KERESÉS search-close

A színpadon halt meg az olasz színész, akit a szerepe szerint felakasztottak

szerző:
2016.02.05. 10:26
Raphael Schumacher múlt szombat óta volt kómában, miután túl élethűre sikerült egy fojtogatós jelenet a darabban, melyben játszott.
A színpadon halt meg az olasz színész, akit a szerepe szerint felakasztottak
A 27 éves színész egy pisai színház, a Teatro Lux egyik előadásában játszott. Az egyik jelenetben saját kötél általi halálát kellett eljátszania.

A darab nézői közt egy fiatal orvoshallgató is volt, ő vette észre, hogy a férfi rángatózni kezd. Félbeszakította az előadást, és eltávolította a kötelet, valamint a színész arcát elfedő csuklyát, de már késő volt, a férfi ugyanis túl sokáig nem kapott levegőt, és kómába esett.

Gabriele De Luca, a színház művészeti vezetője nem érti, hogyan történhetett a baleset. Elmondása szerint egyébként
 

az eredeti darabban a férfit lelőtték volna - ő maga találta ki, hogy inkább kötél által kellene meghalnia a karakterének.


Schumacher-t egy héttel a kórházba kerülése után halottnak nyilvánították.

Bár nem egy jelenet közben, de a szerepeihez kísértetiesen hasonló helyzetben vesztette életét Paul Walker, a Halálos hajsza és a Halálos Iramban filmek sztárja. A filmjeiben is folyton száguldozó 40 éves színész egy jótékonysági gála után egy barátja új Porschéjával nekihajtott egy lámpaoszlopnak. Mindketten életüket vesztették a helyszínen. Kattintson a képre a Fókusz riportjáért!A színpadon halt meg az olasz színész, akit a szerepe szerint felakasztottak
 

Lájkolja a Villanyleót!

 
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való