KERESÉS search-close

Csúnyán lebukott a látnok, aki azt állította, hogy képes kapcsolatot teremteni a halottakkal

szerző:
2016.02.10. 10:48
A magát halottlátónak beállító nő több ügyfelének is ugyanazt a levelet küldte ki azzal, hogy egy elhunyt rokon üzenetét tartalmazza.
Csúnyán lebukott a látnok, aki azt állította, hogy képes kapcsolatot teremteni a halottakkal
A 47 éves Karen Branigan az elhunyt édesanyjával szeretett volna kapcsolatba lépni, ezért kereste fel a televízióműsorokat is megjárt ismert angol látnokot, aki egyszerűen csak Lillyanne néven praktizál.

Lillyanne azt állította, hogy sikerült beszélnie a túlvilági anyával, és 38 font ellenében átadott ügyfelének egy levelet, melyről azt mondta, hogy a néhai rokon diktálta.

Csakhogy Karen nem sokkal később rájött, hogy az üzenet, melyet kapott, nem egyedi, ugyanis
 

a látnok több embernek is ugyanazt a szöveget adta el az elhunytak személyes túlvilági leveleként!


A nő akkor kezdett először érdeklődni a "levelek a Mennyországból" szolgáltatás iránt, amikor látta, hogy Lillyanne Facebook-oldala tele van pozitív értékelésekkel. A kézhez kapott levél azonban gyanút keltett benne: semmi személyeset, vagy ismerőset nem talált benne, ezért felvette a kapcsolatot az oldal egy másik felhasználójával. Mikor összehasonlították a leveleket, melyeket a látnok elhunyt rokonaiknak tulajdonított, kiderült, hogy néhány néven és dátumon kívül semmi különbség a kettő írás között.

A Facebook-oldal kezelője azt írta a csalódott nőknek, hogy adminisztrációs hiba történt, és egyikük véletlenül rossz üzenetet kapott. Mindkét nő visszakapta a szolgáltatás árát, Lillyanne és stábja azonban továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy a nő képességei valódiak, és nem csalásról, csak egyszerű kézbesítési gondról van szó.

A halottlátók és médiumok szolgáltatásai egyre népszerűbbek. Pataky Attila például állítólag még mindig tartja a kapcsolatot elhunyt édesanyjával egy spiritiszta segítségével. Kattintson a képre a videóért!

Csúnyán lebukott a látnok, aki azt állította, hogy képes kapcsolatot teremteni a halottakkal
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való