tv műsor
06:00

Benne:
. Chima legendái
. A dinoszauruszok királya
. SpongyaBob Kockanadrág - Korhatár: (6)
. Chima legendái

07:35

Az RTL II hírműsora Rábai Balázzsal.
A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

08:08

(12+)


Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.
A stúdióban minden esetben elismert és hiteles szakértők segítenek tájékozódni az élet legkülönfélébb dolgaiban, ezzel is segítve a nézőket, utat mutatva, hogy a minden információt megkapjanak, hogy dönteni tudjanak a mindennapi problémák megoldásában.
Az RTL Klub Minden Reggel komplex szórakoztatást nyújt, hiszen az információra éhesek Minden Reggel naprakészek lehetnek, a gasztronómia szerelmesei egy új ,,Ízes életet" kezdhetnek Mautner Zsófival, a sztárhírek rajongói pedig a Reflektor magazinban mindent megtudhatnak Adától kedvenceik életéről.

Benne:
. 09.10 Ízes élet - Mautner Zsófival
Gasztronómiai magazin
Háziasszony: Mautner Zsófia
Az Ízes élet nem egy klasszikus főzőműsor, hanem egy új életforma a konyhában. Egy új élet kezdete azoknak, akik minden reggel 09.10-kor Mautner Zsófival tartanak, aki fantasztikus ételcsodái mellett nem csak a legegyszerűbb, legolcsóbb és legegészségesebb elkészítési módokat ismerteti meg a nézővel, hanem mesél az étel történetéről, élettani hatásáról, miközben okos konyhai tippekkel gazdagít. Biztosan nem véletlen, hogy az étel és az élet szavak betűi ugyanazok, a diplomatából lett számtalan gasztronómiai szakmai elismerést besöprő gasztroblogger ,,élete az étel" amit örömmel oszt meg a nézőkkel minden reggel 15 percben a Minden Reggelben 09.10-kor.

. 09.40 Reflektor Korhatár: (12)
Sztármagazin
Sztárok, hírességek, celebek - reflektorfényben élnek, mindent tudni akarunk róluk.
A Reflektor magazinnal mindennap beleshet a sztárvilág kulisszái mögé.
Sikerek és bukások, esküvők és válások, boldog házasságok és féltékenységi botrányok, sztárcsemeték, örökbe fogadott gyerekek és házasságon kívüli szerelemgyerekek... A sztárok élete nem csak a fellépések, koncertek és filmfogatások alatt zajlik reflektorfényben, ők napi huszonnégy órában a színpadon vannak.
A Reflektor magazin stábja ott van minden fontosabb, sztárokkal kapcsolatos eseményen, riportereink mindenről beszámolnak, ami a hazai és a nemzetközi sztárokkal a színpadon vagy a kulisszák mögött történik.
Műsorvezető: Ada
A szerkesztőség mailcíme: reflektor@rtlklub.hu

10:05
Top Shop


11:50

Az Asztro-Show minden hétköznap dél körül jelentkezik az RTL Klub képernyőjén.

Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk.
Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével.

Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét!

SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket.
Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t).

Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom?

Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Õk megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére.
Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

12:55

(12+)


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:30

(12+)


Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!
Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.
Ahogy kezdődött:
A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

14:45

(12+)


Nathan és Haley nehéz döntés előtt állnak. Vagy megcáfolják Renee hazugságát, vagy fizetnek neki, hogy ne legyen botrány. Renee azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hozza, terhes Nathantől. Clay azt javasolja, fizessenek neki, így nem rontja Nathan karrierjének esélyeit.

15:45

(12+)


Antonia a kórházban felkeresi Rodrigót, és nem is titkolja, hogy szerelmi viszonyra vágyik. Rodrigo nehéz helyzetbe kerül, mert kevéssé hihető a pártatlansága, ha kapcsolatba bonyolódik Antoniával. Irene Luciával a szülei házába költözik, és megfenyegeti Alejandrót, hogy nem láthatja kislányukat, amiért hűtlen volt hozzá. Gabriela elbeszélget Estrellával, és azt ígéri, sokat fizet neki, ha elmondja, ki kérte arra, hogy hamisan tanúskodjon Maximiliano tárgyalásán.

16:50

(12+)


Miután a Red John elleni utolsó akciójuk kudarcba fulladt, a CBI és az FBI közösen akarja eltusolni a műveletet sikertelenségét. Ennek a látszatnak a megerősítésére egy újabb ügyön is közösen kezd dolgozni a két hivatal. Egy kettős gyilkosságon, melynek áldozataira egy helyi járőr talál rá. Minden jel szerint szerelemféltés történhetett, de mert nem találják a feltételezett elkövetőt, Jane más nyomon indul el, és hamarosan rá is jön, hogy a gyilkosságnak egy lottónyereményhez van köze.

18:00

Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban.
Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők: Erős Antónia és Szellő István.

19:00

(12+)


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:30

(12+)


Ma történik:
Mikor reggel Hanna és Áron titokban fel akarnak kerekedni az esküvőjükre, nem tudják már megakadályozni, hogy Karesz is tudomást szerezzen a dologról. De a fiú nem tudja visszatartani őket, és elindulnak az anyakönyvi hivatalba. Karesz riasztja mindkettejük szüleit, akik a hivatal előtt igyekeznek Hannát és Áront lebeszélni a szándékukról. Mikor Karesz átlátja a helyzetet, és látja, hogy Hannáék mindenáron házasodni akarnak, kétségbeesésében nem tud mást kitalálni, mint hogy felmásszon a tetőre, és azzal fenyegetőzzön, hogy leveti magát a mélybe. Így valóban el is marad az esküvő, majd Hannának sikerül végül lecsalogatni Kareszt a tetőről. Viszont amikor Karesz bevallja, hogy esze ágában sem volt igazából ugrani, Hanna kiakad, hiszen a hivatal határozatlan időre elhalasztotta az esküvőjüket. Noha a szülők minden erővel azon vannak, hogy lebeszéljék őket a tervükről, Hanna és Áron biztosak abban, hogy amilyen gyorsan csak lehet, megesküsznek. Marci véletlenül megpillantja Anikót és Kristófot egymás társaságában, és erőt vesz rajta a féltékenység. Dávid hiába magyarázza, hogy Anikó és Kristóf csak üzlettársak, Marci nem hisz neki. Emiatt a munkahelyén, a tetoválószalonban is rosszkedvű és indiszponált, ráadásul folyton civakodnak Karolával, és ezért végül Zoli büntetést szab ki rájuk, ki kell takarítaniuk az egész helyiséget. Miután végeztek, Marci és Karola úgy határoznak, hogy békét kötnek egymással. Marci váratlan indíttatásból csókolózni kezd Karolával, de még mielőtt túl messze menne, a lány visszautasítja.

20:50

(12+)


A héten történik:
Attila névtelen videó-üzenetet kap, így komoly félnivalója van, hogy már a családja is veszélybe került az elmúlt időszak eseményei miatt. Vajon talál megoldást a problémára? Zsófi és Miklós kapcsolatában drámai változás áll be. Az ikrek megtudják, hogy mit tett az apjuk Enikővel. Aliz megdöbbentő felfedezést tesz Szabi választottjával, Bambival kapcsolatban, de Szabinak már elege van Aliz mesterkedéseiből, így inkább őt akarja eltávolítani a készülő esküvőjéről. Zsófinak vigaszra van szüksége, amit nem várt helyen és nem várt módon talál meg.

21:25

(16)


Megölnek egy nőt a lakásában, miközben egy eltűnt kisfiúra vigyázott. A helyszínen a gyermek holtestét is megtalálják. A rendőrség értetlenül áll az eset előtt, és Grissom kivételesen örül, hogy az FBI is beszáll az ügybe. A nyomozás során kiderül, hogy a gyereket hat éve rabolták el, és egy sorozatos gyermekrablás áldozata. A tettes most elvarrja a szálakat.

22:25

(16)


Holtan találnak egy tanácsost, aki a városházán dolgozott. Horatio és csapata a nyomok alapján eljut a milliárdos ingatlanmogulhoz, William Prestonhoz, aki a legkülönbözőbb módszerekkel próbálja felvásárolni a szállodájának kiszemelt környéket. Az ügyben magas rangú tisztviselők is érintettek, akik kenőpénzt fogadtak el az illegális ügylet eltusolása fejében.

23:25

Az RTL II hírműsora Rábai Balázzsal.
A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:00

(12+)


Sztárok, hírességek, celebek - reflektorfényben élnek, mindent tudni akarunk róluk.
A Reflektor magazinnal mindennap beleshet a sztárvilág kulisszái mögé.
Sikerek és bukások, esküvők és válások, boldog házasságok és féltékenységi botrányok, sztárcsemeték, örökbe fogadott gyerekek és házasságon kívüli szerelemgyerekek... A sztárok élete nem csak a fellépések, koncertek és filmfogatások alatt zajlik reflektorfényben, ők napi huszonnégy órában a színpadon vannak.
A Reflektor magazin stábja ott van minden fontosabb, sztárokkal kapcsolatos eseményen, riportereink mindenről beszámolnak, ami a hazai és a nemzetközi sztárokkal a színpadon vagy a kulisszák mögött történik.
Műsorvezető: Ada
A szerkesztőség mailcíme: reflektor@rtlklub.hu

00:20

(16)


A látogatók a kék energiát bocsátják az emberiség rendelkezésére. Anna látszólagos önzetlensége szinte már isteni magaslatokba emeli őt, különösen, hogy az energia segítségével egy természeti csapás sújtotta sziget teljes lakosságát és jövőjét menti meg. Az ellenállás akciót tervez a látogatók ellen. Céljuk, hogy elfogjanak egyet és kikérdezzék ittlétük valódi okáról. A tervet azonban egy ember megakadályozza.

01:25

Hisszük, hogy az élmények szebbé tehetik az életet, ahogy azt is, hogy a megszerzett tudás és élmények olyan javak, amelyeket soha senki sem vehet el tőlünk - közhelyes, de igaz- és amelyek emléke életünk végéig velünk marad. Így gyűjteni őket, különösen fontos. Ebben próbálunk mi segíteni.
Az RTL Klub új turisztikai, vagy ahogy inkább mi szeretjük hívni: élménymagazinja, azért jött létre, hogy tippeket adjon az egész család számára.
Látnivalók, országok, városok, falvak, fesztiválok, kultúra, gasztronómia, éttermek, bor, aktív kikapcsolódás, vendéglátás, vagy épp wellness, ezek a témáink hétről-hétre.
Többnyire belföldi, de alkalomadtán akár külföldi úti célokra is utazunk. A műsor célja, hogy szórakoztató, de ugyanakkor ismeretterjesztő formában mutassa be a hazai és külföldi úti célokat, valamint olyan élményeket közvetítsen, amelyeket az utazók, turisták, vendégek is keresnek utazásaik, pihenéseik során.
Műsorvezető: Végh Ferenc

01:50

(12+)


Egy új biológiai fegyver kísérleti bevetésén meggyilkolnak egy csapat turistát Ausztráliában. A gyilkos szer képletét aztán egy festménybe rejtve akarják eladni egy toszkánai árverésen - a vevő pedig nem más, mint a hírhedt fegyverkereskedő, Xerxes, aki három éve sikeresen kikerüli az Interpol embereit. Samantha egy korábbi álcáját veszi fel, így Steven és Hoyt mellett a brit ügynök, Clive Garrity is velük tart Olaszországba.

02:45

(12+)


4ütem - az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről.

4ütem - nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék.
A magazin sportrovatában Czollner Gyula friss hírekkel jelentkezik a hazai és külföldi autós sportesemények világából, a szervizrovatában pedig az autók megfelelő karbantartásához kapunk szakértői tanácsokat.
Hogy mindenki könnyen kiigazodjon az autók világában - 4ütem - minden héten az RTL Klub műsorán.

A 4ütem műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő.

03:10

(12+)


Melitta és Eva megpróbálják megbeszélni a dolgot Manosszal kapcsolatban. Daphne apja attól fél, hogy Eva meghiúsítja a lánya és Nicolas házasságát. Melitta arra kéri Manost, hogy egy időre költözzön el.

04:00

(12+)


Manos felkeresi Lucast, és elhiteti vele, hogy Eva Nicolashoz akar feleségül menni. Közben Lucas rájön, hogy a gyilkos, akit felmentettek, nem baleset, hanem merénylet áldozata lett, és ők is veszélyben vannak.

04:50

(12+)


13.
Ezel végre elmegy az anyjához, de csak kevés idejük marad beszélgetni, mert időközben hazajön az öccse is. Mert nem nézi jó szemmel a férfi gyakori látogatásait. Eyºan elmondja a férjének, hogy visszatért az apja. Ezel és Bahar ajándokat vásárol a helyi árvaháznak, így a férfi közelebb férkőzhet a lelőtt biztonsági őr kisfiához.

14.
Ali és Cengiz egymásnak ugrik, amikor Cengiz ki akar szállni a titkos szerencsejáték-üzletből, hogy csak az új szállodával foglalkozhasson. Cengiz visszaemlékezéséből kiderül, a férfi tisztában van azzal, hogy a kis Can nem tőle van, mivel Ali egyik megjegyzése után DNS-vizsgálatot készíttetett.

HIRDETS
14:45
Tuti gimi
Nathan és Haley nehéz döntés előtt állnak. Vagy...