KERESÉS search-close

"Szabó Fanni" szerzővel ellátott tartalmak

Szabó Fanni

Szabó Fanni által létrehozott tartalmak (100):

Egy hónappal későbbre tolódik jövőre a gépjárműadó első részletének befizetése

Egy hónapot nyernek jövőre az autósok a gépjárműadó első részletének befizetésére. Április 15-ig tolódik a határidő jövőre - ezt az adóhatóság közölte, miután mostantól ők vetik ki az adót az önkormányzatok helyett. Hamarosan minden kocsitulajdonos levelet kap a NAV-tól, hogy mennyit kell fizetnie. 2021-ben a gépjárműadó minden forintja a központi költségvetésben landol.

Kigyulladt egy stégház a Bokodi-hűtőtónál, egy nő majdnem bennégett

Kigyulladt egy stégház a Komárom-Esztergom megyei Bodoki-hűtőtónál szombat este. A tűzoltókat a tulajdonos hívta ki. Ő ki tudott menekülni, barátnőjét viszont a tűzoltók szabadították ki magatehetetlen, sokkos állapotban. Nem sokkal ezután két gázpalack is felrobbant. A robbanás pillanatát videóra vették a tűzoltók

Mutatvány közben zuhant ki egy motoros a halálgömbből

Mutatvány közben zuhant ki egy motoros a halálgömb fantázia nevű vasszerkezetből a Magyar Nemzeti Cirkusz előadásán Mosonmagyaróváron. Mindez szombat délután a nézők szeme láttára történt, egyikük pedig felvette. A produkció közben kidurrant a motor kereke ezért esett ki a szerkezetből. A motoros bordatörésekkel került kórházba.

Két gyerekével a kocsijában előzött egy nő, miközben jöttek szemből

Felelőtlen előzés miatt haltak meg ketten a 8-as főút Veszprém megyei szakaszán pénteken. Két gyerekével a kocsijában úgy kezdett kamion előzésébe egy nő, hogy jöttek a szemközti sávban. A sofőr ugyan megpróbálta elkerülni a karambolt, de már nem sikerült, egy kisteherautóval és egy kocsival is összeütközött. Az egyik szabályosan vezető sofőr és a másik autóban ülő utas azonnal meghalt. Öten pedig megsérültek a balesetben.

Titokban kislányokat videózott a strandon

Baseball sapkába rejtett kamerával készített felvételeket kislányokról egy férfi Győrben az egyik szabadstrandon. Egy táboroztató vette észre az öltözőkabin mögött álló, gyanúsan viselkedő férfit. Kérdőre vonta, először tagadott, később azonban kiderült, hogy elrejtett egy kamerát a sapkájában. A táborvezető azonnal hívta a rendőröket, akik a házkutatáskor több mint 100 felvételt találtak gyerekekről. A férfi ellen gyermekpornográfia miatt nyomoznak.

Lángolt egy kamion az M7-es autópályán

Hatalmas lángokkal égett egy kamion az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon. A tűzoltók 4 órán át küzdöttek a lángokkal. A sofőr időben kimenekült, így nem lett baja. A Balaton felé vezető utakon szinte mindenütt több kilométeres torlódás alakult ki. Az út annyira megrongálódott, hogy a külső sávot napokra lezárják. 

A csikó után ugrott a folyóba, sikerült megmentenie

Gondolkodás nélkül a folyóba ugrott egy 17 éves lány, hogy megmentse egy csikó életét. Négy lóval voltak a Rába partján Kapuvárnál, amikor az egyik csikó játék közben véletlenül a vízbe lökte testvérét. Olyan erős volt a folyó sodrása, hogy a lány csak a 400 méterrel arrébb tudta kihúzni a rémült állatot.

Halálos baleset az M1-es autópályán

Tragédia a sztrádán. Egy vétlen házaspár halt meg, miután egy figyelmetlen sofőr frontálisan nekik csapódott az M1-esen, Tatabányánál. A baleset okozója sávot váltott, későn vette észre, hogy az útfelújítás miatt szemből is jönnek autók. Először csak súrolt egy kocsit, ám a mögötte jövőnek már frontálisan nekicsapódott. A szemből érkező kocsiban ülő férj a helyszínen, felesége néhány órával később, a kórházban halt meg.

Szíven szúrta testvérét egy oroszlányi férfi

Késelésig fajult a dulakodás egy oroszlányi testvérpár között. Az egyik szomszéd hívta ki a rendőröket a társasházhoz miután a két férfi hangosan szitkozódott és verekedett. A vita hevében a fiatalabb felkapott egy kést, amivel mellkason szúrta bátyját. A vérző áldozat a lépcsőházig menekült, ott viszont összeesett. A mentők hiába próbálták újraéleszteni, belehalt sérülésébe.

Ilyen volt a költészet napja karanténban

Versmaszkok is készültek a karanténban a költészet napján. A járvány miatt ez az ünnep is más idén, mint a korábbiak. Voltak, akik az online szavalást választották. Az Örkény Színház művészei pedig június végéig telefonon verselnek azoknak, akik szeretnék.

Lázat mérnek a határon

Minden autóst megállítottak és lázat is mértek a rendőrök az osztrák-magyar határon Hegyeshalomnál. Egy Tirolból érkező magyar férfit két hetes otthoni karanténra utasítottak a rendőrök, mert fertőzött területről érkezett. A Liszt Ferenc repülőtéren viszont több utas szerint is egészségügyi ellenőrzés nélkül bárki beléphet Magyarországra. Egy Párizsból hazatérő nő videót készített arról, hogyan sétál ki a reptérről, anélkül hogy megállítanák.

Várpalotáról startol az Űrbatyu kettő

Várpalotáról engedik a magasba az Űrbatyu kettőt. Az első ballont tavaly júliusban indította el a Bakonyi Csillagászati Egyesület, Ajkáról. Két és fél órát töltött a levegőben, ezalatt sok látványos képet készített például a Balatonról. Idén szavazással döntötték el, honnan induljon a ballon és Várpalota nyert.

Nyolc százalékkal drágult az étkezés

A megugrott inflációnak is majdnem duplájával, átlagosan 8,3 százalékkal drágult az étkezés egyetlen év alatt. Ezt a Portfólió számolta ki. Szerintük ezért érzékeljük gyorsabbnak a pénzromlást, mint amekkorával a Statisztikai Hivatal kalkulál. A napi bevásárlás többe kerül, de például a ruhák ára alig változott. 

Komoly károkat okozott a viharos szél

Fákat döntött ki és tetőket bontott meg a viharos szél országszerte pénteken. Kapuváron kidőlt egy családiház tűzfala és a rendőrség teteje is megsérült. Az M7-es autópályán egy teherautó pótkocsiját felborította az erős szél. Budapesten a szélrekord is megdőlt: a János-hegyen 102 kilométer per órás széllökést is mértek.

Karácsony előtt leégett az otthonuk, most visszaköltözhettek a felújított házba

Visszatérhetett otthonába az a család, amelynek karácsony előtt néhány nappal égett le a háza Téten. A szomszéd vette észre a lángokat, épp hogy ki tudtak menekülni. Az idős házaspárnak és velük élő gyerekeiknek szinte mindene odalett. Miután a Híradóban beszámoltunk a tűzről, nagyon sok segítséget kaptak, két szobát már be is tudtak rendezni, így visszaköltözhettek.

Néhol köd, máshol napsütés

Kettészakadt az ország időjárása. A Dunántúlon napos, száraz idő volt, míg Kelet-Magyarországot vasárnapra elnyelte a köd. Utóbbit az úgynevezett hidegpárna alakította ki, ami egy tipikusan téli időjárási jelenség. Az alászálló rétegfelhőzetben megreked a hideg és a köd, ami rontja a levegő minőségét is.

Nem volt bekötve, azonnal meghalt az ütközésben

Nem volt bekötve, azonnal meghalt. Frontálisan összeütközött két autó Tatabánya közelében tegnap délután. Az egyik sofőr túl gyorsan hajtott, ezért átsodródtak a szemközti sávba és nekicsapódtak a szembejövő kocsinak. Az autót vezető férfi felesége nem volt bekötve, a helyszínen meghalt. Férje és a másik autóban ülők is megsérültek.

Idén a sünökből mentett a legtöbbet a budapesti állatkert

Közel kétezer segítségre szoruló állatot mentett meg idén a budapesti Állatkert. Fészekből kiesett madarak, sérült denevérek és elütött vagy elárvult állatok is kerültek a gondozókhoz. Idén a sünökből mentettek a legtöbbet, most több mint 100-at ápolnak. Ha pedig sikerül őket rehabilitálni, az egészséges állatokat visszaengedik a természetbe.

Nem sok esélyt adtak „Izékének”

Gumicukor méretű átlátszó kis élőlényt talált egy motoros a Nógrád megyei Hont közelében. Az apró állat alig pár centiméteres volt, amikor a vadmentőkhöz került, ők is csak találgattak, hogy milyen állat lehet. Ugyan kevés esélyt láttak rá, hogy életben marad, gyorsan fejlődött, és néhány hét múlva kiderült, hogy az egérszerű lény egy nagy pele.

Zsúfoltság az autópályákon, több órás várakozás a határon

Zsúfoltság az autópályákon, kilométeres sorok és többórás várakozás a határon. Útnak indultak a vendégmunkások Nyugat-Európából hazafelé. Emiatt több helyen is hatalmas dugók alakultak ki és nem csak a határátkelők közelében. Röszkénél a forgalmat úgy igyekeztek gyorsítani, hogy délutántól a kishatáron csak kifelé engedték az autókat, és az autópályaátkelőnél is újabb sávokat nyitottak.

Kitüntették a pedagógus segítségére siető diákot

Kitüntette a rendőrség azt a diákot, aki megmentette megkéselt tanára életét Győrben. A hónap elején sebesítette meg egyik tanítványa, osztálytársa viszont odarohant és kivette a kést a támadó kezéből. Így a tanárnő kimenekült a teremből, de súlyosan megsérült. A pedagógus segítségére siető diák bátorságáért oklevelet és jutalmat kapott.

Több a vásárló, kevesebb a boltos

Zsúfolt sorok alakulhatnak ki a boltokban karácsony előtt. A Kereskedelmi Szövetség úgy számol, a családok rekord összeget, 6 százalékkal többet költhetnek idén decemberben, mint tavaly. Csakhogy eladóból kevesebb van, a statisztikai hivatal már több mint 6 ezer betöltetlen álláshellyel számol. Ráadásul újabb települések maradtak bolt nélkül. 

Karácsony előtt jön a dupla családi pótlék

A korábbi évekhez hasonlóan decemberben dupla családi pótlékot kapnak az arra jogosultak, mivel a januári támogatást még karácsony előtt kifizeti nekik az állam. Az ünnep előtt sok helyen jól jön a plusz pénz, de januárban éppen a legszegényebb családok kerülhetnek ezért nehéz helyzetbe. Egy háromgyerekes családnál a támogatás összege 48 ezer forint.

Betegségük hozta össze a középiskolás fiúkat

Lábra állni képtelenek, hallás után tanulnak, mert már írni sem tudnak. Egy ritka izomsorvadásos genetikai betegséggel küzd két középiskolás fiú Szombathelyen. Dominik és László is kerekesszékben éli mindennapjait, fokozatosan romlik az állapotuk. A betegség hozta össze őket, jó barátok lettek. A két család egy külföldön kapható drága gyógyszerre gyűjt. Az anyukákkal készült hosszabb interjút megnézhetik ITT.

Ha Ön is segíteni szeretne a fiúnak, itt megteheti: bankszámlaszám - OTP, 11747006-27253373

Ha pedig az anyukákkal szeretné felvenni a kapcsolatot, írjon az online@rtl.hu emailcímre.

 Centimétereken múlott egy autós élete

Centimétereken múlott egy autós életeentimétereken múlt az élete egy autósnak, mert menet közben egy másik kocsiról lerepült egy létra, ami a szélvédőbe csapódott. A baleset a 87-es főút Vas megyei szakaszán történt. Valószínűleg rosszul rögzítették az alumíniumlétrát. A vétlen autós könnyebben sérült meg, az üvegszilánkok miatt.

Figyelemfelkeltő táblákat tettek ki a motorosoknak az éles kanyarokban

Figyelemfelkeltő táblákat tettek ki motorosoknak a 82-es főútra, Cseszneknél. A rendőrség szerint az éles kanyarokban sok baleset a motorosok felelőtlensége miatt történik. Ezen a szakaszon már ketten is meghaltak idén. Hamarosan lassításra figyelmeztető útburkolati jelek is kerülnek az aszfaltra.

Motorosoknak tartottak balesetmegelőzési oktatást

Motorosoknak tartottak balesetmegelőzési oktatást Nagykanizsán, amit a helyi klubjuk szervezett. Főként a vészfékezést és a szlalomozást gyakorolták, hogy nagyobb legyen a rutinjuk. Szeptemberben már öt motoros halt meg az utakon.

A tűző napon, a kocsiban hagyta gyerekét

A tűző napon, álló autójában hagyta 2 év körüli gyerekét egy anya egy soproni bevásárlóközpont parkolójában. Az izzadó kisfiút egy férfi vette észre, aki szólt a közelben lévő rendőröknek, majd a mentők is megérkeztek. Nem sokkal később az anya is visszatért az autóhoz, így kivették a rémült gyereket. A mentők megvizsgálták, de az ijedtségen kívül nem esett baja. A veszélyes perceket ezután az éppen ott zajló balesetmegelőzési programon próbálták elfeledtetni a gyerekkel a rendőrök.

Emberölésért ítélték el a férjét mérgező nőt

Gyógyszerekkel mérgezte meg férjét, másodfokon is életfogytig tartó börtönbüntetést kér az ügyészség az asszonyra. Az eset még tavaly a Fejér megyei Szabadbattyánban történt. A vád szerint a nő azt mondta férjének, hogy vitamint ad neki, valójában azonban erős gyógyszerekkel tömte, amitől a férfi leépült, majd tavaly júniusban összeomlott a keringése és meghalt.

Frontálisan ütközött két autó Rábafüzesnél, egy férfi meghalt

Frontálisan ütközött két autó a 8-as főúton, a Vas megyei Rábafüzesnél, egy férfi meghalt. Egy német autós egyelőre nem tudni miért, áttért a szemközti sávba, ahol egy másik kocsinak csapódott. A balesetet okozó férfi azonnal meghalt, a másik autót vezető osztrák nő súlyos sérülésekkel került kórházba.

Saját magát buktatta le a drogos

Csak igazoltatni akarták a rendőrök, de önmagát buktatta le egy drogos férfi Győr közelében. Kocsijával nem indexelt az egyik kereszteződésben, ezért megállították a járőrök. Zavartan viselkedett, majd közölte, hogy kábítószert fogyasztott, és átadta a nála lévő marihuánát. Ezután még több mint fél kiló drog került elő.

Tömegbaleset a 83 éves sofőr miatt

Hét autó ütközött, tömegbaleset történt az M1-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, Ács közelében. Egy 83 éves német férfi későn vette észre az előtte feltorlódott, lassító kocsikat. Fékezett, de a mögötte jövők már nem tudtak megállni, nekirohantak. 8 km-es dugó alakult ki az autópályán. A balesetben ketten sérültek meg.

Már csecsemőkortól védeni kellene a gyermekek szemét

Már csecsemőkortól védeni kellene a gyermekek szemét a káros UV sugaraktól a Magyar Látszerész Szövetség szerint. A gyermekek szemére sokkal károsabb az UV sugárzás, mint a felnőttekére, többségük mégsem hord napszemüveget. A Látszerész Szövetség most országos kampányt indított, 70 optikában ingyen bevizsgálják a gyermekek és felnőttek napszemüvegének UV szűrő képességét.

Vaddisznók portyáznak az egyik várpalotai lakótelepen

Vaddisznók portyáznak az egyik várpalotai lakótelepen. Volt, aki egy 8-10 tagú vaddisznó kondával is találkozott. Egy másik lakó pedig egy aranysakált is fotózott a környéken. A vadak valószínűleg élelem után kutatnak a városban. A helyi vadászegyesület a bejelentések után vadriasztóval kente be a környék fáit, hogy távol tartsák az állatokat.

Emberi lábat találtak Mezőlaknál

Emberi lábra bukkant egy férfi kerékcsere közben az út melletti árokban, a Veszprém megyei Mezőlak közelében. A láb mellett egy bakancs és zokni is volt. Hívta a rendőröket, akik később kutyákkal is átvizsgálták a környéket. A rendőrség vizsgálatot indított, de úgy tudjuk, hogy bűncselekményre utaló nyomot eddig nem találtak.

Lábak nélkül úszott a Fertő tavon

Lábak nélkül úszott a Fertő tavon Fertőrákostól az osztrák határkőig körülbelül 3 kilométert egy 47 éves férfi. Patkás Tamás 23 éves korában vesztette el a lábait, amikor munka közben egy vonat kerekei alá esett. Négy éve kezdett el aktívan úszni, átúszta már a Balatont és a Velencei tavat is. A Fertő tó pedig egy újabb kihívás volt neki.

Meg kell tanulni jól vészfékezni!

Vészfékezés szimulációval hívták fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre Győrben, a Közlekedési Kultúra napján. Évente körülbelül 16 ezer olyan baleset történik Magyarországon, amiben valaki megsérül. Ezek egy része úgynevezett ráfutásos baleset, amelyeket a szakemberek szerint nagyobb követési távolsággal vagy vészfékezéssel meg lehetne előzni.

Bennégett autójában a saját udvarán

Autójában égett halálra egy ötven év körüli asszony a házuk udvarán Devecserben. A helyiek vették észre, hogy óriási füst gomolyog, majd hívták a tűzoltókat. A lángok megfékezése után derült ki, hogy valaki bennégett a kocsiban. Bűncselekményre utaló nyomokat nem találtak a rendőrök, de még vizsgálják, mi történhetett.

A nagy forgalom miatt tiltakoztak Harkán

Több tucat autóval zárták le az egyik sávot a helyiek a Győr-Moson-Sopron megyei Harka legforgalmasabb utcájában. Elegük van az óriási forgalomból, ugyanis csak egy út vezet az új lakóparkhoz. A régi lakók szeretnék, ha egy másik utcát is megnyitna az önkormányzat, a lakóparkban élők pedig már annak is örülnének, ha aszfaltos úton közlekedhetnének. A polgármester megoldást ígér.

Egy beteg kutya bakancslistája

Bakancslistát írt gyógyíthatatlan kutyájának egy győri lány. Bogit, a keverék kutyát 8 évvel ezelőtt fogadta örökbe a győri állatmenhelyről, azóta elválaszthatatlanok. Kutyaiskolába jártak, később pedig versenyekre is. Novemberben derült ki, hogy az állatnak gerincdaganata van, és nem lehet műteni. Gazdája ezért úgy döntött, bakancslistát készít kutyusának, hogy minél több élményt szerezzen neki.

Több mint 30 kilónyi adományt gyűjtöttek a kórháznak

Több mint harminc kilónyi törlőkendőt, fürdetőt, pelenkát és babaruhát gyűjtött össze egy család a veszprémi kórház gyermek centrumának. Így szerették volna megköszönni a dolgozóknak, amit koraszülött kisfiukért tettek. Egy hónappal ezelőtt a Híradóban is beszámoltunk a kezdeményezésről, azóta szinte özönlenek a felajánlások. Az adományokat vasárnap adták át a koraszülött osztálynak.

Elszabadult fekete ló ügetett Csorna belvárosában

Elszabadult fekete ló ügetett az úton Csorna belvárosában. Egy arra járó autós észrevette, és ki is szállt a kocsiból. A ló megtorpant, de a férfi tudta, hogyan közelítsen az állathoz, mert több mint tíz éve űz lovas sportot. A ló a közelből szökhetett meg, ugyanis a gazdája néhány perccel később odaért hozzájuk biciklivel és visszakapta az állatot.

Családirtás - életveszélyben a kislány

Már reagál, de továbbra is életveszélyes állapotban van a 3 éves kislány, akit nővére volt élettársa lőtt meg és vert fejbe csütörtökön Káptalanfán. Az 57 éves osztrák férfi a családapát kivégezte, majd öngyilkos lett. A támadó a 22 éves lányt életveszélyesen megsebesítette, anyja súlyos sérüléseket szenvedett, három éves testvére életéért pedig még mindig küzdenek az orvosok.

Újabb gyilkossággal gyanúsítják a vállalkozót

Egy másik szerelő megölésével is meggyanúsította a rendőrség azt a vállalkozót, akit áprilisban tartóztattak le egy villanyszerelő meggyilkolásának gyanújával. A két szakember rejtélyes körülmények között tűnt el, mindketten a vállalkozónak dolgoztak. A villanyszerelős rejtély korábbi eseményei a Fókuszban: ITT!

Fegyverrel hadonászott egy szerb férfi Győrben

Éles fegyverrel fenyegetőzött és megállásra kényszerítette az autósokat egy 64 éves szerb férfi reggel Győrben, az egyik benzinkúton. Az épületbe is bement, ahonnan különböző árukat vett magához és a dolgozókat is megfenyegette. Ők azonnal hívták a rendőröket, akik lefegyverezték, megbilincselték, majd zavart állapota miatt a mentők kórházba vitték.

Kutyafalka terrorizálja a lakótelepen élőket Várpalotán

Néhány napja egy 10 éves kisfiút támadott meg egy kutya az utcán, korábban pedig egy csivavát mart meg egy elszökött eb. A várpalotaiak félnek az utcán sétálni, azt mondták többször előfordult már, hogy a kiszökött kutyák agresszíven viselkedtek

Tüntettek a gázolás után

Túl gyorsan hajtanak a sofőrök, ezért sok a baleset. Erre akarták felhívni a figyelmet pénteken több százan a Veszprémhez tartozó Gyulafirátóton. A tiltakozók táblákkal vonultak a 82-es útra, amely kettészeli a települést.

Kizuhant a somlói várból

Lezuhant egy férfi szombat délután a somlói vár faláról. Családjával kirándultak a várromnál, amikor megpihent. Leült a várfalra, de nem vette észre, hogy hiányzik a korlát, hátradőlt és leesett a mélybe.

„A törölköző nem széf”

A strandolókat figyelmezteti a rendőrség. Azt kérik, értékeket semmiképp se hagyjanak a parton fürdőzés közben. A tolvajoknak néhány másodperc is elég, hogy az őrizetlenül hagyott táskákat elvigyék.

Molesztáló hitoktató: azt mondta, megbánta, amit tett

Azért fordult a nyilvánossághoz, hogy segítsen a hasonló helyzetben lévőknek feldolgozni a traumát – ezt mondta a híradónknak adott újabb interjújában az a 22 éves fiú, akit egykori nevelőapja, egy hitoktató gyerekkorában rendszeresen megerőszakolt. A férfi ezután 6 évet ült, és a birtokunkba került jogerős bírósági ítélet szerint azt mondta: megbánta, amit tett, és jóváteszi a hibáit.

Halálos balesetek országszerte

Több halálos baleset történt az ország útjain tegnap. Szentgotthárdnál egy középkorú nő vesztette életét, miután autója megcsúszhatott a vizes úton és egy szemből érkező kisbusznak csapódott.

Sokkot kaptak a gyerekek


szerző:
2018.06.10. 18:03
Sokkot kaptak a gyerekek

Sokkot kaptak és percekig sírtak a gyerekek a baleset után. Apjuk vezetett, amikor karamboloztak szombat éjjel a Fejér megyei Lepsénynél. Az apa azt mondta, csak arra emlékszik, hogy hirtelen elvakította egy szemből érkező kocsi fényszórója.

 

Órákon át lángolt a tésztagyár

Kigyulladt és órákon át lángolt egy tésztagyár Bábolnán. A tető beomlott, a falak kidőltek és sorra robbantak fel a klímaberendezések az épületben. A bent dolgozó alkalmazottak időben kijutottak, senki sem sérült meg.

Bocsánatot kért a trafikrabló

5 év 10 hónapot kapott az a 18 éves trafikrabló, aki tavaly júliusban késsel fenyegetőzve támadt rá egy trafik eladójára Várpalotán. A rabló a hajánál fogva cibálta az eladót, erről videófelvétel is készült.

Előzetesbe került egy ütés miatt

Előzetesbe helyezte a bíróság azt a 19 éves tatabányai fiatalt, aki egy veszekedést követően leütötte nagybátyját még áprilisban. A férfi elesett és beütötte fejét. Egy héttel később, csütörtökön a kórházban meghalt.

Sokkoló: torzó a Fertő tóban

Egy fej és végtagok nélküli holttestet találtak pénteken a Fertő tó nyugati partján, az ausztriai Ruszt közelében. A maradványokból megállapították a rendőrök, hogy egy nő az áldozat, az azonosítás viszont hosszú ideig is eltarthat, mivel a test hónapok óta a vízben lehetett és bomlásnak indult.

 

Kutyatámadás Győrújfalun

Halálra marcangolt egy kistestű kutyát és a gazdáit is megharapta egy jóval nagyobb kutya Győrújfalun. Sétáltatás után az idegen állat berontott az udvarba és az kiskutyára támadt.

Gázpalack is felrobbant a tűzben

Teljesen kiégett egy autó, amikor tűz ütött ki egy kocsi beállóban Sopronban. A tulajdonos éppen akkor ért haza, amikor a hőtől egy gázpalack is felrobbant. A detonációtól kitörtek a közeli ház ablakai is.

Lángolt a pizzeria


szerző:
2018.02.04. 18:05
Lángolt a pizzeria

Teljesen leégett hajnalban egy pizzéria teteje Kápolnásnyéken. A lángok éjfél után csaptak fel, pillanatok alatt terjedt a tűz. A rendőrök még a szomszédokat is felébresztették, mivel a nagy szél udvarról-udvarra vitte a parazsat.

Több súlyos baleset is történt országszerte

A 81-es főúton két autó ütközött frontálisan. Egy szlovák sofőr előzni kezdett, de nem vette észre a szemben érkezőt, és neki csapódott. A vétlen autós sérült meg súlyosan. A Csongrád megyei Mártély közelében három embert kellett kórházba vinni. Ők is frontálisan ütköztek. A Bács-Kiskun megyei Csólyospáloson kamion csapódott autónak.

Agyonverte a féltestvérét

Féltestvérét ölte meg a gyanú szerint egy férfi szombat hajnalban a Győr-Moson-Sopron megyei Láziban. Édesapjukkal éltek, ő hívta a mentőket, de már nem tudtak segíteni, mert támadója annyira brutálisan megverte a férfit. A rendőrség a házban elfogta az áldozat féltestvérét, úgy tudjuk, beismerte a gyilkosságot.

Temetőben fogták el a rabot

Nem jutott messzire a sopronkőhidai börtönből pénteken megszökött rab. Az egyik soproni temetőben fogták el - lakossági bejelentés után. A férfi nem ellenkezett. Az elítélt többszörös visszaeső, legutóbb gyilkosságért életfogytiglant kapott. A fogolyszökés miatt a felügyelők közül négyet és a biztonsági vezetőt felfüggesztették.

Vissza ment az égő házba, meghalt

Háztűzben halt meg egy 51 éves férfi karácsony éjszaka a Győr-Moson-megyei Soboron. Az egyik utcára néző szoba kapott lángra. A ház tulajdonosa valamiért visszament az égő szobába. A helyiek húzták ki az utcára, akkor még élt, beszélni is tudtak vele, aztán pár perc múlva meghalt, már nem tudtak segíteni rajta.

Megcsonkították a fenyőt

Megcsonkította majd ellopta valaki az egyik fenyőfa tetejét a templom udvarából Győrújfalun. A térfigyelő kamera pont nem lát arra a területre. Összefogtak, de mégsem a tolvajt keresik, hanem díszeket gyűjtöttek, és a fa mellé teszik, hátha valakinek arra is szüksége lesz.

A tragédia után is átjárnak

Sokan továbbra is a halálos baleset helyszínénél mennek át a síneken Tatabányán, pedig nincs kijelölt átkelő. Csütörtökön ott gázolt halálra a vonat egy 12 éves gyereket, ő a síneken játszott.

Két hajléktalant is agyonverhetett

Fiatal kora miatt legkésőbb 31 éves korában újra szabad lehet - ha elítélik - az a 16 éves fiú, aki áprilisban a vád szerint brutálisan halálra vert két hajléktalant Tatabányán.

Fél órán át kínozhatta a lányt

Megrázó: brutálisan, hosszú perceken keresztül ütötte-verte, azután fojtotta meg áldozatát a 14 évvel ezelőtti gyilkosság vádlottja. Újabb részletek derültek ki Tompa Eszter megölésével kapcsolatban.

Állatok karácsonya a menhelyen

Van, aki sétálni vitte a gazdira váró kutyákat, más tápot ajándékozott nekik. Így karácsonyoztak a kutyák és a macskák az egyik győri állatmenhelyen a hétvégén. Több tonna adományt adtak össze az állatbarátok. Még kutyaházakat is felajánlottak.

Előző autó gázolta halálra

Halálra gázoltak egy 40 éves férfit kedden este a 84-es főúton, Újkér közelében. Az út mellett sétált, szabálytalanul. Láthatósági mellény nem volt rajta ezért az autós nem vette észre. 

Fákat csavart ki a szélvihar

Fákat döntött ki, épületeket rongált meg a vihar Győr-Moson-Sopron megyében. Több helyen leszakadtak a villamos vezetékek. Győrben egy söröző tetejét tépte le a szél, a lemezek egy autóra zuhantak. A benne ülő nőt a tűzoltók szabadították ki.

 

Két tüzet oltottak egyszerre

Hatalmas lángok csaptak fel egy nyolcadik kerületi raktárépületben Budapesten. Az ott tárolt ruhák, papírok, műanyagok pillantok alatt szénné égtek és füst borította be az épületet. 67 tűzoltó, 17 kocsival vonult a helyszínre.

Beázik a kisbéri mentőállomás

Pereg a vakolat, folyik a víz a villanyóra-szekrényből. Egy nézőnk hívta a figyelmet arra, hogy beázik a két éve részben felújított kisbéri mentőállomás. Fotókat is csatolt, amin látszanak az átázott falak.

 Ünnepi Trabant a körforgalomban

Trabant kapott karácsonyi díszítést Csorna legforgalmasabb pontján egy körforgalom közepén. Ajándékdobozokkal van teli, egy karácsonyfát a tetején állítottak fel, persze karácsonyi fényt is kapott. A különleges dekorációt a városüzemeltető dolgozói találták ki, a Trabantot is ők szerezték be.

 

Magyarországra jártak betörni

Milliókat loptak a szlovák betörők, majd el akarták hagyni az országot. Két férfit és egy nőt fogtak el a rendőrök, mielőtt átlépték a határt Komáromnál. Már kereste őket a rendőrség.

Alpaka született a veszprémi állatkertben

A dolgozókat is meglepte az újszülött alpaka, a hidegebb hónapokban ugyanis jóval kevesebb állat születik, mint a tavaszi időszakban. Az alpakák nagyon szelíd, barátságos állatok, ezért a kicsi nemét is könnyedén meg tudták állapítani.

Bocsánatot kért a sofőr

Eltiltották a vezetéstől és felfüggesztett börtönre ítélte ma a bíróság jogerősen azt a 27 éves férfit, aki tavaly húsvétkor részegen súlyos balesetet okozott Balatonakarattya közelében.

Elgázolt vad miatt lett tragédia

Ketten meghaltak, egy fiatalember pedig életveszélyes állapotban került kórházba, miután kocsijuk elé repült egy szarvas teteme, amit előtte egy szembejövő kamion ütött el. Az áldozatok kocsija felborult és egy másik kamionnak is nekicsapódott. A szarvast elgázoló kamionos azt mondta az RTL Híradónak, már hiába próbált fékezni, amikor meglátta a közeledő állatot.

Vásárlás helyett inkább kölcsönöznek

Kölcsönkenyér.hu. Győr környéki anyák álmodták meg, majd hozták létre azt a weboldalt, ahonnan bárki ingyen kölcsönözhet különböző tárgyakat, ha ő maga is felajánl néhányat. A két asszony pályázati pénzből hozta létre az oldalt. Az a céljuk ezzel, hogy megóvják a környezetet és az embereket közelebb hozzák egymáshoz.

Éveken keresztül rejtegette édesanyja holttestét a pincében

Elkezdődött annak a férfinak a pere, akinél tavaly télen a rendőrök egy mumifikálódott holttestet találtak a családi ház alagsorában Dunakilitin. A tárgyaláson kiderült, hogy a férfi élettársának fel sem tűnt, hogy anyósa meghalt. A férfi korábbi vallomásaiból kiderült, hogy a holttestet csak hetekkel később rejtette el, plédbe csavarta és ledobta a pincébe.

Az egész falu segít nekik

Egy emberként fogott össze értük a falu - három testvér maradt fedél nélkül, miután kedd délután leégett a konténerházuk Magyarpolányban. Mindenük odaveszett, egyikük sem volt otthon, amikor kigyulladt a ház. Egyikük elájult mikor meglátta, hogy odalett az otthonuk.

Négyből csak egy kölyök élte túl

Bezacskózva, saját vizeletüktől átitatva találtak rá négy kiskutyára járókelők Győr mellett. A pár napos csöppségek közül csak egy élte túl, hogy kidobták. Jötti jelenleg ideglenes befogadónál van.

Kettős gyilkosság – előzetesben a tettes

Előzetesbe helyezte a bíróság azt a férfit, aki pénteken brutálisan megölte szüleit Sopronban. Szétverte lakásukat és a tűzoltókra is rátámadt. A bíróság azzal indokolta döntését, hogy pszichés állapota miatt előfordulhat, hogy újabb erőszakos bűncselekményeket követne el.

Fiuk ölhette meg az idős házaspárt

Családi dráma Sopronban. Holtan találtak a rendőrök egy idős párt a lakásukban, kiderült, hogy gyilkosság áldozatai lettek. A rendőrök azért mentek a társasházhoz, mert odabent egy férfi kalapáccsal fenyegetőzött. Szemtanúk szerint a lakásból kiabálás és csörömpölés hallatszott. Az őrjöngő férfit, aki a pár fia, előállították, őt gyanúsítják a gyilkosságokkal.

Nem találta a pénzt, ezért megölte feleségét

Szörnyű részletek derültek ki a gyilkosságról. A férj napokkal a gyilkosság után megtört, beismerő vallomást tett. A vádiratból most kiderült, hogy miután számon kérte házastársát a pénzről, ököllel torkon ütötte, amitől az asszony összeesett. Férje úgy látta, meghalt, ezért eltűntette a holttestet.

Öt gyerekükkel menekültek az égő házból

A szülők öt gyerekükkel még aludtak, amikor kigyulladt a házuk kora reggel. A szomszéd vette észre, hogy ömlik a füst a tetőről. Berúgta a kertkaput és az ablakon dörömbölt, hogy felébressze a családot. A szülők kétségbeesetten mentették ki gyerekeiket. Nem sérült meg senki.

Semmire nem emlékszik a csecsemőgyilkosságból

Megrázó történet: túladagolta magát, antidepresszánsokat vett be, ezért semmire sem emlékszik. Ezt mondta az a 29 éves nő, aki tavaly októberben végzett hét hónapos kislányával.

Delfinekkel úszhatott Zalán

Teljesült egy 4 éves, szemdaganatos kisfiú álma. Pintér Zalán elutazhat Izraelbe, hogy delfinekkel ússzon. Egy alapítvány állja az utazás költségeit, mert családjának nem volt erre pénze. A kisfiút már többször is bemutattuk: 2 és fél hónapos kora óta küzd a rákkal, már több mint 30 műtéten van túl, de félő, hogy betegsége ismét kiújul és megvakul.

Lebukott a cserbenhagyó autós

Fedélzeti kamera buktatta le az autóst, aki múlt szombaton okozott balesetet Környén. Előzni kezdett, de későn vette észre a szembe jövő traktort. Az autós megúszta, de a traktoros a rakománnyal együtt az árokba borult, és egy másik kocsi is nekicsapódott. A balesetet okozó férfi elhajtott. Az összetört kocsiban ülő nő Facebook-posztban kereste a cserbenhagyót. Végül kiderült, hogy egy arra járó autó feldélzeti kamerája felvette a baleset okozóját.

Gyilkosság: új eljárás, nincs holttest

Nincs elég bizonyíték, nincs holttest - új eljárás lesz a darnózseli gyilkosság ügyében, a bíróság ugyanis hatályon kívül helyezte az elsőfokú határozatot, amelyben felmentették a felesége megölésével vádolt hentest. A férfi ma is csak annyit mondott a bíróságon, hogy nem követte el a bűncselekményt. Az asszony 3 éve tűnt el mosonmagyaróvári munkahelyéről, később az otthonuk közelében lévő réten és férje kocsijában megtalálták a DNS-ét.

Buszba rohant a vonat


szerző:
2017.10.20. 18:03
Buszba rohant a vonat

Sikoltozva rohantak le az utasok, miután egy vonat a busz hátuljának csapódott egy a vasúti átjáróban Kóny és Enese között. Egy szemtanú szerint nem csukódott le a sorompó, a busz át akart hajtani, ekkor ütközött a hátuljának a vonat. Úgy tudjuk, kilencen utaztak rajta, 3 ember sérült meg a balesetben, kettőt zúzódásokkal vittek kórházba a mentők.

Életfogytiglant kapott, elsírta magát

Életfogytiglant kapott az a 43 éves férfi, aki két éve brutális kegyetlenséggel kivégezte édesanyját és annak élettársát. Egy családi viszályt akart így lezárni. A lövöldözés után a rendőrökre is tüzet nyitott, majd bezárkózott a házba.

Nyom nélkül törtek be - 31-szer

14 városban 31 betörés 4 és fél hónap alatt. A rendőrség egy lopássorozatot derített fel, két budapesti férfit tartóztattak le, akik többnyire panellakásokból ékszereket és készpénzt vittek el úgy, hogy az ajtókon nyoma sem volt a betörésnek. A veszprémi rendőrök fogták el őket még augusztusban. Most beszéltek az ügy részleteiről, még a nyomozók is azt mondták, hogy profi bűnözőkkel volt dolguk.

Gyermekotthonban verhették

Brutálisan megverhettek egy 13 éves diáklányt a gyulafirátóti gyermekotthonban múlt pénteken. Ezt állítja a lány unokatestvére, aki fényképeket is készített a sérülésekről. A közösségi oldalon több mint ezren osztották meg a fotókat. A család feljelentést tett az ügyben, a rendőrség nyomoz.

 

Nagybátyjára vallott


szerző:
2017.10.12. 18:10
Nagybátyjára vallott

Gyerekkora óta ismerte áldozatát az a 19 éves fiú, aki a gyanú szerint másfél hete 5 ezer forintért úgy megvert egy 87 éves asszonyt Tatabányán, hogy két nappal később a kórházban belehalt sérüléseibe. A nyomozók szerint a fiú megváltoztatta vallomását.

Ütötték-verték a tinédzserek

Tőle lopták a kést, amivel megkéselték. Megszólalt a hajléktalan, akit vasárnap brutálisan megvert és többször megszúrt két tinédzser Győrben. A férfi egy padon feküdt, amikor a 15 és a 16 éves fiúk rárontottak. Nem először támadták meg, egy héttel korábban kirabolták, akkor vették el a kését is. A férfi kórházi ágyán beszélt a történtekről.

Halálos ütközés előzés közben

Egy 17 éves fiú vesztette életét reggel egy balesetben a 82-es főúton Eplény és Gyulafirátót között. Veszprém felé tartott, amikor egy másik autós meg akarta előzni, ezt azonban nem vette észre és ő is előzésbe kezdett, ekkor ütköztek össze.

Kétgyermekes nő halt meg miatta

Három év börtönt kapott első fokon, és 5 évre eltiltották a vezetéstől azt a sofőrt, aki legjobb barátja és egy kétgyermekes nő halálát okozta két éve egy balesetben, Hegykő közelében. Ügyvédje szerint a rossz minőségű aszfalt miatt történt a tragédia.

Levegőbe lőtt és elmenekült

Akár 15 év börtönt is kaphat az ámokfutó, aki egy benzinkutat akart kirabolni Győr Moson Sopron megyében még májusban. Kétszer a levegőbe lőtt, majd részegen vezetve 20 kilométeren át menekült az őt üldöző rendőrök elől. A rendőrség most zárta le a nyomozást. Ügyvédje szerint a férfi egy családi veszekedés miatt került zaklatott állapotba.

Előzött, de jött egy furgon

Egy személyautó és egy furgon karambolozott Tapolcafőnél, egy ember meghalt egy pedig életveszélyesen megsérült. Mindkét kocsiban csak a sofőr utazott.

Zebrák vágtáztak az úton

Elszabadult zebra csorda vágtázott Sopronban egy négysávos úton. A hat zebra egy közeli cirkuszból szökött meg, gondozójuk meg akarta etetni őket, de egy pillanat alatt megszöktek a nyitva felejtett kapun. Az autók között futottak, volt, aki levideózta a rohanó zebrákat. Végül a cirkuszigazgató fogta be őket egy közeli utcában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való