KERESÉS search-close

"Urbán Norina" szerzővel ellátott tartalmak

Urbán Norina

Urbán Norina által létrehozott tartalmak (15):

A nemesek ma is köztünk élnek!

Charles Dickens ük-unokája színészként Pablo Picasso-é diplomataként keresi a kenyerét. De vajon milyen lehet az élet olyan felmenők nyomában, akik igazán nagyot alkottak?

Miért olyan menő az áttetsző ruha? Megmutatjuk!

Alig takarnak valami és semmit nem bíznak a véletlenre azok az áttetsző ruhadarabok, amelyek idén lettek divatosak. Mindenképp szerettük volna megmutatni, hogy melyek a legmerészebb darabok, ezért két gyönyörű nő, Iszak Eszter és Nagy Alexa segítségét kértük.

Váratlanul-vágatlanul: Antal Timi és Demko Gergő

Antal Timiék lakásában alaposan szétnéztünk. A családbővítésre ugyan még nem mostanában számítanak, de megmutatták melyik lenne a gyerekszoba.

Hol nyaralnak idén az RTL sztárjai?

A Híradó, a Konyhafőnök, a Barátok közt, a Keresem a családom, a Reggeli és az X-Faktor műsorokból kerestük meg sztárjainkat. Megmutatjuk, ki, hol nyaral!

Antal Timi és párja kimondták a boldogító igent

A Story Extra kamerája elsőként lehetett ott a vadonatúj, még meg nem jelent daluk készítésénél, ami a Hold és csillag nevet kapja majd.

Sáfrány Emese és Pintér Tibor szerelmei

A magyar sztárok sem felejtik el első szerelmüket. Sáfrány Emese és Pintér Tibor szerelmei, Csernus Imre elemzésével.

Kik, mit és miért nem esznek meg?

Kíváncsiak rá, kik a világ legfinnyásabb hírességei? Sáfrány Emese, a finnyás kislány mára a vegán táplálkozás híve lett. Megmutatta kameránknak, mit rejt most a hűtője. A Konyhafőnök zsűritagja pedig megmutatta, hogy mit jelent az valójában, hogyha valaki finnyás.

Insta-titkok: minden, amit tudni akartál az alkalmazás legmenőbb sztárjairól!

Biztosan ti is követitek kedvenc hírességeket Instagram oldalát. Kíváncsiak vagytok rá, hogy valójában melyik híresség rendelkezik a legtöbb online rajongótáborral? És hogy milyen fotók kapták a legtöbb like-ot az alkalmazás eddigi történetében? Kiss Ramóna és Iszak Eszter segít eligazodni a legtöbb követővel rendelkezők világában.

Nagy Alexa vörös parókával is dögös

Míg Nagy Alexa  a Barátok köztben szétszórt, cserfes lányt játszik, addig a színházban vörös parókában és falatnyi ruhában hódít.

 

Ciki vagy cuki rucik?


szerző:
2018.03.23. 16:50
Ciki vagy cuki rucik?

A kutyaruha nagy divat, de tényleg szükségük van rá a kis kedvenceknek?

Külön vagy közös kasszán? Színt vallanak a sztárok!

Kiderül, mit gondol erről a családi viszályokat okozó kérdésről Róka Adrienn, Kabát Peti, Peller Anna és Lukács Miki.

Miért vállalják a színészek a meztelenkedést?

Nem csak a Barátok közt, de A mi kis falunk főszereplője is állt már pucéran a színpadon. Művészet vagy magamutogatás? A színészek elárulták, miért vállalták a felkérést.

 

Ezzel foglalkoztak mielőtt világsztárok lettek volna

Kíváncsiak rá mivel foglalkoztak a legnépszerűbb sztárok mielőtt berobbantak a köztudatba? Gondolták volna például, hogy egykor George Clooney-nál is vehettek volna cipőt? Összeállításunkban megmutatjuk, ki, mivel kereste a kenyerét mielőtt a világ megismerte volna.

 

Milyen dalokat hallgatnak az X-Faktor mentorai?

Mindenkinek van kedvence előadója, kedvenc zenéje. Az X-Faktor mentorait kérdeztük kik az ő kedvenceik és milyen dalokat hallgatnak. A sztárok a Story Extrának kedvéért még dalra is fakadtak, természetesen kedvenceiket énekelték.

Mennyire örülnek a sztárok, ha lépten-nyomon felismerik őket?

Mennyire örülnek a sztárok, ha lépten-nyomon felismerik őket? Mit szólnak, ha az általuk alakított karakterekkel azonosítják őket? Iszak Eszterrel és a Barátok Közt Vili bácsijával eredtünk a kérdés nyomába.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való