KERESÉS search-close

"Ződi Péter" szerzővel ellátott tartalmak

Ződi Péter

Ződi Péter által létrehozott tartalmak (100):

Soha többé nem taníthat a diákjait szexuálisan zaklató tanár

Négy év három hónap börtönre ítélték másodfokon, és örökre eltiltották a hivatásától a diákjait szexuálisan zaklató tanárt. Egy budapesti középiskolában tanított, és évekkel ezelőtt óraadó volt a honvéd futball akadémiáján is. A férfi mindvégig tagadta bűnösségét.

Letartóztatta a bíróság a Dózsa György úti baleset egyik okozóját

A férfit tavaly szeptemberben ítélték el a két halálos áldozattal járó balesetért. Azóta többször fittyet hányt a jogszabályokra. Volt, hogy jogosítvány nélkül vezetett, szilveszterkor pedig drogot találtak nála. A bíróság most egy hónapra tartóztatta le a férfit.

Puszta kézzel esett neki áldozatának

Agyonverte alkalmi ismerősét egy férfi a fővárosban az éjszaka. Egyelőre nem tudni, hogy a két férfi miért veszett össze. Az eddigi adatok szerint az idősebbik puszta kézzel esett neki 20 évvel fiatalabb áldozatának. A rendőrök 20 percen belül a helyszínen elfogták. 

Életveszélyes: egy szemből érkező kocsira húzta rá a kormányt a kamionos

Egy szemből érkező kocsira húzta rá a kormányt egy kamionos Budapesten, centiken múlott az ütközés. A két sofőr nem sokkal korábban konfliktusba keveredett egymással, valószínűleg ezért akart a teherautó sofőrje ráijeszteni a kocsi vezetőjére. A rendőrök megtalálták a kamion sofőrjét.

Vasvillával fejbe szúrt egy embert, azt mondja, ő csak védekezett

A forrófejű fiatalok támadtak rá, ő csak védekezett. Ezt mondta a bíróságon az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy vasvillával fejbe szúrt egy embert Ráckevén 2019 augusztusában. Két család esett egymásnak a Pest megyei városban, ami után kilenc embert vittek kórházba a mentők.

Szökött fogoly a droglaborban

Márciusban levágta magáról a nyomkövetőt, azóta keresték azt a férfit, akit a múlt héten fogtak el a rendőrök a XI. kerületben egy droglabor felszámolásánál. Egy betöréssorozat miatt mentek a lakáshoz, bent kábítószer előállításánál használt vegyszereket találtak. A rendőrök nyolc kilónyi drogot foglaltak le. A férfit és társát letartóztatták. 

Több méter magasról a villamossínekre zuhant az autó

Több méter magasról a villamossínekre zuhant egy autó éjszaka Budapesten a Kacsóh Pongrác úti felüljárónál. A sofőr nem tudott bevenni egy kanyart. Ketten sérültek meg, de azt pontosan nem tudni hányan utaztak az autóban. A helyszíneléskor az összetört kocsi körül egy keresőkutya szaglászott. A rendőrség nem árulta el mit kerestek, vagy találtak. Az M0-ás autóúton is súlyos baleset történt tegnap este. Meghalt egy 38 éves férfi, aki kocsijával belerohant egy kamionba.

Mégsem a Dunában volt a meggyilkolt karcagi nő holtteste

Megtalálták a karácsony előtt meggyilkolt karcagi nő holttestét. A gyanú szerint volt élettársa végzett vele, aki a rendőröknek azt mondta, hogy a Dunába dobta a holttestet. A rendőrök végül a férfi lakóhelyéhez közel, egy erdős területen találták meg a nő testét. A bíróság napközben letartóztatta a gyilkossággal gyanúsított volt élettársat. 

15 évet is kaphatnak a tinik, akik miatt egy négygyermekes apa halt meg

Súlyos büntetést, akár 10 vagy 15 évet is kaphatnak a fiatalok, akik két évvel ezelőtt felgyújtották a Ráday utcai kollégiumot Budapesten. A tűzben egy négygyermekes apa halt meg. A három, 15-16 éves vádlottak az ügyészség szerint körömlakklemosóval gyújtottak meg egy matracot, amit a kollégium falához támasztott valaki. A matrac mögött egy ajtó volt. Ezen keresztül az egész kollégiumra átterjedtek a lángok.

Drogügybe keveredett a Dózsa György úti baleset egyik okozója

Újabb büntetőeljárás indult a Dózsa György úti baleset egyik okozója ellen. A férfit, akit nem jogerősen ítéltek el a 2 halálos áldozatot követelő baleset ügyében, szilveszter napján kapták el egy budapesti étteremben. A gyanú szerint drogozott. Az ügyészég indítványozza a letartóztatását.

Égő lakásból mentettek ki egy férfit a rendőrök

Berúgták a bejárati ajtót, így mentettek ki egy férfit az égő lakásból rendőrök Budapesten tavaly év végén. A járőrök azt látták, ahogy a lakás ajtaja alól gomolyog a füst. Az eszméletlen, földön fekvő férfit az előszobában találták. Egy vödör víz volt mellette, valószínűleg oltani próbálta a tüzet. A budapesti főkapitány a napokban jutalmat adott a négy rendőrnek.

Szerette az anyját, akit megölt

Szerette az anyját és tudja, hogy hatalmas bűnt követett el. Információink szerint ezt mondta a rendőröknek a nő, aki a gyanú szerint szilveszter napján megölte az anyját Óbudán. Egy párnával fojtotta meg. A 61 éves nő pszichiátriai kezelés alatt áll, de egy ideje nem szedte a gyógyszerét. Feltehetően ezért történt a tragédia.

Már többször gyilkolhatott a Kámfor utcai hajléktalan

Sorozatgyilkos lehet a Kámfor utcai hajléktalan - több emberöléssel is gyanúsítják azt a férfit, akit tavaly társa megkéselése után tartóztattak le. Erről először a Magyar Nemzet írt. Ha kiderül, hogy mindegyik esetben ő volt a támadó, életfogytig tartó szabadságvesztésre számíthat.

A mentők idén is teljes készenlétben lesznek szilveszterkor

Hiába nem lehetnek utcai bulik, a mentők idén is ugyanúgy teljes készenlétben lesznek, mint a korábbi szilvesztereken. Azt mondják, otthon is lehet alkoholmérgezést kapni. A rendőrök szerint is fokozott jelenlétet igényel a szilveszter, függetlenül attól, hogy éjszaka kijárási tilalom van.

Hajléktalan férfi égett halálra

Bennégett egy hajléktalan férfi egy használaton kívüli épületben, Vác határában. Valószínűleg tüzet rakott, hogy melegedjen, ekkor gyulladhatott ki a bent felhalmozott hulladék. Az áldozatra a tűzoltók a lángok elfojtása után bukkantak. A hajléktalan férfi mozgáskorlátozott volt, egy kerekesszéket is találtak a holtteste mellett. 

Börtönbe küldenék az anyát, aki a patakparton hagyta koraszülött kisfiát

Börtönbe küldené az ügyészség azt az anyát, aki tavaly Gödöllőn a patakparton hagyta koraszülött kisfiát. A gyereket egy járókelő találta meg, sikerült megmenteni az életét. Az anyát idén októberben felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság. Az ügyészség szerint az ítélet túl enyhe. A napokban indítványozta, hogy a nő szigorúbb büntést kapjon.

Négy napig nem volt meleg víz az onkológián

Nem volt meleg víz legkevesebb négy napig a fővárosi Uzsoki Utcai Kórház onkológiáján – erről egy nézőnk számolt be az RTL híradónak. A hozzátartozója kedden került az osztályra, akkor már mikróban kellett vizet melegíteni a tisztálkodáshoz. A szolgáltatás ma délre állt helyre. A minisztérium úgy reagált: tudtak a problémáról, de arra nem válaszoltak, hogy mióta nem volt meleg víz a kórházban.

Már ma kikerülhet az intenzív osztályról a megkéselt rendőr

Harctéri tapasztalatokkal is rendelkező orvoscsoport műtötte meg a Honvédkórházban a csütörtökön megkéselt rendőrt, aki várhatóan még ma kikerülhet az intenzív osztályról. Létfontosságú szerveket is értek szúrások, ezek bármelyike halálos lehetett volna. Ezt a Honvédkórház főigazgatója mondta az RTL Híradónak. Információink szerint 10-nél is több szúrást kapott. Egy zavart férfi támadt rá és járőrtársára egy újpesti panelházban két napja.

Gulácsi Péter a válogatottban kapott prémiumát mindig jótékony célra ajánlja fel

A világ egyik legjobb kapusa. Többször választották a legjobb magyar focistának, de volt a német bajnokság legjobbja is. Gulácsi Péter azonban nem csak a pályán hívja fel magára a figyelmet. Évek óta jótékonykodik. Most ősszel 25 millió forinttal segítette a gerinc eredetű izomsorvadásban szenvedő kisfiú, Zsombor kezelését. Azt mondja a válogatottban szerepelni szívügy, ezért döntöttek úgy feleségével, hogy az ott kapott prémiumot szeretnék mindig jótékony célra felajánlani. Ő is jelölt az RTL Az év embere díjára.

Megölte 91 éves édesanyját, majd magával is végzett egy férfi

Családi tragédia Budapesten. Megölte 91 éves édesanyját, majd magával is végzett egy férfi a 17. kerületben. A gyilkos engedéllyel tarott vadászpuskájával lőtte le édesanyját. A rendőrök vasárnap este azután érkeztek a házhoz, hogy az idős asszony unokája bejelentést tett: holtan találta nagymamáját. Amikor a rendőrök kiértek, akkor derült ki, hogy nem egy, hanem két holttest van.

A szokásosnál több a baleset

Meghalt a sofőr, aki a forgalomfigyelő kapu előtt rohant bele pénteken egy cementet szállító kamionba Békéscsabánál. Egyelőre nem tudni, hogy az egyenes útszakaszon miért ment át a másik sávba. Sok baleset történt az utakon országszerte. Budapesten például 4 kocsi karambolozott, ahogy Kiskunmajsánál is.

12 év után kapták el a brutális gyilkosság gyanúsítottjait

Két gyűrűért és egy pár fülbevalóért ölték meg a 79 éves csépai asszonyt - tizenkét év után fogták el a rendőrök a gyilkosság gyanúsítottjait. A két férfi 2008 novemberében tört be az idős nő otthonába. Előtte elvágták a telefonkábelt. A ház lakóját brutálisan megverték, majd megfojtották. Az emberölés gyanúsítottjait sokáig hiába keresték, pedig 1 millió forintos nyomravezetői díjat is kitűzött a rendőrség. Idén újra elővették az ügyet, és végül DNS-bizonyíték vezetett a gyilkosok nyomára.

Hatástalanították a második világháborús bombát

Vasárnap este hatástalanították azt az egytonnás, második világháborús bombát, amit pénteken találtak egy építkezésen, Budapesten. A munkálatok idejére egy kilométer sugarú körben ki kellett üríteni a környéket. A lezárások a három kerületet is érintettek.

Egyikük kiugrott az erkélyről, így menekült a tűz elől

Négyen sérültek meg a vasárnapi XXII. kerületi háztűzben. Egy nőt füstmérgezés miatt, egy férfit másodfokú égési sérülésekkel vittek kórházba. Ketten zúzódásokat szenvedtek. Úgy tudjuk, egyikük kiugrott a ház erkélyén, így menekült a lángok elől. Még nem tudni, mi okozta a tüzet.

Elképesztő magyarázatok autósoktól, hogy miért mentek szabálytalanul a buszsávban

A legelképesztőbb magyarázatokkal állnak elő az autósok, hogy miért mennek szabálytalanul a buszsávban. Volt, aki azt mondta nem vette észre, más arra hivatkozott, hogy sürgősen mosdóba kell mennie. A rendőrök hétfőtől tartottak háromnapos akciót Budapesten. Több, mint 100-an kaptak helyszíni bírságot. Ennek összege akár 50ezer forint is lehet. 

51 viadalokra tartott kutyát mentettek meg

Viadalokra tartott kutyákat mentettek meg a rendőrök. Négy férfi ellen indult eljárás, akik egy nagykőrösi tanyán szervezték az állatviadalokat. A kutyák többségét szörnyű körülmények között tartották. Volt, amelyik csont és bőr volt, tele sebekkel. Az egyik állat el is pusztult a sérülései miatt, hiába hívtak hozzá gyorsan orvosi segítséget. Rövid idő alatt ez a második olyan akciója a rendőröknek amelyben állatviadal szervezőire csapnak le.

Élete végéig börtönbe küldenék a barátnőjét megszurkáló férfit

Senkit sem akart megölni. Ezt mondta azt a férfi, aki életveszélyesen megszurkálta korábbi barátnőjét januárban Budapesten. A támadó feltételesen volt szabadlábon. Kiderült, 2012-ben egy hasonló bűncselekményt követett el. Féltékenységből majdnem megölte az akkori barátnőjét is. Az ügyészség most élete végéig rács mögé küldené.

Életfogytiglani fegyházbüntetés az ISIS-tagnak

 

Életfogytiglani fegyházbüntetést kapott első fokon az szír férfi, aki a bíróság ítélete szerint az Iszlám Állam tagjaként több kivégzésben is részt vett Szíriában még 2015-ben. 2018–ban fogták el Magyarországon. Emberiesség elleni bűntett elkövetésében találták bűnösnek. A férfi végig tagadta a vádakat. Védője szerint bizonyítékok nélkül ítélték el.

Saját fiáról is készített pornográf felvételt a budapesti férfi

Saját másfél éves fiáról készített pornográf felvételt a gyanú szerint egy 35 éves budapesti férfi. Többszáz illegális képet és videót találtak nála rendőrök, ezek között volt egy olyan, amin a gyermeke látható. A férfi még sosem volt büntetve, rendezett körülmények között él, munkája és jövedelme is volt. Délután egy hónapra letartóztatta a bíróság. Akár több, mint 20 évet is kaphat.

Három lakás gyulladt ki egy égve hagyott gyertya miatt

Égve hagyott gyertya okozott tüzet vasárnap este Kispesten. Információnk szerint egy idős férfi gyújtott gyertyát nemrég elvesztett felesége emlékére. A lakása teljesen kiégett, a férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A lángok átterjedtek két másik lakásra is. Összesen 69 lakónak kellett elhagynia az otthonát. Az idős férfit egy rendőr mentette ki a tűzből, Úgy tudjuk, hogy ő is megsérült a mentés közben, ahogy egy tűzoltó is.

Részegen cikázott a sztrádán a teherautó sofőrje

Kocsikat tört össze, és vasúti fénysorompót rongált meg egy részeg teherautósofőr Budapesten csütörtök este. Ezután felhajtott az M3-as autópályára, ahol majdnem 30 kilométer után sikerült megállítani. A rendőrök azt mondták a fülkébe nyitva a férfin azonnal megérezték az alkohol szagot. A szonda szerint is ittas volt.

Ráhúzta a motorosra a kormányt a Lánchídon

Ahelyett, hogy lehúzódott volna, ráhúzta a kormányt egy autós egy motorosra a Lánchídon. Az esetről felvétel is készült. A motoros nem fért el a kocsi mellett, ezért szólt a sofőrnek, ez vezetett a veszélyes manőverhez. A felvételt megmutattuk egy közlekedési jogásznak. Azt mondta, tipikus kakaskodás, ahol mindkét jármű vezetője hibázott.

Bogarak másztak a lisztben egy Csongrád megyei sütőüzemben

Penészes falak, koszos gépek, bogarak a lisztben. Ilyen körülményeket találtak az élelmiszerellenőrök egy Csongrád megyei sütőüzemben. A cégnek saját boltja volt, és legalább 70-80 helyre szállították termékeiket, közintézményekbe is. Az üzemet azonnal bezáratták. Milliós bírságra számíthatnak.

25 millió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság a lúgos orvos áldozatának

25 millió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság első fokon az úgynevezett lúgos orvos áldozatának. A törvényszék három év pereskedés és számtalan szakértői vélemény alapján döntött úgy, hogy Renner Erika fizikai és pszichés traumái miatt száz százalékban jogosult a kért kártérítési összegre. Az asszony híradónaknak azt mondta, az ítélet ugyan nem jogerős, de fontos üzenet nem csak neki, hanem a társadalom számára is. A bíróság egyébként épp a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján döntött a súlyosan megcsonkított nő kártérítéséről.

Két baleset egymás után

Baleset miatt történt újabb baleset az M5-ös autópályán reggel. Egy román rendszámú kamion szakította át a belső szalagkorlátot Ócsánál. Emiatt lassult le a forgalom a sztrádán. Pár száz méterrel odébb emiatt újabb baleset történt. Egy lassító kamionba rohant bele egy kisteherautó. A fülkében ülő két férfit ki kellett vágni roncsból, súlyosan megsérültek.

Felgyújtották hajléktalan társukat, vádat emeltek ellenük

Két férfi 2018 szeptemberében meggyújtotta hajléktalan társukat Budapesten, a Jászai Mari téren, majd rúgásokkal és taposással oltották el a lángokat. Az áldozat nem élte túl a bántalmazást. Kiderült, hogy a vádlottak már délelőtt összevesztek valamin az áldozattal, amit meg akartak. Figyelem, megrázó történet következik.

6 kiló drog volt a csomagtartójában és még további 32 kiló került elő

Elsodort egy rendőrőrnagyot a kocsijával, majd továbbhajtott egy férfi tegnap (november 19.) délután Velencén. A rendőrök próbálták kilőni az autó kerekét, végül néhány kilométerrel odébb sikerült megállítani és elfogni a sofőrt. Kiderült, hat kiló drog volt a csomagtarójában. Az üggyel kapcsolatban a nyomozók házkutatást tartottak egy budapesti lakásban, ahonnan további 32 kiló kábítószer került elő.

Egy pornóoldal képe ment a Terror Háza Múzeum előtti információs táblán

Egy pornóoldal képe és egy felnőtt film hangja ment a Terror Háza Múzeum előtti információs táblán. Az erről készült videó most került fel a legnagyobb videó megosztóra, de mint a híradó kiderítette, az eset még tavaly nyáron történt. A Terror Háza szerint valaki alantas szándékból meghekkelte a rendszerüket, ezért feljelentést tesznek.

Nem akarta megszúrni, csak rá akart ijeszteni

Nem akarta megszúrni, csak rá akart ijeszteni - ezt mondta a támadó, aki két napja nyakon szúrt egy idős férfit az egyes villamoson, mert az rászólt, hogy nem viseli rendesen a maszkot. A szurkálót még aznap elfogták a rendőrök. A bíróság szombaton egy hónapra letartóztatta. Úgy tudjuk, hogy más eljárás is folyik ellene, mert korábban megrúgott egy nőt.

Mentő ütött el egy nőt a járdán

Mentő ütött el egy nőt a járdán Budapesten, miután a megkülönböztető jelzést használó autó összeütközött egy kocsival. A nő súlyosan megsérült. A mentő személyzete és a másik autó vezetője zúzódásokkal megúszta a balsetet. Egyelőre nem tudni, hogy ki hibázott.

Lopott kocsival és jogosítvány nélkül közlekedett az a 17 éves, aki egy idős házaspár halálát okozta

Jogosítvány nélkül vezetett, az autót lopta, ráadásul korábban elfogatóparancsot adtak ki az ellen a 17 éves fiatal ellen, aki csütörtök reggel okozott halálos balesetet Salgótarján határában. Egy idős házaspár vesztette életét, amikor a fiú a lopott kocsival áttért a szemből érkezők sávjába és ott összeütközött a szabályosan haladó autóval.

Drogot fogyaszthatott az a sofőr, aki halálra gázolt egy kerékpárost

Információink szerint pozitív lett a drogtesztje annak a fiatalnak, aki halálra gázolt egy kerékpárost pénteken a Pest megyei Szadán. A biciklis a zebra melletti kerékpárúton akart átmenni az út túloldalára. Az autó sofőrje az eddigi vizsgálatok szerint a megengedettnél jóval gyorsabban mehetett.

Vesztegetéssel akarta visszaszerezni bevont jogosítványát a Dózsa György úti baleset egyik okozója

Vesztegetéssel akarta visszaszerezni bevont jogosítványát a budapesti, két halálos áldozatot követelő Dózsa György úti baleset egyik okozója. Az ügyészség szerint azért is fizetett, hogy befolyásolja a két halálos áldozattal járó balesetben indult büntetőeljárást. Most emeltek vádat ellene. Ha a bíróságon beismeri a bűncselekményt, három és fél évet, kaphat. A kifizetett pénzért a férfi nem kapott semmit. Aki segítséget ígért neki, valójában becsapta.

Videón a brutális verés

Ütöttek-rúgtak és le is köptek egy idős utast a támadói egyik csepeli buszon, amiért szóvá tette, hogy nem engedtek előre egy babakocsis kismamát. A 67 éves férfi életveszélyesen megsérült. Az eset két és fél éve történt, a verekedők ellen most emeltek vádat, és a busz kamerafelvételeit is kiadták.

Egy „vérlovag” száguldása

Életveszélyes helyzetek, segítőkész autósok, de sok figyelmetlen sofőr. Videóra vette az Országos Vérellátó egyik motorosa, hogy jut el Budapestről Veszprémbe. A kocsival majdnem másfél órás utat kevesebb, mint ötven perc alatt tette meg. Híradónknak el is mondja, mire figyeljenek az autósok, ha velük találkoznak az utakon.

A helyes maszkhasználatra figyelmeztette a trafikrablót az eladó

A helyes maszkhasználatra figyelmeztette a trafikrablót a dohánybolt alkalmazottja, a Pest megyei Bagon. A férfi úgy ment be az üzletbe, hogy arcát nem takarta el rendesen. Az eladó ekkor szólt rá. Ez után derül ki, hogy a 23 éves helyi férfi a trafikot akarja kirabolni. Kést vett elő és 280 ezer forintot zsákmányolt. Elmenekült, de néhány óra múlva elfogták.

Elismerte, de nem magyarázta meg tettét a pestszentlőrinci emberölés gyanúsítottja

Információink szerint körülbelül egy tucatnyi késszúrással végzett édesanyjával a pestszentlőrinci emberölés gyanúsítottja. Elismerte, hogy ő gyilkolt, de egyelőre nem adott magyarázatot tettére. Így azt sem tudni, hogy mit csinált a gyilkosság után. Hétfő hajnalban végzett édesanyjával és annak párjával, de a bűncselekményt csak este jelentette a rendőröknek.

Maga hívta a rendőröket a kettős gyilkosság után

Megölte édesanyját és nevelő apját egy 40 éves férfi Budapesten. Ezután maga hívta fel a rendőröket. Úgy tudjuk, leszúrta áldozatait. Hogy miért tette, egyelőre nem tudni. Állítása szerint a gyilkosság tegnap hajnalban történt, de a rendőröket csak kora este értesítette. A házban élőket megdöbbentette a bűncselekmény. Azt mondták, nem látszott, hogy baj lett volna a családban. 

Két kisfiúval tévedt el az anya a Pilisben

Eltévedt egy anya és 8 éves fia, valamint annak barátja tegnap este a Pilisben. Nem találtak haza miközben rájuk sötétedett. Terepjárókkal valamint kvadokkal indultak keresésükre a Pest megyei speciális mentők és önkéntes tűzoltók. Másfél óra után találták meg őket, egyiküknek sem lett baja. Két napja pedig Veszprém megyében került bajba két turista.

Büntetőfékezett, majd kiszállt vitatkozni

Büntetőfékezett a sofőr. Megállt, kiszállt az autójából és vitatkozni kezdett. Ezért ütközött össze mögötte két kocsi. Ezt állítja legalábbis az egyik hátulról érkező sofőr. Az esetről felvétel készült és felkerült a Budapesti autósok oldalára. A Híradónk által megkérdezett jogász szerint a fékező autós több szabályt is megszegett. A rendőrök szabálysértési eljárást indítottak az ügyben.

Videón a rendőrautó balesete

Biciklis futár kamerája rögzítette, ahogy összeütközik egy járőrautó egy másik kocsival Budapest belvárosában. A felvételen látszik, hogy a kanyarodni készülő rendőrautónak zöldet mutat a lámpa, amikor elindul, de a feltorlódó kocsisor miatt beragad az autók közé. Mikor tovább menne, akkor történik az ütközés.

Véletlenül lőtte fejbe vadásztársát

Véletlenül fejbe lőtte vadásztársát – vádat emelt az ügyészég egy rendőr főtiszt ellen. A baleset tavaly februárban a Somogy megyei Szóládnál történt. A vád szerint a férfi a kocsiban ült és a fegyverét igazgatta, amikor eldördült a végzetes lövés. Az áldozat - egy hivatásos vadász - a kocsi mellett volt, azonnal meghalt.

Több halálos baleset történt a hétvégén

Sötétben, kivilágítatlan útszakaszon, sárga mellény nélkül gyalogolt az út szélén egy férfi, akit tegnap este ütött el egy autós a Pest megyei Tökölön. Máshol a zebrán gázoltak el egy nőt, aki a kerékpárját tolta a gyalogátkelőn. Sok baleset volt az utakon. A hétvégén hatan haltak meg közlekedési balesetben, csak az elmúlt 24 órában négyen.

Ismét állt a víz a budafoki aluljáróban

Ismét megállt a víz Budafokon a Növény utcai aluljáróban. Tavaly már forgatott ott Híradónk. Ha eleredt az eső, akkor 20-30 centis víz állt a frissen felújított aluljáróban. Ma reggel ismét nem tudott elfolyni az esővíz, sokan át sem mertek hajtani rajta. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő megkeresésünkre azt írta: áramellátási problémák voltak, nem működött egy szivattyú, emiatt öntötte el a víz újra az aluljárót.

Ismét jogosítvány nélkül vezetett a Dózsa György úti halálos baleset egyik okozója

Múlt héten állították meg a fővárosban, ismét jogosítvány nélkül vezetett a Dózsa György úti halálos baleset egyik okozója. Maga mondta a rendőröknek, hogy nincs vezetői engedélye. A férfit nem jogerősen szeptember végén 4 évre ítélték a két és fél évvel ezelőtti, két halálos áldozatot követelő baleset miatt, emellett végleg eltiltották a vezetéstől. A híradó által megkérdezett jogász azt mondja, ha elkapják, mert újra és újra jogosítvány nélkül vezet, pénzbírságra vagy legfeljebb 60 napos elzárásra számíthat.

Több fővárosi szálloda albérletnek kínálja apartmanjait

Apartmanok albérletnek, szállodai szobák irodának. A járvány miatt radikálisan csökkent a forgalom főleg a budapesti szálláshelyeken, ezért a vendéglátók szokatlan megoldással állnak elő, hogy túléljék ezt az időszakot. Több fővárosi szálloda albérletnek kínálja apartmanjait, más hotel pedig irodai célokra ajánlja fel a szobákat.

Rászóltak, hogy vegyen fel maszkot a trolin, erre kiabálni kezdett a sofőrrel

Kiabált a troli sofőrjével és fenyegetőzött, hogy leszedi az áramszedőt. Dühöngő utasról készült felvétel a napokban az egyik budapesti járaton. A férfi azon húzhatta fel magát, hogy rászóltak: vegye fel a maszkot. Ezt megtette, de aztán ugyanezt számon kérte a troli vezetőjén is. A pszichológus szerint az a feszültség, ami a járvány első hulláma alatt az otthonokban a bezártság miatt jelentkezett, most kint van az utcán is.

 

Frontális karambol, kerékpáros és gyalogos gázolás

Egyetlen nap alatt hatan vesztették életüket az ország útjain. A Pest megyei Kosdnál egy 20 éves nő halt meg, amikor kocsijával egy szemből érkezőnek ütközött. Békéscsabán teherautó gázolt halálra egy kerékpárost, volt, ahol gyalogos halt meg. A rendőrök arra figyelmeztetnek, hogy a hűvösebb őszi időben megváltoznak az útviszonyok, mindenki legyen körültekintőbb.

Összeütközött két tehervonat

Két tehervonat ütközött össze éjszaka a fővárosban. Az egyik a Ferencvárosi pályaudvar előtt állt, amikor a mögötte érkező másik nekiment. A balesetben senki sem sérült meg, de négy vagon kisiklott. A vasúttársaság tájékoztatása szerint a helyreállítás akár holnapig is eltarthat. Több vonat addig nem a Keleti pályaudvarról, hanem Kelenföldről indul a Dunántúlra. Az eddigi vizsgálatok szerint a biztosítóberendezés működött a baleset helyszínén.

Pozitív koronavírus-teszttel ijesztette meg ismerősét egy férfi Budapesten

Vádemelés lett a telefonos tréfából. Pozitív koronavírus-teszttel ijesztette meg ismerősét egy férfi Budapesten. Tudta, hogy ismerőse a teszt eredményére vár és azzal hívta fel, hogy a vizsgálatok szerint megfertőződött a vírussal és mindjárt mentő megy érte. A megijesztett férfi halálra rémült, a viccelődő ismerős ellen eljárás indult, most emeltek vádat ellene.

Az égő kisteherautóból mentették ki az egyik sofőrt

Két kocsi és két kisteherautó ütközött össze péntek délután Csömörnél. Az egyik jármű ki is gyulladt.  A sofőrt az ablakon keresztül mentették ki a fülkéből. Az unokatestvére húzta ki, aki mögötte jött és szintén részese volt a balesetnek.

Részegen okozott tragédiát - megrendítő filmet készített a rendőrség

Megrendítő filmet készített a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az ittas vezetésről. Egy olyan férfi mondja el történetét, aki több mint 4 éves börtönbüntetését tölti, miután öt évvel ezelőtt, részegen balesetet okozott az autójával. A tragédiában az egyik testvére meghalt, a másik súlyosan megsérült, sógora pedig lebénult.
A rendőrség kisfilmjét ide kattintva nézheti meg teljes hosszában.

Bezáratták a reggelizőt

Kosz mindenhol, mosatlanul felhasznált zöldségek, nem megfelelően tárolt alapanyagok. Ez a látvány fogadta az élelmiszerbiztonsági ellenőröket egy budapesti reggeliző és hamburgerező helyen két hete. Az üzletet az ellenőrzés után azonnal bezárták. Több százezres birságra számíthatnak. Azóta egyébként kitakarítottak, a hiányosságokat pótolták, így újra kinyithatott az étterem.

4 év fogház első fokon a Dózsa György úti baleset egyik okozójának

4 év fogházat kapott és örökre eltiltották a vezetéstől a Dózsa György úti baleset egyik okozóját. A másik vádlottat 1 év 10 hónapra ítélték, de az ő büntetését felfüggesztették. A bíróság szerint mindkét sofőr hibázott a baleset előtt. A Dózsa György úton 2017 tavaszán ütközött össze két autó. A balesetben ketten haltak meg, mindketten az egyik kocsi utasai voltak. Az ítélet nem jogerős.

Bevallotta a nagymamája megölését

Akár élete végéig rács mögé kerülhet az a férfi, aki agyonverte, majd elásta nagymamáját Baján még januárban. A rendőrség most zárta le a nyomozást. Valamin összeveszett az idős asszonnyal, majd többször megütötte. Ezután a férfi levonszolta a pincébe, ahol elásta a testet. Mindent beismert.

Kerekesszékével együtt kivitték az erdőbe és hagyták meghalni

Hagyták meghalni áldozatukat, majd a kerekesszékével együtt egyszerűen kivitték az erdőbe. Nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt kellett bíróság elé állnia a szentmártonkátai emberölés 3 vádlottjának. Egy amputált lábú, idős férfit hurcoltak magukkal albérletről albérletre, hogy elvegyék a jövedelmét.

Jóval kevesebb külföldi szurkolót várnak a Szuperkupa-döntőre

Spanyolországból néhány száz, Németországból körülbelül 2 ezer szurkolót várnak a holnapi Szuperkupa döntőre. Vagyis jóval kevesebbet, amint amennyi jegyet kapott a két csapat. A bajor miniszterelnök azt mondta: mindenkinek érdemes végig gondolnia, hogy érdemes-e jönni. Budapest magas kockázatú hely. Az MLSZ szóvivője szerint a Puskás Arénában semmivel sem kockázatosabb végignézni a meccset, mint egy kocsmában.

Három év börtönt kapott a külföldiekre támadó részeg férfi

Három év börtönt kapott a külföldiekre támadó részeg férfi. Tavaly novemberben üvegeket dobált feléjük egy budapesti villamoson, egyiküket meg is akarta ütni, szidta őket, hangoskodott velük. Az volt a baja velük, hogy nem magyarok. Nem sokkal korábban egy másik járművön egy hajléktalant rángatott meg és meglökte a villamosvezetőt. Az ítélet nem jogerős.

A büntetőfékezés bűncselekmény!

Újabb büntetőfékezős videó, ezúttal az M3-as autópályán örökített meg egy ilyen manővert fedélzeti kamerájával egy autós. Az RTL Híradó által megkérdezett jogász azt mondja: a büntetőfékezés közúti veszélyeztetés, ami bűncselekmény. Akár három évet is kaphat, aki így kényszeríti fékezésre a mögötte haladót.

Bulizó fiatalok zuhantak le egy budapesti erkélyről

Bulizó külföldi fiatalok zuhantak le éjszaka egy erkélyről Budapesten. Kimentek valamiért, nekitámaszkodtak a kőkorlátnak, ami kidőlt. Egy emeletnyit zuhantak, információink szerint a 23 és a 26 éves német férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Azt hitte, hogy az ördög beszél hozzá, ezért végzett brutálisan feleségével

Megrázó történet!
Azt hitte, hogy az ördög beszél hozzá, ezért végzett brutálisan feleségével egy férfi tavaly Tárnokon. A bíróság azonban felmentette a különös kegyetlenséggel vádolt férjet. Betegsége miatt ugyanis nem büntethető. Elrendelték a kényszer gyógykezelését, így az igazságügyi megfigyelő és elmegyógyító intézetbe vitték.

Drog miatt volt a tömegverekedés, 20 ember ellen emeltek vádat

20 ember ellen emelt vádat az ügyészség az egy évvel ezelőtti ráckevei tömegverekedés miatt. Két család tagjai estek egymásnak botokkal, vasvillával, késekkel. Már azt is lehet tudni, hogy miért. Az ügyészség szerint egy rosszul sikerült drogügylet miatt. A verekedésben egy embert vasvillával szúrtak fejbe. Az ügyészség a 20 emberből 17 embert börtönbe küldene.

Mától akár 8 ezer forintra is büntethetik, aki nem hord maszkot a tömegközlekedési eszközökön

Mától büntethetik azokat, aki nem hordanak maszkot a tömegközlekedési eszközökön, Budapesten. Kollégánk több járatra is felszállt és úgy látta szinte mindenkin van arcmaszk. A híradónk által megkérdezett víruskutató azt mondja a jelenlegi helyzetben a pénzbüntetés is indokolt, ha valaki nem hord maszkot.

Élete végéig a rács mögé küldenék a barátnőjét életveszélyesén megszurkáló férfit

Élete végéig a rács mögé küldené az ügyészség azt a férfit, aki a vád szerint az év elején életveszélyesen megszurkálta barátnőjét a főváros XI. kerületben. A támadó feltételesen volt szabadlábon. Kiderült, 2012-ben egy ugyanilyen bűncselekményt követett el. Féltékenységből majdnem megölte az akkori barátnőjét is.

3 hónapja vizsgálták át azt a hőlégballont, ami a hétvégén gyulladt ki

Információink szerint június elején volt átvizsgáláson az a hőlégballon, ami a hétvégén gyulladt ki és zuhant le Fejér megyében. A tragédiában egy 59 éves asszony vesztette életét, hárman súlyosan megsérültek, köztük a pilóta. A Magyar Ballon Szövetség elnöke szerint valamiyen műszaki hiba történhetett. A rendőrség büntetőeljárást indított.

Megelégelte a folyamatos bántalmazást, ezért ölte meg az anyját

Sírva beszélt a bíróságon az a fiatalember, aki tizenévesen megölte az édesanyját a Pest megyei Tóalmáson. Azt mondta, az asszony folyamatosan verte őt és testvéreit. Mindenki tudott róla, de segítséget senkitől sem kaptak. 2013 szeptemberében megelégelte a folyamatos bántalmazást és egy párnával megfojtotta anyját. A holttestet az emésztőbe rejtette. Évekkel később egy kutya találta meg.

A biztosítók szerint viharos év volt az idei

A biztosítók szerint viharos év volt az idei. Bár kevesebb kárbejelentés érkezett, mint tavaly, utoljára 2015-ben fizettek ki többet viharkárok miatt mint idén. Felhőszakadás, jégverés, tetőbeázás, villámárvíz. Ezek miatt eddig 6,6 milliárd forintot fizettek és ebben még nincs benne az utóbbi napok viharos időjárása.

Azért támadta meg a hajléktalant, mert úgy érezte, megteheti

4 és fél év börtönt kapott első fokon az a férfi, aki csaknem két éve megvert egy hajléktalant Sopronban. Az áldozat életveszélyesen megsérült. A támadó azt mondta, azért veszítette el a fejét, mert az áldozat szidta a barátnőjét. Az ügyészség szerint ilyen nem történt, a férfi csupán azért támadott, mert erősebb volt, ezért úgy érezte, megteheti.  

Pusztító villámcsapásokkal érkezett az ország felett átvonuló vihar

11 villamost rongált meg Miskolcon egyetlen villámcsapás, ezek nem is tudtak elindulni reggel. Egy jeladó hibásodott meg a járművekben. Az ország felett éjszaka átvonuló vihar máshol is sok gondot okozott. Csongrád megyében egy családi ház tetejébe csapott villám. Kaposváron elektromos vezetékre dőlt egy fa, ami kigyulladt. Egy fényesen izzó tűzgömb keletkezett, amiről videót is készített egy viharvadász. 

Golflabda nagyságú jég esett

Autóra, háztetőkre dőltek fák, és volt ahol golflabda nagyságú jég esett - több száz helyre riasztották a tűzoltókat a szombat délutáni viharok miatt. Győr és Kőszeg környékén, valamint Pest megyében pusztított az ítéletidő. Az előrejelzések szerint zivatarokra még holnap és holnapután is lehet számítani.

Felvette egy autós, ahogy közvetlenül a kocsija előtt átugrik egy szarvas

Pár centin múlott az ütközés. Videóra vette egy autós, ahogy átugrik a kocsija előtt egy szarvas. A sofőr azt mondta Híradónknak, biztos volt benne, hogy nem tudja elkerülni a több mint 100 kilós állatot. A felvételen az is látszik, hogy az első állat után egy második is átszalad az úton.

Csaknem hetven autóst bírságoltak meg a rendőrök

Csaknem 70 autóst bírságoltak meg a rendőrök az augusztus 20-i hosszú hétvégén az M7-es autópályán. Civil kocsikból azokat figyelték, akik a nagy forgalomban a leállósávban akartak előrébb jutni. 100 ezres bírságot kaptak a szabálytalankodók. A rendőrök azt mondják: a szabályosan haladó autósok volt, hogy megtapsolták az intézkedő rendőröket.

Megölhették az aszódi férfit, de sok a rejtély az ügyben

Rejtélyes haláleset Aszódon. Házában találták meg egy 73 éves férfi holttestét. Hogy pontosan hogy halt meg, nem tudni, a rendőrök szerint lehetséges, hogy meggyilkolták ezért nyomozást indítottak. A helyiek úgy tudják, hogy az idős férfit az egyik rokona találta meg még tegnap reggel, aki szerint az idős férfi otthonát feldúlva találta. A rendőrök még ma is a háznál dolgoztak.

Részeg sofőr akadt el a síneken Tápiószentmártonnál

Információink szerint részeg volt a sofőr, aki kocsijával lesodródott az útról, majd elakadt egy vasúti átjáróban a Pest megyei Tápiószentmártonnál. Utasával együtt még időben ki tudtak szállni. Az érkező tehervonat nem sokkal később belerohant az autóba, és több mint 50 métert tolta maga előtt a roncsot. Úgy tudjuk a sofőr bevallotta, hogy ivott a baleset előtt.

A sportszövetségeken múlik, hogy lesznek-e meccsek

A sportszövetségeken múlik, hogy lesznek-e meccsek, elindulnak-e a bajnokságok. Ezt mondta tegnap a miniszterelnökséget vezető miniszter. Az elmúlt napokban több sportoló koronavírus tesztje is pozitív lett. Vannak köztük labdarúgók, vízilabdázók és jégkorongozók is. Több meccs is elmaradt emiatt.  

Halálos motoros sárkány baleset: nem voltak rendben a pilóta papírjai

Nem voltak rendben a pilóta papírjai, és a gép sem volt megfelelő műszaki állapotban. Erre jutott a nyomozás a két évvel ezelőtti inárcsi halálos motoros sárkány baleset ügyében. A gép pilótája túlélte a balesetet, utasa azonban a helyszínen meghalt. Az ügyészség most emelt vádat a pilóta ellen.

11 év börtönt kért az ügyészség a molesztáló karbantartóra

Több, mint 11 évre börtönbe küldené az ügyészség azt a karbantartót, aki a vád szerint szexuálisan bántalmazta a diákokat egy budapesti általános iskolában. Mindenes volt, portás, kertész, de iskolai szakköröket is tartott. Egy szülő tett feljelentést ellene. Úgy tudni, bugyiban ültette az ölébe a kislányokat, volt, akiket fogdosott.

Csaknem 20 millió forintnyi eurót csaltak ki egy idős asszonytól

Rekord összeget, csaknem 20 millió forintnyi eurót csaltak ki egy idős asszonytól unokázós csalók Budapesten. Az átvert áldozat az ékszereit is odaadta a bűnözőknek. Az egyik gyanúsított is nagyapa korú, 74 éves. Őt elfogták, társát még keresik. A kicsalt értékek meglettek. Közben a nyomozók nyilvánosságra hoztak egy hangfelvételt arról, hogyan verik át az unokázós csalók áldozataikat.

Fertőtlenítik az uszodát, nem tudni, mikor játszhatják le a Magyar Kupa döntőjét

Egyelőre nem tudni, hogy mikor játszhatják le a férfi vízilabdások Magyar Kupa döntőjét. Koronavírus-fertőzés miatt a tegnapi és a mai meccsek is elmaradnak. A meccsek a Hajós Alfréd uszodában lettek volna, azt kiürítették és fertőtlenítik. A Fradi 4 sportolójánál mutatták ki a vírust. Mindannyian jól vannak, tünetmentesek, de a teljes vízilabdacsapat karanténba került. 

Nem tartóztatták le a Fradi egykori játékosát megverő három férfit

Nem tartóztatta le a bíróság azt a három férfit, akik a gyanú szerint megverték a Ferencváros egykori focistáját, Busai Attilát. A sportoló többszörös arccsonttörést szenvedett. Az ügyészség rács mögé küldte volna őket, de a bíróság úgy döntött, hogy szabadlábon védekezhetnek.

Autópálya menti pihenőkben fosztogatott egy társaság

A rendőrök négy óra alatt elfogták az autópálya-pihenőkben fosztogató tolvajokat. A gyanú szerint három kunszentmiklósi férfi parkoló autók üvegeit törte be, így jutottak hozzá az értékekhez. Volt olyan, hogy az alvó sofőr mellől lopták ki a pénztárcáját. A benne lévő pénzt azonban szétszórták, így tudták csak lerázni a férfit, akit megloptak.

Akkumulátorok robbantak fel egy budapesti raktárban

Az egykori Csepel Művek területén egy raktárban csaptak fel a lángok, amikor akkumulátorok robbantak fel.  Amikor a tűzoltók megkezdték az oltást, észrevették, hogy nagyobb a veszély, mint elsőre látszott: a raktárhoz tartozó pincében ugyanis nagyobb mennyiségű tűzijátékot találtak. Sikerült időben megfékezniük a tüzet, amit egyelőre nem tudni, hogy mi okozott.

Ellopott egy buszt és összetörte

Állítása szerint biciklizni indult a hajnali órán, amikor meglátta a parkoló buszokat és ki akarta próbálni az egyiket. Ezt mondta a rendőröknek az a 19 éves fiatal, aki kedd hajnalban ellopott majd összetört egy csuklós buszt a Fejér megyei Kulcson. Jó pár kilométert megtett a járművel, amkor egy fának ütközött. A busz totálkáros lett.

 Három halálos ütközés is történt az elmúlt 24 órában

Egymást érték a balesetek az elmúlt 24 órában az utakon. Három halálos ütközés is történt. A Baranya megyei Szentlőrincnél egy fiatal pár sodródott át az út túloldalára egy kanyarban. A szemből, szabályosan érkező autó sofőrje halt meg a balesetben. Békés megyében egy sofőr a fák közé vágódott kocsijával miután lesodródott az útról. A roncsot csak jóval később vették észre. Az M1-es autópályán egy autószállító tréler sofőrje halt meg.

Egy borosüveggel verhették agyon a csepeli emberölés áldozatát

Úgy tudjuk egy borosüveggel verték agyon a csepeli emberölés áldozatát a hétvégén. A rendőrök hat embert hallgattak ki az ügyben. Végül az áldozat korábbi felesége és az asszony több mint 20 évvel fiatalabb jelenlegi élettársa ellen indult eljárás, halált okozó testi sértés miatt. A társaság együtt ivott. A verekedést az válthatta ki, hogy az áldozat megjegyzést tett a korábbi feleségére.

Eljárás a jótékonykodó Lamborghinis ellen

Eljárás a jótékonykodó Lamborghinis ellen. Többmilliárdos költségvetési csalás miatt indult nyomozás egy banda ellen, akik sajtot, édességet hoztak be az országba, az áfát azonban nem fizették be utána. A NAV nyomozói luxusautókat foglaltak le. Köztük egy olyan sportkocsit, amelynek a sofőrje tavasszal szájmaszkokat osztogatott egészségügyi intézményeknek.

Fordulat a hajógyári-szigeti gyilkosság ügyében

Perújítást rendelt el a Fővárosi Ítélőtábla a Hajógyári-szigeten 9 éve történt gyilkosság ügyében. Akkor találták meg egy 22 éves fiatal holttestét a Dunában. A bűncselekménnyel az egyik szórakozóhely két biztonsági őrét vádolták, de végül mindkettőjüket jogerősen felmentették. Most azért tárgyalják újra az ügyet, mert jelentkezett egy tanú, aki azt állítja: látta mi történt.

Elrabolták és több csontját is eltörték

Elrabolták, eltörték a lábát és egy garázsban tartottak fogva egy férfit a fővárosban. Támadói 20 millió forintot követeltek tőle, ezért többször meg is verték. A kulcs- és az arccsontját is eltörték, majd elengedték. Hogy pontosan miért kellett volna fizetnie elrablóinak, azt egyelőre a rendőrök sem tudják. Három embert fogtak el az ügyben, negyedik társuk önként adta fel magát.

Sosem látott Gorka Géza művekből nyílt kiállítás a Kiselbach Galériában

Több száz alkotás látható a magyar Picassonak is nevezett keramikus alkotásaiból. Gorka Gézát a XX. századi hazai kerámiaművészet sokszínű virtuózának tartják. Kezei közül sorra kerültek ki a különleges és egyedi mázú kerámiák. Életműve egy részét a háború után a szovjet katonák lőtték szét. Karrierjét rangos szakmai díjak és kereskedelmi sikerek kísérték itthon és a nagyvilágban is.

Belerohant az útkarbantartóba

Útkarbantartó kisteherautóba rohant egy furgon hétfő délután az M4-es autóúton. Hárman sérültek meg a balesetben. A Magyar Közút szóvivője azt mondja, nyáron hetente fordulnak elő hasonló balesetek. Pedig a gyomirtást végző autó a leállósávban haladt és előre jelezték, hogy munka folyik az út szélén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való