KERESÉS search-close

"Véber István" szerzővel ellátott tartalmak

Véber István

Véber István által létrehozott tartalmak (70):

Kétmilliárd Facebook felhasználó privát beszélgetéseihez juthattak hozzá

Több mint kétmilliárd felhasználó privát beszélgetéseihez is hozzájuthattak azok a cégek, amelyeknek a Facebook különleges hozzáférést biztosított. Ezek a vállalatok nem csak olvashatták, de akár módosíthatták is az üzeneteket. A Facebook azzal védekezik, hogy semmi olyan nem történt, amibe korábban a felhasználók nem egyeztek bele.

Drónok miatt szünetel a forgalom egy brit reptéren

Drónok miatt szünetel a forgalom Nagy-Britannia második legnagyobb repterén, a Gatwicken. A leállás magyar járatokat is érint. A kényszerszünet miatt már eddig is több tízezer embernek kellett módosítania útitervét, sokan el sem indulhatnak.

Ilyen lenne Elon Musk városok alatti alagútja

Egy új technológia meg fogja oldani a közlekedési dugókat, legalábbis ezt ígéri Elon Musk milliárdos üzletember. Elképzelése szerint a városok alatt futó alagutak hálózata, és az ezekben közlekedő önműködő autók jelenthetnek megoldást. Bár azt ő sem gondolja, hogy ez a következő években valósággá válhat, de az első kísérleti alagút átadását nagy érdeklődés övezte.

 

Nem láthatja haldokló gyermekét a jemeni anya

Szeretne elbúcsúzni egy jemeni asszony haldokló gyerekétől, aki egy kaliforniai kórházban fekszik, kómában. De nem teheti meg, mivel az Egyesült Államok kormánya korábban megtiltotta a beutazást hét ország, köztük Jemen állampolgárainak. Az apa amerikai állampolgár, azt állítja, hogy elvinné a kisfiút külföldre, a feleségéhez, de a gyerek állapota miatt ez lehetetlen.

Orális szex „gyógymódként”

Letartóztattak Braziliában egy varázslatos hatásúnak tartott gyógyítót, mert feljelentői szerint orális szexszel kezelte betegeit. Miután az egyik brazil tévében egy korábbi páciense szexuális erőszakkal vádolta meg, több száz nő jelentkezett, hogy velük is ezt tette a csodadoktorból egyszeriben bűnözővé változott 76 éves férfi.

90 maffiózót tartóztattak le

90 maffiózót tartóztattak le Olaszországban, Németországban, Hollandiában, Belgiumban és Dél-Amerikában egy több száz rendőrt mozgósító közös akcióban. A rajtaütés a 2016 óta tartó Pollino névre keresztelt akció csúcspontja volt. 2 millió eurót és rengeteg kábítószert is lefoglaltak, de ez csak töredéke annak, ami átfolyhatott a bűnszervezeten az elmúlt években.

 

Szépségversenyt rendeztek egy Rio de Janeiro-i börtönben

A királynői korona itt is járt a győztesnek, de a résztvevők modell karrierről egyelőre nem álmodozhatnak. Mégis fontos ez a nap mindenkinek, mert a börtönlakók találkozhattak a szeretteikkel.

Szétválasztották a hasuknál összenőtt ikreket

Ausztrál orvosok sikeresen választottak szét két bhutáni kislányt, akik a hasuknál voltak összenőve félig-meddig szemben egymással. Emiatt a 15 hónapos Nima és Dewa nem tudott ülni, és felállni is csak nehezen voltak képesek. A műtét után viszont esélyt kaptak arra, hogy teljes életet éljenek.

Rendőrverő diákok


szerző:
2018.10.13. 18:35
Rendőrverő diákok

Megdöbbentő videó kering az interneten. Chile fővárosának egyik középiskolájában diákok vernek, rugdosnak egy egyenruhás rendőrt az udvaron.

Testével védte a gyerekét

A testével védte kisbabáját egy ausztrál nő, amikor vihar csapott le autójára, és teniszlabda méretű jégdarabok zúzták be a kocsi ablakait. A hatalmas jégdarabok olyan erővel csapódtak be, hogy mire a vihar elvonult, addig a nő hátát, nyakát, karjait súlyos zúzódások borították be.

57 emberrel a fedélzetén az óceánban landolt egy repülőgép

57 emberrel a fedélzetén túlfutott a kifutópályán és az óceánban landolt egy repülőgép a csendes-óceáni Mikronéziában. A Boeing 737-es süllyedni kezdett, egyre több víz ömlött az utastérbe. A baleset helyszínétől nem messze van a helyi piac, ahol a halászok adják el a napi fogást, így azonnal egy egész halászflotta sietett a bajbajutottak segítségére. Végül mindenki megmenekült.

12 ezer éves erdőt akarnak kiirtani Németországban

Rohamrendőrök csaptak le aktivistákra, akik egy 12 ezer éves erdőt próbálnak megvédeni Németországban. A harc régóta tart a természetvédők és az egyik német energetikai óriás között, amely tömegében akar fákat kivágatni, hogy tovább növelje nyíltszíni lignitbányájának területét.

Még mindig pusztít a Florence hurrikán

Már öten haltak meg a Florence hurrikán miatt az Egyesült Államokban. Az első áldozat egy anya és a csecsemője volt, házukra egy fa dőlt. Bár a vihar gyengült az elmúlt napokban, még így is nagyon veszélyes.

60 éves a popkirálynő


szerző:
2018.08.17. 18:50
60 éves a popkirálynő

Madonna 60 éves. A popkirálynő 1983-ban adta ki az első szólóalbumát, és attól kezdve nem volt megállás a világhírnév felé. Botrányokkal zsúfolt karrierje során több mint 300 millió lemezt adott el, és az éneklés mellett rendezett és több filmben is szerepelt.

Genovai tragédia: több híd is veszélyes lehet

Még mindig nem lehet tudni, hogy hány áldozatot követelt a genovai autópályahíd összeomlása. Eddig 38 halottról tudni. A mentés folyamatosan tart, de egyre kisebb az esélye, hogy valaki élve kerül elő a romok alól.

Égő lakásból dobta ki gyermekeit

Egy kínai édesanya az égő lakás negyedik emeletéről dobta ki a gyerekeit, hogy megmentse az életüket. A gyerekeket a szomszédok és a járókelők ágytakarókkal kapták el, így túlélték a zuhanást, de az anya a füst miatt elvesztette az eszméletét, és a tűzoltóknak ugyan sikerült őt kihozni a lakásból, de már nem tudták megmenteni az életét.

Újabb homokvihar Arizonában

Félelmetes porvihar csapott le az amerikai Phoenixre. Helyenként szinte nullára csökkent a látótávolság, így a földön és a levegőben is megbénult a közlekedés. A porvihart heves zivatarok előzték meg, a viharos szél több helyen fákat tépett ki, vagy tetőket rongált meg.

Szélvédőn át tüzelt a rendőr

Egy száguldó rendőrautóból, a saját szélvédőjén keresztül zúdított golyózáport egy Las Vegas-i járőr két gyilkossággal vádolt férfira. A menekülők több lövést is leadtak üldözőikre, a rendőrök ekkor kezdtek fegyvert használni. A hajszában az egyik elkövetőt lelőtték, és a másikat is eltalálták.

Transznemű szépségkirálynő

Transznemű versenyző nyerte az idei Miss Universe spanyolországi selejtezőjét. A 26 éves Angela Ponce férfinak született, de ezt csupán a külseje alapján talán senki nem gondolná róla.

Áradások a Távol-Keleten

Már legalább kétszázan haltak meg Japánban az elmúlt napokban kialakult áradások és sárlavinák miatt, és még mindig sok az eltűnt.

Már négy gyereket kihoztak

4 gyereket kimentettek Thaiföldön a két hete barlangban rekedt 12 ifjú focista közül. A többieket és az edzőjüket néhány órás felkészülési szünet után akarják kihozni. A kiszabadult gyerekeket  kórházba vitték. A mentőakcióban 90 búvár vesz részt, köztük sok külföldi.

Szükségállapot Dél-Kaliforniában

Szükségállapotot hirdettek Kalifornia déli részén az immár 60-nál is több helyen tomboló erdő -és bozóttüzek miatt. A tűzvészben rengeteg ház megsemmisült.

Mászóbajnok mosómedve


szerző:
2018.06.13. 18:29
Mászóbajnok mosómedve

Internetes hőssé vált egy mosómedve az elmúlt két napban. A kis állat egy 23 emeletes felhőkarcoló megmászására vállalkozott az amerikai St.Paulban.

Még idén enyhítenek Európa egyik legszigorúbb abortusztörvényén

Ezt Írország miniszterelnöke jelentette be, miután kiderült, hogy a népszavazáson nagy többségbe kerültek azok, akik lazítanának a szabályokon. A mostani törvények szerint még nemi erőszak miatt sem lehet megszakítani a terhességet. A szigor miatt évente több ezer ír nő utazik külföldre, abortusz műtétre.

Direkt rendőrökre célzott a lövöldöző

A rendőrség lelőtt egy férfit az amerikai Evansville-ben, miután az éjszaka közepén egy gépkarabéllyal több sorozatot adott le az utcán, és a kiérkező rendőröket is célba vette. A lövöldözésben, amiről videó is készült, az egyik szomszédot halálos találat érte. A férfit végül egy rendőr két lövéssel leterítette. Egyelőre nem lehet tudni, miért ragadott fegyvert.

Kiszippantotta a nőt az ablakon

Pánik egy amerikai utasszállítón. Meghalt egy nő, miután meghibásodott az egyik hajtómű, és az arról leszakadt alkatrész darab betörte a mellette lévő ablakot. A légnyomáskülönbség félig kiszippantotta az asszony testét a gépből. Utastársai rángatták vissza, de a családanya életét nem sikerült megmenteni. Heten könnyebben sérültek meg, a gép végül Philadelphiában kényszerleszállást hajtott végre.

Halál a Trump toronyban


szerző:
2018.04.08. 18:25
Halál a Trump toronyban

Meghalt egy 67 éves férfi, négy tűzoltó pedig megsérült, miután lángok csaptak fel az amerikai elnök New York-i toronyházában, a Trump-towerben.

Emeletnyi hófalak Szlovéniában

Nálunk már 20 fok van, tavasz, de nem messze tőlünk még a téllel küzdenek. Szlovéniában van olyan hely, ahol a 6 méteres a hó, és hiába takarítják az utakat, azt a szél és a lavinák újra és újra betakarják.

 

Rágótolvaj az állatmenhelyen

Állatmenhelyről lopott el rágógumi automatát egy tolvaj az amerikai Sacramentóban. Az esetet a biztonsági kamera is rögzítette. Bár senki nem zavarta meg a férfit, ő mindent megtett azért, hogy megnehezítse a saját dolgát.

 

Olaszország választ


szerző:
2018.03.04. 18:45
Olaszország választ

Teljesen bizonytalan még, hogy ki nyerheti a mai olaszországi parlamenti választást. A Silvio Berlusconi vezette jobbközép szövetség, a kormányzó baloldal és a populista 5 Csillag mozgalom támogatottsága között nincs túl nagy különbség a legutolsó kutatások szerint, és nagyon sok a bizonytalan szavazó.

9 hónappal a meccs után


szerző:
2018.03.04. 18:25
9 hónappal a meccs után

Rijekában az elmúlt hetekben megugrott a születések száma. Ez talán így önmagában nem is annyira különleges, ám ha hozzátesszük, hogy épp 9 hónapja annak, hogy az FC Rijeka megnyerte a horvát labdarúgó bajnokságot, akkor máris mindjárt érdekesebb.

Hókáosz Európában


szerző:
2018.02.28. 18:56
Hókáosz Európában

Már legalább 24-en fagytak meg Európában a szibériai hideg miatt, és Spanyolországtól Oroszországig hó borítja a kontinens nagy részét. A káosz miatt sokfelé megbénult a közlekedés, Skóciában több száz iskolát zártak be, és Franciaország általában meleg, déli tengerpartján még a pálmafák is hó alá kerültek.

Jég, hó, szélvihar


szerző:
2018.01.07. 18:19
Jég, hó, szélvihar

Volt, akinek 20 órát kellett várnia a new yorki repülőtéren a hóvihar miatt. A hatalmas szél és a helyenként fél méteres hó megbénította a közlekedést a keleti parton. Az extrém időjárás miatt már 22-en vesztették életüket. A meteorológusok szerint a következő napokban végre enyhül az idő az Egyesült Államokban.

 

Patkányok közé zárták a kisfiút

Patkányok és csótányok között élt egy fogva tartott négyéves gyerek az amerikai Houstonban. A kisfiút egy beépített szekrénybe zárta anyja, aki a barátjával droglabort üzemeltetett a házban.

 

Eleanor tombolt nyugaton

Úgy tűnik, kitombolta magát Eleanor, a ciklon Európa nyugati és északi részén. Százezrek maradtak áram nélkül, sokfelé megbénult a közlekedés, Hollandiában lezárták azokat a gátakat, amelyek óvják az ország alacsonyan fekvő területeit a tengertől.

Trump: Az enyém nagyobb


szerző:
2018.01.03. 18:47
Trump: Az enyém nagyobb

Donald Trump azzal hencegett a Twitteren, hogy az ő nukleáris csapást elindító gombja sokkal nagyobb annál, mint amilyen Kim Jong-unnak van.

Amerika megfagyott


szerző:
2018.01.03. 18:25
Amerika megfagyott

Már legalább 11 halálos áldozata van az extrém hidegnek Amerikában. Az USA és Kanada jó részén hidegebb van, mint Alaszkában. Ráadásul a meteorológusok szerint a következő napokban még rosszabb lehet a helyzet.

Sziklákon át vezet az út a suliba

A világ talán legkülönlegesebb helye egy isten háta mögötti kínai falu. A település egyetlen kapcsolata a külvilággal sokáig egy majdnem függőleges, 800 méter magas sziklafalra épült bambusznád létra volt. A gyerekek ezen az életveszélyes úton jutottak el az iskolába, ha szüleik elengedték őket.

Koccanásból lövöldözés

Mintha a vadnyugat éledt volna újra, úgy esett egymásnak két férfi a Texas állambeli Houstonban. Egy kisebb koccanásos autóbaleset után fegyvert rántottak, és fényes nappal a nyílt utcán kezdtek lövöldözni egymásra. A

Oroszország nem indulhat a téli olimpián

Oroszország nem indulhat a 2018-as dél-koreai téli olimpián. Ezt a döntést hozta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, miután a legutóbbi vizsgálatok szerint a 2014-es szocsi olimpián orosz részről kiterjedt és államilag támogatott doppingolás folyt.

Félreértés okozott tömegpánikot Londonban

Félreértés, nem terrortámadás okozta a tömegpánikot az egyik londoni metróállomáson tegnap este. Többen lövéseket is hallani véltek. A rohanásban és tülekedésben 16-an megsérültek. A helyszint gépfegyveres rendőrök szállták meg, emiatt többen a közeli üzletekben rekedtek, köztük egy magyar nő, aki nyilatkozott az RTL híradónknak.

Krokodil a strandon


szerző:
2017.11.21. 18:41
Krokodil a strandon

Egy két és fél méteres ritka krokodil foglalt el hétfő reggel egy floridai strandot. A hüllő legalább akkora feltűnést keltett, mint amekkora riadalmat okozott. Kisebb tömeg gyűlt össze a parton, hogy lefotózza, de a vízbe persze senki sem merészkedett.

 

Cáfolják a Roszatomot


szerző:
2017.11.21. 18:28
Cáfolják a Roszatomot

A normálisnál majdnem ezerszer erősebb radioaktivitást mért még szeptemberben az Orosz Meteorológiai Szolgálat egyik állomása. Európa jó részét is elérte, de akkor a Rosatom cáfolta, hogy bármi köze lehetne hozzá.

 

Tüntetés utcai imádkozás miatt

Kevésen múlott, hogy elszabaduljanak az indulatok Párizsban, ahol a muszlimok utcai imádkozása ellen tüntettek. A tiltakozók és az imádkozók közé szorult rendőröknek sikerült önmagukat és a rendet is megóvniuk.

Drón-rendőrök lephetik el Dubai egét

Drónokon repülő rendőrök és drón-taxik lephetik el Dubai egét a következő években. Ráadásul ez már nem csak a tervezőasztalokon létezik, hanem az első kísérleti járművek drónok már fel is szálltak.

 

Motorhiba tízezer méteren

A levegőben - tízezer méter magasan - kezdett szétesni az Air France gépének egyik motorja. Az utasok egy nagy csattanás után rázkódást éreztek, ezután vették észre, hogy az egyik motor burkolata elszállt. A gép egy kanadai reptéren hajtott végre kényszerleszállást, senki sem sérült meg.

Mérgező iszapot hozott a Harvey hurrikán

Szülési rendellenességet vagy rákot is okozhatnak azok a vegyi anyagok, amik az augusztus végén tomboló Harvey hurrikán utáni áradásokkal nagy területen szóródtak szét a Houston környéki iszaptárolókból. A Környezetvédelmi Hatóság olyan mintát is talált, amiben a szennyező anyagok mennyisége 2300-szorosan lépi túl azt az értéket is, ami felett a terület megtisztítását el kell rendelni.

 

Huszonnyolc méterről a jéghideg vízbe

Ugrás a jéghideg vízbe huszonnyolc méter magasból. Sziklaugró versenyt rendeztek a világ egyik legfestőibb hídján a bosznia-hercegovinai Mostarban. Az ugrás magassága nagyjából megegyezik az óriás toronyugráséval, viszont ezen a versenyen az erős sodrású, hideg Neretvával is meg kell küzdeniük a versenyzőknek.

 

Tizenhat kilométert utazott potyautasként a koala

A kerék mögé szorulva tizenhat kilométert utazott Ausztráliában egy koala, mire a sofőr észrevette. A potyautasnak nagy szerencséje volt, az út végzetes is lehetett volna, de szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta a kalandot.

 

500 elefántot költöztettek el

500 elefántot költöztettek át új lakóhelyre a valaha volt legnagyobb elefántmentő akcióban. Nem volt könnyű feladat, hiszen a nagyobb elefántbikák súlya akár a 6-7 tonnát is meghaladhatja. Az új helyükön nagyon megcsappant az elefántok száma, az állatvédők azt remélik, hogy a költöztetéssel megóvható a populáció.  

„Nem mindenki a rendszer híve”

Nyilvános kivégzésekkel félemlítik meg az embereket Észak-Koreában. Ezt mondta a Sky Newsnak egy férfi, aki elmenekült az országból. Szerinte az észak-koreai emberek csak félelemből nyilatkoznak pozitívan Kim Dzsongunról, és egyáltalán nem olyan nagy a támogatottsága, mint ami a velük készült tudósításokból látszik.

Mikrochipet ültet alkalmazottaiba egy cég

Mikrochipet ültet alkalmazottaiba egy amerikai cég. Ezzel a dolgozók olyan dolgokra képesek, amit eddig csak a sci-fikben láthattunk. Egy kézlegyintéssel kinyitják az ajtókat, fizetnek az automatánál, vagy bejelentkeznek a számítógépbe.

A demokráciát féltik a lengyelek

Szombaton a Nobel-békedíjas Lech Walesa is felszólalt egy gdanski tüntetésen a lengyel kormány igazságügyi reformja ellen. Most már napok óta tízezrek tüntetnek Lengyelország szerte. A tiltakozók a bírói függetlenséget és a demokráciát féltik. Orbán Viktor viszont támogatásáról biztosította a lengyel kormányt.

Meghalt „Kevin” apukája

Meghalt a Reszkessetek betörőkben a főszereplő - Kevin - apukáját játszó John Heard színész. A 71 éves Heard hátműtéte után egy hotelben lábadozott, itt érte a halál. Bár a Reszkessetek Betörőkkel vált világhírűvé, ezen kívül számos filmben játszott. A Maffiózókban nyújtott alakításáért Emmy díjat is kapott. Heard idős korában sem vonult vissza a szerepléstől. Legutoljára egy még be nem mutatott vámpír filmben találkozhatunk majd vele.

Súlyos agydaganatot diagnosztizáltak John McCainnél

Súlyos agydaganatot diagnosztizáltak John McCain szenátornál, aki a 2008-as amerikai elnökválasztáson alulmaradt Obamával szemben. A korábbi háborús hősnél egy vérrög eltávolítása során vették észre daganatot.

Tömegtüntetések Lengyelországban

Tizezrek tiltakoztak Lengyelország városaiban az igazságszolgáltatás kormányreformja ellen. A bíróság függetlenséget veszélyben érző tüntetők harmadik napja kordonnal veszik körül a parlament épületét. A helyzet annyira feszült, hogy még a kormánypárti államfő is vétóval fenyegetőzik. Az Európai Bizottság az intézkedés felfüggesztésére szólította fel a varsói parlamentet.

Baseball kézátültetés után

Orvosi csoda: Már nem csak érez az ujjaival, de írni és baseballozni is tud az a kisfiú, aki egy éve dupla kézátültetésen esett át. Ő volt az első gyerek, akin ilyen bonyolult műtétet hajtottak végre, és az orvosok szerint a szervezete most már teljesen a sajátjának tekinti a kezeit.

Békés megye méretű jégtömeg szakadt le az Antarktiszról

Az óriási jégtábla helyenként vastagabb, mint a Gellért-hegy magassága. A jégpajzs, amiről letört feltartja a tenger felé tartó gleccsereket, de ha tovább darabolódik akár tíz centiméterrel emelkedhet a tengerek szintje.

 

Állatvédők a bikaviadalon

Állatvédők zavartak meg egy bikaviadalt Pamplonában. Az egyik aktivista a saját testével próbált megvédeni egy leterített bikát, de a szervezők lehúzták róla. Az állatvédők már régóta szeretnék betiltani a véres rendezvényeket, és sokan egyet is értenek velük, ám ilyenkor több mint másfél millió ember érkezik a városba.

A kilencedikről ugrott ki a tűz elől

A kilencedik emeletről vetette ki magát egy férfi, miután a salvadori pénzügy-minisztériumban tűz ütött ki péntek délután. Ráadásul nem ő volt az egyetlen, aki így próbált menekülni az égő épületből. Ők túlélték a zuhanást, egy nő viszont meghalt füstmérgezésben. Megrázó felvételek!

Tíz perc, 72 hotdog


szerző:
2017.07.05. 18:57
Tíz perc, 72 hotdog

Tizedik alkalommal lett a hotdogevés világbajnoka Joey Chestnut. Minden eddigi rekordot megdöntve 72 hotdogot evett meg tíz perc alatt. A női győztes sem most először diadalmaskodott, Mika Sudo sorozatban negyedjére nyert. A versenyt minden évben július 4-én rendezik meg New Yorkban.

Víztartályba bújtak a tűz elől

Egy víztartályban megbújva élték túl az erdőtüzet egy falu lakói Portugáliában, miután a lángok teljesen körbevették a településüket. Eddig 62 halálos áldozatról számoltak be, de ez a szám valószínűleg még emelkedni fog. Az országban a valaha volt legtöbb halálos áldozatot követelő tűzvész miatt három napos nemzeti gyászt rendeltek el.

Másokon próbált segíteni az egyik áldozat

Másokon próbált segíteni a szombati londoni terrortámadások egyik áldozata, amikor a halálos késszúrás érte. Összesen heten vesztették életüket, 15-en azóta is kritikus állapotban vannak. A hatóságok eddig három áldozatot neveztek meg.

Pánik Torinóban, 1500 sérült

Tömegpánik több mint ezerötszáz sérülttel Torinóban. A Bajnokok Ligája döntőjét nézték  mintegy 20 ezren az észak-olasz város egyik terén, amikor egy petárda durranása miatt felbolydult a tömeg, és a szurkolók egymást taposták el. Sokan súlyos állapotban vannak, köztük egy 7 éves kisfiú. A történtekről  megdöbbentő felvételek készültek.

 

Tömeggyártásra kész a rakéta

Tömegesen gyártaná Észak-Korea új ballisztikus rakétáját, amelyet tegnap próbáltak ki - jelentette az ország hírügynöksége. Phenjan hosszútávú célja, hogy olyan fegyvert fejlesszen ki, amivel eléri az Egyesült Államok nagyvárosait is. Az amerikai elnök a kommunista rezsim rakétakísérleteit látva néhány hete nem zárta ki - mint fogalmazott egy "nagyon komoly" konfliktus lehetőségét sem.

A lángoló jég lehet a megoldás a növekvő energiaigényre

Lángoló jég. Ez lehet az egyik megoldás a Föld növekvő energiaigényére a következő években. A világon először a Kínai Geológiai Intézet munkatársainak sikerült stabilan és folyamatosan kitermelni ezt az energiát. A lényeg, hogy a tengerfenék alól kinyert metán felhasználásával állítanak elő gázt. Persze ez nagyon veszélyes is lehet.

Benzintartálynak csapódott

Egyenesen egy teherautó benzintartályának csapódott Kínában egy motoros. Az ütközéstől a tartály azonnal kigyulladt, lángba borította mindkét járművet és a motorost is. Szerencséjére a járókelők és a lángoló kabinból kiugró sofőr azonnal a segítségére siettek.

Elnyelte a szemét


szerző:
2017.05.04. 18:15
Elnyelte a szemét

Szemét nyelt el egy férfit Kínában. Méterekre süllyedt a műanyagpalackok tengerében, és egyedül nem sikerült a felszínre jutnia. Végül a tűzoltóknak kellett kihalászni. Szerencsére az ijedtségen túl nagyobb baja nem esett.

Rettegésben tartották a várost

Rettegésben tartottak egy egész várost bűnözők, Paraguayban. Több tucat felfegyverzett rabló megostromolta egy pénzszállító cég telephelyét, majd szabályos csata robbant ki köztük és a rendőrök között az utcákon. A dél-amerikai ország egyik városa valóságos háborús övezetté változott. Minderről amatőr videók készültek.

Jéghegy az ablak előtt


szerző:
2017.04.20. 18:46
Jéghegy az ablak előtt

Képzeljék el, hogy reggel felébrednek, kinéznek az ablakon, és a megszokott látvány helyett valami egészen más tárul a szemük elé. Ez történt egy új-fundlandi városka lakóival, ahol még az épületek is eltörpültek a partközelben megfeneklett jéghegy mellett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való