MŰSORAINK
1 PERC ÉS NYERSZ
A KÓD
BARÁTOK KÖZT
MÓNIKA SHOW
MŰSOROK
NEMZETI VÁGTA
PASIK
SOROZATOK
VACSORACSATA
KERESÉS
  Mit:
  Mettől: -tól
  Meddig: -ig
Danics Dóra, Krasznai Tünde és Oláh Gergő olyasmire vállalkozott, amire valószínűleg egész életében emlékezni fog: a három X-Faktoros ugyanis Aureliót, Vikit, Krisztiánt és a többi villalakót tanítja énekelni.
Az 50 éves színész, úgy tűnik, fülig szerelmes a nála 23 évvel fiatalabb Amber Heardbe, a hírek szerint ugyanis már az esküvőt és a gyermekáldást tervezgetik.
Hajnalban gázrobbanás történt egy négyemeletes ház földszintjén Nyíregyháza belvárosában.
Orrvérzés, szédülés, hányinger. Ezekkel a testi tünetekkel kell megbirkóznia a Mount Everest csúcsa felé tartó magyar csapatnak.
Sírba vitte a titkát Hulé Éva. A nő, aki szemtanúja volt Zámbó Jimmy halálának, hétfőn hunyt el, így talán sosem tudjuk meg, mi történt pontosan 2001 januárjában.
Kitálal Kiszel Tünde hódolója. Bodzás Szabolcsnak elege lett a naptárdíva terrorjából és abból, hogy sokan selyemfiúnak nézik. Most úgy döntött elmondja, hogy valójában mi rejtőzik a Kiszel álarc mögött.
Futópadon futnak, zongoráznak, felmosnak, vagy csak egyszerűen morcosan néznek. A végtelenségig lehetne sorolni a cukibbnál is cukibb videókat, melynek a főszereplői a világhálón is nagy népszerűségnek örvendő cicák.
Nem kérdés - a macskák az internet legfrissebb sztárjai: cicafüggő hírességeink, Debreczeni Zita és Mészáros Dóra tutdni vélük a nyávogó szőrgolyók népszerűségének titkát.
A Barátok köz Fekete Alízát alakító színésznőnek legjobb barátjával még közös kutyája is van és a háztartásban is besegítenek egymásnak.
Barabás Éva az SOS gyermekfalu lakóiért futott. Szeretné, ha a gyermekfalu lakói úgy nőnének fel, hogy a sportolás mindennapi rutinná váljon az életükben.
Felvételek, amelyek a kutya és gyerek őszinte barátságáról és a feltétlen szeretetéről árulkodnak.
Újabb 5 millós nyereménnyel gazdagodott egy sztárpáros és barátaik. Polyák Lilla és Homonnay Zsolt elárulta, hogy mire fordították a megnyert pénzt.
1/12
«1/8»
00:30
Chev Chelios telefonhívásra ébred. A telefonban közlik...
00:25
Szulejmán és serege újabb hadjáratra indul, a cél ezúttal...
00:33
Megölnek egy fiatal nőt, és elrabolják a kislányát. A...
00:35
Kate a munkája miatt megválik a gyönyörű tóparti házától....
00:39
Kay és Arnold negyven éve hűségesek egymáshoz, házasságuk...
00:36
A mókusok és mókucik állandó kísérőjük, Dave társaságában...
00:39
A 13 éves Maria kénytelen hátrahagyni addigi fényűző...
00:42
Dave Harken megalomán marketinges, Dr. Julia Harris...
00:44
Az éjjeliőrből menő vállalkozóvá előlépő Larry Daley (Ben...
00:30
Roy McAvoyegyike a legtehetségesebb golfjátékosoknak....
00:40
A megözvegyült Dr. Burke Ryan (Aaron Eckhart) a gyász...