MŰSORAINK
1 PERC ÉS NYERSZ
A KÓD
BARÁTOK KÖZT
MÓNIKA SHOW
MŰSOROK
NEMZETI VÁGTA
PASIK
SOROZATOK
VACSORACSATA
KERESÉS
  Mit:
  Mettől: -tól
  Meddig: -ig
Bernáth József mesterszakács, Fördős Zé gasztroblogger és Vajda Pierre ételkritikus határozott, de sok tekintetben különböző elképzeléssel rendelkezik arról, hogy milyen az igazán jó konyhafőnök.
A dunaújvárosi kézilabda csapat irányítójának édesapja 3 éve munka közben több méter magasból lezuhant, azóta munkaképtelen, édesanyja daganatos betegségben elhunyt, Niki pedig nyár elején lebénult.
Laár András augusztus 20-án ezt a képet osztotta meg közösségi oldalán, amely nemvárt indulatokat váltott ki.
Az orosz reguláris hadsereg megindult egy fontos dél-ukrán 450 ezres város Mariupol felé. Az amerikai katonai felderítés felvételei szerint Luhanszk és Donyeck után ezúttal hivatásos katonák érkeztek az ukrán térségbe.
A humorista szerint Besenyő Pista bácsi képe a közösségi oldalon nem sértett sem vallási, sem pedig nemzeti jelképet.
A ValóVilág 6 macsójára, VV Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, pedig állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy a nagy ő-t kockás hasával kápráztassa majd el.
A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Lássuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.
Vérvizsgálat is igazolta, hogy az a fiatalember, aki azt állította, hogy Bajor Imre az apja, nem a színész gyereke.
A Fókusz felhívására többen is jelentkeztek, akik évek, sőt, évtizedek óta szenvednek a mellettük lakóktól. Akik folyamatosan bosszantják, ijesztgetik a másikat, sőt, olykor fegyverrel is lövöldöznek egymásra, mindezt ráadásul videóra is veszik.
Viktória 37 éves. ALS-ben, azaz amiotrófiás laterálszklerózis betegségben szenved, amely az agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó igen ritka és végzetes betegség. Aki ebben szenved, végül teljesen elveszíti mozgásképességét.
Jeges vödrös videókkal már tele van a világháló, de hazánkban először szólal meg valaki, aki ténylegesen érintett ebben a szörnyű betegségben. Viktória megrendítő őszinteséggel vall a mindennapok nehézségeiről és arról, hogyan mi az, ami még örömet jelent számára.
A Showder Klub két sztárja, Kiss Ádám és Hadházi László ezekben a napokban forgatja élete első filmszerepét, ők alakítják ugyanis a most készülő Dumapárbaj című vígjáték két egymással küzdő humoristáját.
1/12
«1/9»
00:34
Jeremy Coleman szemtanúja lesz egy rablótámadásnak,...
00:31
Musztafa igyekszik meggyőzni Ibrahimot, hogy legyen ott...
00:29
Jane számít rá, hogy Bertram fel fogja venni vele a...
00:33
Egy hordó szappan érkezik az Intézethez vizsgálatra,...
00:45
Minden hétköznap 16:10-kor Az örökség, 17:25-kor Fókusz,...
01:00
Utazás a rejtélyes szigetre 2., Könnyű nőcske,...
00:45
Ősszel megint belehúzunk. Induló és visszatérő sorozatok...
00:31
Miután kiderül, hogy a szépséges Bella és a vámpír Edward...
00:59
A marseilles-i rendőrség feladata, hogy egy nagyon...
00:30
Az autópálya-rendőrségnél megjelenik két lelkes újonc,...
00:33
Los Angelesben minden megtörténhet. Hol tűzvész pusztít,...
00:42
Barney Ross, Lee Christmas, Yin Yang, Gunnar Jensen,...