KERESÉS search-close

"Takács Péter" szerzővel ellátott tartalmak

Takács Péter

Takács Péter által létrehozott tartalmak (89):

Dobó Ági karácsonya


szerző:
2018.12.20. 16:50
Dobó Ági karácsonya

Dobó Ági egyáltalán nem szeretné, ha az ünnepek előtti időszakot a rohanás, a kapkodás, és az állandó stressz jellemezné, ezért a Konyhafőnök VIP egykori győztese elhatározta, hogy saját útját járja, és igyekszik elkerülni az ünnepi készülődéssel együtt járó idegeskedést. Inkább arra koncentrál, hogy olyan embereken segíthessen, akiknek nem úgy telik a karácsony, ahogy szeretnék.

A Hungaroring kicsinyített másán versenyezhettek a Reggeli vendégei

Mindenkiből kihozta gyermeki énjét a Reggeli és a Carrera közös versenye, melyet a tavalyi év után idén is megrendeztek. A műsorba érkező vendégek a Hungaroring kicsinyített másán próbálták meg minél rövidebb idő alatt teljesíteni a köröket. A versenyt végül a Zengő Motorsport versenyzője, Nagy Norbert nyerte, aki saját bevallása szerint kitűnően kamatoztathatta autósvezetési tapasztalatait a játék-versenypályán.

Minden évben segít Oláh Gergő

Oláh Gergő nem csak énekelni jár a Mikulásgyárba: minden karácsony előtt elhozza gyerekeit, és igyekszik a többi hónapban sem megfeledkezni azokról, akik nélkülözni kényszerülnek. Természetesen idén sem maradhatott ki a látogatás, A Story Extra stábja pedig elkísérte az énekest és gyerekeit.

Lakatos Márk az ízek szerelmese!

A Reggeli házigazdája végérvényesen rákattant a gasztronómiára. Olyannyira, hogy még egy szakácskönyvet is piacra dobott.

Mikulásgyárban Oláh Gergővel

Oláh Gergő minden évben ott van, hogy segíthessen. Neki is volt olyan időszak az életében, amikor bizonyos dolgokat nélkülözni kényszerült, így még inkább fontosnak tartja, hogy figyelmet fordítson az ilyen kezdeményezésekre.

Kinek hálásak az X-Faktor versenyzői?

A harmadik élő shown is túlvannak az X-Faktor versenyzői. Megkérdeztük, tehetségükön és szorgalmukon túl kinek hálásak, hogy eddig jutottak.

Wossala Rozina eloszlatja a konzerv zöldségek körüli tévhiteket

Valószínűleg Önöknek sem a frissesség ugrik be először, ha konzerv zöldségről esik szó. Pedig a modern technológiáknak köszönhetően ezek az alapanyagok már egyáltalán nem tartalmaznak tartósítószert, sőt csak egy nap telik el a szüretelésük, és a dobozolás között. Hogy milyen tévhitek keringenek még ezzel kapcsolatban, és mennyire praktikusak, azt a Reggeli háziasszonya, Wossala Rozina meséli el.

Így vegyünk karácsonyi ajándékot idegeskedés nélkül!

Kovács Dorottya, - vagy ahogyan Youtube-on ismertté vált: Chloe From The Woods - egy ideje minden évben elhatározza, hogy hamar letudja az ajándékok beszerzését, és időben felkészül az ünnepekre, ám végül rendszerint utolsó pillanatra marad a vásárlás. Idén azonban eldöntötte: pihenéssel szeretné tölteni a Szentestét megelőző napokat, ezért tényleg mindent megvásárol, amilyen hamar csak tud. Már az azt is kitalálta, ki mit kap tőle idén.

Akik széppé teszik az X-Faktort: ilyen a fodrászok, sminkesek, stylistok munkája!

Hétvégén is bőven kijutott az izgalmakból, mi azonban nem csak azt mutatjuk meg a második elő show-ból önöknek, hogy kik estek ki a versenyből. Besurrantunk a kulisszák mögé is, ahol sok apró titkot sikerült kiderítenünk. Például azt, hogy mi alapján választ ruhát, frizurát, és sminket egy-egy versenyző.

Rajonganak a téli sportokért az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Azt eddig is tudtuk, hogy az Éjjel-Nappal Budapest szereplői odavannak a téli sportokért. Azt azonban nem gondoltuk volna, hogy egy profi sportolóval szemben is helytállnak. De mit keresett Karola, Karesz, Bori, és Milán Szuper Leventével egy jégkorong pályán, és hogy érezték magukat a jégen?

Kiss Ádám ismeri a siker receptjét!

A népszerű stand-up-os hosszú utat járt be, amíg végre felkerült a szórakoztatóipar állócsillagai közé. Ma már oktatja, hogyan válhatunk sikeressé.

Kisbabával a pocakjában vezeti az X-Faktor élő show-t Kiss Ramóna

Kiss Ramóna izgatottan várja a szombati élő show-t. Mint mondja, várandósan még magabiztosabban áll színpadra. Kulisszatitkokról és az új szabályokról is mesélt nekünk.

Világsztárral bújt ágyba Vasvári Vivien

Keveseknek adatik meg, hogy az amerikai énekessel, Akon-al ébredjenek egy ágyban, Vasvári Vivien azonban azon szerencsés hölgyek közé tartozik, akik ezt is elmondhatják magukról. A Nyerő Páros idei győztese egy reklámfilm forgatáson dolgozhatott együtt a világsztárral.

Fejős Éva mindenhova viszi magával kislányát

Az írónő, akinek kislánya lassan két éves, úgy érzi, kalandokban együtt sem volt hiány. Néhány meleg helyzetet nekünk is elmesélt, például, amikor a gyereknek 39 fokos láza lett egy mexikói reptéren.

Gerald Butler újra megmenti a világot Tokár Tomi szeme láttára

A skót származású színész legújabb filmjében a harmadik világháború kitörését próbálja megakadályozni, de vajon sikerül-e neki?

Debreczeni Zita, a szépség háziasszonya

A szépségipar legújabb trendjeivel, és az iparág vívmányaival is megismerkedhetnek jövő hétvégén az első alkalommal megrendezett Beauty & Style kiállításon, melynek Debreczeni Zita lesz a háziasszonya.

Gyalogolni fog a Déli-sarkon

Rakonczay Gábor folyamatosan feszegeti a határait. Most 980 km-t gyalogolva szeretné meghódítani a Déli-sarkot. De mit keresett Grönlandon és milyen felszereléssel vág neki az embert próbáló, veszélyekkel teli útnak? Mutatjuk!

Elindult az X-Faktor legújabb évada

Elindult az X-Faktor legújabb évada, ahol nem csak a versenyzők, hanem a mentorok is okoztak meglepetést. Kik voltak az első adás főszereplői, és milyen döntések elé állították a mentorok a jelentkezőket? Maradt-e elég tehetség a műsor legújabb évadához? Kiderül.

Te tudod, hogy mik a cukorbetegség tünetei?

A Reggeli házigazdáinak segítségével megtudhatod, milyen előnye van a rendszeres szűrővizsgálatnak.

Együtt Egymásért! - mozgalom a jócselekedetekért

Novák Péter úgy gondolta, hogy egy olyan kezdeményezést támogat, ami jótéteményeken alapul.

Tóth Bettit új oldaláról ismerhetik meg a rajongók

A 2017-es X-Faktor egyik megosztó figurája volt, most legújabb dalával végképp bebizonyítja: bizony van helye a popzene csillagai között. És nem csupán látványvilága miatt lesz rendhagyó Tóth Betti legújabb videója.

Mire van szüksége egy kutyának - Lukács Mikivel kiderítettük

Te tudod, hogy mi a különbség a kutyafuttató, és a kutyatér között? Lukács Mikivel, a Reggeli házigazdájával, valamint két kutyájával, Ducéval és Rozival ennek is utánajártunk és azt is kiderítettük, hogy mire van szüksége egy kutyusnak ahhoz, hogy teljes életet élhessen a mindennapokban.

Dallos Bogi és Freddie új köntösbe bújtattak egy dalt

Ki ne ismerné az Első Emelet - Csakazértis szerelem című megaslágerét, mely a ‘80-as évek legnépszerűbb fiúbandáját megjelenésekor szinte azonnal a slágerlisták élére repítette? A dal most egy nem mindennapi fúzió keretein belül duettként született újjá.

Végig követtük Kabát Peti búcsúmeccsét

Kabát Peti utolsó nagypályás meccsét játszotta múlt hét pénteken, mi pedig végigkövettük az izgalmas mérkőzést. De mit Csinált Keresztes Ildikó a pályán, és melyik celebünk kereste a kenyerét a focizással, mielőtt sikeres lett volna mostani szakmájában? A futball éjszakáján ennek is utánajártunk.

Szerednyey Béla számára a színház nem munka, hanem hivatás

Szerednyey Béla nélkül nincs Madách Színház, de a hobbijait sem hanyagolja el, vajon milyen időtöltés köti a nyílt vízhez? 40 éve ugyanazon a helyen dolgozik, de egyáltalán nem esik nehezére, számára a színház nem munka, hanem hivatás.

ÉNB Kristóf hazatért


szerző:
2018.09.04. 16:30
ÉNB Kristóf hazatért

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja egy éve döntött úgy, hogy otthagyja a sorozatot, és Németországba költözik. Most azonban újra feltűnt az RTL Klub képernyőjén. De mennyire jöttek be a számításai Hamburgban, és mi az, amit a legjobban szeret az új otthonában?

ÉNB Evelin otthagyta a fotózását

Az Éjjel-Nappal Budapest Evelinjének egyáltalán nem nyerték el a tetszését a ruhák, amelyekben fotózták, ezért úgy döntött, hogy befejezi a munkát, és elviharzott a fotózás helyszínéről. Szerencsére így is sikerült pár jó képet lőni róla…

Hogy nézzünk ki bikiniben is sportosan?

Tavaly még csak álmodozott a díjról, idén viszont már haza is vihette azt a Biotech USA bikini day győztese, aki egy év alatt több mint tíz kilót edzett le magáról.

ÉNB Milán vakmerő próbatételt állt ki szerelméért

Milán ezúttal a levegőben bizonyította be Ayse-nek, hogy mindenre képes lenne a kapcsolatukért. A Story Extra természetesen ott volt, és azon melegében kifaggattuk őt élményeiről.

Jótékony cukisággal bizonyította szerelmét Bence

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja nem mindennapi módon próbálta levenni lábáról szerelmét.

A nagy zsebpénz-ügy:  így emlékeznek első

Önök kaptak zsebpénzt gyermekkorukban? És ha igen, tudtak vele bánni? Vagy rögtön elköltötték? És szülőként hogyan állnak ehhez a témakörhöz? Mi most annak jártunk utána, hogy hírességeink miből gyűjtögettek gyerekkorukban, és hogyan adják tovább az akkori tapasztalataikat a gyerekeiknek!

Keresem a családom: minden eddiginél érdekesebbre sikerült az új évad!

Negyedik évadához érkezett a Keresem a családom, melynek készítői ígérik: ezúttal sem lesz hiány érzelmekben, izgalmakban, meghatódottságban, és fordulatos történetekben. Természetesen ezúttal is Lilu segít feledhetetlenné tenni a nagy egymásra találásokat, a műsorvezető szerint minden eddiginél érdekesebbre sikerült az új évad.

 

Kautzky Armand szenvedélyesen gyűjt!

A színész régiségek iránti vonzódása hosszú múltra tekint vissza - elképesztő mennyiséget gyűjtött össze. Vajon családjából kit zavar a legjobban hobbija?

Milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy koraszülött baba szüleinek?

Egy koraszülött baba ma már lényegesen kevesebb veszélynek van kitéve, mint az elmúlt években, ám még mindig akadnak olyan nehézségek, melyekkel szüleiket kihívás elé állítják. Ada osztja meg velünk élményeit, akinek ikrei szintén idő előtt érkeztek a világra.

 Így gondoskodik az egykori szépségkirálynő gyermeke egészségéről

Horváth Éva egészséges gyerekként nőtt fel és szeretné, ha kisfia is hasonlóan szerencsés lenne.  

 

Dévényi Tibi bácsi és Nyertes Zsuzsa titka

Egész életüket a színpadon töltötték, mégis a mai napig ugyan azzal a lendülettel állnak a közönség elé. Mi a titkuk, mivel tartják formában magukat, és hogy lehet, hogy nem veszítettek lelkesedésükből, és formájukból?

Milyen veszélyek leselkednek kedvenceinkre nyáron?

Baji Balázs vb-bronzérmes gátfutónk elárulja, hogy hogyan tudja összeegyeztetni az állatok gyógyítását a sporttal, és azt is megtudhatják tőle, hogy milyen veszélyek leselkednek kis kedvenceinkre a nyáron.

Egy csapat rajongót láttak vendégül otthonukban Joe-ék

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplői örömmel használják fel népszerűségüket arra, hogy másokon segítsenek. Nem történt ez másképpen most sem: a Szederfa Otthon lakói látogatták meg a sorozat szereplőit az albérletükben, a találkozás pedig minden résztvevő számára feledhetetlen élménynek bizonyult.

Szerszámot ragadott Győrffy Pál

Az OMSZ szóvivője úgy döntött, kiveszi a részét egy romjaiban lévő ház felújításból. Annak ellenére, hogy nem tartja magát ezermesternek.

Cooky elvitt minket repülni!

Nem csak azt mutatjuk meg, hogy bánik a botkormánnyal éles helyzetben, hanem meglátogattuk annak a légitársaságnak a pilótáit, melynek utasszállító gépe a május 1-ei légiparádén mindössze 150 méter magasan húzott el Budapest belvárosa felett.

Várkonyi András elárulta titkát!

Mit gondol a minden napi mozgásról, és hogyan tartja magát formában a forgatásokon Várkonyi András?

Pataky Attila 66 évesen is készen áll az apaságra!

Két házasságából egy-egy fia született Pataky Attilának, ám harmadik feleségével is azt tervezik, hogy bevállalják a közös gyereket. Az Edda frontembere úgy érzi, 66 évesen is elég energiája maradt ahhoz, hogy újra apai örömök elé nézzen.

Érettségi sztár-módra

Eláruljuk, milyen választott tantárgyból érettségizett Hajdu Steve és mennyit tanult Sári Évi az érettségire.

Debreczeny Csaba első filmszerepét kalandvágyának köszönheti

Idén már nyert egy szakmai díjat, ép bőrrel megúszott egy balesetet és azóta is estéről-estére színpadon játszik A mi kis falunk Szifonját alakító Debreczeny Csaba. De vajon a mindennapokban mennyire szerencsés és hogyan köszönt ez vissza a karrierjében?

Szabadtér vagy konditerem? Hírességeket kérdeztünk!

Örök kérdés, hogy szabad téren vagy konditeremben tudunk-e hatékonyabban edzeni? Mi most megpróbáljuk megmutatni mindkettő előnyeit egy-egy olyan híresség segítségével, akik minden nap tesznek azért, hogy formában maradjanak.

Meglepő: Németh Kristófnak a színészet és a sportlövészet között kellett választania

Németh Kristóf egészen fiatalon el kellett döntenie, hogy a színpadot vagy a lőteret választja-e. A végeredményt mindannyian ismerjük, ő pedig hálás érte, hogy a sportlövészet nem tűnt el végleg az életéből.

 

Cooky-nak választania kell két szerelme között

Óriási dilemma előtt áll az ország egyik legnépszerűbb rádiós műsorvezetője, hiszen elképzelhető, hogy hamarosan választania kell két szerelme, a rádiózás és a pilóta hivatás között.

Sihell Ferry jótékonykodott!

A mulatós sztár egy különleges fiatalember álmát segített valóra váltani.

Zimány Linda kutyákat ment

Korábban magánéletéről vagy utazásairól cikkezett a sajtó, mostanában inkább utcára dobott kutyusok jogaiért küzd.

Mérai Kata: irány a szabadba!

Ha nem tréfál meg bennünket az időjárás, akkor egyre több időt tölthetünk majd a szabadban. Mérai Kata elmesélte, ő hogyan készíti fel családját a kirándulásokra.

Cooky élete kisfia születése óta fenekestül felfordult

Cooky megmutatta nekünk gyermekét, és elárulta, hogy mivel tölti manapság a mindennapjait.

Rózsa György Afrikában

Nem sok ország maradt Rózsa György bakancslistáján, a népszerű tévés ugyanis egy újabb tételt húzhatott ki róla, miután nemrégiben Afrikába utazott, hogy testközelből csodálhassa az ottani állatvilágot.

Schmied Zoltán korábban öttusázó akart lenni

Öttusázónak majd orvosnak készült A mi kis falunk papja, Schmied Zoltán. Végül a színpadon kötött ki. Hogy mi vonzotta a színészi pályához elárulja!

Szabó Ádám életét egy súlyos betegség tette pokollá

Az X-Faktor egykori sztárja, élete legkimerítőbb időszakáról beszélt nekünk. Első hallásra nem tűnhet súlyosnak a probléma, pedig több éven keresztül keserítette meg az X-Faktor felfedezettjének életét.

Négy év után tért vissza Chris!

Nemcsak extravagáns divatbemutatójával kavart nagy port ittjártakor az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, de volt, akinek a szívét is összetörte a Bécsből hazatért tetoválóművész. A nem mindennapi külsővel büszkélkedhető Chris közel négy év után újra feltűnik a sorozatban.

Tenya a lovaival él


szerző:
2018.02.26. 16:45
Tenya a lovaival él

Régi álmát valósította meg Pintér Tibor mintegy másfél évvel ezelőtt, amikor úgy döntött: lovai mellé költözik. Ez első hallomásra ugyan furcsán hangzik, de a színész úgy érzi, ennél jobb helyen nem is lehetne…

Loveshake - egy szerelem története

Nem mindennapi produkcióban láthatjuk Szabó Győzőt és Rezes Juditot. A házaspár saját kapcsolatukat dolgozta fel a Loveshake című darabban, melyben kendőzetlen őszinteséggel mutatják meg kapcsolatuk nehézségeit és örömteli pillanatait.

Mucsi Zoltán 60 éves!


szerző:
2018.02.06. 16:15
Mucsi Zoltán 60 éves!

Majdnem labdarúgó lett, aztán végül mégsem a sport mellett döntött Mucsi Zoltán. A riportból kiderül, miért döntött így!

 

Ma este elstartol A Fal!

Monumentális díszletben készült az egyedülálló hangulatú RTL-es game show, A Fal. Nem véletlenül állítja Balázs, hogy az övé tényleg nagyobb! A hírességeket arról faggattuk, hogy ők, miért várják, hogy elstartoljon a műsor.

Elkészült A mi kis falunk második évada

Az RTL Klub egyik legnépszerűbb sorozatává vált A mi kis falunk második évadát is elkészítették az alkotók. A sorozat következő epizódját rendhagyó módon szombaton láthatják a nézők. De mire számíthatunk a második szériában?

Hatvanadik születésnapján köszöntöttük Gergely Róbertet

Gergely Róbertet egyáltalán nem erre a pályára készült, újságíró szülei bíztatására a fotóriporteri szakmát választotta, ám egy szerencsés véletlennek köszönhetően új irányt vett az élete. Most hatvanadik születésnapján köszöntöttük Robit, aki boldogan nosztalgiázott velünk.

Mága Zoltán nagyon büszke származására

Másodszor is teltház fogadta Mága Zoltán újévi koncertjét Bécsben. A hegedűművész, világsztárok előtt lépett színpadra, akik egytől-egyig el voltak ragadtatva az előadástól. Zoltán a Story Extrának elárulta: büszke származására és nem felejtette el, hogy honnan jött.

Hol tartanak ma a Szombat esti láz táncosai?

Pár évvel ezelőtt szinte a semmiből váltak ismertté egy egész ország előtt a Szombat esti láz táncosai, de vajon mire használták a népszerűséget, és hol tartanak ma a karrierjükben?

Köszöntöttük az 50 éves Xantus Barbarát

Xantus Barbara az első színésznő volt, aki – csaknem 20 éve - megmutatta bájait az itthoni nyuszis magazinnak. Ükapja világhírű természettudós, ő maga pedig az ETLE magyar-francia szakára járt. Aztán gondolt egy nagyot, és színésznői karrierbe kezdett.

Japánban szerzett élményeiről mesélt Badár Sándor

Összeszámolni is nehéz, hogy hány országban járt már Badár Sándor. Ezúttal Japánban, immáron második alkalommal és végre olyan dolgokat is kipróbálhatott, amikre harminc évvel ezelőtt, az első útján nem volt lehetősége.

 

A Fish! zenekar

Pár napot pihentek csak Fish! tagjai az év végén, aztán újra belevetetik magukat a koncertezésbe. Két éve járják az országot turnéjukkal, de egy pillanatra sem unják, sőt. 18 év zenélés után is elképesztő lelkesedéssel készülnek egy-egy fellépésre.

Eseménydúsra sikerült az év vége Pintér Tenya számára

Pintér Tibor Dél-Afrikában történt közeledése Tóth Andihoz súlyos következményt vont maga után. Kedvese szakított vele, most mégis úgy tűnik, enyhül a harag. Mi jöhet ezután?

Jönnek a valóságshow-k!

A Fókusz munkatársai egy éven át készítették az RTL elmúlt 20 évére emlékező adássorozatukat: hétfőn a showműsorokkal kezdődött a nosztalgiázás, kedden a valóságshow-k lesznek soron. A Survivor, a ValóVilág, illetve a Celeb vagyok kulisszatitkai mellett megmutatjuk, melyik volt az a showműsor, ahol Sebestyén Balázs nem műsorvezető, hanem - először és utoljára - játékos volt.

Aki nem csak beszél arról, hogy segíteni és adni jó: Lábas Viki

Rengeteget köszönhet egy klasszikus hangszernek, ám mégsem lett a művésze. Helyette azonban generációja egyik legnépszerűbb alakja, aki nemcsak beszél arról, hogy segíteni és adni jó, de sokat tesz is érte. Nem volt mindig könnyű élete, de a belőle sugárzó pozitív gondolkodás minden nehézségen átsegítette. Lábas Vikivel a tél ellenére egy szabadtéri koncerten forgattunk.

 

Mit jelent számodra a színészi jelölés?

A tavaly megújult Comet gálán már nemcsak a hazai zenei élet nagyjait díjazzák. Számos új kategóriával bővült a díjátadó, és természetesen nem lesz ez másképp ez idén sem. A legjobb színész és színésznő kategória jelöltjeit faggattuk arról, hogy mit jelent nekik a jelölés.

 

 Mérföldkőhöz ért karrierjében Dmitrij Gorbunov

A tavalyi X-Faktor harmadik helyezettje a műsor után is mindent megtett azért, hogy a köztudatban maradjon, A kemény munkának meglett az eredménye, Dmitrij ugyanis egy évvel a verseny után a Story Extrában mutatja meg először első videoklipjét, mely a Heaven című dalához készült.

 

Scherer Péter szokatlan szerepben

Ha nem lenne elég, hogy Scherer Péter több mint 30 karakternek kölcsönzi a hangját egy új magyar animációs filmben, akkor azt is eláruljuk, hogy a főcím zenéjét is ő rappelte fel. De miért vállalta el ezt a szokatlan felkérést hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésze?

 

A jóképű Nemecsek!


szerző:
2017.11.10. 16:10
A jóképű Nemecsek!

Kamaszkorában papnak készült, most a Pál utcai fiúk főhőseként sikongató lányok serege várja előadás után. Hihetetlen lendülettel indult a pályája a még mindig csak 25 éves Vecsei H. Miklósnak. Kezdetben csak egy üresfejű szépfiúnak tartották, de azóta bebizonyította, hogy nemcsak kiváló színész, hanem annál sokkal több.

Az 50 éves Lovasi András 30 éve zenél

Ötvenedik születésnapját, és egyben pályára lépésének harmincadik évfordulóját ünnepli idén Lovasi András. A Kossuth-díjas zenész örömmel osztotta meg velünk egykori élményeit a zenészi pályára lépéséről, a korán jött sikerekről, apaságról, és arról, hogy mi az, amit másképpen csinálna.

Hegyi Barbara és kollégái jó ügy érdekében meztelenkedtek a színpadon

Hegyi Barbara nem szégyenlősködött, 51 évesen is ledobta a ruháit a színpadon, és a való életben egyaránt. Meztelenkedésével jó ügyet szeretett volna támogatni a színésznő.

 

Aleska a légtorna után a festéssel barátkozott meg

Újabb művészeti ágban próbálta ki magát Aleska. A légtornász lány egykor már hódolt az újdonsült hobbijának, most pedig egy újabb szintre szeretné emelni a dolgokat. De lássuk miről is van szó!

Kulisszatitkok az X-Faktor tehetségeinek kiválasztásáról

Véget ért az X-Faktor tábor: huszonnégy versenyzővel robog tovább a tehetségkutató. A Story Extra stábja kulisszatitkokat mutat meg az izgalmas pillanatokról!

 

Szabó Ádám élete megváltozott

Új bandával tér vissza! Szabó Ádám élete megváltozott, és nem csak a zenei karrierje, hanem az életmódja is. Eddig nyolc kilót fogyott!

Ötvenharmadik szezonját kezdte Szilágyi Tibor

A színészlegenda nemrégiben ünnepelte hetvenötödik születésnapját, ennek ellenére fáradhatatlanul vetette bele magát a munkába, és nemcsak színészként, de rendezőként is rengeteg feladata lesz az elkövetkezendő időszakban.

Újabb slágergyanús zenével jelentkezik Pixa

Újabb slágergyanús zenével jelentkezik Pixa, aki eddig is olyan zeneszámokat tudhatott magáénak, mint a Bulibáró, vagy éppen a Mizu. A fiatal lemezlovas-producer nemcsak erről mesél, hanem azt is megosztja velünk, hogy hogyan telt a nyara, és mik a tervei a klubszezonra.

Csomor Csilla családi okok miatt nem költözik

Mégsem költözik külföldre Csomor Csilla. A Barátok közt egykori főszereplőjének teljesen átalakult a magánélete az elmúlt hetekben, és ez kihatással van karrierjére is.De hogy mi áll Csilla döntésének hátterében, és mik a színésznő tervei, azt elmeséli nekünk ő maga.

Hamarosan debütál A mi kis falunk 2. évada

A mi kis falunk második évadán már lelkesen dolgoznak, mind a készítők, mind a szereplők egyaránt. A forgatáson kérdezte ki a Story Extra stábja a kulisszatitkokról a sorozat szereplőit.

Törőcsik Dani külföldön tette próbára tudását

Mióta néhány hónapja nem láttuk, rengeteg élménnyel gazdagodott Törőcsik Dani, aki külföldön tette próbára tudását, és egy hamburgi tetováló szalon művészeként alkotott maradandót idén nyáron.

 

Salvador Dalí is megcsókolta a magyar multitálentumot

Ildy Lee előbb Európában majd az USA-ban is ünnepelt sztárrá vált - a legnagyobb hírességek előtt lépett fel. De miért kellemetlen élmény Salvador Dalí csókja? A riportból ez is kiderül!

Lilu a fesztiválkirálynő!

Lilu nem aprózta el, Európa egyik legismertebb fesztiválján, a Glastonbury-n bulizott egy hatalmasat nyár elején. Hogy miért ez a legkülönlegesebb rendezvény? Azt a műsorvezetőnő mesélte a Story Extra stábjának!

 

A repülés megszállottja Fördős Zé!

Fördős Zé imád siklóernyőzni - megmutatta felszerelését, és azt is elmesélte, ki az, aki a legjobban aggódik értre a veszélyes sport miatt.

Dávid Kornél - egy elképesztő karrier története

Minden idők legsikeresebb magyar kosárlabda játékosa, aki nemcsak álmodozott arról, hogy a világ legjobb csapatában játszik majd, hanem kőkemény munkával meg is valósította. Milyen érzés volt Michael Jordan-nel egy pályán edzeni? Hogyan élte meg az első pár napot a tengerentúlon? Mivel foglalkozik manapság és hogyan tudja összeegyeztetni munkáját az apasággal? Ezekről faggatta a Story Extra stábja Dávid Kornélt, a magyar sportlegendát.

Díjazták Aranyosi Péter humorát!

Aranyosi Péter immár Karinthy-gyűrűs humorista. A Story Extra stábja ott volt azon a díjátadón, ahol Dombóvári István műsorvezetésével ünnepelték azokat, akiknek szakmájuk a nevettetés.

Összeházasodik szerelmével Szilágyi Áron

Több oka is van az ünneplésre Szilágyi Áronnak mostanában, ugyanis pár héttel ezelőtt átvette a vívók világranglistájának első helyét, befejezte tanulmányait az ELTE Pszichológia szakán és hamarosan feleségül veszi menyasszonyát is. A kétszeres olimpiai bajnokkal egy edzésen beszélgettünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való