KERESÉS search-close

Börtön vár egy szaúdi nőre, mert rajtakapta a férjét egy másik nővel!

szerző:
2015.10.26. 10:22
Nem írtunk el semmit, tényleg ez a helyzet: egy nőt azért akarnak megbüntetni, mert leleplezte a hűtlen férjét! Íme egy újabb ok, hogy miért nem jó nőnek lenni Szaúd-Arábiában!
A nő gyanakodni kezdett a férjére, ezért felállított egy kamerát az otthonukban. A felvétel alapján kiderült, hogy a férfi a szobalánnyal csalja meg a nejét.
 


A nő a fenti videót ezután kiposztolta egy közösségi oldalra, így nyilvánosan is lebuktatva a hűtlen házastársat.


Most úgy néz ki, egy év börtön vár rá ezért.


Ugyanis az ilyesmi az ország kiberbűnözés elleni törvényébe ütköző cselekedetnek számít. Nem csak a nyilvános közzététel (ami ott már önmagában rágalmazásnak minősül), hanem az is, ha valaki a kamerás mobilját arra használja, hogy másról felvételt készítsen annak beleegyezése nélkül.

Idén korábban egy 32 éves nőt azért ítéltek el, mert a WhatsApp nevű alkalmazást hasonló célokra használta.

Szaúd-Arábiát gyakran kritizálják az iszlám jog, a sária szélsőségesen kemény alkalmazása miatt. Nemrég írtunk két olyan 20 év körüli fiatalemberről, akiket lefejezésre ítéltek, amiért demonstrálni mertek a kormány ellen.
 

Ha nem akar lemaradni a legérdekesebb hírekről, kövesse a Villanyleót, az RTL blogját a Facebook-on!

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való