KERESÉS search-close

"Szabó Erika" szerzővel ellátott tartalmak

Szabó Erika

Szabó Erika által létrehozott tartalmak (8):

A TBC-s óvodai dolgozó miatt kapnak oltást

Hétfőn és kedden 123 debreceni óvodás kap TBC elleni védőoltást. Az egyik óvodai dolgozóról ugyanis kiderült, hogy TBC-s. Az óvodában azonnal mindent fertőtlenítettek és rendkívüli szülői értekezletet hívtak össze.

Nyugaton fáztak, keleten fagyiztak

Két részre szakította az országot a változékony áprilisi idő. A Dunántúlon fáztak, a keleti országrészben fagyiztak a napsütésben. A változékony időjárás nagyon megviseli a szervezetet. A háziorvos azt mondja: főként az idősekre és a gyermekekre kell jobban odafigyelni.

Lábra állt a tevecsikó

Kameránk előtt állt lábra az a tevecsikó, amely húsvét vasárnap született a Debreceni Állatkertben. A kiscsikóval így már négy tagból áll a debreceni kétpúpú tevecsapat. Az állatkertben legutóbb több mint két éve örülhettek tevecsikó érkezésének a gondozók.

Rengetegen voltak a skanzenben

A jó időben, a szabadban is lehetett nyulakat simogatni, vagy éppen húsvéti tojásokat keresni. A Szentendrei Skanzenbe annyian érkeztek, hogy kilométeres kocsisor volt az oda vezető utakon. Ott bárány szépségverseny is volt. Debrecenben pedig egy óriástojásra lehetett festeni.

Plafonig állt a csempészcigaretta

Lebukott Debrecen egyik legjelentősebb illegális cigarettakereskedője. Titkos raktárában több mint 70 ezer doboz cigit, és 15 tonna dohányt találtak a nyomozók. A csempészt is elkapták, akitől az elmúlt hónapokban összesen 165 millió forintot érő dohányárut foglaltak le. A férfi egyébként ugyanezért már volt börtönben.

Két hete nem találják a fogyatékos férfit

Több mint 2 hete keresnek egy fogyatékos beteget. Kiengedték a nyíregyházi kórházból, majd egyedül gyalog indult el csaknem 40 kilométerre lévő otthonába, de nem érkezett meg Szabolcs községbe. Családja kétségbeesetten keresi.
 

Kocsiba ültek buli után, öt fiatal sérült meg

Nyíregyháza és Nyírtét között a sofőr elvesztette uralmát a volán fölött és lesodródtak az útról. Nem mehettek lassan, mivel vagy 100 métert csúsztak. Közben egy fának is nekicsapódtak, végül a bozótosban álltak meg, az ablakok kitörtek és az összes légzsák kinyílt. Egyikük súlyosan, négyen könnyebben sérültek.

Hóvirágot loptak, 3 évet kaphatnak

Csaknem 3 millió forint kárt okozott két ukrán hóvirágtolvaj. A záhonyi határon buktak le, 283 szálat találtak náluk. A közelgő nőnapra szerették volna eladni a hóvirágokat, valószínűleg Olaszországba tartottak. Az unióban a hóvirág védett növény, tilos letépni. Magyarországon egy szál eszmei értéke 10 ezer forint. Az ukrán tolvajok ellen természetkárosítás miatt indult eljárás. Akár 3 év börtönt is kaphatnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való