tv műsor
06:15
Top Shop


06:50

(6)


Benne:
. Björn mackó kalandjai - (korhatár nélkül) - Feliratozva is látható!
. Dóra, a felfedező
. Babar
. Tom és Jerry új kalandjai
. SpongyaBob Kockanadrág - Feliratozva is látható!

08:45

(12+)


Krudsky, a csaló bűvész ellopja Fűzfa tündérhercegnő varázserejét, és ha Scooby-Doo és Bozont nem állítják meg a tolvajt, mindenki rémséges halloween-szörnnyé változik. Hőseink felkerekednek a Zord Kaszás vasútvonalon és Halloweenföld fantasztikus világa felé veszik az irányt, hogy még éjfél előtt megszerezzék a kobold király mágikus jogarát. Útközben találkoznak a hírhedt Fejnélküli Lovassal, a segítőkész Töklámpás Jackkel és egy ficánkoló seprűvel, ami még a túlvilágra is elrepíti őket.

10:10

(12+)


A nagy gazdasági válság megrázza a Kittredge családot. A kilencéves Kit (Abigail Breslin) apja, Jack (Chris O'Donnell) is munkanélkülivé válik, ezért kénytelenek bérlőket fogadni. Köztük van a csavargó Will (Max Thieriot) is, akivel Kit összebarátkozik. Amikor ellopják az anya páncéldobozát, benne az összes megtakarított pénzükkel, Will lesz az első számú gyanúsított. Kit azonban képtelen elhinni, hogy ő lenne a tolvaj. A kislány elhatározza, hogy kideríti a történteket, ezzel azonban veszélybe sodorja magát és a barátait.

12:15

(12+)


A kis Walter (Haley Joel Osment) számára semmi sem lehetne kiábrándítóbb, mint egész nyáron a flúgos nagybácsik (Michael Caine, Robert Duvall) farmján unatkozni. A furcsa rokonok még furcsább hóbortjai azonban felkeltik érdeklődését. A postán rendelt afrikai oroszlán persze rögtön gyanússá válik Walter számára, így nyomozásba kezd: honnan lehet ilyen temérdek pénze a két elvarázsolt öregnek? Múltjuk ugyan titokzatos, de vajon igazak-e a hihetetlen pletykák, amelyek szerint a nagybácsik valaha bankrablók voltak.

14:20

(12+)


Az éjjeliőrből menő vállalkozóvá előlépő Larry Daley (Ben Stiller) régi jó barátait, a múzeum kitömött és viaszba foglalt nevezetességeit átszállítják a Smithsonian Történelmi Múzeumba. Ám útközben elkallódik a Fáraó Aranytáblája, melynek segítségével éjszakánként életre kelnek a kiállítási tárgyak. Larry tehát újra szolgálatba áll, de ezúttal nemcsak egy fáraóval találja szemben magát, hanem új életre keltett szövetségeseivel is: a gonosz oldalon csatasorba áll Al Capone, Rettegett Iván és Napóleon. Még szerencse, hogy vannak barátok, akik hősünk segítségére sietnek.

16:25

(12+)


A 13 éves Maria (Dakota Blue Richards) kénytelen hátrahagyni addigi fényűző életét, hiszen örökségül csupán adósságot, és egy réges-régi könyvet kapott édesapjától. A könyv azonban nem mindennapi. Egy titokzatos, ősrégi történetet mesél el, amelyből Maria előtt két család viszálykodása elevenedik meg: a Merryweather és a De Noir családok között folyik a harc a Hold varázsgyöngyeiért. A kislány, ahogy egyre jobban belemélyed a történetbe, úgy döbben rá, hogy Holdfölde veszélyben van.

18:30

Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban.
Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők: Erős Antónia és Szellő István.

18:55

(12+)


A mókusok és mókucik állandó kísérőjük, Dave (Jason Lee) társaságában egy óceánjárón vakációznak. Alvin persze most sem képes parancsolni az ösztöneinek. Megpróbálja kormányozni a hajót, átveszi az uralmat a turbinák felett, aztán szmokingba öltözve bukkan fel a szerencsejáték-asztaloknál. A bolondozásnak azonban hamar vége szakad, amikor a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigetre vetődnek. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk a mentőexpedíciót szervezi, ők rájönnek, hogy a sziget nem lakatlan, mint aminek hitték.

20:40

(12+)


Kay (Meryl Streep) és Arnold (Tommy Lee Jones) negyven éve hűségesek egymáshoz, házasságuk azonban teljesen kihűlt. Kaynek azonban betelik a pohár, megelégeli a társas magányt, így amikor tudomást szerez a Great Hope Springs nevű kisvárosban praktizáló híres párterapeutáról, Dr. Feldről (Steve Carell), kényszerhelyzetbe hozza a szkeptikus, szokásaihoz mereven ragaszkodó Arnoldot, és leutaznak az egy egyhetes házasságterápiára, amely alaposan felforgatja szürke életüket.

22:40

(12+)


Kate (Sandra Bullock) a munkája miatt megválik a gyönyörű tóparti házától. A postaládában üzenetet hagy a következő lakónak. Alex (Keanu Reeves), az építész megdöbbenve egy elhanyagolt házat talál. Előveszi Kate levelét és válaszol rá. Kiderül, hogy Alex és Kate nem egy idősíkban, hanem kétévnyi távolságban élnek egymástól. Levelezni kezdenek és egy nap úgy döntenek, hogy megpróbálnak találkozni.

00:40

(16)


Reese (Zooey Deschanel) lecsúszott színésznőként dolgozik és kisebb alternatív darabokban játszik New Yorkban. Élete tele van problémákkal, képtelen kibújni világhírű szülei árnyékából. Egy nap az egyik kiadó nagy összeget ajánl neki halott anyja szerelmes leveleinek publikálási jogaiért. Reese apjához (Ed Harris) indul, hogy felkutassa a leveleket. A házban azonban két furcsa idegennel, Shellyvel (Amelia Warner) és Corbittal (Will Ferrell) találkozik, akik hűségesen ápolják összeomlott apját.

02:40

(18)


A vietnami háborút dicsőítő ünnepségen Notch bátyja is megjelenik, hogy jelen legyen, amikor öccse megkapja a Szabadság érdemrendet, ám a riporterek kiderítik, hogy Notch részt vett egy falu teljes megsemmisítésében, ezért azonnal letartóztatják. Egykori felettese azt mondta, senkinek nem beszélhet erről, úgyhogy Motch hallgat, mint a sír.

03:10

(12+)


Kimondják Cemil és Lamia válását, de ez egyiküket sem teszi boldoggá. Lamia magányra vágyik, és nem látja értelmét annak, hogy Kenannal folytassák a kapcsolatukat. Cavidan még mindig nem tett le a bosszújáról. Sanika és Namik is aggódva figyelik, ahogy elhanyagolja a vállalatot.

04:05

(12+)


A múlt héten történt:
Balázs egyik régi vágya valóra válik. Enikőnél elszakad a cérna, így Marcell arcába vágja, miért gyűlöli, és a viszonyuk egyre jobban elmérgesedik. Enikő azonban még Krisztián elől is titkolja, hogy mi történt valójában Marcell és közte, ami végül olyan döntésre készteti Enikőt, amivel nem csak magának okoz komoly fájdalmat. Balázs úgy érzi mindenki ellene fordult, és elfogadja Zsolt ajánlatát, amit Linda határozottan ellenez. Linda egyre jobban összezavarodik a Balázs iránti érzelmei miatt. Vajon kitart a zárda mellett? Nóra még mindig nem árulta el senkinek, hogy ki a szeretője, amit arra használ, hogy féltékennyé tegye Zsófit. Azonban egy árulkodó véletlennek köszönhetően Aliz rájön a titokra. Vajon megőrzi az információt?

04:35

(12+)


Vera magán kívül van, mikor megtudja, hogy teljesen meglepő módon szülei válni készülnek. Férjével, és lányával, a 10 éves Katival Bostonból Budapestre repülnek, hogy megtudják a válás okát, és lebeszélje erről szüleit. Férje Csaba szerint túlzás ez az utazás, és szerinte párja szüleinek, Helgának és Hugónak maguknak kell meghozniuk ezt a döntést, annál is inkább, mert lányuk, Vera öt éve nem látta szüleit. Vera Budapesten tudja meg, hogy testvérei, Dominik és a Zsuzsanna is rögtön odautaztak, ahogy meghallották, hogy szüleik válni készülnek. Vera és Zsuzsanna évek óta haragban vannak, mert Zsuzsanna nem tudja megbocsátani nővérének, hogy élete szerelméhez, Csabához ment feleségül. Még veszekedő szüleiket tekintetbe véve sem képesek kibékülni, a szülők nem akarják megmondani azt sem, hogy mi okból mondták le a 40. házassági évfordulójuk megünneplését. Vera azon gondolkodik, hogy hogyan békítse ki szüleit. Talán egy közös dunai utazás, és egy párterápia segíthetne, - de minden próbálkozása kudarcba fulladt. Amikor az anya, Helga egy komoly beszélgetés során könnyes szemmel a lét mulandóságáról beszél, Verában hirtelen gyanú támad. Talán szülei egyike halálos beteg? Van összefüggés e között és szülei problémái között?

HIRDETS