tv műsor
06:00

Benne:
. Chima legendái
. A dinoszauruszok királya
. SpongyaBob Kockanadrág - Korhatár: (6)
. Chima legendái

07:35

Az RTL II hírműsora Rábai Balázzsal.
A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

08:08

(12+)


Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.
A stúdióban minden esetben elismert és hiteles szakértők segítenek tájékozódni az élet legkülönfélébb dolgaiban, ezzel is segítve a nézőket, utat mutatva, hogy a minden információt megkapjanak, hogy dönteni tudjanak a mindennapi problémák megoldásában.
Az RTL Klub Minden Reggel komplex szórakoztatást nyújt, hiszen az információra éhesek Minden Reggel naprakészek lehetnek, a gasztronómia szerelmesei egy új ,,Ízes életet" kezdhetnek Mautner Zsófival, a sztárhírek rajongói pedig a Reflektor magazinban mindent megtudhatnak Adától kedvenceik életéről.

Benne:
. 09.10 Ízes élet - Mautner Zsófival
Gasztronómiai magazin
Háziasszony: Mautner Zsófia
Az Ízes élet nem egy klasszikus főzőműsor, hanem egy új életforma a konyhában. Egy új élet kezdete azoknak, akik minden reggel 09.10-kor Mautner Zsófival tartanak, aki fantasztikus ételcsodái mellett nem csak a legegyszerűbb, legolcsóbb és legegészségesebb elkészítési módokat ismerteti meg a nézővel, hanem mesél az étel történetéről, élettani hatásáról, miközben okos konyhai tippekkel gazdagít. Biztosan nem véletlen, hogy az étel és az élet szavak betűi ugyanazok, a diplomatából lett számtalan gasztronómiai szakmai elismerést besöprő gasztroblogger ,,élete az étel" amit örömmel oszt meg a nézőkkel minden reggel 15 percben a Minden Reggelben 09.10-kor.

. 09.40 Reflektor Korhatár: (12)
Sztármagazin
Sztárok, hírességek, celebek - reflektorfényben élnek, mindent tudni akarunk róluk.
A Reflektor magazinnal mindennap beleshet a sztárvilág kulisszái mögé.
Sikerek és bukások, esküvők és válások, boldog házasságok és féltékenységi botrányok, sztárcsemeték, örökbe fogadott gyerekek és házasságon kívüli szerelemgyerekek... A sztárok élete nem csak a fellépések, koncertek és filmfogatások alatt zajlik reflektorfényben, ők napi huszonnégy órában a színpadon vannak.
A Reflektor magazin stábja ott van minden fontosabb, sztárokkal kapcsolatos eseményen, riportereink mindenről beszámolnak, ami a hazai és a nemzetközi sztárokkal a színpadon vagy a kulisszák mögött történik.
Műsorvezető: Ada
A szerkesztőség mailcíme: reflektor@rtlklub.hu

10:05
Top Shop


11:50

Az Asztro-Show minden hétköznap dél körül jelentkezik az RTL Klub képernyőjén.

Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk.
Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével.

Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét!

SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket.
Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t).

Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom?

Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Õk megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére.
Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

12:55

(12+)


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:30

(12+)


Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!
Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.
Ahogy kezdődött:
A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

14:45

(12+)


Miután Renee felbőszíti hazugságaival egy parkolóban, Haley megüti. A riporterek pusztán erre a pillanatra vártak. Renee feljelentést tesz Haley ellen, akit testi sértés miatt. Quinn közel kerül Clayhez, amit Nathan egyáltalán nem helyesel, és ezt mindkettejük számára világossá is teszi. Julian megpróbálja megértetni Alex-szel, hogy csupán a forgatókönyve érdekli, ő nem.

15:45

(12+)


Irene megjelenik egy pisztollyal a részvényesek ülésén, és meg akarja ölni Gabrielát. Alejandro akár a testével is képes megvédeni, Irene egyre jobban kiboril, teljesen eszét veszíti a féltékenységtől. Lucho titkon reméli, hogy Irene által megszabadul fő riválisától, aki miatt Gabriela nem képes elfogadni a szerelmét, ám csalódnia kell. Chacon parancsnok azt ígéri, amennyiben garantálják a személyi biztonságát, bevallja minden bűnét. Rodrigo belátja, hogy Maxnak semmi köze Alberto Espino meggyilkolásához, és szabadon engedi. Max hazamegy, és anyját Gastonnal találja a hálószobában.

16:50

(12+)


A CBI ezúttal egy bankrablás során elkövetett gyilkossági ügyben nyomoz. A feltételezett rablók eddig csak kisebb szövetkezeteket fosztottak ki, ezért meglepő, hogy a sacramentói központi bankot nézték ki maguknak, ahol a fiókvezető-helyettest meggyilkolják. Ez a másik, ok, amiért a CBI furcsállja az ügyet, hiszen eddig egyetlen rablás sem követelt halálos áldozatokat. Felmerül a gyanú, hogy nem a rablók végeztek a banktisztviselővel.

18:00

Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban.
Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők: Erős Antónia és Szellő István.

19:00

(12+)


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:30

(12+)


Ma történik:
Hanna és Áron izgalomban égnek; ma van az esküvőjük, és senki sem tudja megakadályozni ezt, mert senki nem tud róla. Hogy ne keltsenek gyanút, bemennek a nyelvsuliba Hanna dolgozatára. Mikor a szünet után titokban kereket akarnak oldani, Hanna egyik tanára elcsípi őket, de Áront ez nem érdekli. Lelécel Hannával, hogy nem sokkal később kimondja a boldogító ,,igent". Mikor a boldogságtól repdesve visszatérnek az albérletből, már előre örülnek, hogy egyedül lehetnek, belebotlanak Kareszbe, aki titokban beslisszolt az albérletbe, hogy lezuhanyozzon. Áron és Hanna elveszik a kulcsot Karesztől, és kidobják. Mikor aztán Milán és Vanda is rájuk telepednek, Áron úgy határoz, hogy az egyre szomorúbbá váló Hannának akkor is jár a beígért nászéjszaka, úgyhogy hirtelen elhatározással kivesznek egy hotelszobát, és megünneplik az eseményt: férj-feleség lettek. Gábor nincs elragadtatva, amikor reggel Daniella feltűnik az albérletben, és Alexát a ma esti bulijára emlékezteti. Alexának sikerül rábeszélnie Gábort, hogy menjen el biztonsági őrnek a bulira. Miközben Alexa egy közös próba során először kezd gyanakodni, hogy Daniella ki akar kezdeni vele, Gábor ugyanezt a gyanút fogalmazza meg Joe-nak, és kijelenti, hogy este a bulin az egyik szemét Daniellán és Alexán fogja tartani. És Gábor aztán tényleg ,,elcsípi" őket, amikor épp megismételnek egy csókot egy fotós számára - amire Gábor totál kiakad. Előbb összeakaszkodik Daniellával, aztán el akar húzni a buliról Alexával, a lány azonban dacosan közli, hogy ő pedig maradni akar. Gábor piszok dühös, és Lali társaságában otthagyja a bulit, egyúttal kétségei támadnak az Alexához fűződő viszonyát illetően.

20:50

(12+)


A héten történik:
A dühöngő Marcell kezéből egy olyan személy menti meg Enikőt, akire egyáltalán nem számított. Hova vezet Péter és Benji versengése? László újra féltékeny lesz Tóbiásra. Miklós igyekszik mindent elkövetni annak érdekében, hogy elkerülje a felelősségre vonást, de egy megdöbbentő találkozás összezúzza a reményeit. Sikerül Zsófinak és Ádámnak megtartani a titkukat? Aliz látszólag kibékül Bambival, de csak azért, mert egy új terven töri a fejét. Sikerül megakadályoznia Szabi házasságát? Zsolt találkozik egy régi ellenségéhez közelálló személlyel. Lehet, hogy Gizella és Laci hatalmas tragédiát okoz a Berényi családnak.

21:25

(12+)


Ben (Bud Spencer) és a Kölyök (Terence Hill) sivatagi autóversenyre készülnek, de valaki mindenképp meg akarja akadályozni győzelmüket. Míg ők sör-virsli versenyen bizonygatják rátermettségüket, egy helyi gengszterfőnök tönkreteszi kocsijukat.
A filmtörténet legviccesebb bunyósai nem hagyják bosszú nélkül a történteket, sőt a járművüket is pótolni kell. Bud Spencer és Terence Hill akcióvígjátéka csattanós pofonokat és fergeteges szórakozást ígér mindenkinek.

23:30

Az RTL II hírműsora Rábai Balázzsal.
A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:05

(12+)


Sztárok, hírességek, celebek - reflektorfényben élnek, mindent tudni akarunk róluk.
A Reflektor magazinnal mindennap beleshet a sztárvilág kulisszái mögé.
Sikerek és bukások, esküvők és válások, boldog házasságok és féltékenységi botrányok, sztárcsemeték, örökbe fogadott gyerekek és házasságon kívüli szerelemgyerekek... A sztárok élete nem csak a fellépések, koncertek és filmfogatások alatt zajlik reflektorfényben, ők napi huszonnégy órában a színpadon vannak.
A Reflektor magazin stábja ott van minden fontosabb, sztárokkal kapcsolatos eseményen, riportereink mindenről beszámolnak, ami a hazai és a nemzetközi sztárokkal a színpadon vagy a kulisszák mögött történik.
Műsorvezető: Ada
A szerkesztőség mailcíme: reflektor@rtlklub.hu

00:20

(16)


Pope behívatja Brendát az irodába, ahol a főnöknő kellemetlen vendéggel találkozik: Sharon Raydor kapitánnyal. Raydor segítséget kér, az egyik nyomozóját, Ally Moore-t súlyosan bántalmazza a férje. Brendára hárul a feladat, hogy kihallgassa a nőt és rávegye, hogy nyújtson be panaszt a férj ellen. Ally azonban a végsőkig tagad és nem hajlandó a feljelentésre.

01:25

(16)


Owen kihirdeti a győztest a vezető rezidens posztra. Avery kilép a sikeres kutatásból, amiért többen is bolondnak nézik, egészen addig, amíg ki nem derül, hogy miért is tette valójában. Derek megharagszik Meredith-re, miután Karev irigységből elárulja, hogy látta belenyúlni a kutatásba. Cristina megtudja, hogy állapotos, és teljesen kiborul.

02:25

Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!
A közel félórás zenés, szórakoztató összeállítás-sorozat vasárnaponként jelentkezik az RTL Klub műsorán.
Fellép többek között a Rozoga Tánckar, B. Tóth Magda, Barabás Sándor, Békési Kocsor Irén, Benedekffy Katalin, Domoszlai Sándor, Bokor János, Csala Judit, Csonka Zsuzsa, Egyházi Géza, Déki Lakatos Sándor, Dr. Vígh Bertalan, Farkas Bálint, Fejős Jenő, Geszthy Veronika, Gránát Zsuzsa, Hatvani Kiss Gyöngyi, ifj. Déki Lakatos Sándor, Koós Éva, Lovay László, Nógrádi Tóth István, Sárközi József, Szentendrei Klára.

02:50

(12+)


Ross hirtelen rosszul lesz, és ezért el kell mennie az orvoshoz. Amíg ő távol van Chandler és Joey vigyáznak a kis Benre. Abban a reményben, hogy Ben segítségével jó benyomást tudnak kelteni az utcán sétáló különféle csinos nőre, elindulnak a babával a Central Parkba. Menet közben azonban véletlenül a buszon felejtik a kisfiút.

03:15

(12+)


Nicolas váratlanul szerelmet vall Evának és megcsókolja. Melitta teljesen összeomlik, és a szüleit hibáztatja a saját gyengeségeiért. Lucas meglepetésszerűen beállít az étterembe, ahol Nora a titokzatos udvarlójával, Stiriusszal randevúzik.

04:00

(12+)


Sztárok, hírességek, celebek - reflektorfényben élnek, mindent tudni akarunk róluk.
A Reflektor magazinnal mindennap beleshet a sztárvilág kulisszái mögé.
Sikerek és bukások, esküvők és válások, boldog házasságok és féltékenységi botrányok, sztárcsemeték, örökbe fogadott gyerekek és házasságon kívüli szerelemgyerekek... A sztárok élete nem csak a fellépések, koncertek és filmfogatások alatt zajlik reflektorfényben, ők napi huszonnégy órában a színpadon vannak.
A Reflektor magazin stábja ott van minden fontosabb, sztárokkal kapcsolatos eseményen, riportereink mindenről beszámolnak, ami a hazai és a nemzetközi sztárokkal a színpadon vagy a kulisszák mögött történik.
Műsorvezető: Ada
A szerkesztőség mailcíme: reflektor@rtlklub.hu

04:10

(12+)


A héten történik:
A dühöngő Marcell kezéből egy olyan személy menti meg Enikőt, akire egyáltalán nem számított. Hova vezet Péter és Benji versengése? László újra féltékeny lesz Tóbiásra. Miklós igyekszik mindent elkövetni annak érdekében, hogy elkerülje a felelősségre vonást, de egy megdöbbentő találkozás összezúzza a reményeit. Sikerül Zsófinak és Ádámnak megtartani a titkukat? Aliz látszólag kibékül Bambival, de csak azért, mert egy új terven töri a fejét. Sikerül megakadályoznia Szabi házasságát? Zsolt találkozik egy régi ellenségéhez közelálló személlyel. Lehet, hogy Gizella és Laci hatalmas tragédiát okoz a Berényi családnak.

04:45

(12+)


A CBI ezúttal egy bankrablás során elkövetett gyilkossági ügyben nyomoz. A feltételezett rablók eddig csak kisebb szövetkezeteket fosztottak ki, ezért meglepő, hogy a sacramentói központi bankot nézték ki maguknak, ahol a fiókvezető-helyettest meggyilkolják. Ez a másik, ok, amiért a CBI furcsállja az ügyet, hiszen eddig egyetlen rablás sem követelt halálos áldozatokat. Felmerül a gyanú, hogy nem a rablók végeztek a banktisztviselővel.

HIRDETS
15:45
Az örökség
Irene megjelenik egy pisztollyal a részvényesek ülésén,...