki rájuk.

Szemeteszsákkal fojtotta meg élettársát

Szemeteszsákot húzott eszméletlen élettársa fejére és azzal fojtotta meg a férfit egy dávodi nő. Még tavaly történt a gyilkosság, most emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint az áldozat próbálta elhagyni az asszonyt, de ő nem akart kiköltözni a férfi által bérelt lakásból, ezért ölte meg.

200 méteren át előzött, nem tudta a manővert befejezni

Több járművet is megelőzött, majd megcsúszott a vizes aszfalton és a szembejövőnek ütközött. Halálos közlekedési baleset történt kedd délután Tiszakécske közelében. A balesetet okozó 48 éves nő azonnal meghalt, a vétlen autóst súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az ütközés előtt a Skodát vezető nő közel 200 méteren át előzött, de nem tudta a manővert befejezni.

Volt párjára és annak új barátnőjére gyújtotta rá a közös házat

Volt párjára és annak új barátnőjére gyújtotta rá a közös házat. Emberölés kísérlete miatt nyomoztak a rendőrök egy 43 éves tiszakécskei nő ellen, aki még tavaly szeptemberben okozott tüzet. A nő a gyújtogatás után a rendőrségre ment és mindent bevallott. A jelenleg letartóztatásban lévő asszonnyal szemben most fejezték be a nyomozást.

Rendőr akart lenni a gyulai késelő

Rendőr akart lenni, az utóbbi időben viszont sok gond volt vele – ezt mondta az RTL Híradónak a gyulai késelő egyik osztálytársa. A szintén érettségiző lány vasárnap hajnali kettőkor egy sörözőben futott össze a gyanúsítottal, aki barátjával együtt ünnepelt. A fiatal két órával később az otthonához közel a gyanú szerint halálra szurkált egy 27 éves férfit, majd 17 éves barátja ellen fordult.

Fecskefészkeket építettek Szegeden

Mű fecskefészket raktak fel az egyik szegedi távfűtőmű tetejére, az épületet pedig festményekkel díszítették. A szegedi távfűtő cég egy civil szervezettel közösen így próbálja elérni, hogy az épített környezet közelebbkerüljön a természethez. A madártani egyesület szerint az ilyen megoldások segíthetnek abban, hogy a fecskék visszaköltözzenek a városokba.

Gyilkosság lett az érettségi utáni ünneplés vége Gyulán

A gyanú szerint egy 18 éves fiú agyonszúrt egy 27 éves férfit majd saját, 17 éves barátját is megsebesítette hajnalban. A vérző fiatal egy közeli házba menekült, ahol a Magyar Narancs újságírója lakik. A támadót hamar elfogták, úgy tudjuk, rendészeti iskolában tanult. Egyelőre nem tudni, hogy miért késelt.

Katonai teherautónak ütköztek, szörnyethalt a fiatal pár

Katonai teherautónak ütközött egy fiatal pár autója szombat reggel, mindketten szörnyethaltak. A huszonévesek Baja felé tartottak, amikor a tragédia történt. A rendőrök szerint túl gyorsan mentek és ezért tértek át a szemközti sávba, ahol frontálisan ütköztek a teherautóval. Az autójuk a teherkocsi alá szorult és kigyulladt. A katonák kezdték el az oltást.

Internetes bűnbandára csaptak le

Kilencven rendőr és kommandós csapott le egy internetes csalásokkal foglalkozó bandára Heves megyében. A banda tagjai műszaki cikkeket kínáltak eladásra, azonban az előleg átvétele után köddé váltak. A rendőrök aranyat, készpénzt és autókat foglaltak le tőlük, valamint egy őzgidát, amit egyikük háziállatként tartott.

Az utcán késelte meg élettársát a féltékeny férfi

Az utcán késelte meg élettársát a féltékeny férfi Bátronyterenyén. A 38 éves férfi egy bolt előtt várta, hogy a 27 éves nő kilépjen és nyakon szúrta. A kétgyerekes anya éltveszélyesen megsérült, a támadó elmenekült, de a rendőrök rövid időn belül elfogták. A nő nevelőapja azt mondta, hogy a férfi korábban is bántalmazta már a lányát és hiába kötelezték távolságtartásra, rendszeresen zaklatta a nőt.

Térfigyelőn, ahogy a részeg Suzukis megpróbálja elütni a rendőröket

Térfigyelőn, ahogy a részeg Suzukis megpróbálja elütni a rendőröket! Hivatalos személy elleni erőszakkal is gyanúsítják azt a férfit, aki menekülni próbált a rendőrök elől, majd egy pizzafutár állította meg Budapest belvárosában még szombaton. A felvételeken az látszik, hogy a sofőr mindkét rendőrt megpróbálta elütni, egyiküket tolatva. Jelenleg az igazságügyi megfigyelő és elmegyógyító intézetben vizsgálják.

Elbocsátott jogászt gyanúsítanak a rablással

Jogászként dolgozott, februárban küldték el a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalból a posta-  és virágboltrablót. Az 51 éves férfi a gyanú szerint múlt héten próbált kirabolni fegyverrel egy postát, majd egy virágboltot Szegeden, hétfőn letartóztatták, 15 évre is börtönbe kerülhet.

Különleges régészeti lelőhelyet tárnak fel Solton!

Eddig 25 különböző településréteget azonosítottak a régészek a Bács-Kiskun megyei településen, ahol egy iskola mellett épülő sportcsarnok miatt végeznek feltárást. Ahogy egyre mélyebbre ásnak, úgy találják meg a különböző korok emlékeit: időszámításunk előtt 6 ezertől egészen napjainkig.

Újra próbálnak a Szegedi Nemzeti Színházban!

Áprilisban mutatták volna be az 1984-et, de ez a koronavírus-járvány miatt elmaradt. A színészek szerdán találkoztak újra, maszkban, egymástól távol kezdtek a próbának. Orwell 1984-e az elnyomás szinonimája, a fő gonoszt Alföldi Róbert alakítja.

Több tízezer méh élt egy egri ház plafonjában

Méhek költöztek egy családi ház mennyezetébe Egerben! Mézzel teli lépeket szedtek ki a gipszkarton fal mögül az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport méhészei a Heves megyei településen, a méhek egy tavalyi család helyére költözhettek. A méz már átáztatta a plafont. Több ezer méh került karanténba, jövőre már kaptárakban termelhetnek mézet.

Bedrogozva okozott balesetet, egy kisgyerek halt meg miatta

Részegen, bedrogozva okozott halálos balesetet, egy kisgyerek halt meg miatta - hat évet kér a sofőrre az ügyészség. A 29 éves férfi még 2018-ban borult fel autójával a Bács-Kiskun megyei Akasztón. A kocsiból kizuhant egy három éves kisfiú, aki a kórházban meghalt. A sofőr, élettársa és annak másik gyermeke súlyosan megsérült.

Elgázolt egy gyalogost, majd kerítésnek hajtott egy autós

Elgázolt egy gyalogost, majd kerítésnek hajtott egy autós hajnalban a Bács-Kiskun megyei Császártöltés közelében. Információink szerint a gyalogos nem viselt láthatósági mellényt és az út közepén sétált. Súlyosan megsérült. A rendőrök szerint nemcsak ő, hanem a sofőr is alkoholt ihatott a baleset előtt.

Építőanyagot akart lopni, ráomlott a fal egy 15 éves fiúra

Figyelem, megrázó tartalom!
Építőanyagot akart lopni, ráomlott a fal egy 15 éves fiúra. Tűzoltók szabadították ki a romok alól azt a mélykúti fiatalt, aki pénteken délután egy elhagyott házból próbált téglákat kibontani. Munka közben ráomlott a tető és a fal is, súlyosan megsérült, mentőhelikopter szállította kórházba. A rendőrök lopás kísérlete miatt indítottak eljárást, de még nem tudták kihallgatni.
 

Babyboom a Szegedi Vadasparkban

Babyboom a Szegedi Vadasparkban: kicsinye született a lajhár, a kenguru, a selyemmajom családnak is. A park igazgatója szerint az állatok többsége még a koronavírus előtt fogant és az újra megjelent látogatóknak is örülnek.

Elvenné a kormány a helyi önkormányzatoktól a nagyberuházásokat?

Elvenné a kormány a helyi önkormányzatoktól a nagyberuházásokat, ez derül ki abból a törvényjavaslatból, amit Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtott be. Eszerint az öt milliárd forint feletti költségvetéssel rendelkező beruházásokat a megyei önkormányzatokra bíznák. Az általunk megkérdezett ellenzéki városvezetők politikai bosszút gyanítanak a döntés hátterében. A kormány nemrég azt közölte, a változás nem vonatkozna a megyei jogú városokra és Budapestre sem.

Menetrend szerinti busz rohant a házba, lakhatatlanná vált

Anya és fia aludt abban a házban, amibe hajnalban belerohant egy menetrend szerinti busz Dávodon. A Bajára tartó busz letarolta a kerítést, és annyira megrepesztette az egyik falat, hogy az épület lakhatatlanná vált. A kisfiú egy távolabbi helyiségben aludt, az anya viszont éppen ott, ahová a busz becsapódott, de szerencsére senki nem sérült meg. A ház lakhatatlanná vált, a rendőrök vizsgálják mi történt.

Hegyekben állnak a kibelezett hűtők Hódmezővásárhely határában

Hegyekben állnak a kibelezett hűtők Hódmezővásárhely határában – a rendőrök a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt nyomoznak. A szeméthalomról a napokban értesítették az önkormányzatot, ők pedig felkutatták a terület tulajdonosát. A hulladékvadasz.hu-t üzemeltető alapítvány elnöke azt mondta, a rossz hűtő veszélyes hulladék.

Nehéz betartani a másfél métert

A buszokon és a játszótereken a legnehezebb betartani a másfél méteres távolságot - ez derült ki az RTL Híradó által készített körképből. Hétfő óta lassan újraindul az élet vidéken, kijárási korlátozás nincs, de a távolságtartásra, valamint maszkviselésre oda kell figyelni. Az operatív törzs szerint a rendőrök folyamatosan ellenőrzik a szabályok betartását, ha kell, büntetnek is.

Több tucat patkány rohangált fényes nappal egy élelmiszerboltnál

Hatalmas patkányfészket vettek videóra Kiskunfélegyházán! Több tucat patkány rohangált tegnap fényes nappal egy élelmiszerbolt parkolójánál, az állatok az őket videózó férfitól sem tartottak. A felvétel az önkormányzathoz is eljutott, azonnal intézkedtek az irtásról. A híradónak nyilatkozó szakember szerint az enyhe tél miatt szaporodhattak el az állatok. (A borítókép illusztráció.)

Részegen akart átkelni a vonat előtt, börtönbe is kerülhet

Részegen akart átkelni a vonat előtt, de beakadt a biciklije a sínek közé és elsodorta a vonat.  Az eset még februárban történt, most vádemelést javasolnak a rendőrök az akkor életveszélyesen megsérült férfi ellen. Vizsgálatuk szerint a kerékpáros veszélyeztette a vasúti közlekedést, börtönbe is kerülhet.

Rendhagyó szerenádok a koronavírus miatt

Budapesten autóból, Szegeden a helyi rádión keresztül szerenádoztak a diákok. A koronavírus miatt a legtöbb helyen elmaradt a ballagó diákok szerenádja, de Szegeden a helyi rádió segítette a végzősöket, hogy dallal búcsúzhassanak tanáraiktól. Budapesten a Vörösmarty Mihály Gimnázium diákjai pedig dudálással szerenádoztak az osztályfőnöküknek.

A felháborodás után visszaléptek

Utólag csökkentette a felvehető diákok létszámát a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ három Csongrád megyei gimnáziumban – írta meg az Index. Volt olyan szülő, aki a cikk olvasása után tudta meg, mégsem veszik fel a gyerekét. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint utólag nem lehetne változtatni a szabályokon. Az egyik gimnázium igazgatója délután annyit közölt: értesítették, hogy visszavonják a korlátozást.

Kritikus állapotú betegeket kezelhetnek a szegedi lézerközpontban

Már elkezdték a kihelyezett járványügyi ellátóhely előkészítését a szegedi lézerközpontban. A munkát részben katonák végzik, az 1400 négyzetméteres osztályon 118 ágyat helyeztek el, melyekhez kiépítették az oxigéncsatlakozást is. A lézerközpont vezetője azt mondta az RTL híradónak, hogy a csarnokokat hermetikusan le lehet zárni, így ez a kutatómunkát sem zavarja.

15 hónaposan kapta el a koronavírust

15 hónaposan kapta el a koronavírust a kis Dorina, de meggyógyult. Több mint 14 napig volt karanténban a hódmezővásárhelyi Vastag család, miután legkisebb gyerekük belázasodott, majd kiderült: elkapta a koronavírust. A kislány alig evett, ivott az első napokban, majd teljesen felgyógyult. Szüleinél és két testvérénél nem mutatták ki a fertőzést.

Idősotthonban járt Orbán Viktor

Idősotthont látogatott meg Orbán Viktor! Közösségi oldalán tett közzé videót a miniszterelnök, arról, hogy a budapesti Időskorúak Árpád-házi Szent Erzsébet Szociális Otthonában járt, kiderült, hogy ott nincs egyetlen fertőzött sem. Közben a katonák országszerte nekikezdtek az idősotthonok fertőtlenítésének, Szegeden három helyen is dolgoznak.

Felfüggesztett fogházra ítélték az anyát, akinek kislánya kizuhant lakásuk ablakából

Jogerősen felfüggesztett fogházra ítélte a Szolnoki Törvényszék azt a mezőtúri anyát, akinek egyedül hagyott kislánya tavaly kizuhant harmadik emeleti lakásuk ablakából, amikor ő barátnőjével bevásárolni ment. A gyerek életveszélyesen megsérült, de már felépült. A bíróság a gyermekét egyedül nevelő anya mellé pártfogót is kirendelt. A nő azt mondta, hogy őszintén megbánta és beismerte, hogy hibázott.

Jogsi nélkül okozott balesetet

Nekihajtott a trolibusznak, tömegszerencsétlenséget eredményező baleset miatt emelt vádat az ügyészség az ellen a sofőr ellen, ami még 2018 tavaszán kanyarodott neki egy trolinak Szegeden. A trolin 20-an utaztak, 12-en sérültek meg. Az ügyészség szerint a vádlottnak a baleset idején már egy éve lejárt a jogosítványa és nem adott elsőbbséget a védett úton haladó trolinak.

Kiszökött egy lakó az önkormányzati idősotthonból és elment vásárolni

Kiszökött egy lakó az önkormányzati idősotthonból és elment vásárolni. Amikor visszatért, karanténba helyezték – erről Kecskemét polgármestere számolt be közösségi oldalán. A városvezető azt is írta, hogy ha a 65 év felettiek nem tartják be a kijárási korlátozásokat, akkor akár kijárási tilalom is felmerülhet húsvét után. A renitens lakó miatt jövő héten az otthon összes dolgozóját tesztelik koronavírusra.

„Egy tömbben a vírus-fertőzöttek és az újszülöttek”

A kismamák aggódnak, hogy megfertőződhetnek Kecskeméten, miután járványügyi szárny lett a kórház egyik épületéből. Pont abból, ahol a szülészet is működik. A kórház a közösségi oldalán közleményben azt írta, a vírusgyanús pácienseket izolálják. Az intézménybe is csak szűrési pontokon át lehet bejutni.

Karanténba került egy teljes lépcsőház Baján

Karanténba került egy teljes lépcsőház Baján, miután az egyik ott élőnek pozitív lett a koronavírus-tesztje. A Bajai Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya még pénteken értesítette a lakókat a lezárásról, ami várhatóan két hétig tart. A szemetet az önkormányzat önkéntesei hordják el védőruhában, az élelmiszert a lakók rokonai viszik a lépcsőház ajtajához.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való