KERESÉS search-close

"Végső Cintia Klaudia" szerzővel ellátott tartalmak

Végső Cintia Klaudia

Végső Cintia Klaudia által létrehozott tartalmak (5):

Végső Cintia Klaudia társszerzői:
Rendőrt akart hívni egy gyermekét szoptató édesanyára

Rendőrt akart hívni egy gyermekét szoptató édesanyára a pécsi Árkád egyik biztonsági őre. Az asszony a babáját egy padon, pelenkával eltakarva etette. Azt mesélte, hogy az őr azt mondta neki, ez közszeméremsértés. A bevásárlóközpont azóta levélben két elnézést az édesanyától, azt írták: kulturált körülmények között megengedhető a szoptatás az áruházban.

Hetek óta gyűlik a szemét egy pécsi utcában

Több kanapé, fotel és hasonló berendezési tárgy sorakozik a kukák mellett. A lakók felháborodtak, hogy senki nem tesz semmit a szemét ellen. A Pécsi Közterület Felügyelet szerint a szemét elszállítása a társasház közös képviselőjének a feladata lenne, de őt adásunkig nem sikerült elérnünk.

Megszerette egymást a két róka

Szonja játékos és mindenre kíváncsi, Zsivány pedig visszahúzódó és fél. Szonját a kis rókalányt, a gondozók már nem tudták visszaszoktatni az erdőbe, annyira megszerette az emberek közelségét.

 

Összetört az egyetlen túlélő

Teljesen összetört a pénteki, dombóvári tragédia egyetlen túlélője. Az asszony sírva nyilatkozott az RTL Híradónak, azt mondta: megrepedt a szíve. Abban a kocsiban utazott, amelyre egy hatalmas fa dőlt a viharban, családjából négyen haltak meg az autóban.

 

Két baleset, három halott

Dombóvár és Kocsola között egy személyautó és egy teherautó ütközött össze. A kocsi sofőrje a helyszínen meghalt. Az M3-as autópályán is halálos baleset történt. A szabályosan közlekedő autóba hátulról rohant bele egy gépkocsi, az elől haladó autóban ketten meghaltak, négy embert kórházban ápolnak.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való