KERESÉS search-close

Boldog Új Évet Kívánunk! 2016 a házban!

szerző:
2016.01.01. 00:00
Hát ennyi volt 2015! Izgalmas, fordulatos év volt, de nem baj, mert szerencsére egy másodpercet sem kell várni a következőre, ugyanis már itt is van 2016!
Boldog Új Évet Kívánunk! 2016 a házban!
 

Boldog szülinapot, drága kétezertizenhat!


Ugyan még csak rövid ideje vagy velünk, mi máris nagyon szeretünk téged, és örömmel köszöntünk körünkben, hiszen rengeteg lehetőséget, egy újabb remek év ígéretét hoztad magaddal!

Mi a magunk részéről mindent meg fogunk tenni, hogy 2016 legalább olyan izgalmas és emlékezetes legyen, mint méltán híres elődje volt! Hogy mást ne mondjunk:
 

rengeteg meglepetéssel készülünk,


és idén még több és még érdekesebb tartalommal találkozhatnak azok, akik nem csak a tévéképernyőn, hanem az interneten is követik az RTL mindennapjait!

Boldog Új Évet Kívánunk! 2016 a házban!
 

Úgyhogy emeljük poharunkat az új esztendőre, és virtuálisan is koccintsunk rá, hogy 2016 minden eddiginél menőbb év legyen!

BÚÉK!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való