KERESÉS search-close

A rendőrség előtt verekedtek össze

szerző:
2016.01.28. 14:36
Nem a legjobb helyet választotta a garázdaság bűntettének megvalósításához két férfi Nagykátán. :(
A rendőrség előtt verekedtek össze
Azt írja a police.hu:
 

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. János 49 éves tápiószentmártoni és B. József 46 éves budapesti lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2016. január 25-én 11 óra körüli időben a Nagykátai Rendőrkapitányság épülete előtt az úttesten – előzetes szóváltást követően - dulakodni kezdtek egymással, melynek során a 49 éves férfi a fején megütötte a vitapartnerét, aki visszaütött, illetve megrúgta V. Jánost.


A rendőrök ezután viszonylag gyorsan lekapcsolták az ajtajuk előtt verekedő férfiakat, akik ezek szerint más ügyben jártak a rendőrségen, így futottak össze, és ha már találkoztak, egymásnak ugrottak.
 

Soha jobb helyszínválasztást!


Tavaly egy 15 fős társaság a budapesti bulinegyed kellős közepén kezdett ütésváltásba, és a szemtanúkon kívül a biztonsági kamerák sem különösebben zavarták őket. Kattintson a képre, és mindent megtud az esetről a videóból!


A rendőrség előtt verekedtek össze
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való