KERESÉS search-close

"Tövispataki Virág" szerzővel ellátott tartalmak

Tövispataki Virág

Tövispataki Virág által létrehozott tartalmak (4):

Tövispataki Virág társszerzői:
9/11: Kommandósok teperték le kollégáinkat, egy másikuk lábát törte

2001. szeptember 11-én csaknem 3 ezren haltak meg néhány óra leforgása alatt az Egyesült Államokban. A reggeli órákban a World Trade Center ikertornyaiba két repülő csapódott 20 perc eltéréssel. A New York-i események után Washingtonban és a Pennsylvania állambeli Shanksville közelében is lezuhant két repülő. A terrortámadás fő felelősét, Osama Bin Ladent majdnem tíz évvel később találták meg. A támadások 15 éves évfordulója alkalmából kollégáinkat kérdeztük, ők hogyan emlékeznek arra a napra. Volt, akinek akkor kezdődött szakmai karrierje az RTL Híradónál, más lábát törte a munkában, operatőreinket pedig kommandósok teperték a földre pár nappal később.

Ez történt velünk 30 éve

Van, aki katona volt, van, aki diák, van, aki már akkor is híradózott. Megkérdeztük szerkesztőségünk tagjait, mi történt velük 30 évvel ezelőtt április 26-án. 1986-ban ezen a napon robbant fel a csernobili atomerőmű 4-es reaktora a Szovjetunióban. Elképesztő történeteket hallottunk.

Gyerekrajzokon mutatjuk be, mit élnek át a menekültek

A menekült gyerekek aszfaltrajzokkal próbálták elmesélni, mi történt velük a hazájukban, ám a Budapesti Rendészeti Igazgatóság köztisztasági szabálysértésre hivatkozva megtiltotta nekik. Fogtunk egy csomó papírt és ceruzát, és elmentünk a Keletihez, a rajzaikból pedig rá kellett döbbennünk: nekik egész mást jelent a gyermekkor, mint nálunk.

Nagy szemek - A szemfényvesztés ideje lejárt

Tim Burton kilépett a fantáziavilágból, egyenesen a kőkemény valóságba. Életrajzi drámájában felnyitja a szemünk a modernkori gondokra, miközben a film mesés képei elvarázsolnak, a sztori pedig nem hagyja, hogy lecsukódjon a szemünk.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való