KERESÉS search-close

"Szebeni Tamás" szerzővel ellátott tartalmak

Szebeni Tamás

Szebeni Tamás által létrehozott tartalmak (19):

Novák Norbi autószerelőnek tanult, ma ő Giorgio Armani egyik kedvenc modellje!

Novák Norbertnek, aki zalaegerszegi kisfiú volt és autószerelőnek, majd technika tanárnak tanult, eszébe sem jutott, hogy valaha felkapott férfimodell lehet belőle. 2009-ben viszont Amerikába költözött, egyenesen Miamiba, ahol egy étteremben fedezték fel, miközben felszolgált. Néhány csalódás után teljesen megváltozott az élete. Venezuleai származású feleségével Stephanie-val pedig abban a színiiskolában ismerkedtek meg, ahova Nicole Kidman is járt, és meg sem állnak Hollywood-ig.

Hogyan él Las Vegasban Tokár József légtornász?

A világ leggrandiózusabb cirkuszában Supola Zoltán helyét egy szintén magyar artista, Tokár Józsi vette át. Bemutatjuk, hogyan él Józsi, aki ellentétben Zoltánnal, tíz éves kora óta arra vágyott, hogy a Cirque Du Soleil-be dolgozhasson. Az 1800 fős színházteremben nincs lehetetlen és nem is lehet.

Hogyan él Las Vegasban a világklasszis magyar tornász, Supola Zoltán?

Tizenöt éve forgattunk először Supola Zoltánról Las Vegasban. Hatvannál is több magyar bajnoki cím és három olimpia részvétel után az akkor 35 éves Zoltán a világ leglátványosabb cirkuszának egyik főszereplője és csapatkapitánya volt. Ma már egy másik magyar áll a helyén, mi pedig megmutatjuk, hogy kilenc év cirkusz után hogyan él most a Magyar Torna Szövetség Halhatatlanok Klubjának tagja.

New York, Washington és Kalifornia államokat katasztrófa sújtotta területté nyilvánították

Az Egyesült Államokban már több, mint 250 ezer emberen végeztek vírustesztet, de a betegek száma dinamikusan nő. Közben megjelent a hír, amely szerint új gyorstesztet próbálnak ki Amerikában. Egy magánvállalat fejlesztette ki és segítségével 45 perc alatt kimutatható lesz a vírus jelenléte, függetlenül attól, hogy vannak –e tünetei a paciensnek. Kollégánk, Szebeni Tamás New York-ból jelentkezett.

Mi lesz a külföldön rekedt magyarokkal?

Hétfőtől bezártak az iskolák és az óvodák is, és a mai nappal bezárnak mozik, színházak, üzletek, szórakozóhelyek. Az éttermek és kávézók délután három óráig tarthatnak nyitva. Kivételt az élelmiszerboltok, a drogériák és a gyógyszertárak jelentenek. Ezek egyelőre változatlan nyitvatartással üzemelnek. Ma éjféltől a nyilvános rendezvényeket is betiltják. De, mi a helyzet a külföldön rekedt magyarokkal? Tokár Tamás kollégánk Los Angelesben tartózkodik.

Hogyan él taxisofőrként Las Vegasban az egykori kórházi adminisztrátor?

A mogyoródi származású Nikivel fedeztük fel a kaszinók városának ismeretlen arcát. Az egykor kórházi adminisztrátorként dolgozó nő most Las Vegasban nyolc sebességes taxijában szeli a kilométereket és kamera figyeli minden mozdulatát.

Las Vegas rejtett kincsei magyar túravezetőkkel

A Colorado folyón egykori magyar sportolók voltak stábunk túravezetői, ahol azt is megmutatták, hogy milyen a Grand Canyon közelében kajakozni. A Nevadai sivatag legendái is megelevenednek riportunkban!

Sportolók, rajongók és sztárok gyászolják Kobe Bryantet

Gyászol a sportvilág. Egy tragikus helikopter balesetben elhunyt Kobe Bryant kosárlabda-legenda. A 41 éves korábbi játékos mellett 13 éves lánya, Gianna Maria illetve további 7 ember vesztette életét a balesetben. Az eddigi információk alapján Kobe Bryant magánhelikoptere helyi idő szerint reggel 9 kor szállt fel és a légi irányítás többször figyelmeztette a pilótát, hogy a nagy köd miatt emelkedjen magasabbra. A gép végül eddig ismeretlen okok miatt a hegyoldalba csapódott.

Miért készülnek házi csokibonbonnal a New York-i Carnegie Hallba magyar művészek?

Hogyan kerül melléjük amerikai filmek és sztárok producere és mi köze mindehhez a Kis kece lányom című dalnak meg a dél amerikai ritmusoknak? Pankovits Nikolett tíz éve azért érkezett New Yorkba, hogy egyszer a Carnegie Hallban léphessen fel.

Las Vegasban látogattuk meg a világ leghíresebb modern cirkuszának magyar főszereplőjét

Las Vegas-i otthonában látogattuk meg a világ leghíresebb modern cirkuszának a Cirque du Soleil magyar főszereplőjét. Phillip és amerikai felesége a szerencsejáték fellegvárának kertvárosában élnek. A fiatal srác gyerekkora óta artistának készült, zenél és már bejárta az egész világot a társulat elképesztő műsorával.

A Cirque du Soleil, azaz a világ legmodernebb cirkuszának kulisszái mögött jártunk

Phillip már kiskorában is tornásznak készült, de akkor még álmodni sem mert arról, hogy egyszer majd a világ leghíresebb modern cirkuszának főszereplője lesz. Övéké a legnagyobb és leglátványosabb show műsor egész Las Vegas-ban. A tehetséges magyar artista bevitte a Fókusz stábját a kulisszák mögé és megmutatta, hogyan készül az elképesztő műsoruk.

90 éve volt a nagy gazdasági világválság!

90 éve ezen a napon omlott össze a new york-i tőzsde. Egyes elemzők szerint most is egy válságba zuhanunk bele, de vajon kell-e rettegnünk és lehet-e újra egy világmértékű gazdasági krízis? 90 éve a válság jelei már egy héttel korábban megjelentek, amikor ezrek estek pánikba a tőzsdén. Ugyanerről a helyről most Szebeni Tamás, az RTL new york-i tudósítója jelentkezik.

Mi az a titok, amire a bepörgött UFO hívők ennyire kíváncsiak?

Már csak egy szűk hónap van az 51-es körzet tervezett lerohanásáig. Az UFO hívők közül már 2 millióan jelezték, hogy a nevadai sivatagban ott lesznek az eseményen, további másfél millió embert pedig érdekel. Azt senki nem gondolja, hogy ennyien tényleg el is mennek a nevadai sivatagba, a helyi hatóságok azonban nem zárják ki, hogy körülbelül 50 ezren megjelennek a helyszínen. De mi lesz akkor?

Ott voltunk, amikor a Freelusion továbbjutott New Yorkban!

Magyar idő szerint szerda hajnalban több millióan látták élő adásban a magyar Freeliusion káprázatos produkcióját az America’s Got Talentben. A középdöntőbe jutott szereplőket már árgus szemekkel figyelik a show-bizniszben dolgozó producerek. A magyar csapatra még csütörtök hajnalig szavazhatnak a nézők, ha bejutnak a döntőbe, minden bizonnyal komoly karrier várhat rájuk. 

A Golgota kálváriája

Paraván kerül a Golgota elé. Munkácsy híres trilógiájából mostantól csak kétharmadot csodálhatnak meg a látogatók. A híres festmény tulajdonosa jogtalannak tartja a kormány védettségi eljárását, ezért úgy döntött, letakartatja a képét.

Munkácsy-botrány: a milliárdos úgy érzi, zsarolják

Pákh Imre, Amerikában élő magyar származású műgyűjtő. Közismert Munkácsy rajongó, világhírű festmények egész sorának tulajdonosa. A konfliktus ott kezdődött, hogy az állam ajánlatot tett a Golgotára, majd 2 évvel később közölte, hogy csak jóval kevesebbet hajlandó fizetni érte. Amikor a tulajdonos kevesellte az összeget, és el akarta vinni a képet, bejelentették, hogy védetté nyilvánítják azt, és nem engednek a zsarolásnak.

Egy karácsonyi show, amit mindenki látni szeretne

Decemberben a világon sok ezer mikulás indul útjára, hogy boldogságot, örömet hozzon. Gyermekek milliói várják ezt a piros ruhás idős bácsit, hogy kívánságaikat valóra váltsa. Van egy hely, a Radio City Music Hall, ahová immáron 81 éve minden karácsonykor elmaradhatatlanul ellátogat, de nem csak egyedül. Hatalmas és elbűvölő kísérettel érkezik.

Magyarok, akik meghódították Hollywoodot

Marylin Monroe, James Dean, Paul Newman, Anne Bancroft, Marlon Brando, Al lPacino, Jody Foster, Robert De Niro, és a lista még nagyon hosszú, amelyen világsztárok tucatja szerepel. Ők mind Lee Strasberg színész, rendező, drámapedagógus, író tanítványai voltak. A legtöbb Oscar díjat a Strasberg Színiiskola egykori növendékei tudhatják magukénak. A világhíres iskolának pedig bizony magyar növendéke is volt. Boncz Ádámnak volt egy álma, bátorsága, fogta magát és eljött ide New Yorkba ahol felvették őt a Lee Strasberg Színház és Film Intézetbe.

 Felépült a One World Trade Center: Exluzív riport Amerikából!

New York, 13 évvel minden idők legnagyobb terrortámadása után. A városban most is csúcsforgalom, a Fókusz csapata pedig arra a térre igyekszik,  amelynek lerombolását akkor az egész világ szájtátva, könnyek között figyelte. Elkészült ugyanis a Világkereskedelmi Központ utódja, a One World Trade Center, amelynek hivatalos megnyitójára európai televíziós stábként kizárólag a Fókusz jutott be!
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való