KERESÉS search-close

"Szabó Dóra" szerzővel ellátott tartalmak

Szabó Dóra

Szabó Dóra által létrehozott tartalmak (64):

Ilyen év lesz 2019 - a sztárok jósnője szerint!

Vajon milyen év lesz 2019 a sztárvilágban? Több lesz az öröm, mint a bánat? Lesznek új kedvenceink? Ezekre a kérdésekre is válaszolt Müller Rózsa, a sztárok jósnője, aki azt is elmondta, milyen problémákkal szokták őt megkeresni a hírességek.

Kossuth-díj vagy szerelem - Zalatnay Sarolta elárulta, melyiket választaná?

Zalatnay Sarolta nemrégiben megkapta egy újság életműdíját. Ennek kapcsán beszélgettünk vele elismerésekről és azt is megkérdeztük, hogyha választania kellene a hőn áhított Kossuth-díj és egy szerelem között, ő mit választana. 

Kozso senkivel nem cserélné el az életét!

Kozso élete egyik legboldogabb időszakát éli. Új dalokkal, ismét dübörög az Ámokfutók. Új lányokkal is bővült a formáció, akik már nem csak táncolnak, de énekelnek és rappelnek is, és közben pedig boldog nagypapa.

Nótár Mary Magyarország állócsillaga

Tinédzserkora óta énekel, rajongótábora pedig évről-évre nagyobb. Nótár Mary sikere töretlen. Naptárja folyton tele van, annyi helyre hívják fellépni - az énekesnő mégis szerény tudott maradni. De hogy indult be a karrierje ilyen gyorsan?
Legújabb dalait januártól a Muzsika TV-n is hallhatják majd!

 

Muzsika TV: Egész évben buli!

Mi már tudjuk, mivel fognak mulatni jövőre! A Muzsika Tv-vel! Ott jártunk ugyanis a januártól képernyőre kerülő koncerteken, és biztosra mondhatjuk, hogy minden zenei stílus hallható lesz a Muzsikán. Most egy pár meglepetés előadóról le is rántjuk a leplet!

Mikó István megmutatta, hogy alakul egy színésznél az esti rutin

Vajon mit csinál egy színész az előadás után? Fáradtan leül az öltözőben, vagy rohan haza? Mikor ér véget számára a játék? Mikó István vállalta, hogy a Story Extra stábjával kivételt tesz és megmutatja, hogy alakul az előadás utáni esti rutin.

Sihell Vanessza először nekünk mesélte felkavaró történetét!

Molesztálták a Muzsika TV sztárját. Sihell Vanessza most úgy döntött, történetével kiáll a nyilvánosság elé, hátha bátorságából erőt merítenek sorstársai. Az énekesnőnek nem volt könnyű elmesélni az igazságot, és többször sírva fakadt a Story Extra kamerája előtt.

Dorina magántanuló lett


szerző:
2018.11.12. 16:20
Dorina magántanuló lett

Születnek az újabb és újabb dalok, és a 14 éves lány ma már sztár életet él. Dorina magántanuló lett azért, hogy semmi se gátolja álmai megvalósításában.

Mi volt 52 éve a Táncdalfesztiválon?

52 éve annak, hogy Magyarországon először megrendezték a Táncdalfesztivált, de az akkori előadók és dalaik még mindig különösen népszerűek. Kovács Kati, Koós János és Poór Péter idézte fel a Story Extrának az akkori időszakot, és még énekeltek is nekünk!

Győzike hamarosan visszatér a képernyőre!

Győzike bombaformában van! Az elmúlt időszakban több mint 20 kilót fogyott, ezért a tükörben hol Ricky Martinnak, hol David Beckhamnek látja magát. De nem csak emiatt boldog, hanem azért is, mert hamarosan újra műsorvezetőként tűnik fel az RTL II-n.

Miért rajonganak a Muzsika TV sztárjaiért?

Egy egész ország ismeri őket, de a csatorna road showján kiderítettük, hogy mi foglalkoztatja a Muzsika TV sztárjaival, például Dorinával kapcsolatban a rajongókat.

Rocksuli: szuper zenék, nagyszerű színészek, és tehetséges gyerekek a Madách színpadán!

Ellepték a gyerekek a Madách Színház színpadát, és nem is akármilyen gyerekek! Mindegyikük nagyon tehetségesen színészkedik, és profikat megszégyenítő módon zenél is. Erre pedig szükség van, hiszen itt van végre a nagysikerű Rocksuli! 

Bujtor Istvánra emlékezünk

Már kilenc éve, hogy Bujtor István elment, de emléke nem halványul. Most is velünk él, köszönhetően filmjeinek, amelyeket a mai napig szívesen néz újra mindenki.

Lakatos Márk új szerepben próbálja ki magát!

Lakatos Márk névjegykártyájára annyi titulust írhatnánk, ami egy A4-es lapra is alig férne: Egyebek mellett népszerű divattervező, az RTL Reggeli házigazdája, a napokban pedig színészként is megcsillogtatta a tehetségét. Bocskor Bíborkával a Veszedelmes Viszonyok történetét viszik színre, és nem is akárhogy!

Keresztes Ildikó, a rockos tündér vagy kobold?

Ildikó még kislányként sem látta magát tündérnek, inkább a koboldokhoz vonzódott. Most mégis részt vett egy igazi tündértalálkozón!

Claudia Cardinale - világsztár a Story Extrában

Magyarországon járt Claudia Cardinale, aki a 70-es évek egyik legnagyobb szexszimbóluma volt. A színésznő a II. Budapesti Klasszikus Film Maraton nemzetközi fesztivál díszvendégeként érkezett Magyarországra, és mindenkit levett a lábáról közvetlenségével, mosolyával, temperamentumával és lelkesedésével.

Wolf Kati rászoruló családokon segített

Wolf Kati nagy lelkesedéssel rendezgette a tolltartókat, füzetcsomagokat, pakolta az iskolatáskákat. De nem csak otthon, lányait készítette fel a tanévkezdésre, hanem rászoruló családoknak is segített az Ökumenikus segélyszervezet tanévkezdési akciójában.

Hogyan él az egykori Happy Gang-es V1tamin?

Az egykori Happy Gang tagjáról rég hallhattunk már, de V1tamin most nyilatkozott a Story Extrának.

Kulka János interjú: mindannyian tanulhatunk a Kossuth-díjas színésztől!

Kulka János interjút adott a Story Extrának! A súlyos agyvérzést túlélő művész fáradékonyabb, mint korábban, de egy-egy szereplést elvállal azért, hogy segíthessen a sorstársainak. Azt mondja, jól van, és van türelme kivárni, amíg még jobban lesz. A logopédusa, Varga Sarolta szerint pedig mindannyian tanulhatunk a Kossuth-díjas színésztől.

Balázs Pali 50 éves


szerző:
2018.08.10. 16:55
Balázs Pali 50 éves

A romantikus zene koronázatlan királya, Balázs Pali kerek évfordulót ünnepel. Mi egy visszatekintésre kértük őt, és elmesélte, mi volt élete legnagyobb élménye, és mi az az emlék, amitől szívesen megszabadulna.

Sminktáska és tűsarkú - Greg és Geronazzo Mária alapvető kellékei túrázáshoz

Mit keres Geronazzo Mária arany tűsarkúban az erdő mélyén? Greg, a magyar Ken baba vitte őt oda, hogy kikapcsolódjanak, ám hamar kiderült, hogy bizony a nomád élet egyiküknek sem való. És hogy kettejük közül ki vitt magával sminkbőröndöt?

Hatalmas bulival ünnepelte a Madách Színház a 300. Mamma Mia előadást

Ezen az estén sok különlegesség volt: egyrészt minden szereposztás fellépett, másrészt a darab végén bárki felmehetett a színpadra, hogy együtt táncoljon és énekelje a fantasztikus ABBA slágereket a színészekkel.

Mr. Rick és Nagy Feró közös projektbe fogtak

Annyira kedvelik egymás zenéit Mr. Rick és Nagy Feró, hogy közös projektbe fogtak. Meglepő eredmény született!

Brazil tanga, vagy klasszikus fazon?

Alaposan megváltozott a fürdőruha divat az elmúlt évtizedekben. A legszexibb sztárjainkat kérdeztük arról, hogy a brazil tanga vagy a klasszikus fazont preferálják?

Happy Gang: már csak egy énekes tartja a frontot

A Happy Gang együttes egykor három taggal indult, ma azonban csupán egyetlen énekes tartja a frontot a bandából. Vitamin zűrös ügyeivel foglalkozik, Mohaman pedig tavaly hunyt el. Cory emiatt is érzi, hogy missziót teljesít koncertjeivel.

 

Végső búcsút vettek Paudits Bélától

A temetésen pályatársai és barátai is részt vettek. Nekünk adott utolsó riportjával emlékezünk a Jászai Mari-díjas színészre.

 

Kozsó mantrája!


szerző:
2018.06.25. 16:45
Kozsó mantrája!

Az énekes 25 éve koncertezik országszerte, túl van egy nagyon komoly betegségen, de ugyanolyan lelkesen nyomja, mint kezdetben. Ebben saját mantrája is segíti, amit minden színpadra lépés előtt elmond. A mágikus szavakat eddig titokban tartotta, de most elárulta a Story Extrának.

Csocsesz a konyhában is megállja a helyét!

A Muzsika Tv Extra házigazdája nem csak a színpadon, de a konyhában is otthon érzi magát. A zenész ugyanis remekül főz, főleg a magyaros ízeket és a húsokat részesíti előnyben. De vajon meg is eszi?

Rockfesztivállal készül a rocksuli

Szeptember végén mutatja be a Madách Színház Andrew Lloyd Webber Rocksuli című musicaljét. A premierhez kapcsolódóan 3 hetes rockfesztivált szerveznek a teátrum épületében.

15 éve játsszák az Operaház fantomját a Madáchban

Egy igazi Webber-klasszikus, amely tele van szenvedéllyel: immár 15 éve varázsolja el a közönséget Az Operaház Fantomja a Madách Színházban. A darabban játszó színészek azt mondták: A fantom több, mint egy musical, az életük részévé vált.

Nyertes Zsuzsával emlékezünk Marilyn Monroe-ra

Június elsején lett volna 92 éves. Marilyn Monroe magyar alteregóját kérdeztük. Megéri-e szenvedni a szépségért?

 

Balázs Pali exkluzív felvételei a focitornáról!

A művészválogatottal nemrég Iránban és Dubaiban járt egy focitornán Balázs Pali, aki még videókat is készített a Story Extra nézőinek.

 

Muzsika TV felturbózva!


szerző:
2018.05.02. 16:15
Muzsika TV felturbózva!

Nagyszabású forgatást szervezett a mulatós csatorna, hogy még nagyobb legyen a kínálat.

Az Exotic újra megmutatja

Van egy együttes, amelynek bérelt helye volt a slágerlistákon, ami soha nem oszlott fel, csak évtizedekig nem koncerteztek, és akik negyedik lemezük után adták ki a nulladikat. Az Exotic együttes ma is ugyanolyan szórakoztató, mint 30 évvel ezelőtt.

Minek köszönheti elsöprő sikerét Dorina?

Dorina 13 évesen már rajongók tízezreivel rendelkezik, pedig csak iskolai élményeiről énekelt. A kalocsai lány hirtelen jött sikerről, példaképeiről és álmairól is mesélt a Story Extra stábjának.

 

Balázs Pali nem hanyagolja el rajongóit!

Balázs Pali munkahelyén lepte meg egyik rajongóját. Az énekes közösségi oldalán hirdetett játékot, a nyertesnek pedig maga vitte el a nyereményét. Az énekes nagyon fontosnak tartja, hogy valós kapcsolatot ápoljon rajongóival, ezért fellépései után mindig örömmel marad dedikálni és fotózkodni.

Hofira emlékezünk!


szerző:
2018.04.10. 16:20
Hofira emlékezünk!

Sajnos már 16 éve nem hallhatjuk Hofi Géza csontig hatoló véleményét. A legendás humorista 2002. április 10-én hunyt el, rá emlékezünk most.

Egymásra talált Geronazzo Mária és Einwiller Gregor

Egy ideje sokat látni együtt Geronazzo Máriát és Einwiller Gregort azaz azt a fiatal fiút, aki az első magyar Ken baba hasonmásként lett híres. Kapcsolatukról sokféle hír felröppent, mi egy gyors játékkal próbáltuk kideríteni, mi is köti össze őket.

20 éves lett a Shygys együttes!

A kilencvenes évek talán legsikeresebb fiúbandája a megbocsájtás jegyében ünnepelt. A Shygys karrierjét Kozso indította el, de több mint 15 éve nem beszélnek egymással. Mi volt ennek az oka? És a születésnap jó alkalom a kibékülésre?

Balázs Pali sötét oldala

Balázs Pali, a romantika hercege, korábban élt-halt a kőkemény rock zenéért. De hogyan jött a képbe a mulatós? És miért tudja kívülről az Edda dalok szövegét? A Story Extra stábja mindenről kifaggatta az énekest!

 

Március 4-én tartják az idei Oscar-gálát

Már az Oscar gála sem lesz a régi? Javában zajlik a „me too” kampány, a filmes díjátadó meghívottjainak nagy százaléka érintett az ügyben. De vajon botrány nélkül lezajlik a rangos esemény?

Csocsesz két szerelme: a pálinka és a zene

A jódli és a mulatós zene mestere elvitte saját főzetét egy pálinkafőző mesterhez, hogy kikérje a véleményét. A poharazás mellé természetesen muzsika is társult.

 Újra a gangon Zalatnay Cini!

Zalatnay Sarolta 70 éves, mi pedig elkísértük gyerekkori házukhoz! De kik voltak a “hippi kinézetű fiúk” a kislány oldalán, és mitől szédül mostanában Cini? Kiderül a riportból!

 

Pásztor Erzsi ismeri a boldogság titkát!

Pásztor Erzsi igazi példakép lehet: tudja a boldogság titkát, mindennek tud örülni, és a nehézségek ellenére is elégedett. De a fiatalság kulcsát is a magánál tartja - ez nála az aktív életet jelenti. Ráadásul van valami plusz, ami még az ő szemébe is könnyeket csal…

 

 

Mit fogadtak meg a sztárok az újévre?

A hírességek is eltöprengenek szilveszter éjjelén: érdemes-e megfogadni dolgokat az újévre? Most beavatnak minket a nagy eskütételekbe!

Mit kívánnak a sztárok a Story Extra nézőinek?

Az újév kezdetén a legnagyobb magyar sztárokat kérte meg a Story Extra stábja arra, hogy kívánjanak valamit a műsor 2018-as nézőinek. De ki, mit tartott fontosnak?

 

14 év után újra színpadon a Fonográf

A Bródy János és Szörényi Levente nevével fémjelzett zenekar a közönség nyomására áll újra össze - de mire készülnek?

Verebély Ivánt a színpadon lepték meg kollégái

A színpadon lepték meg barátai és kollégái a 80. születésnapját ünneplő Verebély Ivánt. Ő az, akit mindenki szeret, szerinte ez a horoszkópjának köszönhető. De vajon miért hívják doktor úrnak a kollégái és miért koronázták királynővé?

Folytatódik a botrány!


szerző:
2017.11.15. 16:15
Folytatódik a botrány!

Kerényi Miklós Gábor egykori tanítványa és kollégája elmondja, mikor hallott először a zaklatási ügyekről!

Homonnay Zsolt játékfüggő?

Homonnay Zsolt gyerekkori szenvedélyéről is vallott nekünk. Sőt, azt is elmondta, hogy kisfiúként szinte az összes pénzét játékokba ölte. De vajon azóta kinőtte-e már a flippermániáját?

 

Igazi csapatmunka!


szerző:
2017.10.27. 16:10
Igazi csapatmunka!

A Konyhafőnök VIP feladatait párokban vették a versenyzők csütörtökön. Vajon ez kinek volt segítség, és kinek hátrány? Ők maguk árulták el a választ a Story Extra stábájának!

Roadshow-ra indult a Muzsika TV

A Muzsika TV roadshowra indult; az ország több városába elviszi a legnépszerűbb előadóikat. Mi Miskolcon néztük meg, mi van a színpadon, és mögötte, hogyan készülődnek a sztárok. Sőt! Egyikükkel megírattuk a Story Extra mulatós nótáját is.

Hírességek a felelős állattartásért

Kovács Patrícia és Sasvári Sándor elmesélte a Story Extra stábjának, mikor rabolták el szívüket négylábú kedvenceik és abba is beavattak, hogyan illeszthető be zsúfolt életükbe a felelős állattartás.

Barátok közt kulisszatitkok

Eddig sosem hallott történeteket meséltek a sorozat színészei a forgatásokról az RTL 20. szülinapi bulijában!

Óriási felhajtással készül az 55 éves Omega

55 éve alakult az Omega együttese, ezért a csapat tagjai együtt keresték fel a kultikus helyszínt, ahonnan az egész indult...

Gál Petra és az autócsodák

A Hungaroringen találkoztunk Herbie-vel, majdnem világgá mentünk egy hippi busszal, és megnézhettük a jövő autóit is. Mindenféle korú, színű, stílusú gépjármű sorakozott fel. Műsorvezetőnk, Gál Petra igazi nőként kezdte az ismerkedést az autókkal: a külsőre ment!

Bujtor István 8 éve hunyt el, de szerepei halhatatlanná tették!

Éppen ma 8 éve, hogy elhunyt Bujtor István, mindenki Ötvös Csöpije, akinek emléke nem halványodik, hiszen mindenki szerette. Kern András szerint barátja azóta a mennyben játszik és forgat.

Ilyen a fehérneműmodellek élete

Milyen a legtrendibb harisnya 2017-ben? És vajon milyen Julia Roberts élőben, vagy hogy mit esznek a fehérneműmodellek? Mindez kiderült egy olaszországi divatbemutató színfalai mögött, ahol Pillmann Lívia vezette körbe a Story Extra stábját.

Debreczeni Zita az olasz feleség

Debreczeni Zita Gianni miatt szinte már félig olasznak vallja magát. Veronában faggattuk arról, mi az, amit imád, és mi az, amit nehezen visel az olasz kultúrában - azt is elárulta, hogy áll a nyelvtanulással.

Zalatnay Sarolta őszintén

Zalatnay Sarolta nagymama lett! Az énekesnő mesélt már nálunk arról, hogy lánya homoszexuális, ám azt még soha nem említette, hogy a nagyi szerepet is betölti egy ideje. Őszintén beszélt a férfiakról is az életében, mert azt mondja, se kedve, se energiája hazudni.

Sztárok és a reklám - világsztárok is bevállalják

Sok hollywoodi hírességet reklámszerepe miatt fedeztek fel, mások viszont előszeretettel adják az arcukat furcsa termékekhez. Brad Pitt, Charles Bronson, Britney Spears, sőt még Leonadro Dicaprio is bevállalta évekkel ezelőtt, hogy reklámokban szerepeljen. Néhányan aztán meg is bánták ezt…

Mivé lett a Sziget?


szerző:
2017.08.18. 18:00
Mivé lett a Sziget?

Teljesen megváltozott a Sziget Fesztivál az évek alatt - de az egykori főszervező, Müller Péter Sziámi nem engedte el a fesztivál kezét. De vajon melyik szokásához ragaszkodik minden évben? Kiderül a riportból!

Zséda szólókarrierje 10 éve indult el

Díva a színpadon! Zséda szólókarrierje 10 éve indult el, ezért nagy ünneplésre készül. Az énekesnő a hivatása mellett családjáról és amerikai utazásáról is mesélt a Story Extrának.

Nyár van - már negyven éve!

Na meg a Don Quijote, a Santa Maria és a többi. A Neoton slágereire négy évtizede buliznak a rajongók. Hogy milyen az a Neoton-életérzés?  Kiderül a riportból!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való