KERESÉS search-close

Egy amerikai nyert egy utat Velencébe, és fogalma sem volt róla, hol van az

szerző:
2016.02.22. 15:28
Az erőteljes földrajzi hiányosságokkal küzdő versenyző tekintélyes összeget nyert egy amerikai vetélkedőben, sőt, egy velencei utazást is kapott mellé. Kiderült azonban, hogy nem csak azt nem tudja, hogy milyen országban található a lagúnák városa, hanem azzal sincs tisztában, hogy Párizs nem egy önálló állam. :(
Még jó, hogy nem műveltségi vetélkedőben próbálkozott, ott ugyanis nem biztos, hogy ilyen sikerre viszi a David nevű játékos, aki 60 ezer dollárt, azaz nagyjából 17 millió forintnak megfelelő összeget söpört be. Mindehhez pedig járt még egy külföldi nyaralás is, méghozzá a festői Velencében.

A gondok ott kezdődtek, amikor kiderült, hogy David sosem hallott még Velencéről, és fogalma sincs, melyik országban található. Első körben Párizsra tippelt, de csakhamar rádöbbent, hogy az nem egy ország, így gyorsan Franciaországra módosította a válaszát.

 


A hézagos tudás másokat is megcsalt már, a Való Világ 7 játékosai például páros kvízen próbáltak bizonyítani több-kevesebb (de inkább kevesebb) sikerrel! Mi csak annyit mondanánk, hogy szerintük a latin mondás Veni, vidi, vici! azt jelenti: Itt a lét a tét! Kattintson a képre a videóért!

Egy amerikai nyert egy utat Velencébe, és fogalma sem volt róla, hol van az
 

Lájkolja a Villanyleót!


 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való