tv műsor
06:00
Top Shop


06:30

(12+)

Chima legendái

Chima, az egykor paradicsomi királyság a nyolc állattörzs csataterévé változott. A legjobb barátok, Laval és Cruger egymás ellenségévé váltak egy félreértett baleset során. A birodalom egyensúlyát fenntartó Chi-t az oroszlánok őrzik. Az egyensúly azonban felborul, amikor a krokodilok fiatal királya, Cruger és alattomos nővére, Crewler szövetségeseik segítségével magukhoz kaparintják a természetes erőforrás nagyobb részét. Laval, a fiatal oroszlán mindent megtesz, hogy kibéküljön Crugerrel, és visszaállítsa Chima egyensúlyát.

06:55

(6)


Benne:
. Dóra, a felfedező
. Babar - Feliratozva is látható!
. Hupikék törpikék - Feliratozva is látható!
. Garfield - Feliratozva is látható!

08:45

(6)


Nocturna különleges város. Itt él Tim, az árvaházban lakó különc kisfiú, aki nagyon kedveli a csillagokat. Egy este, lefekvés előtt, véletlenül lerúgja a társai labdáját a sötét pincébe. Miután nem mer lemenni a labdáért, a gyerekek kiközösítik. Ráadásul az égboltról eltűnik a kedvenc csillaga. Amikor észre veszi, hogy egy újabb csillag is eltűnik, azonnal a különös rejtély felkutatására indul. Az útja során megismerkedik az éjszaka különös lényeivel: az álomőrzővel, a gubancolókkal és a többiekkel.

10:15

(12+)


Tommy (Grant Barker) édesanyjával és nővérével egy farmon él. Családi gazdaságuk hanyatlóban, a bank már nem hitelez tovább, a gazdag Dodge Davis (Kevin Sorbo) pedig mindent elkövet, hogy felvásárolhassa a földet. Úgy tűnik azonban, nincs minden veszve. Az országos állatbemutató és vásár rodeóversenyének fődíja megmenthetné a farmot. Tommy, akin rendszeresen gúnyolódnak társai, épp az öszvér Jacket gondozza, amikor varázslatos dolog történik. Jack megszólal, és arra biztatja, hogy induljanak együtt a fődíjért.

12:05

(12+)


Két gyermek és egy hajószakács a Csendes-óceán déli részén hajótörést szenvednek, amit csak ők élnek túl. Emmeline (Brooke Shields) és Richard (Christopher Atkins) azonban nem sokáig számíthat az idős férfi oltalmazására. Paddy (Leo McKern) néhány nap múlva meghal. A két gyermek teljesen magára marad a sok-sok veszélyt rejtő, lakatlan szigeten. Lassanként alkalmazkodnak a hajótöröttek életmódjához, s berendezkednek a paradicsomi helyen.

14:15

(12+)


A fiatalon megözvegyült Sarah Hargrave (Lisa Pelikan) kislányával utazik, amikor egy csónakban halott házaspárra és kétéves fiukra találnak, aki a csodával határos módon életben maradt. Sarah magához veszi a kis Richardot, azonban a hajón kolera járvány tör ki, és az asszony kénytelen a két gyerekkel egy csónakban elmenekülni. Egy lakatlan trópusi szigetre érnek, ahol Sarah halála után Lilli (Milla Jovovich) és Richard (Brian Krause) magukra maradnak. A kamaszkorba lépő fiatalok gyerekkori barátságát felváltja a szerelem, s kettejük boldogságának harmóniáját csak egy szigetre tévedő hajó zavarja meg.

16:15

(12+)


Tibor (Fancsikai Péter) két barátjával az iskolai évzárón egy számítógépen éppen Lady Sandra weboldalát nézi, amikor az iskolarádióból megtudja, hogy meghúzták töriből. Ezzel lőttek a horvátországi nyaralásnak, bulizásnak és a csajozásnak. Helyette irány a balatonfüredi Flamingó Hotel, apja vállalatának üdülője, és felkészülés a pótvizsgára. Az egykori szocreál üdülőre rá se lehet ismerni, csak az őt fogadó ismerős arcok, Józsi (Egri Bálint), a gyermekkori barát, Kata (Gáspár Kata), Tunyogi gondnok (Cserna Antal) lánya, és a jóságos Rózsi néni (Molnár Piroska) emlékeztet még a régi időkre. Már minden a világvége eljövetelét vetíti előre, amikor titokzatos szépség érkezik a hotelbe. Tibor Lady Sandrát (Gregor Bernadett), álmai nőjét véli felfedezni a gyönyörű nőben.

18:00

Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban.
Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők: Erős Antónia és Szellő István.

18:50

(12+)


Harry Potter (Daniel Radcliffe) nyári vakációja szokásosan telt. Nem elég, hogy nehezen boldogult rokonaival, még legjobb barátai, Ron (Rupert Grint) és Hermione (Emma Watson) is mintha elfeledték volna. Hirtelen azonban megjelenik szobájában Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse Harryt, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort falai között. Az iskolában új rajongói akadnak, köztük a Feketemágia-ellenes Liga professzora, Gilderoy Lockhart (Kenneth Branagh). Lockhart különös módon egyre gyakrabban mutatkozik Harry társaságában. De még Lockhart sem képes megállítani az új, és minden eddiginél gonoszabb hatalmat, amely az iskolát fenyegeti.

22:10

(18)


Jimmy Bobo (Sylvester Stallone), a hírhedt bérgyilkos életében először társul egy zsaruval. A fiatal nyomozó, Marcus (Christian Slater) hajlandó együttműködni, hogy felgöngyölítsen egy ügyet, aminek a szálai New Orleans piszkos sikátorain keresztül egészen a Fehér Ház folyosójáig vezetnek. A szokatlan páros, akiket két kegyetlen gyilkosság hozott össze, keresztülgázol mindenen, ami az útjukba áll, és feláldoznak mindent a bosszú érdekében.

00:00

Az RTL II hírműsora Rábai Balázzsal.
A klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:35

(18)


Ben (Sean Biggerstaff) egy fájdalmas szakítás óta álmatlanságtól szenved, ezért dolgozni kezd a helyi szupermarketben. Éjjel a boltban rengeteg színes egyéniséggel találkozik. Unalmas óráiban elképzeli, hogy megállítja az időt, és ennek segítségével, hacsak pár percig is, saját fantáziájában él. Ebben a világban munkatársai és a szürke hétköznapok is egy csapásra színessé válnak. Különösen a csendes pénztáros lány, Sharon (Emilia Fox), aki talán megoldást jelenthet Ben álmatlanságára.

02:30

(16)


13.
Felbukkan az a rendőrnyomozó, aki valaha Beckett édesanyjának meggyilkolása ügyében vezette a vizsgálatot. Mivel már haldoklik, gyónni akart Beckettnek, s elmondani, hogy más is van a háttérben, és hogy a gyilkosság nem véletlen volt. Mielőtt mindent közölhetne, őt magát is agyonlövik. Beckett nyomozni kezd, és kiderül, hogy a gyilkossághoz néhány rendőrnek is köze volt.

24.
Hal Lockwood, aki megölte Raglan nyomozót, és akinek köze van Beckett anyjának meggyilkolásához is, megszökik a börtönből. Beckett és Castle újult erővel kezdik meg a nyomozást, hogy kézre kerítsék Lockwoodot, és felgöngyölítsék Beckett anyjának ügyét is. Kiderül, hogy McCallister és Raglan mellett egy harmadik rendőr is tagja volt a ,,bűnösök brigádjának", és amikor fény derül a kilétére, Beckettnek nem csak egész addigi pályáját és emberi kapcsolatait kell átértékelnie, de hamarosan az élete is veszélybe kerül.

04:00

(12+)


Sztárok, hírességek, celebek - reflektorfényben élnek, mindent tudni akarunk róluk.
A Reflektor magazinnal mindennap beleshet a sztárvilág kulisszái mögé.
Sikerek és bukások, esküvők és válások, boldog házasságok és féltékenységi botrányok, sztárcsemeték, örökbe fogadott gyerekek és házasságon kívüli szerelemgyerekek... A sztárok élete nem csak a fellépések, koncertek és filmfogatások alatt zajlik reflektorfényben, ők napi huszonnégy órában a színpadon vannak.
A Reflektor magazin stábja ott van minden fontosabb, sztárokkal kapcsolatos eseményen, riportereink mindenről beszámolnak, ami a hazai és a nemzetközi sztárokkal a színpadon vagy a kulisszák mögött történik.
Műsorvezető: Ada
A szerkesztőség mailcíme: reflektor@rtlklub.hu

04:10

(12+)


A héten történik:
László rájön, hogy sok problémája megoldódik, ha megveszi a kisbolt helyiségét Miklóstól. Enikőnek komoly megerőltetést jelent, hogy mindent rendben tartson az életében és még a körülötte lévőkre is ügyeljen. Szabi megérkezik a ,,Bambi keresésből". Péter egyre inkább gyanúsnak találja Benji viselkedését, de a megfigyeléseivel egyelőre csak Hanna haragját vívja ki. Zsófi egy minden hájjal megkent ügyvéddel az oldalán veszi fel a harcot. Aliz annak reményében, hogy Szabit boldoggá teheti, újabb kihívás elé állítja, de ez komoly károkkal jár sokak számára.

04:45

(12+)


Haley viselkedése teljesen megváltozik anyja halála után. Alex rájön, hogy Josh biszexuális, és ezzel megmenti Juliant és Pault a zsarolótól. Kitalálja, hogy eljátssza, együtt vannak, így már a videó sem megy botrányszámba. Mouth közli Laurennel, hogy nem folytathatják a kapcsolatukat, mert Skills barátsága számára fontosabb. A galéria megnyitón történt botrányt tévesen hozzák le a pletykalapok, és Victoria helyett Brooke-ot hozzák össze Alexanderrel.

HIRDETS
06:30
Chima legendái
Chima, az egykor paradicsomi királyság a nyolc állattörzs...