KERESÉS search-close

"Ződi Péter" szerzővel ellátott tartalmak

Ződi Péter

Ződi Péter által létrehozott tartalmak (100):

Kényszergyógykezelés alatt áll a budaörsi gyújtogató

Hónapok óta kényszergyógykezelés alatt áll a budaörsi gyújtogató - tudta meg az RTL Híradó. Egyelőre nem tudni, hogy mennyi ideig. A bíróság korábban felmentette. Betegsége miatt nem volt büntethető, ezért elrendelték a gyógykezelését. Tizenhat hétvégi ház és egy autó felgyújtásával vádolták.

Sokáig küzdöttek a magyar hegymászó életéért

Percek alatt sikerült kiásni a hó alól, mégsem tudták megmenteni az életét a szerencsétlenül járt magyar hegymászónak. Pénteken sodorta el egy lavina Szlovákiában, a Tátrában. A megtalálása után több, mint másfél óráig próbálták újraéleszteni a kétgyerekes apukát, de hiába. Ezt mondta Híradónknak az egyesület vezetője, ahol a szerencsétlenül járt hegymászó is oktatott. Tapasztalt hegymászó volt, a 2000-es évek eleje óta mászott.
Ide kattintva megnézheti az egyesület vezetőjével készített interjút.

Három autó rohant egymásba, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, amikor három autó rohant egymásba reggel Verőcénél. Abban az autóban utazott, amelyik szabályosan ment a sávjában. Egy szemből érkező furgon sodródott át az út túloldalára, így ütköztek frontálisan. A roncsokba nem sokkal később belerohant egy harmadik autó is. További két ember sérült meg.

Jobbról, leállósávban előzött a száguldozó sofőr

Száguldozó sofőr az M1-M7-es autópálya kivezetőjén. Autóba szerelt kamera vette fel, ahogy a leállósávban, jobbról előzi a többi kocsit egy autós Budaörsnél. Ráadásul jóval gyorsabban megy a megengedettnél. A statisztikák szerint tavaly 19 baleset történt az autópályák leállósávjában. Volt, amelyik súlyos sérüléssel végződött.

Életfogytiglant is kaphat a szökött rab

Akár életfogytig tartó büntetést is kaphat a rab, aki pénteken megszökött a Fővárosi Törvényszékről. A nyilatkozó ügyvéd szerint akciójával legalább 4-5 bűncselekményt követett el. A legsúlyosabb, hogy a rendőrökre lőtt. A férfi akkor szökött meg, amikor elítélték.

Életfogytiglant is kaphat a férfi, aki megszurkált egy taxist

Ha elítélik, életfogytig tartó büntetés vár arra a férfira, aki tavaly életveszélyesen megszurkált egy taxit Pesterzsébeten. 20 ezer forintot rabolt tőle. Úgy tudjuk, azt mondta: nem akart ölni, csak fizetni nem akart a fuvarért. Az ügyészség most emelt vádat ellene.

 

300 óvszer tele droggal


szerző:
2019.02.13. 18:33
300 óvszer tele droggal

Óvszerekbe rejtette a kokaint egy brazil drogfutár, a Liszt Ferenc Repülőtéren kapták el vasárnap. A 300 apró csomagot takarókba varrták bele. A 30 éves nő azt állította fogalma sem volt, hogy mit szállít Magyarországra. Anyagi problémai miatt vállalta, hogy egy bőröndöt Budapestre hoz.

300 ezres büntetés a rendőrnek

300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság azt a rendőrt, aki a vád szerint kétszer belerúgott egy sátorban alvó kislányba a Városligetben 2016-ban. A gyerek édesanyjával együtt a Ligetvédőkkel táborozott. A rendőr barátaival együtt részegen sétált át a Városligeten, majd szidni kezdték a Ligetvédőket. Ezután rúgott bele az egyik sátorba, amiben a gyerek aludt.

Lakástüzek országszerte, három ember életét vesztette

Hárman is meghaltak lakástüzekben az országban. A Fejér megyei Sárosdon egy asszonyt a szomszédai még a tűzoltók érkezése előtt kihoztak az épületből. De hiába vitték orvoshoz és érkezett mentőhelikopter, már nem lehetett megmenteni az életét. A Pest megyei Gyömrőn is egy családi ház lángolt. Az ott élő asszonyt a tűzoltók hozták ki, de ő sem élte túl. 

Létrán másztak fel a rendőrök a tolvajért

Tűzoltólétrán másztak be a rendőrök egy tatabányai lakásba, így fogták el a tolvajt. Több, mint egy hete keresték, mert elemelt egy mobilt egy lakásból. Csengetésre, kopogásra nem nyitott ajtót a gyanúsított, de a nyomozók látták, hogy nyitva van a lakás ablaka. Ezért hívták a tűzoltókat, akik a létrával kisegítették őket.

Brutálisan ölte meg csecsemőjét, most hazaengedték

Szomszédja szerint felháborító, hogy hazaengedték azt az asszonyt, aki megszülte majd megölte és megcsonkította egészséges gyermekét tavaly újévkor Pásztón. Az ügyészség most emelt vádat ellene. Korábban letartóztatták, de aztán hazaengedték, bűnügyi őrizetben van. Akár életfogytiglani büntetést is kaphat.

Súlyos büntetést kaphatnak a budapesti kollégium gyújtogatói

Hiába fiatalok, akár 10 vagy 15 évre is börtönbe mehetnek, ha bűnösnek találják őket - mondta az RTL Híradónak nyilatkozó jogász. A rendőrség pénteken jelentette be, hogy három fiatalt gyanúsítanak, akik heccből gyújtogattak a református egyetem kollégiumánál a múlt héten. A tűzben egy négygyermekes apa halt meg, aki egy-egy napra szállt meg a kollégiumban. Egyik ismerőse szívszorító nekrológban búcsúzott tőle.

Buszokat fosztottak ki, vittek mindent, ami mozdítható

Vittek mindent, ami mozdítható. Buszokat fosztogatott éjszakánként egy ötfős Pest megyei társaság az országban. Nem válogattak. Volt, hogy az egész műszerfalat kiszerelték a buszból. Loptak mindenféle műszaki berendezést, táblákat és még szervizkönyvet is. A napokban fogták el őket, több milliós kárt okoztak.

11 millió forintnyi tartozást halmozott fel az évekig bliccelő férfi

Letöltendő börtönt kapott, egy évig sehova sem kell majd utaznia annak a hatvanhárom éves férfinak, aki négy éven át jegy nélkül vonatozott Nagykáta és Budapest között. 11 millió forint tartozást halmozott fel. A férfi feleségét telefonon érte el a Fókusz!

Halálra késelte a nőt, most sírt a bíróságon

Sírva kért bocsánatot, majd összeesett a bíróságon az az egykori rendőr, aki tavaly nyáron halálra késelte az inárcsi családsegítő munkatársát. Mentőt hívtak hozzá, a perét el kellett napolni.

Felgyújtotta a lakást a gyilkos

Először csak lakástűznek hitték, de kiderült, gyilkosság történt. A gyanú szerint megölte főbérlőjét, majd felgyújtotta annak lakását egy férfi Budapesten hétfő délután. A lángokat oltó tűzoltók vették észre, hogy több helyiségben is vér van, ők találták meg az összeégett holttestet is. A rendőrök 20 perc alatt elfogták az albérlőt, egy 27 éves sátoraljaújhelyi férfit. Azt gyanítják, először megszúrta 49 éves szállásadóját, majd felgyújtotta a szobát.

Hatan sérültek meg a budapesti mentőbalesetben

Mentőautó karambolozott szombat este Budapesten. Hatan sérültek meg, köztük egy gyerek. A mentő megkülönböztető jelzéssel közlekedett, amikor összeütközött egy kocsival, amiben többen beszorultak. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet.

Egy ember meghalt, két szint teljesen megsemmisült a kollégiumtűzben

Egy ember meghalt, amikor este kigyulladt a Károly Református egyetem kollégiuma a fővárosban. Az épület lakhatatlanná vált, két szint teljesen megsemmisült. Sok kollégistának minden holmija odaveszett. A diákokat más kollégiumokban helyezik el, egyéni tantrendet biztosít nekik az egyetem és minden segítséget megkapnak. Valószínűleg egy trafó gyulladhatott ki. A szemtanúk hosszabban is nyilatkoznak arról, hogy mit éltek át ITT.

 

Egy középkorú férfi vesztette életét a kollégiumi tűzvészben

Egy ember meghalt, amikor szerda este kigyulladt a Károli Gáspár Református Egyetem egyik kollégiuma a fővárosban. Több, mint 90-en menekültek a tűz és a hatalmas füst elől, sok kollégistának minden holmija odaveszett. A halálos áldozat nem diák volt, hanem az egyik vendégszoba lakója, egy középkorú férfi. A tűzvészről készült további felvételeket és a szemtanúk beszámolóit megnézhetik ITT

Több lakatlan épület is kigyulladt a fővárosban

Több lakatlan épület is kigyulladt napközben a fővárosban. A II. kerületben egy 150 négyzetméteres villa épület égett. Egyelőre nem tudják, hogy mi okozta a tüzet, valószínűleg hajléktalanok húzták meg magukat az épületben. A III. kerületben egy három emeletes ház lángolt. Az épületben senki sem lakott, egy embert mégis égési sérülésekkel szállítottak kórházba.

Jogszerűen dobták ki az ellenzéki képviselőket?

Jogszerűen dobták ki az ellenzéki képviselőket tavaly decemberben a fegyveres biztonsági őrök az állami média székházából – ezt állapította meg az ügyészség. Ezért el is utasították a képviselők feljelentéseit, az ő viselkedésük miatt viszont nyomozást rendeltek el. Az ügyészség szerint a képviselőkkel szemben nem történt erőszak. Az ellenzéki pártok szerint az ügyészség az erőszak oldalára állt és döntésük a diktatúrákat idézi.

A kocsordi óvoda kerítésének csapódott a moldávokkal teli busz

Utasokkal teli busz csapódott a helyi óvoda kerítésének a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordon. Valószínűleg nem mindenki használt biztonsági övet, mert az ütközésben többen megsérültek az arcukon. Voltak, akiket kórházba kellett szállítani. A buszon 21-en utaztak, moldávok, akik Lengyelországba tartottak. 

Hét teherautó égett egy vecsési telephelyen

Hét teherautó égett egy vecsési telephelyen éjszaka. Mire a tűzoltók kiértek a legtöbb már méteres lángokkal égett. A teherautók szorosan egymás mellett parkoltak, így az egyikről a másikra terjedt át a tűz. Néhány autó teljesen megsemmisült, volt, amelyiknek a ponyvája vagy a fülkéje égett.

 

Öt és fél évet kapott a kokainos gázoló

A nem jogerős ítélet szerint örökre elvették a jogosítványát is. A nő 2017 novemberében ütött el egy 85 éves férfit, aki a helyszínen meghalt. Nem állt meg a gázolás után, hanem egy közeli szépségszalonba ment. A vizsgálatok szerint kokain volt a szervezetében. Ő azt állította csak a baleset után szívott fel két csíkot.

Ismét történelmet írtak a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók

Újabb történelmi sikert értek el a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók. Soha ennyi érmet még nem nyertek, mint a most hétvégi Európa-bajnokságon. A sportolók sikert sikerre halmoznak az utóbbi időben. Tavaly a férfi váltó olimpiát nyert, év végén megszületett az első női világkupa győzelem. A sportolókkal készített hosszabb riportot megnézhetik ITT

Csaknem 70-szer szúrt, életfogytiglant kaphat

Csaknem hetvenszer szúrta meg áldozatát, akár életfogytiglani büntetést is kaphat. Az ügyészség most emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki 2017 májusában végzett egyik ismerősével Újbudán. Hónapokig keresték a holttestet. Végül egy hátizsákba rejtve találták meg, nem messze a vádlott otthonától.

Lánctalpast küldtek a kamionért

Szőlőben vesztegel már harmadik napja egy török kamion Eger mellett. A sofőr valószínűleg rossz címet írt be a gps-be, így keveredett a földútra, ahol a hó és a sár miatt elakadt. A helyiek segítenek neki, egy étteremből például meleg teát és pizzát kapott. Pénteken hiába próbálták kihúzni, nem sikerült, most egy lánctalpas markolóval segítettek.

20 év az érdi kettős gyilkosságért

Elítélte a bíróság azt az asszonyt, aki 2015 őszén a vád szerint megölt egy idős tanár házaspárt. Diótörő kalapáccsal végzett velük. Nyolc hónappal később fogták el, a rendőröknek beismerte tettét, a bíróságon azonban már mindent tagadott. Azt mondta, csakis azért vallotta be a gyilkosságot, mert a rendőrök megígérték neki, hogy cserébe hazamehet a családjához.

 

Nem volt bekötve, szabálytalankodott, meghalt

Nem kötötte be a biztonsági övét az a 74 éves asszony, aki tegnap délután halt meg egy balesetben Dabasnál. Ráadásul figyelmetlenül hajthatott az útra, hiába volt stoptábla, kikanyarodott egy teherautó elé. Tűzoltók, rendőrök próbálták újraéleszteni, a mentők több, mint fél órán át küzdöttek az életéért, hiába.

Megverte és megerőszakolta társát két fiú az aszódi nevelőintézetben

Megrázó történet!
Megverte és megerőszakolta társát két fiú az aszódi nevelőintézetben. Tárgyalásuk most kezdődött. Tettükre nem adtak magyarázatot a bíróságon. Egyikük csak annyit mondott, valahogy belement a bajba. Az erőszak előtt rovarirtó spray-t loptak az egyik tanártól. A gázzal bódították el magukat.

Két 18 éves fiú halt meg a balesetben

Két 18 éves fiatal szörnyethalt egy balesetben a Győr Moson Sopron megyei Bőny közelében. Az áldozatok barátok voltak. Autójukkal átsodródtak a szemközti sávba és összeütköztek egy másik kocsival. Úgy tudjuk, hogy a fiatalok nem mentek gyorsan, a havazás miatt sodródhattak le az útról. Kunszentmiklósnál pedig egy busz csúszott a Kunsági Főcsatornába. Ebben a balesetben négyen sérültek meg.

Szarvasok pusztítottak az óvodánál

Szétszaggatták a kerítést, letarolták a tujákat a szarvasok a Heves megyei Sirokon. A karácsonyi szünet után vették észre a helyiek a pusztítást az óvodánál. Az állatok másféle nyomot is hagytak maguk után. Vödörszám szedték össze az ürüléküket az óvoda udvaráról. A polgármester azt mondja, tehetetlenek.

A Tankcsapda is búcsúztatja az elgázolt lányt

Hazaengedték azt a 20 éves fiatalt, aki két napja hajnalban elütött egy lányt az M3-as autópályán. Az ügyészség nem kezdeményezte a letartóztatását. Közben a lánytól elbúcsúzott a Tankcsapda zenekar. Az áldozat az együttes koncertjén volt a tragédia előtt. Nem sokkal később, a zenekar gitárosa találta meg az M3-as mellett.

Nem kapcsolta be a biztonsági övét, kirepült az autójából a sofőr

Nem kapcsolta be a biztonsági övét, felborult, kiesett az autójából és meghalt a sofőr. A baleset tegnap este történt a Vas megyei Őriszentpéternél. Szintén a vezető halt meg a Pest megyei Törtelnél. Ott kocsijával lesodródott az útról és egy fának ütközött.  

CO-mérgezés: rendőrségi nyomozás

Nyomoz a rendőrség a dévaványai szénmonoxid mérgezés miatt. Azt vizsgálja a szakértő, hogy ki és mikor nyúlt hozzá a gázkazánhoz, mitől romolhatott el a berendezés. Az 56 éves apára és 24 éves fiára kedden találtak rá. 

Több órás dugók az utakon

Alig lehet közlekedni az M1-es, az M0-ás és az M5-ös autópályákon. Pénteken este 30 kilométeres volt a dugó az M0-áson. Csütörtök óta rossz a helyzet. Hazaindultak a Nyugat–Európában dolgozó vendégmunkások. A Közútnál azt mondják a következő napokban csak átmeneti javulás várható.

 

Ők négyen nyerték meg minden idők első téli olimpiai magyar aranyát

Idén is meghirdetjük az RTL Híradó Év embere díját. Szerkesztőségünk kiválasztott 10 jelöltet, akiknek teljesítménye előtt ezzel tisztelgünk. Hogy végül ki legyen a díjazott, arról Önök dönthetnek.
A jelöltek között van az olimpiai bajnok gyorskorcsolya váltó, azaz Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba. Ők négyen minden idők első téli olimpiai magyar aranyát nyerték meg idén Dél-Koreában.
Ha szavazni szeretne, ide kattintva megteheti.

Fia ölhette meg az 59 éves csepeli asszonyt

Fia végezhetett egy 59 éves asszonnyal Csepelen, éjszaka nyakon szúrta. Egyelőre nem tudni, hogy mi vezetett a családi tragédiához. A szomszéd értesítette a rendőröket délelőtt, hogy nem tudja elérni a nőt. Amikor bementek a házba, ott találták az áldozatot és a nő 29 éves fiát is, akit azonnal elfogtak.

Enyhébb büntetést kaphat a futónő támadója

Nem részeg, hanem kóros ittasság állapotában volt a futónő támadója a férfi ügyvédje szerint. Ez tudatzavart okozott nála, ezért enyhébb büntetésre számítanak. Az ügyészség viszont mindenképpen börtönbe küldené a támadót. Az ügyről készült korábbi riportunkat megnézhetik ITT.

 

3 gyerek megsérült a szánkóbalesetben

Gyerekek sérültek meg egy szánkóbalesetben Gödöllő közelében. A 7, 12 és 15 éves testvérek közül a két idősebbnek a lába tört el, öccsük megúszta könnyebb sérülésekkel. A mentés órákig tartott, mert elakadtak a mentőautók a hóban, a három testvért gyalog kellett lehozni a hegyről.

Jövőre is száz százalékon akarnak teljesíteni a gyorskorcsolyázók

Jövőre is megpróbálja a legszebb érmeket elhozni a versenyekről - ezt mondta híradónknak a vasárnap világkupát nyert Liu Shaoang. A magyar rövidpályás gyorskorcsolyások sporttörténelmet írtak idén. Az 5 ezer méteres férfi váltó a magyar sport első téli olimpiai érmét szerezte. A 19 éves Jászapáti Petra pedig az első nő itthon, aki világkupa aranyat szerzett.

Ütötte rúgta, amíg csak bírta a jegykiadó automatát

Ütötte rúgta, amíg csak bírta. Rongálás miatt keresnek a rendőrök egy férfit, aki nekiesett egy jegykiadó automatának Budapesten. Az eset még november végén történt, térfigyelő kamera rögzítette, ahogy a férfi elveszti a fejét.

Letöltendő börtönt kaptak a cementes zsákot dobáló fiatalok

Letöltendő börtönt kapott az a két fiatal, akik cementes zsákkal dobták be egy kamion szélvédőjét az M7-es autópályán. Nem ez volt az egyetlen eset, amikor kárt okoztak. Máskor kővel dobták be a szemből érkező buszok szélvédőjét, többszázezer forintos kárt okozva. Most mindketten arról beszéltek a bíróságon, hogy nagyon megbánták a tettüket.

 

Halálos balesetek több megyében is

Több halálos baleset történt reggel. Székesfehérvárnál a 81-es úton két autó és egy kamion ütközött össze. Az egyik kocsi sofőrje halt meg, két embert kellett kórházba szállítani. A Somogy megyei Kiskorpádnál egy kisbusz és egy autó csapódott egymásnak. Az ütközés akkora volt, hogy kiszakadt az egyik autó motorja és a váltója is. Itt is az egyik sofőr vesztette életét és két embert kellett kórházba szállítani.

Leszakadt a budapesti társasházban egy férfi alatt a lépcső

Leszakadt alatta a lépcső, három métert zuhant egy férfi Budapesten egy VIII. kerületi társasházban. A szerencsétlenül járt lakó súlyosan megsérült. A tűzoltók speciális hordágyon hozták ki a pincéből. A Nagy Fuvaros utcai társasházban egy hátsó lépcsőt használt a férfi, amikor több lépcsőfok is leszakadt alatta.

Ivott és nem volt jogosítványa

Jogosítványa sem volt annak a sofőrnek, akinek kocsijában meghalt egy fiatal, amikor csütörtök éjjel fának csapódott Tolna megyében. Az már korábban kiderült, hogy ivott is az autó vezetője. Ketten voltak vele, 18 éves rokona halt meg.

Megütötte az asszonyt és elvitte a kocsiját

Többször megütött egy 64 éves nőt, majd elhajtott az asszony kocsijával a hétvégén egy 24 éves férfi a Pest megyei Gombán. Pár kilométerrel odébb el is fogták. Addigra összetörte az autót. Kiderült, hogy a támadó és áldozata ismerték egymást: egy utcában laknak. A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy ivott a történtek előtt, alig emlékszik valamire.

Betontömbök és civil rendőrök a karácsonyi vásárokban

Civil és egyenruhás rendőrök is lesznek a karácsonyi vásárokon, Budapesten. A rendőrök azt kérik: mindenki figyeljen a tárcájára, és kevés készpénzt tartson magánál. A vásárolt ajándékokat pedig ne hagyják a kocsik utasterében. Több helyen betontömböket is kihelyeztek a vásárok környékén. Ezek akadályozzák meg az esetleges támadásokat.

Halálos gázolás Dunaújvárosban

Két nőt ütött el egy autós délelőtt az egyik forgalmas kereszteződésben. Egyikük meghalt, testvérét súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A rendőrök most azt vizsgálják, hogy a két nő szabályosan ment-e át az úton.

Tűzhalál az idősek otthonában

Meghalt egy 96 éves asszony csütörtökön a gödöllői idősek otthonában, miután tűz ütött ki a szobában, ahol lakott. Szobatársa még ki tudott menekülni, de ő bent rekedt a helyiségben.

Vonatbalesetben vesztette el lábait, előtte kötött 29 biztosítást, most pereskedik

11 millió forintot ítélt meg a bíróság annak a férfinak, akinek levágta a lábait egy vonat a nyírcsászári vasútállomáson 2014 nyarán - tudta meg az Index. A biztosítók nem fizettek, mert gyanúsnak tartották, hogy több mint egy tucat társaságnál 29 biztosítást kötött a baleset előtt. A férfi több biztosítót is beperelt. Közben ellene csalás miatt indult eljárás, ez még most is tart.
Korábban a Házon kívülnek nyilatkozott a férfi, a riportot ide kattintva nézheti meg.

Élete végéig rács mögött marad

Élete végéig rács mögött marad az a férfi, aki két éve szeptemberben brutálisan végzett a főbérlőjével a Pest megyei Örkényben. Ütötte, rugdosta védekezni nem tudó áldozatát. A férfi többször volt már büntetve. Volt, hogy a börtönben is újabb bűncselekményt követett el. Az ítélet nem jogerős.

Nem csak orvoshoz, kávézni is járt a házi őrizetében M. Richárd

Nemcsak orvoshoz, kávézni is ment. Letartóztatták a tavaly májusi Dózsa György úti baleset egyik gyanúsítottját. A férfi eddig házi őrizetben volt, otthonról csak orvoshoz mehetett volna, de ezt a szabályt már többször is megszegte. Februárban még csak pénzbüntetést kapott emiatt, most azonban letartóztatták.

Illegális dohánygyár: csak a kishalakat kapták el

Csak a kishalakat fogták el, a társaság vezetőit azóta sem találják. Felfüggesztett börtönbüntetést kaptak az illegális dohánygyár munkásai. Az öt moldáv férfit még két és fél éve kapták el Szigethalmon. Egy komplett cigaretta gyártó üzemben dolgoztak. Bekötött szemmel vitték őket a gyárba és csak sötétedés után mehettek ki friss levegőt szívni. Hogy kik voltak a főnökeik, azóta sem tudni.

Föld alatt termesztett marihuánát a téglási férfi

Öt évet kapott jogerősen az a téglási férfi, aki a föld alatt termesztette a marihuánát. Miután a rendőrök elkapták, kiderült, hogy egy könnyűszerkezetes pincerendszert épített ki egy tanyán, amit egy rejtekajtón keresztül lehetett megközelíteni. Targonca mozgatta a padló egy részét, így lehetett lemenni a növényekhez.

Rejtélyes: hatalmas lángokkal égett a vasúti kocsi a Nyugatinál

A Nyugati pályaudvaron a szerelvény nemrég esett át egy nagyobb vizsgán, így egyelőre érthetetlen, hogyan kapott lángra. A MÁV a furcsa körülmények miatt feljelentést tesz. A kár több milliós nagyságrendű.

A DK irodája leégett, a Játékszín díszleteit menekíteni kellett

Menekíteni kellett a Játékszín díszleteit, ugyanis a színház abban az irodaházban bérel raktárhelyiséget, ami szombaton kigyulladt a Teréz körúton. A díszletek nem égtek el, viszont ázni kezdtek a tűzoltás miatt. A színház igazgatója szerint, ha ezek eláznak, akkor nincs tovább. A Teréz körúti épületben bérel irodát a DK is. Nekik mindenük elégett.

Emberkereskedelemmel is gyanúsítják az ingatlancsalási ügy egyik gyanúsítottját

Emberkereskedelemmel is gyanúsítják a napokban elfogott ingatlancsalási ügy egyik gyanúsítottját. Az ügyészség szerint a banda tagjai idős vagy szellemileg leépült emberektől csalták ki a lakásukat. 10 ember, köztük 4 ügyvéd ellen indult eljárás. A bíróság csütörtökön egy embert, a banda feltételezett vezetőjét letartóztatta.

Forgalommal szemben hajtott fel az autópályára

A forgalommal szemben hajtott fel az M30-as autópályára egy idős férfi délelőtt. Bár többen azonnal telefonáltak a rendőrségnek, már elkéstek. A belső sávban összeütközött egy másik autóval, hárman sérültek meg. Nem sokkal később, pár száz méterre a baleset helyszínétől újabb karambol történt. Három kamion ment egymásba, amikor a terelés miatt megállt a forgalom, ketten sérültek meg.

Még nem tudták kihallgatni az érdi gázolót

Kórházban van, az állapota miatt még nem tudták meghallgatni a rendőrök az érdi gázolót. Tegnap délelőtt ütött el egy idős férfit az út szélén, aki szörnyethalt. Autójával ezután egy furgonnak is nekicsapódott, ő és a másik autó sofőrje is súlyosan megsérült. A baleset feltételezett okozója ivott és drogot is fogyasztott az eddigi vizsgálatok szerint.

Súlyos baleset őzek miatt


szerző:
2018.11.12. 16:45
Súlyos baleset őzek miatt

Vadak okoztak balesetet reggel Dabasnál. Hárman sérültek meg súlyosan, amikor összeütközött két autó az 5-ös úton. Az egyik autó sofőrje két őzet akart kikerülni az úton. Elütötte az állatokat, majd összeütközött egy szemből érkező autóval is. Az állatok elpusztultak a kocsiban ülőket kórházba szállították.

Balesetveszélyes volt a jég, elmaradt a hokimeccs

Elmaradt a jégkorong válogatott tegnap esti meccse. Pedig csaknem teltház volt a Tüskecsarnokban. A kezdés előtt vették észre, hogy balesetveszélyes a jég. A pályamunkások több, mint másfél órán át próbálták kijavítani, de sehogy sem sikerült. A bírók úgy döntöttek lefújják a meccset, ami végül el sem kezdődött.

Hűtőszekrény mögé bújva találtak meg Makai Viktória támadóját

A spájzban, a hűtőszekrény mögött lapulva találták meg a rendőrök Makai Viktória futónő támadóját. A férfi meztelen volt. A férfi egy céges buliban volt előtte, ahol ivott is, ezután támadta meg a futónőt.

Életfogytiglant is kaphat a brutális rendőr

Életfogytiglant is kaphat az egykori rendőr, aki brutálisan megverte, megszurkálta, majd elásta áldozatát az Újlengyel közeli erdőben. A vád szerint pénz kellett a férfinak, aki egy ismerőse feleségéhez fordult. Az asszony nem adott neki pénzt, a férfi ekkor határozta el, hogy megöli a nőt.

Ismét vaddisznót láttak Budapesten

Az út közepén jött, aztán elfutott a kocsik mellett egy vaddisznó vasárnap délután Budapesten a Királyok útján, erről videó készült. A felvétel készítője azt mondta Híradónknak: először azt hitték, egy kutya miatt álltak meg az autók, később látták, hogy egy vaddisznó az. A budai kerületekben gyakran látnak vaddisznót.

Megúszta az ütközést, majd elgázolta egy autós

Az ütközést karcolások nélkül megúszta, majd egy autós elgázolta az út szélén álló sofőrt, aki súlyosan megsérült. A baleset szombaton este történt Baja közelében, ahol egy menetrend szerinti busz, kocsi és egy traktor ütközött. Sok baleset volt az utakon. Velence közelében fának csapódott egy autó, a 23 éves sofőr a helyszínen meghalt.

Megrázó: saját nagymamáját ölte meg

Baltával ütötte a nagymamája fejét, majd a szemetesben próbálta elrejteni a holttestét. Az egy évvel ezelőtti sarkadkeresztúri brutális gyilkosság iratait a napokban adta át a rendőrség az ügyészségnek. A 35 éves asszony azon veszett össze a nagyanyjával, hogy pénzt kért, de nem kapott.

Penészednek a ruhák a Dorogi Rendőrkapitányságon

Bepenészednek a szekrénybe rakott ruhák a Dorogi Rendőrkapitányságon. Penészfoltosak az alagsori bútorok is. Erről tanúskodnak az épületben készült fényképek, amiket a Zsaruellátó Egyesület tett ki a Facebook oldalára. A Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság azt írta Híradónknak tudnak a problémáról és „a szükséges intézkedések folyamatban vannak”.

Félt az anya, ezért ölte meg babáját

Szorongott az anya, aki a gyanú szerint megölte 4 hónapos csecsemőjét. A bíróság közleménye szerint attól félt, hogy nem tud megfelelni az anyasággal járó feladatoknak. A bíróság elrendelte a letartóztatását, de a következő 30 napot elmegyógyintézetben kell tölteni.

1 hét alatt 2 favágó is meghalt

Ketten haltak meg két településen is favágás miatt Győr-Moson Sopron megyében. Kiderült, hogy nemcsak Kónyban vesztette életét egy férfi még kedden - erről a Híradó is beszámolt. Előtte, szombaton is tragédia történt Rábaszentmihály közelében - írta meg a Kisalföld. Ott hárman vágtak fát, amikor egyikükre rádőlt. A rendőrség mindkét tragédiát vizsgálja.

Megölhette 4 hónapos csecsemőjét

Figyelem, megrázó történet!
Megfojtotta 4 hónapos csecsemőjét egy asszony pénteken délután a Pest megyei Sülysápon. Nem sokkal később feladta megát a rendőrségen. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tragédiát. A közelben élők is csak találgatnak. Azt mondják sokat látták a nőt az utcán a gyerekével sétálni. Boldognak tűnt. Úgy tudjuk a rendőrség őrizetbe vette az anyát és emberölés miatt indult ellene eljárás. 

3 halott, mert nem adott elsőbbséget

Hárman meghaltak, amikor betegszállító kisbusz és tartálykocsi ütközött Tiszafüreden. A mikrobusz az út szélére borult, többen beszorultak a roncsba, őket a tűzoltók szabadították ki. Hiába érkezett két mentőhelikopter is a balesethez, egy ember a helyszínen meghalt, ketten a kórházba szállítás után vesztették életüket.

15 év után lehet ítélet


szerző:
2018.10.25. 18:19
15 év után lehet ítélet

Csak jövőre, több, mint 15 év után születhet ítélet annak a segédápolónak az ügyében, aki a vád szerint szexuálisan zaklatott egy beteget az egyik Budapesti kórház pszichiátriáján. A férfi tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el.

Kettétört a fa, meghalt a favágó

Ki akart vágni egy fát, de az idő előtt kettétört és agyonnyomott egy férfit a Győr közeli Kónyban. Az akácfa valószínűleg korhadt volt belülről ezért történhetett a tragédia.

Elakadt a síneken, de Időben kiszállt a kocsiból

Hiába hívta a hatóságokat, hogy elakadt a vasúti átjáróban, az információ már nem ért körbe. Az érkező vonat szétroncsolta a kocsiját annak az 59 éves asszonynak, aki tegnap délután akadt fenn a síneken a Gödnél.

Szabadnapos rendőr mentette meg a nőt

A lábával tapogatta a Duna medrét. Így találta meg a folyóban elmerült nőt egy szabadnapos rendőr kedd este. Munkatársával horgásztak az Erzsébet hídnál, amikor azt látták, hogy valaki elmerül a vízben. Egyikük a mentőt hívta, a másik beúszott a folyóba.

Megszólal az apa: baleset volt

Nem tudja elképzelni, hogy bárki is szexuálisan bántotta volna a gyerekét. Ezt mondta annak a kislánynak az apja, aki a gyanú szerint szexuális erőszak áldozata lett a múlt héten Cegléden. A férfi a Fókusznak adott interjút, szerinte baleset történt. Egy lezuhanó vasdarab okozta a gyerek sérüléseit. A rendőrség nyomoz, gyanúsított még nincs.

Hiába bizonygatta az ártatlanságát

13 és fél évet kapott első fokon az a férfi, aki a bíróság szerint jómódú romákat akart kifosztani és megölni az országban. Három éve fogták el őt és társát. Akkor még teljesen más ügyben nyomoztak ellenük.

Kihúzták a vízből a zavart nőt

A rendőrök és a vastag kabátja mentette meg egy idős asszony életét az éjszaka Ráckevén. A láthatóan zavartan viselkedő nő a város hídjáról beugrott a 15 fokos vízbe. A rendőrök egy térfigyelő kamerán kiszúrták, hogy mi történt és egy perc alatt a helyszínre értek és kihúzták. A becsapódástól eszméletlen nőt feltehetően a kabátja tartotta a víz felszínén.

Nem bizonyítható az erőszak

Felmentette a bíróság azt a fiatalt, aki a vád szerint két évvel ezelőtt megerőszakolta nem egészen 12 éves iskolatársát. Két barátja pedig segített neki ebben. A 15 éves fiú egy évfolyamra járt a lánnyal. A vád szerint az iskolához közeli erdőbe mentek, és míg két barátja őrködött, kétszer is megerőszakolta. 

Óriási készültség Erdogan miatt

Lehegesztették a csatornafedeleket, leszerelték az útszéli kukákat is. A török elnököt szállító konvoj útvonaláról a parkoló autókat is elvitték. Óriási volt a készültség egész nap a fővárosban, emiatt sok helyen volt dugó. Az általunk megkérdezett biztonsági szakértő szerint a török elnök a világ egyik legvédettebb politikusa.

Ártatlannak vallotta magát


szerző:
2018.10.04. 18:05
Ártatlannak vallotta magát

Ártatlannak vallotta magát a bíróságon az a férfi, aki a vád szerint jómódú romákat akart kifosztani és megölni az országban. Három éve fogták el őt és társát. Akkor még teljesen más ügyben kezdtek el nyomozni ellenük. Fegyvereket, hangtompítókat találtak a kocsijukban. A belügyminiszter akkor azt mondta, a két férfi védett személyek elleni merényletre készült.

Rendőri kísérettel mentek a szülészetre

Készenléti rendőrök vittek kórházba egy asszonyt kedden Budapesten, aki férjével elakadt a fővárosi dugóban. A férfi az utcán kért segítséget járőröktől. A rendőri felvezetéssel még időben kórházba ért az asszony, ahol egészséges kislánynak adott életet.

Soroksári gyilkosság: már rég börtönben kellett volna ülnie

Már rég börtönben kellett volna ülnie a soroksári emberölés gyanúsítottjának, amikor a gyanú szerint gyilkolt. A támadó 2013 szeptemberében ölte meg a 36 éves nőt. A most meggyanúsított férfi akkor már szökésben volt, ugyanis korábban börtönbe kellett volna vonulnia. Betörésekért ítélték 8 évre.

Dráma lett az élményrepülésből

Meghalt egy 40 éves férfi, amikor lezuhant az őt szállító motoros sárkány vasárnap a Pest megyei Inárcsnál - a pilótát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Szemtanúk szerint felszállás után kezdtek fordulóba, ekkor történt a tragédia. Úgy tudjuk, a gépen utazók egyikén testkamera rögzítette a történteket.

Könnygázgránátot lőttek ki az elsős diákok

Könnygázgránát-vetőt sütöttek el az elsős diákok a Készenléti Rendőrség nyílt napján áprilisban. A Központi Nyomozó Főügyészség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel gyanúsítja a fegyverbemutatót tartó főtörzsőrmestert. 

Elengedték a gyilkossággal vádolt hajléktalanokat

Elengedték a budapesti hajléktalanokat, akik a rendőrök gyanúja szerint halálra verték társukat a hétvégén. A körülmények nem tisztázottak, egyelőre az sem biztos, hogy az áldozat valóban a bántalmazásban halt bele.

Napok óta keresték, besétált a rendőrségre

Feladta magát a rendőrségen a repülőtéren talált veszélyes drog miatt keresett férfi. Tegnap sétált be a rendőrségre, miután napok óta keresték. A posta repülőtéri központjában találtak egy csomagot, ami fentanilt tartalmazott. Ez a szer 50-100-szor veszélyesebb, mint a heroin.

Madárrajjal ütközött a repülő

Madárrajnak ütközött a Wizzair Athénból Budapestre tartó járata hétfő délután. A gép felszálláshoz gyorsított, amikor egy hatalmasat fékezett és megállt a kifutón. Ezt mondta az RTL Híradónak egyik kollégánk, aki a gépen utazott. Tűzoltók érkeztek a géphez, amiről később leszállították az utasokat.

Fekete hétvége – 12 halott

Meghalt egy sofőr miután lehajtott a padkára, majd a szemből érkező kocsinak csapódott. A másik kocsi sofőrje is megsérült, őt mentőhelikopter szállították kórházba. Fekete hétvége volt az utakon. 11 balesetben 12-en haltak meg.

Megdöbbentő: tévedés volt az elszíneződött szonda

Több szondát is megfújattak egy verőcei sofőrrel a rendőrök, mindegyik szerint ittas volt, és mindegyik más-más értéket mutatott. Ezután előállították a helyi kapitányságon, ahol újra megvizsgálták, ekkor derült ki, hogy valóban józanul vezetett. Állítása szerint a rendőrök is meglepődtek ezen.

12 évet ülhet a késes ékszerrabló

Tizenkét évet kapott nem jogerősen a budapesti ékszerboltrabló. Késsel próbált kifosztani több üzletet a fővárosban tavasszal. Az egyik helyről elzavarta egy talpraesett eladó, a másik üzletben néhány aranyláncot zsákmányolt.

Leégett a Hűvösvölgyi Vígadó

Kigyulladt és teljesen leégett éjszaka a Hűvösvölgyi Vigadó. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet. Nem zárható ki, hogy gyújtogatás történt. A korábban esküvő és rendezvény-helyszínként üzemelő vigadó évek óta üresen áll.

Vakon vezet aki mobilozik


szerző:
2018.09.17. 18:50
Vakon vezet aki mobilozik

Mobilozás miatt is egyre több baleset történik. Idén eddig 432-en haltak meg az utakon. Ez csaknem 30-cal több, mint az elmúlt év hasonló időszakában. A statisztikák szerint még mindig a leggyakoribb ok gyorshajtás.

Szexuális erőszak: a vízilabdázók is megszólaltak

Megszólalt a szexuális erőszak gyanújába keveredett két egykori élsportoló. Most vízilabda egyesületet üzemeltetnek, ennek közösségi oldalán azt írták: remélik, minél hamarabb kiderül az igazság. Egy most 13 éves kislány azt állította róluk, hogy két évvel ezelőtt többször is szexuális együttlétre vették rá.

Agresszíven viselkedett a szexuális erőszakkal vádolt afgán férfi

Agresszív volt a vendégekkel, ezért el akarták bocsájtani a budapesti gyorsétteremből azt az afgán férfit, akit szexuális erőszakkal gyanúsít a rendőrség. Ezt mondta Híradónknak az étteremhálózat egyik tulajdonosa. Közben az indexnél jelentkezett egy újabb nő, aki azt állítja, őt is megerőszakolta a férfi.

Életfogytiglant kapott a körúti robbantó

Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat a nem jogerős ítélet szerint. Mindezt nem hallgatta végig a bíróságon, ugyanis el sem jött a saját ítéltére.

Tűz ütött ki egy kollégiumban

Több mint 400 diáknak kellett elhagynia kollégiumi szállását, miután hétfő este kigyulladt egy szoba az ELTE Kőrösi Csoma Sándor kollégiumában. A helyiség teljesen kiégett, az épület füsttel telítődött, de senkinek sem esett baja.

Buszmegállóban várakozó nőt gázolt halálra

Valószínűleg alkoholt ivott az a sofőr, aki halálra gázolt egy buszmegállóban várakozó nőt szombaton, délután Szigetszentmiklóson. Az asszony a közeli virágpiacon dolgozott, hazafelé tartott, amikor az autó elütötte. Még nem derült ki, hogy a sofőr mennyit ivott és milyen gyorsan hajtott.

Babos Tímea történelmet írt

Babos Tímea történelmet írt az amerikai nyílt teniszbajnokságon. Első magyar versenyzőként jutott a US Open döntőjébe, miután magyar idő szerint éjszaka - a francia Mladenoviccal az oldalán - győzött a torna elődöntőjében

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való